Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel."

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Professor MSO Iben Damgaard (formand) Professor Jesper Høgenhaven Professor MSO Tine Reeh M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2018 Forum Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00 STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI Sted Referent Mødelokale 6B-0-36 Mette Juhl Vedel DET TEOLOGISKE FAKULTET SØNDRE CAMPUS KAREN BLIXENS PLADS KØBENHAVN S Til stede Professor MSO Iben Damgaard, professor Jesper Høgenhaven (indtil kl. 13:30), professor MSO Tine Reeh, stud.theol. Søren Frank Jensen, studtheol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen, stud.theol. Malene Hasberg Kjær, studiechef Maj-Britt Johannsen, studieleder Carsten Selch Jensen og studienævnssekretær Mette Juhl Vedel, studentervejleder Sarah Monberg (fra kl. 14:30). Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. DIR studienaevnet@teol.ku.dk REF: MJV Ad 2) Ad 3) Godkendelse af referater (bilag 1a-b) Vedr. punkt 10: Ændring af eksamensform ved ER1 skal endeligt godkendes af dekanen. Referatet blev ellers godkendt. Ansøgninger om merit og dispensation til behandling på mødet (lukket møde) a. Studienævnet indstillede til, at en ansøgning om afmelding af et fag, hvor der er brugt to prøveforsøg i, ikke bør imødekommes, da der ikke forelå usædvanlige omstændigheder.

2 b. Studienævnet besluttede ikke at imødekomme en ansøgning om dispensation til særlige prøvevilkår, dvs. at mundtlige eksamener ændres til skriftlige, da det hører til bacheloruddannelsens formål, at den studerende er i stand til at formidle et fagligt indhold i mundtlig og skriftlig form (jvf i studieordningen) og da den studerende allerede er kompenseret. SIDE 2 AF 9 c. Studienævnet besluttet ikke at imødekomme en ansøgning om dispensation til særlige prøvevilkår, dvs. dispensation fra præsenskravet i NT2, da studienævnet vurderede, at det vil stille den studerende bedre end andre studerende. Der er på lige fod med de medstuderende mulighed for at aflægge eksamen med fuldt pensum uden at have været til stede ved undervisningen. d. Studienævnet besluttede at imødekomme en ansøgning om dispensation til udsættelse af den maksimale studietid på baggrund af en tidligere tildelt dispensation om nedsat studieaktivitet pga. sygdom. e. Studienævnet besluttede at imødekomme en ansøgning om merit fra tidligere et studium. Indføring i sprogpsykologi forståelsens psykologi (15 ECTS) fra Det Humanistiske Fakultet, KU, erstatter BA-valgfag (15 ECTS). Ad 4) Revision af studienævnets forretningsorden (bilag 2) En ny 17, som omhandler sprogbrug blev tilføjet til studienævnets forretningsorden. Studienævnet diskuterede 4 og besluttede at tilføje ren administrativ behandling af sager. Sager kan behandles administrativt hvor der er tale om rent administrative afgørelser, der ikke involverer faglige skøn, f.eks. i forbindelse med: endelig merit (ved forhåndsgodkendte kurser), barsel orlov eller nedsættelse af studieaktivitetskrav, anden orlov, overskridelse af frister. Ad 5) Procedure omkring kursusbeskrivelser og godkendelse af eftersendte kursusbeskrivelser (bilag 3a-i) Studienævnet godkendte kursusbeskrivelserne for: KH3: Teologiske klassikere, DO-kernefag: Gudslære, DO-kernefag: Læren om skabelsen, DO-valgfag: Teologisk antropologi, Kierkegaard s Authorship: On the Loss and Recovery of Meaning,

3 The Making of the Modern Self: Existential Philosophy, The Pilosophy of Religion After the Death of God, Søren Kierkegaard and the Individual in Global Society og ER-kernefag: Religion og samfund. KH-kernefag i efteråret 2018 vil blive varetaget af en ny lektor, derfor afventer kursusbeskrivelsen fortsat. SIDE 3 AF 9 Kursuslitteratur skal først oplyses på Absalon. Men det er vigtigt at oplyse allerede på kurser.ku.dk lidt om hvilke tekster/hvilken litteratur, der læses. Dette skal undervisere orienteres om i brevet til indhentelse af rekvisition. På baggrund af en henvendelse fra GT-faggruppen diskuterede studienævnet skabelonen for kursusbeskrivelser. Revision af kursusbeskrivelsesskabelonen skal på dagsorden til næste studienævnsmøde. Ad 6) Godkendelse: følgebrev og skemaer til kommende undervisningsevaluering (inkl. procedure) (bilag 4a-d) Studienævnet godkendte brug af brevet fra sidste semester med ændring af datoerne og de gamle skemaer. Ad 7) Annotering ved eksamen (bilag 5) Kun eksegese har haft regler om annotering ved eksamen. Studienævnet besluttede at indhente beskrivelser af reglerne for annotering ved hvert fag fra afdelingerne. Det er ikke nok at skrive lettere annoteret. Reglerne skal herefter på KUnet. Ad 8) Fakultetsekskursioner (bilag 6) Dekanen har bedt studienævnet og studieleder afklare nogle ting angående fakultetsekskursioner. Studienævnet drøftede punkterne fra dekanen og kom frem til følgende: a) Et valgfagskursus med ekskursion er enten et kompakt eller et semesterkursus. Kurset bør være udbudt ud over det almindelige udbud. Studerende tilmeldt kurset har førsteret til ekskursionen. b) Studienævnet ønsker at udbyde et kursus med ekskursion hvert fjerde semester. c) Der kan maksimalt være 35 deltagere på kurset (efter først til mølle princippet på selvbetjeningen). Der bør være to undervisere med hver fire timers undervisning, dvs. 8 timer i alt (hvilket skal med i undervisningsrekvisitionen).

4 d) Det er en mulighed at andre afdelinger involveres i ekskursion og kursus, men indenfor det fastsatte timeantal. Kurset er ikke låst til eksegese, men den første ekskursion tager eksegese, da den allerede planlægges. Ekskursioner fremover låses ikke til to uger. e) Teologistuderende har førsteret til kurset, herefter kan fyldes op på kurset fra andre fakulteter. Dem der følger kurset har førsteret til ekskursionen. f) Studielederen undersøger forsikringsforholdene for studerende og undervisere. g) På længere sigt er det muligt med andre destinationer end Mellemøsten. SIDE 4 AF 9 Ad 9) Drøftelse af udkast til mål- og handleplan i relation til Strategi 2023 (bilag 7a-b) Studienævnet skal primært koncentrere sig om punkt 2 om uddannelse. Nogle af punkterne vil være KU-fælles-handlepunkter. Synspunkt/observation fra de studerende: der mangler i strategien den generelle studerende eller den brede studerende, som befinder sig imellem frafaldne studerende og forskningsnære studerende. Et vigtigt spørgsmål: Hvordan løftes undervisningssituationen generelt hvordan fremmes aktiv deltagelse? Studienævnet bemærker, at strategiens mål om styrkelse af praktik og fakultetsekskursion ligger fint i tråd med de initiativer, studienævnet har iværksat. Studienævnet ser positivt på punkt 2.1 om tættere tilknytning mellem forskning og uddannelse, men vil gerne gøre opmærksom på, at det er ressourcekrævende. Der bør ikke tages ressourcer fra den ordinære studerende og den ordinære undervisning til dette punkt. Der skal tilføres ressourcer. Studienævnet diskuterede hvad forskningsmerit (2.1) kan bestå i, og de problematikker det kan involvere. Det er f.eks. vigtigt at være opmærksom på, at de studerendes inddragelse i forskningsaktiviteter ikke udnytter den studerendes gratis arbejdskraft. Studienævnet afventer at høre mere om de modeller for forskningsmerit, som KU formodes at udvikle.

5 2.3: Studienævnet afventer at høre mere om, hvad der ligger i talentprogrammer. Er det for KA-studerende og / eller Ph.d.- studerende? SIDE 5 AF 9 2.8: Specialer med ekstern part : En idé kunne være at oprette en kanal med formidling af speciale-emner/idéer fra eksterne parter. Overordnet: De gode ideer skal ikke ske på bekostning af kerneydelsen (den generelle uddannelse). Kvaliteten af den uddannelse, man tager, må ikke falde også selvom man ikke gør brug af de nye tiltag. Ad 10) Mindre sager og meddelelser Intet fremkom. Ad 11) Studielederens punkt a. Ledelsesrapportering januar 2018 (bilag 8) Studielederen orienterede om tallene i rapporten. Generelt går det den rigtige vej også i forhold til førsteårsfrafaldet. ECTS-produktionen stiger og den var ekstra høj i b. KA-ansøgere fra Unisa Studielederen orienterede om flere ansøgere til den teologiske kandidatuddannelse fra Unisa. Dette bliver eventuelt et punkt på næste studienævnsmøde. Ad 12) Nyt fra studentervejlederne a. Arrangementer i forbindelse med studiestart (bilag 9) Sarah Monberg fremlagde en problemstilling fra studentervejlederne. Studentervejlederne ønskede at studienævnet overvejer rollefordelingen mellem studiestartsaktørerne (mentorer og studenterstudievejledere). Ved de overordnede arrangementer fra studievejledningen har nogle mentorer allerede gennemgået temaet, andre ikke. Der er meget forskel fra den ene mentor til den anden. Mentorordningen som den er nu bør evalueres og der bør laves en idebank sammen med mentorerne. Studentervejlederne mangler en arbejdsbeskrivelse til mentorerne. Studielederen kommenterede at der er evalueret på ordningen sidste år, og at der er rettet op på det i forhold til

6 evalueringen. Udfordringen er at under halvdelen benytter sig af ordningen. Mentorordningen skal opfattes som en del af forberedelsen til fagene, selvom det er frivilligt. SIDE 6 AF 9 Studienævnet godtog, at studentervejlederne undlader arrangementer for de ting, der overlapper med mentorernes roller. Der skal findes en opdateret liste over hvem der gør hvad. Studielederen skal sende arbejdsbeskrivelsen til studievejledningen. Studentervejlederne og mentorerne skal mødes ved et fælles planlægningsmøde inden studiestart for at koordinere og aftale. Ad 13) Nyt fra de studerende Intet fremkom. Ad 14) Eventuelt Intet fremkom. Skriftlig orientering: Ad 15) Studenterambassadørens nyhedsbrev om fjerde kvartal 2017 (bilag 10) Nyhedsbrevet var udsendt til skriftlig orientering. Ad 16) Revideret udgave af Vejledende retningslinjer for dispensationer vedr. afmelding af fag (bilag 11) Retningslinjerne var udsendt til skriftlig orientering. Ad 17) Ansøgninger om dispensation behandlet siden sidste møde a. En ansøgning om dispensation til undervisningstilmelding efter fristen blev ikke imødekommet, da der ikke forelå usædvanlige forhold. b. En ansøgning om dispensation fra reglen under Åbent Universitet om at alle eksamensforsøg skal afvikles inden for et år blev ikke imødekommet, da der ikke forelå særlige omstændigheder. c. To ansøgninger om dispensation til at skifte undervisningshold efter tilmeldingsfristen blev imødekommet på grund af den særlige omstændighed at det ene hold var overtegnet i forbindelse med sammenlægning af hold.

7 d. Tre ansøgninger om dispensation til at skifte undervisningshold efter tilmeldingsfristen blev ikke imødekommet, da der ikke forelå usædvanlige forhold. e. En ansøgning om dispensation til at tage valgfag som selvstudium blev imødekommet. f. To ansøgninger om dispensation til tilmelding til reeksamen efter fristen blev ikke imødekommet, da der ikke forelå usædvanlige forhold. g. En ansøgning om dispensation til at gå til eksamen i NT1 inden forudsætningsfaget Græsk 2 er bestået blev imødekommet på baggrund af de usædvanlige omstændigheder. h. En ansøgning om sygemelding ved vintereksamen blev imødekommet på baggrund af en uddybende lægeerklæring. i. To ansøgninger om dispensation til udsættelse af specialefristen blev imødekommet på grund af sygdom. j. En ansøgning om dispensation til et fjerde prøveforsøg blev imødekommet på grund af de særlige omstændigheder begrundet i lægeerklæring. k. En ansøgning om sygemelding ved reeksamen blev imødekommet og studienævnet tildelte dispensation til at tilmeldes overgangsrammen, da studienævnet skønnede, at den studerende har faglige forudsætninger for at gennemføre og bestå bacheloruddannelsen og samtidig gennemføre kurser på kandidatuddannelsen. l. En ansøgning om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav blev imødekommet på baggrund af lægeerklæring. m. En ansøgning om dispensation fra førsteårsprøven blev imødekommet på baggrund af lægeerklæring. n. En ansøgning om dispensation fra reglen under Åbent Universitet om at alle eksamensforsøg skal afvikles inden for et år blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder begrundet i lægeerklæring. o. En ansøgning om sygemelding ved reeksamen blev imødekommet på baggrund af lægeerklæring. p. En ansøgning om dispensation til at afmelde et kursus og tilmelde et andet efterfristen blev ikke imødekommet, da der ikke forelå usædvanlige forhold. q. En ansøgning om dispensation til at afmelde en eksamen i reeksamensperioden efter fristen blev imødekommet på baggrund af usædvanlige forhold. SIDE 7 AF 9

8 r. En ansøgning om dispensation til at tilmelde et kursus efter tilmeldingsfristen blev imødekommet på baggrund af usædvanlige forhold. s. En ansøgning om dispensation til at skrive specialet på engelsk blev imødekommet på baggrund af den studerendes redegørelse. t. En ansøgning om dispensation til at skrive specialet på tredje semester blev imødekommet på grund af de nye specialeregler, som træder i kraft per 1. september u. En ansøgning om dispensation til at tilmelde GT1 og GT2 som meritstuderende uden forudsætningsfag, blev imødekommet på baggrund af bestået Propædeutisk sprog 1 og 2: Hebraisk (samlet 30 ECTS) fra Aarhus Universitet. v. En ansøgning om dispensation til pensumreduktion ved NT2 på baggrund af overlappende pensum ved skævt studieforløb blev delvist imødekommet. 1 Tim udgår af pensum på grund af overlap. For at dække Johannesevangeliet skal en afløsningsopgave godkendes forud for den mundtlige eksamen. SIDE 8 AF 9 Ad 18) Ansøgninger om meritoverførsel behandlet siden sidste møde a. En ansøgning om godkendelse af projektorienteret forløb ved Grundtvigsk Forum blev imødekommet. b. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit af kurser ved Humboldt-Universität zu Berlin blev imødekommet. Kurserne Christentumsgeschickte II: Mittelalter (7 ECTS) og Augustins Confessiones (7 ECTS) kan udløse merit for Kirke- og Teologihistorie 2 (15 ECTS) på teologiuddannelsen. Kurserne Einführung in die Exegese des Alten Testaments (4 ECTS) og Anthropologie des Alten Testaments (4 ECTS) kan udløse merit for Det Gamle Testamentes Eksegese 1 (7,5 ECTS) på teologiuddannelsen. c. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit af kurser ved Humboldt-Universität zu Berlin blev imødekommet. Kurset Luthers Schrift an den christlichen Adel deutscher Nation von 1520 (KG III) (7 ECTS) kan udløse merit for Kirke- og Teologihistorie 3 (7,5 ECTS) på teologiuddannelsen. Kurserne Messianische Weissagungen im Alten Testament und im frühen Judentum (4 ECTS) og Lektüre: hebräischer Texte aus der hellenistischen Zeit (4 ECTS) kan udløse merit for Det Gamle Testamentes Eksegese 2 (7,5 ECTS) på teologiuddannelsen. Kurserne Leonard Cohen s Theology (4 ECTS), Neue religiöse Lieder (4 ECTS) og Im Namen

9 Gottes... Religiöse Reden in interkulturellen und interreligiösen Perspektiven (7 ECTS) kan udløse meirt for BA-valgfag (15 ECTS) på teologiuddannelsen. d. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit af kurser ved University of Helsinki blev imødekommet. Kurserne Byzantisk Kristendom (5 ECTS), Grundstudier II i Kirkehistorie (5 ECTS) og Prayer and Worship in the Early Church (5 ECTS) kan udløse merit for Kirke og Teologihistorie 2 (15 ECTS) på teologiuddannelsen. Kurserne Nordic Fiction (5 ECTS), Academic Writing (2 ECTS), History of Linguistics (5 ECTS) og British and Irish Literature I (3 ECTS) kan udløse merit for BA-valgfag (15 ECTS) på teologiuddannelsen. e. En ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit af kurser ved Humboldt-Universität zu Berlin blev imødekommet. Kurserne Politische Theologie im Dritten Reich am Schnittpunkt zwischen Amtskirche und Gemeinde (3 ECTS), Die Kirche und die Juden im 19. Jahrhundert (6 ECTS) og Zwischen Bilverehrunf und Bilverbot. Zum Verständnis des Bildes im Protestantismus (6 ECTS) kan udløse merit for KH-kernefag (15 ECTS) på teologiuddannelsen. f. En ansøgning om meritoverførsel fra Yale Divinity School blev imødekommet. Kurset Jews, Christians and Bibles in the Renaissance (3 credits) og kurserne Political Theology (3 credits) samt Black Theology (3 credits) udløser merit for henholdsvis KH-kernefag (15 ECTS) og KA-valgfag (15 ECTS) på teologiuddannelsen. g. En ansøgning om meritoverførsel fra Det Humanistiske Fakultet, KU, blev imødekommet. Kurset Den retoriske tradition (15 ECTS) udløser merit for KA-valgfag (15 ECTS) på teologiuddannelsen. SIDE 9 AF 9

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.).

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen.

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016)

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016) DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit.

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7.

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen (næstformand) Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol.

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2009): Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Stud.theol.

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2012) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Jonas Hennild Professor Mette Birkedal

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen.

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen. DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder).

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. NN Professor Mette Birkedal Bruun Lektor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164 DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT Forum: Ordinært studienævnsmøde, Studienævnet for Teologi Møde afholdt: Fredag den 29. april 2005 kl. 13:00-15:00 Sted: Købmagergade 46, 1150

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor MSO

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2010): Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Fælles regler på Københavns Universitet vedr. tilmelding til undervisning og prøver samt krav til studieaktivitet

Fælles regler på Københavns Universitet vedr. tilmelding til undervisning og prøver samt krav til studieaktivitet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fælles regler på Københavns Universitet vedr. tilmelding til undervisning og prøver samt krav til studieaktivitet Disse regler er fastsat med hjemmel i bekendtgørelse

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Casper Gregers Bangert Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Niels Valdemar Vinding

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor Mette Birkedal

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2% Godkendelse af ordinært studienævnsmøde den 14.juni 2013.

Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2% Godkendelse af ordinært studienævnsmøde den 14.juni 2013. D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Stud.theol.

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK matematik I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematik. Her er en beskrivelse

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

Pkt. 7 Evaluering af Studienævnets Temadag den 29. oktober 2008 om Kristendommen

Pkt. 7 Evaluering af Studienævnets Temadag den 29. oktober 2008 om Kristendommen DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl i lokale U103

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl i lokale U103 Dato: 29. oktober 2014 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl. 10.15 i lokale U103 I mødet deltog: Formand professor Poul Nielsen (IFK), professor

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK-ØKONOMI MATEMATIK-ØKONOMI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematikøkonomi.

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl i lokale 094

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl i lokale 094 Dato: 6. november 2013 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl. 9.15 i lokale 094 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (IFK), professor

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet,Campusvej 55, 5230 Odense M Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet Campusvej 55 5230

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.)

Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.) Årgang: 2005 Siden er sidst opdateret: 14. september 2007 Side 1 af 9 sider Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.) Årgang: 2005 Siden er sidst opdateret: 14. september 2007 Side 2 af

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 20. maj 2016 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Ole

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl i lokale 097.

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl i lokale 097. Dato: 5. maj 2015 Reference: hkro REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl. 11.15 i lokale 097. I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), professor Bo Thamdrup

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.)

Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.) Årgang: 2005 Siden er sidst opdateret: 8. maj 2007 Side 1 af 9 sider Studieordning for kandidatuddannelsen i Jura (Cand.jur.) Årgang: 2005 Siden er sidst opdateret: 8. maj 2007 Side 2 af 9 sider Denne

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

Fælles studieordning for uddannelser ved Det Humanistiske Fakultet 2019

Fælles studieordning for uddannelser ved Det Humanistiske Fakultet 2019 Fælles studieordning for uddannelser ved Det Humanistiske Fakultet 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel, normering og struktur...

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Studieordning for enkeltstående tilvalg på bachelorniveau i. Dansk ordningen. Revideret 2016 Justeret 2018

Studieordning for enkeltstående tilvalg på bachelorniveau i. Dansk ordningen. Revideret 2016 Justeret 2018 Studieordning for enkeltstående tilvalg på bachelorniveau i Dansk 2015-ordningen Revideret 2016 Justeret 2018 Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil Ejrnæs

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I DATALOGI DATAlogI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i datalogi. Her er en beskrivelse

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. november 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Mikkel Askløf, Christina

Læs mere