Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR"

Transkript

1 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor MSO Iben Damgaard (formand) Professor Jesper Høgenhaven Professor MSO Tine Reeh MØDEREFERAT 9. DECEMBER 2016 Forum Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR Møde afholdt 9. december 2016, 12:30-14:30 STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI Sted Referent Lokale 039, Købmagergade 46, st. Mette Juhl Vedel KØBMAGERGADE 46 DK-1150 KØBENHAVN K Til stede Stud.theol. Thomas Neergaard, stud.theol. Benedicte Glæsel, stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen, professor Jesper Høgenhaven, professor MSO Tine Ravnsted-Larsen Reeh, professor MSO Christine Pöder (12:30-13:15), Studieleder Carsten Selch Jensen, studiechef Maj-Britt Johannsen, studievejleder Carsten Mølgaard Hansen (t.o.m. pkt. 3), studievejleder Anasia Sjøstedt-Elnef (t.o.m. pkt. 3), studievejleder Sarah Monberg (t.o.m. pkt. 3), ACvejleder Anja Mee Foldberg, studienævnssekretær Mette Juhl Vedel. Afbud Professor MSO Iben Damgaard DIR studienaevnet@teol.ku.dk REF: MJV Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Punktet Undervisnings F16 blev tilføjet til dagsorden. Dagsorden blev herefter godkendt Ad 2) Godkendelse af referat af Studienævnets særmøde den 18. november 2016 Referatet blev godkendt.

2 Ad 3) Nyt fra studentervejlederne Anja Mee Foldberg orienterede om at Sarah Monberg er tiltrådt som ny studievejleder pr. 1 december Carsten Mølgaard Hansen stopper ved udgangen af december. SIDE 2 AF 12 a. Tre problematikker: Mobilitetsvinduet, NT2 og regelpapirerne i. Mobilitetsvinduet Studievejlederne fremlagde sagen for Studienævnet: Studievejledningen får flere henvendelser fra studerende ang. et mobilitetsvindue på uddannelsen. I praksis er det besværligt for mange studerende med skæve studieforløb ikke at forlænge deres studier. F.eks. kan et halvt års sygdom eller barsel være et problem, da det er svært at læse et semester forskudt. Et andet problem end at forlænge studiet ved skæve forløb er den faglige progression. De studerende bliver nødt til at tage fag før de burde tages. Selvom et fag ikke er et forudsætningsfag, er der nogle gange forventet at den studerende har viden om tidligere fag. Undervisere har rådet studerende til ikke at tage faget, hvis det tages tidligere For de studerende som vil studere i udlandet, er det svært at læse fag andre steder end det protestantiske Europa. I forhold til valgfaget, ønsker de fleste studerende at bruge dette til at specialisere sig og hermed forventes det at ligge sent på studiet, da der er implicitte forudsætningsfag. Uddannelsen er for låst, da nogle af fagene kun ligger hvert andet semester. Det skal være tydeligt om et fag er et forudsætningsfag, hvis dette er forventningen fra underviserne. Studiechefen: Det er et ressourcespørgsmål at nogle fag ikke udbydes hvert semester. Mange reagerer måske nu, fordi det er en forringelse i forhold til tidligere. I forhold til at rejse ud ville det være bedst med 30 ECTS valgfag i ét semester. Ellers er der en del muligheder jf. bilag 2. Vejlederne: Det er et problem, hvis de studerende på en eller anden måde får forskudt nogle fag. Mange vil

3 have lavet alternative planer, men det er umuligt at få til at gå op. Fag udbydes skævt og ECTS passer ikke sammen. SIDE 3 AF 12 Muligheden om at de studerende tager valgfag ude og BA-projekt herhjemme blev fremlagt Vejlerne: Det store mobilitetsproblem er primært i forhold til studerende med stress eller sygdom. De fleste studerende vælger at forlænge studiet, da det er langt nemmere eller mere hensigtsmæssigt. Studiechefen: Som udgangspunkt er uddannelsen et fuldtidsstudium. Sygdom forsinker ikke nødvendigvis med et helt semester. Funktionsnedsatte læser på nedsat tid, men uanset hvad vil det være svært at tilrettelægge med dem som udgangspunkt. Vejlederne skal ikke lægge studieplaner for at studerende skal læse 45 ECTS om året, med mindre der er specielle hensyn. ii. Regelpapirerne Studievejlederne fremlagde sagen for Studienævnet: Studievejlederne er glade for at de generelle bestemmelser forsvinder (jf. bilag). På kurser.ku.dk står der eksamensformer som ikke eksisterer mere og ikke er i studieordningen. Underviserne lægger alternative prøver til faget end i forhold til studieordningen. Det er svært at vejlede de studerende om fag i forhold til prøver. Et eksempel kan være aktiv deltagelse, som fortolkes forskelligt eller portefølje-opgaven, som deles op i flere små opgaver. Der er blevet ændret i det efter studiestart. Det er et problem hvis der ikke er overensstemmelse mellem de studerendes og undervisernes forventninger. Studienævnet har ansvaret for kursusbeskrivelserne, men der kommer ikke nye kursusbeskrivelser ind for de allerede godkendte kurser. Det er et problem med sene rettelser og tilføjelser inde i semestret. Der skal være gennemsigtighed fra KUnet til kurser.ku.dk og studieordningen.

4 Der er sket ændringer af kurser undervejs, men det er ikke til at sige hvor ofte det er sket. SIDE 4 AF 12 Tine Reeh gjorde opmærksom på det problem ved kursusbeskrivelserne, at man skal skrive eksamensform ind, hvilket er en kilde til mulige uoverensstemmelser. Vejlederne opfordrede Studienævnet til at drøfte aktiv deltagelse, da der mangler en beskrivelse af hvad der består i aktiv deltagelse. Studienævnet tager vejledernes fremlæggelse af problemstillingerne og opfordring til efterretning. iii. NT Studievejlederne fremlagde sagen for Studienævnet: Det er et stort problem i vejledningen at lægge planer i forhold til NT. NT-fagene føles af de studerende som en ekstra byrde og som et meget større fag end det er. Nogle studerende tør ikke møde op til undervisningen i NT. Vejlederne lægger studieplaner ud fra ECTSvægten, men når denne føles større end den er i disse fag, er det svært. Mange dumpede NT2 i sommer. ECTS belastningen er på papiret for lavt og det er ikke helt gennemsigtigt, hvad man skulle til eksamen. Aktiv undervisning er et fortolkningsspørgsmål. Ad 4) Mindre sager og meddelelser Ingen meddelelser. Studienævnet tager dette til efterretning. Ad 5) Undervisningsevaluering F16 Udvalget for undervisningsevaluering F16 bestod af Anne Sofie Aagaard og Tine Reeh. Udvalget har vurderet undervisningsevalueringerne for foråret 2016 og et sagsnotat vedr. evalueringer blev udleveret på mødet. Nogle evalueringer er meget udfyldende andre meget kortfattede. Det er fortsat vigtigt at Studienævnet kommunikere ud, hvad evalueringerne skal bruges til. Tre elementer kan fremhæves for undervisningsevalueringen F16: 1) Det har været en stor succes at styrke anvendelsen af gruppevejledning i forbindelse med BA-opgaverne.

5 2) Porteføljeeksamen fungerer rigtig godt på GT1. 3) Et BA-kursus (i salmesang) blev med held kombineret med erfaringer fra ÅU-undervisning og åbnet for deltagelse af både KAog ÅU-studerende. SIDE 5 AF 12 Opmærksomhedspunkter: 1) Der er udfordringer i forhold til faget NT2 på BA-uddannelsen. Tidsforbruget er større end ECTS-vægten. Parallelle hold viser det samme, så det er et generelt problem for faget. De studerende udtrykker frustration i forhold til brugen af græsk som redskabsfag. Der er en iøjnefaldende høj dumpeprocent. For GT er der ikke samme problemer. 2) For faget Hebraisk 1 på BA-uddannelsen er eksamensformen et problem, da det ikke giver et reelt billede af, hvad de studerende kan. 3) For faget GT-kernefag undrer de studerende sig over, at det sproglige ikke fylder mere. 4) Evalueringerne for DO2 og DO-kernefag tematiserer at den reelle læsebyrde er større end pensum. 5) For BA-projektseminar gives der udtryk for, at det kan være hensigtsmæssigt at sørge for, at de studerende kommer hurtigere i gang med deres individuelle projektarbejde. Måske er det en mulighed at bryde seminaret op i fælles seminar individuelt fælles. Der kan arbejdes med at de studerende kommer hurtigere igennem. Studienævnet vedtog at det på næste møde vil drøfte problemstillingerne ang. NT. Studielederen vil vende tilbage til afdelingen på baggrund af rapporten. Anja Mee Foldberg anbefalede at se på dumpeprocent sammen med undervisningsevalueringerne. Studienævnet drøftede kort problematikken ang. NT2. Noget af problemet kan ligge i det græske, der skal bruges i NT2. Det er vigtigt at tænke græskforløbet sammen med NT og evt. vurdere om niveauet for græsk ligger det rette sted. Et evt. repetitionskursus blev drøftet. Benedicte Holm Glæsel finder studerende, som nedsættes til en fokusgruppe vedr. NT2, sådan at billedet kan blive mere nuanceret, da det generelle billede fra evalueringerne måske stammer fra dumpede studerende. Dette tages med på næste møde i januar.

6 Porteføljeeksamen GT og NT: Begge grupper melder tilbage at de generelt er tilfredse med formen. Hver for sig kører de det lidt forskelligt. Jf. studievejledernes punkt, blev der drøftet om der er tale om a og b versioner af porteføljeeksamen. Evalueringerne af porteføljeeksamen tages med i arbejdsgruppen ang. eksamensformer. Kommentar fra ABE: Porteføljeopgaven blev delt op som et forsøg, men dette gøres ikke længere. SIDE 6 AF 12 Det er et spørgsmål om porteføljeeksamen kan afløse en reel eksamen. Det har fået de studerende til at være fuldtidsstuderende, men potentielt kan det være et problem at lægge flere timer udenfor eksamen. Det skal koordineres imellem fagene og der skal sættes nogle rammer. Ad 6) Evt. ændring af Hebraisk udbud (jf. møde ) I forlængelse af drøftelse om udbuddet af GT, der kører med forskudt forløb, blev det drøftet om Hebraisk også skulle udbydes hvert andet semester, for at matche GT. Ressourcerne kan evt. bruges på en anden måde. CSJ havde et møde med afdelingen, hvor det blev bestemt at den eksisterende ordning skal afvikles på en god måde og ressourcerne skal bruges anderledes. Der kommer et Hebraisk2 hold i foråret 2017, hvilket passer med GT1 i efteråret Det er sidste mulighed for et skævt forløb i GT1 i efteråret Der er planer om repetitionskurser i hebraisk, som vil blive tilbudt de studerende, der ønsker at samle op på central grammatik mv. Det kan være et problem at den nye ordning kommer til at låse studiet yderligere, men når GT ikke bliver udbudt i alle semestre, og der i forvejen ikke er nok tilmeldinger til fagene, giver det ikke mening at udbyde Hebraisk i alle semestre. Ad 7) Rettelsesblad til studieordningen for studerende ved masteruddannelsen som fleksibelt forløb Orientering om rettelsesblad til studieordningen for studerende ved masteruddannelsen som fleksibelt forløb. Uddannelsesplaner samt uddannelsens elementer godkendes ikke længere igennem Studienævnet, men opgaven ligger nu hos Studielederen. Studienævnet tager dette til efterretning.

7 Ad 8) Studielederens punkt a. Ledelsesinformation - uddannelsesområdet (Oktober 2016) Studielederen orienterede om den forventede STÅ for de næste år og den forventede indtægt. Den forventede STÅ ligger nogenlunde jævnt, men indtægterne forventes på sigt at falde for den tørre STÅ. Samtidig bliver færdiggørelsesbonussen også ændret. Hvis de studerende kommer hurtigere igennem, får vi stadig færdiggørelsesbonus, men hvis ikke fakultetet bliver bedre til at få studerende igennem, ser det ud til at vi mister nogle penge. Det er derfor nødvendigt at arbejde med dette. SIDE 7 AF 12 Ad 9) b. Vejledende retningslinjer for sagsbehandling vedr. studerende med funktionsnedsættelse (bilag 6) Studielederen orienterede om retningslinjerne, der har til formål: at skabe fornuftige rammer, lige vilkår og ensartet sagsbehandling. c. Andet Aflysning af fag i foråret 2017 Efter undervisningstilmeldingen er det besluttet at aflyse to BAvalgfag, et KA-valgfag (2 tilmeldte) med hhv. en og to studerende tilmeldt. Derudover aflyses et Praktisk Teologi fag samt Religion and Development i samarbejde med CAS. DO2 udbydes i foråret de studerende kan tilmelde sig i eftertilmeldingsperioden. I forlængelse af dette skal Studienævnet tage spørgsmålet om valgfag op på næste møde i januar (inkl. Mobilitetsvinduet). Bibelsk eksegeseafdeling: Afdelingen har udfærdiget et skriv om, at der mangler tilbagemelding og en klar procedure omkring skriftlig prøve i GT1. Dette tages formelt op igen på et senere møde. Nyt fra de studerende a. Den afholdte Karrieredag den 8. december havde et flot fremmøde af studerende (ca. 62). En god blanding af forskellige teologer holdt oplæg. b. Ang. generelle bestemmelser: Om GT1 og GT2 står der at det kun udbydes i det ene semester medmindre der er nok studerende. Dette skal tilrettes.

8 c. En del studerende har stillet spørgsmål til den Nye eksamensform i Bibelkunstskab. Der skal lægges et opslag op i kursusrummet i Absalon. d. Der er blandt de studerende et stærkt ønske om få Hegel med i Almen Filosofi pensummet. Studielederen foreslår fagrådet at skrive en til afdelingen med forslag som dette. SIDE 8 AF 12 Ad 10) Eventuelt a. Studienævnskonference Studiechefen orienterede om konferencen, hvor Mette Juhl Vedel og studiechefen deltog. På konferencen blev fælles praksis drøftet. Det er første gang at KU har fælles retningslinjer på området. b. Speciale i forhold til pastoralseminariet Der er en studiebesked ang. specialeaflevering i forhold til pastoralseminariet ude nu. Kommende specialestuderende får besked i februar efter eksamens. Fremadrettet bliver der ikke et problem i forhold til pastoralseminariet. Studienævnet vil diskutere specialer på et kommende studienævnsmøde. c. Fra afdelingsmøde på ABE: Det er et problem at deltagerere på kurser optager med telefon undervisningen. Studienævnet drøftede problemstillingen, som ikke kun vedrører ophavsret, men også deltagelse uden betaling. Studielederen undersøger kodeks og de juridiske grundlag for dette til næste møde. d. Møder i 2017 Fredagseftermiddag er fri. Næste møde er fastlagt til den 23. januar 2017, Møderækken efter januar skal fastlægges i forhold til de nye studenterrepræsentanter. Undervisningsrekvisition for E17/F18 skal med på et af de første møder i 2017.

9 Lukket møde: Ad 11) Ansøgninger vedr. Fleksibel Master Udgår som fast punkt. SIDE 9 AF 12 Ad 12) Ansøgninger om dispensation Der forelå flere ansøgninger til behandling fra samme studerende. Studienævnet tildelte en udvidet generel dispensation til den studerende: - Dobbelt forberedelsestid ved mundtlige eksamener i Græsk, Latin, Hebraisk, GT og NT samt tilladelse til at skrivetolk får udleveret eksamensspørgsmålet. Skrivetolken skal have anvist eget forberedelseslokale til disse eksamener. - Dobbelt eksaminationstid ved alle mundtlige eksamener samt tilladelse til at skrive svaret ned ved de mundtlige eksamener på egen medbragt pc/tablet. Desuden gives der tilladelse til at medbringe skrivetolk og tegnsprogstolk ved mundtlige eksamener. Studienævnet imødekom ansøgning om dispensation til at afmelde NT1 eksamen til vinter og ansøgning om dispensation til at afmelde Praktisk Teologi undervisning i foråret 2017 samt eksamen i sommeren Ansøgning om dispensation til at afmelde Græsk 2 til vintereksamen blev ikke imødekommet, da der allerede er kompenseret for forholdene. Orientering om ansøgninger behandlet i perioden: En ansøgning om forlænget skriveperiode imødekommes på baggrund af den vedsendte udredning. En ansøgning om at afmelde bachelorprojektet blev imødekommet på baggrund af lægeerklæring. En ansøgning om ændret studieforløb blev behandlet, men dispensation var overflødig da det ansøgte ligger inden for studieordningens rammer. En ansøgning om praktikforløb på kandidatuddannelsen i Europas religiøse rødder blev ikke imødekommet, da studieordningen ikke rummer mulighed for praktikforløb. En ansøgning om dispensation fra studieaktivitetskravet blev behandlet, da dispensation fra studieaktivitetskravet var overflødigt, blev der givet dispensation til blive frameldt eksamen i vinter og dispensation til

10 ikke at deltage i eksamen i førsteårsprøvefagene i vinter på baggrund af den vedlagte lægeudtalelse. SIDE 10 AF 12 En ansøgning om forlænget forberedelsestid og forlænget skriveperiode i vinter blev imødekommet på baggrund af den vedlagte lægeerklæring. En ansøgning om at ændre DO-kernefagsemne blev behandlet, men dispensation var overflødig da det ansøgte ligger inden for de generelle bestemmelser. En ansøgning om dispensation til at tage KA-kernefag som valgfag blev imødekommet. To ansøgninger om dispensation til et fjerde eksamensforsøg blev imødekommet på baggrund af den vedlagte dokumentation. En ansøgning om dispensation fra indlevering af eksamensbevis ved tilmelding til Åbent Universitet blev imødekommet på baggrund af den vedlagte dokumentation. En ansøgning om dispensation til at ændre kursus- og eksamenstilmelding blev ikke imødekommet, da kursustilmelding er bindende og der ikke ellers forelå usædvanlige forhold. En ansøgning om tilbagebetaling af kursusgebyr ved ændring af underviser blev ikke imødekommet, da det ikke skønnedes ar forringe undervisningen. En ansøgning om at afmelde Hebraisk 2 ved vintereksamen blev ikke imødekommet, da der ikke forelå særlige omstændigheder. En ansøgning om at gå til eksamen i NT3 med alternativt pensum imødekommes på baggrund af det tidligere fulgte kursus med alternativt pensum. En ansøgning om dispensation til at aflevere masterafgangsprojekt inden det sidste kompaktkursus har fundet sted blev imødekommet på baggrund af et aflyst kursus. En ansøgning om dispensation til tilmelding af eksamen udenfor fristen blev ikke imødekommet med henvisning til at den studerende selv tilmelder sig reeksamen.

11 To ansøgninger om dispensation til forlænget forberedelsestid til mundtlige eksamener blev imødekommet på baggrund af den fremsendte dokumentation. SIDE 11 AF 12 En ansøgning om dispensation til at ændre eksamensform i Hebraisk og GT2 til skriftlige opgaver i løbet af semestret blev ikke imødekommet, da der allerede er kompenseret for forholdene. Tre ansøgninger om dispensation til at tilmelde eksamener ved vintereksamen blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder i forbindelse med nye studieregler. To ansøgninger om dispensation til at afmelde eksamen ved vintereksamen blev imødekommet på baggrund af den vedlagte dokumentation. En ansøgning om dispensation til at tage KA-valgfag inden bachelorprojektet er afsluttet blev imødekommet. En ansøgning om dispensation til for sen undervisningstilmelding blev ikke imødekommet, da der ikke er plads til tilmeldingen i studieordningen. En ansøgning om dispensation til at tilmelde eksamen ved vintereksamen blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder. Seks ansøgninger om dispensation til at blive tilmeldt Græsk 2 ved vintereksamen blev imødekommet på baggrund af de særlige omstændigheder i forbindelse med nye studieregler. En ansøgning om dispensation til afmelding af eksamen samt sygemelding fra studiet blev imødekommet på baggrund af lægeerklæring og det løbende studieaktivitetskrav nedsættes til 0 ECTS i det akademiske år To ansøgninger om dispensation fra studieaktivitetskravet blev behandlet, men dispensation var overflødig da det ansøgte ligger inden for rammerne. En ansøgning om dispensation til positivt overløb blev ikke imødekommet, da der er kommet nye studieregler, hvor det løbende studieaktivitetskrav er 45 ECTS pr. studieår

12 Ad 13) Ansøgninger om meritoverførsel/ækvivalering Der forelå ikke ansøgninger til behandling SIDE 12 AF 12 Orientering om ansøgninger behandlet i perioden: Merit: En ansøgning om meritoverførsel blev imødekommet. På baggrund af bestået eksamen ved Det Humanistiske Fakultet, KU, anses bachelorprojektet for afløst. En ansøgning om meritoverførsel blev imødekommet. På baggrund af bestået eksamener ved Westfälische Wilhelms-Universität Münster anses NTkernefag (12 ECTS) samt GT-kernefag (12 ECTS) for afløst. En ansøgning om meritoverførsel blev imødekommet. På baggrund af bestået eksamen ved Det Humanistiske Fakultet, KU, anses BA-valgfag for afløst. Forhåndsgodkendelse: Ansøgning om forhåndsgodkendelse af fire kurser (i alt 15 ECTS) ved Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg var imødekommet, således at BAvalgfag vil kunne anses for afløst. Tillige var fire kurser (i alt 15 ECTS) ved Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg imødekommet, således at Praktisk Teologi vil kunne anses for afløst. Ansøgning om forhåndsgodkendelse af et kursus ved Det Humanistiske Fakultet, KU, var imødekommet, således at KA-valgfag vil kunne anses for afløst. Ansøgning om forhåndsgodkendelse af et kursus ved Aarhus Universitet var imødekommet, således at KH-kernefag vil kunne anses for afløst. Ansøgning om forhåndsgodkendelse af tre kurser (i alt 15 ECTS) ved Universität Bern var imødekommet, således at KH-kernefag vil kunne anses for afløst. Tillige var tre kurser (i alt 15 ECTS) ved Universität Bern imødekommet, således at KA-valgfag vil kunne anses for afløst. Carsten Selch Jensen og Mette Juhl Vedel

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016)

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016) DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.).

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol.

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen.

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen. DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7.

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor MSO

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder).

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor Mette

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Stud.theol.

Læs mere

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit.

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. NN Professor Mette Birkedal Bruun Lektor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164 DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT Forum: Ordinært studienævnsmøde, Studienævnet for Teologi Møde afholdt: Fredag den 29. april 2005 kl. 13:00-15:00 Sted: Købmagergade 46, 1150

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor Mette Birkedal

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2009): Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK matematik I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematik. Her er en beskrivelse

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen (næstformand) Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2010): Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen.

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK-ØKONOMI MATEMATIK-ØKONOMI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematikøkonomi.

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2012) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Jonas Hennild Professor Mette Birkedal

Læs mere

Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret (September 2018)

Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret (September 2018) Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2018-19 (September 2018) De overordnede rammer for disse regler er fastlagt i

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Kristine Krarup Professor Mette Birkedal

Læs mere

Undervisnings- og eksamensregler ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2015-16 (September 2015)

Undervisnings- og eksamensregler ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2015-16 (September 2015) Undervisnings- og eksamensregler ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2015-16 (September 2015) De overordnede rammer for disse regler er fastlagt i nedenstående love, bekendtgørelser

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I kemi kemi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i kemi. Her er en beskrivelse af uddannelsens

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I BIOLOGI biologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i biologi. Her er en beskrivelse

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I GEOTEKNOLOGI Geoteknologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i geoteknologi. Herer

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I BIOTEKNOLOGI bioteknologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i bioteknologi. Her

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

Studieordning for Tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation

Studieordning for Tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation Studieordning for Tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation Side 1 af 9 Tilvalg i Marketing, Branding og Kommunikation Et erhvervsøkonomisk tilvalg SYDDANSK UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. oktober 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen,

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I kemi og teknologi KEMI OG TEKNOLOGI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i kemi

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I DATALOGI DATAlogI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i datalogi. Her er en beskrivelse

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere