Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal, dejligt at se at der er så stor opbakning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal, dejligt at se at der er så stor opbakning"

Transkript

1 Beretning Generalforsamling i Kokkedal Løbeklub Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal, dejligt at se at der er så stor opbakning Bestyrelsen har afholdt 6 bestyrelsesmøder, hvor klubbens daglige drift, initiativer, samarbejde med andre løbeklubber, Kokkedal på vej, Kokkedal løb, Skole OL i Fredensborg, Familie Fræs, Hjemmeside, Facebook, Fredensborg Kommune, DGI og DAF, klubbens drift, morgenmadsmøder løbefest, cykeltur er vendt og drøftet samt møder om tilrettelæggelse af Kokkedalløbet. Først og fremmest en tak til bestyrelsen for indsatsen og tak til medlemmerne for opbakning. Løbetøj. Vi er synlige i vores røde løbetrøjer, der bliver lagt mærke til os. Løbe tøjet er blevet flittigt brugt i det forløbne år, både i det daglige men også ved alle arrangementer vi har deltaget i. Samarbejde. Samarbejdet mellem løbeklubberne i Fredensborg Kommune har været så godt som ikke eksisterende, kun i forbindelse med skole OL i Fredensborg og Esrum sø rundt samt ved Kokkedal løbet har samarbejdet mellem FAK og vores klub fungeret, der har ikke været fælles løb i 2017 Stævner hos Dansk Atletik Forbund og DGI. Vi har ikke deltaget i stævner i 2017, vi har ikke kunnet stille hold i stafet. Det er mit håb at vi også i 2018 kan deltage i mesterskaber og en masse løb rundt omkring. Østmesterskaber foregår den juni i år. Løb som medlemmerne har deltaget i. Der har igen i 2017 været deltagelse i adskillige løb, Berlin Marathon, halv maraton i Lyngby, Copenhagen Marathon, Copenhagen halvmarathon, Eremitageløbet, Etape Bornholm, Esrum Sø rundt, kvindeløb, Skanneloppet i Sverige mm. Trail løb, kvindeløb, etapeløb København med flere. Kokkedalløbet. Kokkedalløbet blev afviklet søndag den 13.august, vejret var fint til løb der stillede i alt 96 til start og 95 kom i mål, en løb fuldstændig forkert, vi havde en fin opmærket rute og mange vejvisere. Ruterne var nye, vi løb ikke over Kokkedal slot, men 10 km ned over åen til Karsemosegård ned over Nive åen og ad Jernbanestien til Ullerødvej og videre langs åen mod Egedal kirke og til stadion. Igen i år brugte vi Chip til tidtagning, vi havde indgået samarbejde med DGI, som stillede udstyr og en person til rådighed med tidtagningen, det forløb fint og vi havde hurtigt resultatlister til rådighed for uddeling af præmier til de 3 hurtigste i hver klasse. Til børnene gavekort til Humle Bio og vin til de voksne og et hav af lodtræknings præmier, tak til dem der skaffede præmier. Vi fik mange positive reaktioner på den nye rute, FAK stillede med 34 løbere. Tak til Super Brugsen i Hørsholm for støtte med æbler vand mm. Vi besluttede efterfølgende at gennemføre Kokkedalløb i 2018, det bliver den 12. august med tidtagning fra DGI

2 Tak til alle hjælpere. DGI og Foreningsudvikling. Vi havde sidste vinter besøg fra DGI af Allan Zachariasen konsulent med løb som speciale, engang Danmarks bedste maraton løber. Efter at have fortalt hvad vi lavede i løbeklubben og hvilke målsætninger vi havde samt at vi er en social klub tog Allan over.. Allan fortalte hvordan løbeverdenen hurtigt forandres og hvilke krav det stiller til løbeklubber, han var glad for at høre at vi havde et gå hold. Allan fremkom med forskellige tilbud træneruddannelse, løbekurser, GoRun konceptet og Marguerieteløbet i sept. over hele landet for at få flere ud at løbe/gå, bevæg dig for livet. Vi fik mulighed for ar starte GoRun op. som støttet af forskellige fonde med målsætning om at langt flere skal ud og motionere. Fredensborg kommune er med i forskellige aktiviteter som gang i Fredensborg og yder tilskud til for eksempelvis foreningsudvikling. Et forløb koster normalt ,00 Kr. men vi kunne få det for 2.000,00 Kr. Allan fortalte om foreningsudvikling, der sker så mange nye ting, er man ikke med på beatet, får man ikke tilgang af medlemmer, det er vigtigt at lytte til medlemmerne. GoRun. Vi startede GoRun op fra Holmegårdscenteret i maj måned, det blev ikke den store succes, kun få nye mødte op, efterfølgende satte Klimaprojektet en stopper for at kunne starte ved Holmegårdscenteret, vi forsøgte fra Egedalshallen men uden held Margueriteløbet den 26. sept. arrangeret af Politiken, Tryg og Nordea fonden, Naturstyrelsen og DGI. Vi besluttede at prøve med en rute på Fredtoften og gennem Stasevang Der var meget papir arbejde, møder og skriverier og aftaler som skulle på plads. Vi lavede fine flyers, avisartikler, politikken reklamerede for projektet i lokalaviserne, vi fik udstyr og medaljer, men kun få tilmeldte sig. På løbs dagen stillede 29 op, som løb/gik ruten igennem, vi fik fin respons på arrangementet og ruten, vi så adskillige nye ansigter, men fik ikke umiddelbart nye medlemmer ud af det, men et kontant beløb til klubben for at tilrettelægge og gennemføre Margueriteløbet. Foreningsudvikling. Bestyrelsen besluttede at vi godt ville deltage i foreningsudvikling, vi kunne vælge at være i eget regi med op til 20 deltagere eller hos DGI sammen mad andre løbeklubber, vi valgte sidste løsning. Det foregår over 4 aftener med 2 konsulenter, som i høj grad prøver at ændre vores vaner og komme nye ideer, fint at være sammen med andre klubber som gør tingene helt anderledes, vi kan så lære af hinanden, sidste aften er den 7. februar altså i morgen. Bestyrelsen vil efterfølgende arbejde videre med alt det vi har lært, til gavn for vore medlemmer og bruge den nye inspiration i det daglige i klubben.

3 Presseomtale Det er lykkedes at få adskillige indlæg i lokalaviserne og Amtsavisen både med træning, løb og gå hold Runde fødselsdage Vi har givet gaver ved flere runde fødselsdage. Løbefest. Løbefesten 2017 forløb som sædvanlig, den sidste lørdag i januar denne gang i Skovengens selskabslokaler, hvor Karlebo Kro leverede en lækker 3 retters meny og hvor vinkenderen Bjarni sørgede for vinen. Cykeltur. Den årlige cykeltur fandt sted søndag den 11. juni med 11 deltagere til Hven, med sejltur fra Nyhavn. Alle havde en skøn tur med lidt mad på båden og nød derefter Hvens lyksaligheder. Kokkedal Byfest. Vi havde givet tilsagn om igen at lave et løb for børn ved Kokkedal byfest. Det lykkedes at få ca 30 børn ud og løbe på en rundstrækning ved Egedal rundt om Egedalsvænge (Smileløbet) en mil. Efter løbet fik alle børnene vand og æble fra Super Brugsen Hørsholm, tak til Steen som er formidleren, derefter fik alle børnene overrakt en medalje på scenen. Familiefræs på Fredtoften. Søndag den 5. november deltog 8 medlemmer af løbeklubben i arrangementet Familie fræs på Fredtoften. Fredensborg Kommune, som stod for Familie fræs, ønskede igen i år at holde det på Fredtoften for at få forældre og børn i Kokkedal med til arrangementet. Næsten 200 børn og voksne mødte op i efterårsvejret med fugtig undergrund efter regn vejr. Der blev løbet gennem skoven med masser af opgaver, der skulle løses, forhindringer der skulle forceres samt en løjpe på Fredtoft bakken, der skulle gennemløbes. Det blev et fint arrangement, som mange roste, tak til medhjælperne fra løbeklubben. Ud over kommunen og os, deltog også Frisbee klubben og Skov og Naturstyrelsen. Skole OL i Fredensborg. Først på vinteren 2017 modtog vi invitation til at være behjælpelig med skole OL i Fredensborg efter succesen i Helsingør 2016 med Helsingør Atletikklub og Fredensborg Atletik Klub FAK). FAK ville stå for arrangementet og det skulle afvikles på Fredensborg atletik stadion Skolebørn fra Fredensborg kommuner fra klassetrin 4 til og med 7 kunne deltage. Efter mange møder om planlægning skulle skole OL afvikles den 3 og 4. maj, med opsætning 2. maj om aftenen. I alt ca. 700 børn deltog i 5 forskellige konkurrencer, desværre blev det øsende regnvejr modsat sidste år med fint solskin, humøret var dog alligevel højt, med mange fine resultater. Vi stillede med 7 medhjælpere. Fredensborg Atletik ville gerne afholde det i år igen, ca.1000 deltagere Vi efterspørger allerede nu medhjælpere til den 18. maj. Kokkedal skolens efterårsløb. Vi blev igen kontaktet af Kokkedal på vej og Kokkedal skolen om løbeklubben kunne lave 3 ruter og stille hjælpere til rådighed. Ruter på små 3 km, 5 km og 10 km blev tegnet op med poster og ruterne opmærket umiddelbart før løbet.. Vi søgte sammen med Kokkedal på vej økonomisk støtte fra fritidspuljen til tidtagning, løbs numre med chip samt medaljer og fik bevilliget kr.

4 Det lykkedes med hjælp fra 15 lærere og vore egne 12 medlemmer at få 750 børn igennem ruterne uden uheld, alle børn var forsynet med chip og dermed fin tidtagning. Alle var godt tilfreds med løbet, de bedste i hver klasse fik præmier overrakt af skolelederen. Alle fik æble fra Super Brugsen Hørsholm. Tak til alle hjælpere og Steen som skaffede æbler fra Super Brugsen Hørsholm Løbetræningen foregår som tidligere mandag og onsdag kl og lørdag kl Vi har nu generelt 3 løbehold på hver træningsdag, som løber forskellige distancer og med forskellig hastighed. Vi har ingen træner, men der er altid nogen der tager initiativet til ruter som skal løbes. Vi hjælper nye medlemmer ind, tager godt imod dem og får en snak om hvad deres ambition er og giver nogle anbefalinger og sørger at de ikke løber for hurtigt, så de ikke taber pusten første gang, her må vi i fællesskab hjælpe. Fra foråret vil der igen være interval træning om onsdagen. Gå holdet. Gå holdet med Anita og Bjarni har udviklet sig godt og med god succes med op til 30 deltagere pr gang. Gå holdet starter også ud fra KIK IND og går fra en god times til op mod 2 timer på forskellige ruter. Gå holdet går hver tirsdag kl og om lørdagen kl.9.00 med en tur gennem Stadsevang, I må gerne sprede det gode budskab til andre. I maj havde gå holdet en guidet tur til Frederiksberg med Peter som guide og fortæller, bl.a. bombningen af den franske skole. I foråret vil der være mulighed for et besøg hos Fredensborg Forsyning på Højvangen 23 i Fredensborg og få en orientering om vand, spildevand og affald samt en rundvisning og bl.a. se rensningsanlægget for spildevand. Medlemmer. Igen i år er medlemstallet vokset, vi er nu pr registrerede medlemmer, men gennemsnitsalderen er høj, godt vi stadig kan løbe og gå, hygge os, snakke og give den en skalle ind i mellem.. Både på løbeholdet og gå holdet har vi tilgang af medlemmer Tak til Anita og Bjarni, samt Peter som står for gå holdet om lørdagen gennem Stadsevang. Hjemmeside og Facebook. Stor tak til Karina, som sørger for at lægge billeder og tekster ind. I 2017 rigtig mange fra Kokkedalløbet, Margueriteløbet samt fra films optagelsen hvor vi havde medlemmer ude og gå og løbe på klimaprojektets stier bl.a. ved åen, medens der blev fotograferet med drone. Har I noget spændende, så send til Karina. Så kære medlemmer husk at kigge ind på siden en gang imellem eller få jeres kommentarer og billeder med ind. Også en stor tak til Tina som arbejder fint med hjemmesiden, og som Webmaster udsender meddelelser til medlemmerne. Jeg håber at medlemmer og bestyrelse vil tage del i møder og arrangementer hos både DGI og DAF og Fredensborg Kommune i det kommende år, samt bakke op om samarbejdet med de andre klubber og organisationer. Tak til Alex som sekretær, der med stor omhu har skrevet referater i et klart og forståeligt sprog

5 Tak for din indsats gennem mange år Alex også som kasserer. Også tak til Adriaan for dine 2 år i bestyrelsen. Om lidt har vi valg til bestyrelsen og skal her bl.a. have valgt formand, jeg havde gerne set en anden overtage formandsposten, men har lovet bestyrelsen at tage et år mere, såfremt ingen ønsker at overtage i aften, jeg startede i bestyrelsen i Vi skal have valgt ny sekretær Jeg ønsker jer alle et rigtig godt løbe og gå år, så vi fortsat kan holde os sunde og raske samt få motion og en god snak sammen. Egon Erlandsen Formand

Beretning Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal Løbeklub.

Beretning Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal Løbeklub. Beretning 17-01-2019 Generalforsamling Kokkedal Løbeklub 07-02 2019 Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal Løbeklub. Bestyrelsen har afholdt 6 bestyrelsesmøder, hvor

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Observatørrappport. Løbsnavn: BT Halvmarathon. Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen

Observatørrappport. Løbsnavn: BT Halvmarathon. Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen Observatørrappport Løbsnavn: BT Halvmarathon Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig blive

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Liseleje & Omegns Motionsklub

Velkommen til generalforsamling i Liseleje & Omegns Motionsklub Velkommen til generalforsamling i Liseleje & Omegns Motionsklub Dagsorden for generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/flemming Dyring 3. Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter.

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter. Generalforsamling 26. April 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent Robert bød velkommen og foreslog Søren Schmidt som dirigent og Kirsten Gibson som referent. De modtog valget og blev begge valgt.

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling

Dagsorden for generalforsamling Dagsorden for generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/flemming Dyring 3. Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse v/vivian Fisker 4. Fastlæggelse af kontingent 5. Indkomne

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Løb 2018 i gang med Ringe Løbeklub

Løb 2018 i gang med Ringe Løbeklub Løb 2018 i gang med Ringe Løbeklub Hvad er begynderløb? Begynderløb er for dig som aldrig har løbet før Begynderløb er for dig som har løbet før, men det er meget længe siden (Måske mange kilo siden) Begynderløb

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Liseleje & Omegns Motionsklub

Velkommen til generalforsamling i Liseleje & Omegns Motionsklub Velkommen til generalforsamling i Liseleje & Omegns Motionsklub Dagsorden for generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/flemming Dyring 3. Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Ejby - Løb for Livet Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

Generalforsamling i Korsør AM

Generalforsamling i Korsør AM Generalforsamling i Korsør AM 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastlæggelse af kontingent 5. behandling af indkomne forslag

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

5 Tårns Motion. Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012

5 Tårns Motion. Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012 5 Tårns Motion Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012 1. Valg af dirigent Lars Illemann blev valgt som dirigent. Lars kunne meddele de fremmødte at generalforsamlingen var varslet korrekt.

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010

Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010 Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010 Dagsorden iflg. vedtægterne: Bjarne Nielsen blev valgt til aftenens dirigent. Erik Johnsen aflagde som formand bestyrelsens beretning. (se følgende sider)

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Årsberetning 2013. HIF v/ Sven Christensen

Årsberetning 2013. HIF v/ Sven Christensen Årsberetning 2013 HIF v/ Sven Christensen Vi er inde i en periode præget af kontinuitet i bestyrelsen og afdelingerne. Det er lykkedes at gøre organisationen mere decentral, så rammerne lægges i bestyrelsen,

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 13 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 10. oktober 2013 kl. 13.30 - ca. 16.00 Mødesal F, Slotsholmsgade 12. Dagsorden i henhold til Vedtægten:

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018 Tak til alle jer medlemmer der på hver jeres måde har hjulpet til i forbindelse med foreningens aktiviteter i 2018!! Tak fordi I har lyst til at medvirke med jeres altid positive ånd! Bestyrelsen har i

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2012 aflagt på generalforsamlingen

Bestyrelsens beretning for 2012 aflagt på generalforsamlingen Bjerringbro Atletik og Motion Beretning 2012 Oplæg - disposition af indhold Bestyrelsens beretning for 2012 aflagt på generalforsamlingen Klubbens organisering 20 marts 2013 1. Generalforsamling i marts

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2015 AAM har også i september 2015

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 16. august 2012 kl. 19.00 hos Søren Simonsen, Engerødvej 13, 3200 Helsinge.

Læs mere

GoRun har gratis adgang og er for alle uanset løbeerfaring og andre forudsætninger.

GoRun har gratis adgang og er for alle uanset løbeerfaring og andre forudsætninger. er et nyt, enkelt løbekoncept til hele Danmark 5 kilometer hver søndag kl. 10. har gratis adgang og er for alle uanset løbeerfaring og andre forudsætninger. forankres i lokale løbsorganisationer og gennemføres

Læs mere

Træningsplan for Team Richard, Sparta

Træningsplan for Team Richard, Sparta Træningsplan for Team Richard, Sparta Træning er rettet mod DM 10 km den 1. april 2017. Maksimal træningsmængde pr. uge 100-130 km. Træningsplanen er et udgangspunkt, som den enkelte er selv tilpasser,

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

2 Formandens beretning: Erik Johnsen fremlagde årets beretning som kan læses i vedhæftede fil.

2 Formandens beretning: Erik Johnsen fremlagde årets beretning som kan læses i vedhæftede fil. Referat af generalforsamling den torsdag den 25. februar 2016 1 Valg af dirigent: Lars Illemann, som informerede de fremmødte om godkendt varsel af generalforsamling via mail og at generalforsamlingen

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling

Dagsorden for generalforsamling Dagsorden for generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/flemming Dyring 3. Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse v/anne Thomasen 4. Fastlæggelse af kontingent 5. Indkomne

Læs mere

Kort historie om Nordborg Marathon

Kort historie om Nordborg Marathon Kort historie om Nordborg Marathon Løbstraditionen på Nordals, før Nordborg Marathon, var beskeden. Guderupløbet, et halvmarathon og Søløbet på 7 km rundt om byens sø forbi det flotte Nordborg Slot. I

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

NBSIF LØBER KOM OG LØB! LØBEAFDELING I NBSIF: INTRO-MØDE LØRDAG 23. FEB. KL. 10.00 I CAFETERIET, LYSHØJSKOLEN

NBSIF LØBER KOM OG LØB! LØBEAFDELING I NBSIF: INTRO-MØDE LØRDAG 23. FEB. KL. 10.00 I CAFETERIET, LYSHØJSKOLEN KOM OG LØB! LØBEAFDELING I NBSIF: INTRO-MØDE LØRDAG 23. FEB. KL. 10.00 I CAFETERIET, LYSHØJSKOLEN KOM OG LØB! INTRO-MØDE 23. FEBRUAR Agenda Initiativ til etablering af løbeafdeling i NBSIF Interesse &

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

, Lørdags Maratontræning

, Lørdags Maratontræning 2017-18, Lørdags Maratontræning Spartas lørdags maratontræning tilbyder træning i disse hastigheder: 5:00 min/km, 5:30 min/km, 6:00 min/km, 6:30 min/km og 7:00 min/km Træningsprogrammet indeholder ikke

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside.

Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside. Nyhedsbrev nr. 1, januar 2009 Nye tider. Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside. Dette er lykkedes mig at finde

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

RØDEKRO TRI & MOTION

RØDEKRO TRI & MOTION Nyhedsbrev Rødekro Tri Tri & & Motion August December 2017 2017 Nr. 7 Nr. 8 Indhold December 2017 Nr. 8 Bestyrelse & Udvalg Side 2 Formanden har ordet Side 3 Runners News Side 5 Tri Nyt Side 4 Fotokonkurrence

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 1. Nyt fra formanden Vi har modtaget et tilskud fra Frederikssund kommune til vores børn, som går ind under familiemedlemskabet. For at kunne modtage sådanne

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Ordinær generalforsamling onsdag den 21. februar 2018, kl. 18.30 i Varde Cykelklubs lokaler på Håndværkervej 10 A, 6800 Varde. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Bent Mulbjerg

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018

Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018 Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018 Formandsberetning periode 22. sept. 2017 31. december 2017 Selv om det er meget kort periode jeg skal aflægge beretning for, så har bestyrelsen haft

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule.

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule. Sæson 2016 Januar Et nyt år startede med flere nye ting! Blandt andet opstart af faste medlemsaftener med spisning og hygge hver anden tirsdag. Stor succes hele året med stor tilslutning og dejlig stemning.

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d. 16.2.2018 1 Valg af: Dirigent: John Stemmetællere: Annie & Thomas 2 Valg af referent:

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer Foreningens/institutionens navn Projektets navn Projekts formål og idé Varde Cykelklub Kasserer Aase Hansen Skovløbervænget 47, 680 Varde

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge 09. januar 2014, Ebeltoft VUMB 2014 VUMB L BSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2014@gmail.com WEB www.vumb.dk Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere