Carsten Eckhart Thomsen præsenterede dagens program og gav herefter ordet til Mikkel Mailand.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Carsten Eckhart Thomsen præsenterede dagens program og gav herefter ordet til Mikkel Mailand."

Transkript

1 Referat af Delegeretforsamling i IDA Offentlig Onsdag den 10. maj 2017 kl Notat 7. juni 2017 Carsten Eckhart Thomsen bød velkommen til delegeretforsamling i IDA Offentlig. Han var glad for at se så mange fremmødte, herunder en særlig velkomst til Mikkel Mailand, lektor og forskningsleder på Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og organisationsstudier, FAOS, samt en velkomst til IDAs sekretariat. Carsten Eckhart Thomsen præsenterede dagens program og gav herefter ordet til Mikkel Mailand. OK 18 i den offentlige sektor foreløbige forventninger v/lektor og forskningsleder Mikkel Mailand, FAOS Mikkel Mailands præsentation udsendes med referatet Mikkel Mailand takkede for invitationen til at holde oplæg på delegeretforsamlingen. Mikkel Mailand trak en linje tilbage til OK15 forhandlingerne på Statens område, som var præget af smalle generelle forlig, som bød på reallønsstigninger, men også ændringer i reguleringsordningen. Endelig erindrede han om den berømte og berygtede CFU-nat, hvor indførelsen af privatlønsværnet blev sneget ind. Herefter gav Mikkel Mailand forsamlingen sit bud på, hvilke temaer fra OK17, der kan tænkes at kunne påvirke OK18, og her er der især fokus på økonomien, frivalgsordninger og tvunget overarbejde. På den politiske scene, er der en ny minister for offentlig innovation, en kommission om ledelse i det offentlige; et kommunevalg den 21.november 2017, og endelig skal OK-18 forhandlingerne ses i lyset af, at mange nøglepersoner fra OK15 er væk. Udgangspunktet er konfliktfyldt, idet CFU bl.a. har opsagt periodeprojekter fra dec på grund af en uacceptabel offentlig arbejdsgiverprofil, som i højere grad ønsker at udnytte ledelsesrummet, hvilket har betydet, at flere arbejdsgivere har opsagt en række betalte fridage; har forsøgt at ansætte medarbejdere på individuelle vilkår (individuel kontrakt), og som støttet af Moderniseringsstyrelsen har umuliggjort det lokale samarbejde. Afslutningsvis gav Mikkel Mailand en gennemgang af hvilke scenarier og temaer han ser i forhold til de kommende forhandlinger på Statens og det kommunale område. Efter en kort spørgerunde takkede Carsten Eckhart Thomsen Mikkel Mailland for et spændende oplæg. Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge DK-1780 København V ida@ida.dk ida.dk

2 Side 2 DELEGERETFORSAMLING I IDA OFFENTLIG 12. MAJ 2017 Ad pkt. 1. Valg af dirigent og stemmertællere. Formanden for IDA Offentlig Carsten Eckhart Thomsen bød velkommen til delegeretforsamlingen, og orienterede om, at delegeretforsamlingen er afslutningen på det første år, hvor en ny bestyrelse har arbejdet på de indre og ydre linjer for at varetage de offentligt ansatte medlemmers vilkår, og for at sikre de bedste betingelser for alle offentlige tillidsrepræsentanter. På vegne af bestyrelsen for IDA Offentlig foreslog Carsten Eckhart Thomsen Jens Heide til dirigent. Jens Heide blev valgt, herefter benævnt dirigenten. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at delegeretforsamlingen ifølge Vedtægt for IDA Offentlig er rettidigt indkaldt med mindst 28 dages varsel ved elektronisk udsendelse og foreløbig dagsorden, mandag den 27. marts 2017 Dirigenten konstaterede, at alle deltagere har taleret, mens kun delegerede kan deltage i eventuelle afstemninger. Herefter foreslog dirigenten Anders Bjerg Frederiksen valgt som stemmetæller. Anders Bjerg Frederiksen blev valgt. Ad pkt. 2. Godkendelse af dagsordenen Dirigenten konstaterede, at dagsordenen var i overensstemmelse med Vedtægt for IDA Offentligt 5, stk. 7. Herefter blev følgende dagsordenen godkendt: 11. Valg af dirigent og stemmetællere 12. Godkendelse af dagsorden 13. Hvad kan vi forvente af OK Beretning Fremlæggelse af regnskab for Fremlæggelse af budget for IDA Offentlig Indkomne forslag (forslag skal være bestyrelsen i hænde senest torsdag den 19.april) 18. Valg af 1 medlem til bestyrelsen for indeværende valgperiode Valg af 5 suppleanter i prioriteret rækkefølge for 1 år 20. Eventuelt Ad. pkt. 3. Hvad kan vi forvente af OK18 v/carsten Eckhart Thomsen Carsten Eckhart Thomsen skitserede det formelle forløb for de kommende overenskomstforhandlinger, herunder om baggrundstæppet og temaer, som de indsamlede krav knyttes op på.

3 Side 3 Carsten Eckhart Thomsen gennemgik processen med kravsindsamlingen, som blev skudt i gang på TR konferencen i november Herefter ridsede han baggrundstæppet op med et kig tilbage til OK15, som havde fokus på den lokale lønddannelse, og som blev aftalt skulle ses efter i sømmene frem mod OK18 forhandlingerne. Dette arbejde er imidlertid sat i bero pga det dårlige klima med staten, men udfordringerne med den lokale løndannelse fylder, ligesom det psykiske arbejdsmiljø fylder. Herudover er der fokus på reguleringsordningen, som blev markant ændret ved OK15 efter pres fra arbejdsgiversiden, og som blev udbygget med et privatlønsværn. Endelig bliver kompetenceudvikling et centralt tema, idet arbejdsmarkedet byder på konstante forandringer og vilkår for opgaveløsningen, som samtidig mødes af besparelser. Kompetenceudvikling bliver derfor afgørende for, at de offentlige arbejdspladser opretholder den høje faglige kvalitet i opgaveløsningen. Afslutningsvis gav Carsten Eckhart Thomsen et bud på her og nu situationen: Efterspørgslen på højtuddannede medarbejdere med teknisk eller naturvidenskabelig baggrund stiger og ledigheden falder. Også det offentlige arbejdsmarked vil have en efterspørgsel efter teknisk eller naturvidenskabelig arbejdskraft. Øget pres på det offentliges ansættelsesvilkår kan medfører at specialistkompetencer forsvinder Fokus på vilkår hos de offentlige arbejdsgivere, der understøtter et attraktivt offentligt arbejdsmarked. Herefter udspandt der sig en engageret diskussion blandt deltagerne, og her blev der givet udtryk for bekymring om emner som: Arbejdsgivers retorik (løber fra aftaler, forsøger at indgå aftaler uden om SU) TR under pres Arbejdsgivers brug af ledelsesretten Reguleringsordningen og privatlønsværnet Mangel på kompetenceudvikling, med deraf følgende kompetencetab Senioraftaler Den lokale løndannelse Arbejdstid Arbejdsgivers forsøg på indførelse af jobløn. Ad pkt. 4. Beretning 2013 Dirigenten gav ordet til formand, Carsten Eckhart Thomsen. Formanden henviste til den skriftlige beretning, som er sendt ud sammen med indkaldelsen. Carsten Eckhart Thomsen orienterede herudover om, at der er afholdt en række arbejdspladsmøder forud for OK18. Her er præsenteret og drøftet muligheder og scenarier. Herudover orienterede han om at voldgiftssagerne om hvv opsigelsen af fridage i staten og afskaffelsen af lønnet frokost i DR har fyldt meget i bestyrelsen.

4 Side 4 Antallet af sager om TR-sikring er steget, og er igen et udtryk for, at området er under pres. Carsten Eckhart Thomsen orienterede om det nye tværgående samarbejde mellem IDA Offentlig IDA Privat og AR, som blev indledt med et fællesmøde i september 2016 og som har ført til, at de 3 organer i samarbejde vil gennemføre en konference om psykisk arbejdsmiljø i begyndelsen af Bestyrelsen følger interesseret med i både TRU området og i de offentlige netværksgrupper, hvor der er i det forgange år etableret et nyt netværk på transportområdet. Endelig orienterede Carsten Eckhart Thomsen om, at bestyrelsen i det forgangne år på de indre linjer har sat fokus på nye tiltag, herunder optagelse af en præsentationsvideo, afholdelse af webinarer, nye tilskudsregler for medlemsaktiviteter, og ikke mindst arbejdet med indhold og program for årets kommende TR Konference. Dirigenten takkede formanden og satte beretningen til debat. På spørgsmål fra salen blev der orienteret om, at alle input fra de temadrøftelser om OK 18, der blev gennemfør på TR Konferencen i efteråret 2016 er inddraget i det videre arbejde. Forsamlingen tog beretningen til efterretning. Ad pkt. 5. Fremlæggelse af regnskab for 2016 Dirigenten gav ordet til formand Carsten Eckhart Thomsen. Carsten Eckhart Thomsen gennemgik regnskabet for 2016, og orienterede om, at det samlede regnskab udviser et mindreforbrug på kr , som bl.a. skyldes, at der på driftsaktiviteter har været et mindreforbrug på ca. kr , som fortrinsvis skal findes på besparelser på delegeretforsamlingen i Endelig er der på øvrige aktiviteter et mindreforbrug på ca. kr som er direkte afledt af, at der i efteråret var fald i deltagerantallet på TR-Konferencen. Dirigenten takkede formanden for fremlæggelsen. Regnskabet blev taget til efterretning. Ad pkt. 6. Fremlæggelse af budget for IDA Offentlig 2017 Dirigenten gav ordet til formand Carsten Eckhart Thomsen Carsten Eckhart Thomsen fremlagde budgettet for Carsten Eckhart Thomsen oplyste, at budgettet var blevet fremskrevet til 1,5 mio. kr., men efterreguleret til Budgettet er dermed meget lig budgettet for Dirigenten takkede for fremlæggelsen. Budgettet blev taget til efterretning. Ad pkt. 7. Indkomne forslag

5 Side 5 Dirigenten konstaterede, at der ikke var nogen indkomne forslag. Ad pkt. 8. Valg af 1 medlem til bestyrelsen for IDA Offentlig for indeværende valgperiode Dirigenten oplyste, at medlem af bestyrelsen Michael Paaske var blevet privatansat, og var derfor udtrådt af bestyrelsen for IDA Offentlig. Suppleant Karsten Lade er i perioden indtrådt som konstitueret medlem i den vakante bestyrelsespost. Dirigenten oplyste, at for at berigtige valget af Karsten Lade, skal det formelt ske på delegeretforsamlingen. Dirigenten oplyste, at bestyrelsen for IDA Offentlig indstiller Karsten Lade, Kold College til posten. Dirigenten indhentede forslag til andre kandidater. Dirigenten konstaterede, at der ikke var andre kandidater, og Karsten Lade blev dermed valgt til medlem af bestyrelsen for IDA Offentlig i perioden frem til valget i 2019.

6 Side 6 Ad pkt. 9. Valg af 5 suppleanter for en 1-årig periode Dirigenten oplyste, at der i henhold til Vedtægt for IDA Offentlig 6 skal vælges 5 suppleanter til bestyrelsen. Valgperioden er 1 år. Suppleanterne skal vælges i prioriteret rækkefølge. Dirigenten oplyste endvidere, at IDA Offentligs bestyrelse i henhold til forretningsorden 5, stk. 7 skal fremsætte forslag til suppleantkandidater, således at der sikres en funktionsdygtig bestyrelse. Bestyrelsen foreslog følgende suppleantkandidater i prioriteret rækkefølge: 6. Viggo Lemche, Forsvarets Materieltjeneste 7. Bjarke Hansen, Energistyrelsen 8. Dani Mikkelsen, Frederikssund kommune 9. Jørgen Petersen, Kold College 10. Halina Magierkiewicz, Region Hovedstaden, IT, Medico og Telefoni. Dirigenten indhentede forslag til andre suppleantkandidater. Dirigenten konstaterede, at der ikke var andre kandidater, og de af bestyrelsen foreslåede 5 kandidater blev dermed valgt til suppleanter til bestyrelsen for IDA Offentlig for 1 år. Ad pkt. 10. Eventuelt Dirigenten takkede for god ro og orden. Formand, Carsten Eckhart Thomsen takkede dirigenten for god mødeledelse, takkede alle de fremmødte og bød på middag.

Situationen på det offentlige arbejdsmarked ovenpå overenskomstforhandlingerne OK15 v/professor emeritus Flemming Ibsen, Aalborg Universitet

Situationen på det offentlige arbejdsmarked ovenpå overenskomstforhandlingerne OK15 v/professor emeritus Flemming Ibsen, Aalborg Universitet Referat af Delegeretforsamling i IDA Offentlig Torsdag den 7. maj 2015 kl. 14.00-18.00 Notat 4. juni 2015 TEMADRØFTELSER: Situationen på det offentlige arbejdsmarked ovenpå de offentlige overenskomstforhandlinger

Læs mere

Carsten Eckhart Thomsen bød velkommen til arbejdslivsforsker Anders Buch.

Carsten Eckhart Thomsen bød velkommen til arbejdslivsforsker Anders Buch. Referat af Delegeretforsamling i IDA Offentlig Torsdag den 23. maj 2019 på Hotel Imperial Notat 21. juni 2019 Formand for IDA Offentlig, Carsten Eckhart Thomsen bød velkommen til heldagsarrangement og

Læs mere

Notat 20. juni Referat af Delegeretforsamling i IDA Offentlig Torsdag den 2. juni 2016 kl

Notat 20. juni Referat af Delegeretforsamling i IDA Offentlig Torsdag den 2. juni 2016 kl Referat af Delegeretforsamling i IDA Offentlig Torsdag den 2. juni 2016 kl. 14.00-18.00 Notat 20. juni 2016 Preben Mac bød velkommen til delegeretforsamling i IDA Offentlig og oplyste, at han var stedfortræder

Læs mere

Referat Delegeretforsamling i IDA Offentlig

Referat Delegeretforsamling i IDA Offentlig Referat Delegeretforsamling i IDA Offentlig 4. maj 2018 Torsdag den 3. maj 2018 Kl. 10.00 18.30 IDA, København Carsten Eckhart Thomsen bød velkommen til delegeretforsamling i IDA Offentlig, og orienterede

Læs mere

Thomas Damkjær Petersen bød velkommen til delegeretforsamlingen og overlod ordet til Flemming

Thomas Damkjær Petersen bød velkommen til delegeretforsamlingen og overlod ordet til Flemming Referat af Delegeretforsamling i IDA Offentlig Tirsdag den 20. maj 2014 kl. 14.00-18.00 TEMADRØFTELSER: Situationen på det offentlige arbejdsmarked og rammerne for de offentlige overenskomstforhandlinger

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Publiceret på ida.dk pr. 18. januar kl. 10.

Publiceret på ida.dk pr. 18. januar kl. 10. Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i IDA Fyns Dato: 13. marts 2019 Sted: Fællesdomicilet, Englandsgade 25,

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Vedtægt for IDA Offentlig

Vedtægt for IDA Offentlig Vedtægt for IDA Offentlig 14. april 2015 1. Navn Afdelingens navn er IDA Offentlig. 2. Formål og opgaver Stk. 1. IDA Offentlig er oprettet i henhold til 14 i Lov for Ingeniørforeningen i Danmark. Stk.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Navn på referent Fremmødte: 28. Hans Schmidt Stemmeberettigede xx

Navn på referent Fremmødte: 28. Hans Schmidt Stemmeberettigede xx Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Selskab: IDA Lederforum 7/2-2018 Dato: 6. februar 2018 Sted: Ingeniørforeningen, IDA - København

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen.

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. REFERAT Generalforsamling IDA København 19. marts 2014, kl. 18.00 Ingeniørhuset, København 20. marts 2014 Fremmødte: 36 Velkomst Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ellen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune 1. Klubbens navn Stk. 1. Klubbens navn er Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune (DSK). Stk. 2. Klubben er oprettet i henhold

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål www.genanvendbiomasse.dk Referat, Generalforsamling den 20. april 2007 kl. 10:00 Landbrugsraadet, Axeltorv 3, 1609 Kbh.

Læs mere

REFERAT Selskab IDA Lederforum Dato 10. februar 2016 Sted Ingeniørforeningen, IDA - København. Dato for udarbejdelse af referat

REFERAT Selskab IDA Lederforum Dato 10. februar 2016 Sted Ingeniørforeningen, IDA - København. Dato for udarbejdelse af referat Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Selskab IDA Lederforum Dato 10. februar 2016 Sted Ingeniørforeningen, IDA - København Fremmødte:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018.

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. 1. Velkomst v/fællesformanden og kort præsentation af fremmødte med faste officielle tillidshverv. Anders Bjerre Jørgensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne.

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne. VEDTÆGTER Den 26.03.14 1 Navn Navnet er SKK Skolelederforeningen, Københavns Kommune. Stk.2 Medlemmer er ledere ansat i Københavns Kommune, omfattet af Overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet,

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Kastrup 2019 1 Indhold 1. NAVN..... 3 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 3 3. FORMÅL... 3 STK. 2. Faglige opgaver... 3 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 3 4. FORHANDLINGSREGLER

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

REFERAT. DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden

REFERAT. DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden REFERAT DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København 1. Åbning af delegeretmødet Martin Justesen bød velkommen til DUFs delegeretmøde 2010. 2. Vedtagelse af forretningsorden Martin Justesen

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

OK 18 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM MINISTEREN FOR OFFENTLIG INNOVATION OG CFU

OK 18 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM MINISTEREN FOR OFFENTLIG INNOVATION OG CFU OK 18 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM MINISTEREN FOR OFFENTLIG INNOVATION OG CFU OK18 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM MINISTEREN FOR OFFENTLIG INNOVATION

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl. 11 13.45 Sted: Hovedbygningen, Aulaen, Ndr. Ringgade 4, 8000 Aarhus C Dagsorden: Velkommen 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er at varetage

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet

2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds repræsentantskabsmøde Torsdag den 7. og fredag den 8. september 2017 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet 3. Valg af stemmetællerudvalg

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Formanden Dan L. Skov bød velkommen.

Formanden Dan L. Skov bød velkommen. Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT for generalforsamling i IDA Nordsjælland onsdag 26. marts 2014 kl. 19, Nordisk Lejrskole, Hillerød

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 Repræsentantskabsmødet blev afholdt i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 22, 4100 Ringsted. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, referent

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Referat af DMF Københavns ordinære generalforsamling 2019

Referat af DMF Københavns ordinære generalforsamling 2019 Referat af DMF Københavns ordinære generalforsamling 2019 Søndag den 28. april 2019 kl. 16:00 afholdt Dansk Musiker Forbund København ordinær generalforsamling på Johan Borups Højskole, Frederiksholm Kanal

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Brandteknisk Selskab

Vedtægter for Brandteknisk Selskab Vedtægter for Brandteknisk Selskab 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er Brandteknisk Selskab. Stk. 2. Brandteknisk Selskab er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA.

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Torsdag d. 22 januar 2015 kl.19.00 På Græstedgård, Hovedhuset, lokale 10 Udlejervej 13B, 3650 Ølstykke Sanny byder alle

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation S. 1 Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Herefter fremhævede formanden de forskellige initiativer og renoveringer, der var foretaget siden sidste år i april.

Herefter fremhævede formanden de forskellige initiativer og renoveringer, der var foretaget siden sidste år i april. Advokatfirmaet Pernille Høxbro Møderet for Højesteret Dato: 7. juni 2012 Årsmødereferat Advokat (H) Pernille Høxbro E-mail: hoxbro@privatbo.dk Telefon: + 45 33 11 26 83 Sekretær Anette Breitenstein E-mail:

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til FOA kongressen 2013! Måske er det din første kongres i FOA, måske er du en erfaren kongresdelegeret. Uanset hvad, kan det være nyttigt med denne guide,

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

Referat. 31. marts Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36. Velkomst. Formanden bød velkommen.

Referat. 31. marts Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36. Velkomst. Formanden bød velkommen. Referat 31. marts 2014 Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36 Velkomst Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Andreas Isager blev valgt til dirigent. Andreas Isager konstaterede, at generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl i forsamlingshuset.

Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl i forsamlingshuset. Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl. 19.30 i forsamlingshuset. Deltagere Kennet Rasmussen Jens Chr. Nissen Kjeld Møbjerg Niels Peter Kraak Marius P. Olesen Frank Sørensen Jørgen H. Beeck Alex

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Jeg fremsender hermed ansøgning om registrering af forening (bl. a. til brug for lån af lokaler i Furesø Kommune).

Jeg fremsender hermed ansøgning om registrering af forening (bl. a. til brug for lån af lokaler i Furesø Kommune). Pia Laub Fra: Hanne og Nils Rude Petersen Sendt: 2. oktober 2014 17:14 Til: Pia Laub Emne: Ansøgning om registrering som forening Vedhæftede filer: Bestyrelse IDA Furesø.docx; 2014

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Vedtægter for Flyveteknisk Selskab

Vedtægter for Flyveteknisk Selskab Vedtægter for Flyveteknisk Selskab 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er Flyveteknisk Selskab (FLY). Stk. 2. Flyveteknisk Selskab er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab.

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab. Vedtægter Dato: 15/11-2012 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN Stk. 2: Foreningen er tilsluttet Paraplyorganisationen Kommunale Chefforeninger

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere