REGELSÆT FOR FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT. Ref.: a. FSUBST Bestemmelser for Militær Fysisk Træning og Idrætsvirksomheden i Forsvaret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGELSÆT FOR FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT. Ref.: a. FSUBST Bestemmelser for Militær Fysisk Træning og Idrætsvirksomheden i Forsvaret"

Transkript

1 REGELSÆT FOR FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT Ref.: a. FSUBST Bestemmelser for Militær Fysisk Træning og Idrætsvirksomheden i Forsvaret af c. Dansk Orienterings-forbunds (DOF) Reglement for Orienteringsstævner Tillæg: A. Stævnejury B. Anvisning for disciplinerne i terrænsport C. Disciplinkontrolkort til terrænsport Bilag: 1. Tilmeldingsskema 1. FORMÅL At fastsætte bestemmelser for Forsvarets Mesterskab i Terrænsport herunder retningslinjer for stævnets afvikling. 2. GENERELT 2.1. Mesterskabet er et mesterskab for alle, inklusive værnepligtige og civile ansatte i Forsvaret, og afvikles som en individuel konkurrence. Man skal stille op for den myndighed, man er tjenestegørende ved (NIV III DeMars-struktur). Pensionerede medarbejdere er frit stillet med hensyn til hvilken enhed, de repræsenterer Arrangerende myndighed udpeges af Forsvarets Idrætsudvalg og beordres på vegne af Værnsfælles Forsvarskommando af Forsvarets Sundhedstjeneste. Udpegningen finder normalt sted 2 år før stævnet Mesterskabet afvikles en gang årligt, og gennemføres over 1 dag.

2 3. KONKURRENCEN 3.1. Konkurrencen gennemføres i henhold til tillæg B - og C. Stævneorganisationen skal være nøje afstemt til den pålagte opgave, idet det skal tilstræbes, at personelressourcerne holdes på et minimum. Det må dog ikke medføre, at konkurrencebestemmelserne ikke kan efterleves. Center for Idræt yder faglig støtte efter behov Indbydelse. Indbydelse udsendes af Forsvarets Sundhedstjeneste, Center for Idræt ca. 2 måneder før konkurrencen efter input fra udpeget arrangør. Tilmelding (bilag 1) sendes direkte til stævnearrangøren. Endeligt program udsendes til deltagende myndigheder senest 8 dage før konkurrencedagen og vises på FIIN og/eller internettet Discipliner. Terrænsport består af punktorientering, orienteringsløb og kast med blind håndgranat M/54 samt evt. strafrunder. Terrænsport er et individuelt mesterskab. Terrænsport afvikles som en sammenhængende konkurrence, hvor tiden starter ved første disciplin og slutter efter sidste. Placeringer afgøres på grundlag af tid med 1 sekunds nøjagtighed. Hvis 2 eller flere opnår samme tid, tildeles de samme placering, og de nødvendige efterfølgende numre udgår Klasser. Mesterskaberne afvikles i følgende klasser: Herre A (HA) Herre B (HB) Herre C (HC) Herre 35 (H35) Herre 45 (H45) Herre 55- (H55-) Herre 63- (H63-) Dame A (DA) Dame B (DB) Dame 35- (D35-) Der er ingen øvre alder for klasserne D35- og H63-. Det er tilladt at deltage i en yngre klasse, i forhold til den alder man faktisk har. Deltagere fra Forsvarets militære landsholdsbruttotrup i orientering skal stille op i HA/DA. Landstræneren er den eneste som kan give dispensation på området. Forsvarets Mester kåres i Terrænsport. Mestrene kåres kun i klasserne: HA DA. Øvrige klasser benævnes som klassevinder i respektive klasser. Alle klasser gennemføres uanset antal tilmeldte og præmie til den ene deltager, hvis det bliver tilfældet.. Mesterskaberne tilstræbes afviklet i APR/MAJ, alternativt i SEP/OKT.

3 3.5. Præmier. Der udsættes præmier i forhold til antal tilmeldte således: 1-2 deltagere: 1 præmie. 3 4 deltagere: 2 præmier 5 deltagere og derover: 3 præmier. Center for Idræt er ansvarlig for at tilvejebringe præmierne Resultatliste. Resultatliste udsendes, eventuelt elektronisk, senest 2 hverdage efter konkurrencen og resultaterne skal være tilgængelige på FIIN og evt. på Internettet Protester. Evt. protester skal indgives skriftligt af respektive holdledere til stævneleder således: Under konkurrencen eller senest 1/2 time efter offentliggørelse af resultater til stævnelederen. Øvrige protester skal indgives før konkurrencens start Stævnejury. Stævnejuryens sammensætning og opgaver fremgår af tillæg A. Stævnejuryen udpeges af arrangerende myndighed Ydelser. Ydelser m.m. ved deltagelse, jf. ref. b. 3.9 Startrækkefølge. Der foretages lodtrækning om startrækkefølgen i hver klasse for sig jf. DOF reglement eller DMI reglement for Feltsport. Hvor flere klasser løber samme bane, skal klasserne startes i forlængelse af hinanden. Lodtrækning kan normalt gennemføres ved elektronisk tidtagning (EMIT eller SPORTIDENT) foranstaltning. Deltagere fra samme enhed må ikke starte lige efter hinanden. I tilfælde hvor det ikke er muligt at sætte en anden deltager ind, indsættes i stedet en vakant plads. Eventuelle for sent tilmeldte (arrangør afgør om de vil modtage eftertilmeldinger) skal starte før første officielle start. Der skal være ens startinterval imellem deltagere i samme klasse, dog minimum 2 min. 4. OPDATERING Ansvaret for at fremsætte forslag til opdatering af denne bestemmelse påhviler Center for Idræt.

4 Tillæg A STÆVNEJURY 1. OVERDOMMER Overdommer (OD) træffer afgørelse vedrørende diskvalifikation, protester og annulleringer. Afgørelsen træffes efter samråd med stævneledelsen, kontrollanter og andre i den foreliggende sag implicerede. OD træder i funktion ved indbydelsens udsendelse. OD træder i funktion ved anke af protest fra respektive holdledere. OD funktionsperiode afsluttes 3 arbejdsdage efter udsendelse af resultatliste. OD må ikke være fra arrangerende myndighed. 2. STÆVNEKONTROLLANT Det påhviler stævnekontrollanten (SK) at sikre sig, at stævnet tilrettelægges og gennemføres efter bestemmelsernes ånd og regler med hensyn til mesterskabets arrangementstekniske afvikling. Det påhviler også SK at vurdere terrænets anvendelighed til løsning af banelægningsopgaverne. Finder SK, at stævnet ikke kan forventes afviklet forsvarligt, eller der er store uoverensstemmelser mellem SK og stævnelederens opfattelse af væsentlige områder, påhviler det SK straks at give indberetning til Center for Idræt. SK må ikke være fra arrangerende myndighed og udpeges af CFI. SK bør have kendskab til funktionen fra tidligere stævner eller fra civile konkurrencer. 3. BANEKONTROLLANT Banekontrollanten (BK) skal uafhængig af banelæggeren ud fra det endelige løbskort og postbeskrivelserne kontrollere og godkende start/mål/skifteområde, posters placering (mærkesedler i skoven), udformning af baner m.h.t. sværhedsgrad, delstræk og banelængder samt konstatere, om kortet er af tilfredsstillende kvalitet. Det påhviler endvidere BK at sikre, at indprikning/banepåtegning/postdefinitioner, er færdige så betids, at kontrollen kan udføres uden urimeligt tidspres. Finder BK, at orienteringsbanerne er af utilfredsstillende kvalitet, eller at der er store uoverensstemmelser mellem BK og banelæggerens opfattelse af væsentlige områder, påhviler det BK at give indberetning til stævneleder (SL), som træffer afgørelse i sagen evt. efter drøftelse med SK. BK bør have kendskab til funktionen fra tidligere stævner eller fra civile konkurrencer. 4. DISCIPLINKONTROLLANTEN Disciplinkontrollanten (DK) skal kontrollere og godkende disciplinerne punktorientering og kast med hensyn til udformning og sværhedsgrad. Det påhviler endvidere DK at sikre disciplinernes hensigtsmæssige placering i forhold til stævneplads, herunder en smidig afviklingsprocedure for disciplinerne, strafrunder samt resultatformidling, herunder evt. signalformidling (elektronisk). Finder DK, at disciplinerne ikke er af tilfredsstillende kvalitet, eller at der er store uoverensstemmelser mellem DK og disciplinlederens opfattelse af væsentlige områder for disciplinernes afvikling, påhviler det DK at give indberetning til SL, som træffer afgørelse i sagen, evt. efter drøftelse med SK. BK og DK kan være en og samme person.

5 Tillæg B ANVISNING FOR DISCIPLINERNE I TERRÆNSPORT Stævnearrangøren anbefales, at fastsætte makstider for konkurrencen. Det anbefales, at have 2½ time i alle klasser. 1. Punktorientering (PO). a. Punktorienteringen gennemføres før O-løbet og kast. Der skal opsættes en eksempelvis punktorienteringspost med instruktion i besvarelsesproceduren nær starten på punktorienteringen. Ligesom det er en fordel, at et posteksempel er opsat med instruktion af kvitteringsprocedure på O-løbet. b. Ved mål for PO starter O-løbet. Der bør tages mellemtid ved skiftet PO og O-løbsdelen samt skiftet til håndgranatkast. Skiftet PO/O-løb bør ligge meget nær håndgranatkast. Dette for at minimere tiden fra deltageren er færdig med sin PO til deltagerens PO-kort (disciplinkort) er klar på galgen før kast. c. Kortet skal overholde DOF kortnorm og målestoksforhold er op til arrangøren afhængig af terrænets detaljerigdom. PO-kortet skal være opklæbet på bøjeligt karton. Kortets forog bagside skal være beskyttet mod regn og fugt. Bagsiden skal være forsynet med numrene 1-3 til kontrollant-/egen signering. Kortet udleveres med startstedet indtegnet (6 mm trekant). På kortet skal målestoksforhold, ækvidistance samt nordretning være angivet. Kortet mærkes tydeligt med startnummer, klasse og evt. navn og myndighed. d. Banens længde skal være maks m og afmærkes med rød/hvid samt mindst endnu en farve markeringsstrimmel (snitzling). e. Deltagerne må højst afvige 5 meter fra snitzlingen og ikke bevæge sig tilbage i banen. f. Der skal være 3 punkter for alle i banen, som er ens for alle klasser. Det er vigtigt, at der på ruten er mange tydelige opfang som f.eks. passage forbi sten, huse og stikryds. Dette fordi, at langt hovedparten af deltagerne ikke er rutinerede i PO og det gælder om, at de får en succesoplevelse. De få rutinerede deltagere løber bare stærkere, når ruten har mange opfang. g. Punkterne skal vælges således, at de med sikkerhed kan kortfæstes. Punkterne skal således være terrængenstande, som er på kortet. h. Samtale mellem deltagerne er forbudt. i. Punkterne skal være indhegnede og kan være såvel bemandede som ubemandede. j. Punkterne markeres med blå markeringsstrimmel samt tydeligt nummer (1-3). Punktet skal IKKE suppleres med IOF symbol for punktet. k. Deltagerne markerer selv på kortet hvert punkt med nåleprik, som signeres på bagsiden af kortet, inden indhegningen forlades. Til nåleprik skal benyttes den på punkterne værende nål. l. Signeringen består af en streg ført fra nåleprikken til punktets nummer med den på punktet værende farvepen/blyant.

6 m. Efter beregning og kontrol af samtlige punktorienteringskort udleveres disse til deltagerne. n. De rigtige punkter opslås på et mønsterkort ved mål, efter at sidste deltager er startet. o. Strafrunder: 0-3. Afvikles efter kast. Korrekt indprikning er nåleprik anbragt mindre end en millimeter fra punktorienteringsmålet, målt fra nåleprikkens centrum. For manglende eller overskydende indprikning gives tilsvarende strafrunder. En strafrunde skal være ca m lang, afhængig af terrænets beskaffenhed. Antal strafrunder skal fremgå af nummerfelterne 1-3 (fortløbende) på disciplinkontrolkortet (maksimalt 3 strafrunder uanset antallet af overskydende indprikninger). 2. Orienteringsløbet a. Orienteringsløbet udformes i overensstemmelse med de af Dansk Orienterings- Forbunds udgivne bestemmelser for banelægning. b. Kortet skal overholde DOF kortnorm og målestoksforhold er op til arrangøren afhængig af terrænets detaljerigdom. Kortfiler/kort kan bestilles via de civile orienteringsklubber. c. Banerne udsættes med følgende længde og sværhedsgrad: KLASSE SVÆRHEDSGRAD BANELÆNGDE HA Svær 8-10 km HB og H35- Svær 5-6 km HC og DB Mellemsvær 4-5 km H45 og DA Svær 4-5 km D35-, H55- og H63- Svær 3-4 km Banelængderne til orienteringsløbet er vejledende. Terrænets beskaffenhed (kupering og tæthed) er afgørende for længden. Sværhedsgraderne er jf. Dansk Orienteringsforbunds reglement. d. Der anvendes IOF postbeskrivelser jf. CONDES program. I klasserne HC og DB skal benyttes postbeskrivelser i tekst jf. CONDES program. Postbeskrivelser placeres ugeneret for baneindtegningen på for- eller bagsiden af orienteringskortet. Løse postbeskrivelser kan tilbydes deltagere, der har en holder hertil.

7 3. Kast. (Håndgranat M/54, blind) a. Ved indløb til kast tager deltageren sit disciplinkontrolkort som hænger på en galge. Kontrollanten ved kast klipper i disciplinkontrolkortet hver gang en håndgranat ender i skyttehullet. b. Der kastes op til 5 granater mod et skyttehul på tværs af kasteretningen. Skyttehullet skal indrammes af en træramme (mindst 10 x 10 cm planke), der anbringes i plan med jordoverfladen. Indvendigt mål: 180 x 50 cm. Skyttehullet skal være udgravet i ca. 20 cm dybde. Den opgravede jord kan anvendes som bryst- eller rygværn. c. Kasteafstand til hullets forkant skal være 15 m. d. Der anvendes Blind håndgranat M/54 (540 g). e. Kastemåde/-stilling er valgfri. Ved overtrædelse af kastelinje i f.m. et kast vil pågældende kast blive markeret som forbier (årsagen fortælles til deltageren). f. En hjælper placeres ved kastelinjen og markerer med klippetang i disciplinkortet i nummerfelterne 1-6 (fortløbende) for hver træffer. En anden hjælper er markør og placeres nær målet (skyttehullet) og markerer med en strakt arm op i luften for en træffer og en strakt arm fra side til side foran kroppen for en forbier. g. Antal strafrunder: 0-3. Der skal træffes med 3 ud af 5 granater. Alt under 3 træffere giver tilsvarende strafrunder. Som træffere regnes granater, der rammer rent ned i skyttehullet, samt granater der hopper, triller eller på anden måde har været nede i skyttehullet. 4. Strafrunder. a. Strafrunder er lig de manglende klip i disciplinkontrolkortet efter gennemførelse af PO og kast. b. Der opsættes poststativ med klippetænger på begge strafrunder. Klippetængerne på de to strafrunder (HA/øvrige klasser) skal være forskellige. De forskellige stativer opsættes på de to isolerede løbsstrækninger på strafrunden (HA/øvrige klasser). Ved strafrunder klipper løberen en i gang disciplinkontrolkortet efter hver strafrundes gennemførelse. Leder af strafrunder foranstalter kontrolperson ved poststativet. c. Længden af strafrunden skal være m, afhængig af terrænets beskaffenhed. Der oprettes to strafrunder. En lidt længere strafrunde til HA og en strafrunde til alle øvrige klasser. Løbstiden for en strafrunde er således ca. 1-2 minutter uanset klasse. d. Når løberen kommer i mål, skal der være 6 klip i disciplinkontrolkortet. Der anvendes et kontrolkort, med plads til 6 klip (tillæg D). Dette skal sidde på bagsiden af PO kortet. e. Inden mesterskabets første start bestemmes af SL og OD en fiktiv tid, for en strafrunde (f.eks. 2 min.) i tilfælde af godkendte protester, som deltageren kan fratrække i sin løbstid.

8 Tillæg C DISCIPLINKONTROLKORT STARTNUMMER KLASSE Evt. navn og myndighed Det er en stor fordel udelukkende at benytte startnummer (skrives så stort som muligt), som identificering af de enkelte deltagere. Ophængningen bliver lettere og hurtigere og fejlophæng minimeres.

9 Bilag 1 TILMELDINGSSKEMA TII TERRÆNSPORT Myndighed: Forkortet: Holdleder: TLF/MOB: Adresse: FIIN: GRAD FOR- OG EFTERNAVN EMIT/ SI-nr. HA HB HC H35 H45 H55 H63 DA DB D35 EMIT/SI nr. benyttes, hvis deltagere selv har en personlig elektronisk tidtagningsbrikke. I indbydelsen vil det fremgå hvilket system, der benyttes.

FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT

FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT FKOBST 187-3 2013-12 udkast FORSVARSKOMMANDOEN FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT Ref.: a. FSUBST 491-7 Bestemmelser for Idrætsvirksomheden i Forsvaret (2009-07) b. FKOVEJL PS. 400-3, Kap. 23, pkt. 14

Læs mere

Idrætsinformation 18/2016

Idrætsinformation 18/2016 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Dragonkasernen 1 7500 Holstebro Idrætsinformation 18/2016 Telefon: +45 25 55 25 80 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Til JDRI medlemmer. 25-05-2016 Emne: Indbydelse

Læs mere

Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarks- og Forbundsmesterskab i Feltsport 26. September 2014

Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarks- og Forbundsmesterskab i Feltsport 26. September 2014 Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarks- og Forbundsmesterskab i Feltsport 26. September 2014 Arrangør Idrætsforeningen Skive Garnison Velkomst Det er med stor glæde at Idrætsforeningen Skive

Læs mere

Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskab i Feltsport 10. oktober 2017

Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskab i Feltsport 10. oktober 2017 Program for Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskab i Feltsport 10. oktober 2017 Arrangør Oksbøl Militære Idrætsforening Velkomst Det er med stor glæde at Oksbøl Garnison kan byde jer deltagere

Læs mere

ORIENTERINGSLØB. November 2011 afsnit Jernbanefritid

ORIENTERINGSLØB. November 2011 afsnit Jernbanefritid ORIENTERINGSLØB November 2011 afsnit 3.14 ORIENTERING 1. Arrangementer Hver år afholdes et JM og et efterårsløb. 2. Deltagerberettigelse Deltagerberettiget i arrangementerne er alle JF medlemmer. Hjemmeboende

Læs mere

Viborg Orienteringsklub Instruktion Divisionsturnering DM Hold COWI-Ligaen 2017 samt efterfølgende åbent løb.

Viborg Orienteringsklub Instruktion Divisionsturnering DM Hold COWI-Ligaen 2017 samt efterfølgende åbent løb. Viborg Orienteringsklub Instruktion Divisionsturnering DM Hold COWI-Ligaen 2017 samt efterfølgende åbent løb. Søndag den 24. september 2017 Deltagende klubber i DM Hold: OK Pan, Horsens OK, Snab Vejle,

Læs mere

Instruktion til. 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga på Sukkertoppen. Søndag d. 14. april 2019

Instruktion til. 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga på Sukkertoppen. Søndag d. 14. april 2019 Instruktion til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga på Sukkertoppen Søndag d. 14. april 2019 Stævne og klassifikation Stævnet er et B-arrangement Stævnet indeholder 4 konkurrencer:

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund AUG 2014 DMI BST MILITÆR FEMKAMP

Dansk Militært Idrætsforbund AUG 2014 DMI BST MILITÆR FEMKAMP MILITÆR FEMKAMP 1. DISCIPLINER Militær Femkamp omfatter følgende discipliner: - Geværskydning (200 m, præcisions-/hurtigskydning) - Forhindringsbaneløb - Forhindringssvømning (50 m) - Håndgranatkast (præcision

Læs mere

Gennemførelse af terrænsportsmærkeløb BRONZE, SØLV og

Gennemførelse af terrænsportsmærkeløb BRONZE, SØLV og Terrænsportsmærkeløb Fredag 28 SEP og Lørdag 29 SEP 2007 Uddannelsescenter Syd (UDC SYD) under Totalforsvarsregion Syd indbyder hermed til Terrænsportsmærkeløb den 28 og 29 SEP 2007 Formål: GULD. Gennemførelse

Læs mere

Instruktion til SM-lang Søndag den 12. maj i Tisvilde Hegn

Instruktion til SM-lang Søndag den 12. maj i Tisvilde Hegn Instruktion til SM-lang 2019 Søndag den 12. maj i Tisvilde Hegn Arrangør Tisvilde Hegn OK Navn og klassifikation SM-lang 2019 **** Firestjernet A-stævne Arrangementet er fjerde afdeling af juniorranglisten,

Læs mere

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Indbyder søndag den 14/4 2019 til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven Stævne og klassifikation Stævnet

Læs mere

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Arrangør: Instruktion Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Afmærkning: Afmærkning med O-skærm + pil

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund DMI BST SEP 2016 KAPITEL 13 FELTSPORT

Dansk Militært Idrætsforbund DMI BST SEP 2016 KAPITEL 13 FELTSPORT KAPITEL 13 FELTSPORT Side FELTSPORT 1302 DISCIPLINER RÆKKER DELTAGELSE 1302 KONKURRENCEBESTEMMELSER 1306 Orienteringsløb 1306 Feltskydning med pistol 1308 Kortlæsning 1310 Afstandsbedømmelse 1311 Håndgranatkast

Læs mere

Instruktion. Nordjysk 2-dages 8. og 9. marts. Parkering på mark ved stævneplads, max 300 meter til stævneplads

Instruktion. Nordjysk 2-dages 8. og 9. marts. Parkering på mark ved stævneplads, max 300 meter til stævneplads Instruktion Nordjysk 2-dages 8. og 9. marts Bemærk særligt: Rettelser af løber og brik bedes om muligt ske inden stævnet per mail. Der er særlig begynderinstruktion for fri start (put and run) Der er særlig

Læs mere

Jysk / Fynsk Mesterskab Lang 2019 søndag den 18. august i Lohals skovene

Jysk / Fynsk Mesterskab Lang 2019 søndag den 18. august i Lohals skovene Arrangør: Instruktion Jysk / Fynsk Mesterskab Lang 2019 søndag den 18. august i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Afmærkning Afmærkning med O-skærm + pil fra

Læs mere

Regler for VinterCup 2012/13

Regler for VinterCup 2012/13 Regler for VinterCup 2012/13 Generelt: VinterCup er en parkonkurrence, hvor parret følges ad under hele løbet. Der køres efter indtegnede poster på et kort. Der er en maksimal køretid på 90 minutter, og

Læs mere

Uddannelsescenter Fyn, Syd- og Sønderjylland (UDC FS) gennemfører Terrænsportsmærkeløb. Gennemførelse af terrænsportsmærkeløb BRONZE.

Uddannelsescenter Fyn, Syd- og Sønderjylland (UDC FS) gennemfører Terrænsportsmærkeløb. Gennemførelse af terrænsportsmærkeløb BRONZE. Terrænsportsmærkeløb Lørdag 01 APR 2017 Uddannelsescenter Fyn, Syd- og Sønderjylland (UDC FS) gennemfører Terrænsportsmærkeløb den 01 APR 2017. Formål: Gennemførelse af terrænsportsmærkeløb BRONZE. SØLV

Læs mere

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle INSTRUKTION Klassifikation: Løbsområde: Stævnet er et

Læs mere

Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009. Praktisk information

Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009. Praktisk information Åbenrå Orienteringsklub Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009 Praktisk information Hvornår? Lørdag den 18. juli 2009 kl. 14-17 Tirsdag den 21. juli 2009 kl. 9-12 Tirsdag den 21. juli 2009 kl. 14-17

Læs mere

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Indbydelse Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015 Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Lørdag den 14. marts til langdistance i Hammer Bakker Søndag den 15. marts

Læs mere

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09.

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09. DM Mixsprint-stafet 2019 Indbydelse Søndag den 26. maj 2019, Grindsted By Arrangør Klassifikation WOC 2020, Danmark DM Mixsprint-stafet - A stævne. 5 stjerner Indgår i Sprintcup 2019. Dato og tid Søndag

Læs mere

Regler for VinterCup 2010/11

Regler for VinterCup 2010/11 Regler for VinterCup 2010/11 Generelt: VinterCup er en parkonkurrence, hvor parret følges ad under hele løbet. Der køres efter indtegnede poster på et kort. Der er en maksimal køretid på 90 minutter, og

Læs mere

Program Vedrørende Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskab og Danmarksmesterskab

Program Vedrørende Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskab og Danmarksmesterskab Program Vedrørende Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskab og Danmarksmesterskab i Biathlon Orientering Sprint, Klassisk og Stafet 28. til 30. april 2015 MED Idrætsforeningen for Flyvestation

Læs mere

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Kreds Ungdoms Match 2018 Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 14 i Skørping og Rold Skov Vejledende program Fredag d. 26 oktober 19.00-20.00

Læs mere

Afmærkning ved Rådhusvej / Søparken og ved indkørslen til parkeringspladsen ved Ravnsholtskolen.

Afmærkning ved Rådhusvej / Søparken og ved indkørslen til parkeringspladsen ved Ravnsholtskolen. Instruktion Op ned match for 3. 6. division i COWI-ligaen Søndag den 24. september 2017 i Ravnsholt Skov Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven. Op ned match 3.-4. division

Læs mere

Afmærkning starter i krydset Marienbergvej/Vinkelvej i Vordingborg (N 55.002949, E 11.897035), herfra afmærkning til parkering.

Afmærkning starter i krydset Marienbergvej/Vinkelvej i Vordingborg (N 55.002949, E 11.897035), herfra afmærkning til parkering. Instruktion Formalia Mødested DM Sprint 2009 Lørdag d. 25. april 2009 www.dmsprint2009.dk A stævne ***** 2. afdeling af Trimtex Cup 4. afdeling af Combineering Cup Afmærkning starter i krydset Marienbergvej/Vinkelvej

Læs mere

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Indbydelse til Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Arrangør: i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Klassifikation: Mødested: Afmærkning med O-skærm + pil fra

Læs mere

Godt at vide som stævneleder

Godt at vide som stævneleder Godt at vide som stævneleder Indledning At være stævneleder ved et orienteringsstævne kræver mange timers arbejde; men et velgennemført stævne giver som belønning en stor glæde hos hele det arrangerende

Læs mere

Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018

Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018 Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018 Arrangør Klassifikation Allerød OK DM Ultralang, 4 stjernet stævne Stævnedato Søndag den 22. april 2018 Stævnekontor Findes på stævnepladsen. Åbningstider: kl.

Læs mere

Regler for VinterCup 2008/2009

Regler for VinterCup 2008/2009 Regler for VinterCup 2008/2009 Generelt: VinterCup er en parkonkurrence, hvor parret følges ad under hele løbet. Der køres efter indtegnede poster på et kort. Der er en maksimal køretid på 90 minutter,

Læs mere

Instruktion til op- og nedrykningsmatch for division i COWI-ligaen

Instruktion til op- og nedrykningsmatch for division i COWI-ligaen Instruktion til op- og nedrykningsmatch for 3. 6. division i COWI-ligaen Dato 4. november 2018 kl. 10.30 14.30. Stævnepladsen har åbent fra kl. 9.30. Op- og nedrykningsmatch 3. 4. division Amager OK, FSK

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

8. afdeling af Dansk Sprintcup 2018

8. afdeling af Dansk Sprintcup 2018 8. afdeling af Dansk Sprintcup 2018 Instruktion til SM SPRINT Søndag den 3. juni 2018 Arrangør: Køge OK i samarbejde med Køge Kommune. Klassifikation: SM Sprint, ** B stævne. Dato og tid: Søndag, den 03.

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Indbydelse til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Dato Søndag d. 21. april 2013. Stævnepladsen åbner kl. 09.00. Løbsområde Fanø Klitplantage.

Læs mere

Instruktion. Kredsløb søndag den 8. maj 2016

Instruktion. Kredsløb søndag den 8. maj 2016 Instruktion Kredsløb søndag den 8. maj 2016 Klassifikation: C-stævne. **** Løbsområde: Slagslunde Skov Mødested: Der er parkering ved Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup Kørevejledning:

Læs mere

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event.

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Indbydelse til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Dato Lørdag

Læs mere

8. afdeling af Dansk Sprintcup 2018

8. afdeling af Dansk Sprintcup 2018 8. afdeling af Dansk Sprintcup 2018 Instruktion til SM SPRINT Søndag den 3. juni 2018 Arrangør: Køge OK i samarbejde med Køge Kommune. Klassifikation: SM Sprint, ** B stævne. Dato og tid: Søndag, den 03.

Læs mere

Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019

Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019 Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019 Løbet er samtidig 4. afdeling af DOF`s sprintcup 2019. Mødested og parkering Parkering ved Godsbanegade, 8700 Horsens, lige nord for Horsens banegård.

Læs mere

Planudvalgets forslag til Reglement 2013 Maj 2012 Nugældende tekst (2011) Forslag til Reglement 2013 Begrundelse; PLANudv. indstilling (med rødt)

Planudvalgets forslag til Reglement 2013 Maj 2012 Nugældende tekst (2011) Forslag til Reglement 2013 Begrundelse; PLANudv. indstilling (med rødt) Planudvalgets forslag til Reglement 2013 Maj 2012 Nugældende tekst (2011) Forslag til Reglement 2013 Begrundelse; PLANudv. indstilling (med rødt) 1 1.2 Orientering 1.2 Orientering Slettes i forenklingens

Læs mere

Instruktion til SM Stafet 2017 søndag 21. maj i Store Dyrehave

Instruktion til SM Stafet 2017 søndag 21. maj i Store Dyrehave Instruktion til SM Stafet 2017 søndag 21. maj i Store Dyrehave Allerød Orienteringsklub afholder sjællandsmesterskaberne i stafet SM Stafet i Store Dyrehave. Vi glæder os til at se rigtig mange til en

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Indbydelse Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Lørdag den 10. marts i Tolne Skov, og Søndag den 11. marts i Tversted Klitplantage. Der er fortræning fredag

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Program Vedrørende Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskaber

Program Vedrørende Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskaber Program Vedrørende Dansk Militært Idrætsforbunds Danmarksmesterskaber i Biathlon Orientering Sprint, Klassisk og Stafet 31. august til 2. september 2017 med Aalborg Kaserners Idrætsforening som arrangør

Læs mere

INSTRUKTION FM mix sprint stafet 2017 Søndag d. 11. juni 2017

INSTRUKTION FM mix sprint stafet 2017 Søndag d. 11. juni 2017 INSTRUKTION FM mix sprint stafet 2017 Søndag d. 11. juni 2017 Stævnetype Stævnet er et ÝÝÝÝ A-arrangement Løbsområde Horsens by Stævneplads Beliggende på offentlig plads i Horsens. Pladsen er væsentligst

Læs mere

Søndag den 17. september 2017 i Munkebjerg Øst

Søndag den 17. september 2017 i Munkebjerg Øst INSTRUKTION til åbent stævne og divisionsmatch i COWI-ligaen 2. div.: FROS/MELFAR, Faaborg OK, Odense OK, OK Syd 3. div.: OK Esbjerg, Svendborg/OPI, West/Ribe samt Kredsmesterskab for ungdom i Sydkredsen

Læs mere

INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum

INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum Aarhus 1900 Orientering har hermed den store glæde at kunne byde velkommen til DM Lang 2015 i Ålum. Klassifikation Arrangør Løbsområde Stævneplads Kort Løbet

Læs mere

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden.

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden. Indbydelse Østkredsen og FIF Hillerød Orientering har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2016 Fredag d. 4. november kl. 20:00 til søndag d. 6. november kl. 13:30. Weekenden markerer

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2014

Instruktion til Vejle-stafet 2014 Instruktion til Vejle-stafet 2014 Søndag den 15. juni 2014 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I nordvestlige ende af Frederikshåb Plantage 55 41'35.9"N 9 09'39.1"E

Læs mere

Danmarks- og forbundsmesterskaber i Militær Femkamp og event på Forsvarets forhindringsbane

Danmarks- og forbundsmesterskaber i Militær Femkamp og event på Forsvarets forhindringsbane Danmarks- og forbundsmesterskaber i Militær Femkamp og event på Forsvarets forhindringsbane Gennemføres af DMI udvalget for Militær femkamp Svanemøllens kaserne 14. og 15. september 2018 Velkomst De officielle

Læs mere

Instruktion til Natuglen Onsdag d. 16/3 2016

Instruktion til Natuglen Onsdag d. 16/3 2016 Instruktion til Natuglen 3 2016 Onsdag d. 16/3 2016 Stævnetype Stævnet er et C-arrangement Skov Palsgaard Skov Stævneplads Stævneplads på stor græsplæne vest for Vester Palsgaard Skovmuseum, Palsgaardvej

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015 Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Op/ned 2-3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4-5 division Op/ned 5-6 division 27. september 2015 Stævneklassifikation DM for klubhold 2015 og finale i COWI-ligaen(Danmarks

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Søndag den 07. juni 2015 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Parkering: Stævneplads: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I sydlige ende af Staksrode

Læs mere

Indbyder søndag d. 17/ kl til. JFM Lang 2014

Indbyder søndag d. 17/ kl til. JFM Lang 2014 Indbyder søndag d. 17/8 2014 kl. 10.00 til JFM Lang 2014 Stævnetype Stævnet er et A-arrangement Skov Gludsted-Børgelund Stævneplads Stævneplads i lysning umiddelbart vest Militærdepot Hjøllund Afmærkning

Læs mere

Op/Ned Match Division, Øst

Op/Ned Match Division, Øst Søllerød Orienteringsklub indbyder til Cowi-Ligaen: Op/Ned 3.-4. division, Op/Ned 4.-5. division, Op/Ned 5.-6. division, samt Åbne Baner i Rude Skov. Dato 25. September 2016 kl. 11:00-15:00 Stævnepladsen

Læs mere

Program. Forsvarets Mesterskaber i Militær Femkamp 2008. Jydske Dragonregiment. Dragonkasernen, Holstebro

Program. Forsvarets Mesterskaber i Militær Femkamp 2008. Jydske Dragonregiment. Dragonkasernen, Holstebro Program Forsvarets Mesterskaber i Militær Femkamp 2008 Jydske Dragonregiment Dragonkasernen, Holstebro 13. - 16. maj 2008 Velkomst Jydske Dragonregiment er glad og stolt over at være udpeget som arrangør

Læs mere

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * *

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * Arrangør Klassificering Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * samt 5. afd. af Garmin Cup for H/D 21 Kort Velling Snabegård, 5 m ækvidistance 1:10.000 Terræn Startret Steen Frandsen og Frank Dabelstein

Læs mere

Opgaven. Opgaven. Klubben. Ansvar. 2 Når r du deltager i orientering som en konkurrence, er tiden afgørende. 3 4 Mesterskaber afvikles sås

Opgaven. Opgaven. Klubben. Ansvar. 2 Når r du deltager i orientering som en konkurrence, er tiden afgørende. 3 4 Mesterskaber afvikles sås Værd at vide Som deltager i stævner og konkurrencer - Orientering til fods En vejledning 1 Opgaven Orientering er en idræt, hvor du som deltager ud fra indtegninger påp kortet skal opsøge et antal afmærkede

Læs mere

INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV. Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29.

INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV. Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29. INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29. marts 2014 Løbsområde: Mødested - Stævneplads: Parkering: Stævnecenter: Resultater:

Læs mere

Kolding OK og OK Melfar arrangerer Jysk-Fynske Mesterskaber i langdistance søndag d. 27. august i Stenderup Nørre- og Midtskov

Kolding OK og OK Melfar arrangerer Jysk-Fynske Mesterskaber i langdistance søndag d. 27. august i Stenderup Nørre- og Midtskov Instruktion Kolding OK og OK Melfar arrangerer Jysk-Fynske Mesterskaber i langdistance søndag d. 27. august i Stenderup Nørre- og Midtskov Klassifikation: Løbsområde: Mesterskabsstævne Jysk-Fynske Mesterskaber

Læs mere

Instruktion. Nordjysk 2-Dages søndag den 13. marts Mellemdistance Kirkemilen

Instruktion. Nordjysk 2-Dages søndag den 13. marts Mellemdistance Kirkemilen Instruktion Nordjysk 2-Dages søndag den 13. marts 2016. Mellemdistance Kirkemilen Bemærk særligt: Rettelser af løber og brik skal ske inden stævnet per mail til info2016@nordjysk2dages.dk Der er særlig

Læs mere

MTBO. Reglement 2015. Dansk Orienterings-Forbund

MTBO. Reglement 2015. Dansk Orienterings-Forbund MTBO Reglement 2015 Dansk Orienterings-Forbund Indhold Indhold ALMINDELIG DEL... 4 1. DEFINITIONER OG BEGREBER... 4 1.1 Omfang... 4 1.2 Orientering... 4 1.3 Deltager... 4 1.4 Klasser... 4 1.5 Baner...

Læs mere

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Danmarksturneringens slutrundematch for Østkredsens 1., 2. og 3. division Samt åbne baner

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Danmarksturneringens slutrundematch for Østkredsens 1., 2. og 3. division Samt åbne baner Holbæk Orienteringsklub indbyder til Danmarksturneringens slutrundematch for Østkredsens 1., 2. og 3. division Samt åbne baner Søndag den 22. september 2013 Instruktion Stævnet... : Danmarksturneringen

Læs mere

Instruktion til JFM Sprint Fredag den 1. juni 2018

Instruktion til JFM Sprint Fredag den 1. juni 2018 Instruktion til JFM Sprint Fredag den 1. juni 2018 Løbet er udtagelsesløb til det danske U16 og U20 landshold. Derudover er det 6. afdeling af Dansk SprintCup Mødested og parkering: Stævneplads: Brejning

Læs mere

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 8. januar Instruktion

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 8. januar Instruktion Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet Søndag den 8. januar 2017 Instruktion Kørevejledning.. : P-plads ved Avnstrup for enden af Avnstrupvej, 4330 Hvalsø. Koordinat: N 55.556379, E 11.896476

Læs mere

Instruktion til løb i divisionsturneringen COWI-Ligaen for division samt åbne baner for øvrige løbere

Instruktion til løb i divisionsturneringen COWI-Ligaen for division samt åbne baner for øvrige løbere Instruktion til løb i divisionsturneringen COWI-Ligaen for 3.-6. division samt åbne baner for øvrige løbere Dato Søndag den 25. august 2019 kl. 10.30 15.30. Stævnepladsen har åbent fra kl. 9.30. Arrangør

Læs mere

Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion

Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion Stævneplads Arealet ved siden af DGI Huset, Kousgaards Plads 3, 7400 Herning. Husk ingen brug af løbesko med metaldupper. Du vil

Læs mere

Instruktion til SKAW-DYSTEN 13. og 14. juli 2019

Instruktion til SKAW-DYSTEN 13. og 14. juli 2019 Instruktion til SKAW-DYSTEN 13. og 14. juli 2019 5. juli 2019 Klassifikation: C-løb **** Løbsområde: Kirkemilen Plantage Kort: Kirkemilen Plantage, målestok 1:7500, Ækv. 2,5 m. Kortene er printede på riv-

Læs mere

Instruktion. Faaborg Orienterings klub. afholder. DM hold. B-løb. Søndag d. 9. oktober 2016

Instruktion. Faaborg Orienterings klub. afholder. DM hold. B-løb. Søndag d. 9. oktober 2016 Instruktion Faaborg Orienterings klub afholder DM hold og B-løb Søndag d. 9. oktober 2016 Arrangør Faaborg Orienteringsklub - www. Faaborgok.dk Stævneklassifikation DM for klubhold 2016 og finale i COWI-ligaen

Læs mere

Instruktion for Jættemilen 2011

Instruktion for Jættemilen 2011 Instruktion for Jættemilen 2011 Arrangør OK73 Gladsaxe Klassifikation C-stævne *** (3 stjerner). Stævne Finale i Trimtex Senior Cup og Combineering Junior Cup. Dato Søndag den 13. november 2011 Løbsområde

Læs mere

Værd at kende.. Orientering. Reglement 2009. Dansk Orienterings-Forbund

Værd at kende.. Orientering. Reglement 2009. Dansk Orienterings-Forbund Værd at kende.. Orientering Reglement 2009 Dansk Orienterings-Forbund 31-01-2009 Side 1 af 37 Reglement 2009 Indhold ALMINDELIG DEL... 4 1. DEFINITIONER OG BEGREBER... 4 Omfang... 4 Orientering... 4 Deltagere...

Læs mere

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT INDHOLDSFORTEGNELSE PUNKT EMNE 1. Generelt 2 2. Indbydelse og propositioner 2 3. Anmeldelse 2 4. Startlisten/programmet 3 5. Resultatlisten 3 6. Tidtagning 4 7. Præmier 4 8. Reklamer på badetøj 4 9. Reklamer

Læs mere

Instruktion DM MELLEM Lørdag, den 31. august 2019.

Instruktion DM MELLEM Lørdag, den 31. august 2019. Instruktion DM MELLEM Lørdag, den 31. august 2019. Arrangør Klassifikation Rold Skov OK i samarbejde med Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune. DM Mellem, 4 stjernet A-stævne og World Ranking Event.

Læs mere

INDBYDELSE Påskeløb 2019

INDBYDELSE Påskeløb 2019 INDBYDELSE Påskeløb 2019 Den 18. 20. april i Stråsø og Vosborg C***** stævne Arrangør Vestjysk Orienteringsklub og Herning Orienteringsklub Løbsområder Mødested Stævnecenter Stævneplads Kort Nr. Vosborg

Læs mere

Instruktion for DM SPRINT LØRDAG D. 30. MAJ 2015

Instruktion for DM SPRINT LØRDAG D. 30. MAJ 2015 Instruktion for DM SPRINT LØRDAG D. 30. MAJ 2015 Arrangør Klassifikation Stævnecenter /plads Orienteringsklubben Roskilde DM Sprint, 5 stjernet A stævne / WRE Palægården i Roskilde. Der findes et stort

Læs mere

Instruktion. til DM Sprint og World Ranking Event den 20. april 2013 på Fanø

Instruktion. til DM Sprint og World Ranking Event den 20. april 2013 på Fanø Instruktion til DM Sprint og World Ranking Event den 20. april 2013 på Fanø Arrangør Klassifikation Orienteringsklubben Esbjerg. A *** stævne. Stævnet er samtidigt et World Ranking Event. Stævneplads Stævnepladsen

Læs mere

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub INDBYDELSE Arrangører Navn og klassifikation Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub DM Stafet og DM Lang (*****) 5 stjerner Trimtex Senior Cup, 12. og sidste afdeling

Læs mere

INGEN MÆRKNING CFI. Ref.: a. FSUBST 491-7 Bestemmelser for Idrætsvirksomheden i Forsvaret (JAN 2009). b. FKOVEJL. PS. 400-3, Kap. 23, pkt. 14.

INGEN MÆRKNING CFI. Ref.: a. FSUBST 491-7 Bestemmelser for Idrætsvirksomheden i Forsvaret (JAN 2009). b. FKOVEJL. PS. 400-3, Kap. 23, pkt. 14. CENTER FOR IDRÆT CFI U 23.02 2011/000492-24046 2011-03-09 (Bedes anført ved henvendelser) Til FKO Standardfordeling A-F-DL Emne: Indbydelse til Forsvarets Mesterskab i Militær Femkamp 2011. Ref.: a. FSUBST

Læs mere

INSTRUKTION til testløbsweekend d juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen

INSTRUKTION til testløbsweekend d juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen INSTRUKTION til testløbsweekend d. 2-3. juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen Arrangør Stævne og klassifikation Dato Stævnekontor Løbsområde Mødested Herning Orienteringsklub

Læs mere

SkovCup Finale 16. juni 2018 Instruktion

SkovCup Finale 16. juni 2018 Instruktion SkovCup Finale 16. juni 2018 Instruktion Løbsområde: Asserbo Plantage Mødested/Parkering: Stævneplads: Parkering på græsareal ved Stævnepladsen. Indkørsel fra Nyvej, 3300 Frederiksværk GPS: 56.012097,

Læs mere

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 1. juli 2017 Klassifikation: C-løb **** Løbsområde: Bunken Plantage Kort: Bunken Plantage, målestok 1:7.500, Ækv. 2,5 m. Kortene er printede på riv- og vandfast

Læs mere

Regler for VinterCup 2018/19

Regler for VinterCup 2018/19 Regler for VinterCup 2018/19 Generelt: Vintercup er en sammenslutning af arrangerende klubber. Klubberne er medlem af DCU og geografisk placeret i Region Syddanmark. VinterCup er en parkonkurrence, hvor

Læs mere

Værd at kende.. Orientering. Reglement 2007. Dansk Orienterings-Forbund

Værd at kende.. Orientering. Reglement 2007. Dansk Orienterings-Forbund Værd at kende.. Orientering Reglement 2007 Dansk Orienterings-Forbund 20-10-2006 Side 1 af 36 Reglement 2007 Indhold ALMINDELIG DEL... 4 1. DEFINITIONER OG BEGREBER... 4 Omfang...4 Orientering...4 Deltager...4

Læs mere

Holdlister og resultater kan ses på: På Stævnepladsen. Afstand fra parkering til stævneplads: ca meter.

Holdlister og resultater kan ses på:  På Stævnepladsen. Afstand fra parkering til stævneplads: ca meter. INSTRUKTION: C-stafet / Vejle - Stafetten i Haraldskær skov. Søndag den 08. maj 2011 - kl. 10.00 Holdlister og resultater kan ses på: http://www.orientering.dk/snab/ Kørselsvejledning: Parkering: Stævneplads

Læs mere

Velkommen til Nymindegab 2013.

Velkommen til Nymindegab 2013. Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb i Nymindegab den 10., 11. og 12. september 2013. I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund inviterer idrætsforeningerne

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbet 2020 den april på Rømø

Indbydelse til Påskeløbet 2020 den april på Rømø Indbydelse til Påskeløbet 2020 den 9.-11. april på Rømø Arrangør Orienteringsklubben HTF indbyder hermed til Påskeløbet 2020 Klassifikation 4**** -stævne Løbsområde Rømø Sønderland og Rømø Nørreland Dato

Læs mere

INSTRUKTION. Til 2. runde af: for østkredsens 1. & 2. division

INSTRUKTION. Til 2. runde af: for østkredsens 1. & 2. division INSTRUKTION Til 2. runde af: for østkredsens 1. & 2. division - byder velkommen til divisionsmatch og Put and run i Broby Vesterskov, søndag den 17. august. Stævneklassifikation ** Deltagende klubber Stævneplads

Læs mere

Instruktion til DM Sprint søndag d. 6. april 2008

Instruktion til DM Sprint søndag d. 6. april 2008 Århus 1900 Orientering byder velkommen til DM sprint. DM-sprint er ranglisteløb og også 1. del af Park Tour. Kørevejledning Århus Universitetshospital Risskov. Afmærkning fra lyskrydset Grenåvej/Asylvej

Læs mere

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub INDBYDELSE Arrangører Navn og klassifikation Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub DM Stafet og DM Lang (*****) 5 stjerner Trimtex Senior Cup, 12. og sidste afdeling

Læs mere

Cowi-Ligaen 3-6. Division Øst, 14. April 2019

Cowi-Ligaen 3-6. Division Øst, 14. April 2019 Instruktion til Cowi-Ligaen 3-6. division samt Åbne Baner i Rude Skov Dato 14. April 2019 kl. 11:00-15:00 Stævnepladsen har åben 10:00-15:00 Arrangør Søllerød Orienteringsklub Stævne Stævnet er første

Læs mere

Instruktion til DM stafet 2019

Instruktion til DM stafet 2019 Instruktion til DM stafet 2019 Arrangør Navn og klassifikation FIF Hillerød Orientering DM Stafet Klassifikation: A-stævne ***** Løbet er åbent for udenlandske deltagere Dato 14.09.2019 - Stævneplads åbner

Læs mere

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017.

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Arrangør Klassifikation Rold Skov OK i samarbejde med Rebild Kommune. DM Sprint, 4 stjernet A stævne og IOF World Ranking Event. DM sprint er ligeledes

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. Afholder. DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division

Allerød OrienteringsKlub. Afholder. DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division 27. september 2015 INSTRUKTION Arrangør Stævneklassifikation Allerød

Læs mere

Instruktion. Søndag den 7. januar Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet

Instruktion. Søndag den 7. januar Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet Søndag den 7. januar 2018 Instruktion Kørevejledning Afkørsel 14 ved motorvejen i Roskilde. Ad Lindenborgvej kort efter t.h. ad Hyrdehøj Vestvej. I rundkørsel

Læs mere

NAG Indoor Orienteering 2017

NAG Indoor Orienteering 2017 Indbydelse til NAG Indoor Orienteering 2017 Den 19. marts 2017 giver Søllerød Orienteringsklub dig muligheden for at løbe indendørs orientering i en fantastisk bygning, som sprænger rammerne for den gymnasieskole,

Læs mere

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9"N 9 10'43.4"E

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9N 9 10'43.4E Instruktion til DM Ultralang søndag d. 7. april 2019 Arrangør: Kolding Orienterings Klub Løbsområde: Mødested/parkering: Kortet: Terrænbeskrivelse: Hegn: Arbejde i skoven: Frederikshåb Plantage/Randbøl

Læs mere

Cimbrerløbet. Orientering Torsdag den 18. april 2013 i Kollerup. Stævnecenter: Han Herred Fritidscenter Brøndumvej Fjerritslev

Cimbrerløbet. Orientering Torsdag den 18. april 2013 i Kollerup. Stævnecenter: Han Herred Fritidscenter Brøndumvej Fjerritslev 2013 Cimbrerløbet Arrangør: PI-Aalborg Orientering Torsdag den 18. april 2013 i Kollerup Stævnecenter: Han Herred Fritidscenter Brøndumvej 14-16 9690 Fjerritslev Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Aalborg

Læs mere

Instruktion. Nordjysk 2-Dages lørdag d. 10. marts Langdistance Tversted Plantage

Instruktion. Nordjysk 2-Dages lørdag d. 10. marts Langdistance Tversted Plantage Instruktion Nordjysk 2-Dages lørdag d. 10. marts 2018. Langdistance Tversted Plantage Bemærk: Rettelser af løber og brik skal ske inden stævnet per mail til info2018@nordjysk2dages.dk Der er særlig begynderinstruktion

Læs mere