Grantoftens Informationsudvalg. November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grantoftens Informationsudvalg. November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER"

Transkript

1 Grantoftens Informationsudvalg November 2017 JULETRÆSFEST D. 2. DECEMBER

2 Klubberne vil gerne vise deres klub frem, og fortælle om deres interesser LØRDAG DEN 11 NOVEMBER FRA KL. 11 TIL 15 Åbent hus i klubberne Kom til klubdag i Grantoften Der vil være kaffe, kage, sodavand og fadøl til de besøgende Arrangementet er gratis, og alle er velkommen Arrangementet er støttet af centerforeningen og afdelings- bestyrelsen Alle klubber og foreninger i Grantoften holder "klubdag", hvor de åbner dørene og præsenterer sig selv og deres arbejde, så du kan høre om, hvad de laver og måske melde dig ind... Lisen af klubber er lang som det kan ses af næstsidste side i bladet. Der skulle være noget for enhver smag, så kig ned og hils på os. Mød op i salen og klubgangen under centret -- Lørdag 11 november kl. 11 til 15

3 Billetter Købes på Grantoftens kontor i åbningstiden fra 30. oktober Børnebilletter: 50 kr. Voksenbilletter: 20 kr. Derudover sælges billetter foran Netto lørdag d. 18/11 fra kl til (SIDSTE CHANCE) Billetter sælges efter først-til-mølle-princippet HUSK at medbringe gyldig huslejekvittering. Der er INGEN salg af billetter ved indgangen.

4 KULTURHUSUDVALGET INVITERER TIL JULEHYGGE I KULTURHUSET IND I VARMEN LØRDAG 25. NOVEMBER 2017 FRA KL TIL Kom til julehygge i kulturhuset. Der vil være mulighed for at lave juledekoration, julepynt, konfekt, små hjemmelavet julegaver og alt som hører julen til. Kom forbi til nogle hyggelige timer, hvor vil blive serveret kaffe, the, saftevand, julesmåkager og hjemmelavet æbleskiver. Prisen for alt dette julehygge er kun 20 kr. pr person (0-10 år er gratis). Betaling ved indgang på dagen Det eneste du selv skal have med er dit gode julehygge humør og hvis du har noget pynt til juledekoration må du også gerne medbringe det.

5 FÆLLESPISNING I KULTURHUSUDVALGET Nu fortsætter succesen. Næste fællesspisning er TIRSDAG DEN 14 NOVEMBER 2017 Kl Hvor der vil blive serveret hakkebøf 25 kroner for voksne og 10 kroner for børn (mellem 0 10 år.) Der vil blive sat vand og saftevand på bordene. Hvis man ønsker at drikke sodavand, øl eller vin skal man selv medbringe dette. Opvasken hjælper vi hinanden med bagefter. Man kan tilmelde sig på sms til Belinda på tlf Lisbeth på tlf Eller når du deltager til fællesspisningen Vi håber at I vil tage Jer tid til at komme og deltage. Hilsen Kulturhusudvalget. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til den følgende fællesspisning d Klokken 18:00 (tirsdage i lige uger)

6 Randbeplantning i Grantoften Som de fleste nok har bemærket er udtyndingen af randbeplantningen påbegyndt. Beslutningen tager udgangspunkt i vores tryghedsgennemgang af Grantoften, og efterfølgende tryghedsmøde sidste år, hvor blandt andet borgmesteren udtalte Grantoften har altid været lukket, tør man bevæge sig derind bag den grønne mur. Det er også kommunens strategi, embedsmænd som politikere at åbne byen op, hvilket ses tydeligt hos os ved Grantofteskolen. Dette var en kærkommen udmelding, da vi i de sidste 25 år har forsøgt at få tilladelse til at udtynde randbeplantningen uden held. Vi gik igen i positiv dialog med kommunen og politikere om tilladelse til en udtydning af randbeplantningen omkring Grantoften på mellem 50-70%, samt en mere kraftig udtydning af poppelskoven i det som vi kender som Gryden, alt dette for at skabe mere åbenhed til Grantoften. Efter besigtigelse af området af fagmænd, embedsmænd og politikere kom vi frem til at udtyndingen omkring Grantoften kunne der gives tilladelse på en faglig baggrund, men at til gryden skulle der en dispensation til i forhold til lokalplanen, hvilket blev behandlet politisk, og herefter givet tilladelse til, naturligvis med en plejeplan og visioner for fremtiden for hele området. Og hvor er det godt! Randbeplantningen er i så dårlig forfatning at hvis vi ikke fjerner alle poppeltræerne, er det kun spørgsmål om hvornår de fælder sig selv. Poppeltræerne blev i sin tid plantet som det man kalder ammetræer (Et ammetræ er et træ, som udelukkende bliver plantet for at hjælpe andre, blivende træer op) Poppeltræer har en normal levetid på ca. 25 år hvorefter de skal

7 fældes. Vores i Grantoften har stået i over 50 år, hvorfor de nu er rigtig farlige, da de udhuler sig selv med tiden. (Se blot de billeder her) De fleste træer som blev plantet, som blivende træer med en forventet levetid på år, er asketræer. Her kommer det næste problem, svampeangreb fra Østeuropa som har udryddet op mod 80% af asketræer i det danske skovbrug. (Også kaldet asketoptørre) Heldigvis er vores asketræer ikke hårdt angrebet, så vi håber på det bedste. Vi ved godt at lige nu ser det meget voldsomt ud, med når alle fællede træer er lavet til flis og skovbunden er ryddet, skal vi nok få noget godt ud af området. Så kan vi begynde at planlægge hvad og hvilke træer der skal plantes, men stadig også med øje for åbenhed og et brugbart område i fremtiden. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen Seneste opdatering: Vi er glade for de langt overvejende positive tilbagemeldinger vi har fået. Det har åbnet området op, som byder velkommen. Folk udefra må også gerne se hvor fint vi har det. Det der skal fældes er næsten overstået. Men arbejdet sker over flere omgange. Lige nu ligger der meget fældet træ i skovbunden rundt omkring, som snart vil blive skåret op til flis, og skovbunden gjort pæn og klar. Vi vil derfor se skovarbejdere over flere omgange det næste stykke tid. Nye lejligheder og værelser for beboerne I laaang tid har det gamle hotel ligget ubenyttet hen. Vores forslag om ombygning har ligget til godkendelse, og det har trukket ud. Men, ombygning og renovering af Grantoftens hotel til lejligheder er nu godkendt af kommune, landsbyggefond, rådgivere, DAB og BAB m.v. Ombygningen udbydes i licitation inden årets udgang, og der forventes opstart i foråret Vi forventer at de nye lejligheder, samt de 4 bevarede gæsteværelser vil stå klar inden udgangen af 2018.

8 Vedrørende hændelse i Grantoftecentret d.3/11 Vi har desværre i dag måtte opleve at den verserende bandekonflikt er kommet meget tæt på. Helt konkret er vores tattoo butik fejlagtigt blevet involveret. Ved middagstid kommer flere maskerede mænd ind i butikken, bevæbnet med en økse og begynder at ødelægge inventar. I tumulten bliver en kunde ramt i hovedet med bagsiden af øksen. Der er heldigvis ingen alvorligt tilskadekommen, og kunden kunne selv gå til ambulancen. Alle i butikken er naturligvis meget rystede, og uforstående over hvorfor netop de skulle opleve dette. Vi alle tager meget stærkt afstand for denne konflikt, og håber snart det må tage en ende. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen Husk at tilmelde din hund eller kat på kontoret Husk at tilmelde din kat eller hund på kontoret. Også hvis den er blevet skiftet ud i løbet af årene. Og husk at ifølge reglerne må man kun holde én hund eller én kat pr. lejemål. Hjertestartere og afholdt kursus I starten af oktober blev der afholdt et hjertestarter foredrag med succes. Her lærte man mere om hvordan man skal reagere i situationen. Vi planlægger at holde et mere i starten af næste år. Mere om det senere. Husk at notere dig hvor den nærmeste hjertestarter er for dig, og tal gerne med dine børn om det. Er du i tvivl tjek hjertestarter.dk Du kan også bruge app en Trygfondens Hjertestart, som findes på google play og apple s appstore.

9 Nye kælderdøre Der er stadig street fodbold og basket hver Torsdag kl.16:30-18:00 men er nu vinterflyttet ned i salen ved selskabslokalerne Vi har vores egne Playmakers, som gør sit yderste for at gøre disse timer så underholdende som muligt. MØD OP TIL SJOV Frivillige til Genbrugs- butikken søges Genbrugsen fortsætter sin succes. Vi modtager meget og der bliver solgt meget, så vi kan sagtens bruge nogle ekstra hånder :-) Hvis du har lyst til at give en initiativrig frivillig hånd i et hyggeligt miljø, så tag en snak med os i åbningstiden man-tor ml Udskiftningen af de gamle udslidte kælderdøre både i blokkene og rækkehus kældrene er nu i gang med at blive udskiftet. Blok 1 er færdig, og frem til ca. medio december vil resten blive skiftet. Du kan bruge din gamle nøgle, men dørene er forberedt for at man kan bruge chipnøgle, hvis vi ønsker det på et senere tidspunkt. Lyset gået? Mangler der lys på stien, i opgangen eller over indgangsdøren, så giv besked på kontoret. Ring eller mail til ejendomskontoret@grantoften.dk Vi overtager vedligehold af udebelysning Vi vil selv fremover stå for, at skifte pærer og vedligeholde vores belysning på stier og veje indenfor Grantoftens område. Vi har i mange år haft aftale med DONG, men vi mener at vi kan gøre det bedre selv. Samtidig forventer vi også at spare lidt penge.

10 Genbrugsbutikken Kom og KØB måske er der lige noget for dig til billige penge? Eller har du noget som du ikke længere bruger, og som andre kan have glæde af? Så aflevér det i Genbrugsbutikken. Genbrugsbutikken er en nonprofit butik, drevet af frivillige. Indtægten fra salg går til danske foreninger, som f.eks. Børnecancerfonden, Mødrehjælpen og Danske Hospitalsklovne. Der er Åbent Man-Tor ml Pssst. Vi holder julelukket fra d. 15. dec til 7. januar Begge dage incl. Genbrugspigerne ønsker Jer alle en rigtig Glædelig Jul samt Godt Nytår Nye hundehømhøm skilte Vi har opsat en række skilte for at huske alle hundeejere på, at vi skal huske at samle op efter vores hund. Den kan ikke selv! Og det er til stor gene for alle (måske minus dig! :-). Ejendomsfunktionærerne vil eksempelvis gerne invitere dig med på en græsklipning, hvor høm er flyver rundt. Der florerer også lungeorm, som din hund kan blive meget syg og dø af. Det skyldes også efterladte hømhøm er, som via mellemmand som snegle smitter hunden. Og til sidst. Vi har gratis poser, og masser af skraldespande. Såååå, der er ingen undskyldninger. Og med de nye skilte..så husker vi det alle ikk?

11 Lukker du heller ikke posen? Kæmpe regning!! Vi har desværre måtte lave ekstraordinær rengøring af de nedgravede affaldscontainere ved blokkene pga lugtgener. Det skyldes ganske enkelt, at vi ikke husker at bruge lukkede poser. Det er endda set, at man står og tømmer en pose ned i skakten, bruger store sække som går i stykker fordi de ikke kan være der, eller lader sin pose stå ved siden af. Rengøringen vil koste kr. En udgift som vi alle helst er fri for. Så hjælp dig selv og os alle. Brug affaldsposer til formålet med snørelukning. Prøve på hegn. Så er der sat nyt hegn op. I gård 7 kan du se hvordan de nye hegn ser ud. På afdelingsmødet i august blev det vedtaget, at man fremover kan få hegn istedet for hæk foran køkken/indgang i rækkerne. Det skal dog være en bestemt type, og opsættes igennem kontoret, sådan at vi ikke vender tilbage til klondike dagene, hvor der ikke var to ens :-). Det bliver som en råderetssag ligesom de valgfrie køkkenener tidligere. Dvs. at man betaler et beløb om måneden over 10 år. Den endelige pris og planlægning ligger endnu ikke helt fast, så der må vi lige have lidt tålmodighed endnu. Men kig forbi gård 7, og se om det var noget for dig?

12 Grantoftens Fodbold Venner sælger også Juletræer i år. Der sælges juletræer ved Fodboldklubben. Klubhuset er også åbent, hvor der vil være mulighed for at hygge sig. Vi har Nordmannsgran fra kr. 180,00 Juletræsfod kr. 35,00 Salget starter: fredag 1/12 kl lørdag 2/12 søndag 3/12 og lørdag 9/12 og søndag 10/12 kl Derefter alle hverdage fra kl og weekender fra kl (t.o.m. 23/12) Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Grantoften IF, så kom og støt os. Internet og tv leverandører Mediegruppen har været ramt af sygdom og andet, hvilket betyder at vi er forsinket omkring ny løsning. Idéen er, at alle bokse i lejlighederne og andet aktivt udstyr skal skiftes, da det nu er 10 år gammelt. Det har tjent os godt med få fejl. I dag har vi Yousee på tv siden, og selvom mange syntes det er dyrt er det et marked uden de store konkurrenter. Der vil blive afstemning om hvilken løsning vi fremover skal benytte ved et afdelingsmøde. I stedet for et skifte ved årsskiftet er vi ca. et halvt år forsinket. Vh Mediegruppen Nye medarbejdere og rengøring Der har været utilfredshed med kvaliteten af trapperengøringen. Det har et eksternt firma stået for. Nu har vi besluttet at ansætte egne folk i Grantoften. Det nye team vil fremadrettet også indgå i andre opgaver og på den måde være mere fleksible i forhold til en ekstern kontrakt. Vi forventer, at det hos alle vil øge ejerskabet og kvaliteten. Og du kan være med! Saml lige papiret op og smid i skraldespanden som en anden har tabt. Så husk at hilse pænt på vores nye medarbejdere og byd dem velkommen.

13 Fejlmelding udenfor normal åbningstid - NYT Falck nummer Udenfor kontorets åbningstid er der mulighed for at ringe til Falck ved uopsættelige skader. Vi har fået nyt direkte nummer til dem: Fremover skal du ringe til Falck på Når du bruger dette nummer ved de allerede hvor du kommer fra, og de vil præsentere sig som Grantoften, det er vagten. Husk at tænke på, hvad vi bruger ordningen til. Det er dyrt at tilkalde håndværkere om aften, nat eller weekender. Ville du eksempelvis selv betale for en vvs mand en søndag? Eller måske lige klare sig til mandag morgen med den stoppede vask? I sidste ende er det din egen husleje der betaler. Lotte var vikar på kontoret i sommerperioden. Hun skrev dette brev, som vi har fået lov at bringe i bladet. Det giver lidt stof til eftertanke. Tak til Lotte for din indsats, og fordi du med dit brev lige fik os til at stoppe op et øjeblik og tænke Og smile.. :-)

14 Grantoftens Beboerforening afholder Banko ONSDAG i lige uger kl I Salen ved selskabslokalerne. Baren vil være åben for køb af lidt til maven, ganen og den søde tand. TORSDAG i lige uger kl I Kulturhuset. Hyggebanko Der kan købes kaffe, the, toast og sodavand Henvendelse Gitte, Lokal Motion Ballerup Lokal motion Ballerup er en klub, der tilbyder motion i dag timerne. Lokal motion er forankret i Grantoften, men alle er velkomne. Vi har mange tilbud lige fra: Linedance og gymnastik i salen under Grantoftecenteret. Badminton spiller vi i Østerhøjhallen og den gl. Måløvhal Kulturelle Byture fra oktober til marts den anden onsdag i mdr. Vandgymnastik på Rugvænget skole Spinning i gl. Måløvhal Vi cykler fra slut april til september Går stavgang med start fra Q8. Alt dette kan man deltage i for 400 kr. om året, når der er plads på holdene. Se mere på : Kontakt: Formand Annette Thulin Frostholm: frostholm@hotmail.com Eller Kasserer Karen Lang: f.k.lang@comxnet.dk

15 AKTIV FRITID I GRANTOFTEN der er mange muligheder Akvarieklubben Ronnie Frandsen Atleten Brian GIF Fodboldklub Michael Gyldholm Gran Filmklub Joe Jensen Gran Motorklub Ole Mastrup Gran Whisky Klub Jan Leo Hansen Grantoftens Badmintonklub Bjarny Hansen Grantoftens Beboerforening Jette Larsen Grantoftens Billardklub Bjarne Linnemann Grantoftens Bryggere John Rasmussen Grantoftens Cykelveteraner Hanne Lund Grantoftens Dartklub John Horup John H Hansen Grantoftens Fodboldvenner Erik Udsen Grantoftens Pensionistklub Flemming Nielsen Grantoftens Petanqueklub Irene Hansen Grantoftens Seniorgymnastikforening Kurt Søgaard Grantoftens Sportsfiskerklub Gert Jensen Grantoftens Veteran Håndbold Klaus Nielsen Grantoftens Vinklub Finn Hansen Hobby Klubben Hanna Kähler Hyggestedet Kim Hertz Keramik- & Porcelænsmalingklub Marianne Laurent Lokalmotion Ballerup Annette T Frostholm Model jernbane og bygger klubben John Hinz-Jacobsen Motionsrummet i Kulturhuset Anita Elsborg Klub Udvalg Bestyrelsen (KU) Erik Buller Udsen Ændringer sendes til mediegruppen@grantoften.dk

16 Grantoftens kontor Baltorpvej Ballerup Telefon Åbningstider: Telefonisk henvendelse Mandag fredag Kl. 10:00 12:00 Personlig henvendelse Mandag onsdag Kl. 14:00 16:00 Torsdag Kl. 14:00 18:00 Fredag Kl. 14:00 15:30 Falcks vagttelefon uden for normal arbejdstid Telefon Vaskeri: Kl. 06:00-24:00 Containerplads: Brug udleveret chip for at åbne porten mellem DAB Telefon Åbningstider: Telefonisk henvendelse Mandag fredag Kl. 10:00 15:00 Afdelingsbestyrelsen Formand: Jette Fesner Næstformand: John Rasmussen Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Belinda Hinz-Jacobsen Ivan Brinkmann Nielsen Joe Jensen Käte Langkilde Kim Karstens Ley Plum Lis Rasmussen Sanne Magaard Serhat Kücükkart Mail til Afdelingsbestyrelsen: (behandles på det månedlige møde) Afdelingsbestyrelsens sekretær: Bente Rasmussen Forretningsudvalget: Jette Fesner John Rasmussen Ley Plum Formænd for udvalg: Byggeteknisk udvalg John Rasmussen Informationsudvalget Joe Jensen Miljøudvalget Jette Fesner Kulturhusudvalget Belinda Hinz-Jacobsen

Julen nærmer sig med hastige skridt

Julen nærmer sig med hastige skridt Grantoftens Informationsudvalg Julen nærmer sig med hastige skridt November 2016 KOM TIL JULEHYGGE I KULTURHUSET JULELOPPEMARKED I GRANTOFTECENTRET JULETRÆET TÆNDES I GRANTOFTECENTRET JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN

Læs mere

FÆLLESSPISNING I KULTURHUSET IND I VARMEN TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2018 Kl. 18.00 Julemiddag 25 kroner for voksne og 10 kroner for børn (mellem 0 10 år.) Der vil blive sat vand og saftevand på bordene.

Læs mere

Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år.

Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Ønskes du af afdelingsbestyrelsen, kontoret og alle medarbejdere God jul og godt nytår Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Juletræsf Traditionen tro, blev de afholdt

Læs mere

JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL

JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL Grantoftens Informationsudvalg JULETRÆSFEST I GRANTOFTEN November 2016 LØRDAG DEN 3. DECEMBER 2015 KL. 13.30 16.30 Billetter kan købes på Grantoftens Kontor i åbningstiden fra 1. nov. INGEN SALG AF BILLETTER

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg December 2017 Ønskes du af afdelingsbestyrelsen, kontoret og alle medarbejdere. Pas på hinanden, så alle og Grantoften kommer godt ind i det nye år. Læs mere i folderen om:

Læs mere

Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl i Grantoftecentrets sal (under centeret)

Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl i Grantoftecentrets sal (under centeret) Grantoftens Informationsudvalg Årets vigtigste møde!! Afdelingsmøde d. 24. august kl 19.00 i Grantoftecentrets sal (under centeret) Der er årets beretning og budget godkendelse, som nogle af de vanlige

Læs mere

Medarbejder søges. Husk Fastelavnsfesten Lørdag d. 10. Februar. Grantoftens Informationsudvalg

Medarbejder søges. Husk Fastelavnsfesten Lørdag d. 10. Februar. Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Januar 2018 Sjap og snask. Sne og frost har vi ikke haft meget af, men vådt er det. De grønne arealer er våde og plørede. Vi håber på lidt bedre vejr nu når dagene bliver

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Juli 2017 Dagene er allerede begyndt at være kortere, så vi må nyde de lyse dage mens de er her. Efter sommerferien har man ligesom sparet kræfterne op, og det hele er lidt

Læs mere

Flemming Knudsen er ansat pr. 1/11 som ejendomsmesterassistent. Flemmings primære opgaver er syn af lejemål, forsikringssager og beboerhenvendelser.

Flemming Knudsen er ansat pr. 1/11 som ejendomsmesterassistent. Flemmings primære opgaver er syn af lejemål, forsikringssager og beboerhenvendelser. Der er ansat 2 nye medarbejdere på kontoret. Johnny Toxværd er ansat på forkontoret og tager sig primært af beboerhenvendelser og besigtigelser af diverse ting i lejemål. Flemming Knudsen er ansat pr.

Læs mere

Beboerbladet. Marts 2018

Beboerbladet. Marts 2018 Beboerbladet Marts 2018 Stadig is på vandet i Råmosen midt i marts, selvom solen nu endelig er tittet frem. Måske der er et par gæs, der har fortrudt at de ikke tog turen sydpå? Læs mere i bladet om: Kulturhuset

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg December 2016 Så blev træet i Centret tændt. Børnene fra Askelunden og Græsrødderne råbte på Julemanden som til sidst hørte det, og kom og hjalp med at tænde træet. Der blev

Læs mere

Beboerbladet. Marts 2019

Beboerbladet. Marts 2019 Beboerbladet Marts 2019 Læs mere i bladet om: De nye Pullerter, den nye container plads, nye køkkener i Grantoften, fyrretræerne på blokkenes legepladser, molokker mandag morgen, loppemarked i grantoftecenteret,

Læs mere

Grantoftens Informationsudvalg

Grantoftens Informationsudvalg Grantoftens Informationsudvalg Januar 2017 Alle de indansatte Her har vi alle de ansatte ejendomsfunktionærer i Grantoften (næsten). De sørger for at holde vores arealer pæne, er hurtige til vinter saltning,

Læs mere

Beboerbladet. Februar Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder

Beboerbladet. Februar Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder Beboerbladet Februar 2018 Beboerbladet?? I over et år har vores husstandsomdelte folder heddet Grantoftens Informationsudvalg. Årsagen var enkel. Det var information fra afdelingsbestyrelsen der skulle

Læs mere

Beboerbladet. August 2018

Beboerbladet. August 2018 Beboerbladet August 2018 Mon ikke du har opdaget, at der er Jubilæumsfest Lørdag d. 25. august 2018 Vi har i hvert fald prøvet, at fortælle om det på alle mulige måder. Så nu mangler vi bare at du, familien

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. november 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. november 2017 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Initialer: BKo Dato: 11. september 2015 Pressemeddelelse fra konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, torsdag

Læs mere

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, Torsdag d. 5. september 2017 kl. 18.00/19.00 Følgende var til stede: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. februar 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. februar 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Beboerbladet. Februar 2019

Beboerbladet. Februar 2019 Beboerbladet Februar 2019 Læs mere i bladet om: Pullerter, den nye containerplads, ekstra parkeringspladser i Grantofteparken, loppemarked i Grantoftecenteret, Grantoftens genbrugs udsalg, sæt kryds i

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. februar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. februar 2017 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. juni 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 6. juni 2018 kl. 18.00. Mødet holdes i

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Beboerbladet. Nyt asfalt. Ny hjemmeside. April 2018

Beboerbladet. Nyt asfalt. Ny hjemmeside. April 2018 Beboerbladet April 2018 Nyt asfalt I ugen hvor vi sprang foråret over, og gik direkte til første sommerdag, blev der lagt ny lækker asfalt i Parken med fine opmærkninger. Mens bladet er i trykken, er arbejdet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. oktober 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. november 2018 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. november 2018 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Beboerbladet. Sommer i maj. Maj 2018

Beboerbladet. Sommer i maj. Maj 2018 Beboerbladet Maj 2018 Sommer i maj Så rundede vi sommerdag nr. 10 allerede i maj måned. I hele 2017 var der kun 13 sommerdage med over 25 grader, så vi er startet godt. Noget tyder på, at vi kan slå rekorden

Læs mere

Sæt kryds i kalenderen

Sæt kryds i kalenderen Grantoftens Informationsudvalg April 2017 Nasar Khader d. 11. juni kl. 15 Nasar Khader kommer forbi Kulturhuset og fortæller om sit møde med Danmark. Sæt kryds i kalenderen Stort Loppemarked afholdt i

Læs mere

Beboerbladet. Januar 2019

Beboerbladet. Januar 2019 Beboerbladet Januar 2019 Læs mere i bladet om: Videoovervågning, Parkeringsvagter samt p-regler, Lav din egen fastelavnsdragt, fastelavnsfest i salen, fællesspisning, Indeklima beboerkoordinator osv...

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ny plan for Grantoftecenter

Ny plan for Grantoftecenter Grantoftens Informationsudvalg Marts 2017 Ny plan for Grantoftecenter Spændende nyhed om vores lokale indkøbscenter, Nybyggeri med 2 supermarkeder. Se nærmere på side 8-11 med foreløbig udformning af projektet.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet blev holdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Beboerbladet. God sommer. Så er der fest!! Grantoften fylder 50 år, og det fejres med stort program Lørdag d. 25. august 2018

Beboerbladet. God sommer. Så er der fest!! Grantoften fylder 50 år, og det fejres med stort program Lørdag d. 25. august 2018 Beboerbladet Juni 2018 God sommer Afdelingsbestyrelsen og de ansatte ønsker alle en god sommer. Vi prøver at holde ferie i juli måned, men vender stærkt tilbage med blandt andet Jubilæumsfest, afdelingsmøde,

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 3. november 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 3. november 2016 kl. 19.00. Den:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 2. juni 2016 Init.: BKo Den: 25. maj 2016

Læs mere

Beboerbladet September 2018

Beboerbladet September 2018 Beboerbladet September 2018 Stort fremmøde til årets vigtigste møde: Afdelingsmødet d. 30. august Der var kun en håndfuld ledige stole tilbage i en fyldt sal. Afdelingsbestyrelsen takker for den store

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 6. oktober 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 19.00. Den: 7.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REERAT Mødedato: 11.august 2016 Init.: JG/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Den: 15. august 2016 Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 6. april 2017 Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. april 2017 Int: BR/ Referat afdelingsbestyrelsesmøde

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen.

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen. Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 Økonomisk rådgivning til beboere Der er etableret gratis økonomisk rådgivning for beboerne her i Kollektivbyen Grantoften, hvor beboerne

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 10. august 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 10. august 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 12. januar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 12. januar 2017 kl. 19.00. Den: 12.

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELSE Mødedato: 1. oktober 2015 Init.: BKo Den: 8. oktober 2015 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Init.: BKo Den: 9. juni 2016 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 2. juni 2016. Boligselskabsmøde

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

INFORMATIONSBREV JULI 2014

INFORMATIONSBREV JULI 2014 INFORMATIONSBREV JULI 2014 Lidt om hvad der rør sig i afdelingen: Renovering af ventilationsanlæg. Renoveringen af vores ventilationsanlæg fortsætter efter planen. En kort status på dette er at når anlægget

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 Kære nabo _ Kære Nabo Så kommer der et nyhedsbrev her i det kolde vejr og efter stormen. Skønt! At vi ikke blev ramt hårdt af stormen. Siden sidste nyhedsbrev er der sket en

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019

Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019 Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019 Der er afholdt 6 møder i 2018 - det ene var et ekstraordinært orienterende afdelingsmøde den 6. august 2018 - vedr. multibanen. Til mødet var 15 husstande repræsenteret.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Indkaldelse afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 12.

Læs mere

Afdelingsmøde d. 26/4-18. Velkommen til: Beboere Kim Hansen (Serviceleder) Helle Nielsen (Økonomi) Tom Sørensen (Hovedbestyrelsen)

Afdelingsmøde d. 26/4-18. Velkommen til: Beboere Kim Hansen (Serviceleder) Helle Nielsen (Økonomi) Tom Sørensen (Hovedbestyrelsen) Afdelingsmøde d. 26/4-18 Velkommen til: Beboere Kim Hansen (Serviceleder) Helle Nielsen (Økonomi) Tom Sørensen (Hovedbestyrelsen) Formelle: Hvis i vil sige noget, skal det foregå fra talerstolen Rygning

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr.: 204-15-700 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Initialer: /BKo afholdt torsdag den 23.

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende, torsdag den 4. september 2014 kl. 18.00/19.00 Følgende deltog i mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 4. september

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 48 2011 Hele huset Julefest for alle børn og familier i børnehave og skole Invitation til julefest Tirsdag d. 20. december vil vi gerne invitere alle familier i skole og børnehave til julefest.

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater.

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater. Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr. 204-14-699 Initialer BKo Referat af ordinært afdelingsmøde, kl. 19.00 i Grantoftecentrets sal. Telefon: 21 16 89

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere