Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes."

Transkript

1

2 DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men ikke begrænset til fotokopiering, optagelse, informationsadgangssystemer eller computernetværk, uden skriftlig tilladelse fra Sonos, Inc. Sonos og alle øvrige Sonos-produktnavne og -slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Sonos Reg. U.S. Pat. & Tm. Off. Sonos-produkter kan være beskyttet af et eller flere patenter. Vores patent-til-produkt-oplysninger kan findes her: sonos.com/legal/patents AirPlay, Apple Music, FairPlay, ipad, iphone, ipod, Tunes, og OS X er varemærker tilhørende Apple Inc., og de er regustrede i USA og andre lande. "Lavet til ipod", "Lavet til iphone" og "lavet til ipad" betyder, at et elektronisk tilbehør er blevet designet til specifikt at forbinde til ipod, iphone eller ipad, og at det er blevet certificeret af udvikleren til at imødekomme Apple-præstationsstandarder. Apple er ikke ansvarlig for denne enheds funktion eller dens overholdelse af sikkerhedsmæssige og regulatoriske standarder. Bemærk, at anvendelsen af dette tilbehør sammen med ipod, iphone eller ipad kan påvirke den trådløse ydelse. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google, Inc. Amazon, Kindle, Kindle Fire, Echo, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Termerne HDMI og High-Definition Multimedia Interface samt HDMI-loger varemærker eller registrerede varemærker tilhørende HDMI Licensing LLC i USA og i andre lande. Sonos anvender MSNTP-software, som er udviklet af N.M. Maclaren på University of Cambridge. Copyright, N.M. Maclaren, 1996, 1997, 2000; Copyright, University of Cambridge, 1996, 1997, Alle andre nævnte produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere. Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

3 Sonos One Sonos One med Amazon Alexa lader dig afspille og kontrollere din musik med din stemme. Dens lille størrelse gør den perfekt til boghylder, skranker og tætte steder eller monter den på væggen, i loftet eller på et højttalerstativ. Oplyst LED-lys sikrer, at du altid ved, hvornår din højttalers mikrofon er tændt eller slukket. Virker gnidningsfrit med dine andre Sonos-produkter. Send sange, nyheder og meget mere til højttalere i andre rum. Er du ny bruger af Sonos? Du skal blot downloade Sonos-appen og følge installationsvejledningen (se Sonos-appen for information om download). Vil du føje en enhed til et eksisterende Sonos-system? Sonos kan let udvides fra rum til rum. Hvis du føjer til et eksisterende Sonos-system, skal du gå til Tilslut til et eksisterende Sonos-system for at få flere oplysninger.

4 2 Produktguide Dit hjemmenetværk Din Sonos-højttaler og din mobilenhed med Sonos-appen skal være tilknyttet det samme netværk. Trådløst netværk Internetforbindelse med høj hastighed baseret på fx et DSL-/kabelmodem eller en bredbåndsforbindelse med optisk fiber Et DSL-/kabelmodem med høj hastighed (eller en bredbåndsforbindelse baseret på optisk fiber). Trådløst hjemmenetværk på 2,4 GHz og b/g/n Bemærk:Satellit-internet kan forårsage afspilningsproblemer. Hjemmenetværk med kabelforbindelse Brug et Ethernet-kabel til at forbinde Sonos Boost eller en højttaler til din router, hvis: Dit netværk er langsomt, upålideligt eller ikke når ud til alle de rum, hvor du ønsker at bruge Sonos. Dit trådløse netværk er allerede belastet med video-streaming og internetbrug, og du ønsker at etablere et separat trådløst netværk, som er dedikeret til dine Sonos-højttalere. Dit netværk anvender udelukkende 5 GHz (kan ikke ændres til 2,4 GHz). Din router understøtter kun n. (Du kan ikke ændre indstillingerne til at understøtte b/g/n). Bemærk:Brug et Ethernet-kabel til at forbinde computeren eller NAS-drevet med dit musikbibliotek til din router for at opnå uforstyrrede afspilninger. Sonos-appen Download appen fra din mobile enheds app-butik. Åbn appen, så guider vi dig gennem opsætningen. Hvis du bruger en computer, kan du hente appen på Se for de nyeste systemkrav og kompatible lydformater.

5 Sonos One 3 Sonos One-overside/bagside Afspil/Pause Lydstyrkeknap Lydstyrkeknap Statusindikatorlys Mikrofonindikator Forbind-knap Ethernet-port Vekselstrøm (lysnet)-indgang Tænd/sluk Lydstyrke op (+) Lydstyrke ned (-) Statusindikatorlys Dit Sonos-system er designet til at forblive tændt. Når den ikke bliver brugt, bruger Sonos et minimum af strøm. For at stoppe lyden skal du trykke på Play/Pause i appen eller på højttaleren eller bede Alexa om at sætte musikken på pause. Du kan hurtigt stoppe musikken overalt ved at trykke på Stop afspilning under Rum i Sonos-appen. Lydstyrke op-berøringsknappen er placeret til højre; Lydstyrke nedberøringsknappen er placeret til venstre. For at ændre lydstyrken hurtigt skal du trykke og holde. Angiver din højttalers status. Normal drift: lyser dæmpet. Lytter eller svarer: fuld hvid lysstyrke. Tænker: blinkende hvid (dæmpet til fuld). Gå til for yderligere information.

6 4 Produktguide Mikrofonindikator Afspil/Pause Næste nummer Forrige nummer Tryk for at tænde og slukke for mikrofonen. Når lyset er tændt, er stemmekontrollen tændt, og du kan bruge stemmekommandoer. Når lyset er slukket, er stemmekontrollen slukket. Når lyset er slukket, kan du stadig bruge stemmekommandoer. Tryk og hold blot på mikrofonknappen for at tale med Alexa. Når du giver slip, slukker stemmekontrollen igen. Skifter mellem afspilning og pause af lyden (starter samme musikkilde igen medmindre en anden kilde er valgt). Tryk én gang for at starte eller stoppe streaming af lyd Tryk og hold for at tilføje musikken, som spiller i et andet rum. Stryg til højre over berøringsknapperne for at springe til næste nummer; stryg til venstre for at høre det foregående nummer. (Berøringsknapperne til næste/forrige nummer fungerer ikke, når du lytter til en radiostation). Forbind-knap Ethernet-port Indgang til netspænding (AC) ( VAC, 50/60 Hz) Tryk på den runde Forbind-knap på enhedens bagside for at forbinde. Brug et Ethernet-kabel (medfølger) til at forbinde Sonos One til en router, computer eller en anden netværksenhed, som f.eks. en netværkstilsluttet lagringsenhed (NAS). Anvend kun den medfølgende lysnetledning til tilslutning af strøm (anvendelse af en uoriginal lysnetledning vil ophæve garantien). Sæt lysnetkablet godt ind, indtil det flugter med enhedens bund. Vælg en placering Du kan næsten placere din højttaler hvor som helst. For at opnå maksimal nydelse, har vi nogle få retningslinjer: Sonos One er designet til at fungere godt, selvom den er placeret ved siden af en væg eller en anden overflade. For den bedste ydeevne anbefaler vi, at der er mere end 2,5 cm plads bag enheden. Den er fugtbestandig, så du kan anvende den på badeværelser, men den er dog ikke vandtæt, så undlad at placere den i nærheden af vand eller at lade den stå udenfor i en regnbyge. Tilslut til et eksisterende Sonos-system Du kan nemt og når som helst tilføje nye højttalere (op til 32). Du skal blot tilslutte højttaleren og trykke på > Tilføj højttalere. Hvis du bruger en computer, skal du gå til Administrér > Tilføj en afspiller eller Sub.

7 Sonos One 5 Stemmestyring Hvis du vil bruge Alexa på din Sonos, skal du aktivere Sonos i din Alexa-app. Hvis du endnu ikke har gjort dette, guider vi dig, når du tilføjer stemmetjenesten. Tilføj en stemmetjeneste 1. Åbn Sonos-appen på din mobilenhed 2. Tryk på > Stemmetjenester, og vælg stemmetjenesten. Du vil lave ændringer i både Sonos- og Alexa-appen vi skal nok guide dig igennem. Du skal bruge din Sonos-kontoinformation. Hvis du ikke kan huske det, skal du trykke på > Indstillinger> Sonos-konto. (Sonos understøtter ikke Alexa-stemmeopkald). Bemærk:Med tiden vil vi tilføje flere stemmetjenester og færdigheder. Stemmestyring er endnu ikke understøttet i alle lande denne funktion vil være tilgængelig, så snart Sonos og en stemmetjeneste sammen lancerer den i din region. Ændr opstartsordets sprog 1. Tryk på > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg rummet med Alexa, og ændr opstartsordets sprog. Fjern en stemmetjeneste 1. Tryk på > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg rummet med Alexa. 3. Tryk på Amazon Alexa, og fjern Amazon Alexa fra rummet. Indstil dit rum med Trueplay Hvert rum er forskelligt. Med Trueplay-indstilling kan du sætte dine højtalere, præcis hvor du vil. Trueplay analyserer rummets størrelse, layout, indretning, højttalerplacering og andre akustiske faktorer, der kan påvirke lydkvaliteten. Derefter justerer den, hvordan bas og diskant afspiller lyd i det pågældende rum (virker på mobilenheder med ios 8 eller nyere). Tryk på > Indstillinger > Rumindstillinger. Vælg et rum, og tap på Trueplay-indstilling for at komme i gang. Bemærk:Trueplay-indstilling er ikke tilgængelig, hvis VoiceOver er aktiveret på din ios-enhed. Hvis du vil justere dine højttalere, skal du først slukke for VoiceOver på din enhed.

8 6 Produktguide Dan et stereopar Du kan danne en gruppe af to Sonos-højttalere i samme rum for at skabe en breddere stereooplevelse. Den ene højttaler fungerer som den venstre kanal, og den anden højtaler fungerer som den højre kanal. Bemærk:Sonos-højttalerne i stereoparret skal være af samme type. Placeringsinformation Placér højttalerne ca. 2,5 til 3 meter fra hinanden. Din yndlingslytteposition bør være ca. 2,5 til 3,5 meter fra de parrede højttalere mindre afstand vil forøge basen, mere afstand vil forbedre stereobilleddannelsen. Dan et stereopar På en mobilenhed: 1. Tryk på > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg en højttaler, og tryk på Dan stereopar. Når du har dannet et stereopar, inderholder rumnavnet (V + H). På en Mac-computer: 1. Vælg en af følgende: På en pc skal du gå til Administrer> Indstillinger. På en Mac skal du gå til Sonos >Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg en højttaler fra Rumindstillinger i dropdown-listen. 3. Klik på Dan stereopar.

9 Sonos One 7 Sådan adskilles et stereopar: På en mobilenhed: 1. Tryk på > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg stereoparret (rumnavnet indeholder (V + H)), og tryk på Adskil stereopar. På en Mac-computer: 1. Vælg et af følgende: På en pc skal du gå til Administrer> Indstillinger. På en Mac skal du gå til Sonos > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Du skal vælge stereoparret (rumnavnet indeholder (V + H)) i Rumindstillingeri dropdown-listen. 3. På fanen Grundlæggende skal du klikke på Adskil stereopar. Surround-højttalere Lav to Sonos-højttalere (samme model) til to separate venstre- og højre-kanaler til din hjemmebiograf. Bemærk:Hvis du opretter en rumgruppe eller et stereopar i stedet, vil du ikke få surroundsound. Tilføj surround-højttalere På en mobilenhed: 1. Tryk på > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg rummet med højttaleren til hjemmebiografen, og tryk på Tilføj surround-højttalere. På en Mac-computer: 1. Vælg Administrer > Indstillinger (PC) eller Sonos > Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger. 3. Vælg rummet med højttaleren til hjemmebiografen fra rullelisten Rumindstillinger. 4. På fanen Grundlæggendeskal du vælge Tilføj surround-højttalere. Skift surround-indstillinger Når du tilføjer dine højttalere som surround-højttalere, får du den optimale surroundsound i dit rum. Du kan justere disse indstillinger: Surround Tv-niveau Musik-niveau Musikafspilning Balancér surroundhøjtalere (ios) Slå surroundsound Til eller Fra. Juster surround-lydstyrken til Tv-lyd. Juster surround-lydstyrken til musik. Baggrund (subtil) eller Fuld (højere, fuld rækkevidde). Gælder ikke for TV-lyd. Balancer dine surround-højttalere manuelt.

10 8 Produktguide På en mobilenhed: 1. Tryk på > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg værelset med surround-højttalerne (navnet indeholder (+VH+HH)). 3. Vælg Avanceret lyd > Surround-indstillinger, og ændr indstillingerne. På en Mac-computer: 1. Vælg Administrer > Indstillinger (PC) eller Sonos > Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger. 3. Vælg rummet med surround-højttalerne i Rumindstillinger fra dropdown-listen. 4. Vælg Surround-fanen, og ændr indstillingerne. Fjern surround-højttalere Hvis højttalerne var del af dit Sonos-system, inden du tilføjede dem som surround, vil de vende tilbage til deres forrige rumnavne. Ellers vil de fremstå som Ubrugte i Rum. På en mobilenhed: 1. Tryk på > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg værelset med surround-højttalerne (navnet indeholder (+VH+HH)), og tryk på Fjern Surroundhøjttalere. På en Mac-computer: 1. Vælg Administrer > Indstillinger (PC) eller Sonos > Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger. 3. Vælg rummet med surround-højttalerne (navnet indeholder (+VH+HH)) fra rullelisten Rumindstillinger. 4. På fanen Grundlæggende skal du klikke på Fjern surround. Afspil musik Radio leveret af TuneIn. Vælg mellem mere end gratis radiostationer, podcasts og udsendelser på internettet. Musiktjenester. Udforsk og administrer dine musiktjenester tilføj dine egne, eller prøv noget nyt. Musik lagret på din mobilenhed. Afspil musik, du har downloadet til din telefon eller tablet. Musikbibliotek. Afspil musik lagret på din computer eller enhver netværkstilsluttet lagerenhed (NAS). Se en komplet liste over tilgængelige musikvalg i dit land på Tjek vores mobilappproduktguide ud for mere information om afspilning af musik på Indstillinger for equalizer Sonos højttalere leveres med forudindstillede udligningsindstilinger for at give en optimal afspilningsoplevelse. Du kan ændre indstillingerne for lyd (bas, diskant, balance eller styrke), så de passer til dine personlige præferencer.

11 Sonos One 9 1. På en mobilenhed skal du trykke på > Indstillinger > Rumindstillinger. 2. Vælg et rum. 3. Vælg EQ, og før derefter fingeren langs med skyderne for at foretage justeringer. 4. Du kan ændre indstillinger for loudness ved at trykke på Til eller Fra. (Anvendelsen af loudness øger visse frekvenser, herunder bassen, for at forbedre lyden ved lav lydstyrke). Jeg har en ny router Hvis du køber en ny router eller skifter internetudbyder (ISP), skal du genstarte dine Sonos-produkter, når routeren er installeret. Bemærk:Hvis du har et Sonos-produkt forbundet til din router, og en tekniker fra internetudbyderen forbinder det til den nye router for dig, behøver du blot at genstarte dine andre Sonos-produkter. 1. Når routeren er konfigureret, skal du tage strømstikket ud af dit Sonos-produkt i mindst fem sekunder. 2. Forbind alle lysnetledninger igen hvis et Sonos-produkt plejer at være forbundet til din router, bør du starte med dette produkt. Højttalernes statuslamper skifter til konstant hvidt på hvert produkt, når de er færdige med at genstarte. Hvis du ikke har et Sonos-produkt forbundet til din router, skal du også skifte adgangskoden til netværket i Sonos-appen. Vigtig sikkerhedsinformation 1. Læs disse instruktioner. 2. Opbevar disse instruktioner. 3. Overhold alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Brug ikke dette apparat tæt ved vand. 6. Rengør kun med en tør, blød klud. Rengørings- og opløsningsmidler til husholdningsbrug kan skade overfladen af Sonos-komponenter. Undlad at støvsuge eller påføre lufttryk til mikrofonområdet. 7. Undlad at blokere ventilationsåbninger. Montér i overensstemmelse med producentens instruktioner. 8. Installér ikke tæt ved varmekilder, som f.eks. radiatorer, ovne eller andre apparater, som producerer varme. 9. Beskyt netkablet fra at blive trådt på eller klemt, især ved stik, stikdåser og punktet, hvor de udgår fra apparatet. 10. Brug kun tilslutningsenheder/tilbehør som angivet af producenten. 11. Træk stikket ud fra apparatet i tordenvejr, eller hvis det ikke skal bruges i længere tid. 12. Overlad alle serviceeftersyn til uddannet Sonos-servicepersonale. Serviceeftersyn er påkrævet, hvis apparatet på nogen måde er blevet skadet, ved f.eks. et beskadiget strømforsyningskabel eller stik, hvis der er spildt væske på apparatet, hvis genstande er faldet ned i apparatet, hvis apparatet er blevet udsat for regn eller fugt, ikke fungerer normalt, eller er blevet tabt.

12 10 Produktguide 13. Netstikket skal nemt kunne kobles fra udstyret. 14. Advarsel: Undlad at udsætte apparatet for regn eller fugt for at reducere risikoen for brand og elektrisk stød. 15. Udsæt ikke apparatet for dryp eller stænk, og placér ikke genstande med væsker, som f.eks. vaser, på apparatet. Specifikationer Funktion Beskrivelse Lydsystem Forstærker Tweeter Mellemtoneenhed Indstilling af stereopar 5.1-hjemmebiograf To digitale højtalere fra D-klassen. Én tweeter skaber en sprød og nøjagtig gengivelse af høje frekvenser. Én mellemtoneenhed sikrer pålidelig afspilning af vokale frekvenser i mellemtonen plus dyb, fyldig bas. Forvandler to højttalere til separate højttalere til højre og venstre kanal Føj to højttalere til Playbar/Playbase og Sub, og få en ægte surroundoplevelse. Musik Understøttede lydformater Understøttede musiktjenester Understøttet internetradio Understøttede albumcovers Understøttede playlister Understøttelse af komprimerede musikfiler af typen MP3, AAC (uden DRM), WMA uden DRM (herunder købte Windows Media-downloads), AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Apple Lossless, Flac (lossless) såvel som ukomprimerede WAV- og AIFF-filer. Indbygget understøttelse af 44,1 khz sample-frekvens. Yderligere understøttelse af sample-frekvenserne 48 khz, 32 khz, 24 khz, 22 khz, 16 khz, 11 khz og 8 khz. MP3 understøtter alle frekvenser bortset fra 11 khz og 8 khz. Bemærk: Formaterne Apple "Fairplay", WMA, DRM og WMA Lossless understøttes ikke i øjeblikket. Tidligere købte Apple "Fairplay" DRMbeskyttede sange kan opgraderes. Sonos virker gnidningsfrit med de fleste musiktjenester herunder Apple Music, Deezer, Google Play Musik, Pandora, Spotify og radio fra TuneIn såvel som med downloads fra enhver tjeneste, der udbyder DRM-frie sange. Tilgængelige tjenester varierer efter region. Se en komplet liste på Streaming MP3, HLS/AAC, WMA JPEG, PNG, BMP, GIF Rhapsody, itunes, WinAmp og Windows Media Player (.m3u,.pls,.wpl).

13 Sonos One 11 Funktion Beskrivelse Netværk* Trådløs forbindelse Forbinder dit wi-fi-netværk derhjemme med en hvilken som helst b/ g/n-router. Netværk, der kun benytter n, understøttes ikke. Du kan enten ændre routerindstillingerne til b/g/n eller forbinde et Sonos-produkt til din router. Ethernet-port Én 10/100 Mbps Ethernet-port. Generelle eksportmarkeder Mikrofoner Strømforsyning Toppanelknapper Lysdioder på toppanel Mål (H x B x D) Vægt Fjernfeltsmikrofonrække på seks Lydikon-respons når mikrofonen vågner op, så du ikke engang behøver at kigge. Ekstra privatkontrol med mikrofon-led indbygget i stemmemikrofonerne, så du altid ved, når mikrofonen er tændt. Automatisk skiftende VAC, 50/60 Hz universel. Kapacitive knapper til lydstyrke +/-, afspil/pause, næste/forrige nummer, lydløs mikrofon. Tryk venstre for skrue ned for lydstyrken; højre for at skrue op. Stryg horisontalt over berøringsknapperne for at springe til næste eller forrige nummer. Tryk på mikrofonindikator-knappen for at tænde eller slukke for mikrofonen. Når lyset er slukket, er stemmekontrollen tændt. Statusindikator Mikrofonindikator 161,45 x 119,7 x 119,7 mm 4.08 lbs (1.85 kg) Driftstemperatur 0 º til 40 ºC Opbevaringstemperatur -20 º til 70 ºC Fugtbestandighed Produktoverflade Konstrueret til at modstå høj fugtighed som f.eks. på badeværelser med aktiveret bruser. (den er ikke vandtæt eller modstandsdygtig over for vand.) Hvid med hvidt metalgitter, sort med sort gitter * Specifikationerne kan ændres uden varsel.

14 12 Produktguide Feedback på produktguide? Vi ser frem til at høre fra dig! Vi læser din feedback omhyggeligt og bruger den til at hjælpe os med at forbedre vores produktguide. Skriv til os på: Hvis du har problemer med dit Sonos-system, bedes du kontakte kundeservice, så de kan hjælpe. Send dem en på Har du brug for mere hjælp? Tryk på > Hjælp og tip for at få simple tip om, hvordan du får mest ud af dine højttalere. Besøg vores sider med ofte stillede spørgsmål (FAQ) her: Du kan stille et spørgsmål på

DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL.

DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

SONOS BRUGERVEJLEDNING -1

SONOS BRUGERVEJLEDNING -1 -1 T DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder,

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning OneRemote Radio PL3 Modtager for B&O højttalere til modtagelse/ afspilning af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Brugervejledning Betjening med iphone, Spotify eller Android app. 30012013u4

Læs mere

CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING

CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING / VIGTIGE SIKKERHED SANVISNINGER Kontrollér netspændingen inden brug Citation-højttaleren er designet til brug med 100-240 volt, 50/60 Hz vekselstrøm. Tilslutning

Læs mere

Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,-

Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,- SONY Multi aktiv højtaler: Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,- HIGH POWER-LYDSYSTEM TIL HJEMMET MED WI-FI OG BLUETOOTH -TEKNOLOGI FUNKTIONER Stream lyd

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD330 (Black) AD333 (White) DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din docking-højttaler 3 Indledning 3 Hvad er der i kassen

Læs mere

TRÅDLØS MUSIK-ADAPTER 2

TRÅDLØS MUSIK-ADAPTER 2 Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, antyder dette ikke, at varemærkeindehaveren på nogen måde er tilknyttet KitSound, eller at denne anbefaler produkterne i denne

Læs mere

CITATION 300 CITATION 500 BRUGSANVISNING

CITATION 300 CITATION 500 BRUGSANVISNING CITATION 300 CITATION 500 BRUGSANVISNING / VIGTIGE SIKKERHED- SANVISNINGER Kontrollér netspændingen inden brug Citation-højttaleren er konstrueret til brug med 100-240 volt, 50/60 Hz vekselstrøm. Tilslutning

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

HEOS 3 QUICK START GUIDE

HEOS 3 QUICK START GUIDE HEOS 3 QUICK START GUIDE FØR DU GÅR I GANG Kontroller, at du har følgende emner i funktionsduelig stand: Wi-Fi-router Internetforbindelse Apple ios eller Android mobilenhed forbundet til dit netværk 1

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på ipad... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 16 FAQ... 18 Kontaktinformation... 20 VELKOMMEN TIL

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S

BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics

Læs mere

Manual til hurtig start

Manual til hurtig start Manual til hurtig start HomeMonitor HD Dit unikke kamera-id er: Registrer dig på http://www.homemonitor.me Velkommen til HomeMonitor Ved at kombinere professionelle trådløse internet kameraer og en sikker

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

Smart Baby Monitor Manual

Smart Baby Monitor Manual Smart Baby Monitor Manual Inside the box Smart Baby Monitor Pose Holder til sengen Li-ion batteri Strømadaptor + 3 landespecifikke adaptorer Manual 2 Tak fordi du har valgt Smart Baby Monitor Overvåg dit

Læs mere

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Se masser af nyt indhold på dit tv

Se masser af nyt indhold på dit tv LILLE ENHED TIL DIT TV UDRETTER MIRAKLER: Se masser af nyt indhold på dit tv Nu kan du endelig slippe for dyre tv-pakker og konstante reklame-afbrydelser: Med en til dit tv vælger du selv, hvad du vil

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

WOOFit Go BRUGERMANUAL

WOOFit Go BRUGERMANUAL WOOFit Go BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har valgt WOOFit Go Bluetooth højttaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højtaler i brug. Vi tager ikke ansvar for person-

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt har en ét-års garanti, der dækker over eventuelle problemer ved normalt brug. Misbrug af Easi-Speak eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle data, der er

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Hvad er der i kassen? Arlo Baby-kamera USBstrømkabel USBstrømforsyning (varierer efter område) Plade til vægmontering Skruer og plugs 3 Hent Arlo-appen Download den gratis

Læs mere

YouSee Hybrid Modem. Installationsvejledning

YouSee Hybrid Modem. Installationsvejledning YouSee Hybrid Modem Installationsvejledning Indholdsfortegnelse Følgende er med i kassen... 4 Find den rigtige vejledning... 5 Installation med multistik... 6 Installation med almindeligt telefonstik...7

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger...

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere

PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere Scene Quickstart guide The Art of Window Styling En fantastisk nyudvikling inden for The Art of Window Styling. Denne guide vil hjælpe

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Installationsguide 1

Installationsguide 1 Installationsguide Indhold i din pakke Følgende udstyr medfølger i din pakke A En router Sagemcom Fast 3890V3. B En strømforsyning (230V). C Et netværkskabel (hvid med gule stik). D Coax kabel (hvid med

Læs mere

Register your product and get support at AD712. DA Brugervejledning

Register your product and get support at  AD712. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD712 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 4 Dansk 2 Docking under holdning ssystem 5 Indledning 5 Hvad er der i kassen 5 Oversigt

Læs mere

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning Jabra Sport Coach special edition Brugervejledning 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning OneRemote Radio PL3 Modtager til B&O installationer for modtagelse af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Installationsvejledning 30012013s4dk OM ONEREMOTE RADIO PL3 Denne modtager har fået

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Register your product and get support at SPA1260. DA Brugervejledning

Register your product and get support at   SPA1260. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 DA Brugervejledning a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX DA Advarsel: Produktet må ikke udsættes for dryp eller stænk,

Læs mere

Tilslutningsvejledning

Tilslutningsvejledning Tilslutningsvejledning OneRemote Radio PL4 til B&O højttalere. Betjening med Bang & Olufsen fjernbetjening DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast 30012016s1.dk FORORD Denne modtager

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Brugervejledning. Linksys PLEK500. Powerline-netværksadapter

Brugervejledning. Linksys PLEK500. Powerline-netværksadapter Brugervejledning Linksys PLEK500 Powerline-netværksadapter Indholdsfortegnelse Oversigt............... 3 Funktioner.................... 3 Hvordan Powerline-netværk fungerer............................4

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600 Geemarc DK BRUGERVEJLEDNING Loop Hear LH600 Introduktion Tillykke med din Geemarc LH600 teleslynge. Dette er en kvalitetsteleslynge designet til brug i dit hjem. Den er let at installere og passer ind

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Brugervejledning jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Line Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Oplev ægte frihed Det trådløse Line tilbehør gør det lettere for dig at deltage i enhver samtale og interagere med verden omkring dig på en intuitiv

Læs mere

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning OneRemote DabWiFi4 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012002u1dk DAGLIG BETJENING

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Baby. Læs videre for at få vigtige oplysninger, som kan hjælpe dig med at få din nye Arlo Baby sat op. Hvis du har brug for hjælp, bedes

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning TDC Bredbånd Installationsvejledning Fastnet TDC Box Version 6.0 Surf mere S u r f m e re Introduktion og din ordre Denne vejledning hjælper dig med at installere din bredbåndsforbindelse. Udstyr fra TDC:

Læs mere

FULLRATE BREDBÅND. via kabel-tv-stik. Kvikguide. WT24 Coax Router

FULLRATE BREDBÅND. via kabel-tv-stik. Kvikguide. WT24 Coax Router FULLRATE BREDBÅND via kabel-tv-stik Kvikguide WT24 Coax Router 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Kassen indeholder...5 Sådan tilslutter du routeren...6 Sådan får du adgang til internettet...8 Vigtig info om koder

Læs mere

JABRA STEALTH UC. Brugervejledning. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Brugervejledning. jabra.com/stealthuc Brugervejledning jabra.com/stealthuc 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere.

Læs mere

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER DK model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER Vedligeholdelse og specifikationer Oplad de genopladelige batterier helt, inden de bruges første gang. Læs betjeningsvejledningen, før du begynder at anvende udstyret.

Læs mere

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning Jabra Evolve 75e Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel.

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang DK Netværksmedieafspiller NSZ-GS7 Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang: ON/STANDBY Tænder og slukker afspilleren. Styring af tilsluttede enheder

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Trin Inden installation af HomeBox 4 Trin Installation af HomeBox 6 Trin Tilslutning af internet 8 Tilslutning af internet

Læs mere

Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider

Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den

Læs mere

SIKKERHEDSMEDDELELSER

SIKKERHEDSMEDDELELSER BRUGER MANUAL SIKKERHEDSMEDDELELSER Læs venligst følgende anbefalinger før du bruger Bluetooth højttaleren. Hold den tør og tag den ikke med til fugtige steder for at undgå, at produktets indre kredsløb

Læs mere

JABRA EVOLVE 80. Brugermanual. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Brugermanual. jabra.com/evolve80 Brugermanual jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

JABRA SPORT coach wireless

JABRA SPORT coach wireless JABRA SPORT coach wireless Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Tak for dit valg af SingStar -mikrofonpakken. Læs denne manual grundigt, før dette produkt tages i

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning OneRemote Radio PL2 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Installationsvejledning 30012012s4dk FORORD Denne modtager har fået indbygget

Læs mere