Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes."

Transkript

1

2 DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men ikke begrænset til fotokopiering, optagelse, informationsadgangssystemer eller computernetværk, uden skriftlig tilladelse fra Sonos, Inc. Sonos og alle øvrige Sonos-produktnavne og -slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Sonos Reg. U.S. Pat. & Tm. Off. Sonos-produkter kan være beskyttet af et eller flere patenter. Vores patent-til-produkt-oplysninger kan findes her: sonos.com/legal/patents AirPlay, Apple Music, FairPlay, ipad, iphone, ipod, Tunes, og OS X er varemærker tilhørende Apple Inc., og de er regustrede i USA og andre lande. "Lavet til ipod", "Lavet til iphone" og "lavet til ipad" betyder, at et elektronisk tilbehør er blevet designet til specifikt at forbinde til ipod, iphone eller ipad, og at det er blevet certificeret af udvikleren til at imødekomme Apple-præstationsstandarder. Apple er ikke ansvarlig for denne enheds funktion eller dens overholdelse af sikkerhedsmæssige og regulatoriske standarder. Bemærk, at anvendelsen af dette tilbehør sammen med ipod, iphone eller ipad kan påvirke den trådløse ydelse. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google, Inc. Fremstillet under licens fra Dolby Laboratories. Dolby og double-d-symbolet er registrerede varemærker tilhørende Dolby Laboratories. Amazon, Kindle, Kindle Fire, Amazon Kindle-logoet og Kindle Fire-logoet er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dennes datterselskaber. Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc. Sonos anvender MSNTP-software, som er udviklet af N.M. Maclaren på University of Cambridge. Copyright, N.M. Maclaren, 1996, 1997, 2000; Copyright, University of Cambridge, 1996, 1997, Alle andre nævnte produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere. Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

3 Sonos PLAYBASE PLAYBASE giver dig lydoplevelsen fra biografen i alle dine film, tv-programmer, sportsudsendelser og spil og streamer også din musik trådløst. Slankt design, der får enheden til at forsvinde under dit tv. Enkel opsætning med to ledninger en til strøm og en til dit tv. Opretter forbindelse trådløst til dine Sonos-højtalere i dine andre værelser, så du får et sammenhængende lydsystem i hjemmet. Synkroniserer trådløst med SUB og to Sonos-højttalere, som f.eks. to PLAY5'ere, for at opnå 5.1- surroundlyd. Kan holde til tv'er på op til 34 kg. Det tager kun et par minutter at få din PLAYBASE tilsluttet og tændt. Når du har foretaget opsætningen, kan du nemt tilføje yderligere Sonos-højtalere. ÆSKEN INDEHOLDER Sonos PLAYBASE Lysnetledning 1,5 m optisk TOSLINK-lydkabel Ethernet-kabel Lynstartsvejledning Hæfte med vigtige produktoplysninger Hvad kræves der? Tv PLAYBASE er kompatibel med ethvert tv, der har en optisk digital lydudgang. Hjemmenetværk Din enhed være forbundet til samme netværk som Sonos, for at du kan bruge din Sonos-app. Benyt følgende link, hvis du har brug for hjælp: Krav For at få adgang til musiktjenester, netradio og digital musik lagret på din computer eller på en netværksforbundet lagringsenhed (NAS) skal dit hjemmenetværk leve op til følgende krav: Bemærk:Dit netværk skal have en internetforbindelse med høj hastighed, da Sonos-systemet er konstrueret til at opdatere softwaren gratis online. Dit Sonossystem skal være registreret for at modtage disse opdateringer, så sørg for at registrere dig under konfigurationsprocessen. Vi deler ikke din -adresse med andre firmaer.

4 2 Produktguide Et DSL-/kabelmodem med høj hastighed eller en bredbåndsforbindelse baseret på optisk fiber for at sikre korrekt afspilning af internetbaserede musiktjenester. (Hvis din internetudbyder kun tilbyder internet via satellit, kan du opleve problemer med afspilning på grund af svingende downloadhastigheder.) Hvis ikke dit modem er et kombineret modem/router, skal du installere en trådløs router før du konfigurerer Sonos, for at få fuldt udbytte af Sonos automatiske opdateringer eller for at benytte en musikstreamingtjeneste. Bemærk:Sonos kommunikerer over et 2,4 GHz-hjemmenetværk, som understøtter b/g/n trådløs teknologi. Kun n-netværkkonfigurationer understøttes ikke du kan enten ændre router-indstillingerne til b/g/n eller forbinde et Sonos-produkt til din router. Slut en SONOS BOOST eller højttaler til din router, hvis: Du har et hjem, hvor wi-fi-ydeevnen ikke er pålidelig, og du vil gerne styrke dit Sonos-systems trådløse ydeevne. Din wi-fi-netværk arbejder allerede på højtryk med videostreaming og surfing på nettet, og du vil gerne lave et separat trådløst netværk, der udelukkende er til dine Sonos-højttalere. Dit netværk anvender udelukkende 5 GHz (kan ikke ændres til 2,4 GHz). Du har konfigureret din router, så den kun understøtter n, og du kan ikke ændre indstillingerne til at understøtte b/g/n. For at få det bedste resultat skal du forbinde den computer eller det NAS-drev, som indeholder din personlige samling af musik, til dit hjemmenetværks router via et Ethernet-kabel. Sonos-app Download den gratis Sonos-app til enhver kompatibel enhed: Sonos-app (ios) iphone, ipad og ipod touch, der kører ios 9.0 eller senere Sonos-app (Android) Android 4.3 og højere Sonos-app (PC) Windows 7 og højere Sonos-app (Mac) Macintosh OS X eller senere Hent appen til din computer fra Se for de nyeste systemkrav og kompatible lydformater.

5 Sonos PLAYBASE 3 PLAYBASE-forside Lydstyrke ned Afspil/Pause Lydstyrke op Før fingeren mod højre for næste nummer (hvor det er muligt) Før fingeren mod venstre for næste nummer (hvor det er muligt) Berøringsknapper Tænd/sluk Afspil/Pause Indikatorlys Lydstyrke op (+) Lydstyrke ned (-) Dit Sonos-system er designet til at forblive tændt. Når du ikke bruger det, har det et minimalt strømforbrug. For hurtigt at stoppe musikken over det hele skal du åbne Sonosappen og gå til Afspiller Nu-skærmen og trykke på Pause. Stop streaming af lyd i ét rum ved at trykke på knappen Afspil/ Pause på højttaleren. Skifter mellem afspilning og midlertidig afbrydelse af lyden. Mens tv et er tændt, skal du trykke én gang for midlertidigt at afbryde lyden. Mens tv et er slukket, skal du trykke én gang for at genoptage den afspilning, der var i gang, inden tv et blev slukket. Tryk og hold for at tilføje musik, som spiller i et andet rum. Angiver den aktuelle status. Ved normal brug lyser det hvide lys diskret, og lyser op, når du anvender betjeningsknapperne. Hvis du ikke ønsker at have det tændt, kan du slukke det hvide lys under Rumindstillingerne. Lydstyrke op-berøringsknappen er placeret til højre; Lydstyrke nedberøringsknappen er placeret til venstre. For hurtigt at ændre lydstyrken mens du lytter til musik, kan du holde fingeren på berøringsstyringen.

6 4 Produktguide Næste nummer Forrige nummer Stryg til højre mellem berøringsknapperne for at springe til næste nummer; stryg til venstre for at høre det foregående nummer. (Berøringsknapperne til næste/forrige nummer fungerer ikke, når du lytter til en radiostation). Infrarøde sensorer (IR)/Signallys IR-sensoren modtager signalerne, som sendes fra fjernbetjeningen. Når din PLAYBASE modtager en lydstyrke- eller dæmp-kommando, vises IR-signalet kortvarigt. PLAYBASE bagside Knappen Forbind Ethernet-port Vekselstrøm (lysnet) Digital lydindgang (optisk) Ethernet-indgang Digital lydindgang (optisk) Vekselstrøm (lysnet)-indgang Knappen Forbind Du kan anvende et ethernet-kabel for tilslutning mellem PLAYBASE og dit netværk. Du skal kun bruge denne indgang for at tilslutte enten PLAYBASE eller en Sonos BRIDGE eller BOOST. Anvend et optisk lydkabel (medfølger) til at slutte din SONOS PLAYBASE s digitale lydindgang til dit tv's optiske lydudgang. Pas på ikke at bukke eller sno kablet. Sørg for at de D-formede stik vender rigtigt, før du tilslutter dem. Anvend kun den medfølgende lysnetledning til tilslutning af strøm (anvendelse af en uoriginal lysnetledning vil ophæve garantien). Tryk netledningen godt fast i din PLAYBASE, indtil den flugter med overfladen. Tryk på den runde Forbind-knap på enhedens side for at slutte PLAYBASE til Sonos.

7 Sonos PLAYBASE 5 Vejledning til placering tv Din PLAYBASE kan placeres enten under dit tv eller på en hylde. Under tv'et på en enkelt fod Løft dit tv, og placér PLAYBASE under det, så Sonos-logoet vender fremad. Sørg for, at dit tv står fuldstændigt på PLAYBASE uden at gå udover. Dit tv bør ikke veje mere end 34 kg. Sørg for, at der er mindst 2,5 cm mellem PLAYBASE og andre overflader, fx vægge eller skabe. Under tv'et med på en todelt fod PLAYBASE understøtter de fleste tv'er med separate fødder i nærheden af skærmens kant. Den passer sikkert i pladsen mellem fødderne under skærmen. Fødderne skal være mindst 58 mm høje for at have plads til PLAYBASE. Hvis fødderne står for tæt på hinanden eller ikke er høje nok, må du ikke forsøge at presse PLAYBASE på plads. På en hylde i tv-kabinettet For at få den bedste lyd skal du placere din PLAYBASE så tæt på yderkanten som muligt, UDEN at den vipper ud over kanten. Der skal være mindst 5 cm frit hele vejen omkring PLAYBASE. Bemærk:Undgå at stille genstande, der vejer mindre end 5 kg. på din PLAYBASE, da lydsystemets vibrationer kan få dem til at falde ned. Inden du begynder Før installation af din Sonos PLAYBASE skal du sørge for, at alle eksterne komponenter, som f.eks. din tvboks, dvd-afspiller, osv., er sluttet direkte til dit tv. Hvis du har en eksisterende hjemmebiograf eller surround sound-udstyr, skal du koble det fra dit tv.

8 6 Produktguide Opsætning PLAYBASE er kompatibel med Sonos-softwareversion 7.2 og nyere. Hvis du føjer PLAYBASE til et eksisterende Sonos-system, skal du sørge for at søge efter softwareopdateringer, inden du tilføjer PLAYBASE. 1. Åbn kassen forsigtigt. 2. Vælg en placering for PLAYBASE (find hjælp i Vejledning til placering tv). 3. Afmonter beskyttelseshætten fra hver ende af det optiske lydkabel. 4. Tilslut det optiske lydkabel (medfølger) mellem dit tv s digitale lydudgang (optisk) og din PLAYBASE s digitale lydindgang (optisk), og pas på ikke at bukke eller sno kablet. Din PLAYBASE s digitale lydindgang og det optiske kabel er "D-formet" Sørg for at vende stikkene rigtigt, før du tilslutter dem. VIGTIGT: Sørg for at afmontere beskyttelseshætterne fra hver ende af det medfølgende optiske lydkabel. 5. Tilslut netledningen til din PLAYBASE, og sørg for at skubbe den helt ind. Statusindikatoren på toppen vil begynde at blinke. 6. (VALGFRIT) Hvis du opsætter din PLAYBASE med en SUB og/eller surround-højttalere, skal du placere dem på det ønskede sted og sætte dem til. (Du vil blive bedt om at tilføje disse, når du har sat din PLAYBASE op.)

9 Sonos PLAYBASE 7 Har du købt en SonosSUB, skal du placere SUB'en, hvor den passer bedst i rummet stående eller fladt liggende. Du kan placere den i et hjørne, mod væggen eller bag, under eller ved siden af ethvert møbel på enhver type gulvoverflade. Har du købt a par Sonos-højttalere, som f.eks. et par PLAY:5'ere, for at bruge dem til surround, skal du placere højttalerne på venstre og højre side af din primære kiggeposition, på linje med eller bag denne position. De kan enten placeres vandret eller lodret, men sørg for, at begge højttalere er placeret ens. Bemærk:PLAYBASE-hjemmebiograf med udvidelsesmuligheder Få en 3.1-hjemmebiografoplevelse ved at koble en SUB til din PLAYBASE. Få en 5.0-hjemmebiografoplevelse ved at opsætte to højttalere, som f.eks to PLAY:5'ere, som surroundhøjttalere til din PLAYBASE. Få en 5.1-hjemmebiografoplevelse ved at parre en SUB og to højttalere, som f.eks to PLAY:5'ere, med din PLAYBASE. 7. Åbn Sonos-appen (læs Sonos-app for at få flere downloadoplysninger). Bemærk:Sonos anbefaler, at du bruger Sonos-appen på en mobilenhed i stedet for en computer for at opsætte din PLAYBASE. Såfremt du konfigurerer et nyt Sonos-system, skal du tilføje dine Sonos-komponenter i denne rækkefølge: a. Har du et Sonos-produkt, der er forbundet til din router, skal du tilslutte dét først. b. Tilføj din PLAYBASE. c. Tilføj øvrige Sonos-komponenter, du har købt.

10 8 Produktguide Hvis du føjer komponenter til et eksisterende Sonos-system: a. Undersøg, om der er en opdatering tilgængelig af Sonos-softwaren. Hvis der er en bedes du opdatere dit Sonos-system, inden du tilføjer PLAYBASE. (PLAYBASE er kompatibel med Sonos-softwareversion 7.2 og senere). b. Vælg Mere -> Indstillinger ->Tilføj en afspiller eller en SUB. c. Tilføj øvrige Sonos-komponenter, du har købt. Du vil evt. blive bedt om at opdatere de nye Sonos-produkter, når du har føjet dem. Bemærk:Tykke vægge, 2,4 GHz-trådløse telefoner eller tilstedeværelsen af andre trådløse enheder kan forstyrre eller blokere de trådløse signaler fra Sonos. Hvis du oplever problemer, kan du prøve en eller flere af følgende løsninger flyt Sonosproduktet, skift den trådløse kanal, som dit musiksystem anvender, eller slut et Sonos-produkt til din router med et kabel, hvis din konfiguration i øjeblikket er trådløs. Hvis du har brug for hjælp For at deaktivere dit tv s højttalere, se: Deaktiver dit tv's højttalere. For at konfigurere en fjernbetjening til din PLAYBASE, se: Konfiguration af fjernbetjening. For at fjerne meddelelser, der dukker op når du ændrer lydstyrken, se: Eliminer irriterende meddelelser på dit tv ved anvendelse af en fjernbetjening til kabel-tv, satellit-tv eller en set-top-boks eller Eliminer irriterende meddelelser på dit tv, når du anvender en universalfjernbetjening. Hvis du spiller musik gennem PLAYBASE, skal du læse Afspil musik SUB Tilføjelse af Sonos SUB Du kan parre en SUB med din PLAYBASE for at udvide din biografoplevelse. Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i. 3. Tap på Tilføj SUB. 4. Følg vejledningen for at føje en SUB til dit Sonos-system. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. På fanen Grundlæggendeskal du vælge Tilføj SUB. 4. Følg vejledningen for at føje en SUB til dit Sonos-system.

11 Sonos PLAYBASE 9 SUB-indstillinger Følg nedenstående trin, hvis du vil foretage ændringer af dine SUB-indstillinger. Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, hvor PLAYBASE'en og SUB'en er placeret. Det vises som Rum (+SUB) i Rumindstillinger. 3. Vælg Avanceret lyd -> SUB-indstillinger. 4. Vælg et af følgende: SUB: Vælg Til eller Fra for at tænde eller slukke for SUB'ens lyd. SUB-niveau: Før din finger langs med skyderen for at øge eller mindske lydstyrken fra SUB en. (du kan anvende denne indstilling til at matche lyden fra subwooferen med lyden fra dine hovedhøjttalere). Justering af placering (fase): Vælg Til eller Fra. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE og SUB er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger. Det vises som Rum (+SUB). 4. Vælg fanen SUB. 5. Vælg et af følgende: SUB: Markér for at aktivere lyden fra SUB'en, og fjern markeringen for at deaktivere den. SUB-niveau: Klik på og træk i skyderen for at øge eller mindske lydstyrken fra SUB en. (du kan anvende denne indstilling til at matche lyden fra subwooferen med lyden fra dine hovedhøjttalere). Justering af placering (fase): Markér for at aktivere. Fjern markering for at deaktivere. Fjern en SUB Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, SUB'en er tilknyttet. Det vises som Rum (+SUB) i Rumindstillinger. 3. Tap på Fjern SUB. 4. Vælg en af følgende indstillinger: Hvis du vil knytte SUB'en til en anden Sonos-højtaler, skal du vælge Vælg rum til SUB og derefter vælge et andet rum. Hvis du ikke vil anvende SUB'en i øjeblikket, skal du vælge Anvend ikke SUB. Den vises i Rum som SUB (ikke anvendt), indtil du vælger den, og knytter den til en anden Sonos-højttaler. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. På fanen Grundlæggendeskal du klikke på Fjern SUB.

12 10 Produktguide 5. Vælg en af følgende indstillinger: Hvis du vil knytte SUB'en til en anden Sonos-højtaler, skal du vælge Vælg rum til SUB og derefter vælge et andet rum. Hvis du ikke vil anvende SUB'en i øjeblikket, skal du vælge Anvend ikke SUB. Den vises i Rum som SUB (ikke anvendt), indtil du vælger den, og knytter den til en anden Sonos-højttaler. Surround-højttaler Du kan nemt parre to højttalere, som eksempelvis to PLAY:5'ere, med et produkt til Sonos-hjemmebiograf, så de fungerer som venstre og højre surround-kanaler i din Sonos-surroundoplevelse. Kontrollér, at Sonos-produkterne er ens du kan ikke kombinere forskellige slags højtalere som surround-højttalere. Følg denne vejledning for at konfigurere surroundhøjttalerne. Opret IKKE en rumgruppe eller et stereopar, da dette ikke vil fungere som en venstre og højre surroundkanal. Tilføj surround-højttalere Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i. 3. Tap på Tilføj surround-højttalere. 4. Følg vejledningen for først at tilføje en venstre og derefter en højre surround-højttaler. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. På fanen Grundlæggende skal du vælge Tilføj surround. 5. Følg vejledningen for først at tilføje en venstre og derefter en højre surround-højttaler. Fjern surround-højttalere Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, surroundhøjttalerne er tilknyttet. Navnet på rummet vises som Rum (+VH+HH) i Rumindstillinger. 3. Tap på Fjern surround-højttalere. 4. Vælg Næste for at fjerne surround-højttalerne fra dit surround-system. Hvis disse er nyligt indkøbte højttalere, vises de som Ikke anvendti Rum. Hvis højttalerne allerede fandtes i din husstand, vender de tilbage til deres tidligere funktion. Du kan nu flytte dem til et andet rum, og anvende dem individuelt. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac).

13 Sonos PLAYBASE Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. Navnet på rummet vises som Rum (+VH+HH). 4. På fanen Grundlæggende skal du klikke på Fjern surround. Hvis disse er nyligt indkøbte højttalere, vises de som Ikke anvendti menuen Rum. Hvis højttalerne allerede fandtes i din husstand, vender de tilbage til deres tidligere funktion. Skift surround-indstillinger Standardindstillingen fastlægges af kalibreringsprocessen. Hvis du vil foretage en ændring, kan du følge nedenstående trin. Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, hvor PLAYBASE'en og surroundhøjttalerne er placeret. Det vises som Rum (+VH+HH) i Rumindstillinger. 3. Tap på Avanceret lyd -> Surround-indstillinger. 4. Vælg et af følgende: Surround: Vælg Til eller Fra for at slå lyden fra surroundhøjttalerne til og fra. TV-lydstyrke: Før din finger langs med skyderen for at øge eller mindske tv-lydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikniveau: Før din finger langs med skyderen for at øge eller mindske musiklydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikafspilning: Vælg Baggrund (standard: diskret baggrundslyd) eller Fuld (muliggør kraftigere, dynamisk lyd). Indstillingen gælder kun musikafspilning og ikke tv-lyd. Balancér surround-højtalere (ios): Vælg Balancér surround-højtalere, og følg anvisningerne for at balancere lydstyrken for dine surround-højtalere. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum fra rullelisten, din PLAYBASE og surroundhøjttalere er placeret i Rumindstillinger for. 4. Vælg fanen Surround. 5. Vælg et af følgende: Surround: Markér for at slå lyden fra surroundhøjttalerne til, og fjern markeringen for at slå lyden fra. TV-lydstyrke: Klik på og træk i skyderen for at øge eller mindske tv-lydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikniveau: Klik på og træk i skyderen for at øge eller mindske musiklydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikafspilning: Vælg Baggrund (standard: diskret baggrundslyd) eller Fuld (muliggør kraftigere, dynamisk lyd). Indstillingen gælder kun musikafspilning og ikke tv-lyd.

14 12 Produktguide Afspil musik PLAYBASE streamer alt din yndlingsmusik, selv når tv'et er slukket. Du skal bare åbne Sonos-appen på din mobile enhed eller computer og vælge den musik, du vil høre. Bemærk:Såfremt Tv-Autoplay er indstillet til Til, stopper din PLAYBASE automatisk afspilning af musik, og skifter til tv-lyd, når tv'et tændes. Gå til Tv- Autoplay for at få flere oplysninger. Radio leveret af TuneIn Sonos har over gratis radiostationer, udsendelser og podcasts fra hele verden. Vælg Gennemse -> Radio leveret af TuneIn for at begynde din opdagelsesrejse. Sonos understøtter i øjeblikket streaminglydformaterne MP3, HLS/AAC og WMA. Hvis du ikke kan finde din foretrukne radiostation eller dit foretrukne program, kan du gå til faq.sonos.com/radio og få yderligere oplysninger. Musiktjenester En musiktjeneste sælger lydprodukter pr. sang, pr. lydbog eller via abonnement. Sonos er kompatibelt med adskillige musiktjenester som Pandora, Spotify og Apple Music. Tilføj din egen, eller opdag noget nyt. Se den nyeste liste på Nogle musiktjenester er muligvis ikke tilgængelige i dit land. Se musiktjenestens websted for flere oplysninger. Hvis du på nuværende tidspunkt abonnerer på en musiktjeneste, skal du blot føje dit login og din adgangskode til musiktjenesten til Sonos, og du vil derefter have øjeblikkelig adgang til musiktjenesten fra dit Sonos-system. (Hvis du ikke abonnerer, skal du først gå til musiktjenestens websted for at tilmelde dig. Når du har tegnet et abonnement, skal du følge trinene herunder for at føje dine kontooplysninger til Sonos). 1. Du kan tilføje en musiktjeneste ved at klikke på Mere -> Tilføj musiktjenester. 2. Vælg en musiktjeneste. 3. Vælg Tilføj til Sonos, og følg vejledningen på skærmen. Dit login og din adgangskode verificeres af musiktjenesten. Så snart dine legitimationsoplysninger er blevet bekræftet, vil du være i stand til at vælge musiktjenesten fra Gennemse (på mobilenheder) eller ruden MUSIK (på en Mac eller PC) Musik lagret på din computer Sonos kan afspille musik fra enhver computer eller netværksforbundet lagringsenhed (NAS) på dit hjemmenetværk, hvor du har delte musikmapper. Når opsætningen er gennemført, skal du bare vælge Gennemse -> Musikbibliotek for at se og afspille musik fra din personlige samling. 1. Åbn appen på din computer, og gå til Administrer -> Indstillinger -> Musikbibliotek. 2. På Fanebladet skal du vælge Tilføj og følge vejledningen for at tilføje din musikmappe. Bemærk:Hvis din musiksamling er stor, kan det tage op til 15 minutter at synkronisere den med din Sonos-app.

15 Sonos PLAYBASE 13 Musik lagret på din mobilenhed Du kan afspille musik og podcasts gemt på alle mobilenheder, der er på samme netværk som Sonos. Vælg blot Gennemse -> På denne [mobilenhed]. Google Play Musik (Android-enheder) Du kan afspille musik til Sonos direkte fra appen Google Play Music på enhver Android-enhed. Funktionen er tilgængelig for både Google Play Musik-kunder med Standard- og All Access-abonnement. For at sende musik direkte fra appen Google Play Musik til Sonos skal du både have appen Google Play Musik og Sonos-appen installeret på din mobile enhed. Du skal blot åbne appen Google Play Musik og oprette forbindelse til et Sonos-rum eller -rumgruppe for at starte musikken. Styr Sonos fra Spotify-appen Du kan nu anvende Spotify-funktionerne, du elsker, uden at åbne Sonos-appen (kun for Spotify Premiumabonnenter). Når du lytter til musik i Spotify-appen, skal du vælge TILGÆNGELIGE ENHEDER for at oprette forbindelse til et Sonos-rum eller rumgruppe. Du skal have en Sonos-konto for at bruge denne funktion. Hvis du ikke har en, skal du vælge en af følgende muligheder: På en mobilenhed: Gå til Mere -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger -> Styr Sonos fra Spotify. På pc: Gå til Administrer -> Indstillinger, og vælg Avanceret. Fra fanen Musikkilder skal du vælge Styr Sonos fra Spotify. På Mac: Gå til Sonos -> Indstillinger, og vælg Avanceret. Fra fanen Musikkilder skal du vælge Styr Sonos fra Spotify. Bemærk:Når først en Sonos-konto er oprettet, er muligheden ikke længere synlig. PLAYBASE-indstillinger Følg nedenstående trin, hvis du vil foretage ændringer af PLAYBASE-indstillinger eller af den måde, hvorpå din PLAYBASE fungerer med dit tv. Konfiguration af fjernbetjening Trueplay Equalizer Omkalibrering af lyd Indstillinger for tv-dialog Taleudvidelse Nattelyd Tv-Autoplay IR-signallampe IR-repeater

16 14 Produktguide Hvid indikatorlampe Navn på rum Tilføj SUB/Fjern SUB (hvis SUB er tilføjet) Tilføj/Fjern surround-højttalere (hvis surround-højttalere er tilføjet) Konfiguration af fjernbetjening Hvis ikke du opsatte en fjernbetjening i løbet af opsætningen af PLAYBASE, eller hvis du ønsker at bruge en anden fjernbetjening, skal du følge nedenstående trin. Hvis du konfigurerer en ny fjernbetjening, fordi en distraherende meddelelse vises på dit tv, hver gang du justerer lydstyrken, skal du gå til Eliminer irriterende meddelelser på dit tv ved anvendelse af en fjernbetjening til kabel-tv, satellit-tv eller en set-top-boks eller Eliminer irriterende meddelelser på dit tv, når du anvender en universalfjernbetjening for at få flere oplysninger. Bemærk:Du kan benytte IR-fjernbetjeninger til din PLAYBASE Bluetooth-, Wi-Fi Direct- eller RF-fjernbetjeninger understøttes ikke. Hvis du bruger en mobilenhed 1. Tryk på Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i. 3. Tap på Tv-konfiguration og -styring -> Konfiguration af fjernbetjening. 4. Peg fjernbetjeningen mod din PLAYBASE og tryk på knappen Lydstyrke op på fjernbetjeningen. Hvis fjernbetjeningen bliver genkendt, kan du bruge den med det samme for at justere lydstyrken og dæmpe lyden på din PLAYBASE. Hvis fjernbetjeningen ikke bliver genkendt, bliver du bedt om at trykke på nogle andre knapper. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. Vælg fanen Tv-konfiguration. 5. Klik på Konfiguration af fjernbetjening. 6. Tag den fjernbetjening, du vil bruge med din PLAYBASE, og klik derefter på Næste. 7. Peg fjernbetjeningen mod din PLAYBASE og tryk på knappen Lydstyrke op på fjernbetjeningen. Hvis fjernbetjeningen genkendes, skal du klikke på Udført. Du kan nu anvende denne fjernbetjening til at justere lydstyrken og dæmpe lyden på din PLAYBASE. Hvis fjernbetjeningen ikke genkendes, vil du blive bedt om at trykke på yderligere knapper for at gennemføre konfigurationsprocessen. Hvis der bliver vist en meddelelse på dit tv, når du justerer lydstyrken, skal du gå til Eliminer irriterende meddelelser på dit tv ved anvendelse af en fjernbetjening til kabel-tv, satellit-tv eller en set-top-boks eller Eliminer irriterende meddelelser på dit tv, når du anvender en universalfjernbetjening for at få flere oplysninger.

17 Sonos PLAYBASE 15 Indstil dit rum med Trueplay Værsgo bare sæt dine Sonos-højtalere, lige hvor du vil. Trueplay lytter til dit rum og indstiller dine højtalere, så du får den lyd, du elsker, som er indstillet til det rum, som du lytter i (fungerer på mobile enheder med ios 8 eller senere). 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg et rum, og tap på Trueplay-indstilling for at komme i gang. Bemærk:Trueplay-indstilling er ikke tilgængelig, hvis VoiceOver er aktiveret på din ios-enhed. Hvis du vil justere din højttalere, så skal du først slukke for VoiceOver på din enhed. Equalizer (EQ) Under konfigurationsprocessen for din PLAYBASE blev du ført gennem processen til kalibrering af lyd. Hvis du ønsker det, kan du ændre indstillingerne for lyd (bas, diskant eller loudness) for din Sonos PLAYBASE. Bas forstærker lavere frekvenser, diskant forstærker højere frekvenser, mens loudness forstærker visse frekvenser, herunder bassen, for at forbedre lyden ved lav lydstyrke. Enhver manuel EQ-ændring, du foretager, bliver nulstillet, når du udfører processen til omkalibrering af lyd (gå til Omkalibrer lyden for flere oplysninger). Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg et rum. 3. Tap på EQ. 4. Vælg en af de følgende muligheder: Træk din finger langs med skyderne til bas eller diskant for at lave justeringer. Vælg Til eller Fra for at justere indstillingen Loudness. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i fra listen Rumindstillinger for, og vælg derefter fanen EQ. 4. Vælg en af de følgende muligheder: Klik og træk i skyderne til bas eller diskant for at lave justeringer. Klik på feltet Loudness for at aktivere eller deaktivere indstillingen for loudness. 5. Luk Indstillinger, når du er færdig med ændringerne.

18 16 Produktguide Omkalibrer lyden Hvis du har en SUB og/eller Sonos-surround-højttalere tilknyttet din PLAYBASE, vil du muligvis foretage justeringer efter den første konfiguration. Du vil bør omkalibrere lyden, hvis du flytter en eller flere Sonosprodukter i rummet. Hvis du foretog manuelle justeringer af EQ-indstilinger, nulstilles disse under processen til omkalibrering. Bemærk:Hvis du har en ios-enhed og ønsker at tilpasse din højttaler, skal du læse Indstil dit rum med Trueplay. Hvis du bruger en Android-enhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, der har surround-komponenterne. Det vises som Rum (+SUB) eller Rum (+VH+HH) eller Rum (+SUB+VH+HH) i Rumindstilinger. 3. Tryk Avanceret lyd-> Omkalibrer lyd. 4. Følg vejledningen for at optimere lyden. Hvis du har en SUB knyttet til din PLAYBASE, vil du blive bedt om at vælge mellem to testlyde: Tryk på Afspil for at sammenligne lydstyrken af to testlyde, A og B, og vælg derefter Ingen forskel, A er højere eller B er højere. Hvis du ikke kan høre forskel, skal du vælge Ingen forskel. Tryk på Afspil for at lytte til en testlyd, og vælg derefter dit foretrukne niveau. Hvis du har surround-højttalere knyttet til din PLAYBASE, vil du blive bedt om at besvare nogle spørgsmål om din rumkonfiguration. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger. 3. Vælg det rum, der er knyttet til surround-komponenterne. Det vises som Rum (+SUB) eller Rum (+VH+HH) eller Rum (+SUB+VH+HH) i Rumindstilinger. 4. Vælg fanen Grundlæggende, og vælg Omkalibrer lyd. 5. Følg vejledningen for at optimere lyden: Hvis du har en SUB knyttet til din PLAYBASE, vil du blive bedt om at vælge mellem to testlyde: Tryk på Afspil for at sammenligne lydstyrken af to testlyde, A og B, og vælg derefter Ingen forskel, A er højere eller B er højere. Hvis du ikke kan høre forskel, skal du vælge Ingen forskel. Tryk på Afspil for at lytte til en testlyd, og vælg derefter dit foretrukne niveau. Hvis du har surround-højttalere knyttet til din PLAYBASE, vil du blive bedt om at besvare nogle spørgsmål om din rumkonfiguration. Indstillinger for tv-dialog Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i. 3. Vælg Avanceret lyd -> Indstillinger for tv-dialog.

19 Sonos PLAYBASE Lydforsinkelse (synkronisering af lyd/billede). Træk din finger langs med skyderen for at øge eller mindske lydforsinkelsen, hvis billedet og lyden ikke er synkroniseret. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. Vælg fanen Tv-dialog. 5. Klik og træk skyderen Lydforsinkelse (synkronisering af lyd/billede) for at øge eller mindske lydforsinkelsen, hvis billedet og lyden ikke er synkroniseret. 6. Luk vinduet Indstillinger, når du er færdig med ændringerne. Yderligere muligheder for tv-lyd Taleudvidelse Gør det lettere at høre dialog på tv. Berør ikonet på skærmen Afspiller nu for at aktivere eller deaktivere denne indstilling. (Hvis indstillingen ikke vises, skal du kontrollere, at rummet med din PLAYBASE er valgt). Nattelyd Justerer lyden for nattevisning, så du kan reducere lydstyrken og fortsat opleve korrekt balance og dynamik. Ved lavere lydstyrke forstærkes stille lyde, og intensiteten af kraftige lyde reduceres. Berør ikonet på skærmen Afspiller nu for at aktivere eller deaktivere denne indstilling. (Hvis indstillingen ikke vises, skal du kontrollere, at rummet med din PLAYBASE er valgt). Tv-Autoplay Når Tv-Autoplay er indstillet til Til, afspilles tv-lyd automatisk via din PLAYBASE, når du tænder for dit tv hvis der afspilles musik, når tv et tændes, stopper musikken med det samme, og din PLAYBSEe skifter til tv-lyd. Hvis din PLAYBASE er i en rumgruppe, når tv'et tændes, fjernes den desuden automatisk fra gruppen. Denne indstilling er som standard Til. Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i. 3. Tap på Tv-konfiguration og -styring -> -Tv-Autoplay. 4. Vælg Til eller Fra. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. Vælg fanen Tv-konfiguration. 5. Markér feltet TV-Autoplay for at aktivere indstillingen, eller fjern markeringen for at deaktivere den. 6. Luk vinduet Indstillinger, når ændringerne er fuldført.

20 18 Produktguide Opdel gruppe på Autoplay Som med en Sonos-højttaler kan du tilføje eller fjerne PLAYBASE fra andre rum. Hvis opdel gruppe på Autoplay er markeret, vil ethvert rum, der er grupperet med din PLAYBASE, når tv'et tændes, automatisk blive fjernet fra gruppen. Denne indstilling er som standard Ja. Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i. 3. Tap på Tv-konfiguration og -styring -> Opdel gruppe på Autoplay. 4. Vælg Ja eller Nej. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBASE er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. Vælg fanen Tv-konfiguration. 5. Markér feltet Opdel gruppe på Autoplay for at aktivere indstillingen, eller fjern markeringen for at deaktivere den. 6. Luk vinduet Indstillinger, når du er færdig med ændringerne. Hvidt statuslys Der vises et hvidt lys på siden af din PLAYBASE for at angive, at enheden fungerer normalt. Hvis du ønsker det, kan du slukke for indikatorlampen, så lyset ikke vises, når din PLAYBASE fungerer normalt. Denne indstilling er som standard Til. Hvis indikatorlyset begynder at blinke orange, skal du gå til for yderligere information. Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg et rum. 3. Tap på Hvidt statusindikatorlys. 4. Vælg Til eller Fra. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, du vil ændre fra rullelisten Rumindstillinger. 4. På fanen Grundlæggende skal du klikke på feltet Hvid statuslampe tændt for at tænde for lyset eller fjerne markeringen for at slukke det. Deaktiver berøringsstyring af højttalere Du kan deaktivere knapperne på din højttaler, så de ikke reagerer på berøring. Det vil du måske gøre, så dit barn ikke ved et uheld starter eller stopper en afspilning eller ændrer lydstyrken.

21 Sonos PLAYBASE Vælg en mulighed: Hvis du benytter en mobilenhed, tryk på Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. Hvis du benytter en PC, vælg Administrer -> Indstillinger. Hvis du benytter en Mac, vælg Sonos -> Indstillinger. 2. Vælg et rum. (På en Mac eller pc skal du vælge et rum fra rullelisten under Rumindstillinger for.) 3. Slå Berøringsstyring af højttalere fra. Ændring af navne på rum Hvis du bruger en mobilenhed 1. Vælg Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg et rum. 3. Tryk på Navn på rum. 4. Vælg et navn fra listen, eller indtast et nyt navn, og tryk Udført. Hvis du bruger en computer 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, som du vil ændre, fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. Fra fanen Grundlæggende skal du indtaste et nyt navn eller vælge et fra listen under Navn på rum. Grundliggende fejlfinding Hvis der opstår et problem, kan du prøve nedenstående forslag til fejludbedring. Hvis et af disse forslag ikke løser problemet, eller hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, bedes du kontakte Sonos Kundesupport, som vil være glade for at hjælpe. Advarsel:Undlad at åbne produktet, da der er risiko for elektrisk stød. Produktet må under ingen omstændigheder blive repareret af andre end et autoriseret Sonos reparationscenter, da det vil ugyldiggøre garantien. Kontakt Sonos Kundesupport for flere oplysninger. Kundesupport Besøg vores PLAYBASE-sektion på Besøg vores websted på Skriv til os på PLAYBASE registreres ikke under konfigurationen Gav du Sonos tilladelse til at søge efter opdateringer? SONOS PLAYBASE kræver softwareversion 7.2 eller nyere. Sidder netledningen ordentligt fast? Sørg for at trykke lysnetledningen godt ind i din PLAYBASE, indtil den flugter med overfladen. Hvis dette ikke er problemet, kan et problem på dit netværk forhindre din PLAYBASE i at oprette forbindelse til dit Sonos-system. Prøv at flytte Sonos-produkterne tættere sammen.

22 20 Produktguide Eliminer irriterende meddelelser på dit tv ved anvendelse af en fjernbetjening til kabel-tv, satellit-tv eller en set-top-boks Når du deaktiverer dine tv-højttalere, kan dit tv vise en irriterende eller forvirrende meddelelse, når du justerer lydstyrken på din PLAYBASE. Dette kunne være en meddelelse, der fortæller dig, at dine tv-højttalere er slået fra, eller en lydstyrkeindikator, der ikke har relation til din PLAYBASE. Hvis du har en programmerbar fjernbetjening, kan du prøve nedenstående trin. Disse trin vil konfigurere din fjernbetjening til kun at sende lydstyrkekommandoer, der kun genkendes af din PLAYBASE, så meddelelsen ikke længere vises, når du øger eller mindsker lydstyrken. Du skal rådføre dig med den trykte vejledning, der fulgte med din fjernbetjening, eller gennemse on-screenhjælpemenuen på din kabel-/satellit-/set-top-boks, da de specifikke oplysninger varierer. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, bedes du kontakte din kabel-tv-udbyder for yderligere hjælp. Identificer en ubrugt enhedstast Din fjernbetjening kan sandsynligvis styre forskellige enheder. Enhedstasterne er normalt placeret øverst på fjernbetjeningen og markeret TV/Kabel/CBL/STB/DVD/AUX. Identificer en tast, som ikke i øjeblikket anvendes (f.eks. AUX-tasten). Hvis din fjernbetjening ikke tillader programmering af yderligere enheder, kan du eventuelt købe en universalfjernbetjening for at gøre det enklere at styre alle dine enheder. Sonos anbefaler en Logitech Harmony -universalfjernbetjening. Se flere oplysninger under Hvis du anvender en Logitechuniversalfjernbetjening. Programmér den ubrugte enhedstast Programmering af en ubrugt tast vil tilføje nye lydstyrkekommandoer på din fjernbetjening. For at udføre dette trin skal du rådføre dig med den trykte vejledning, der fulgte med din fjernbetjening, eller gennemse on-screen-hjælpemenuen på din kabel-/satellit-/set-top-boks, da de specifikke oplysninger varierer. Hvis du ikke kan finde vejledningen, skal du kontakte din kabel-tv-udbyder for yderligere hjælp. Fra den liste af koder, der kan programmeres, skal du vælge en Sonos-kode, hvis den vises på listen. Hvis Sonos ikke vises på listen, skal du vælge en kode for et mærke, der ikke er det samme som dit tv eller andre enheder tilsluttet dit tv. Hvis du f.eks. ejer et Vizio-tv og en Samsung Blu-ray-afspiller, kan du vælge en Panasonic-kode på listen. UNDLAD at begynde en automatisk søgning efter en kode. Lås din fjernbetjening til de nye lydstyrkekommandoer Låsning af styring af lydstyrke til den nye enhed vil sikre, at din fjernbetjening altid sender de nye lydstyrkekommandoer. Denne funktion kaldes normalt lydstyrkelåsning eller lydstyrkegennemgang i den vejledning, der fulgte med din fjernbetjening. Konfigurer din PLAYBASE til at anvende de nye lydstyrkekommandoer Gå til Konfiguration af fjernbetjening for at få hjælp til dette trin. Kontrollér, at problemet er løst Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at gentage ovenstående trin og vælge et andet mærke, når du programmerer den ubrugte enhedstast.

23 Sonos PLAYBASE 21 Eliminer irriterende meddelelser på dit tv, når du anvender en universalfjernbetjening Når du deaktiverer dine tv-højttalere, kan dit tv vise en irriterende eller forvirrende meddelelse, når du justerer lydstyrken på din PLAYBASE. Dette kunne være en meddelelse, der fortæller dig, at dine tv-højttalere er slået fra, eller en lydstyrkeindikator, der ikke har relation til din PLAYBASE. Prøv nedenstående trin for at konfigurere din universalfjernbetjening, så meddelelsen ikke længere vises, når du øger eller mindsker lydstyrken på din PLAYBASE. Hvis du ikke har en universalfjernbetjening, anbefaler Sonos, at du køber en Logitech Harmony fjernbetjening. Hvis du anvender en Logitech-universalfjernbetjening Hvis du lige har købt fjernbetjeningen, skal du først konfigurere en Logitech-brugerkonto og installere Harmony Remote-softwaren. Følg derefter nedenstående trin for at tilføje din PLAYBASE som en ny enhed. 1. Anvend det medfølgende USB-kabel fra Logitech til at slutte din Harmony-fjernbetjening til din computer. Bemærk:Hvis du lige har købt fjernbetjeningen, skal du først konfigurere en Logitech-brugerkonto og installere Harmony Remote-softwaren, før du fortsætter. 2. Start Logitech Harmony Remote-softwaren, eller gå til og log på din konto. (Hvor du omdirigeres til, afhænger af den model af Logitech-universalfjernbetjening, du har købt.) 3. Vælg indstillingen Tilføj enhed. 4. Vælg en af de følgende muligheder: Hvis du anvender Logitech Harmony Remote-softwaren: Vælg Sonos som producent, og indtast PLAYBASE som modelnavn/-nummer. Hvis Sonos PLAYBASE ikke findes i deres database, vil du blive bedt om at tilføje den. Bekræft, at du har indtastet oplysningerne korrekt, og gem dine ændringer. Hvis du anvender webstedet My Harmony: Vælg Sonos som producent og PLAYBASE som modelnavn. Såfremt Sonos PLAYBASE ikke findes i deres database, vil du blive bedt om at bekræfte din indtastning eller foretage et andet valg. Bekræft, at du har indtastet oplysningerne korrekt, og gem dine ændringer. Hvis du anvender en anden universalfjernbetjening Følg venligst anvisningerne på Eliminer irriterende meddelelser på dit tv ved anvendelse af en fjernbetjening til kabel-tv, satellit-tv eller en set-top-boks. Deaktiver dit tv's højttalere Under konfigurationsprocessen vil du blive bedt om at deaktivere dine tv-højttalere, så lyden kun kommer fra din PLAYBASE. Selv om Sonos ikke kan give vejledning til alle tv-modeller, kan du forsøge nedenstående trin. Hvis du ikke kan finde den korrekte indstilling til deaktivering af dine tv-højttalere, skal du rådføre dig med den vejledning, der blev leveret med dit tv. 1. Vælg knappen Menu eller Setup på dit tv's fjernbetjening (ikke fjernbetjeningen til dit kabel-tv). Der vises en menu på skærmen.

24 22 Produktguide 2. Vælg det menupunkt, der styrer dit tv's lydfunktioner. Bemærk:Dette menupunkt hedder normalt Audio, Lyd, Værktøj eller Præferencer, eller kan vises som et nodeikon. 3. Vælg den indstilling, der deaktiverer dine tv-højttalere. Afhængigt af dit tv-mærke og model, kan valget inkludere: Fra/Til Ekstern højttaler / Tv-højttaler Lydsystem /Tv-højttaler Valget med fed skrift vil deaktivere tv-højttalerne. Hvis ingen af disse passer på dit tv, skal du kigge en indstilling, der skifter din tv-lydudgang mellem variabel og fast, og prøve at ændre denne indstilling. Tv-højttalerne kan ikke deaktiveres Du bør gøre, hvad du kan for at deaktivere dit tv's interne højttalere. Nogle mærker, f.eks. Toshiba og Dynex, har dog ikke denne indstilling. Hvis du ikke kan deaktivere dine tv-højttalere, kan du følge nedenstående trin. 1. Via knapperne til styring af lydstyrke på dit tv, skal du skrue helt ned for lyden. Undlad at anvende Dæmpknappen. 2. Fra dette punkt og fremefter skal du udelukkende anvende din Sonos-app til at justere lydstyrken på din PLAYBASE. Jeg har en ny router Hvis du køber en ny router eller skifter internetudbyder (ISP), skal du genstarte alle dine Sonos-produkter, når routeren er installeret. Bemærk: Hvis ISP-teknikeren tilslutter et Sonos-produkt til den nye router, behøver du kun at genstarte dine trådløse Sonos-produkter. 1. Tag netledningen til alle dine Sonos-produkter ud af stikkontakten i mindst 5 sekunder. 2. Tilslut dem en efter en, og begynd med det Sonos-produkt, der er forbundet til din router (hvis der normalt er tilsluttet et). Vent, indtil dine Sonos-produkter er genstartet. Statuslamperne skifter til konstant hvidt på hvert produkt, når genstarten er fuldført. Hvis din Sonos-opsætning er helt trådløs (du har ikke et Sonos-produkt tilsluttet routeren), skal du også ændre adgangskoden til dit netværk. Følg nedenstående trin: 1. Slut midlertidigt en af dine Sonos-højttalere til den nye router med et ethernet-kabel. 2. Vælg Mere -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger -> Trådløs opsætning. Sonos vil registrere dit netværk. 3. Angiv adgangskoden til dit trådløse netværk. 4. Når adgangskoden er accepteret, skal du koble højttaleren fra routeren og flytte den tilbage til sin oprindelige placering.

25 Sonos PLAYBASE 23 Jeg vil ændre adgangskoden til mit trådløse netværk Hvis dit Sonos-system er konfigureret trådløst, og du ændrer adgangskoden til dit trådløse netværk, skal du også ændre den på dit Sonos-system. 1. Slut midlertidigt en af dine Sonos-højttalere til din router med et ethernet-kabel. 2. Vælg en af de følgende muligheder: Via Sonos-app'en på en mobilenhed skal du vælge Mere -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger - > Trådløs opsætning. Via Sonos-app en på en pc skal du vælge Indstillinger -> Avanceret i menuen Administrer. På fanen Generelt skal du vælge Trådløs opsætning. Via Sonos-app en på en Mac skal du vælge Indstillinger -> Avanceret i menuen Sonos. På fanen Generelt skal du vælge Trådløs opsætning. 3. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, når du bliver bedt om det. 4. Når adgangskoden er accepteret, kan du koble højttaleren fra routeren og flytte den tilbage til sin oprindelige placering. Bemærk: Kan du ikke finde Avancerede indstillinger? Dit Sonos-system skal muligvis opdateres. Tryk på Opdatér nu, hvis det bliver vist. Er du en del af vores Sonos Beta-program og anvender en ios-enhed? Hvis du er, skal du stadig åbne appen på en enhed, der ikke kører ios.

26 24 Statusindikatorer Produktguide Kontrollamper Status Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker hvidt I færd med at starte BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Konstant hvidt (lyser dæmpet) Tændt og tilknyttet et Sonossystem (normal brug) BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Du kan tænde eller slukke for den hvide statusindikator fra Mere -> Indstillinger - > Rumindstillinger. (Parrede Sonosprodukter har de samme indstillinger.) Konstant hvidt (lyser klart) Berøringsknapperne er aktive PLAY:5 (gen2), PLAYBASE Lyser op når berøringsstyringen er aktiveret. Blinker grønt Tændt men endnu ikke tilknyttet et Sonos-system Eller Forbindelse via WAC (wireless access configuration) er klar BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE På en SUB kan dette indikere, at SUB en endnu ikke er parret med en højttaler. Blinker langsomt grønt Surround-lyd er deaktiveret eller SUB-lyden er deaktiveret PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 (gen2), SUB Gælder for højttaler konfigureret som en PLAYBAR-surround-højttaler eller for en SUB parret med en PLAYBAR. Konstant grønt Lydstyrken indstillet til nul eller afbrudt CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Blinker orange Ved konfiguration af SonosNet sker dette ved tryk på en knap, mens produktet søger efter en husstand at oprette forbindelse til. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE

DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL.

DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

Sonos PLAYBAR. Produktguide

Sonos PLAYBAR. Produktguide Sonos PLAYBAR Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

HEOS 3 QUICK START GUIDE

HEOS 3 QUICK START GUIDE HEOS 3 QUICK START GUIDE FØR DU GÅR I GANG Kontroller, at du har følgende emner i funktionsduelig stand: Wi-Fi-router Internetforbindelse Apple ios eller Android mobilenhed forbundet til dit netværk 1

Læs mere

Oktober Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning OneRemote Radio PL3 Modtager for B&O højttalere til modtagelse/ afspilning af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Brugervejledning Betjening med iphone, Spotify eller Android app. 30012013u4

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning OneRemote Radio PL2 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Installationsvejledning 30012012s4dk FORORD Denne modtager har fået indbygget

Læs mere

Tilslutningsvejledning

Tilslutningsvejledning Tilslutningsvejledning OneRemote Radio PL4 til B&O højttalere. Betjening med Bang & Olufsen fjernbetjening DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast 30012016s1.dk FORORD Denne modtager

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App)

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) 1. Indholder: a. En hjelm b. Et USB kabel c. En Bling Jet fjernbetjening d. En brugsanvisning 2. Sæt USB-kablet i hjelmen

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Dell Adapter - USB 3.0 til HDMI/VGA/Ethernet/USB 2.0

Dell Adapter - USB 3.0 til HDMI/VGA/Ethernet/USB 2.0 Dell Adapter - USB 3.0 til HDMI/VGA/Ethernet/USB 2.0 Brugermanual Model: DA100 BEMÆRK: BEMÆRK giver vigtig information, der hjælper dig med at få medst muligt ud af din computer. FORSIGTIG: FORSIGTIG indikerer

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Phonak Remote 2.1. Betjeningsvejledning

Phonak Remote 2.1. Betjeningsvejledning Phonak Remote 2.1 Betjeningsvejledning Kom godt i gang Phonak Remote App er udviklet af Sonova, verdens førende virksomhed inden for høreløsninger, som har hovedsæde i Zürich, Schweiz. Læs denne betjeningsvejledning

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

Installering. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700

Installering. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Installering N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Wi-Fi Directvejledning

Wi-Fi Directvejledning Wi-Fi Directvejledning Enkel opsætning med Wi-Fi Direct Problemløsning Tillæg Indholdsfortegnelse Sådan læses vejledningerne... 2 Anvendte symboler... 2 Ansvarsfraskrivelse... 2 1. Enkel opsætning med

Læs mere

Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider

Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon...

Læs mere

YouSee Hybrid Modem. Installationsvejledning

YouSee Hybrid Modem. Installationsvejledning YouSee Hybrid Modem Installationsvejledning Indholdsfortegnelse Følgende er med i kassen... 4 Find den rigtige vejledning... 5 Installation med multistik... 6 Installation med almindeligt telefonstik...7

Læs mere

Se masser af nyt indhold på dit tv

Se masser af nyt indhold på dit tv LILLE ENHED TIL DIT TV UDRETTER MIRAKLER: Se masser af nyt indhold på dit tv Nu kan du endelig slippe for dyre tv-pakker og konstante reklame-afbrydelser: Med en til dit tv vælger du selv, hvad du vil

Læs mere

1. Opladning. 2. Opsætning i appen. 3. Fysisk installation. 4. Funktioner. 5. Fejlfinding

1. Opladning. 2. Opsætning i appen. 3. Fysisk installation. 4. Funktioner. 5. Fejlfinding Video Doorbell 2 1 Hjemmets sikkerhed begynder ved hoveddøren Din nye Ring Video Doorbell er starten på en ring af sikkerhed omkring hele din ejendom. Nu er du altid forbundet med dit hjem, så du kan passe

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo TV Go... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo TV Go på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere

PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere Scene Quickstart guide The Art of Window Styling En fantastisk nyudvikling inden for The Art of Window Styling. Denne guide vil hjælpe

Læs mere

FULLRATE BREDBÅND. via kabel-tv-stik. Kvikguide. WT24 Coax Router

FULLRATE BREDBÅND. via kabel-tv-stik. Kvikguide. WT24 Coax Router FULLRATE BREDBÅND via kabel-tv-stik Kvikguide WT24 Coax Router 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Kassen indeholder...5 Sådan tilslutter du routeren...6 Sådan får du adgang til internettet...8 Vigtig info om koder

Læs mere

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd TDC HomeBox VDSL Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd 2 Udstyr fra TDC Følgende skal være i kassen, du har modtaget fra TDC: TDC HomeBox VDSL Installations vejled ning til dig med

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger...

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Remote 3.0 fjernbetjening Introduktion Indhold Efter opdatering af Oticon Opn firmware er det nødvendigt

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD330 (Black) AD333 (White) DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din docking-højttaler 3 Indledning 3 Hvad er der i kassen

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Indholdsfortegnelse Følgende dele er med i kassen Følgende dele er med i kassen 3 Første del Sådan tilslutter du modemmet 4 Anden del Sådan får du adgang til internettet 6 Vigtig

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Trin Inden installation af HomeBox 4 Trin Installation af HomeBox 6 Trin Tilslutning af internet 8 Tilslutning af internet

Læs mere

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0 895 Harmony-fjernbetjening Brugervejledning, version 1.0 Indhold INTRODUKTION... 1 BLIV DUS MED DIN HARMONY-FJERNBETJENING... 2 KONFIGURATIONSPROCESSEN... 3 BRUG AF HARMONY-FJERNBETJENINGEN... 4 BRUG AF

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på ipad... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 16 FAQ... 18 Kontaktinformation... 20 VELKOMMEN TIL

Læs mere

Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows

Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows 2017 Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows NewTech IT Norgesvej 17 6100 Haderslev Tlf. 79 306 153 info@newtechit.dk www.newtechit.dk 29-04-2017 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Første

Læs mere

Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT/ L9300CDW/L9300CDWT/L9300CDWTT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW

Læs mere

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 Bredbånd Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 120911 Indhold Kapitel 1 Kom godt i gang Introduktion Klargør udstyr til installation Find en passende placering Kapitel 2 Installer dit bredbåndsmodem

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

Kom godt i gang med Fable-robotten

Kom godt i gang med Fable-robotten Kom godt i gang med Fable-robotten 1. Først skal du installere programmet på din computer. Gå ind på shaperobotics.com og under support vælger du download: Her vælger du, under PC App om du kører Windows

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Waoo TV-boks AirTies 7410X Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410X...7 Installation...8 Start af TV-portal...12 Generelt

Læs mere

Lydbjælke HT-ST3. Betjeningsvejledning

Lydbjælke HT-ST3. Betjeningsvejledning Lydbjælke HT-ST3 Betjeningsvejledning DK Indholdsfortegnelse Opsætning Kassens indhold 3 Installation 4 Tilslutning af bjælkehøjttalerne og subwooferen 5 Tilslutning 6 Tænd for systemet 8 Grundlæggende

Læs mere

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel.

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang DK Netværksmedieafspiller NSZ-GS7 Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang: ON/STANDBY Tænder og slukker afspilleren. Styring af tilsluttede enheder

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Opdateret: 26-03-2018 Indholdsfortegnelse 1. Først skal du installere programmet på din computer 3 2. Når programmet er installeret er du klar til at pakke robotten ud 4 3. Nu er

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse.

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse. CLOUD RECORD FAQ HVAD ER CLOUD RECORD? Nu tilbyder vi, at du kan gemme programmer i skyen. Det vil sige, at programmer kan gemmes og afspilles på alle platforme. Tjenesten hedder Cloud Record, og gør det

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Baby. Læs videre for at få vigtige oplysninger, som kan hjælpe dig med at få din nye Arlo Baby sat op. Hvis du har brug for hjælp, bedes

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Indholdsfortegnelse Følgende dele er med i kassen 3 Første del Sådan tilslutter du modemmet 4 Anden del Sådan får du adgang til internettet 6 Vigtig information om koderne til

Læs mere

Brugsanvisning. Oticon RemoteCare App

Brugsanvisning. Oticon RemoteCare App Brugsanvisning Oticon RemoteCare App Introduktion Oticon RemoteCare App er er designet til online-kommunikation mellem dig og din hørespecialist. Appen giver dig mulighed for at få en opfølgende konsultation

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

SONOS BRUGERVEJLEDNING -1

SONOS BRUGERVEJLEDNING -1 -1 T DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder,

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Vers. 1.3.1 Opdateret: 29-08-2018 Indholdsfortegnelse 1. Installer programmet 3 2. Pak robotten ud 5 3. I gang med at programmere 6 4. Programmér Fable til at køre fra 90 til -90

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Hvad er der i kassen? Arlo Baby-kamera USBstrømkabel USBstrømforsyning (varierer efter område) Plade til vægmontering Skruer og plugs 3 Hent Arlo-appen Download den gratis

Læs mere

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening SN2_ILLU_Neckloop_HI SN2_ILLU_Charger_HI SN2_ILLU_UsbCable_HI Formål I denne

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler 1 x installationsguide WAOO

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning OneRemote Radio PL2 Modtager for B&O PowerLink højttalere for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012012u2dk DAGLIG

Læs mere

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12.

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Mobil og tablets Opsætning af ipad Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500 Grenå Tlf.: 89 59 10 00. www.norddjurs.dk

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning OneRemote Radio PL3 Modtager til B&O installationer for modtagelse af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Installationsvejledning 30012013s4dk OM ONEREMOTE RADIO PL3 Denne modtager har fået

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din app. Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores

Læs mere

VI GI R DIG. Installations guide Air 4920 Trådløst access point

VI GI R DIG. Installations guide Air 4920 Trådløst access point VI GI R DIG Installations guide Air 4920 Trådløst access point Indhold Medfølgende udstyr 04 Gode råd til opsætning 05 Internet Opsætning af trådløst internet 06 Ændre netværksnavn og adgangskode 08 Tilføj

Læs mere

nüvi 3700-serien til Volvo

nüvi 3700-serien til Volvo nüvi 3700-serien til Volvo lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3760, 3790 Juli 2010 190-01265-56 Rev. A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om

Læs mere

Wi-Fi Directvejledning

Wi-Fi Directvejledning Wi-Fi Directvejledning Enkel opsætning med Wi-Fi Direct Problemløsning Indholdsfortegnelse Sådan læses vejledningerne... 2 Anvendte symboler... 2 Ansvarsfraskrivelse... 2 1. Enkel opsætning med Wi-Fi

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS

KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS Copyright 2003 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes 9356502 Issue 1 Indhold 1. INTRODUKTION...1 2. INSTALLATION AF NOKIA MODEM OPTIONS...1 3. TILSLUTNING AF NOKIA

Læs mere

RJ Gå til indeks. Gå til indeks

RJ Gå til indeks. Gå til indeks Indeks Hvis du vil gemme denne PDF fil, skal du vælge "Gem" i menuen "Fil". Ordenen på FAQ'er (Ofte stillede spørgsmål) i indekset, er ikke identisk med rækkefølgen i hovedteksten. Kom godt i gang Installer

Læs mere

N300 WiFi-router (N300R)

N300 WiFi-router (N300R) Easy, Reliable & Secure Installationsvejledning N300 WiFi-router (N300R) Varemærker Produktmærker og produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Oplysningerne

Læs mere

Flerkanals-AV-receiver. Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning

Flerkanals-AV-receiver. Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning Flerkanals-AV-receiver STR-DN1020 Start her Hej, her har du en hurtig installationsvejledning 1 Opsætning af højttalerne 2 Tilslutning af tv og andre enheder 3 Andre tilslutninger 4 Valg af højttalere

Læs mere

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/ eller andre lande. Informationen

Læs mere

Direct Access Keyboard

Direct Access Keyboard Direct Access Keyboard Brugervejledning Version 1.0 Copyright Det er forbudt uden producentens skriftlige samtykke at reproducere eller overføre nogen del af denne vejledning i noget format, hverken elektronisk

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Kom godt i gang med Klasseværelse Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Velkommen til Klasseværelse på Mac Klasseværelse er en effektiv app til ipad og Mac, som gør det nemmere for dig at styre

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

BackBeat SENSE. Brugervejledning

BackBeat SENSE. Brugervejledning BackBeat SENSE Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Hvad er der i æsken? 4 Parring 5 Parring 5 Par en anden enhed 5 Parring med Mac-enhed 5 Opladning og tilpasning

Læs mere

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Hurtig start Powerline 1200 + Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver en

Læs mere