Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes."

Transkript

1

2 DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men ikke begrænset til fotokopiering, optagelse, informationsadgangssystemer eller computernetværk, uden skriftlig tilladelse fra Sonos, Inc. Sonos og alle øvrige Sonos-produktnavne og -slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Sonos Reg. U.S. Patent & varemærke Off. Sonos-produkter kan være beskyttet af et eller flere patenter. Vores patent-til-produkt-oplysninger kan findes her: sonos.com/legal/patents AirPlay, Apple Music, FairPlay, ipad, iphone, ipod, Tunes og OS X er varemærker tilhørende Apple Inc., og de er registrede i USA og andre lande. "Lavet til ipod", "Lavet til iphone" og "lavet til ipad" betyder, at et elektronisk tilbehør er blevet designet til specifikt at forbindes til en ipod, iphone eller ipad, og at tilbehøret er blevet certificeret af udvikleren til at imødekomme Apple-præstationsstandarder. Apple er ikke ansvarlig for denne enheds funktion eller dens overholdelse af sikkerhedsmæssige og regulatoriske standarder. Bemærk, at anvendelsen af dette tilbehør sammen med ipod, iphone eller ipad kan påvirke den trådløse ydelse. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google, Inc. Fremstillet under licens fra Dolby Laboratories. Dolby og double-d-symbolet er registrerede varemærker tilhørende Dolby Laboratories. Amazon, Kindle, Kindle Fire, Echo, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Sonos anvender MSNTP-software, som er udviklet af N.M. Maclaren på University of Cambridge. Copyright, N.M. Maclaren, 1996, 1997, 2000; Copyright, University of Cambridge, 1996, 1997, Alle andre nævnte produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere. Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

3 Sonos PLAY:5 Den helt nye PLAY:5 er den ultimative intelligente højttaler til nutidens streamingunivers Dens kraftfulde intelligens og dens finjusterede lyd giver dig al den energi og indlevelse, som kunstneren fik med i sin oprindelige optagelse. Hardwaren og softwaren er specialdesignet af Sonos til at levere en ren, dynamisk lyd, der er krystalklar ved ethvert lydniveau Effekten fra 3 diskanter og 3 mellemtoner, hver med en dedikeret forstærker, er justeret perfekt ind til at matche kabinettet og akustiken. Fungerer problemfrit med alle Sonos-produkter. Er du ny bruger af Sonos? Det tager blot nogle få trin at få Sonos installeret Du skal blot følge vejledningen, der leveres med din PLAY:5. Når du har foretaget konfigurationen, kan du nemt tilføje yderligere Sonos-produkter. Vil du føje en enhed til et eksisterende Sonos-system? Sonos kan let udvides fra rum til rum. Hvis du føjer denne PLAY:5 til et eksisterende Sonos-system, skal du gå til Tilslutning til et eksisterende Sonos-system.

4 2 Produktguide Dit hjemmenetværk Din Sonos-højttaler og din mobilenhed med Sonos-appen skal være tilknyttet det samme netværk. Trådløst netværk Internetforbindelse med høj hastighed Et DSL-/kabelmodem med høj hastighed (eller en bredbåndsforbindelse baseret på optisk fiber). 2.4GHz-hjemmenetværk b/g/n trådløs teknologi Hvis dit netværk ikke lever op til disse krav, se Hjemmenetværk med kabelforbindelse. Bemærk:Satellit-internet kan forårsage afspilningsproblemer. Hjemmenetværk med kabelforbindelse Brug et Ethernet-kabel til at forbinde SONOS BOOST eller en højttaler til din router, hvis: Dit netværk er langsomt, upålideligt eller ikke når ud til alle de rum, hvor du ønsker at bruge Sonos. Dit trådløse netværk er allerede belastet med video-streaming og internetbrug, og du ønsker at etablere et separat trådløst netværk, som er dedikeret til dine Sonos-højttalere. Dit netværk anvender udelukkende 5 GHz (kan ikke ændres til 2,4 GHz). Din router understøtter kun n, og du kan ikke ændre indstillingerne til at understøtte b/g/n. Bemærk:Brug et Ethernet-kabel til at forbinde computeren eller NAS-drevet med dit musikbibliotek til din router for at opnå uforstyrrede afspilninger. Sonos-appen Hvis du er ny bruger af Sonos, så hent appen på App Store. Download den på din mobilenhed, så guider vi dig igennem opsætningen. Hvis du bruger en computer, kan du hente appen på downloads. Se for de nyeste systemkrav og kompatible lydformater.

5 Sonos PLAY:5 3 PLAY:5-forside Berøringsknapper Bemærk:Sonos PLAY:5 s forsidegitter kan ikke tages af. Hvis du forsøger at afmontere gitteret, kan det resultere i, at din PLAY:5 beskadiges. Tænd/sluk Afspil/Pause Statusindikator Sonos er konstrueret til at være tændt hele tiden. Systemet bruger et minimum af elektricitet, når det ikke afspiller musik. Stop streaming af lyd i ét rum ved at trykke på knappen Afspil/Pause på højttaleren. Tryk en gang for at afspille eller sæt på pause. Tryk og hold for at tilføje musik, som spiller i et andet rum. Når man trykker, starter samme musikkilde igen medmindre en anden kilde er valgt. Angiver den aktuelle status. Ved normal brug lyser det hvide lys diskret, og lyser op, når du anvender betjeningsknapperne. Du kan slukke for det hvide lys i Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. Se Statusindikatorer for en hel liste.

6 4 Produktguide Lydstyrke op (+) Lydstyrke ned (-) Når højttaleren er placeret vandret, er berøringsknappen Lydstyrke op til højre. Når højttaleren er placeret lodret, er berøringsknappen Lydstyrke op over logoet. Når højttaleren er placeret vandret, er berøringsknappen Lydstyrke ned til venstre. Når højttaleren er placeret lodret, er berøringsknappen Lydstyrke ned under logoet. (Tryk og hold for at skrue hurtigt op eller ned). Næste nummer Forrige nummer Når højttaleren er placeret vandret, skal du føre fingeren fra venstre mod højre mellem berøringsknapperne for at springe til næste nummer. Når højttaleren er placeret lodret, skal du føre fingeren opad for at springe til næste nummer. Når højttaleren er placeret vandret, skal du føre fingeren fra højre mod vense mellem berøringsknapperne for at springe til forrige nummer. Når højttaleren erplaceret lodret, skal du føre fingeren nedad for at springe til forrige nummer. (Berøringsknapperne til Næste/Forrige nummer fungerer ikke, når du lytter til en radiostation). PLAY:5-bagside Knappen Forbind Ethernet-port Tryk på knappen Forbind for at forbinde PLAY:5 til dit Sonos-system. Du kan anvende et Ethernet-kabel for tilslutning mellem PLAY:5 og dit hjemmenetværk.

7 Sonos PLAY:5 5 Indgang til netspænding (AC) (~ V, Hz) 3,5mm (1/8") stereolyd ind (2 V) Anvend kun den medfølgende lysnetledning til tilslutning af strøm (anvendelse af en uoriginal lysnetledning vil ophæve garantien). Sådan anvender du en ekstern kilde: Vil du tilslutte en bærbar musikafspiller, skal du anvende et 3,5 mm-til- 3,5 mm-stereokabel mellem enhedens lydudgang og lydindgangen på PLAY:5. Du kan tilslutte en lydkomponent, som f.eks. en cd-afspiller, via et 3,5mm (1/8") mini-stereo til RCA-lydkabel. (Sæt mini-stereo-stikket i lydindgangen på PLAY:5, og sæt RCA-stikket i lydudgangen på lydkomponenten). Valg af placering PLAY:5 er konstrueret til at levere fremragende lyd, uanset hvor den er placeret. For at opnå maksimal ydelse, har vi nogle få retningslinjer: PLAY:5 er en substantiel og kraftfuld højttaler og skal placeres på en flad overflade, som er robust og holdbar nok til at understøtte den ordentligt. Vær sikker på, at PLAY:5'erens gummifødder sidder fuldstændigt på den på den flade overflade. Hold et område fri på mindst 5 cm hele vejen rundt om PLAY:5 inklusive dens strømkabel. Har du en enkelt PLAY:5-højttaler anbefaler Sonos at placere den vandret, så du får et bredt stereoperspektiv. (En enkelt PLAY:5-højttaler placeret lodret er en mono-højttaler der er ingen kanaladskillelse). Placer PLAY:5 i den side af rummet, der er modsat din lytteposition (så tæt på højden af dine ører som muligt for at opnå det bedste resultat). Se Oplysninger om optimal placering af et stereopar vedrørende placering af et stereopar. Advarsel:PLAY:5 er fugtbestandig, så du kan anvende den på badeværelser, men den er dog ikke vandtæt, så undlad at placere den i nærheden af vand eller at lade den stå udenfor i en regnbyge. Tilslutning til et eksisterende Sonos-system Når du har konfigureret Sonos, kan du nemt tilføje flere Sonos-produkter senere (op til 32 rum). 1. Vælg en placering for PLAY:5. (Se Valg af placering vedrørende retningslinjer for optimal placering). 2. Fastgør lysnetledningen til PLAY:5, og tænd for strømmen. Sørg for at skubbe lysnetledningen helt ind i enheden. Bemærk:Hvis du foretrækker en kabelbaseret tilslutning, skal du forbinde et standard-ethernet-kabel mellem din router (eller et aktivt netværksstik, hvis du har indbyggede kabler) og Ethernet-porten på bagsiden af et Sonos-produkt. 3. Vælg en af de følgende muligheder: På en mobilenhed skal du gå til Mere -> Indstillinger -> Tilføj en Afspiller eller SUB og følge vejledningen.

8 6 Produktguide På en Mac eller PC skal du gå til Administrer -> Tilføj en Afspiller eller SUB -> og følge vejledningen. Tykke vægge, 2,4 GHz-trådløse telefoner eller tilstedeværelsen af andre trådløse enheder kan forstyrre eller blokere de trådløse signaler fra Sonos. Hvis du oplever problemer efter placering af et Sonos-produkt, kan du prøve en eller flere af følgende løsninger flyt Sonos-produktet, skift den trådløse kanal, som dit musiksystem anvender, slut et Sonos-produkt til din router med et kabel, hvis din konfiguration i øjeblikket er trådløs. Indstil dit rum med Trueplay Værsgo bare sæt dine Sonos-højtalere, lige hvor du vil. Trueplay lytter til dit rum og indstiller dine højtalere, så du får den lyd, du elsker, som er indstillet til det rum, som du lytter i (fungerer på mobile enheder med ios 8 eller senere). 1. Gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg et rum, og tryk på Trueplay-indstilling for at komme i gang. Bemærk:Trueplay-indstilling er ikke tilgængelig, hvis VoiceOver er aktiveret på din ios-enhed. Hvis du vil indstille dine højttalere, skal du slukke for VoiceOver på din enhed først. Oprettelse af et stereopar Du kan danne en gruppe af to Sonos-højtalere, som eksempelvis to PLAY:5 'ere, i samme rum for at skabe en breddere stereo-oplevelse. I denne konfiguration fungerer den ene højttaler som den venstre kanal og den anden højtaler som den højre kanal. Bemærk:Sonos-højttalerne i stereoparret skal være ens. Oplysninger om optimal placering af et stereopar Når du opretter et stereopar, er det bedst at placere de to Sonos-højttalere 2,5 til 3 meter fra hinanden. Din foretrukne lytteposition bør være 2,5 til 3,5 meter fra de parrede Sonos-produkter. Kortere afstand øger bassen, og længere afstand forbedrer stereobilledet. Du kan placere højttalerne enten vandret eller lodret Lodret fungerer bedst, hvis du sidder optimalt midt mellem højttalerne. Vandret fungerer bedst, hvis du vil have en god oplevelse over et bredere lytteområde, som f.eks. en sofa. (Begge højttalere bør placeres ens).

9 Sonos PLAY:5 7 Når højttalerne placeres lodret, er Lydstyrke op over logoet, og Lydstyrke ned er under logoet. Når højttalerne er placeret lodret, skal du føre fingeren opad for at springe til næste nummer og nedad for at springe til forrige nummer. Via Sonos-app'en på en mobil enhed 1. Gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg en PLAY:5 at parre. 3. Vælg Opret stereopar, og følg derefter vejledningen på skærmen for at konfigurere et stereopar. Sådan adskilles et stereopar: 1. Gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det stereopar, som du vil adskille (stereoparret vises med V + H i rumnavnet). 3. Vælg Adskil stereopar. Via Sonos-app'en på en Mac eller pc 1. Vælg et af følgende: På en pc skal du vælge Indstillinger i menuen Administrer. På en Mac skal du vælge Indstillinger -> Rumindstillinger i menuen Sonos. 2. Vælg den PLAY:5, som du vil parre, på rullelisten Rumindstillinger for. 3. Vælg Opret stereopar, og følg vejledningen på skærmen for at konfigurere stereoparret.

10 8 Produktguide Sådan adskilles et stereopar: 1. Vælg et af følgende: På en pc skal du vælge Indstillinger i menuen Administrer. På en Mac skal du vælge Indstillinger -> Rumindstillinger i menuen Sonos. 2. Vælg det Sonos-stereopar, som du vil adskille, fra rullelisten Rumindstillinger for (stereoparret vises med V + H i navnet på rummet). 3. På fanen Grundlæggende skal du klikke på Adskil stereopar. Surround-højttalere Tilføj surround-højttalere Du kan nemt parre to højttalere, som eksempelvis PLAY:5'ere, med en Sonos-hjemmebiograf, så de fungerer som venstre og højre surround-kanaler i dit Sonos-surround-system. Du kan enten konfigurere surroundhøjttalere i forbindelse med konfigurationen eller følge nedenstående trin for at tilføje dem. Kontrollér, at Sonos-produkterne er ens du kan ikke kombinere en PLAY:1 og en PLAY:3 som surroundhøjttalere. Følg denne vejledning for at konfigurere surroundhøjttalerne. Opret IKKE en rumgruppe eller et stereopar, da dette ikke vil fungere som en venstre og højre surroundkanal. Via Sonos-app'en på en mobil enhed 1. Gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, produkterne til Sonos-hjemmebiografen er i. 3. Vælg Tilføj surround. 4. Følg vejledningen for først at tilføje en venstre og derefter en højre surround-højttaler. Fjern surround-højttalere 1. Gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, surround-højttalerne er i. Rummets navn vises som Rum (+VH+HH) i Rum-indstillinger. 3. Vælg Fjern surround. 4. Vælg Næste for at fjerne surroundhøjttalerne fra dit surroundsystem. Hvis disse er nyligt indkøbte PLAY:5- enheder, vises de som Ikke anvendt i Rum. Hvis PLAY:5-enhederne allerede fandtes i din husstand, vender de tilbage til deres tidligere funktion. Du kan nu flytte dem til et andet rum, og anvende dem individuelt.

11 Sonos PLAY:5 9 Skift surround-indstillinger Standardindstillingen fastlægges af kalibreringsprocessen. Hvis du vil foretage en ændring, kan du følge nedenstående trin. 1. Gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, hvor surround-højttalerne er placeret. Det vises som Rum (+VH+HH) i Rumindstillinger. 3. Vælg Avanceret lyd -> Surround-indstillinger. 4. Vælg et af følgende: Surround: Vælg Til eller Fra for at slå lyden fra surroundhøjttalerne til og fra. TV-lydstyrke: Før din finger langs med skyderen for at øge eller mindske tv-lydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikniveau: Før din finger langs med skyderen for at øge eller mindske musiklydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikafspilning: Vælg Baggrund (standard: diskret baggrundslyd) eller Fuld (muliggør kraftigere, dynamisk lyd). Indstillingen gælder kun musikafspilning og ikke tv-lyd. Balancér surround-højtalere (ios): Vælg Balancér surround-højtalere, og følg anvisningerne for at balancere lydstyrken for dine surround-højtalere. Via Sonos-app'en på en Mac eller pc 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, Sonos-hjemmebiografen er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. På fanen Grundlæggende skal du vælge Tilføj surround. 5. Følg vejledningen for først at tilføje en venstre og derefter en højre surround-højttaler. Fjern surround-højttalere 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, surround-højttaleren er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. Navnet på rummet vises som Rum (+VH+HH). 4. På fanen Grundlæggende skal du klikke på Fjern surround. Hvis disse er nyligt indkøbte PLAY:5- enheder, vises de som Ikke anvendt i panelet Rum. Hvis PLAY:5-enhederne allerede fandtes i din husstand, vender de tilbage til deres tidligere funktion.

12 10 Produktguide Skift surround-indstillinger Standardindstillingen fastlægges af kalibreringsprocessen. Hvis du vil foretage en ændring, kan du følge nedenstående trin. 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, surround-højttalerne er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. Vælg fanen Surround. 5. Vælg et af følgende: Surround: Markér for at slå lyden fra surroundhøjttalerne til, og fjern markeringen for at slå lyden fra. TV-lydstyrke: Klik på og træk i skyderen for at øge eller mindske tv-lydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikniveau: Klik på og træk i skyderen for at øge eller mindske musiklydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikafspilning: Vælg Baggrund (standard: diskret baggrundslyd) eller Fuld (muliggør kraftigere, dynamisk lyd). Indstillingen gælder kun musikafspilning og ikke tv-lyd. Afspilning af musik Vælg ved at trykke på Gennemse på din mobilenhed eller ved at vælge en musikkilde fra ruden MUSIK på en Mac or PC. Radio Sonos omfatter en radioguide, der giver øjeblikkelig adgang til over gratis, forhåndsindstillede lokale og internationale radiostationer, udsendelser og podcasts, der kan streames fra alle kontinenter. Du kan vælge en radiostation ved blot at vælge Gennemse Radio leveret af TuneIn og vælge en station. Musiktjenester En musiktjeneste er en onlinemusikbutik eller en onlinetjeneste, der sælger lydprodukter via abonnement. Sonos er kompatibel med mange musiktjenester du kan besøge vores websted på for at se den seneste liste. (Nogle musiktjenester er muligvis ikke tilgængelige i dit land. Se den enkelte musiktjenestes websted for flere oplysninger.) Hvis du på nuværende tidspunkt abonnerer på en musiktjeneste, som er kompatibel med Sonos, skal du blot føje dit brugernavn og din adgangskode til musiktjenesten til Sonos, hvis det er nødvendigt, hvorefter du vil have øjeblikkelig adgang til musiktjenesten fra dit Sonos-system. 1. Du kan tilføje en musiktjeneste ved at klikke på Mere -> Tilføj musiktjenester. 2. Vælg en musiktjeneste. 3. Vælg Tilføj til Sonos, og følg vejledningen på skærmen. Dit login og din adgangskode verificeres af musiktjenesten. Så snart dine legitimationsoplysninger er blevet bekræftet, vil du være i stand til at vælge musiktjenesten fra Gennemse (på mobilenhed) eller ruden MUSIK (på en Mac eller PC).

13 Sonos PLAY:5 11 Lokalt musikbibliotek Sonos kan afspille musik fra enhver computer eller netværksforbundet lagringsenhed (NAS) på dit hjemmenetværk, som indeholder delte musikmapper (op til sange). Under konfigurationsprocessen bliver du ledt gennem processen for adgang til dit lokale musikbibliotek (som f.eks. dit itunes-bibliotek). På et senere tidspunkt ønsker du muligvis at tilføje eller fjerne mapper fra listen. Bemærk:Vi anbefaler, at du bruger Sonos-app'en til Mac eller pc til at tilføje delte mapper. Se vores websted på for flere oplysninger. Hvis du vil foretage ændringer af dit lokale bibliotek ved hjælp af en mobilenhed, skal du gå til Mere -> Indstillinger og vælge en af følgende valgmuligheder: For at tilføje en musikmappe vælg Håndtering af musikbibliotek -> Opsætning af musikbibliotek og: Trykke på -> Tilføj Ny delt mappe (ios). Tryk på Tilføj Ny delt mappe (Android). For at fjerne en musikmappe vælg Håndtering af musikbibliotek -> Opsætning af musikbibliotek og: Tryk på ved siden af den mappe, du vil fjerne (ios). Tryk på mappen, og vælg Fjern delt mappe (Android). Sonos indekserer din lokale musik, så du kan se din musiksamling ud fra kategorier (som f.eks. kunstnere, album, komponister, genrer eller sange). Hvis du tilføjer ny musik, skal du blot opdatere dit musikindeks for at føje musikken til dit Sonos-musikbibliotek. Du kan opdatere dit musikindeks ved at vælge Håndter musikbibliotek -> Opdater musikindeks nu. Hvis du ønsker, at musikbiblioteket opdateres automatisk hver dag, skal du vælge Planlæg opdateringer for musikindeks og herefter vælge et opdateringstidspunkt. Afspilning af musik fra din mobilenhed Du kan afspille musik og podcasts gemt på alle mobilenheder, der er på samme netværk som Sonos. Tryk blot på Gennemse -> På denne [mobile enhed]. Google Play Musik (Android-enheder) Du kan afspille musik til Sonos direkte fra appen Google Play Music på enhver Android-enhed. Funktionen er tilgængelig for både Google Play Musik-kunder med Standard- og All Access-abonnement. For at sende musik direkte fra appen Google Play Musik til Sonos skal du både have appen Google Play Musik og Sonos-appen installeret på din mobile enhed. Du skal blot åbne appen Google Play Musik og oprette forbindelse til et Sonos-rum eller -rumgruppe for at starte musikken. Styr Sonos fra Spotify-appen Du kan altid spille musik fra Spotify i Sonos-appen. Nu kan du også kontrollere Sones direkte fra Spotifyappen (kun Premium-abonnenter). Når du lytter til musik i Spotify-appen, skal du vælge TILGÆNGELIGE ENHEDER for at oprette forbindelse til et Sonos-rum eller rumgruppe.

14 12 Produktguide Du skal have en Sonos-konto for at bruge denne funktion. Hvis du ikke har en, skal du vælge en af følgende muligheder: På en mobilenhed skal du gå til Mere -> Instillinger -> Avancerede indstillinger og vælge Styr Sonos fra Spotify. På en PC skal du gå til Administrer -> Indstillinger og vælge Avanceret. Fra fanen Musikkilder skal du vælge Styr Sonos fra Spotify. På en Mac skal du gå til Sonos -> Indstillinger og vælge Avanceret. Fra fanen Musikkilder skal du vælge Styr Sonos fra Spotify. Brug af ekstern kilde Du kan tilslutte en ekstern kilde, såsom en bærbar musikafspiller, til en hvilken som helst Sonos-afspiller, der har en forbindelse til en ekstern kilde. Kilden bliver automatisk registreret, så snart du tilslutter den. Til en bærbar musikafspiller: Tilslut et 3,5 mm til 3,5 mm-stereolydkabel fra den bærbare enheds lydudgang til lydindgangen på PLAY:5. Til en ekstern kilde som en cd-afspiller: Brug et 1/8" (3,5 mm) mini-stereo til RCA-kabel forbind ministereostikket til PLAY:5, og tilslut RCA-kablet til bøsningerne på den eksterne kilde. Afspil musik På en mobilenhed skal du vælge Gennemse -> Ekstern kilde og vælge ekstern-kilde-enheden. På en Mac eller PC skal du vælge Ekstern kilde fra ruden MUSIC. Klik på og vælg Afspil nu. Skift indstillinger 1. Vælg et af følgende: ved siden af musikkilden, På en mobilenhed, gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. Vælg den Sonos-højttaler, som kilden er forbundet til, og tryk derefter på Ekstern kilde. På en Mac eller på skal du vælge Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger -> Rumindstillinger (Mac). Vælg Sonos-højtaleren, som kilden er forbundet til fra rullegardinmenuen Rumindstillinger for, og klik på fanen Ekstern kilde. 2. Du kan ændre følgende indstillinger: Navn på ekstern kilde: Vælg et navn fra listen. Niveau for ekstern kilde: Standardniveauet for en typisk ekstern indgang tildeles automatisk til hver kilde. Hvis lydstyrken er for lav, kan du vælge et højere indgangsniveau. (Du vil muligvis opleve forvrængning af lyden ved højere lydniveauer, hvis du indstiller niveauet for højt). Autoplay-rum: Vælg det rum, som den eksterne enhed skal afspilles i, når den er forbundet til Sonos. Medtag grupperede rum: Slå funktionen til, hvis du vil afspille den eksterne i rum, der er grupperet med Autoplay-rummet. Anvende Autoplay-lydstyrke: Klik på feltet Anvend Autoplay-lydstyrke, hvis du vil anvende den eksterne kilde til at justere lydstyrken i Autoplay-rummet. Brug skydebjælken for at indstille standardlydstyrken.

15 Sonos PLAY:5 13 Afkodningsindstillinger for ekstern kilde Når du har sluttet eksterne musikkilder til en Sonos-produkt, fastlægger afkodningen for den eksterne kilde, hvordan Sonos afkoder de data, der kommer fra disse kilder. Dit Sonos-system anvender som standard automatisk for at give den mest optimale lydafspilning. Sonos anbefaler, at du ikke ændrer dette. Hvis du alligevel foretager ændringer, anbefaler vi følgende vejledning til brug: Anvend Ukomprimeret, hvis: Du ønsker optimal ydelse i hjemmebiografer. Du ønsker at levere lyd af højeste kvalitet for dit Sonos-system (dette valg kræver større netværksbåndbredde end komprimeret lyd). Anvend Komprimeret, hvis: Du tilslutter mere end 4 rum trådløst. Du er i omgivelser med omfattende trådløs interferens, og oplever udfald. Du kan ændre indstillingen for afkodning af eksterne kilder ved at vælge en af følgende muligheder: På en mobilenhed, gå til Mere -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger -> Lydkomprimering. På en PC skal du gå til Administrer -> Indstillinger-> Avanceret. På en Mac skal du gå til Sonos -> Indstillinger-> Avanceret. Indstillinger for equalizer Sonos PLAY:5 leveres med forudindstilinger af equalizeren for at give en optimal lytteoplevelse. Hvis du ønsker det, kan du ændre indstillingerne for lyd (bas, diskant eller loudness), så de passer til dine personlige præferencer. 1. På en mobilenhed, gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. VÆLG ET RUM 3. Vælg EQ, og før derefter fingeren langs med skyderne for at foretage justeringer. 4. Du kan ændre indstillinger for loudness ved at trykke på Til eller Fra. (Anvendelsen af loudness øger visse frekvenser, herunder bassen, for at forbedre lyden ved lav lydstyrke). Jeg har en ny router Hvis du køber en ny router eller skifter internetudbyder (ISP), skal du genstarte alle dine Sonos-produkter, når routeren er installeret. Bemærk: Hvis ISP-teknikeren tilslutter et Sonos-produkt til den nye router, behøver du kun at genstarte dine trådløse Sonos-produkter. 1. Tag netledningen til alle dine Sonos-produkter ud af stikkontakten i mindst 5 sekunder. 2. Tilslut dem en efter en, og begynd med det Sonos-produkt, der er forbundet til din router (hvis der normalt er tilsluttet et). Vent, indtil dine Sonos-produkter er genstartet. Statuslamperne skifter til konstant hvidt på hvert produkt, når genstarten er fuldført.

16 14 Produktguide Hvis din Sonos-opsætning er helt trådløs (du har ikke et Sonos-produkt tilsluttet routeren), skal du også ændre adgangskoden til dit netværk. Følg nedenstående trin: 1. Slut midlertidigt en af dine Sonos-afspillere til den nye router med et Ethernet-kabel. 2. Gå til Mere -> Indstillinger -> Avancerede Indstillinger-> Trådløs opsætning. Sonos vil registrere dit netværk. 3. Angiv adgangskoden til dit trådløse netværk. 4. Når adgangskoden er accepteret, skal du koble afspilleren fra routeren og flytte den tilbage til sin oprindelige placering. Jeg vil ændre adgangskoden til mit trådløse netværk Hvis dit Sonos-system er konfigureret trådløst, og du ændrer adgangskoden til dit trådløse netværk, skal du også ændre den på dit Sonos-system. 1. Slut midlertidigt en af dine Sonos-afspillere til din router med et Ethernet-kabel. 2. Vælg et af følgende: Via Sonos-app'en på en mobil enhed skal du vælge Mere -> Indstillinger-> Avancerede indstillinger - > Trådløs opsætning. Via Sonos-app en på en pc skal du gå til Indstillinger -> Avanceret i menuen Administrer. På fanen Generelt skal du vælge Trådløs opsætning. Via Sonos-app en på en Mac skal du vælge Indstillinger -> Avanceret i menuen Sonos. På fanen Generelt skal du vælge Trådløs opsætning. 3. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, når du bliver bedt om det. 4. Når adgangskoden er accepteret, kan du koble afspilleren fra routeren og flytte den tilbage til sin oprindelige placering. Statusindikatorer Kontrollamper Status Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker hvidt I færd med at starte BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Konstant hvidt (lyser dæmpet) Tændt og tilknyttet et Sonossystem (normal brug) BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Du kan tænde eller slukke for den hvide statusindikator fra Mere -> Indstillinger - > Rumindstillinger. (Parrede Sonosprodukter har de samme indstillinger.)

17 Sonos PLAY:5 15 Kontrollamper Status Sonos-produkt Yderligere oplysninger Konstant hvidt (lyser klart) Berøringsknapperne er aktive PLAY:5 (gen2), PLAYBASE Lyser op når berøringsstyringen er aktiveret. Blinker grønt Tændt men endnu ikke tilknyttet et Sonos-system Eller Forbindelse via WAC (wireless access configuration) er klar BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE På en SUB kan dette indikere, at SUB en endnu ikke er parret med en højttaler. Blinker langsomt grønt Surround-lyd er deaktiveret eller SUB-lyden er deaktiveret PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 (gen2), SUB Gælder for højttaler konfigureret som en PLAYBAR-surround-højttaler eller for en SUB parret med en PLAYBAR. Konstant grønt Lydstyrken indstillet til nul eller afbrudt CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Blinker orange Ved konfiguration af SonosNet sker dette ved tryk på en knap, mens produktet søger efter en husstand at oprette forbindelse til. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Blinker hurtigt orange Fejl ved afspilning/næste nummer. CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR PLAYBASE Angiver, at det ikke var muligt at afspille eller springe til næste nummer.

18 16 Produktguide Kontrollamper Status Sonos-produkt Yderligere oplysninger Konstant orange Ved trådløs opsætning sker dette, når det åbne Sonos - adgangspunkt midlertidigt er aktivt. Hvis du ikke er ved at konfigurere Sonos, kan dette indikere en advarselstilstand. CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Hvis det orange lys er tændt OG højttalerens lydstyrkeniveau reduceres automatisk, indikerer det, at afspilleren er i advarselstilstand. Tryk på knappen Pause for at stoppe lyden. På Sonos-produkter med en ventilationsåbning (SUB, CONNECT:AMP) skal du kontrollere, at denne ikke er blokeret. Kontroller rumtemperaturen for at sikre, at den er mindre end 40 C. Hvis højttaleren står i direkte sol, skal du give den skygge. Lad højttaleren afkøle i nogle minutter, og tryk derefter på Afspil for at genstarte lyden. Hvis det ikke løser problemet, skal du kontakte Kundesupport. Blinker grønt og hvidt Højttalere er ved at blive tilknyttet din Sonos-konto. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Tilknyt højttaler(ne) til din konto. Gå til for yderligere information. Blinker rødt og hvidt Repartitionering mislykkedes. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE Kontakt kundeservice. Blinker rødt Tid til højttaleropsætning er udløbet. Dette sker, hvis en højttaler er tilsluttet i mere end 30 minutter uden at blive konfigureret. CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY5, PLAYBAR, PLAYBASE Frakobl højttaleren, vent 10 sekunder, tilkobl den igen, og konfigurer den.

19 Sonos PLAY:5 17 Vigtige sikkerhedsinstruktioner 1. Læs disse instruktioner. 2. Opbevar disse instruktioner. 3. Overhold alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Brug ikke dette apparat tæt ved vand. 6. Rengør kun med en tør, blød klud. Rengørings- og opløsningsmidler til husholdningsbrug kan skade overfladen af Sonos-komponenter. 7. Undlad at blokere ventilationsåbninger. Montér i overensstemmelse med producentens instruktioner. 8. Installér ikke tæt ved varmekilder, som f.eks. radiatorer, ovne eller andre apparater, som producerer varme. 9. Beskyt netkablet fra at blive trådt på eller klemt, især ved stik, stikdåser og punktet, hvor de udgår fra apparatet. 10. Brug kun tilslutningsenheder/tilbehør som angivet af producenten. 11. Træk stikket ud fra apparatet i tordenvejr, eller hvis det ikke skal bruges i længere tid. 12. Overlad alle serviceeftersyn til uddannet Sonos-servicepersonale. Serviceeftersyn er påkrævet, hvis apparatet på nogen måde er blevet skadet, ved f.eks. et beskadiget strømforsyningskabel eller stik, hvis der er spildt væske på apparatet, hvis genstande er faldet ned i apparatet, hvis apparatet er blevet udsat for regn eller fugt, ikke fungerer normalt, eller er blevet tabt. 13. Netstikket skal nemt kunne kobles fra udstyret. 14. Advarsel:: Undlad at udsætte apparatet for regn eller fugt for at reducere risikoen for brand og elektrisk stød. 15. Udsæt ikke apparatet for dryp eller stænk, og placér ikke genstande med væsker, som f.eks. vaser, på apparatet.

20 18 Specifikationer Produktguide Funktion Beskrivelse Lyd Hardwaren og softwaren er specialdesignet af Sonos til at levere en ren, dynamisk lyd, der er krystalklar ved ethvert lydniveau Højttalere Højttalersystem med seks enheder tre 10 cm mellemtoneenheder, to 20 mm diskanter og en 23 mm midterdiskant, hver med en dedikeret forstærker, egen konstruktion og perfekt indstillet til at matche kabinettet og akustiken. Stereopar 5.1-hjemmebiograf Lav to PLAY:5-højttalere om til separate venstre og højre kanaler, så du får et bredere, større og dybere lydbillede Føj to PLAY:5-højttalere til et produkt til Sonos-hjemmebiograf og SUB og få en ægte surroundoplevelse. Musik Understøttede lydformater Understøttede musiktjenester Understøttet internetradio Understøttede albumcovers Understøttede playlister Understøttelse af komprimerede musikfiler af typen MP3, AAC (uden DRM), WMA uden DRM (herunder købte Windows Media-downloads), AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Apple Lossless, Flac (lossless) såvel som ukomprimerede WAV- og AIFF-filer. Indbygget understøttelse af 44,1 khz sample-frekvens. Yderligere understøttelse af sample-frekvenserne 48 khz, 32 khz, 24 khz, 22 khz, 16 khz, 11 khz og 8 khz. MP3 understøtter alle frekvenser bortset fra 11 khz og 8 khz. Bemærk: Formaterne Apple "Fairplay", WMA, DRM og WMA Lossless understøttes ikke i øjeblikket. Tidligere købte Apple "Fairplay" DRMbeskyttede sange kan opgraderes. Sonos virker gnidningsfrit med de fleste musiktjenester herunder Apple Music, Deezer, Google Play Musik, Pandora, Spotify og radio fra TuneIn såvel som med downloads fra enhver tjeneste, der udbyder DRM-frie sange. Tilgængelige tjenester varierer efter region. Se en komplet liste på Streaming MP3, HLS/AAC, WMA JPEG, PNG, BMP, GIF Napster, itunes, WinAmp og Windows Media Player (.m3u,.pls,.wpl) Netværk* Trådløs forbindelse Forbinder dit wi-fi-netværk derhjemme med en hvilken som helst b/ g/n-router. Netværk, der kun benytter n, understøttes ikke. Du kan enten ændre routerindstillingerne til b/g/n eller forbinde et Sonos-produkt til din router.

21 Sonos PLAY:5 19 Funktion SonosNet Ekstender Ethernet-port Internetforbindelse Beskrivelse Beregnet til at udvide effekten af SonosNet, et sikkert AFS-krypteret, trådløst peer-to-peer-netværk dedikeret til brug for Sonos for at reducere wi-fiforstyrrelser. Én Ethernet-port på 10/100 Mbps gør det muligt at oprette forbindelse til dit netværk eller til andre Sonos-højttalere. Der kræves en internetforbindelse for adgang til internetbaserede radiostationer, online-musiktjenester og softwareopdateringer. (Der kræves et DSL/kabelmodem eller en LAN-baseret internetforbindelse med høj hastighed). Internetfunktionalitet kan kræve separat betaling til tjenesteudbydere, og der kan forekomme telefonomkostninger til lokale og/ eller fjernopkald. Generelt Strømforsyning Styrefunktioner Statusindikator Ekstern lydindgang Mikrofoner Mål (H x B x D) Vægt Monteringsgevind AC V~, 50/60 Hz, 2,3A, universalindgang Lydstyrke +/-, Afspil/Pause, Næste nummer, Forrige nummer. Før fingeren vandret over berøringsnapperne for at springe til næste eller forrige nummer. Lyset angiver status for PLAY:5 3,5 mm tilslutning for ekstern lydkilde med auto-registrering Der er to indbyggede mikrofoner i højttalere med et serienummer, der begynder med "1703" eller lavere. Disse mikrofoner er ikke aktiveret og kan ikke anvendes. Højttalere med et serienummer, der begynder med "1704" eller højere har ikke mikrofoner. Gå til hvis du har spørgsmål. 364 (b) x 203 (h) x 154 (d) mm 6,36 kg Ingen Driftstemperatur 0 º til 40 ºC Opbevaringstemperatur -20 º til 70 ºC Fugtbestandighed Produktoverflade Indhold i æsken Konstrueret til at modstå høj fugtighed, som f.eks. i et badeværelse med en tændt bruser, men PLAY:5 er ikke vandtæt eller vandbestandig. Mat hvid eller mat sort overflade, grafitgitter PLAY:5, lysnetledning, Ethernet-kabel, lynstartsvejledning og juridisk folder * Specifikationerne kan ændres uden varsel.

22 20 Produktguide Feedback på produktguide? Vi ser frem til at høre fra dig! Vi læser din feedback omhyggeligt og bruger den til at hjælpe os med at forbedre vores produktguide. Skriv til os på: Hvis du har problemer med dit Sonos-system, bedes du kontakte kundeservice, så de kan hjælpe. Send dem en på Har du brug for mere hjælp? Tryk på > Hjælp og tip for at få simple tip om, hvordan du får mest ud af dine højttalere. Besøg vores sider med ofte stillede spørgsmål (FAQ) her: Du kan stille et spørgsmål på

DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL.

DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

SONOS BRUGERVEJLEDNING -1

SONOS BRUGERVEJLEDNING -1 -1 T DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder,

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning OneRemote Radio PL3 Modtager for B&O højttalere til modtagelse/ afspilning af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Brugervejledning Betjening med iphone, Spotify eller Android app. 30012013u4

Læs mere

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

HEOS 3 QUICK START GUIDE

HEOS 3 QUICK START GUIDE HEOS 3 QUICK START GUIDE FØR DU GÅR I GANG Kontroller, at du har følgende emner i funktionsduelig stand: Wi-Fi-router Internetforbindelse Apple ios eller Android mobilenhed forbundet til dit netværk 1

Læs mere

BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S

BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics

Læs mere

Installationsguide 1

Installationsguide 1 Installationsguide Indhold i din pakke Følgende udstyr medfølger i din pakke A En router Sagemcom Fast 3890V3. B En strømforsyning (230V). C Et netværkskabel (hvid med gule stik). D Coax kabel (hvid med

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD330 (Black) AD333 (White) DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din docking-højttaler 3 Indledning 3 Hvad er der i kassen

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,-

Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,- SONY Multi aktiv højtaler: Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,- HIGH POWER-LYDSYSTEM TIL HJEMMET MED WI-FI OG BLUETOOTH -TEKNOLOGI FUNKTIONER Stream lyd

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler

Læs mere

Installering. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700

Installering. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Installering N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING

CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING / VIGTIGE SIKKERHED SANVISNINGER Kontrollér netspændingen inden brug Citation-højttaleren er designet til brug med 100-240 volt, 50/60 Hz vekselstrøm. Tilslutning

Læs mere

Hurtig startvejledning

Hurtig startvejledning DK Trådløs musikadapter SLA5520 Hurtig startvejledning 1 2 3 Installér Tilslut Nyd musikken Hvad æsken indeholder a. Trådløs musikadapter SLA5520 b1. Fjernbetjening, b2. 2 stk.aaa batterier c. Hurtig startvejledning

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Brugervejledning ZENIQ DAB+ 100

Brugervejledning ZENIQ DAB+ 100 Brugervejledning Designed in Denmark. Assembled in PRC. Zeniq is a registered brand of Nomenta Industries (HK) Ltd.. All rights reserved. Copyright 2013. Trademarks are the property of Nomenta Industries

Læs mere

Installering. Powerline 500 Model XAVB5421

Installering. Powerline 500 Model XAVB5421 Installering Powerline 500 Model XAVB5421 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. Bemærk: Adaptere varierer fra region til region. Din adapter kan se anderledes

Læs mere

TRÅDLØS MUSIK-ADAPTER 2

TRÅDLØS MUSIK-ADAPTER 2 Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, antyder dette ikke, at varemærkeindehaveren på nogen måde er tilknyttet KitSound, eller at denne anbefaler produkterne i denne

Læs mere

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/ eller andre lande. Informationen

Læs mere

Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider

Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den

Læs mere

Installering. Powerline 500 Model XAVB5221

Installering. Powerline 500 Model XAVB5221 Installering Powerline 500 Model XAVB5221 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-netværksløsninger giver dig et alternativ

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Line Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Oplev ægte frihed Det trådløse Line tilbehør gør det lettere for dig at deltage i enhver samtale og interagere med verden omkring dig på en intuitiv

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Download appen Hent izettle-appen helt gratis i App Store eller Google Play. Opret en izettle-konto Du kan oprette en konto i appen eller på izettle.com. Opsæt din butik Tilføj dine

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

Velkommen til fremtidens spil. Hurtig startguide. Dansk CUH-2216A / CUH-2216B

Velkommen til fremtidens spil. Hurtig startguide. Dansk CUH-2216A / CUH-2216B Velkommen til fremtidens spil. Hurtig startguide Dansk CUH-2216A / CUH-2216B 7031175 Lad os komme i gang Tilslut til dit tv. Tilslut alle andre stik, før du tilslutter strømledningen til en stikkontakt.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler 1 x installationsguide WAOO

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

CITATION 300 CITATION 500 BRUGSANVISNING

CITATION 300 CITATION 500 BRUGSANVISNING CITATION 300 CITATION 500 BRUGSANVISNING / VIGTIGE SIKKERHED- SANVISNINGER Kontrollér netspændingen inden brug Citation-højttaleren er konstrueret til brug med 100-240 volt, 50/60 Hz vekselstrøm. Tilslutning

Læs mere

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10 Brugervejledning Stereomikrofon STM10 Indholdsfortegnelse Grundlæggende...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Samling...4 Anvendelse af mikrofonen...5 Optagelse af lyd...5 Optagelse

Læs mere

VI GI R DIG. Installations guide Air 4920 Trådløst access point

VI GI R DIG. Installations guide Air 4920 Trådløst access point VI GI R DIG Installations guide Air 4920 Trådløst access point Indhold Medfølgende udstyr 04 Gode råd til opsætning 05 Internet Opsætning af trådløst internet 06 Ændre netværksnavn og adgangskode 08 Tilføj

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Tilslutningsvejledning

Tilslutningsvejledning Tilslutningsvejledning OneRemote Radio PL4 til B&O højttalere. Betjening med Bang & Olufsen fjernbetjening DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast 30012016s1.dk FORORD Denne modtager

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd TDC HomeBox VDSL Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd 2 Udstyr fra TDC Følgende skal være i kassen, du har modtaget fra TDC: TDC HomeBox VDSL Installations vejled ning til dig med

Læs mere

Sonos. Opsætningsvejledning

Sonos. Opsætningsvejledning Sonos Opsætningsvejledning DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere

PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere Scene Quickstart guide The Art of Window Styling En fantastisk nyudvikling inden for The Art of Window Styling. Denne guide vil hjælpe

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 1 x trådløs enhed 1 x strømforsyning 2 x netværkskabler

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Hurtig start Powerline 1200 + Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver en

Læs mere

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Trin Inden installation af HomeBox 4 Trin Installation af HomeBox 6 Trin Tilslutning af internet 8 Tilslutning af internet

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

WOOFit Go BRUGERMANUAL

WOOFit Go BRUGERMANUAL WOOFit Go BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har valgt WOOFit Go Bluetooth højttaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højtaler i brug. Vi tager ikke ansvar for person-

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller Brugermanual 4GB MP3/ MP4 afspiller Mail: aldi@feiyue.dk 1 VIGTIGT! For optimal brugertilfredshed foreslår vi, at du bruger en pen eller negl, når du betjener skærmen. Mail: aldi@feiyue.dk 2 INDHOLD KNAP

Læs mere

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion TP200 Brugervejledning HDsx High Definition Sound Expansion TP TUBE Tilslutninger (( ( 230V Kassen indeholder: 1 x TP200 højttaler 1 x Netledning 230V (2m) 1 x Bordstand 1 x Brugervejledning AUX Alle lydkilder

Læs mere

Bluetooth Soundbar. Brugermanual

Bluetooth Soundbar. Brugermanual Bluetooth Soundbar Brugermanual 2 INDHOLD INTRODUKTION... 4 ADVARSLER OG FORHOLDSREGLER... 4 Advarsler... 4 Forholdsregler... 4 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER... 5 SPECIFIKATIONER... 6 OPSÆTNING... 6

Læs mere

Register your product and get support at SBT30. Brugervejledning

Register your product and get support at   SBT30. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Brugervejledning a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler.

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504

Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504 Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504 Indhold Pakkens indhold....................................... 3 Hardwarefunktioner..................................... 4 Indikator-beskrivelser....................................

Læs mere

Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601)

Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601) Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601) 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Register your product and get support at AD712. DA Brugervejledning

Register your product and get support at  AD712. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD712 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 4 Dansk 2 Docking under holdning ssystem 5 Indledning 5 Hvad er der i kassen 5 Oversigt

Læs mere

Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio. Med indbygget mikrofon. Brugervejledning

Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio. Med indbygget mikrofon. Brugervejledning Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon Brugervejledning Modtager 1. Øretelefoner højre/venstre 2. Styrkekontrol 3. Indikator for tænd/sluk 4. Tænd/sluk rummikrofon 5. Tænd/sluk

Læs mere

BackBeat SENSE. Brugervejledning

BackBeat SENSE. Brugervejledning BackBeat SENSE Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Hvad er der i æsken? 4 Parring 5 Parring 5 Par en anden enhed 5 Parring med Mac-enhed 5 Opladning og tilpasning

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger...

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning OneRemote Radio PL2 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Installationsvejledning 30012012s4dk FORORD Denne modtager har fået indbygget

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SPA4355/12 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 2 Sikkerhed 2 Meddelelse 2

Læs mere

BeoLab 11. Vejledning

BeoLab 11. Vejledning BeoLab 11 Vejledning ADVARSEL: For at reducere risikoen for brand og elektrisk stød må dette produkt ikke udsættes for regn eller fugt. Produktet må heller ikke udsættes for dryp eller stænk, og der må

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af trådløs tv-boks 4 Anden del Placering af trådløs tv-boks 5 Tredje del

Læs mere