Vi mistede desværre Dreammaker i august 2018, så de 3 føl der ventes vil derfor også blive de sidste.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi mistede desværre Dreammaker i august 2018, så de 3 føl der ventes vil derfor også blive de sidste."

Transkript

1 Med december, nærmer julen og et nyt år sig både en tid hvor vi kan reflektere over året der gik, samt året vi går imøde har været et blandet år hos os, foråret bød på 3 føl især de to efter Welsh Cob hingsten Pennal Dreammaker er vi meget tilfredse med og vi glæder os til at se hvad 2019 bringer efter ham. Vi mistede desværre Dreammaker i august 2018, så de 3 føl der ventes vil derfor også blive de sidste. Derfor har vi fundet en ny ung hingst, som vi håber kan bringe os videre i vores avl på sigt. De senere år har vi gjort en del i at højne brugsværdien hos vores avlsdyr, således at vi er nået det punkt, hvor alle vores egne avlsdyr kan rides eller er i gang med tilridning om end ikke nødvendigvis for at kunne virke på konkurrenceplan, men målet er at det er muligt at sadle dem op og nyde en tur i området eller lufte dem på ridebanen. Vi har lavet en præsentation, hvor alle vores sammenbragte dyr er præsenteret - hingstene finder I under linket for disse. Dankirkeby Welsh Cobs er beliggende på 3 adresser i Ringsted området. Vi er døtrene Suzi og Mie Kirkeby Pedersen, samt mor Malene Andersen. Dankirkeby Welsh Cobs blev startet i 1990, under navnet Stald Kirkeby, så de første danskavlede dyr er registreret under det navn, mens præfixet Dankirkeby kom til medio 90 erne. Vil man vide mere om vores ponyer, er man velkommen til henvendelse

2 KARELL NYBERG PIN 988/WSPB MENAI MAGIC PROPHET(WDH 37) x Kalinka(PIN 299) 14 år gammel hoppe, kåret i pintoavlen og godkendt son WSPB, har fået et par afkom, men hendes primære funktion har altid været som ridedyr for Suzi. Har blandt andet opnået GULD på riksütstälningen i 2013.

3 GORNOETH FANTASY Welsh Cob TAYBOG BYRON x Gornoeth Dazzler Fantasy blev købt til at være Mies første Welsh Cob og primært med funktion som ride dyr, hun har avlet 3 føl i sin tid i Danmark. Hun blev BIS reserve i 2013 til M&M for FUN og har opnået 22 p. på Roskilde dyreskue flere gange.

4 DANKIRKEBYS ANASTASIA Welsh Cob TARACO FABIO x Gornoeth Fantasy Anastasia (daglig tale ANA), er Mies første hjemmeavlede Welsh Cob, som i år er 3 år gammel og så småt i gang med tilridningen. Hun er ifolet Pennal Dreammaker, så vi glæder os til at se hvad der kan komme ud af den kombination. Hun har aldrig været udstillet, men planen er et show eller to i 2019.

5 DANKIRKEBYS ELLINOR Welsh Cob PENNAL DREAMMAKER x Gornoeth Fantasy Ellie er født i 2018 og er seneste afkom på Fantasy. Hun er indtil videre en beholder meget kæk og med massere af godt humør :o)

6 DANKIRKEBYS HARRY Welsh Cob PENNAL DREAMMAKER x Valhallas Kiss-Me-Kate Harry er ud af vores lånehoppe Kate, som Carl og Karen gav os muligheden for at bedække med vores egen cobhingst, for at lave et stort afkom til Suzi og stor bliver han, idet hans ben her som 6 måneders er en del længere end mors og hun er bestemt ikke en af de mindste :o). Harry har det skønneste temperament og indtil videre bliver han hos Suzi.

7 VALHALLAS KISS-ME-KATE Welsh Cob MENAI CARDI GAMBLER x Valhallas Victoria Kate er en af perlerne fra superhoppen Valhallas Victoria og vi har lånt hende af Karen og Carl, for at lave et par afkom efter vores egen Cobhingst Pennal Dreammaker, da Kate er en stor dame og vi tror projektet vil lykkes, idet årets føl Harry er mere langbenet end mor allerede nu. Hun er ifolt Dreammaker i 2018 og planen er derefter at hun skal tilbage til Valhalla i slut 2019.

8 DANKIRKEBYS SADIE Welsh Cob GWYNFAES MATHOLWCH x Gwenllan Sabrina Sadie kom hjem i mors liv og er født i Hun har aldrig været udstillet, men er ifolet Pennal Dreammaker i 2018 og vi glæder os meget til at se dette afkom i foråret Sadie er så småt i gang med at blive gjort ryttervant Marie har haft æren af at sidde på hende, så mon ikke arbejdet fortsætter stille og roligt, efter endt barsel. Sadie er ca 146 cm

9 CWMESGAIR DESTINY Welsh Cob/ Sec.C GWYNFAES CULHWCH x Gwenllan Sabrina Om Gwynfaes Culhwch kan fortælles, at han har været nr 1 i WPCS sirerating over 11 år i træk, en præstation ingen anden hingst har gjort. Destiny og Sadies morfar Dimbeth Sion er den eneste hingst,(hvad vi ved af hvertfald) der har vundet både driven in hand og ridden titlen samme år på RW Destiny kom til Danmark i august 2017, efter Internationalt Show i Holland. Hun er som vores Sadie, datter af Gwenllan Sabrina og faktisk er Destinys far, farfar til Sadie. Destiny er ren welsh Cob blod, men blev i foråret 2017, omregistreret til at være en sec.c, da hun er 137,2, så hun har et ben i hver lejr og vil derfor hos os kunne bruges til avl i begge sectioner. I 2019 skal hun efter planen have føl efter vores sec.c hingst Brimstone Dylan bliver spændende at se hvad denne kombination vil give.

10 GRIBSVADS MUSIE Welsh Sec.C PARCYBETH BOY GEORGE x Gribsvads Rumba II Musie er en aldrende dame på 15 år og har mange føl på bagen, dels på stutteri Gribsvad og her har hun indtil nu fået 3, med den 4 og sidste på vej. Hun har ellers kun fungeret som avlspony, indtil Rebecca dukkede op i stalden og manglede et ridedyr og da Musie på daværende tidspunkt var den mindste pony i stalden, faldt valget på at sætte sadel på hende og hun elsker det og hun elsker Rebecca. Musie er sat i fol med Dylan til 2019, men efter endt barsel, skal hun bare nyde sit otium som ridepony for Rebecca <3

11 DANKIRKEBYS GARY GRANT Welsh Sec.C BRIMSTONE DYLAN x Gribsvads Musie Efter 3 års pause, hvor Musie ikke har været sat i fol, har hun gået i stod med Dylan (vi kalder dem hr og fru Danmark fordi de skriger efter hinanden, når de ikke går sammen <3 og resultatet blev et hingsteføl med 4 sokker og blis. Han har dog haft lidt udfordringer med at være trykket (han var kæmpestor) og hans bagben derfor skævt vi måtte dyrlægebehandle stakkels Musie efter den hårde foling, da hun blødte og havde meget kraftige efterveer i flere døgn han er kommet sig og er blevet et af de frækkeste føl, vi nogensinde har haft på matriklen :o)

12 DANKIRKEBYS MATINIQUE Welsh Sec.C BRIMSTONE DYLAN x Kokkedals Mademoiselle Matinique er født og blev solgt som føl vi fik hende retur i Hun har aldrig været udstillet, men vi håber at rode bod på dette i løbet af 2019, da hun er lige så energisk, fremadgående og super sød, som søster Melodi. Pigerne har redet lidt på hende over sommeren og hun tager det i stiv hov en plan for hende kunne godt være udlån efter endt barsel i 2019, da hendes potientiale er lidt spildt her. Hun er sat i fol med Caebryn Harri QC, ligesom helsøster Melodi også er.

13 DANKIRKEBYS MAGIC MELODI Welsh Sec.C BRIMSTONE DYLAN x Kokkedals Mademoiselle Showpony ridepony og snart avlspony Melodi kan det hele. Melodi er født og er som sagt storesøster til Dankirkebys Matinique. Resultaterne i år har talt klassevinder, Supreme Champion reserve sec.c og Ridden Junior Champion til M&M store Hestedag med Marie i sadlen. Hun er sat i fol med Caebryn Harri QC, til 2019 og vi er super spændte på hvad hun kommer med, da det vil være hendes 1 føl, også spændende fordi vi har valgt at bedække de to meget ens helsøstre med samme hingst

14 DANKIRKEBYS SOLO Welsh Cob Taraco Fabio x Gwenllan Sabrina De andre ponyer i teamet THERS BETTY BOOP Welsh Sec.C Talon Turbo x Brynithon Guvnors Gem GRIBSVADS DARIO Welsh Sec.C Parvadean The Gigolo x Gribsvads Musie Vallak født 2014 og ejet af Signe Bering. Solo er så småt startet tilridning her i 2018 Vallak og højt elsket af ejer Ida Bering. Ida fik Dario af os i 2014 og sammen har de udviklet sig rigtigt positivt. Hoppe ejet af Michelle Jensen, som har købt Betty for at hyggeride, udstille en smule og avle et føl eller to.

15 Med billedet af søde, frække, sjove Bandit, Suzi s miniature shetlænder vallak vil vi ønske alle en glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår. Håber vi ses ude i vores verden, når solen igen gør dagene længere og vintermørket slipper sit tag i Danmark. Vi håber i 2019 at kunne byde ponyfolket indenfor på et tidspunkt til en snak om den hobby, som vi alle elsker, dels runder vores gamle avlsmatador og det samme gør hans grå ejer :o) Suzi, Mie og Malene Dankirkeby Welsh Cobs

Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs

Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs Stutteri tt Assentorp Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs Assentorp s s Ballarina Sec C hoppe føl 21 dage Far: Coedeneirinn Reflect Mor: Dynamite Balina Synod Grouse Assentorps Ballarina er efter

Læs mere

Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014

Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014 Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014 På Stutteri Valhalla har vi besluttet at skære lidt ned i bestanden af vores Welsh Cobs. Det betyder, at vi netop nu har 7-8 dyr til salg eller udlejning - bl.a.

Læs mere

Stutteri Fjordglimt. byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING

Stutteri Fjordglimt. byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING Stutteri Fjordglimt byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING Søndag den 25. marts 2018 1 VELKOMMEN OG TAK FOR OPBAKNINGEN! Kære alle, Det glæder os at byde jer velkommen til vores første hingstefremvisning.

Læs mere

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug Til Salg Da vores redne ponyer tager megen af vores tid og plads i stalden, er det tiden at få reduceret antallet af avls- og ungponyer. Alle er vant til børn, hund

Læs mere

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe!

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe! Magus Welsh Cobs Magus er et yngre stutteri med indtil videre bare to føl i eget navn, nemlig Magus Free Glabella (Pennal Freebee Junior/H-S Morning Star) og Magus Free Secunda (Pennal Freebee Junior/Kildegaard

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Hingste Show Lørdag den 8. april 2017 Neble Ryttergård, Grumløsevej 56, Neble, 4750 Lundby 2 Velkommen til Welsh Pony & Cob Avlens første show i 2017: Welsh Hingste Show

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag d. 27. Oktober 2012 Vi gentager succesen fra sidste år, og vil hermed intivere alle til Oktobershow, vi har valgt denne gang at invitere shetlænderfolket med. Showet finder

Læs mere

Julebrev & Nytårshilsen 2015

Julebrev & Nytårshilsen 2015 Dec. 2015 Julebrev & Nytårshilsen 2015 Kære medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark! Nu hvor julen nærmer sig med hastige skridt, er det tid til at erkende at også jubilæumsåret er ved at rinde ud.

Læs mere

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer Kære tilskuere ved Hingsteshow 2018, 14. marts 2018 Det glæder os for sjette gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

KATALOG Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

KATALOG Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark WELSH SHOW PÅ STORE HESTEDAG LØRDAG DEN 1. SEPTEMBER 2018 KATALOG Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Dyrskuepladsen i Roskilde Poppelgårdsvej 6, 4000 Roskilde Praktiske informationer Dommer: Cat Reeds, Tyngwndwn

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

Velkommen til nyhedsbrevet

Velkommen til nyhedsbrevet Årgang 2016 - Nummer 3 - November 2016 Velkommen til nyhedsbrevet Tre redne C'ere på række Fra venstre: Dorthealyst Sarah m. Charlotte E. Jensen, Dorthealyst Ginger Maid m. Rikke Thomsen, Dorthealyst Rachel

Læs mere

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af Stutteri Dallas v/tine & Jens Daigaard Grundlagt på ejendommen i Læborg, som naboerne kaldte "Lille Dallas", derfor nærliggende med navnet, da stutteriets heste skulle navngives. I 1993 købte vi vores

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag.

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag. Kære tilskuere ved Oktobershow 2015, 28-09-2015 Det glæder os for 5. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welshog Shetlandsponyer - denne gang på Fredericia Ridecenter.

Læs mere

Årgang Nummer 3 December Kære medlemmer!

Årgang Nummer 3 December Kære medlemmer! WELSH PONY & COB AVLEN I DANMARK View this email in your browser Årgang 2017 - Nummer 3 December 2017 Kære medlemmer! Med dette julenyhedsbrev afslutter vi 2017. Dels for at ønske alle medlemmer en rigtig

Læs mere

Sheik flytter ind, men...

Sheik flytter ind, men... Sheik flytter ind, men... - Heste burde ligge på en stegepande, driller far. - Det er da det dummeste, jeg nogensinde har hørt, fnyser Mia. - Du kan da selv ligge på en stegepande, og du skal slet ikke

Læs mere

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook Kære tilskuere ved Hingsteshow 2016, 22. marts 2016 Det glæder os for tredje gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer, denne gang på Råbjerggård Ridecenter

Læs mere

7 rideskoleheste søger nyt hjem

7 rideskoleheste søger nyt hjem Nyhedsbrev 1. marts 2014 7 rideskoleheste søger nyt hjem Efter mange overvejelser har Tistrup og Omegns Rideskole besluttet at lukke rideskolen. Formanden for rideklubben ønsker det bedste for hestene

Læs mere

Heste jeg tidligere har ejet eller redet.

Heste jeg tidligere har ejet eller redet. Heste jeg tidligere har ejet eller redet. Mølholms Lise Hoppe, rødbrun, født 1982, stg. 128 cm. Forældre ukendte, men afstamning må antages at bunde i en nordbagge/welsh/araber-blanding. Den første pony.

Læs mere

blev fundament for SUCCES

blev fundament for SUCCES Steen og Pernille Rugaard med deres første avlshoppe Clara RDH, der er mor til Tørveslettens Stamina Besøg på Stutteri Tørvesletten SELSKABSHESTEN blev fundament for SUCCES 54 MAGASINET HEST 02 2011 H110228E1A54.indd

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2. Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W Lørdag den 2. December 2017 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem.

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend 31. juli 1. august 2010 på Birgittelyst Sportsrideklub (BIG),

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Hingste Show Lørdag den 4. april 2015 Neble Ryttergård, Grumløsevej 56, Neble, 4750 Lundby Pris: 30 kr. Velkommen til Welsh Pony & Cob Avlens første show i 2015: Welsh

Læs mere

Junior og Senior spørgsmål

Junior og Senior spørgsmål Junior og Senior spørgsmål Sektion 1 Avl 1) Hvad er en hingsteplag/-føl? A) En 3 års hoppe eller derunder B) En vallak mellem 10 og 12 år C) En hest mellem 1.48 og 1.58 cm D) En 3 års hingst og derunder

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Årets avler Morten Plenborg, Stutteri Firfod er årets avler 2012

Årets avler Morten Plenborg, Stutteri Firfod er årets avler 2012 Årets avler 2012 Morten Plenborg, Stutteri Firfod er årets avler 2012 Bestyrelsen i TAF har besluttet at udnævne Morten Plenborg, Stutteri Firfod til årets avler på baggrund af, at han i 2012 havde avlet

Læs mere

Vognmandsgårdens nyheder 2010

Vognmandsgårdens nyheder 2010 Vognmandsgårdens nyheder 2010 24.12.2010 Vi vil gerne ønske alle en GLÆDELIG JUL SAMT ET LYKKEBRINGENDE NYTÅR. 03.11.2010 Iår fik vi for første gang registreret føl i Tyskland. Det var en særdeles positiv

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 2.-3. august på Dorthealyst, Knabstrup, 4440 Mørkøv.

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 5-6. august 2017. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark WELSH SHOW PÅ STORE HESTEDAG LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 KATALOG Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Dyrskuepladsen i Roskilde Poppelgårdsvej 6, 4000 Roskilde Praktiske informationer Dommer: Richard Jones,

Læs mere

Velkommen til årets sidste nyhedsbrev

Velkommen til årets sidste nyhedsbrev WELSH PONY & COB AVLEN I DANMARK Årgang 2016 - Nummer 4 December 2016 Velkommen til årets sidste nyhedsbrev Formandens klumme Kære medlemmer! Med dette nyhedsbrev vil vi gerne runde 2016 af og udtrykke

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 4. Oktober 2014 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var igen en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu

Læs mere

Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 2005-2015

Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 2005-2015 Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 5-15 I 15 fejrer vi i Danmark Welsh Pony & Cobavlens 5 års jubilæum, og det sætter tankerne i gang. Hvordan har Welsh Cob avlen mon

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Katalog Fynsk Juni Show 1. juni 2013 Løssalg: 20 kr. FYNSK JUNI SHOW 1. juni 2013 Dommer: Dommersekretær: Speaker: Indpisker: Sekretariat: Rosetter og præmier: Adresse:

Læs mere

ARR NYHEDSBREV. Formandens ord. Medlemmer fortæller/ informerer. Arrangementer. Stævner. Sponsorer. Hestene. Undervisning.

ARR NYHEDSBREV. Formandens ord. Medlemmer fortæller/ informerer. Arrangementer. Stævner. Sponsorer. Hestene. Undervisning. ARR NYHEDSBREV Aalbæk Råbjerg Rideklub nr. 5 2006 December inden undervisningen starter. Som nævnt tidligere, håber vi på at starte undervisning på Islændere - det bliver i løbet af foråret og vi informerer

Læs mere

AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING

AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING 2017-2018 Årsberetning: Velkommen til jer alle. I en verden, hvor der er så mange tilbud, så er det dejligt at, hver og en af jer er kommet til

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 8. Oktober 2016 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 Jeg hedder Dunja og er en hvid pony. Alle børnene kan godt lide mig, for jeg gør næsten altid hvad der bliver sagt. Jeg har været på BLR siden jeg var 4 år gammel. Jeg bliver

Læs mere

Avlsgodkendelse og licenshingste

Avlsgodkendelse og licenshingste Avlsgodkendelse og licenshingste Når du påtænker at købe en livstidsavlslicens til din hingst, er der flere ting du bør tage med i dine overvejelser, f.eks.: Hvorfor ønsker du en avlslicens, når du for

Læs mere

Avlsgodkendelse og licenshingste

Avlsgodkendelse og licenshingste Avlsgodkendelse og licenshingste Welsh hingste, som skal anvendes i avlen, skal være godkendt hertil. Der er forskellige måder at opnå en avlsgodkendelse på. Den ene er kåring (eller etårig avlsgodkendelse

Læs mere

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW JUBILÆUMS KÅRING & SHOW 1964-2014 FYN D. 2. og 3. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Maj 2014 Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark inviterer hermed til JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Bella får hjælp til at gå i skole

Bella får hjælp til at gå i skole Bella får hjælp til at gå i skole Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Titelblad Bella får hjælp til at gå i skole Skrevet af : Rikke og Jan Have Odgaard Forlag : JHOconsult 997731 ISBN: 978-87-997731-2-1

Læs mere

Heste til salg. Stutteri Isafold

Heste til salg. Stutteri Isafold Heste til salg Stutteri På grund af den positive udvikling i konsulentvirksomheden Equina (www.equina.dk) er jeg nødt til at sælge flere af mine gode og dejlige heste. Alle hestene er danskfødte og næsten

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2016, 05-10-2016 Det glæder os for 6. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. I år er 96

Læs mere

EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4

EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4 EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4 Læser du nyhedsbrevet? Hvad er godt/dårligt? Vil du hellere have, at oplysningerne kan findes på hjemmesiden under de forskellige faner i stedet for et fysisk eksemplar

Læs mere

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 Jeg hedder Dunja og er en hvid pony. Alle børnene kan godt lide mig, for jeg gør næsten altid hvad der bliver sagt. Jeg har været på BLR siden jeg var 4 år gammel. Jeg bliver

Læs mere

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Tekst: Bo Skødebjerg Musik: Christian Dahlberg SANG 1 - NISSEPOSTEN 1.0 Normann: Du prøver at få svar Men er kun til nar Hvo den ku du tro på den? At julekort

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Hingste Show Lørdag den 6. april 2019 Stutteri Chopin, Hasbjergvej 4, 4760 Vordingborg Kørselsvejledning Pga. broarbejde ved Sværdborg anbefales: Hvis du kommer fra Slagelse.

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

billeder i hovedet, om det vi synger. Jeg er lidt underlig med det med billeder, hvis jeg bare kan lave et billede af noget, husker jeg det meget

billeder i hovedet, om det vi synger. Jeg er lidt underlig med det med billeder, hvis jeg bare kan lave et billede af noget, husker jeg det meget Jeg laver biograf Jeg følges med Signe og Inger hjem fra skole i dag, vi standser ved åen og kigger ned og kan se, at åen så småt er ved at fryse til. Vi var inde hos fru Andersen og øve os på at synge

Læs mere

Charlottenlund, julen Kære alle!

Charlottenlund, julen Kære alle! Charlottenlund, julen 2016 Kære alle! Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår! Samtidig takker vi for jeres venskab i året, der er gået. Vi ansøger hermed om fornyet venskab i 2017 og fremover.

Læs mere

1.5 Hver land skal følge principperne i moder stambogen (i EU-landene i henhold til 92/353 bilag) som skitseret i 2,0.

1.5 Hver land skal følge principperne i moder stambogen (i EU-landene i henhold til 92/353 bilag) som skitseret i 2,0. ICCPS Regler Draft 2 1.0 Almindelige bestemmelser 1.1 I almindelighed bør der kun være en forening i hvert land, men på grund af forskellige love i de forskellige lande, er det tilladt at have mere end

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 6-7. august 2016. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

Velkommen til Åbent Hus d. 14 nov Program

Velkommen til Åbent Hus d. 14 nov Program Velkommen til Åbent Hus d. 14 nov rogram rogram Kl 10.00 Officiel åbning af vores nye rideudstyrsbutik med gode tilbud fra Topreiter og Cintamani Kl 11.00 Foredrag ved Kóki Ólason om sadler ved Topreiter

Læs mere

WELSH SKUE LØRDAG DEN 3. SEPTEMBER 2016

WELSH SKUE LØRDAG DEN 3. SEPTEMBER 2016 WELSH SKUE LØRDAG DEN 3. SEPTEMBER 2016 Sec. A Hingst 1 år 400 Barkholts Geronimo Reg.nr.: 20833WE1501681 Født: 14.05.15 Far: Stoertebecker's Genius DE335350253297 DEU Mor: Baukje 97.00113 NDL Morfar:

Læs mere

Palomino Sportsheste Avlsforbundet

Palomino Sportsheste Avlsforbundet Palomino Sportsheste Avlsforbundet 2010 I skrivende stud nærmer vi os julen med hvad dertil høre, vores heste nyder at komme på stald lige inden mørkets frembrud og hygger sig i den lune stald. Bestyrelsen

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 13. december CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET)

JULEPOSTHUSET. 13. december CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET) STHUSET afs.13 side 1 JULEPOSTHUSET 13. december LYD: CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET) (CLS POSTHUS) Postmester! Postmester! - De må vågne! Hva'? Hva' beha'r?

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 3-4. august 2019 på Rideklubben Odin, Ålemarksgyden 36, 5270

Læs mere

Alle farver, undtagen brogede. Lille, udtryksfuldt og tørt. Bred, flad pande; spidsende ned mod mulen.

Alle farver, undtagen brogede. Lille, udtryksfuldt og tørt. Bred, flad pande; spidsende ned mod mulen. Standardbeskrivelse Welsh Mountain pony, section A. Må ikke overstige 122 cm i stangmål. Alm. karakteregenskaber: Farve: Hoved: Nakke og hals: Krop: Forben: Bagparti: Bagben: Bevægelse: Hårdfør, livlig

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2017, 02-10-2017 Det glæder os for 7. gang at byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. Tak for jeres

Læs mere

Nu har jeg det! jublede Harm. Tyrfing! Det dødbringende sværd! Jeg har det her i min højre hånd! De tre blodsøstre kom jagende gennem luften på deres

Nu har jeg det! jublede Harm. Tyrfing! Det dødbringende sværd! Jeg har det her i min højre hånd! De tre blodsøstre kom jagende gennem luften på deres Nu har jeg det! jublede Harm. Tyrfing! Det dødbringende sværd! Jeg har det her i min højre hånd! De tre blodsøstre kom jagende gennem luften på deres magre krikker. Harm var i spidsen. Hun holdt Tyrfing

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

Køn: Hingst. Køn: Hingst

Køn: Hingst. Køn: Hingst Nye hjem søges til 15 heste (hingste hopper) Dyreværnssag fra Randers gennem Dyrenes Beskyttelse Opdateret liste 21.2.2013 Vi har nu opdateret listen med lidt flere oplysninger. Vi har modtaget rigtig

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Opdræt af mix guppyer Indsendt af Mathias - 2011/07/12 17:54 Hejsa, jeg har tænkt på at starte lidt opdræt, jeg har nogle mix guppyer og det er helt fint for mig, tror det vil være mere spåndene og mystisk

Læs mere

Det Fynske Dyrskue 2016

Det Fynske Dyrskue 2016 Det Fynske Dyrskue 2016 Der blev i år udstillet 15 jydske heste og 2 samlinger. Hingst: Holger, 2 år, fra Martin Petersen, 22 point. Hopper, der foler i udstillingsåret - i oprangeringsorden: Alberte fra

Læs mere

Jesus helbreder en lille pige

Jesus helbreder en lille pige MARK 5,21-43, DEN STORE MESTER, S. 230-233. Jesus helbreder en lille pige Huskevers: frem for alt ønsker jeg, at du må have det godt og være rask. 3 JOH 2 Budskabet: Vi kan have omsorg for andre. Har du

Læs mere

GÆSTER. Kæreste skatter

GÆSTER. Kæreste skatter GÆSTER Rene & Christina Mattias & Julie Sander & Cecilie Peter & Agnethe André & Tenna Oscar & Amalie Jannie & Svend Valde & Søs Bengt & Sheila Andreas & Saraline Kæreste skatter Det er ikke til at tro

Læs mere

Om Line Line er 28 år. Hun bor sammen med sin kæreste igennem de sidste ca. 5 år - sammen har de en søn, som snart bliver 1 år.

Om Line Line er 28 år. Hun bor sammen med sin kæreste igennem de sidste ca. 5 år - sammen har de en søn, som snart bliver 1 år. Line, 28 år At være ængstelig - og om at mangle mor, og at være mor Da jeg talte med Line i telefonen for ca. 2½ uge siden og aftalte at besøge hende, hørte jeg barnegråd i baggrunden. Jeg fik oplevelsen

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Hvor skal vi hen du Her og nu På sigt Bestyrelsens idé grundlag til et fælles afsæt for fremtiden i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark Det handler altsammen

Læs mere

40 år med Shetlandsponyer - 2007

40 år med Shetlandsponyer - 2007 40 år med Shetlandsponyer - 2007 Da vi i 1966 havde besøg af en dyrlæge fra Nairn i det nordlige Skotland, og jeg allerede på det tidspunkt havde besluttet, at vi skulle have Shetlandsponyer på Abildore,

Læs mere

Palomino Sportsheste Avlsforbundet

Palomino Sportsheste Avlsforbundet Palomino Sportsheste Avlsforbundet Katalog for hoppekåring og følskue Ringsted søndag d. 14.sep. Oplysninger I år har PSA indgået et samarbejde med Dansk Pinto foreningen i forbindelse med de kommende

Læs mere

Resultater & bedømmelser fra Mountain & Moorlands for Fun på Dorthealyst lørdag d. 30. juni 2018

Resultater & bedømmelser fra Mountain & Moorlands for Fun på Dorthealyst lørdag d. 30. juni 2018 Resultater & bedømmelser fra Mountain & Moorlands for Fun på Dorthealyst lørdag d. 30. juni 2018 Dommere: Mrs. Carolyn Whiteley, Miss Debbie Spears & Mr. Malcolw Fry. CHAMPIONS, overall Overall Supreme

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Føl strategi og praksis på Stutteri Godthaab.

Føl strategi og praksis på Stutteri Godthaab. Føl strategi og praksis på Stutteri Godthaab. Valg af hingst. Der lægges stor vægt på Interiør, klar i hjernen, cool, ønsket om at samarbejde med mennesker, intelligent, lærer hurtigt, ridelighed Eksteriør,

Læs mere

Mountain & Moorland Foal & Youngstock Christmas Show d. 2. December 2017 Dommere: Mrs. Anna Stevens & Mr. Richard Miller.

Mountain & Moorland Foal & Youngstock Christmas Show d. 2. December 2017 Dommere: Mrs. Anna Stevens & Mr. Richard Miller. Mountain & Moorland Foal & Youngstock Christmas Show d. 2. December 2017 Dommere: Mrs. Anna Stevens & Mr. Richard Miller.. Pony Race Best in Show Adlais(DK) Pica'deli Welsh sec. D Best in Show-reserve

Læs mere

DSP's Stationsafprøvning Ringkøbing, 1. sep. - 27.sept. 2013. T=Træningsleder D=Dommer F=Fremmedrytter. Ridelighed/manerer 9 10 8 9 8,5 4 8,5 9 8,75 7

DSP's Stationsafprøvning Ringkøbing, 1. sep. - 27.sept. 2013. T=Træningsleder D=Dommer F=Fremmedrytter. Ridelighed/manerer 9 10 8 9 8,5 4 8,5 9 8,75 7 DSP's Stationsafprøvning Ringkøbing, 1. sep. - 27.sept. 2013 Hingstens navn NØRLUNDS EL ZACK Kat.nr. 5 Stb./reg. Nr. SPH 216 Født 25.03. 2010 Far: Klooster's Eltino SPH 153 Ejer: Stutteri Stald Nørlund

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 7. Oktober 2017 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

Welsh show på Store Hestedag Lørdag den 3/9-2016

Welsh show på Store Hestedag Lørdag den 3/9-2016 Welsh show på Store Hestedag Lørdag den 3/9-2016 Katalog Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Dyrskuepladsen i Roskilde 1 Praktiske informationer: Dommer: Gavin Ingrams, Skotland. Dommersekretær: Susanne Agersnap,

Læs mere

Hej jeg hedder FONSE. Jeg er rigtig god til at springe og siger aldrig nej tak til en tur i skoven.

Hej jeg hedder FONSE. Jeg er rigtig god til at springe og siger aldrig nej tak til en tur i skoven. Hej jeg hedder FONSE Jeg har boet på FYR siden sommeren 2008. Jeg er en energisk hest, der bedst kan lide en rytter, der er klar på en aktiv ridetur jeg kan dog godt være en doven herre. Men jeg er en

Læs mere

Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP

Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP 2012 Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP Priser Hingst pris i DK-kroner Pris i euro Volstrups Cash DVH 1071 2000,- / 3000,- 670 Churchill DVE 475 2000,- / 3000,- 670 Volstrups

Læs mere

Årets avler 2004 Årets avler Lærkegaarden v. Bodil og Erik Jørgensen

Årets avler 2004 Årets avler Lærkegaarden v. Bodil og Erik Jørgensen Årets avler 2004 Årets avler 2004 - Lærkegaarden v. Bodil og Erik Jørgensen Vores statsminister har udtalt at dette års folketingsvalg stadfæstede resultatet fra sidste valg. Sådan vil jeg også betegne

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

KAFFE // ASFALT. God fornøjelse! Sigurd Buch Kristensen, 2/12-04 ADVARSEL! LÆS DETTE FØRST!

KAFFE // ASFALT. God fornøjelse! Sigurd Buch Kristensen, 2/12-04 ADVARSEL! LÆS DETTE FØRST! KAFFE // ASFALT ADVARSEL! LÆS DETTE FØRST! Velkommen til Kaffe // Asfalt, et rollespil der handler om de trivielle søndage, og dialoger, samt reaktioner og menneskene imellem. Scenariet er ganske kortvarigt,

Læs mere

21. december Vi får juleferie

21. december Vi får juleferie 21. december Vi får juleferie 21. DECEMBER Så sner det. Jeg tror aldrig, jeg har set så meget sne. Det har sneet hele natten, og når jeg kigger ud af vinduet fra mit værelse, kan jeg se at hele indkørslen

Læs mere

Mountain & Moorlands For Fun

Mountain & Moorlands For Fun Mountain & Moorlands For Fun Lørdag d. 29. juni 2019 Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted 2 Velkommen til Mountain & Moorland s For Fun Årets store sommershow for alle ponyer af racerne Connemara,

Læs mere

Tillykke med din nye kanin

Tillykke med din nye kanin Tillykke med din nye kanin Afkomsattest Født: Køn: Farve: Race: Opdrættet hos Opdrætters navn Højre øre Venstre øre Registreret Solgt d. Købers navn: Fuldmagt Garanti Far Farfar Farfars far Farfars mor

Læs mere

1. HALVÅR 2008 KOMMMISSIONSSALG & AVL. Stutteri Dalur

1. HALVÅR 2008 KOMMMISSIONSSALG & AVL. Stutteri Dalur Salgsliste 1. HALVÅR 2008 KOMMMISSIONSSALG & AVL foto Matilde Bøgh tlf 59 47 14 96 mobil 20 44 07 10 helles@tophest.dk www.tophest.dk DK1995204378 Lysa fra Ellinge Mark F: Nökkvi fra Eriksholm 7.83-7.77=7.79

Læs mere

KONGESØN drama manuskript

KONGESØN drama manuskript KONGESØN drama manuskript I starten Fortæller: For over 2000 (tallet 2000) år siden skete der noget ganske særligt i landet Israel (davidsstjerne). Et barn blev født, som skulle forandre verden for altid

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere