AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING"

Transkript

1 AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING Årsberetning: Velkommen til jer alle. I en verden, hvor der er så mange tilbud, så er det dejligt at, hver og en af jer er kommet til vores generalforsamling i år. Når jeg gør status over året der er gået, så er det positivt, at antal føl der fødes er stigende. I år er der født 55 føl 15 føl flere end i Mindst 60 hopper er bedækket i 2018, så vi må håbe at rigtig mange drægtigheder bliver til føl i Et andet der er målbart er antal medlemmer i vores forening og der må jeg sige, at der ønsker vi os flere og det vil bestyrelsen her gerne have jeres hjælp til et punkt dagsordenen senere i dag. Bestyrelsen Bestyrelsen konstituerede sig efter sidste generalforsamling. For uden de 5 generalforsamlingsvalgte Bertine Davelaar, Vivi Lyholm, Jytte Madsen, Niels True og jeg er det Malene Sønderhaven som repræsentant fra Vest og Sidse Dahlin som repræsenterer Øst. Uden for bestyrelsen har vi Fritz Hansen som kasserer og da han samtidig er suppleant er han med til en del bestyrelsesmøder. Mærkedage I år har vi haft jubilæer og særlige mærkedage. Vi har sagt tillykke med 85 års fødselsdag til vores æresmedlemmer Niels Erik Nielsen og tillykke med 80 års fødselsdag til Hilda Nielsen samt stort tillykke til Hilda og Niels Erik Nielsen med deres diamantbryllup. I alle anledninger har vi, som forening foræret dem gaver og Hilda og Niels Erik har kvitteret med ærespræmier til både hoppekåring og landsskuet i Herning tak for det. Ved årets hoppe-/ vallakkåring fejrede vi 2 stk. 20 års jubilar - henholdsvis Stutteri Højvang og Stutteri Soldal tillykke begge stutterier. Tusinde tak kan jeg sige på min mands og egne vegne for gaven vi fik ved vort sølvbryllup sidst i maj måned.

2 Året der gik Årets første arrangement var hingstekåringen i Ikast den 3. marts 2018 i samarbejde med DSP. Her opnåede Heart of Fire en 1 årig bedækningstilladelse en super god repræsentant for vores race. Heart og Fire er ejet af Brit Andersen og Werner Månsson. Dommer til kåringen var Iben Tjelum og Martin Larsson. Ved internationalt møde i 2017 bød vi ind med afholdelse af dommerseminar for vores europæiske dommere. Det arrangement løb af staben første weekend i juni i alt 20 europæiske dommere samt flere formænd fra vores søster foreninger deltog fra 8 lande og det var de engelske dommere der guide i positiv dialog med de øvrige dommere. Der blev networked og skabt gode relationer og dommerne blev præsenteret for et udsnit at vores danske New Forest ponyer. Teoridelen foregik i Karup forsamlingshus. Den praktiske del på Stutteri Horsemosen og Lene Jacobsen lagde ridebane og hestehus til ride opvisning og festaftenen. Tusinde tak til alle der bidragede på den ene eller anden måde til at dette arrangement del lykkedes. Herefter blev det dyreskuetid og vores ponyer var repræsenteret på fornem vis ved de 3 store dyrskuer. I alt var der udstillet 36 New Forest Ponyer. Der blev redet opvisninger, der blev festet og hygget blandt udstillerne. Men det er ikke de eneste, flere new Forest ponyer har været udstillet på de lokale dyrskuer og her har de repræsenteret racen på bedste vis. Så benyt jer også i 2019 af muligheden for at vise jeres ponyer frem til en stor publikumsskare måske der går en kommende New Forest pony ejer rundt i mængden. I øvrigt er dyrskue ikke kun for avler de er også for ryttere der har lyst til at ride dyrskueshows og deltage i socialt samvær. På de 3 store dyrskuer arrangeres der også rideklasser, hvor du som rytter kan deltage uanset alder. Hoppekåring blev i år holdt på Landbrugsskolen i Roskilde den 30. juni og det var ganske gode forhold og hvis man kan lide sol og varme så var vejret med os. I alt blev der stillet 14 hopper og 2 vallaker til kåring samt 5 føl til bedømmelse.

3 Dommerholdet var igen Iben Tjelum og Martin Larsson. Dommerne ser det de ser og bedømmer herefter og respekt for det. Bestyrelsen har efterfølgende besluttet at løsspringningsdelen ikke vil blive tilbudt fremadrettet p.g.a at det ikke hænger økonomisk sammen. Vi opfordre til at stille de springbetonede ponyer til spring championaterne i regionerne. Årets hoppe blev Borrebjergs Midnight e. Ronald, med dagens bedstespring karakter. Årets vallak blev Bryggergårdens Fyrst Atlantis e. Soldals Brilliant. Begge ejet af Camilla Holm-Nielsen i Fuglebjerg. Årets føl blev Stihøjens Golden Kazim efter Golden Boy van de Stopmslag fra Vivi og Leif Jensen i Glamsbjerg. Til lykke til ejerene af Årets hingst, årets hoppe, årets vallak og årets føl alle prægtige repræsentanter for vores race. Til SEGES 1 dags materialprøve 2018 var der tilmeldt 2 New Forest ponyer. Desværre måtte begge ponyer melde fra af forskellige årsager vi håber dog at se dem igen til næste år. Eliteponyer Bestyrelsen har modtager 1 ansøgninger om tildeling af elitestatus. Hoppen Stegstedgårds Marie Jo NFR-E 1907 ejet af Stutteri Lundemarksgaard. Hoppens og dens afkom har samlet i alt 210 point. Tillykke til ejer og opdrætter af denne prægtige New Forest hoppe. Elitediplom overrækkes. Udfordringer CA Cerebellar abiotrofi Dette er en hjernesygdom, som viser sig ved rystelser, især af hovedet, ukoordinerede bevægelser og balanceproblemer. I november 2017 blev vi kontaktet af DSP ang. at de i forbindelse med hingstekåring i 2017 havde testet en DSP hingst, som bærer af CA. Det viser sig at denne hingst har en ren New Forest hoppe til mormor. Hoppen er født i maj Vi har testet hende en ekstra gang med samme resultat som DSP og hoppen har alene lavet DSP afkom. Hop-

4 pens far er testet ikke bærer. Hoppens mor kan ikke testes da hun er afgået. CA er en gendefekt der er nedarvet på samme måde som Myotoni og som kan stammer fra Araber hesten. Hvordan denne gendefekt er havnet i førnævnte New Forest hoppe er for nuværende ikke afklaret og da det ikke har været muligt, at identificere kilden til CA-genet, har bestyrelsen besluttet at iværksætte en frivillig testning af vore ponyer. Der er lavet en aftale med det hollandske laboratorium, som laver undersøgelserne for myotoni for os, og vi har fået tilbudt at få undersøgt hårprøver til samme foreningspris på 30 euro. Det er dog en betingelse, at al korrespondance med laboratoriet foregår gennem den samme person. Et plus er at laboratoriet har gemt prøvemateriale fra de ponyer, som er undersøgt for myotoni, og de kan dermed undersøges uden ny prøvetagning. Tilbage i april sendte vi mail til foreningens medlemmer med tilbud om prøve udtagning og hvis der er nogen der ønsker at få testet deres pony er det Lene Jacobsen vi skal have fat i Hun er kontakt personen til det Hollandske laboratorium. Regionerne Øst holdte ØDM søndag efter hoppekåring på Landbrugsskolen i Roskilde. Vest og Øst holdt championater samme og sidste weekend i september, hvor Vest også havde lagt deres VDM klasser samlet set nogle gode stævne dage med glade børn og unge mennesker og fine rosetter. Mere om det på regionernes generalforsamlinger. Hjemmeside Niels True bestyrer vores hjemmeside. Men her efterlyses input fra medlemmer. Det er med at fortælle om de gode historier oplevelser resultater. På hjemmesiden lagres oplysninger en rum tid og kan hentes frem igen. Facebook, der er rigtig god til hurtig information, forsæt endelig med det. Rosetten Rosetten har i det forløbende år været i gode hænder hos Niels True og mange har indsendt resultater, som løbende offentliggøres på hjemmesiden. Ca. 26 ryttere deltager på listen og der er plads til flere Vinderene hædres på regionernes generalforsamlinger.

5 Medlemskab og økonomi Vi har ganske enkelt en udfordring med et faldende medlemstal og dermed også en knap så god økonomi og vi ønsker jeres hjælp til hvad vi skal gøre for at rette op på denne situation. Frits vil gennemgå regnskabet senere. Til info er medlemstallet pr [38] (50) aktive, 24 [26] (30) familiemedlemsskaber, 25 [50] (58) juniorer 11 æresmedlemmer. Derforuden gæstemedlemmer Afslutning: Til slut vil vi gerne gøre jer opmærksomme på, at en forening er et sted, hvor man deles om opgaverne efter evne og formåen. Og vil man have indflydelse på foreningen, så må man sidde med ved bordet! Tak til bestyrelsen og kassereren for godt arbejde og samarbejde. Håber det fortsætter fremover. Og tak til alle jer, der året igennem på den ene eller anden måde har bidraget til foreningens virke ingen nævnt ingen glemt. En særlig tak til sponsorer der har støttet vores forening både til kåringer, internationalt dommer møde og til regionernes arrangementer. Det seneste år har været begivenhedsrigt og året der venter, bliver mindst lige så spændende.

Uden for bestyrelsen har vi Fritz Hansen som kasserer og da han samtidig er suppleant er han med til en del bestyrelsesmøder.

Uden for bestyrelsen har vi Fritz Hansen som kasserer og da han samtidig er suppleant er han med til en del bestyrelsesmøder. AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING 2016-2017 Årsberetning: Et år er gået siden sidste generalforsamling i Ringsted. Sidste år sagde jeg at året var gået hurtigt det synes jeg også

Læs mere

Niels True bestyrer fortsat hjemmesiden men der efterlyses input fra medlemmer til hjemmesiden, så den fremtræder aktiv og interesseskabende.

Niels True bestyrer fortsat hjemmesiden men der efterlyses input fra medlemmer til hjemmesiden, så den fremtræder aktiv og interesseskabende. Referat af ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag den 21. november 2015, Hobro Referent Karina Vistisen Antal stemmeberettigede: 18 stk. Valg af dirigent og stemmetællere:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Tilstede: Heidi Vintersfjord, Lene Jacobsen, Karina Vistisen, Mathilde Rasmussen og Ole Wienecke Fraværende: Anne Koch, Bent Jessen og medlem fra region 3. Godkendelse

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 18/8-2013 KL. 12.00 HOS LENE JACOBSEN I VROUE

REFERAT BESTYRELSESMØDE 18/8-2013 KL. 12.00 HOS LENE JACOBSEN I VROUE REFERAT BESTYRELSESMØDE 18/8-2013 KL. 12.00 HOS LENE JACOBSEN I VROUE Til stede: Lene Thaulow, Lene Jacobsen, Asge Nilsson, Ole Wienecke, Karina Vistisen Afbud fra: Heidi Vintersfjord, Niels True, Anne

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted

Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted Referent: Asge Nilsson Antal stemmeberettigede: 11 Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen Afbud: Sisse Dahlin, Bernice Nielsen Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage Referat af bestyrelsesmøde den 03.10.09 hos Aage Tilstede var: Niels Jørgen Andersen, Jytte N. Madsen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen, Kirstine Rasmussen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. JANUAR 2014 HOS LENE LANGE OG FRITZ HANSEN, ODENSE N

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. JANUAR 2014 HOS LENE LANGE OG FRITZ HANSEN, ODENSE N REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 26. JANUAR 2014 HOS LENE LANGE OG FRITZ HANSEN, ODENSE N Fremmødte: Afbud: Referent: Asge Nilsson, Ole Jensen, Ole Wienecke, Lene Jacobsen Liselotte Månsson, Camilla Holm-Nielsen

Læs mere

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE Antal fremmødte medlemmer: 12+5 børn. Repræsentanter fra regionsbestyrelserne: Lotte(reg.3), Kirstine(reg.1), Aage, Hanne, Christina og Fritz(reg. 2) Hovedbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen.

Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen. Bestyrelsesmøde den 16. 01.10 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen. Afbud: Kirstine Rasmussen 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest

Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest 1 Avlsforeningen Den Jydske Hest har hjemsted hos den til enhver tid siddende formand. 2 Avlsforeningens formål er at fremme og støtte avlen og interessen for

Læs mere

Region Vest New Forest ponyen. Avlet med h jertet - redet med stolthed

Region Vest New Forest ponyen. Avlet med h jertet - redet med stolthed Region Vest 2013 New Forest ponyen Avlet med h jertet - redet med stolthed New Forest ponyen den smukke pony med det gode temperament Når du ser en New Forest pony, lægger du straks mærke til, hvor smuk

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Hvor skal vi hen du Her og nu På sigt Bestyrelsens idé grundlag til et fælles afsæt for fremtiden i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark Det handler altsammen

Læs mere

Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark. Referat af ordinær generalforsamling. Lørdag d. 17. november 2012

Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark. Referat af ordinær generalforsamling. Lørdag d. 17. november 2012 Med følgende dagsorden: Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Referat af ordinær generalforsamling Lørdag d. 17. november 2012 på adressen: Transportcentret, Trafikcenter Allé 4, 4200 Slagelse

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag d. 27. Oktober 2012 Vi gentager succesen fra sidste år, og vil hermed intivere alle til Oktobershow, vi har valgt denne gang at invitere shetlænderfolket med. Showet finder

Læs mere

AVLFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK VEDTÆGTER

AVLFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK VEDTÆGTER VEDTÆGTER Nedenstående vedtægter er vedtaget på foreningen generalforsamling november 2007 og opdateret med vedtagelser i 2009, 2011, 2012, 2015 og 2017. Indhold Kapitel 1. Almindelige bestemmelser...

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Referat af ordinær generalforsamling Lørdag den 16. november 2013 På adressen: Transportcenteret, DTC Torvet 20-22, Hornstrup, 7100 Vejle Med følgende dagsorden:

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden VEDTÆGTER 2019 DANSK SPORTS PONYAVL Et Forbund For Ponyer & Fremtiden Forord Tankerne med DSP er i korte træk, at avle en dansk ridepony. Der findes ikke i Danmark noget Avlsforbund for en ridehest i en

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2010

BESTYRELSENS BERETNING 2010 BESTYRELSENS BERETNING 2010 2010 er ved at rinde ud! Et ikke helt almindeligt år i foreningens historie. Et stort jubilæum er fejret i 2010 50 år det har været værd at fejre. I februar blev der afholdt

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 31 maj 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 11. oktober 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna

Læs mere

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Bestyrelsesmøde Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Deltagere: Flemming Strange-Hansen, Kasper Hansen, Kasper Glibstrup, Merete W. Jakobsen, Sidsel Marie Jensen, Gert Skov Henriksen, Thomas Lorentz-Petersen.

Læs mere

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Deltagere; Frieser Nord Kasper Bendix Poulsen Formand Frieser Nord Eline W Larsen Suppleant Frieser Syd Line Detlefsen Formand Frieser Sjælland Lone

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 4. Oktober 2014 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var igen en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017. Version: 20171213.

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN

FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN 1 FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN Indhold Kapitel 1 Foreningens navn, hjemsted og formål... 3 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 Kapitel 2 Foreningens medlemmer, kontingent... 4 3 Medlemmer... 4 4

Læs mere

Generalforsamling i Herlufmaglehallen fredag den 8. februar 2013

Generalforsamling i Herlufmaglehallen fredag den 8. februar 2013 Generalforsamling i Herlufmaglehallen fredag den 8. februar 2013 Formanden bød velkommen. Som stemmetællere valgtes Jens Marcher og Lars Andersen, som dirigent Anders Høgh Hansen. Anders takkede for valget

Læs mere

Nedenstående vedtægter er vedtaget på foreningen generalforsamling november 2007 og opdateret med vedtagelser i 2009 og 2011.

Nedenstående vedtægter er vedtaget på foreningen generalforsamling november 2007 og opdateret med vedtagelser i 2009 og 2011. FORENINGENS VEDTÆGTER Nedenstående vedtægter er vedtaget på foreningen generalforsamling november 2007 og opdateret med vedtagelser i 2009 og 2011. Kapitel 1. Almindelige bestemmelser 1. Foreningens navn

Læs mere

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB FORENINGENS VEDTÆGTER 1 Navn, hjemsted og bestemmelser Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Connemara Pony Selskab (DCPS) og er stiftet d. 15. januar 2011. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger den til enhver

Læs mere

2. 17 stk. 2 og stk.6 her tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten:

2. 17 stk. 2 og stk.6 her tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten: Forslag til ændring af regler ved NF generalforsamling 2016 Bemærk: I nedenstående forslag -Tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten -Ændring til forslaget skrives med grønt og understreges

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 1. Indvielse af den nye fane Preben Kosiara Fra Danmarks samfundet var inviteret. Niels I slog 1. søm i for Dronningen. Niels Bech slog 2. søm i for fædrelandet Preben

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2. Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W Lørdag den 2. December 2017 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem.

Læs mere

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW JUBILÆUMS KÅRING & SHOW 1964-2014 FYN D. 2. og 3. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Maj 2014 Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark inviterer hermed til JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011 og 2012. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Sekretariat: Ashøjgade 35, 7760 Hurup Thy FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Telefon på dyrskuepladsen: 51 90 16 92 Dyrskuets CHR-nummer: 077037 Indhold Almindelige bestemmelser...

Læs mere

Championat for Fjordheste

Championat for Fjordheste Championat for Fjordheste Formål Formålet er at fremme brugen af vore Fjordheste, avlsheste såvel som sportsheste, samt at hjælpe til en større forståelse af sammenhængen mellem avl og sport (bevægelse,

Læs mere

Herefords Dyrskue regler for Landskuet & Agromek.

Herefords Dyrskue regler for Landskuet & Agromek. Herefords Dyrskue regler for Landskuet & Agromek. Bedømmelse Dommeren bedømmer fremmødte dyr i det enkelte hold ud fra placering. Han/hun vil derfor ikke anvende pointsystemet. Kun ved danske dommere anvendes

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Lokalforeningsmøde nr

Lokalforeningsmøde nr Lokalforeningsmøde nr. 1-2013. Sted: Ok. Vesthavnsvej 31, 7000 Fredericia Havn Dato: 29.09.2013 Start Tid. 12.00 Deltagere: DFF: Pernille og Anders, Frieser Øst: Stig og Lene, Frieser Sjælland Kevin og

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011, 2012, 2013 og 2014. Indholdsfortegnelse... 1 Regler om registrering

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Generalforsamling 02.02.2013

Generalforsamling 02.02.2013 Generalforsamling 02.02.2013 Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 4. Virksomhedsplan

Læs mere

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling SDS d. 22/1 2015 i Tved Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden s beretning 3. Årsrapport 4. Budget 5. Kommende års kontingent 6. Indkomne forslag 7. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018 Til stede: Mette Andersen, Belinda B. Carlsen, Birgitte Eiersted, Heidi Laursen, Charlotte Eichel Larsen, Zuzette Kraft. Fraværende: Henrik Amby og Betina

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009 og 2011. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009.

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009. Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

blev fundament for SUCCES

blev fundament for SUCCES Steen og Pernille Rugaard med deres første avlshoppe Clara RDH, der er mor til Tørveslettens Stamina Besøg på Stutteri Tørvesletten SELSKABSHESTEN blev fundament for SUCCES 54 MAGASINET HEST 02 2011 H110228E1A54.indd

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Avlsforeningen Den Jydske Hest

Avlsforeningen Den Jydske Hest Referat af bestyrelsesmøde den 7. februar 2012. Avlsforeningen Afbud fra Anna og Helle HT Referat godkendt, men ikke lagt på hjemmesiden. Hingstekåring: Godt med fælles oprangering til sidst. Godt der

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Dansk P.R.E. Foreningen Lørdag den kl i Vissenbjerg

Referat af den ordinære generalforsamling i Dansk P.R.E. Foreningen Lørdag den kl i Vissenbjerg Referat af den ordinære generalforsamling i Dansk P.R.E. Foreningen Lørdag den. 14.4.2018 kl. 15.00 i Vissenbjerg Referent: Tine Enghave Tilstede: Anna Spindler, Birgitte Eiersted, Ninette Graugaard, Karina

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 8. Oktober 2016 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dansk P.R.E. Avlsforening. Referat. Ikke noget nyt Efterbearbejdning af DAMOCHA Eftersende regninger Stort underskud på DAMOCHA.

Bestyrelsesmøde. Dansk P.R.E. Avlsforening. Referat. Ikke noget nyt Efterbearbejdning af DAMOCHA Eftersende regninger Stort underskud på DAMOCHA. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 18..september 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Heidi Laursen Møde indkaldt af: Sabrina Concu Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden:

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden: Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelses- og godkendelse af årsregnskab 4. Fremlæggelses- og godkendelse af budget 5. Valg til

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af Stutteri Dallas v/tine & Jens Daigaard Grundlagt på ejendommen i Læborg, som naboerne kaldte "Lille Dallas", derfor nærliggende med navnet, da stutteriets heste skulle navngives. I 1993 købte vi vores

Læs mere

Generalforsamling - Isafold - mandag d. 23. januar 2017 Deltagere: 11 medlemmer + 6 bestyrelsesmedlemmer (16 til pizza) Referent: Lis-Linda Pedersen

Generalforsamling - Isafold - mandag d. 23. januar 2017 Deltagere: 11 medlemmer + 6 bestyrelsesmedlemmer (16 til pizza) Referent: Lis-Linda Pedersen Generalforsamling - Isafold - mandag d. 23. januar 2017 Deltagere: 11 medlemmer + 6 bestyrelsesmedlemmer (16 til pizza) Referent: Lis-Linda Pedersen Velkomst af formanden 1. Valg af dirigent. Anne Marie

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Hingstekåringsregler 2019

Hingstekåringsregler 2019 10.01.2019 Hingstekåringsregler 2019 Tekst markeret med rød skrift udgår. Tekst markeret med grøn skrift er ny. Tekst markeret med lilla skrift er forklaringer til medlemmerne om de opdateringer, som AU

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Hingstekåringsregler

Hingstekåringsregler Hingstekåringsregler 19.03.2017 1 Selektion Selektionen af hingste består af afstamningsvurdering, eksteriørbedømmelse, materialprøve og afkomsvurdering. 2 Afstamningskrav m.m. Stk. 1 Hingsten skal opfylde

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013.

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Sted: Sortemosevej 39, 5892 Gudbjerg Dato: 3. Marts 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christina Arslan (CA), Fleur Trubka (FT),

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Palomino Sportsheste Avlsforbundet

Palomino Sportsheste Avlsforbundet Palomino Sportsheste Avlsforbundet 2010 I skrivende stud nærmer vi os julen med hvad dertil høre, vores heste nyder at komme på stald lige inden mørkets frembrud og hygger sig i den lune stald. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 5-6. august 2017. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Onsdag. 22/2 kl. 18 i rytterstuen på Skovsbogaard. Der vil være en let anretning efter Gf. 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 1-2014.

Bestyrelsesmøde nr. 1-2014. Bestyrelsesmøde nr. 1-2014. Sted: Hos Anders Dato: 02-02-2014 Start Tid. 11.00 Slut 17.30 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH)

Læs mere

Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP

Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP 2012 Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP Priser Hingst pris i DK-kroner Pris i euro Volstrups Cash DVH 1071 2000,- / 3000,- 670 Churchill DVE 475 2000,- / 3000,- 670 Volstrups

Læs mere

Fjordhesten Danmark - foreningen for avl og sport

Fjordhesten Danmark - foreningen for avl og sport Fjordhesten Danmark - foreningen for avl og sport Indkaldelse til Ordinær generalforsamling Lørdag den 22. marts 2014 Hansenberg Organia Vranderupvej 113, 6000 Kolding Fjordhesten Danmark indkalder hermed

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Stutteri Fjordglimt. byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING

Stutteri Fjordglimt. byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING Stutteri Fjordglimt byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING Søndag den 25. marts 2018 1 VELKOMMEN OG TAK FOR OPBAKNINGEN! Kære alle, Det glæder os at byde jer velkommen til vores første hingstefremvisning.

Læs mere

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017 Aarhus Døveforening Generalforsamling d. 18. marts 2017 53 stemmeberettede medlemmer og 11 gæster Hovedbestyrelsen for 2016/2017 Forkvinde: Brit Holm Andersen. Kasserer: Gert Johnsen. 1. repræsentant:

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere