DAGPLEJENS NYHEDSBLAD. HUSK at medbringe solcreme og solhat i dagplejen og at smøre dit barn godt ind i solcreme fra morgenstunden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGPLEJENS NYHEDSBLAD. HUSK at medbringe solcreme og solhat i dagplejen og at smøre dit barn godt ind i solcreme fra morgenstunden."

Transkript

1 DAGPLEJENS NYHEDSBLAD HUSK at medbringe solcreme og solhat i dagplejen og at smøre dit barn godt ind i solcreme fra morgenstunden. FORÅR/SOMMER 2014

2 Indhold Generalforsamling Side 2 Gode råd til sommeren Side 3 Vigtige datoer at huske i dagplejen Side 4 Nyt fra Dagplejens leder Side 5 Dialogisk læsning Side 6 Nyt fra Dagplejekontoret Side 9 Kontakt Forældrebestyrelsen Side 10 Besked vedr. gæstepleje Side 12 Torsdag d. 13. marts 2014 fra kl er der generalforsamling i forældrebestyrelsen i Den kommunale Dagpleje. Generalforsamlingen finder sted i legestuens lokaler på Højbro.

3 Sol, sommer og solcreme De fleste børn vil gerne lege ude, især når det er godt vejr og solen skinner. Det er vigtigt, at du beskytter dit barn, når solen skinner. Ikke bare for at undgå skoldning, men også for at nedsætte risikoen for udvikling af hudkræft. Gode råd: Lad ikke børn opholde sig ubeskyttet i solen. Helt små børn, som ikke kan gå eller kravle, bør aldrig opholde sig direkte i solen Undgå middagssolen mellem kl. 12 og 15. Let sommertøj, gerne med lange ærmer og en lille hat er god og nødvendig beskyttelse for børn, som opholder sig i solen. Vær især forsigtig på stranden, hvor der er genskin fra sand og vand. Skygge er godt. Medbring evt. en parasol når familien tager på tur til stranden eller leger i haven. Husk at bruge solcreme - minimum faktor 15. Vær opmærksom på at solcreme mister sin virkning - blandt andet efter en tur i vandet. En tommelfingerregel: En halv håndfuld (20 ml.) solcreme er passende, hvis hele kroppen skal smøres. På apoteket kan du få råd og vejledning omkring valg af solcreme. Læs mere på HUSK at medbringe solcreme og solhat i dagplejen og at smøre dit barn godt ind i solcreme fra morgenstunden.

4 VIGTIGE DATOER AT HUSKE I DAGPLEJEN DAGPLEJENS DAG I år afholdes Dagplejen dag i forbindelse med Den kommunale Dagplejes 40 års jubilæum den 2. april. Nærmere herom senere fra jeres dagplejer FASTE LUKKEDAGE I DAGPLEJEN Fredag efter Kr. Himmelfartsdag den december Sommerferie - uge (i lighed med De Kommunale Daginstitutioner) På ovennævnte dage arrangeres der pasning efter konkret behov. Der kan ikke garanteres pasning indenfor den normale gæsteplejepulje se mere herom på ww.morsoe.dk Grundlovsdag d. 5. juni og juleaftensdag d. 24. december og ingen mulighed for pasning. er der helt lukket i dagplejen

5 Nyt fra kontoret De sidste 3 år har dagplejerne arbejdet målrettet med faglig dygtiggørelse. Alle dagplejere i Morsø Kommune kender nu til metoder som LP, ICDP og Smtte. Alt dette har bl.a. foregået via kurser og heldagslegestuer I forældre har været behjælpelige med, at vores uddannelsesforløb har kunnet lade sig gøre. I har under hele forløbet haft forståelse for, at dagplejerne skulle mødes i heldagslegestue, og at I skulle aflevere jeres børn der. Vi har alle været glade for jeres opbakning og vil her gerne takke jer for det. Spørg jeres dagplejer, hvis I vil vide mere om, hvad de har lært. Vi samarbejder også med VIA i Holstebro om kurser for dagplejerne. Dette gør vi i samarbejde med Skive Kommune og Thisted Kommune. Det betyder, at dagplejerne i Morsø Kommune hele tiden er opdateret på sidste nye viden om det lille barns udvikling vil være et år, hvor vi vil få etableret hjemmeside/intra som mange af jer kender fra skolerne og børnehaverne. På siden vil I kunne finde informationer om aktiviteter, referater osv. Ligeledes vil vi arbejde på, at der på siden vil være profiler på dagplejerne, og hvilke legestuegrupper de er med i. Dagplejen har 40 års jubilæum d. 1. april. Det skal fejres for både dagplejere og børn. Vore tanker om dagen bliver offentliggjort senere. Vi på dagplejekontoret ser frem til et nyt og spændende 2014 Med venlig hilsen Anette Bundgaard, Pædagogisk leder af Den kommunale Dagpleje

6 Dialogisk læsning i dagplejen. Vi ved, at børn i dag er meget sammen med de professionelle i deres vågne timer. Derfor er det vigtigt, at vi i dagplejen er med til at skabe et godt sprogstimulerende miljø for de 0-3 årige, da dette vil få betydning for børnenes videre sproglige udvikling. Derfor har vi i dagplejen fokus på den tidlige sprogstimulering, hvor vi er med til at skabe fundamentet for barnets sproglige udvikling. Vi har valgt at tage udgangspunkt i dialogiske læsning. Dialogisk læsning hvad er det? Højtlæsning er en hygge stund for både børn og voksne. Det er en systematisk måde at læse en bog på. Bogen læses mindst tre gange på en uge. Formålet med dialogisk læsning er at få børnene til at deltage aktivt i læsningen. Dialogisk læsning kan være med til at styrke barnets sprogtilegnelse, barnets ordforråd, sprogforståelse og barnets sociale relation. Måden bogen læses på: Før læsningen: Bogen og bogfolderen læses grundigt igennem. Materialerne som skal bruges til at lege med bogens indhold skal være inden for rækkevidde. Der udvælges 5-10 gode ord, det er vigtigt, at ordene kan kropsliggøres eller konkretiseres. Efter læsningen leges der med bogens gode ord. Under første læsning: Bogen præsenteres kort for børnene, hvilken bog er det vi skal læse. Derefter læses bogens tekst. Det kan være lidt svært for børnene første gang at sidde stille og lytte. De er optaget af at pille og pege i bogen, der skal være plads til det hele. Jo flere gange de prøver oplæsningen jo bedre bliver de til at sidde stille og lytte. Det allervigtigste er at børnene er engagerede og får en rigtig god oplevelse. Børnene er i en udviklingsproces, og ting ta r tid:) Efter oplæsningen leges der med de gode ord. Der er mange forskellige måder at lege med bogens indhold f.eks.: Dialog: snak om billederne i bogen. Leg og læsning: leg med bogens indhold. Rim, rem og sang: med bogens indhold. Under anden og tredje læsning: Mange børn bliver bedre og bedre til at lytte og koncentreret for hver gang, de hører en bog. Gentagelserne er med til at få børnene til at slappe af. Under anden og tredje læsninger kigges, der på bogens billeder, og snakkes derud fra. Husk at det ikke dur at arbejde med bogens indhold, hvis den voksne er den eneste, der arbejder, fordi børnene er stået af!!

7 Pilotprojekt: Inden vi gik i gang med projekt dialogisk læsningen valgt vi 4 dagplejer ud som skulle være prøvekaniner. Inden projektet startede: Blev der lavet et samarbejde med Morsø Bibliotek, hvor vi I fællesskab fik bøger hjem som henvendte sig til de 0-3årige, og kunne bruges i forbindelse ned dialogiske læsning. Der er lavet bogfolder til de bøger som skulle bruges i projektet plus flere bøger. Derefter blev der valgt 4 dagplejer, som skulle være med i projektet. Opstart af projektet: De 4 dagplejer har fået en gennemgang af hvad dialogisk læsning er, og hvordan de kunne lege med bogens indhold. Der er blevet lagt stor vægt på at dagplejerne skulle gøre bøgerne til deres, så de på den måde kunne leve sig ind i bogen. Derefter blev der lavet en TRAS på de børn, som deltog i projektet. Ud fra TRAS kan vi konkludere, at alle børnene i projektet har forudsætningen for at udvikling sig sprogligt, det vil sige de alderssvarende indenfor samspil, kommunikation, opmærksomhed, disse tre er grundstenen for barnets sproglige udvikling. Til at starte med fik de 4 dagplejer, en kuffert med 4 bøger + bogfolder i, de materialer de skulle bruge i forbindelse med oplæsningen skulle de selv finde. Vi valgte at den sammen bog skulle læses 3 gange om ugen i 14 dage, derefter skulle de vælge en ny bog. Da de var kommet i gang, sagde de alle at de var en fantastisk god måde at læse en bog på, og børnene var meget nysgerrig efter hvad de skulle lege med efter oplæsningen. Dagplejerne så hurtigt et tegn på at børnene blev fanget af dialogisk læsning, for når de fandt kufferten frem satte alle børn sig i en lille rundkreds og kiggede på dagplejerne. Ligeledes kunne de se, at børnene gerne ville deltage aktivt i læsningen f.eks. når de så kufferten satte de sig på gulvet og kiggede nysgerrig på dagplejeren, de hjalp med at finde tingene, som lå i kufferten. Da vi fornemmede at dialogisk læsningen havde en rigtig god effekt på barnets sproglige udviklingen, valgte vi at alle dagplejerne skulle introduceres for dialogiske læsning samt gøre brug af metoden i deres hverdag.

8 Nyt fra lederen Så har vi passeret 1. marts og foråret er på vej. Foråret i dagplejen byder på mange gode oplevelser. Vi har generalforsamling i dagplejen d. 13. marts. Vi håber I møder op til en hyggelig aften og overvej allerede nu, om du kunne tænke dig at stille op til bestyrelsen. Dagplejen har 1. april 40 års jubilæum. Vi fejrer jubilæet i Nykøbing Hallen onsdag d. 2. april, hvor Borgmester Hans Ejner Berthelsen kommer og byder velkommen. Efterfølgende vil Michael Back komme og underholde børn og voksne, så det glæder vi os meget til. I er alle velkomne, hvis I har lyst, sig det til jeres dagplejer så melder hun/han jer på listen Der vil være kaffe og brød til alle. Dagplejerne har været gennem et langt efteruddannelsesforløb, og vi vil bruge 2014 til at gå endnu mere i dybden med det, vi allerede har lært. Vi håber I som forældre kan mærke, at dagplejerne har været optaget af læring og udvikling. Vi synes, dagplejerne har været engagerede og har arbejdet målrettede i efteruddannelsesperioden. Dagplejer Else Larsen har 1. april 40 års jubilæum, og Hans Ejner Bertelsen vil overrække Else Dronningens fortjeneste medalje d. 5. april. Vi ønsker Else tillykke her fra dagplejekontoret. Pt. planlægger vi allerede nu sommerferie for dagplejere og børn, der skal passes i Det er et stort puslespil, som kræver meget planlægning. Så tak til jer forældre for jeres tidlige tilbagemeldinger på pasningsbehov i sommerferien. Hvis jeres børn alligevel ikke har behov for pasning i ferieugerne, vil vi meget gerne vide besked hurtigst muligt, da vi så evt. kan give en dagplejer mere fri Hilsen Anette Bundgaard

9 De valgte forældrerepræsentanter I forældrebestyrelsen: (formand) Vivian Scmücker Søndergaard Jeanette Ejsing Møberg Gadevang 7, Sejerslev Klingenbergsgade Nykøbing Mors 7900 Nykøbing Mors Tlf Tlf Mail: Vss@morsoeforsyning.dk Mail: jeanettemoeberg@gmail.com Valgt 2013 PÅ VALG Valgt 2013 PÅ VALG (nyhedsbladet) Bodil Kærgaard Hansen Sallingsundvej 31 Chenette Kjær Pedersen Fredsøvej 52, Fredsø 7900 Nykøbing Mors 7900 Nykøbing Mors Tlf / Mobil: Mail: bobski.hansen@gmail.com Mail: chenette_bak_87@hotmail.com Valgt 2013 Valgt 2013 PÅ VALG Bente Sandal Plejdrup Kærvej 54 Lone Høgh Vad Gammel Landevej 46, Tødsø 7900 Nykøbing Mors 7900 Nykøbing Mors Tlf / Mobil: / Mail: bente.mogens@gmail.dk Mail: lone.vad@privat.dk Valgt 2013 Valgt 2013 PÅ VALG Mette Bukh Hedegaard Blåbærvej Nykøbing Mors Mobil: Mail: mettebrian@gmail.com Valgt 2013

10 Suppleant: Inge Marie Overgaard Suppleant: Pia Venning Larsen Kastanie Allé 4 Rolstrupparken Nykøbing Mors 7900 Nykøbing Mors Mobil: Mobil: Mail: ingemarieringgaard@hotmail.com Mail: pvl@jyskebank.dk Valgt 2013 PÅ VALG Valgt 2013 PÅ VALG Kommunale repræsentanter i forældrebestyrelsen: Dagplejerepræsentanter: Lone Pedersen Anna Jensen 7950 Erslev 7900 Nykøbing Mors Tlf Tlf Dagplejekontoret: Karina Bech Rasmussen Sekretær: Anette Bundgaard Pædagogisk leder Dagplejen Tlf Tlf Ideer og indlæg til nyhedsbladet Hvis der er dagplejere eller forældre, som har gode ideer, kommentarer, historier/indlæg eller billeder, er I meget velkomne til at kontakte forældrebestyrelsen. Bladet udgives to gange årligt. Indlæg og billeder til nyhedsbladet sendes til Bodil Kærgaard Hansen på bobski.hansen@gmail.com

11 Besked vedr. gæstepleje Husk at give besked, når jeres barn ikke har brug for en gæsteplads. Husk at give Dagplejekontoret besked så tidligt som muligt, hvis dit barn alligevel ikke skal benytte sig af en gæsteplads. Det koster Morsø Kommune rigtig mange penge at holde pladserne frie til børnene, hvilket er ærgerligt, hvis børnene alligevel ikke kommer, eller hvis pladsen kunne være brugt af et andet barn. Husk også at give jeres dagplejer besked, så snart I ved, hvornår I skal holde ferie. Ved afbud kan du ringe til Helle Munk Hansen på tlf

Velkommen i dagplejen i Område Grenaa

Velkommen i dagplejen i Område Grenaa Velkommen i dagplejen i Område Grenaa 1 Velkommen til den kommunale dagpleje i Område Grenaa Vi vil gerne byde jer velkommen i den kommunale dagpleje i Område Grenaa, Norddjurs Kommune. Med denne pjece

Læs mere

Besked vedr. gæstepleje

Besked vedr. gæstepleje DAGPLEJENS NYHEDSBLAD Besked vedr. gæstepleje Husk at give besked, når jeres barn ikke har brug for en gæsteplads Husk at give Dagplejekontoret besked så tidligt som muligt, hvis dit barn alligevel ikke

Læs mere

Velkommen til dagplejen i Område Grenaa

Velkommen til dagplejen i Område Grenaa Velkommen til dagplejen i Område Grenaa Velkommen til den kommunale dagpleje i Område Grenaa Vi vil gerne byde jer velkommen i den kommunale dagpleje i Område Grenaa, Norddjurs Kommune. Med denne pjece

Læs mere

Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning. t for dit barn

Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning. t for dit barn Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning t for dit barn Dialogisk læsning At læse højt med sit barn er rigtig hyggeligt. Samtidig er det også en af de største sproggaver, du kan give

Læs mere

VELKOMMEN I DAGPLEJEN

VELKOMMEN I DAGPLEJEN VELKOMMEN I DAGPLEJEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN MORSØ KOMMUNE 3 MULIGHED FOR ORLOV 4 BARNETS PASNINGSBEHOV 5 BESKÆFTIGELSE OG UDVIKLING 5 LEGESTUE 6 RYGEPOLITIK 6 UDSTYR 6 BØRN I BILEN

Læs mere

Nyttige links. Dagplejen Kayerødsgade 46, 9000 Aalborg Tlf.:

Nyttige links. Dagplejen Kayerødsgade 46, 9000 Aalborg Tlf.: Nyttige links Læs mere om vores retningslinjer for kost, læreplaner mv. på: www.aalborg.dk/dagplejen Læs mere om smitsomme sygdomme hos børn i Sundhedsstyrelsens folder på: www.sundhedsstyrelsen.dk Orienter

Læs mere

DAGPLEJENS NYHEDSBLAD. Efterår 2015

DAGPLEJENS NYHEDSBLAD. Efterår 2015 DAGPLEJENS NYHEDSBLAD Efterår 2015 1 Indhold Nyt fra Dagplejen Side 3 Vinter pakkeliste til dagplejen Side 5 Opskrift på figenpålæg Side 6 Kæledyr i dagplejen Side 7 Forældrebestyrelsen Side 8 2 Nyt fra

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

Velkommen til min dagpleje.

Velkommen til min dagpleje. Velkommen til min dagpleje. Mit navn og adresse er: Karin Kjær Jensen Egevej 10 6051 Almind 22588077/75561986 Mine åbningstider er: Mandag torsdag fra kl. 6.45 til 16.30 Fredag fra kl. 6.45 til 15.45 Lidt

Læs mere

for Dagtilbuddet Skovvangen

for Dagtilbuddet Skovvangen Sprogpjece for Dagtilbuddet Skovvangen Sprogpjece for Dagtilbuddet Skovvangen Denne sprogpjece er udarbejdet af Dagtilbuddet Skovvangens sprogudvalg. Udvalget består af pædagoger og sprogvejledere fra

Læs mere

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i. af Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt. Hvad er dagpleje?

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i. af Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt. Hvad er dagpleje? Dagplejen Kære forældre Velkommen til dagplejen i Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt af Randers Kommune. Hvad er dagpleje? En dagplejer passer normalt 4 børn, og har i perioder

Læs mere

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece Børnehuset Spentrup Forældrepjece Velkommen til Børnehuset Spentrup/Haldvej Børnehaven Haldvej har omkring 50 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Børnehaven Haldvej er en del af Spentrup Børnehus som også

Læs mere

Velkommen til Dagplejen Syvstjernen

Velkommen til Dagplejen Syvstjernen Velkomstfolder Velkommen til Dagplejen Syvstjernen SYVSTJERNEN Børnehusene Syvstjernen Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen som forældre i dagplejen ved Børnehusene Syvstjernen, samt give jer

Læs mere

Familien går en spændende og forandringsrig tid i møde, når barnet starter i børnehave.

Familien går en spændende og forandringsrig tid i møde, når barnet starter i børnehave. På vej i Børnehave Målet er, at vi sammen med jer arbejder for, at skabe en rød tråd i dit barns liv, hvor helhed og sammenhæng skal sikre trivsel ved overgangen fra dagpleje eller vuggestue til børnehave.

Læs mere

Hvad er en kommunal dagpleje?

Hvad er en kommunal dagpleje? DAGPLEJEN 1 Velkommen Vi byder dig og dit barn velkommen i Den kommunale Dagpleje i Esbjerg kommune. Med denne folder vil vi gerne fortælle dig om dagplejen og dens muligheder. Pjecen er udarbejdet af

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Område Grenaa Velkommen til den kommunale dagpleje i Område Grenaa Vores adresse er: Område Grenaa Østre skole, Skolebakken 20 8500 Grenaa Dagplejekontorets personale:

Læs mere

VELKOMMEN. til den kommunale dagpleje

VELKOMMEN. til den kommunale dagpleje VELKOMMEN til den kommunale dagpleje VELKOMMEN - til den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune Med denne pjece ønsker vi at byde jer velkommen som forældre i den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune.

Læs mere

Note fra Slangerup Børnehave

Note fra Slangerup Børnehave Note fra Slangerup Børnehave Vi har i vores evaluering af de pædagogiske læreplaner, måtte erkende at vores mål omkring flere af temaerne ikke er blevet gennemført. Det skyldes at vi har været optaget

Læs mere

velkommen i dagplejen

velkommen i dagplejen velkommen i dagplejen velkommen i Dagplejen Kære forælder Denne pjece indeholder praktiske oplysninger, som i ord og billeder, fortæller om hverdagen hos en dagplejer. Indhold 3 Dagplejen er for børn fra

Læs mere

BIRTE GRAM TLF

BIRTE GRAM TLF MONA SCHMIDT TLF. 23932767 ANETTE JUHL TLF. 40941628 SUSIE JAKOBSEN TLF. 23937552 SONJA LUND TLF.30564906 ANETTE NIELSEN TLF. 50954269 BIRTE GRAM TLF. 20531952 BENTE AAGAARD TLF. 50907346 Dit guld, et

Læs mere

Børnehusene Team Høng Dagplejen

Børnehusene Team Høng Dagplejen Børnehusene Team Høng Dagplejen TEAM HØNG Velkommen til den kommunale dagpleje Velkommen i dagplejen Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen som forældre i dagplejen ved Børnehusene Team Høng.

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

VELKOMMEN til den kommunale dagpleje

VELKOMMEN til den kommunale dagpleje VELKOMMEN til den kommunale dagpleje VELKOMMEN - til den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune Med denne pjece ønsker vi at byde jer velkommen som forældre i den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune.

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker Forældrefolder Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker BJERGSTED BAKKER Velkommen til Hækkemosen Opstart Vi vil gerne have,at I ringer og aftaler et besøg i børnehaven inden I starter, så I kan se børnehaven,

Læs mere

Glidende Overgang Ødis SFO

Glidende Overgang Ødis SFO Glidende Overgang Ødis SFO Velkommen til glidende overgang. Kære forældre og børn i Glidende overgang. Velkommen til Ødis Skoles SFO. Vi har glædet os til at møde jer og ser frem til, at skulle være sammen

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2017

Velkommen til Guldsmeden 2017 Velkommen til Guldsmeden 2017 Et godt forældresamarbejde er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen om vores pædagogik og om

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejeren

Velkomst og fakta om dagplejeren Velkomst og fakta om dagplejeren Jeg hedder Christina, og jeg er fra 1975. Jeg har været ansat som dagplejer siden 2007 og er super glad for det. Jeg har sammenlagt arbejdet i daginstitution i 10 år, både

Læs mere

Velkommen Hos Gitte Olsen

Velkommen Hos Gitte Olsen Velkommen Hos Gitte Olsen Motorik- og sprogdagplejer i Vig ed h n e p l u Selvhj Tryghe d Sprog Motor Nærv ær ik se l e b y ord f l i t Tid Natur Person lig udvikl in g Lidt om mig selv, og mit arbejde

Læs mere

Børnehaven Vejlen. Institutionsskema Langeland Kommune

Børnehaven Vejlen. Institutionsskema Langeland Kommune Børnehaven Vejlen Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Børnehaven Vejlen Institutionsnavn Adresse Leder Vores nærmeste nabo er Rudkøbing Vejle, hvorfra vi har snuppet vores navn. Vi bor med

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

VELKOMMEN I DAGPLEJEN. Allingåbro Børneby ALLINGÅBRO BØRNEBY NORDDJURS KOMMUNE

VELKOMMEN I DAGPLEJEN. Allingåbro Børneby ALLINGÅBRO BØRNEBY NORDDJURS KOMMUNE VELKOMMEN I DAGPLEJEN ALLINGÅBRO BØRNEBY NORDDJURS KOMMUNE Velkommen til den kommunale dagpleje i Distrikt Allingåbro! Dagplejen er en afdeling i Allingåbro. Adressen er: Allingåbro Plantagevej 11 8961

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs kommune. Allingåbro Børneby Plantagevej 11 8961 Allingåbro Afdelingsleder Bente Laursen 89594240/23111541 Email

Læs mere

Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole

Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole Hvad er Mini-Spiren: Når man skal starte i børnehaveklasse på Nr. Lyndelse Friskole til august 2017, så starter man i Mini-Spiren d. 3. april og fortsætter

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkommen til Dagplejen Bjergsted Bakker

Velkommen til Dagplejen Bjergsted Bakker Velkommen til Dagplejen Bjergsted Bakker BJERGSTED BAKKER Velkommen til den kommunale dagpleje Velkommen i dagplejen Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen som forældre i dagplejen, samt give

Læs mere

Velkommen til Alfehøjen

Velkommen til Alfehøjen Velkommen til Alfehøjen Lisbet Line Anja Ida Pædagog Pædagog Medhjælper Medhjælper (Barselsorlov) Troldebo Lonnie K Cecilia ------------------- Pædagog Pædagog Studerende Børnehuset Marievang Velkommen

Læs mere

Velkommen Hos Gitte Olsen

Velkommen Hos Gitte Olsen Velkommen Hos Gitte Olsen Motorik- og sprogdagplejer i Vig Nærvær Tryghed Sprog Natur Sanser Motorik Personlig udvikling Tid til fordybelse Lidt om mig selv, og mit arbejde med børnene. Jeg hedder Gitte,

Læs mere

Lokal Sprog- og handleplan Daginstitutionen Sydbyen

Lokal Sprog- og handleplan Daginstitutionen Sydbyen Lokal Sprog- og handleplan Daginstitutionen Sydbyen En barndom vises ved, at vi er i stad til at blive det vi ikke er. (Lois Hozman). Med disse filosofiske ord har vi i Daginstitutionen Sydbyen udarbejdet

Læs mere

PÆDAGOGISK LÆREPLAN DAGPLEJEN KUNDBY BØRNEHUS

PÆDAGOGISK LÆREPLAN DAGPLEJEN KUNDBY BØRNEHUS KUNDBY BØRNEHUS INTEGRERET DAGINSTITUTION TRØNNINGEVEJ 11 B-C, KUNDBY, 4520 SVINNINGE KONTOR 72 36 72 10 BØRNEHAVE 72 36 76 13 FRITTER 72 36 76 18 DAGPLEJEN 72 36 76 16 E-MAIL: KUNDBYBOERNEHUS@HOLB.DK

Læs mere

Personlige kompetencer

Personlige kompetencer Personlige kompetencer Alle børn får lige muligheder for at få kendskab til computer og IPad. Børnene får et sundt, naturligt og afslappet forhold til computer og IPad i dagligdagen. Vi arbejder hen imod

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2018

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2018 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2018 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel, overgangen til skolen. Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om hverdagen i Vester

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til min dagpleje. Fakta om mig hvem er jeg?

Velkommen til min dagpleje. Fakta om mig hvem er jeg? Velkommen til min dagpleje Navn: Lena Kjær Guldbrandsen Adresse: Egevej 11, 6051 Almind Tlf: 22 98 58 58 Mine åbningstider: Man-Tors: 06.45-16.30 Fredag: 06.45-15-30 Fakta om mig hvem er jeg? Jeg hedder

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2017

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2017 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2017 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel, overgangen til skolen. Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om dagligdagen i Vester

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

DAGTILBUDSKATALOG BIBLIOTEKETS TILBUD TIL DAGPLEJERE, VUGGESTUER OG BØRNEHAVER

DAGTILBUDSKATALOG BIBLIOTEKETS TILBUD TIL DAGPLEJERE, VUGGESTUER OG BØRNEHAVER DAGTILBUDSKATALOG BIBLIOTEKETS TILBUD TIL DAGPLEJERE, VUGGESTUER OG BØRNEHAVER 2019 Bibliotek Dagtilbud Samarbejde Leg, læs & lær samarbejde mellem dagtilbud og bibliotek VELKOMMEN TIL VEJLE BIBLIOTEKERNES

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2019

Velkommen til Guldsmeden 2019 Velkommen til Guldsmeden 2019 Et godt forældresamarbejde starter med åben ærlig dialog. Når vi voksne arbejder tæt sammen, får børnene den bedste start i Guldsmeden Før opstarten bliver forældre og børn

Læs mere

VELKOMMEN I DAGPLEJEN

VELKOMMEN I DAGPLEJEN VELKOMMEN I DAGPLEJEN VELKOMMEN i Dagplejen Kære forælder Denne pjece indeholder praktiske oplysninger, som i ord og billeder fortæller om hverdagen hos en dagplejer. Indhold 3 Dagplejen er for børn fra

Læs mere

Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg

Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg Velkomstpjece dagplejen Norddjurs Kommune Børneby Glesborg 1 Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs Kommune Børneby Glesborg Børneby Glesborg Glesborg Bygade 81 8585 Glesborg Distriktsleder -

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Mariannes dagpleje 2015 Kontakt oplysninger: Marianne Svendsen Paxvej Brørup Tlf.: Marianne Svendsen Redigeret af Maria Moesgaard

Mariannes dagpleje 2015 Kontakt oplysninger: Marianne Svendsen Paxvej Brørup Tlf.: Marianne Svendsen Redigeret af Maria Moesgaard Marianne s dagpleje Mariannes dagpleje 2015 Kontakt oplysninger: Marianne Svendsen Paxvej 49 6650 Brørup Tlf.: 21 68 99 09 Marianne Svendsen Redigeret af Maria Moesgaard KÆRE FORÆLDRE. Velkommen indenfor

Læs mere

Vi lægger særlig vægt på, at kemien mellem jer og dagplejeren er god, og at I har tillid til dagplejeren.

Vi lægger særlig vægt på, at kemien mellem jer og dagplejeren er god, og at I har tillid til dagplejeren. Dagplejen Nærmest hjemme En god begyndelse for barn og forældre Om kort tid skal jeres barn starte i dagpleje. Vi ved, at det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn til pasning første

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

SMTTE-MODEL SPROG OG KOMMUNIKATION Det jeg siger og det jeg gør Pædagogisk tema foråret 2014

SMTTE-MODEL SPROG OG KOMMUNIKATION Det jeg siger og det jeg gør Pædagogisk tema foråret 2014 SMTTE-MODEL SPROG OG KOMMUNIKATION Det jeg siger og det jeg gør Pædagogisk tema foråret 2014 Sammenhæng Sprog er grundlæggende for at kunne udtrykke sig og kommunikere med andre. Igennem talesprog, skriftsprog,

Læs mere

Velkommen i Gittes dagpleje

Velkommen i Gittes dagpleje Velkommen i Gittes dagpleje 1 Jeg hedder Gitte Gudmandsen og min mand hedder Toni. Vi har to drenge, Kasper og Lasse. Lasse er stadig hjemmeboende. Jeg vil med denne bog give jer indblik i min dagpleje.

Læs mere

Velkommen i dagplejen

Velkommen i dagplejen Velkommen i dagplejen Jeres barn skal nu starte i dagpleje hos en af vores kommunale dagplejere. Den tid som barnet skal tilbringe i dagplejen er en forholdsvis stor del af barnets friske og vågne tid.

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Læreplanstema: Krop og bevægelse Ferie i Røde Kors Børnehus. Børn og personale holder ferie på skift i juli/august. Personalet Personalet afholder 3 u

Læreplanstema: Krop og bevægelse Ferie i Røde Kors Børnehus. Børn og personale holder ferie på skift i juli/august. Personalet Personalet afholder 3 u Årsplan Røde Kors Børnehus i Børnehaven August til oktober 2017 Læreplanstema: Krop og bevægelse Ferie i Røde Kors Børnehus. Børn og personale holder ferie på skift i juli/august. Personalet Personalet

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Torsdag den 5. februar 2015 Mødested: Starttidspunkt: Kl. 17:15 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

VELKOMMEN. til den kommunale dagpleje

VELKOMMEN. til den kommunale dagpleje VELKOMMEN til den kommunale dagpleje VELKOMMEN - til den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune Med denne pjece ønsker vi at byde jer velkommen som forældre i den kommunale dagpleje i Jammerbugt Kommune.

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen 1 Dagplejen er kommunens største daginstitution med 48 dagplejere, 3 deltidsansatte pædagoger, 1 leder og en administrativ medarbejder. Dagplejen arbejder ud fra et anerkendende børnesyn,

Læs mere

Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer

Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer SOLRØD KOMMUNE DAGPLEJEN Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer Du og dit barn bydes velkommen i den kommunale dagpleje. I pjecen her finder du alle de vigtigste oplysninger om dagplejen.

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen. Norddjurs Kommune

Velkomstpjece Dagplejen. Norddjurs Kommune Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs kommune. Børneby Vivild Bakkegårdsvej 8a Vivild 8961 Allingåbro Dagplejepædagog i børneby Vivild Annette Sortkjær

Læs mere

Børnehaven Pyramiden. Institutionsskema Langeland Kommune

Børnehaven Pyramiden. Institutionsskema Langeland Kommune Børnehaven Pyramiden Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Børnehaven Pyramiden. Institutionsnavn Adresse Leder Vi holder til midt i Rudkøbing i gå-afstand til byens villakvarterer, bibliotek,

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune - Distrikt Ørum

Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune - Distrikt Ørum Velkomstpjece Dagplejen Norddjurs Kommune - Distrikt Ørum 1 Velkommen til den kommunale dagpleje i Norddjurs kommune Distrikt Ørum Distrikt Ørum Skolebakken 33 8586 Ørum Distriktsleder - Distrikt Ørum

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Simmerbølle Børnehave

Simmerbølle Børnehave Simmerbølle Børnehave Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Simmerbølle Børnehave Institutionsnavn Vi har til huse i en lille landsby på landet 2½ kilometer fra Rudkøbing, hvor vi er nabo til

Læs mere

Velkommen til børn og forældre

Velkommen til børn og forældre Velkommen til børn og forældre Præsentationsmøde Når I har fået en plads i dagplejen, inviterer pædagogen jer og jeres barn til et præsentationsmøde hos dagplejer. Pædagogen forestår mødet. På mødet fortæller

Læs mere

Lenes dagpleje. Data: Sms/ring: 61134475. Mail: lenesimonsenstrangholt@outlook.dk

Lenes dagpleje. Data: Sms/ring: 61134475. Mail: lenesimonsenstrangholt@outlook.dk Lenes dagpleje Jeg hedder Lene Simonsen Strangholt, og har været dagplejer siden 1992. Jeg er uddannet pædagogisk assistent. Jeg har normalt 4 børn i dagpleje, i alderen 6 mdr. til 3 år, hvorefter børnene

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Nyhedsbrev for Juni/Juli

Nyhedsbrev for Juni/Juli Nyhedsbrev for Juni/Juli Kære Forældre Så er vi klar til sommer og sol i skrivende stund er der dejligt vejr, så vi håber bare, det må fortsætte. Inden vi er helt klar til at gå på sommerferie, så får

Læs mere

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011).

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011). Musikdagplejer Louise Østergaard Nielsen Klintevej 60 6000 Kolding Åbningstider: Mandag Torsdag: 6.30-16.15 Fredag: 6.30 15.30 Fakta om mig og min familie Jeg er født i 1983. Jeg har arbejdet som dagplejer

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejen

Velkomst og fakta om dagplejen Velkomst og fakta om dagplejen Mette Hindkjær Klintevej 64 6000 Kolding Tlf. 41274749 Mine åbningstider: Mandag tirsdag 6.45-16.15 Onsdag torsdag 6.30-1615 Fredag 6.30-15.45 Jeg hedder Mette, og er født

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til Åsagergård. Vuggestue. Hirseager 2-4 Tlf.nr

Velkommen til Åsagergård. Vuggestue. Hirseager 2-4 Tlf.nr Velkommen til Åsagergård Vuggestue Hirseager 2-4 Tlf.nr. 46150917 Vi har i denne folder prøvet at samle de ting, der kunne være interessante at vide for dig, som har et barn der skal starte i Åsagergård,

Læs mere

Juni Nyhedsbrev Eriksminde vuggestue. Læs i dette blad om: Nyt fra forældrebestyrelse Nyt fra vuggestuen Aktiviteter og arrangementer

Juni Nyhedsbrev Eriksminde vuggestue. Læs i dette blad om: Nyt fra forældrebestyrelse Nyt fra vuggestuen Aktiviteter og arrangementer Juni 2010 Nyhedsbrev Eriksminde vuggestue Læs i dette blad om: Nyt fra forældrebestyrelse Nyt fra vuggestuen Aktiviteter og arrangementer 1 Kære forældre. Så kom sommeren endelig. Vi tilbringer jo meget

Læs mere

DAGPLEJEN BARNETS BOG

DAGPLEJEN BARNETS BOG DAGPLEJEN BARNETS BOG I Odsherred Kommune arbejder vi med dokumentation af barnets liv i dagplejen. Metoden er Barnets bog. Når barnet starter i dagplejen Ved opstart af dagpleje tilbydes et hjemmebesøg

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Velkommen. i Dagplejen ved Skødstrup Dagtilbud

Velkommen. i Dagplejen ved Skødstrup Dagtilbud Velkommen i Dagplejen ved Skødstrup Dagtilbud Kære forældre, Velkommen i Dagplejen ved Skødstrup Dagtilbud. For at sikre at du/i og dit/jeres barn får så god en start som mulig, er der udarbejdet denne

Læs mere