REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen"

Transkript

1 REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen Nu er det snart sommerferie Når eleverne fra 0.-8.klasse samt førskoleklasserne på fredag kl i Teatersalen slutter skoleåret med at synge Ferie, ferie, ferie! Slap nu af, du har fri, og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi; den vil skinne til ferien er forbi, så ved alle børn og glæder sig helt sikkert til, at de - i de næste 46 dage - ikke skal lave lektier, de kan sove lidt længere, måske må de være lidt længere oppe om aftenen, de får måske oven i købet mulighed for at se lidt mere til mor, far og evt. søskende. Nogle skal ud at rejse, nogle skal på ferie hos bedsteforældre, nogle skal i FO, nogle skal i sommerhus, nogle skal være hjemme og være sammen med kammerater osv. osv.

2 Vigtigst af alt er, at alle børn får mulighed for at slappe af og forhåbentlig slappe af på deres måde. De har brug for dette, for de har brug for at samle energi til det næste skoleår 2012/13. For meget nyt skal læres også næste år. Måske nye fag, ny læring i de enkelte fag, nye metoder, nye omgivelser, nye kammerater, nye lærere og/eller pædagoger, nye regler, nye aktiviteter mv. Første skoledag efter ferien Alt det nye begynder helt sikkert fra onsdag den 15.august, hvor Realskolen har sin første skoledag for alle klasse fra kl (FO har åben allerede fra mandag den 30.juli kl ). Denne første dag i alle tre timer har klasserne deres klasselærer og fra 0.-3.klasse også deres primærpædagog fra FO. Vi mødes alle i skolegården senest kl. 10 denne dag. Klasselæreren står med et klasseskilt og dér samles den enkelte klasse med evt. forældre. Flaget hejses og vi byder hinanden og det nye skoleår velkommen. Derefter går eleverne med deres klasselærer til undervisning frem til kl. 13. Alle elever skal denne dag medbringe: Skoletaske med penalhus. Bærbar ipad/pc fra 4.klasse. Madpakke/drikkevarer. Mens eleverne undervises, er der i Teatersalen et underholdende indslag for forældrene, værksteder i Realskolens ind- og udkrydsningssystem i FO samt et kort follow-up-kursus i forældreintra og efterfølgende en enestående mulighed for, at forældrene klassevis laver en børne-/forældre-trivselskalender for det næste skoleår med udgangspunkt i forældrenes medansvar for at skabe de bedste trivselsmæssige rammer for egne børn på Realskolen; imens byder vi på lidt kaffe/te og brød undervejs. Næste dag, torsdag den 16.august, er det almindelig skoledag for alle ifølge det udleverede skema. Men inden vi når dertil, er der en række praktiske informationer, bl.a. vedr. de sidste skoledage og også vedr. næste skoleår.

3 Praktiske oplysninger Inden sommerferien Bogaflevering senest torsdag den 28. juni kl. 10 for 0.-8.kl. Biblioteket er beredt, kan I tro. Realskolens to bibliotekarer, Hanne Mikkelsen og Jeanette Nielsen, er i fuldt sving med at tjekke, om alle elever i disse dage har afleveret deres bøger og hjælper gerne med at fortælle, hvorvidt en elev endnu mangler at få afleveret. Sidste frist for aflevering af bøger (både taskebøger, bøger udlånt fra Amtscentralen/CFU, bøger fra biblioteket, andre bøger eller materiale) er altså på torsdag. Forældrene må meget gerne hjælpe deres børn med at samle bøgerne sammen også selv om de går i 8.klasse (blot en erfaring vi har!), tage bogbind af og viske evt. små blyantssteger ud. Fredag den 29.juni kl. 12 gøres op, hvilke bøger/hvilket materiale der ikke er afleveret og en regning på bogen/materialet sendes til lånerens/elevens forældre med krav om erstatning. Forinden er eleven blevet informeret om den manglende aflevering. For klasse er sidste frist tirsdag den 26.juni kl. 14. På dimissionsaftenen (dagen efter) vil der ved opslag blive informeret om manglende afleveringer. Er bøgerne stadigvæk ikke afleveret torsdag kl. 10, vil der som til de andre blive udsendt krav om erstatning. Desværre ser vi os nødsaget til at indskærpe vore krav om aflevering af Realskolens materialer og dermed også vore krav om erstatning. De penge, vi mister ved manglende aflevering, bliver jo taget fra et andet godt tilbud på skolen. Øv. Dimission onsdag den 27.juni Denne onsdag ønsker Realskolen til lykke til alle elever i 9. og 10.klasse med veloverståede prøver. Dimissionen foregår i Teatersalen fra kl Tilmelding nødvendigt.

4 Garderoberum 0.-4.kl. Senest torsdag den 28.juni kl. 10 bedes alle forældre hjælpe til med at tømme eget barns garderoberum på gangen - fra 0.-4.klasse. Lægge det i en pose med tydeligt navn og klasse på, hvis det skal bruges i løbet af sommerferien i FO. Dermed får vi mulighed for i løbet af sommerferien at gøre rummene parate til næste skoleår; 4.klassernes garderoberum nedtages for at gøre plads til lockers dér. Glemt tøj. Fra mandag den 02.juli kl. 12 til og med fredag den 06.juli kl. 12 fremlægges glemt tøj fra skoleåret 2011/12 i Teatersalen; herefter vil det blive lagt i poser til gennemsyn i de første dage af det nye skoleår og derefter afleveres det resterende til hjælpeorganisation. Klasselærerdag torsdag den 28.juni kl for 0.-8.klasse. Alle møder denne dag senest kl i deres nuværende klasselokale og frem til kl. 10 er der fælles oprydning i klassen, de sidste bøger afleveres på biblioteket, rum til garderobe ryddes, lockers tømmes, nøgler afleveres og der pakkes i kasser mv. Herefter er der klassehygge frem til kl. 14. Også i år vælger vi på Realskolen, at disse fire timer foregår inden for Holbæk uanset klassetrin. Formålet med denne dag er, at klassen foretager sig noget hyggeligt og socialt sammen uden alt for mange omkostninger og inden for en radius, så vi denne samme dag netop kan nå ovennævnte oprydning, endelig bogaflevering, lokalebytning osv. Hvis den enkelte klasse med klasselærer ønsker en dag uden for Holbæk, så er der jo 200 skoledage at tage af næste skoleår. I øvrigt skriver klasselæreren særskilt ud om denne dag. Lokaleskifte. Af flere forskellige årsager har Realskolen valgt en større lokalemæssig rokade dette år i forhold til klasselokaler for 4.-9.klassetrin. Vi har vendt bøtten for bl.a. at tilgodese nogle praktisk pædagogiske forhold omkring kommende studietimer næste skoleår samt for det sociale fællesskab for de ældste klassetrin. Vi, der har arbejdet på Realskolen i mere end seks år, kan huske lokalebytning som et større puslespil, fordi lokalernes og derfor også klassernes størrelse var meget forskellige. Sådan er det heldigvis ikke mere, men vi har altså besluttet følgende: Kommende 4.ab flytter til 9.klasses hus. Kommende 5.ab flytter på 1.sal i Hovedbygningen i 8.klasses lokalerne.

5 Kommende 6.ab flytter til nuværende 4.ab i 3.fløj. Kommende 7.ab flytter til nuværende 5.ab i 3.fløj. Kommende 8.ab flytter til nuværende 6.ab i 3.fløj. Kommende 9.ab flytter til nuværende 7.ab i 3.fløj. For alle disse klassers vedkommende vil ledelse, klasselærere og EFOS og også meget gerne forældre i arbejdsweekenden gøre en særlig indsats for at optimere fælleslokalerne omkring disse klasselokaler, så de er alderssvarende. Lokalskift for de øvrige foregår som tidligere år. Skoleafslutning fredag den 29.juni kl Alle elever møder denne dag i skolen i deres nye klasselokale. Frem til kl. 10 er der klassehygge med kammerater og klasselærer. Derefter følges eleverne med klasselærer ad til Teatersalen, hvor den fælles skoleafslutning foregår. Tale, musik og sang, legater, gaver mv. er nogle af programpunkterne. Og kl synger vi Ferie, ferie, ferie og ønsker hinanden en rigtig god sommerferie. Skoledagen og skoleåret 2011/12 er dermed forbi. I sommerferien Administration. Fra mandag den 09.juli til og med fredag den 10.august er administrationen ved sekretærer helt lukket. Fra onsdag den 01.august er det muligt at træffe en ledelsesrepræsentant i administrationen mellem kl. 9 og 14. Telefonen vil blive aflyttet og mails vil blive besvaret så hurtigt som muligt. Fra mandag den 13.august er såvel administration som ledelse fuldtallig i tidsrummet kl FO. FO holder åbent fra mandag den 02.juli til og med 13.juli daglig fra kl til kl Kongsøre er fra tirsdag den 03.juli til og med torsdag den 05.juli. Fra mandag den 16.juli holder FO to ugers sommerferie, men er igen på benene mandag den 30.juli samme tid og samme sted. I øvrigt henvises til FO s generelle information til forældre. Hovedrengøring. I tre uger er der hovedrengøring på skolen; i år foregår det fra den 23.juli til og med 10.august. Også vinduerne får en ordentlig omgang.

6 Lige efter sommerferien Arbejdsweekend for forældre lørdag den 11. og søndag den 12.august fra kl. 09 til 14. OPRÅB TIL FORÆLDRE vi har brug for jeres hjælp. Selv om vi rydder op og gør hovedrent, så mangler vi rigtigt meget i år jeres hjælp til at gøre skolen helt klar til første skoledag. Fælles lokaler, klasselokaler, fælles arealer mv. har brug for rigtigt mange hænder denne weekend. Du er også meget velkommen til at hjælpe til mandag den 13. og tirsdag den 14.august, hvis det passer bedre ind i familiekalenderen. Bare mail til os. Der udsendes særlig indbydelse til denne arbejdsweekend også med mulighed for tilmelding. Befordring for elever. Forældre skal selv sørge for evt. bus- eller togkort til deres barn og således lægge ud herfor. Ansøgningsskema til dækning af udgifter hertil efter en ekstern fastlagt model kan rekvireres i administration eller via forældreintra i begyndelsen af det nye skoleår. Sidste frist for aflevering af ansøgning er den 31.august d.å. Først i slutningen af dette kalenderår modtager skolen det offentlige tilskud hertil og beløbet fordeles forholdsmæssigt blandt ansøgere og ud fra kilometerafstand med tilbagevirkende kraft. Bogregistrering, indbinding mv. De første dage af det nye skoleår skal bøger og andet udlån af undervisningsmateriale registreres digitalt. Eleven skal i samarbejde med faglæreren sørge herfor. Vigtigt ud over denne registrering er det imidlertid, at eleven skriver sit navn, klasse og årstal i bogen mv. Dette er forældrenes og elevens ansvar. Efter digital registrering og efter påskrevet navn mv. skal materialet bindes ind (hvis faglæreren kræver dette). Dette er for de yngste klassetrin udelukkende forældrenes ansvar for de ældste klassetrin er det også elevernes. Mandag den 10.september får Realskolen besøg af fire bogtrolde, der vil gå rundt i alle klasser for at tjekke registrering, navn i bøgerne samt indbinding. Hvis ikke alt er i orden, vil det pågældende barns forældre blive kontaktet af skolen. Vi vil godt passe på vore ting. Cykelparkering for forældre. Flere og flere forældre cykler med deres børn til skole og det er vi rigtigt glade for. Flere forældre har også anhænger på deres cykel så nu kniber det med pladsen osv. Lige når man kommer ind i skolegården er der til venstre en lille bygning (med bl.a. mælkerum); der opsættes cykelstativer i det nye skoleår udelukkende til forældrecykler og der vil også være plads til anhængere.

7 Medarbejdere parkerer deres cykler th. for indgangen til skolegården. Hundeparkering. Vi kan godt lide hunde på Realskolen og hvorfor ikke kombinere luftning af hund med f.eks. afhentning af barn? På muren til højre ved indgangen til skolegården er opsat en hundekrog. Lad hunden sidde der, mens barnet hentes. Mælkebestilling mv. Vi gør vores bedste for, at eleverne får de drikkevarer, som forældre har bestilt via Mælkefirma, men det kræver ved bestilling og betaling, at forældre udfylder nøjagtigt med navn, klasse med tal og bogstav, vare osv. Realskolen sørger for sortering af drikkevarerne efter lister fremsendt af det pågældende firma; har altså intet med registreringen at gøre. Ved mangel på levering bedes forældre i første omgang henvende sig til firmaet for at finde frem til årsagen hertil. Husk også at bestille i god tid før skoleårets start, hvis du vil sikre dit barn mælk eller lignende første skoledag. Skolefotografering. Datoer for skolefotografering er allerede fastlagt, nemlig onsdag den 22. til fredag den 24.august. Hvilken dag den enkelte klasse skal fotograferes, vides ikke endnu, men forældre via klasselærer skal nok få besked herom, når dagene nærmer sig. Skolepengenedsættelse. I særlige tilfælde yder Realskolen nedsættelse til skolepenge- (0.-10.kl.) og fritidsordningsbetaling (0.-3.kl.) efter helt fastlagte kriterier. Således må i hvert fald den personlige indkomst tillagt kapitalindkomsten ikke samlet for begge forældre overstige kr pr. barn under 18 år; dog er det ikke sikkert, at man kommer i betragtning, da det afhænger af antallet af ansøgere samt Realskolens forventning om det officielle tilskuds størrelse. Negativ kapitalindkomst kan ikke trækkes fra. Ansøgningsskema kan rekvireres i administrationen nu og de første dage i august. Sidste frist for aflevering af ansøgningsskema med vedlagt kopi af årsopgørelse for

8 2011 er mandag den 13.august 2012 kl. 12. Har Realskolen ikke modtaget ansøgningsskemaet samt årsopgørelsen senest denne dag, kan nedsættelsen ikke blive aktuel i dette kommende skoleår 2012/13. Derudover skal oplyses, at den aktuelle nedsættelse vil blive fordelt på månederne september 2011 til juni 2012; der betales således fulde skolepenge for august Farvel til det gamle skoleår Farvel til elever. I år siger vi naturligvis farvel til alle elever i nuværende 10.klasse og til tredive elever fra nuværende 9.klasser; 12 elever fortsætter i 10.klasse på Realskolen næste skoleår. Tak for godt samarbejde og held og lykke fremover. (Eleverne fra klasse får lidt flere ord med på vejen til dimissionsaftenen). Så siger vi farvel til meget få elever i år fra de øvrige klassetrin; enkelte har valgt en anden skoleform, f.eks. efterskole og enkelte trænger til lidt luftforandring. Realskolen ønsker jer elever en rigtig god skolegang fremover og et dejligt liv i øvrigt. Farvel til medarbejdere. Kim B. F. Jensen har fratrådt sin stilling som lærer på Realskolen fra næste skoleår; Realskolen ønsker Kim god vind fremover. Lærer Casper G. musiklærer og barselsvikar mv. har fået et musikjob i musikskolen, hvor han bor; alle mulige gode ønsker for fremtiden. Julie C. fast vikar igennem to år har valgt at påbegynde en videreuddannelse; Realskolen ønsker Julie pøj-pøj fremover. Filip fast vikar i FO stopper ligeledes på grund af andre planer; Realskolen ønsker Filip alt muligt godt fremover. Sophie vikar i skole og FO har også valgt at stoppe; Sophie skal studere i USA. Good Luck. Mick vikar i FO har også valgt at stoppe på grund af andre planer. Held og lykke fremover. På gensyn til enkelte medarbejdere. Vi glæder os til at se pædagog Lykke Nielsen i løbet af efterårsferien efter endt barselsorlov. Vi siger også glædelig fædreorlov til pædagog Theis B. Andreasen her i efteråret. Godt for FO, at pædagog Kenneth slog til som fast vikar. Tak for det.

9 Goddag til det nye skoleår Velkommen til nye elever. Dermed skal vi så byde velkommen til nye kammerater/elever på Realskolen. Den lille håndfuld er allerede blevet introduceret til deres nye kammerater og vi glæder os rigtigt meget til det nye samarbejde med såvel børn/unge som med forældre. Realskolen har mange elever på venteliste på stort set alle klassetrin, men hvis børn, forældre eller medarbejdere hører om nogen, der ønsker Realskolen, men tror, at det er spild af tid for der er jo så lange ventelister, så kan det godt betale sig alligevel. Det koster jo ikke noget og mange fastlagte kriterier ligger jo til grund for optagelse, f.eks. pige eller dreng. Så man kan aldrig vide. Der kan oplyses, at der lige nu mangler en elev i kommende 0.klasse (nuværende førskole), så kender I nogle forældre, der har opgivet håbet på forhånd, så sig endelig til dem, at en af vore kommende 0.klasser søger en kammerat. I 10.klasse er der også plads til en enkelt elev, så Spred endelig budskabet. Velkommen til nye medarbejdere. Med glæde byder Realskolen et antal nye medarbejdere velkommen til Realskolen; bl.a. i relation til skolens visionsplaner har Realskolen valgt at ansætte følgende; nogle kender I måske allerede i forvejen. Majvor Vium er blevet fastansat som lærer. Sten Schaksen er nyansat lærer; har været lærer på Birkerød Privatskole i nogle år. Nicoline Djurhuus er nyansat lærer; har været lærer på Bramsnæsvig Skole. Ane Karlsen er nyansat 0.c-klasseleder og lærer; har været lærer i Hvidovre. Mikkel M. Olsen er blevet fastansat som pædagog i FO. Er nu uddannet pædagog har løbende arbejdet som vikar her. Louise Holm Christensen er nyansat som pædagog i FO pr

10 Nye fag på skemaet. Engelsk i 0.abc i daglig undervisning og i 1. og 2.klasse med to ugentlige lektioner. Der er i det sidste halve år i engelskudvalget blevet arbejdet med mål, indhold og rammer i forbindelse med denne opstart af fremmedsprogsindlæring allerede i 0.klasse. Når skoleåret er begyndt, udarbejdes en egentlig målbeskrivelse for de enkelte klassetrin. Studietimer med to ugentlige lektioner fra 7.-9.klassetrin. Til disse ugentlige morgenlektioner er der Møde- og arbejdspligt. Hovedformålet er, at eleverne sammen med lærerne og hinanden lærer at strukturere deres skolehverdag, lave lektier, få hjælp til opgaver, får mulighed for at spise morgenmad, motionere mv. Der er ved at blive udarbejdet en egentlig målbeskrivelse. Lærerne, der dækker disse timer, er bl.a. valgt ud fra faglige kompetencer, så eleverne kan få alsidig hjælp mv. Interessefag. Interessefag er ikke noget nyt i sig selv, men vi har valgt i år, at alle fag om det er i 4. eller i 10.klasse har benævnelsen interessefag, fordi faget vælges ud fra elevernes interesse uanset alder. Hermed en oversigt med fag, dag og tid, lærer, og meget kort om det enkelte interessefag., men i løbet af sidste skoleuge vil alle eleverne modtage et program med flere detaljer. Der er for forældrene ingen økonomiske omkostninger forbundet hermed, så der er sådan set frit valg på hylderne. Dog af hensyn til en vis dynamik i faget, så er der fastlagt individuelle minimumstal for det enkelte fag. Tilmelding kan foregå helt frem til 25.august til hpr@realskolen.dk med angivelse af elevens navn, klasse og fag. Det er jo muligt at vælge flere fag, men vi skal gøre opmærksom på, at tilmelding er bindende. Vi opretter jo netop et hold ud fra antal tilmeldinger, så bordet fanger

11 Fag Grib chancen Lærer Dag/tid Periode Natursjov 4.-5.klasse Skoleband klasse Privatøkonomi klasse Fransk klasse Spansk klasse Miniband 4.-6.klasse Kogekunst 6.klasse Fodbold og stævnebold klasse Vil du nørde sammen med kammerater? Vil du jamme sammen med kammerater? Vil du ungå at havne i luksusfælden? Caféfransk: En France on parle Francais Caféspansk: Vamos a España? Er du vild med at synge/spille pop/rock? Vil du blive kok i Den Lille Kokkeskole. Vil du spille bold for sjov og alvor? Nicoline Djurhuus Sarah Søndergaard-Jensen Nicoline Djurhuus Ulla Lauring Maria Grønbech Nana Larsen Christiane Lysgaard Kasper P. og Simon R. Mandag kl Mandag kl Mandag kl Tirsdag kl Tirsdag kl Torsdag kl Torsdag kl Torsdag kl Forår 2013 Sept.-juni. Optagelse. Efterår 2012 Efterår 2012 Forår 2012 Sept.-juni. Optagelse Periodevis i mindre hold. Hele året til maj. Læs mere i programmet i morgen Andre nye tiltag Fra begyndelsen af skoleåret dannes der blandt alle lærere faste gårdvagtsteams; hvert team dækker dele af skolen i bestemte frikvarterer og ved evt. fravær af enkelte lærere, dækker teamet det manglende opsyn. Gårdvagtsteam næste år? Nu får eleverne og endnu flere lærere mulighed for at lære hinanden at kende uden for klassens faste rammer.

12 Rammerne omkring morgensang er under Realskolens store lup. Hvert år tages der aktiviteter op i skolehverdagen og der spørges: Er der noget, der kan gøres bedre, mere effektivt, til større glæde for alle osv. I år er det altså morgensangs tur. I vil høre nærmere ved skoleårets start. Som tidligere fortalt skal alle elever fra 4.klasse medbringe deres egen pc, ipad eller lignende næste skoleår. IT i undervisningen er stadig et væsentligt fokuspunkt på Realskolen og en forventning er, at IT stadigvæk bruges dagligt i alle fag og på alle klassetrin, hvor det er relevant. Således også de digitale tavler og andre medier. Der skal/vil i forbindelse med udarbejdelse af årsplaner for de enkelte fag således også beskrives i hvilket omfang IT bruges og med hvilket formål - inden for de enkelte discipliner i faget. Nyhed! Realskolen har i år besluttet at udlevere en ipad til hver enkelt elev i 0.klasse, som skal følge eleven til og med 2.klasse. Realskolens forsøg på at gøre det digitale penalhus naturligt allerede fra 0.klasse. Vi og ikke mindst eleverne glæder sig. Således har også Realskolens deltagelse i mange idrætsstævner været under vores lup.. Vi sætter megen pris på disse stævner og mener, at det er en væsentlig del af Realskolens tilbud også, men da ikke alle elever deltager i disse stævner, har vi fra næste år forsøgt at skabe nogle nye rammer specielt med henblik på de elever, der ikke deltager. I idrætsundervisningen vil stævnerne fylde mindre, da der i forbindelse med interessefag er oprettet stævnebold. Derudover vil vi samle de elever, der ikke deltager i stævner, på skolen og tilbyde særlige idræts- og trivselsmæssige aktiviteter. Vi håber dermed, at disse elever også får et idræts-/bevægelsesmæssigt udbytte og dagene udnyttes optimalt med en eller flere faste lærere. Realskolen har næste skoleår evaluering som fokuspunkt; i stedet for at have en tilsynsførende har Realskolen valgt at følge en selvevalueringsmodel ved Danmarks Privatskoleforening. November 2014 skal Realskolen have afsluttet en gennemgående selvevaluering.

13 Inden vi får set os om, er det november 2014 og inden vi får set os om er det sidste skoledag inden sommerferien. På Realskolens og på egne vegne vil jeg hermed afslutte denne sommerhilsen med at sige jer alle tusind tak for endnu et godt skoleår sammen med de udfordringer, glæder, oplevelser mv., skoleåret 2011/12 har bibragt os alle. Realskolen og dermed også jeg glæder os til et nyt skoleår. God sommer, dejlig ferie nyd det og husk at slappe af. Mange venlige sommerhilsner Helle Martensen

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014 Hammerum, den 25. juni 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Sommerferien banker på døren, og det betyder, at dette nyhedsbrev bliver det sidste i skoleåret 13/14. Når vi kigger tilbage på året, der er gået, må

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne.

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Vi støtter Danske Hospitalsklovne Mange af jer har set, at vi har to papcontainere stående ved kontoret,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer INFORMATIONSFOLDER BØRNEHAVEKLASSEN PARKSKOLEN Struer www. parkskolen-struer.dk Kære forældre Samarbejde, tryghed og tillid er nogle af de nøgleord, som har stor betydning i skolens hverdag. Det gælder

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune

Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune 2 Indholdsfortegnelse Kære forældre...4 Nye oplevelser...5 Hvad lærer man i børnehaveklassen?...6 Skole-hjem-samarbejdet...7

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være svært at huske

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013 Info folder om Bikuben 2013 1 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger s. 3 Åbningstider s. 3 P-plads-forhold s. 3 Usynlige grænser s. 4 ForældreIntra s. 4 Fravær s. 5 Ferie s. 5 Mad s. 5 Eftermiddagsmad

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2018 Fredensborg Kommune

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2018 Fredensborg Kommune Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2018 Fredensborg Kommune 2 Velkommen i skole Jeres barn har nu nået den alder, hvor han/hun skal begynde i børnehaveklasse. Fredensborg Kommune

Læs mere

SCT. JOSEPH SKOLE SFO TLF.: ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00

SCT. JOSEPH SKOLE SFO TLF.: ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00 SCT. JOSEPH SKOLE SFO 2014 2015 TLF.: 5766-0957 ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00 SFO en er en integreret del af Sct. Joseph Skole, og er derfor

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 Velkommen i skole... 4 Nye oplevelser... 5 Hvad lærer man i børnehaveklassen?...

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN SOMMERHILSEN FRA SKOLEN KÆRE FORÆLDRE OG ELEVER Så er det ved at være tid til en dejlig og velfortjent sommerferie, og de sidste brikker er ved at være faldet på plads for næste skoleår. I månedsnyt fra

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer Velkommen tilbage Kære alle, Så er sommerferien endegyldigt forbi og et nyt skoleår venter. Vi går det nye år i møde med 45 elever et plus på tre elever i

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Brev til alle hjem og Sommerferienyt

Brev til alle hjem og Sommerferienyt Brev til alle hjem og Sommerferienyt 19. juni 2015 Kære elever og forældre! Nu nærmer vi os stærkt sommerferien, og der er en masse praktiske oplysninger, som er vigtige i den anledning: KYS og KØR Vores

Læs mere

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 Kære forældre Tak for i går. Det var da en fantastisk aften. Ungerne glædede sig hele torsdagen og fandt hele tiden små ting de kunne forbedre deres områder med. De sidste

Læs mere

Redaktionens sommerhilsen

Redaktionens sommerhilsen Fællesskolen Hammelev Sct. Severin Sommer 2013 Nr. 18 Informationsblad til skolens elever/forældre og personale Redaktionens sommerhilsen I dette nummer: ipads 2 Inklusionskonsulenter 2 Licitation 2 Over

Læs mere

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Nedenstående er skrevet til Jer som er interesseret i

Læs mere

Lån af ipad eller bærbar pc til elever i Høje-Taastrup Kommune

Lån af ipad eller bærbar pc til elever i Høje-Taastrup Kommune Lån af ipad eller bærbar pc til elever i Høje-Taastrup Kommune Forord Kære elever og forældre Høje-Taastrup Kommune har ambitioner om at udvikle vores folkeskoler til nogle af Danmarks bedste. Som led

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Skoleuniform, nye omgivelser, nye kammerater, nye lærere og måske nye fag der er meget, man skal lære at kende og vænne sig til.

Skoleuniform, nye omgivelser, nye kammerater, nye lærere og måske nye fag der er meget, man skal lære at kende og vænne sig til. Skoleuniform, nye omgivelser, nye kammerater, nye lærere og måske nye fag der er meget, man skal lære at kende og vænne sig til. Skoleåret starter derfor med et introduktionsforløb for alle nye elever,

Læs mere

Børnegrotten 2018/19

Børnegrotten 2018/19 Børnegrotten 2018/19 Sct. Mariæ Skole Valdemarsgade 14 Postboks 1522 9100 Aalborg Telefon 98 13 60 03 E-mail: Sct.Mariae.Skole.Aalborg@sct-mariae-skole.dk www.sct-mariae-skole.dk Velkommen Hermed vil vi

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

velkommen til sfo børnebakken

velkommen til sfo børnebakken velkommen til sfo børnebakken Sakskøbing skoles sfo SFO Børnebakken Parkvej 31 B 4990 Sakskøbing 2 SFO Børnebakken byder velkommen til jer og jeres barn I denne folder vil vi give oplysninger om institutionens

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Praktiske informationer vedr. Mini-Spiren Morgenstunden: Mødetid er senest kl. 8.00. Vi mødes i klassen, inden vi går til morgensang. Forældre må meget gerne deltage.

Læs mere

Forældrebrev den 29. november 2013. 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther

Forældrebrev den 29. november 2013. 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther Forældrebrev den 29. november 2013 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther 1 2. Ændringer i forældrebetaling Det hænder heldigvis, at der kommer nye børn til i familierne Skolens kontor har ikke altid det

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Kan du gætte, hvem jeg er.? Se flere billeder fra fastelavn inde i bladet

Indholdsfortegnelse. Kan du gætte, hvem jeg er.? Se flere billeder fra fastelavn inde i bladet Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet læs bl.a. om den kommende skolereform side 4: Forældrekredsmødet side 5: Hit med de brugte cowboybukser side 6: Nyt fra Klubben side 7: Kalenderen side 8: Datoer

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Stoppestedet. Trivsel en forudsætning for læring.

Stoppestedet. Trivsel en forudsætning for læring. Stoppestedet Trivsel en forudsætning for læring. Stoppestedet - Et undervisningstilbud på Broskolen afd. Bøgehøj. - Formål Hvis en elev i en periode har brug for særlig opmærksomhed og støtte, er der mulighed

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Generalforsamling 2013 Skolelederens beretning

Generalforsamling 2013 Skolelederens beretning Generalforsamling 2013 Skolelederens beretning Kære forældre, kære medarbejdere, kære øvrige samarbejdspartnere og kære elever. Ledelsesberetningen er på vegne af daglig ledelse, men også som min oplevelse

Læs mere

BUSVENDEPLADSEN. De beder om akut vagt, således at bussen kan komme frit frem og tilbage -sikkert og trygt for børnene.

BUSVENDEPLADSEN. De beder om akut vagt, således at bussen kan komme frit frem og tilbage -sikkert og trygt for børnene. [deadline mandag kl. 8.30] BUSVENDEPLADSEN Sidste vinter havde vi en lang kampagne for at undgå trafikale problemer på busvendepladsen! Det resulterede i et Indkørsel forbudt skilt for personbiler fra

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser:

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser: Åbningstider. Mandag til torsdag fra kl. 14.00-17.00. Fredag fra kl. 14.00-16.00. Mandag til fredag har SFO åben om morgenen fra kl. 6.30-8.00. Udvidet SFO. Fra august er det muligt for elever fra 4. årgang

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019 27. JUNI 2019 Dueholmskolen Skolelederens sommerklumme 2019 I morgen tæller vi ned til sommerferie Endnu et skoleår har fundet sin afslutning, og i aften afholder vi traditionen tro translokation for vores

Læs mere

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår.

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Kære forældre Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Som vi skrev ud før ferien, så vil vi for fremtiden jævnligt sende informationsbreve

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl Lørdag d. 14.8. fredag d. fredag d. 27.8.2010 Mandag d. 16.8. 3. kl. forældremøde kl. 19.00 Torsdag d. 19.8. Forældremøde i OB kl. 19.00 Uge 34 Lejrskole (Bø. kl. + 6. kl. er hjemme) Velkommen tilbage

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 Hvad synger vi dog om?? Hver morgen synger vi jo to sange/salmer, så vi får sunget rigtig

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. august 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 829 Næste uge: 17. august Lejrskoleuge Mærkedag: 15. august 16. august 18. august 19. august 20. august Mads S 4.kl. Mads K 4.kl. Helle Søren

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2017

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2017 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2017 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel, overgangen til skolen. Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om dagligdagen i Vester

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2018 Fredensborg Kommune

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2018 Fredensborg Kommune Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2018 Fredensborg Kommune 2 Velkommen i skole Jeres barn har nu nået den alder, hvor han/hun skal begynde i børnehaveklasse. Fredensborg kommune

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere