I dette 6. nyhedsbrev fra NB kan du bl.a. læse om

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I dette 6. nyhedsbrev fra NB kan du bl.a. læse om"

Transkript

1 Nyhedsbrev # I dette 6. nyhedsbrev fra NB kan du bl.a. læse om Formandens klumme Events og aktiviteter Sportslig status for seniorerne Status i børne- og ungeafdelingen Klubliv Danmark Hjemmeside NBs 100 års jubilæum Formandens klumme Indledningsvis vil jeg gerne starte med at ønske alle en god sommer. Foråret er hurtigt blevet afløst af en måske kort sommer - vi håber at det gode vejr kommer tilbage. For Nibe Boldklub har forårs sæsonen været præget af stor aktivitet både på bannerne og udenfor. Med vores ca. 600 medlemmer er vi på den spillemæssige front repræsenteret med et eller flere hold på næsten alle årgange i børne- ungdomsrækkerne og i seniorfodbold. For at alle kan få en god oplevelse på banen og uden for denne kræves der et meget stort antal trænerne og hjælpetrænere - pt. har vi ca. 60 trænere i klubben og vi kan godt bruge flere til nogle af holdene. Jeg vil gerne sige tak til alle trænerne og alle de mange frivillige der udøver et stort arbejde dels omkring det enkelte hold men også de mange som udøver et organisatorisk arbejde i klubben. Uden alle de mange hænder og hoveder ville vi ikke være i stand til at drive klubben på det niveau vi gør. Når vi er ved aktiviteterne vil jeg gerne udtrykke en stor tak til alle vore sponsorer og øvrige som er bakket op omkring vore arrangementer. Der har været flot opbakning til Landskampen i parken, Lerdueskydningen, Erik Rasmussen hvor der blev samlet bunker af tøj og sko sammen til FANT projektet i Afrika og ikke mindst til alle de 75 kvinder som bakkede op omkring klubbens første modeshow, som nogle af vore sponsorer afholdt i klubhuset. Vi havde forventet at vi på nuværende tidpunkt havde fået besked på om vi får tilskud til at etablere en kunststofbane af Aalborg Kommune, men det har vi desværre ikke. Strategien for etablering af kunststofbaner er blevet omlagt så der bliver anlagt færre baner, men disse får til gengæld et større tilskud.

2 Jeg vil ønske alle en god sommer og ser frem til at se jer alle tilbage til en ny sæson start om ganske få uger. Jeg håber vi må en rigtig flot efterårs sæson med masser af god fodboldspid og kammeratskab. God sommer Kristen Langkjær Formand Events og aktiviteter Foråret har budt på flere sjove events i NB-regi. Ikke alle nogle man lige forbinder med fodbold og klubhus. Men ikke desto mindre, så arrangerede klubbens Event- og Aktivitetsudvalg modeshow, whiskysmagning, lerdueskydning, en dag med Erik Rasmussen, klubaften med salg af sportstøj, foredrag med DBU formanden Jesper Møller og landskamptur til PARKEN. Modeshowet den 17. april blev arrangeret i samarbejde med en række af klubbens sponsorer. Og hvilken aften. 75 i den grad feststemte kvinder fik klubhuset til at gynge og fik de mandlige hjælpere fra oldboysafdelingen til at svede tran. Den røde løber var rullet ud. Champagnen dejlig kold og superlækker menu fra Australian Barbeque. Efter et flot modeshow, sublimt speaket af vores egen Claus Elming Lars Larsen, var der portvinssmagning, hvor der blev taget godt fra sig af de lækre vine introduceret ved Barmer Købmanden. Det blev hurtigt sværere og sværere at fortælle om portvinens oprindelsessted, druer og modningstid. Da det amerikanske lotteri med masser af lækre gaver fra vores sponsorer blev sat i gang blev de første 400 lodder solgt til de første 15 kvinder. Og hvad gør man så, når de 60 resterende kvinder ikke havde nået at deltage? Der blev hurtigt trykt en stak nye lodder og det gik over stok og sten. Præmier blev delt ud til stor begejstring. Jamen for pokker hvor er det en fornøjelse og glæde, at bruge timer på at arrangere, når det bliver taget så godt imod. Det var et folkekrav, at successen skulle gentages så det bliver den da til foråret igen. Smagnings-aftener er efter whiskysmagningen at dømme også kommet for at blive. Der var fin opbakning til arrangementet den 20. februar. Tjalfe fortalte og skænkede godt op i glassene, der var indkøbt til lejligheden. Der blev duftet, gurglet og drukket. Der blev skålet og snakket godt på tværs af bordene om hvilken whisky, rom eller brandy, der bedst faldt i hak med ens smagsløg. Der blev også mulighed for efterfølgende at købe med gode rabatter, så der var ikke mange hele flasker Tjalfe fik med hjemover mod det midtjyske. Om næste smagning bliver med drinks, øl, vin eller noget helt fjerde må tiden vise. Kender du en der er lige så sublim til fortællingen om øllet, vinen etc. må du endelig give os et praj. Den 5. maj fik vi besøg af tidl. Superligaspiller og træner Erik Rasmussen. Vores U15 piger og U14 drenge havde fornøjelsen at blive trænet af en kapacitet, de næppe glemmer lige med det samme. Småspil, hurtig boldomgang og masser af driblinger og ikke mindst masser af skud på mål. Fedt Erik gav dem den oplevelse.

3 Erik fortalte først børnene og senere på aftenen de voksne om dels sit liv som fodboldspiller og træner, men også om sit projekt FANT i Sierra Leone. Alle store som små lyttede intenst til dels de mange grufulde og helt ufattelige fattige kår, der er i det vestafrikanske land. Dels også om de store glæde og varme afrikanerne udstrålede. Der findes ingen playstations, Iphones og fladskærme på værelserne og sengen er et stykke pap på gulvet og ingen selvfølgelighed, at der er mad på bordet hver dag. Kommer børnene for sent i skole vanker der med spanskrøret. Er man så heldig at have fået et par fodboldstøvler eller en bold, er det den største lykke i verden de næsten kan opnå. DBU-formanden Jesper Møller var forbi NBs klubhus i marts, netop i de dage, hvor konflikten mellem spillere og DBU stod på det højeste. Jesper fortalte ærligt om situationen og håbede også på, at de sammen fandt en mindelig løsning til glæde for alle og sådan gik det da heldigvis også. Jesper er som de fleste ved AaB-mand om en hals og han fortalte flere sjove historier og anekdoter fra gangene på Hornevej. Og selvfølgelig også om Aabs mesterskabsår. Det var en dejlig aften med Jesper, der på sin nordjyske helt i bund og grund ærlige og åbne kommunikation, blev vundet megen sympati fra tilhørerne. Heldigvis som spået af Jesper Møller, undgik vi en konflikt. Ellers havde klubbens landskamptur den 12. juni, måske ikke udviklet sig til den flotte 2-0 sejr over Serbien. En tur, der startede tidligt om morgenen i Nibe med et smut forbi RIF, blev en supergod oplevelse for de 45 deltagere. Igen som på den seneste tur, var der amerikansk lotteri i bussen med masser en fede præmier fra nogle af vores sponsorer. Om næste tur skal være til PARKEN eller måske til Hamburg, hvor HSV møder Bayern, Schalke eller et af de andre bundesligamandskaber arbejdes der på. Det sidste arrangement i foråret var lerdueskydning hos Nibe Jagtforening sammen med en række af vores sponsorer. At vi lige ramte en af de få forårssommerdage, gjorde ikke denne tirsdag aften mere uforglemmelig. Sjov var det at plaffe til de orange duer, hvor langt de fleste kunne samles uskadte op efterfølgende. Næste arrangement bliver NB Open golf i samarbejde med SparNord og Sebber Golfklub. Det bliver den 3. september. Sportslig status for seniorerne Herresenior gjorde det til UG. Førsteholdet sluttede på en flot 3. plads, efter ret fine resultater foråret igennem. RIF var dog helt suveræne og sluttede på en sikker 1. plads. Tillykke til vores naboklub. Vores 2. hold vandt i sikker stil kredsen og er klar til serie 4 efter sommerferien.

4 Desværre måtte damesenior trække holdet efter de igennem foråret kun har kunnet mønstre 8-9 til kampe og kun sjældent kunne samles til træning. Det er rigtigt øv både for pigerne og for klubben. Vi håber at vi inde længe kan mønstre et dameseniorhold i klubben. Til gengæld er der godt gang i den blandt vores unge. Vi har igen grundlag af unge drenge og piger i alderen +17 år, hvilket har betydet, at vi kan stille med U19 drenge og U19 piger. Det tegner godt for fremtiden. Og så skal vi da ikke glemme oldboysafdelingen. Nummer 1 i oldboys og nummer 1 i Grand oldboys. Sådan! Status fra børne- og ungeafdelingen En forrygende forårssæson blev afsluttet i fodboldens tegn med et propfyldt klubhus til de vellykkede afslutningsfester med fællesspisning og hvor de eftertragtede fiduspokaler for U9 til U17 blev uddelt. Som flere af trænerne udtrykte det, er det svært at udpege en enkelt spiller på holdet, fordi de hver især har nogle særlige kvaliteter, og det er måske også netop dette, som kendetegner vores fantastiske holdsport, hvor hver enkelt spiller biddrager til holdets samlede præstation. U8 og nedefter havde efter sigende en fantastisk dag med deltagelse i den traditionelle Fårup Cup og efterfølgende besøg i Fårup sommerland. Denne tur går godt i tråd med klubbens ånd om at bakke det sportslige op med mange gode sociale relationer i forbindelse med børnenes virke i Nibe Boldklub. I den forbindelse skal der lyde stor tak til forældreholdet, anført af koordinatorerne, der i løbet af foråret har stået bag en masse fede sociale aktiviteter, der er med til at styrke sammenholdet og glæden ved fortsat at spille fodbold. Rent sportsligt har de fleste hold formået at blive i de respektive rækker, til trods for at flere hold rykkede et niveau op efter vinterpausen det vidner om hårdt og seriøst arbejde fra trænerne såvel som spillernes side af godt gået! Enkelte hold har sågar avanceret yderlige og her skal vores velfungerende U13 årgang fremhæves, fordi de skal spille i Liga Vest i den kommende sæson, stort tillykke til dem. Endvidere skal det nævnes at flere hold allerede tidligt i sæsonen viste stort format ved at tage flotte pokaler med hjem fra City Cup, tillykke med sejren til jer! På den sportslige side skal der også lige nævnes at vi har fået vist NB s farver i internationalt regi, idet U12 piger og drenge har været i Norge og U15-17 piger + drenge har været i Holland. Der bliver utvivlsomt noget at glæde sig til for de kommende årgange og der kan læses mere om de fede udlandsoplevelser i et andet afsnit af nyhedsbrevet. Vi har desværre en del trænere, der for de flestes vedkommende af tidsmæssige årsager, stopper deres virke i Nibe Boldklub. Der skal lyde en rigtig stor tak til jer for jeres fine indsats - vi håber naturligvis på at se nogle af jer igen ved senere lejlighed. Nu kan vi blot se frem til efterårets mange fede oplevelser med Nibe Boldklub, selv om mange af klubbens medlemmer ikke helt er taget på ferien endnu for rigtig mange deltager i DBU s fodboldskole i uge 28 vi håber på godt vejr og masser af sjov + lærerig fodbold - rigtig god fornøjelse og god ferie. U15 piger Efter et fuldstændigt suverænt efterår med maksimum points fik U15 pigerne anderledes sportslige udfordringer i foråret 2015, hvor man deltog i landets fornemste række med modstandere fra blandt andre Fortuna og AaB. Efteråret var skadesfrit for truppen, mens flere nøglespillere desværre manglede i for-

5 årets svære kampe, hvor det ikke lykkes at starte med samme opstilling to kampe i træk. På trods af disse uheldige omstændigheder gjorde alle de benyttede piger en super indsats, selv om kraftprøven med de dygtigste hold i landet som forventet ikke blev den store resultatmæssige succes. Det blev dog til én utrolig flot sejr, samt en række gode præstationer, der dog desværre endte med nederlag. Placeringen blev således en sidsteplads da vi var dårligere end Mejrup i de indbyrdes opgør. De mange skader i førsteholdstruppen gjorde selvsagt ikke betingelserne bedre for B-holdet, der ofte måtte aflevere spillere opad i systemet. Alligevel formåede holdet ligeledes at holde humøret og spillelysten i top hele foråret og blev belønnet med en flot 4. plads i rækken. Ind i mellem disse hårde turneringskampe fik hele truppen dog tanket noget selvtillid i form af sejre og flotte præstationer i en ungdomsturnering i Arnhed, Holland. Her var hele to hold afsted og begge repræsenterede klubben på fornemste vis ved at hente henholdsvis en 13. og en 4. plads samt turneringens Fair Play-pokal hjem. Så på trods af lidt sygdom undervejs var der tale om dejlig tur, hvor pigernes sociale sammenhold blev styrket både internt i truppen og eksternt i forhold til klubbens jævnaldrende drengehold, der også deltog. Da rigtig mange af pigerne også i næste sæson kan spille på U15-holdet tegner det med tilgangen af de nuværende U13-piger til at blive endnu en utrolig spændende og lærerig sæson. Nibe U7-drenge klare til nye udfordringer efter flot sæson U7-drengene har haft en fantastisk sæson. Både sportslig, udviklingsmæssigt og socialt har det været en flot sæson. Godt og vel friske drenge er mødt op til træning i sol, regn og tordenvejr. Altid i godt humør og næsten altid med fokus på, hvad trænerne siger. Det har været en dejlig flok drenge, at være sammen med og de har virkelig udviklet sig sportslig, siger trænerne, Thomas Grøn Nielsen, Thomas Juul Jørgensen og Søren Buus Lynggaard. Nu er der sommerferie og vi ser frem til, at komme i gang efter sommeren som U8-hold. Det bliver godt, at komme til at spille fem-mands hold, drengene trænger til nye udfordringer. Det giver mere plads, at spille på og måske også noget hårdere modstand mod de øvrige hold, siger trænerteamet, der også fortsætter med drengene efter ferien. Ingen tvivl om, at det sociale spiller en vigtig rolle og holdet har en god ramme omkring sig med god opbakning fra forældrene. Selv om det, at være med og have det sjovt med bolden, er det vigtigste, er der ingen tvivl om, at også de sportslige resultater har været i top. Samlet har U7 drenge spillet 18 kampe i foråret og med 17 sejre og en uafgjort har både drengene, trænere og forældre al grund til at være stolte. Sæsonen blev afsluttet med Fårup-cup i Brønderslev, hvor Nibe stillede med tre hold U7 drenge. Her blev det til to kampe på hvert hold, heraf fem sejre og en uafgjort, før drengene og alle familierne tog til Fårup sommerland i et fantastisk vejr til masser af sjov med hinanden.

6 Lidt om sæsonen der gik på U9D U9 drenge har haft en fantastisk sæson. Vi er oppe på 28 spillere og der er stor opbakning til træningen. Vi har afholdt nogle gode sociale arrangementer, der virkelig har rystet holdet godt sammen. Det er tydeligt at mærke at drengene er blevet ældre og forståelsen for og lysten til fodbold er vokset. Mange af drengene har rykket sig enormt i denne sæson, ikke mindst pga. den virkeligt gode trænerindsats vi har. Vi har haft flere trænere på træner kurser. Vores mest rutinerede spillere har også prøvet kræfter med træning med årgangen over. Det har været første sæson med inddeling i A/B/C i DBU turneringen. Dette er forløbet smertefrit uden at det er noget der bliver gjort et stort nummer ud af. Vores A hold har vundet (næsten) alt hvad de har mødt, og B/C holdet har haft nogle super gode meget lige kampe. Vi har derudover deltaget i en lokal 'boblerturnering' målrettet de mindst kamprutinerede som har givet drengene nogle gode kamp-oplevelser. Så alt i alt en rigtig god sæson. Drenge og trænere glæder sig helt sikkert til at komme i gang igen efter sommerferien som U10. Fra mikroafdelingen Fra U5 og U6 kan vi melde om en god forårssæson med masser af tilgang af nye spillere. Vi har haft op mod 30 spillere til træning, nogle har lige prøvet det et par gange, men de fleste har meldt sig ind fornemmer vi. Vi har deltaget i de stævner vi synes har været passende, og alle har haft mulighed for at prøve at spille kamp. Nu deler vi truppen og rykker ca. halvdelen op til U7 (Årgang 2009). Planen er at vi fortsætter med at træne om onsdagen kl og inviterer alle der har lyst til at komme og være med. Hold øje med hjemmesiden. Lørdag d. 20 juni havde vi sommerafslutning for holdet - med masser af leg, fodbold, og spaghetti m/ kødsovs ;-) Vi glæder os til opstart efter sommerferien - og forældre er altid velkomne til at kontakte os hvis de vil høre mere.

7 Klubliv Danmark DGI står bag et nyt og banebrydende initiativ, KLUBLIV DANMARK, hvor foreninger og klubber får sponsorpenge via såkaldte "mikrosponsorater". Når du betaler med dit Dankort, så kan du fremover være med til at støtte vores klub. Hver gang du handler med dit Dankort i en butik, der er tilmeldt KLUBLIV DANMARK, støtter butikken Nibe Boldklub et beløb afhængigt af købets størrelse. Ordningen er helt og aldeles gratis for dig. Du skal blot bruge 2 minutter på at tilmelde dit Dankort. Tilmeld dig på og vælg Bliv medlem. Det er nemt og det er helt gratis! Ny hjemmeside nibeboldklub.dk Efter et langt tilløb fik vi endelig vores nye hjemmeside op at køre. Den har bedre mulighed for at integrere nogle af de moduler og automatikker vi længe har ønsket. Og foruden et bruch up, har vi tilføjet mange nye sider om klubbens historie, klubbens holdninger og aktiviteter og meget meget andet. 100 år Der er lang tid til dagen, men kort tid til forberedelse. Det er klubbens 100 års jubilæum den 19. juli 2019 der tænkes på. For vi kan markere dagen og året, skal vi have forberedt og taget beslutninger om en masse. Der skal laves aktiviteter for børn, unge og voksne. Der skal være musik og fest. Der skal være fodboldturneringer. Måske skal vi have oldboyslandsholdet forbi. Måske vi kan logge AaBs superliga mandskab og Hobros ditto forbi. Der skal laves jubilæumsskrift etc. Derfor.. vil du være med i planlægningen, så byd ind. Vi skal bruge hjælp i alle aldre. Det første møde holder vi til august. Ring eller send sms til Knud Tobiasen på eller send en mail til knud@nibeboldklub.dk.

8 Tak til vores samarbejdspartnere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 1. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi har haft overvældende

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

NYHEDSBREV AUGUST 2010

NYHEDSBREV AUGUST 2010 NYHEDSBREV AUGUST 2010 Dette dokument tilhører Boldklubben 1960 og alt kopiering forbydes uden skriftlig tilladelse fra bestyrelsen i Boldklubben 1960 i henhold til loven om ophavsret. Dog kan rangerende

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Fodbolden. indvandrere

Fodbolden. indvandrere Fodbolden indvandrere Fodbolden indvandrere 4 Formand for Den Østlige Forening i Aalborg Øst, Salah Touska (tv) og fodboldtræner, kampfordeler og alt muligt andet i fodboldklubben, Mohamed Agha. Ildsjæl

Læs mere

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området.

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. Trænerundersøgelse MSI Research har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. I dag er vi derfor blandt de foretrukne

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 3. udgave af Nordjyske Bank Cup i Brønderslev. Vi sætter stor pris på den store interesse

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere