DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt."

Transkript

1 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 4. januar 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender (AS), Bent Johansen (BJ), Finn Hyldmar (FH) Eliteudvalget: Finn Madsen (FM) Sportsudvalget/Sektion Bohle: Henning Wang Nielsen (HN) Sportsudvalget/Sektion Classic: Uffe Espensen (UE) Kursusudvalget: Jan Iversen (JI) Ungdomsudvalget: Sten Jensen (SJ) K.K.U.: Georg Nielsen (GN), Per Christensen (PC) F.K.U.: Jette Møller (JM), Morten Ottosen (MO) J.K.U.: Lea Mikkelsen (LM), Birthe Hansen (BH) S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) Toptime: Jan Nielsen (JN) DAGSORDEN: 1.) Referat fra sidste møde 2.) Orientering fra formanden 3.) Orientering fra kassereren 4.) Orientering fra sekretæren 5.) Orientering fra Sportsudvalget Sektion Bohle 6.) Orientering fra Sportsudvalget Sektion Classic 7.) Orientering fra Eliteudvalget 8.) Orientering fra Ungdomsudvalget 9.) Orientering fra kursusudvalget 10.) Unionsrunde (Kort orientering fra unionerne) 11.) Eventuelt FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1 ADD: 1 Referat fra sidste møde JI Kursuskataloget er udsendt. ADD: 2 Orientering fra formanden AS: Ønskede alle et godt nytår, og håbede på at vi har haft en god ferie. Takkede for julekort fra KKU. Vi sparede julekortene væk i år, da han personligt ville ønske alle et godt nytår. Alkohol er kommet på dopinglisten, og han kom med et forslag om at vi skulle tage nogle stikprøver for at være på forkant, og evt. give nogle advarsler, for udelukkelse er en drastisk ting som han ikke mener skal bruges. Kontoret har fået en

2 forespørgsel fra Tage Andersen vedr. tekniske bestemmelser (må vi have 2 slags keglesæt), men vi kører efter de internationale regler. Kontoret sender svar til Tage. Vi kommer med i idrætsliv næste gang. Han syntes at årsregnskabet så pænt ud. PC: I en alkoholtest kan man ikke få en advarsel, det er enten eller. AS: Jeg er ikke expert i dopingreglerne, men det er hvad vi beslutter. FM: Følger vi altid de internationale regler. AS: Det eneste sted vi følger de internationale regler er på kegle siden, ellers har vi nationale regler. Der blev diskuteret frem og tilbage om vi skulle anskaffe os et alkoholmeter eller ej, og det blev besluttet at vi kører videre som hidtil, da vi er underlagt D.I.F. De internationale dopingregler er blevet strammet op i WNBA. GN: syntes at det var godt at vi endelig var med i idrætsliv, da man jo kan indsende artikler til dem, og han kan ikke forstå at vi ikke indsender til dem når vi har arrangementer. UE: Der er kommet noget vedr. tekniske bestemmelser for classic baner. Så alle classic baner skal have et logo siddende, så man kan se at de opfylder de tekniske bestemmelser. FH: Jeg sender til idrætsliv hvert år, og jeg ved ikke hvorfor de ikke tager det op. MC: har efterlyst hvor langt tilskuerne må sidde fra banerne, da der var nogle spillere der var blevet chikaneret i middelfart, da de stod ret tæt på, og han ønsker en tilkendegivelse om dette. AS: selvfølgelig skal vi overholde de tekniske bestemmelser i classic, og som jeg læser er det på nye baner. Der står ikke noget om eksisterende baner. Med hensyn til tilløbsbanen står der ikke noget om det i vores tekniske bestemmelser, og hvis det chikanere nogle så er det helt klart at vi skal gøre noget ved dette. ADD 3: Orientering fra kassereren BJ: har lagt regnskabet frem, men det er ikke det afsluttende regnskab. På bohle siden har vi et overskud på kr ,48 vi har ikke haft landsholds træning, og på classic siden har vi et overskud på kr ,98, Da vi missede et VM som ville have kostet ca. kr ,00. Vi har haft 1500 timer mindre i kursus. Det kommende budget er ikke lavet endnu. Han spurgte om vi skulle køre et regnskab i stedet for 2 som nu. Skal Jan Nielsen fortsætte. AS: har ikke nogle problemer med at der køres et regnskab, bare man kan se hvad der hører til hvad.

3 FM: Vi sparede landsholdstræningen væk, da vi spillede i Tyskland, men det gør vi ikke i år da vi er på hjemmebane. PC: Kan vi ikke frafalde stævne kontingentet til DM, da der er nogle som er kede af at skulle betale når man er udtaget til at spille. BJ: Det er ikke DkeF som udtager spillerne, og han syntes ikke det er en god ide at afskaffer dette. Hvis vi kører et regnskab så vil alt stå som classic og bohle. GN: Det er unionerne som udtager spillerne, men det er DkeF som opfordre til at spille DM. Kan DkeF ikke opkræve de kr ,00 for holdtilmelding, da vi har haft et stort problem med at inkassere disse. Hvorfor kan vi ikke få regnskabet noget før, så vi kan sætte os ind i dette. AS: syntes at det er en god ide at bibeholde vores regnskab som det er nu, og så lave et fælles også. Vedr. egenbetaling til DM, så er der blevet lavet tiltag på at køre det på en anden måde, så lad os se hvordan dette går. BJ: KKU og SKU har ikke fortalt deres kasserer at de kr ,00 som skal betales for holdtilmeldingen skal fratrækkes i klubbernes tilskud fra DkeF. Jeg sender en opgørelse til unionens kasserer. ADD 4: Orientering fra sekretæren FH:.Fortalte om den nye hjemmeside, og der er mange positive tilkendegivelser på denne. I næste keglesport vil den blive omtalt. Hvis lokalunionerne skal med på en hjemmeside som DkeF s vil det koste kr ,00, og der vil blive afholdt kursus for dem som skal stå for hjemmesiden.i januar kommer der forum med på hjemmesiden. UE: spurgte om vi ikke kunne få noget vedr. nye spillere, og evt. bevægelse med en keglespiller. FH: Finn M. har lovet at komme med et oplæg om at komme godt i gang med kegler. Det er under overvejelse at vi skal optage en som spiller kegler. JN: Det er muligt at lægge levende billeder ind, og aktuelle billeder om f.eks. børn. Et billede arkiv skal laves. Han ville godt bidrage til at det kom op at stå. MO: opfordrede at stillinger åbnes i nyt vindue. Han ville godt have et bemærkningsfelt på indrapporteringsskemaet. Han har sendt et link rundt med landskampen. Det er en fin hjemmeside. MC: For nogle år siden optog DR noget fra et ungdomsstævne i VSK. Kan man ikke undersøge om vi kan få dette.

4 AS: Det var en god ide, og han går ud fra at FH undersøger dette. Hjemmesiden er god, og den er stadig er under opbygning. FH: Vi har videobånd fra forskellige ting, og det kan vi jo kigge på. MO: Når forum skal starte op skal vi så have nogle etiske regler som Svend skal følge. AS: Man skal sætte sit navn på, men det må vi tage op når den kommer. FH: fortalte at der er mange som ikke har indberettet til D.I.F. endnu, men deadline er 1. februar. FH: Beretninger fra udvalgsformænd skal være kontoret i hænde senest den 15. februar ADD 5: Orientering fra Sportsudvalget Sektion Bohle Sportsudvalget sektion bohle`s orientering Banekonsulenter: Alle baner er blevet godkendt, og så har vi kørt et forsøg i Nordborg, hvor Johnny Holdt har været nede. Han skulle prøve at gøre det på den måde, så vi kunne få tilskud fra DIF. Det vil sige at han sendte dem en mødeindkaldelse og lavede et referat bagefter. Ligeledes gjorde Jan fra Toptime mig opmærksom på at vi skulle have ændret kontrollør til konsulent i vores love, så det har jeg bedet Finn om at gøre, så vi kan få tilskud til banekontrollen fra DIF håber i tilgiver dette, og få det ændret på jeres Rep. Møder. Så har vi haft sendt nogen Jyder og Fynboer af sted til Srem i Polen. Resultatmæssig kom de ikke hjem med nogen medaljer, men de har efter sigende haft en rigtig god tur derned. Vi har også haft DM for Mixpar i Nyborg, det forløb også uden nogen problemer og her skal lyde en tak til fyn for et godt DM. Resultaterne er på hjemmesiden. Vi har også anskaffet en projekter og lærred, så kan vi få resultater op på lærred til de forskellige stævner. Jeg har fået en forespørgsel, om vi ikke kan få sat banekonsulenternes adresse og tlf. nr. på hjemmesiden. KKU vil i sørge for Blomster Mad og Baner til Master Cup d. 18 april i Grøndalcentret og til Pokalfinalen d. 25 april, her ved vi ikke stedet endnu. Master-cup 6 buketter blomster Pokalturnering 15 buketter blomster JKU vil i sørge for 6 buketter blomster til DM for Damer/Herrer d. 9. maj + 1 buket til årets spiller

5 FKU vil i sørge for 12 buketter blomster til DM for old girls og boys samt veteraner. AS: det er positive takter som kommer fra HN. BJ: I forbindelse med europacuppen har vi haft en kedelig oplevelse på vandrehjemmet, de ville have kr ,00 i proppenge, men det fik de ikke, og fremover kan vi ikke benytte dette sted. Jeg har fået depositum tilbage fra DM. Vi skal overnatte på Medium til DM. ADD 6: Orientering fra Sportsudvalget Sektion Classic Beretning til HB. Møde d. 4. januar Den 30. august 2008 gik turen til konference i byen Sibiu, Rumænien hvor der blev foretaget lodtrækning til VM Finn Hyldmar og undertegnede var tilstede, vi skulle ha` æresmedaljer for det arbejde vi havde udført for Classic. Danmarksturneringen er startet op med 7 hold i 1.division og 6 hold i 2.division. Cup-stævne i Nørrebrohallen er aflyst på grund af for ringe tilmelding, dette er naturligvis lagt på DKeF s hjemmeside til orientering! Strategi-planerne for Classic er færdige og ligger på DKeF s hjemmeside. Danish Open er klar til udsendelse til følgende nationer, Tyskland, Polen, Estland, Sverige og Italien Classic-udvalget UE: har lavet en skriftlig bestilling af baner til KKU, som han udleverede. Han fortalte at de nu var 3 i udvalget, og strategiplaner for classic nu er på nettet. Der er udtaget spillere til VM og Sweden open. Han har fået en masse kritik af banerne. I Lyngby er elektronikken ikke op til date, og han har talt med Lyngby stadion om dette, og han var meget positiv, men han ville have en regning på dansk. I nørrebrohallen bliver banerne ikke passet, og han har haft en samtale med GN om at få 2 personer til at passe dem, og det havde GN set positivt på. GN: har fået bestillingen på banerne, og jeg har skrevet at arrangementerne skal køre og ikke skal have afbestilles 14 dage før. Nørrebrohallen har en masse arrangementer i området hvor keglebanerne ligger, så hvis ikke stævner kører så får jeg problemer med Nørrebrohallen. Hvis du skal kunne afbestille banerne 14 dage før på grund af for lidt tilmelding kan det ikke lade sig gøre. Når du har bestilt banerne skal de bruges. Jeg kender ikke noget til 2 personer som skulle ordne banerne. Det var sådan at du skulle komme ned og vise mig hvordan man gjorde, og vi aftalte i selv skulle passe banerne.

6 AS: kan vi uddanne vores banekonsulenter til at kontrollere dem, og det er op til hallen at gøre dem i stand. FH: spurgte hvem man skal klage til vedr. classic banerne, da de er under al kritik, man kan ikke spille på dem. Vi har et flot anlæg i Nørrebrohallen så er det synd at det skal forfalde. AS: i Kif har vi gjort sådan at hvis klubberne passer banerne så får de nedslag i banelejen, så det kunne man jo gøre i KKU. GN: Der er rigtigt beskidt i hallerne i København, da der mangler personale, og det er Nørrebrohallen som har rengøringen, og vi har en maskine som vi har betalt kr ,00 for, og det blev aftalt at classic selv skulle polere banerne, og det har man ikke gjort. Jeg har gjort det nogle gange, og det vil jeg ikke mere. Når classic ikke vil hjælpe til så er det deres problem. Der bliver ikke betalt nogen leje, for hos os hedder det kontingent. FH: når man betaler en kontingent til KKU, så kan man jo også forlange at banerne er i orden. Hvem skal man sende et brev til når det er Nørrebrohallen skal stå for dette. GN: Nørrebrohallen vil ikke køre med den maskine, og hvis ikke classic ikke vil gøre det selv, så bliver det ikke gjort for KKU vil ikke betale nogen for dette. FH: Vi sender et brev til KKU som så skal tage det med til Nørrebrohallen. Dette er et angreb på Nørrebrohallen og ikke på KKU, da Nørrebrohallen står for rengøringen. GN: I betaler et medlemskontingent, og ikke baneleje, og kontingentet går ikke til rengøring men til når der skal betales til DM. Enten kan i gøre dem rent eller også lade være. AS: Hvis det er KKU der ejer banerne så skal de også passe dem, så de kan blive godkendt. FH: der har ikke været banekontrol på banerne endnu. UE: løftede en pegefinger overfor sekretæren. Uffe er mere diplomatisk og han mente af GN kom op ad stolen med sit indlæg. FH: nu har jeg fået svar på mine spørgsmål, for der er mange fustrationer i classic klubberne. Jan Nielsen fra Toptime fik taletid nu. Dansk Kegle Forbund Hovedbestyrelsen

7 10. december 2008 Fra konsulenten Fra vort møde i januar 2008 har fokus været rettet mod mulighederne for en særlig indsats for udvikling inden for ungdoms-skolearbejdet. Herudover glæder det mig, at projektet med banekontrollører blev til banekonsulenter. Fra blot at foretage nogle klubbesøg er det nu rettet fokus på et konkret indhold i udviklingsarbejdet. DIF har støttet et pilotprojekt omkring ungdoms/skolearbejdet med kr ,- 5 klubber har indgået en klubudviklingsaftale der løber frem til udgangen af 2009 De fem klubber er: Roskilde Kegleklub F.U.K. København Vest 91 Middelfart Nyborg ungdoms kegler Københavns Ungdomskegler Herudover har der været foretaget klubbesøg i Esbjerg og Haslev Kegleklub Samlet set svare det til 22 klubbesøg. ( jeg skulle gennemføre 15 stk. ) Det har været en vanskelig opgave, at få det til at nå i mål, men yderst interessant at opleve klubbernes interesse for at skabe nye og anderledes tilgange til udvikling af sporten. Det er en stærk overset ressource i organisationen. Hvad så nu? Jeg har tidligere givet udtryk for, at keglesporten har et stort potentiale for udvikling, hvilket jeg i løbet af dette år har fået bekræftet endnu engang siden vi udarbejdede en status rapport om keglesporten. Ungdomsarbejdet lider, men har et stort potentiale for udvikling igennem konkrete projekter mellem klubber og skoler/institutioner. Keglespillet er som skabt til at blive integreret i skolerne og kan udvikles til regionale skole/klubstævner. Dette arbejde er nu på begynder/start stadiet med de femklubprojekter. Dansk skoleidræt sætter fokus på børn og idræt efter skoletid. Dette initiativ er som skabt til Dansk Kegle Forbund. Ældreidrætten er fortsat vigtig Keglesporten potentiale og betydning på dette felt mangler helt fokus. Moderne profil på sporten Finn har fået udarbejdet kegleforbundets nye hjemmeside og skabt en rigtig god kommunikationsplatform der kan udvikles til at skabe en moderne profil af sporten. Her tænker jeg på billeder fra sporten og gerne film som også kan lægges på siden. Siden bør udvikles så den indeholder: Det elektroniske nyhedsmagasin der tilsendes alle der abonnerer på denne service. (gratis) Velkommen i klubben folder Vejen til sjov motion. Visning af film fra keglesporten

8 Endelig er der et forretningsområde der kan udvikles med en salgs afdeling det gælder både annoncer på siden og ikke mindst salg af rekvisitter til klubber og medlemmer. Mobil synlighed Igennem mine klubbesøg er jeg blevet vidende om at der findes gamle mobile baner som gør sig godt ved et par konkrete by arrangementer. Har bl.a. fået gode historier fra Haslev. Her er en spændende mulighed for at skabe et helt unikt projekt der vil få sporten op af kælderen. Den moderne forening Der skal sættes fokus på hvad der kræves for at være en moderne forening i Danmark. faciliteter kærnevirksomheden aktiviteter sideaktiviteter ungdoms og ældre aktiviteter foreningen som samlingssted Udviklingen af Keglesporten nu og i fremtiden. Kegleforbundet generelt står stærkt økonomisk og har fortsat et kæmpe potentiale for udvikling af sporten og klubberne og hertil en fortsat udviklingen af driftsøkonomien. Uddannelsen har fået et løft og kan styrkes yderligere så denne virksomhed bliver forstærket. Aktivitetsudviklingen har primært været løftet i gennem konsulentbesøg, men med indførelse af klubudviklingsprojekter ligger der et kæmpe potentiale for styrkelse af forbundets klubber og aktiviteter og samtidig styrke den økonomiske udvikling til gavn for hele forbundet. I den forbindelse er det vigtigt at have for øje at banekonsulenterne i fremtiden vil bidrage til at styrke klubberne og forhåbentlig skabe en bedre kontakt til det offentlige og dermed skabe en mere synlighed af klubberne lokalt. EVT. fremtidigt samarbejde Toptimes formelle aftale med Kegle forbundet udløber her den Der er nogle små opgaver der skal afsluttes så Bent kan lave indberetningen til DIF. Det bliver klaret. Såfremt Kegle forbundet fortsat ønsker at have en samarbejdesaftale med toptime om udførelse af konsulentydelser er vi interesseret. På HB mødet den 4. januar i Nyborg deltager jeg gerne og giver en status på de projekter der er i gang sat, men også for at give et billeder af sportens fortsatte muligheder for udvikling.

9 Skulle der blive tale om endnu et formaliseret samarbejde vil jeg pege på følgende mulige prioriteringer i udviklingsarbejdet. Forslag: Organisatorisk 1. Kegleforbundet etablerer et udviklingsudvalg der skal have fokus på udviklingsprojekter og være bindeled til konsulenterne. Skabe et udkast til udviklingspolitik for Kegleforbundet Ungdomsudvikling 1. Projekt, rekruttering og fastholdelse igennem skoler fortsættes og igangværende projekter følges op. Der skal arbejdes for at skabe en aftale mellem Dansk Skoleidræts og Dansk Kegle Forbund om Keglesport på skolerne. Klubkontakt og udvikling 1. Der bør skabes et årligt seminar for kegleudvikling generelt. Klubbesøg som hidtil. Projekt synlighed 1. Der bør skabes et projekt Keglesporten op af kælderen med mobile baner der kan bruges til at markedsfører sporten ved diverse Sport- og bysarrangementer. Den gode hjemmeside bør videreudviklings og indeholde visuelle tiltag der styrker sportens profil. Videreudvikling af ældreidrætten 1. Etablering af en klubkonsulent ordning der kan styrke ældrekeglesporten igennem formidling og rådgivning. Et projekt der bør styrkes i samarbejde med kommuner. Med venlig hilsen Jan Nielsen Konsulent Toptime Elmelunden Høng Tlf JN: fortalte at han havde været konsulent for os i 3 år, og han påstod i sin tid at han har fået et enormt tilskud hjem i 2010 (Tilskud fra dif ca. 1,4 mill.), altså en stor stigning. Han fortalte lidt om hvad han havde i tankerne i fremtiden. Han syntes man skulle oprette et udviklings udvalg. Han kunne godt tænke sig at alle storbyer havde keglebaner.

10 Kegleforbundet skal køres som en forretning, og i har meget potentiale til at få mere i tilskud. Organisationen skal køres professionelt. UE: jeg forstod ikke hvad en banekonsulent skulle hjælpe med. JN: Banekonsulentens rolle er at hjælpe klubberne, og rådgive dem. Give oplysning til kommunerne at disse baner er i en elendig forfatning, og det vil være nemmere at gå til kommunen når de ved disse ting. AS: det var godt at du var med i dag, for der et udviklings potentiale, og det er en god ide med et udviklingsudvalg. Vi skal jo nok bruge penge for at tjene penge. FM: Der er mange gode ting i det som JN siger, og jeg tror man skal inddrage nogle yngre mennesker som gerne vil, så vi kan få nogle unge ideer, og så skal vi lægge et større budget til ungdommen. ADD 7: Orientering fra Eliteudvalget FM: fortalte at vi vandt en landskamp i Tyskland og det var Oldgirls, damerne var tæt på, og herrerne var også tæt på. Han fortalte lidt om hvad der skulle ske i år. Han fortalte at han ville afholde et kursus ligesom sidst, og så skal dommerne også med, for de skal have lidt mere respekt. AS: tillykke med sejren. Hvordan var kvaliteten på den måde spillerne skulle indsende trænings resultater. Vi har fundet en fornuftig løsning på hvad dommerne fremover skal lave. FM: vi har ikke spillet dårligere, og så kan vi jo se at spillerne træner, og vi har fået god respons. Jeg syntes ikke at vi skulle lave en fællestræning til kr ,00 når vi spiller i udlandet. Jeg vil tale med JI om dette kursus. AS: jeg tilmelder mig det dommerkursus. GN: det er et godt iniativ at dommerne skal have en ekstra uddannelse. MO: vi har 3-4 potentielle evner som gerne vil være dommere. JI: har haft dommer uddannelsen til samtale med Carl, og han ville vende tilbage. Dommer uddannelsen er ikke glemt. Vi har været i Roskilde og haft mental træning for ungdomslandsholds spillerne. ADD 8: Orientering fra Ungdomsudvalget

11 SJ: sendte et brev rundt vedr. unionskamp i Nørrebrohallen, og har kun fået positive svar tilbage. Landskampen der vandt de små drenge. Tyskerne havde ikke nogen gave med. MC: syntes i håndterede det godt vedr. unionskampen, og jeg syntes ikke at vi bliver jaget ud af hallerne i København p.g.a. tidsnød. GN: det var en god beslutning du tog, og hvis i er i tidsnød så giv mig besked i god tid, hvis jeg ikke ved det så overhold tiderne. SJ: tiden var min skyld, da jeg kørte efter en gammel plan. Der er kommet et forslag fra ungdommen, og det blev læst op: Ungdomsudvalget fremsætter følgende forslag til ændring af spilleregler for ungdom, pkt. 1, 4. afsnit: Spillere med ungdomslicens må ikke deltage på herre- og damehold eller herre- og damerækker det være sig i turneringer eller stævner, der arrangeres eller afholdes efter D.Ke.F. s regler. I klubber, hvor der ikke er ungdomsspillere nok til et hold, kan der søges dispensation hos Unionens ungdomsudvalg for spillere med ungdomslicens, der er fyldt 16 år, til at spille på klubbens herre- eller damehold. Dog må deltagelse på herre- eller damehold aldrig komme i vejen for arrangementer for ungdommen. Dispensationen gælder ikke ved mesterskaber. Ændres til: Spillere med ungdomslicens må deltage på herre-, dame- eller mix-hold, det være sig i turneringer eller stævner, der arrangeres eller afholdes efter D.Ke.F.s regler, fra det fyldte 16 år. Klubben, hvor ungdomsspilleren skal spille, skal søge dispensation hos Unionens ungdomsudvalg for at spillere med ungdomslicens, der er fyldt 16 år, kan spille på klubbens herre-, dame- eller mix-hold. Dog må deltagelse på herre-, dame- eller mix-hold aldrig komme i vejen for arrangementer for ungdommen, herunder ungdomskampe i unionen eller ved udtagelse til unionshold, landskamp el.lign. Dispensationen gælder ikke ved mesterskaber. Begrundelsen for forslaget er, at vi bliver nødt til at gøre noget for at få vores unge mennesker til at fortsætte med at spille kegler, når de bliver 18 år. Ved at spille én eller flere kampe sammen med de voksne lærer de måske også deres kommende holdkammerater at kende, så det ikke bliver så stor en overgang fra ungdom til voksen. SJ: reglen er der næsten i dag, men det er for at hjælpe de små klubber. AS: ser det som en tvungen nødløsning, og hvis vi kan holde på spillerne så er det ok. Dette blev diskuteret frem og tilbage, og det blev besluttet at ungdommen skulle komme med forslaget til rep. Mødet. ADD 9: Orientering fra Kursusudvalget JI: har haft mange ting at tage sig til, og han har udviklet nogle kurser, og de er lagt på hjemmesiden. Roskilde har henvendt sig om et kursus for hjælpe trænere for ungdom. Instruktørerne har været brugt flittigt. Har været på uddannelses konference i DIF, og det var et meget interessant kursus, og jeg lærte meget af dette. Problemet for mig er et

12 økonomisk da jeg stadig arbejder, og ikke kan tage fri hele tiden når DIF kommer med kurser, men det kan vi jo tale om. Der er nedgang i alle grene og det vil hjælpe med kurser så folk bliver uddannet. AS: der var meget positivt i dette, og særlig et kursus i medlems tilgang det ville være godt. ADD 10: unions runde FKU: MO: vi har mistet en klub i Nr. Åby måske et keglecenter, og vi arbejder på at se hvad der skal ske. DM bliver der arbejdet på, og håber på at der kommer nogle prominente folk, og det ser positivt ud. Indbydelser kommer i god tid. Rep. møde den 10. marts. Middelfarts baner beholder vi pt. SKU:MC: Rep. Møde den 26. februar, og vi er i samme situation som FKU, da Maribo har trukket sit sidste hold, men de har potentialet til at fortsætte. Der er indkommet forslag til vores rep. Møde. Jeg har ikke fastnet tlf. mere. KKU: GN: Rep. Møde den 26. februar. Det kniber med rengøring, og nedlægning af baner det kommer an på classic (dette var en jokes). JKU: LM: Rep. Møde 6. marts, vi har haft en fremgang i medlemstallet og det er hos ældre spillerne. ADD 11: Eventuelt SJ: spurgte om han måtte holde et sommermøde med udvalget, og det fik han lov til. MO: Spørgsmål der er stillet fra medlemmerne er: Strategiplan for europacup Forhøjelse af tilskud til unionerne. Datoen for rep. Mødet ville være godt hvis det blev afholdt sidst i maj. Nogle spillere kunne ikke forstå at spillerne skulle sove på vandrehjem, og DkeF skulle sove på hotel, når nu vi skal spare ved europacup. Lodtrækning til europacup er gjort på forhånd Seniorer DM hvorfor skal de ikke betale selv Vi skal bevare de medlemmer vi har nu, og passe på hvad vi melder ud. Vi har fået en ny webmaster i FKU.

13 FM: der kommer en strategiplan for europacuppen, og vedr. lodtrækningen, så var det en aftale med tyskerne at lodtrækningen skulle foretages inden for det tager for lang tid til stævnet. Vi var fire der sad og trak lod. BJ: Der var ikke mere plads på vandrehjemmet, så derfor skulle lederne overnatte på hotellet. Unionerne får kr ,00 i tilskud og kr ,00 til europacuppen. Vi skal nok være lidt forsigtig med at forhøje dette. Seniorer DM betales af DkeF. GN: det er vores problem at bibeholde de medlemmer vi har. AS: vi skal gøre alt hvad vi kan for at beholde de medlemmer vi har, men at skaffe nye kan koste nogle gamle. MC: Jeg overværede lodtrækningen i Husum sidste år, og priste mig lykkelig over at den var foretaget. Hvis dine spillere ikke bryder sig om at bo på vandrehjem så kan de bare bo et andet sted, det er op til unionen. FH: Rep. Mødet er den 25. april, og der kan vi tage op om hvornår rep. Mødet for 2010 skal afholdes. HN: Tyskerne var ved at forlade bygningen, da de fandt ud af at lodtrækningen var foregået, men det var aftalt. Vi har trukket lod om pokal kvartfinale og det bliver i SKU og FKU. Når vi sender turneringsplan til næste år så vil vi opfordre at der ligger regelsæt på alle baneanlæg, da det ikke er alle der kender reglerne. FH: foreslog at spillereglerne kom med i turneringsplanen. AS: Der er uafklaret spørgsmål vedr. afgrænsningen til tilløbsbanen om tilskuerne skal sidde tæt på, og skal vi gøre noget ved doping, men jeg tror ikke vi bliver kontrolleret. HN: doping der har vi ikke noget at skulle have sagt, hvis de kommer så kommer de. MO: ved internationale arrangementer skal vi nok sætte lidt ind. Jeg vil stadig godt have at spillereglerne ligger i centrene. Vi skal have en holdning til doping når vi er ude i internationale arrangementer. FM: man kunne lave et fokus på nye medlemmer, at vi en bestemt uge tog en ny med til kegler, så ville der muligvis blive nogen hængende. Men det skal alle være med til at indføre. Vi kunne f.eks. tage uge 42. FH takkede for i dag, og alle må have en god tur hjem. Referent 10/ Finn Hyldmar

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. august 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 18. Januar 2004 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest.

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. August 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det.

DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. august 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 8. januar 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. januar 2010 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening **********************************************

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN), Bent

Læs mere

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet.

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. April 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Afbud fra: Turneringsudvalget/Sektion Asfalt: Lindy

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. september 2018 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Finn Hyldmar

Læs mere

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time.

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 19. Januar 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt.

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 26. april 2009 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen.

DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 20. Januar 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 30. januar 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. januar 2019 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. august 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens.

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. januar 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 9. september 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag 1: Alle mesterskaber og stævner spilles efter internationale regler. Alle turneringskampe spilles på 2 baner, lige mange højre og venstre slag.

Læs mere

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1.

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 17. april 2005 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 26. januar 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. januar 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage.

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 29. januar 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. oktober 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden:

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden: Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 25. april 2004 Storebælt Centeret, Nyborg ************************************************************* Tilstede: Forretningsudvalget:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2016 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016 Dansk Kegle Forbund Årsregnskab for 1. januar - 31. december budget for og 2016 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på forbundets ordinære generalforsamling den / 2016 dirigent Indholdsfortegnelse side

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 5. august 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Efter Dato Aug 20-21 International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Aug 26-28 Polen Open Classic Aug 27-28 Ungdom Unionsmatch i Skjold Sep 3 Serie 1 M/K 10.00 1 4 253193 KB

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. september 2015 Hotel Villa Gulla ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN:

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN: Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 11. August 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic Turneringsplan & Aktivitetskalender Classic Sæson 2015-2016 Kontaktpersoner Til klubber 1. Division K.C.K. 1 Finn Hyldmar Tlf. 26 25 28 23 K.C.K. 2 John Frederiksen Tlf. 31 20 85 37 H.C.K. 1 Peter W. Sørensen

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. januar 2016 Nyborg Keglecenter ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. september 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre.

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. Kegler for alle 2020 Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. KKUs baner i Nørrebrohallen er

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2019 2020 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2019... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2019... 4 Aktivitetskalender Foråret 2020...

Læs mere

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK Ungdom Store kugler Guld Helle Søskov Kifa 880 898 1778 Sølv Louise S. Jensen Kifa 833 815 1648 Guld Mikkel S. Jensen Kifa 865 869 1734 Sølv Jonas Winding MK 93 855 797 1652 Bronze Jannick Kisum Star 839

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2018 2019 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2018... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2018... 4 Aktivitetskalender Foråret 2019...

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2017 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE DANSK KEGLE FORBUND Stiftet 13.12.1942 tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kegle Forbund (D.Ke.F.). Forbundets hjemsted er D.I.F.s adresse. 2 TILSLUTNING Danmarks

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

DAGSORDEN: Orientering fra formanden.

DAGSORDEN: Orientering fra formanden. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 27. januar 2013 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 3. januar 2015 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2019 2020 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2019... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2019... 4 Aktivitetskalender Foråret 2020...

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE DANSK KEGLE FORBUND Stiftet 13.12.1942 tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kegle Forbund (D.Ke.F.). Forbundets hjemsted er D.I.F.s adresse. 2 TILSLUTNING Danmarks

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2017 2018 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2017... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2017... 4 Aktivitetskalender Foråret 2018...

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Tilstedeværende: Fraværende: Leif Meitilberg (), Michael Sølling (), Inger Neye (IN), Allan Schwab (AS), Jan Nielsen () Jonas Rasmussen(JR) Punkt Dagsorden Kommentar

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU5 11/08 2008 Malta, den 20. august 2008 Tilstede: Formand: Poul Primdahl (PP) Næstformand: Michael Wittendorff (MW) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Mikael

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere