DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde"

Transkript

1 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. oktober 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender (AS), Bent Johansen (BJ), Finn Hyldmar (FH) Sports/Elite udvalget: Henning Wang Nielsen (HN) Classicudvalget: Uffe Espensen (UE) Ungdomsudvalget: Johnny Mandau (JMA) Seniorudvalget: Ejler Jespersen (EJ) Lovudvalget: Jette Møller (JMØ) K.K.U.: Georg Nielsen (GN), Per Christensen (PC) F.K.U.: Morten Ottosen (MO), Jimmy Eriksen (JE) J.K.U.: Susan Møller, (SM) Karl Vollsen (KV) S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Allan Mortensen (AM) DAGSORDEN: 1.) Referat fra sidste møde 2.) Orientering fra formanden 3.) Orientering fra kassereren 4.) Orientering fra sekretæren 5.) Orientering fra Sportsudvalget Sektion Bohle 6.) Orientering fra Sportsudvalget Sektion Classic 7.) Orientering fra Eliteudvalget 8.) Orientering fra Ungdomsudvalget 9.) Orientering fra kursusudvalget 10.) Orientering fra seniorudvalget 11.) Unionsrunde (Kort orientering fra unionerne) 12.) Eventuelt ADD: 1 Referat fra sidste møde Vagn sagde at vi skulle passe på med at have Old Boys og Veteraner i samme gruppe ved DM, for vi kunne på måde jage de gamle (veteraner) væk. ADD: 2 Orientering fra formanden Allan fortalte at vi manglede en i vores forsamling nemlig BIRGIT, og han ville godt have at vi holdt 1 minuts stilhed. Hun vil blive savnet, og hans kondolence går til familie, SKU og klubben. Hun var en ildsjæl som nogen, og hvordan kan vi blive ved med at mindes hende.

2 Vi har årets spiller, hvorfor har vi ikke årets kegle, hvis man kan kalde det sådan. Ku man give en pris til en som har gjort noget for keglesporten, ikke bare på spiller siden, men også uden for banen. Det var et forslag om vi kunne lave en pris på dette. Der har været lidt bøvl med vores revisor, som har udskrevet en for stor regning, men det kommer Bent ind på. Bent har gjort en godt benarbejde om dette og har opnået et godt resultat. Jeg har fået en henvendelse fra Ejler om nogle keglebaner i Århus, og det hører under vores banekonsulent ordning, og jeg kunne forestille mig at Henning kommer ind på dette. Det er godt det kommer frem så vi kan stramme op på dette. Vi har et forestående seminar og desværre fik jeg en mail om at Jan Iversen ikke deltager i dag, fordi jeg kunne godt at høre lidt om hvad det kommer til at indebære, og det var ærgerligt at vi blev nødt til at flytte det, men hellere få en ordentlig kvalitet, og hvor alle kan deltage. Vi blev spurgt i Østrig om vi ville afholde det næste internationale stævne, og det blev sendt rundt til jer alle, og der var kun positive svar tilbage. Vi ser frem til dette. Jeg har fået en forespørgsel om eftergivelse af restgæld fra Køge, som vi skal tage stilling til, og min klare mening er ligesom Roskilde at når hovedstolen er betalt, så syntes jeg godt at vi kan eftergive dem dette. Lad mig høre jeres kommentar om dette. Men ellers syntes jeg at udvalgene arbejder godt, men alligevel glæder jeg mig til det forestående seminar, så vi kan komme i gang med en udvikling af keglesporten. Vi administrerer og udvikler for lidt, men det er jeg nok også selv skyld i. Der blev talt lidt frem og tilbage vedr. lånet til Køge, og det blev enstemmigt besluttet at eftergive dem restgælden på lånet som andrager ca. kr ,00 MC: Takkede for velviljen til Køge kegle center. Det vil gøre daglig dagen lettere. HN: Jeg var nede som dommer til ungdomslandskampen, og der måtte jeg konstatere at jeg var den eneste dommer dernede. Det fungerer ikke med den måde de internationale dommere bliver udtaget på. Der mangler styring af dette, og det fortalte jeg også til tyskerne. Jeg vil bede dig om at tage kontakt til tyskerne til landskampen og få en ordning på hvem der udtager og hvorfor. MC: Vedr. den internationale turnering, og jeg er ikke fortaler for denne. Jeg har hørt at tyskerne meldte afbud. Jeg syntes at vi skal arbejde mere med vores samarbejde med tyskerne, men vi kan tage det op efter turneringen og se om det er noget vi skal satse på. Har vi et budget på dette. AS: Jeg kan følge dig i det du siger, men nu får du muligheden for at se hvad det er for nogle mennesker der er med. Skal man fortsætte et samarbejde med en der prøver på at lukke ned, eller skal man udvide samarbejdet med andre, dette er en balance gang.

3 Personlig syntes jeg det er måden at gøre dette på, da der er nogle nye kræfter og nye tanker som vi evt. kunne lære noget af. ADD 3: Orientering fra kassereren BJ: fortalte at regnskabet var udsendt til unionerne, og der er først nogle fået det udleveret i dag. Lige nu har vi et overskud på kr ,00, men vi har selvfølgelig nogle arrangementer tilbage (Landskampen koster ca ,00 og en ungdomssamling). Jeg vil skyde på at vi lander med et overskud på ca ,00 i overskud. Med hensyn til budget på det internationale stævne så bliver det et slag på tasken, da jeg ikke ved hvad det koster, da vi ikke har nogle tal for tidligere stævner. Hvis vi skal afholde en banket og give vore spillere kørepenge, så kan vi godt havne op mod kr ,00 for dette stævne. Men det kan være at Henning ved lidt om dette. Al regnskab går igennem D.I.F. med hensyn af afregning af revisorer, og det gjorde også, for vi fik en efterregning på kr ,00 fra D.I.F., som de betalte og trak det fra os. Revisorerne havde fået kr ,00 fra D.I.F. så i alt for revidering af regnskabet blev det kr ,00. Efter vi har fået godkendt regnskabet fik vi så en ekstra regning på kr ,00 det ville jeg selvfølgelig ikke betale, så jeg ringede til toppen i revisionsfirmaet, hvor jeg forklarede vores situation, og han fortæller at han ville kigge på dette. Jeg fortalte at jeg kun ville betale kr ,00 for det ekstra arbejde som de havde lavet, og det gik han med til. Jeg havde lige været til budget møde i D.I.F. og der fik jeg at vide at revisorerne ikke måtte udskrive regninger til forbundene uden om D.I.F., og det fortalte jeg ham, derfor slog han til med de kr ,00 + moms i alt kr ,00, så det hjælper at anke over regningerne. Efterfølgende har jeg fået at vide at den revisor som udskrev den store regning til os ikke er i firmaet mere. HN: Vi brugte kr ,00 på stævnet i år, og når vi holder det så betaler de andre selv maden og overnatninger, så jeg regner med det bliver billigere. Jeg syntes ikke at vi skal ud og bruge en masse penge på dette, da de andre også skal spare. Vi skal holde det på et plan hvor alle kan være med. PC: Turneringen i Screm, der har vi bedt om at få budgettet hævet til kr ,00, og i år har vi brugt næsten kr ,00 på transport, færge og bespisning. BJ: Budgettet er sat til kr ,00 da der sidste år kun blev kørt ned i 1 bil, så ud fra de udgifter vi havde der, så har jeg sat budgettet efter dette, men det skal hedde kr ,00. JE: Spørgsmål for vores ungdomsudvalgsformand er hvem betaler lommepenge til vores holdledere, og betaler for bespisning for ungdommen på vej hjem fra landskampen. AS: Jeg ved ikke hvad reglerne er for dette, men når de er ude med landsholdet er det os der står for forplejningen. Lommepenge der skal forhandles med mig. BJ: vedr. lommepenge har vi aldrig brugt, men forplejningen står vi for.

4 ADD 4: Orientering fra sekretæren FH: gennemgik kegleportalen for forsamlingen. Under turneringsprogrammet ville man godt have tilføjet hvilke baner man skal spille på. Det ville jeg undersøge hvad dette vil koste. Mandag den 31/ der skal vi på kursus i den nye hjemmeside. Finn fortalte at han har fået en del arbejde efter Birgit ikke er her mere. Birgit klarede licenskort, samt havde orden på vores tøj, udsende indbydelser til DM, samt ajourføre antal kampe på spillere på landsholdet. Det blev besluttet at der ikke skal laves licens- medlemskort mere da det ikke bruges mere. Finn fortalte at vores tøj ikke er i den orden som vi gerne vil have det skal være, da vi ikke har de store størrelser. Vi har mange størrelser i XL og L, og det er for dårligt at spillerne ikke kan få de størrelser som de skal bruge. Det blev besluttet at vi skal købe tøj så spillerne føler sig hjemme når de spiller landskamp, også ungdommen, evt. købe samme tøj som classic har. ADD 5: Orientering fra Sports/Elite udvalget Sektion Bohle Det har været en travlt periode der startede i sommerferien med at vi skulle have det nye turneringsprogram op at stå. Her var jeg en tur i Brøndby for at lærer det at kende og give ideer til det. Herefter var Finn og jeg en tur rundt i landet og undervise alle klubber, Finn tog Øst og jeg vest. I dag hører jeg kun positive meldinger om programmet og flere spørger om vi ikke kan undvære Scoringssedlerne til næste år, da det er blevet dyr i porto og nu har vi fået lavet så man selv kan printe dem ud fra programmet. Det mener jeg vi bør overveje, vil også spare os for udgifterne til Scoringssedlerne. International Turnering i Østrig Her havde vi en god men lang tur på 3000 km med fly og kørsel på 1500 km. Denne gang var det på classic baner men hvor der var 2 huller i kuglerne, men var dog muglighed for at spille med almindelig kugler, da der var inviteret classic hold med. Damerne blev Nr. 5 ud af 8 hold og herrerne blev nr. 6 ud af 9 hold. Efter spillet til banketten var der en flot præmier overrækkelse med et stort orkester som varede til kl. ca herefter var det i seng da vi skulle kører kl næste dag for at nå vores fly hjem. Tyskerne havde valgt ikke at deltage da de ikke havde råd til det i år, men mere om det senere. Da vi landede i Billund var det med stor sorg vi modtog meddelelsen om at Birgit Reitz var afgået ved døden, hvilket naturligvis er et stort tab for vores udvalg, alle ved hvor meget

5 Birgit lavede i sportsudvalget. Ære være hendes minde. Euro-Cup i Delmenhorst Her kørte vi ned torsdag d. 22. september jyder og fynboer der var udtaget af DKF kørte ned i en lille bus sammen med jyderne og Peter Basse var så flink at tage Birgit Kreutzfeldt med fra København. Her startede vi med at holde 1 minuts stilhed for Birgit Reitz. Vi spillede på et anlæg hvor der var 20 baner fordelt i 2 rum med 12 baner i det ene rum og 8 baner i det andet rum, så damer og herrer var adskilt i indledende runde. Det var en noget forvirrende start hvor der ikke var styr på point fordelingen fra start ingen anede hvad stillingen var før de var færdige, de fik dog styr på det til anden runde. Hos damerne havde vi ingen i finalen resultat blev: 1. Kristina Kiehn 53 point 916 kegler 2. Anja Molzahn 46 point 901 kegler 3. Christiane Gebauer 39 point 895 kegler For Herrerne havde vi Morten Kruse i finalen igen i år og han vandt en meget flot 2 plads tillykke med det. 1. Alexander Eggers 50 point 925 kegler 2. Morten Kruse 48 point 919 kegler 3 Jens Kohlenberg 45 point 915 kegler Her nede blev jeg kontaktet af Tyskerne som spurgte om vi kunne lave om på landskampe og Euro-Cup da de ikke havde så mange penge og de ville også gerne kunne deltage i den nye turnering, så de kom med en forespørgsel om vi kunne ændre det til at vi spillede landskampe hver andet år og Europa-Cup hver andet år. Det skulle jeg så vende tilbage med et svar på til Landskampen i Roskilde. Som jeg ser det har vi vel ikke noget ud af ikke at gøre det da vi ellers ville tvinge dem til at vælge noget fra. Hvad siger i? DM Mix par spilles i Toftlund D. 15 Oktober. Her har karl lovet at sørge for blomster og noget at spise til os. Jeg har fået medaljer og pokalen dommerne er bestilt så det skulle være på plads. Landskampen mod Tyskland forgår i Roskilde d. 5. november med start kl Vi har træning i Roskilde d. 22. oktober med mødetid kl for alle spiller og leder. Til landskampen spiller vi om point i år og derfor har vi lavet om på landskampen så holdene går ind blandet. Det har også været et ønske fra Ynglinge spillerne da de syntes deres landskamp var alt for hurtigt afviklet med kun 2 runder.

6 Kom og bak os op. Turneringen er kommet godt i gang alle baner er godkendte så nu håber vi på en god sæson til alle Med Sportslig Hilsen F/Sports og Eliteudvalget Henning Vang Nielsen HN: Der er to ændringer på herre landsholdet, Bent Ole og Allan Mortensen har meldt afbud, og nye spillere er Jan Hougaard og Thomas Schmidt. Den internationale turnering som skal foregå i Danmark, der forhandler jeg lidt med Fredericia, og håber at overnatningen kan foregå på vandrehjemmet, da der er kommet nye ejere. Jette Stougaard hjælper med at arrangere det. Der er kommet en forespørgsel fra en spiller om hvad der skal til for at komme på landsholdet (Hun er tysker). Tyskerne har forespurgt om vi ikke kunne spille landskamp hvert andet år, samt europacup, da deres økonomi ikke er for god. De vil gerne være med i den internationale turnering, men på nuværende tidspunkt kan det ikke lade sig gøre p.g.a. af penge mangel. De har prøvet at få kontingentet hævet med 1 euro, men det kunne ikke lade sig gøre. De har mistet 1500 medlemmer. Det skulle vi vende tilbage til når vi spiller landskamp. Jeg har fået en forespørgsel om at vi ikke kan slette pokalerne, om de har den værdi for spillerne, da de aflevere dem bare efter de er blevet fotograferet med dem. Jeg har spurgt nogle spillere og de var lige glade med dem, men jeg har ikke spurgt alle spillere. FH: En tysker på det danske landshold skal være dansk statsborger. Pokalerne skal fremsendes til Henning ved hvert mesterskab, og efter mesterskabet skal der sættes en plade på med vinderne. Classic er gået væk fra pokalerne i deres mesterskaber. MO: Europacup og landskamp syntes jeg vi skal sige ja til. Jeg syntes at udgiften til europacup er så stor i forhold til det sportslige. Pokalerne der syntes jeg de skal droppes, og så syntes jeg at man skal give vinderne en lille erkendtlighed, for ellers er der snart ikke noget at spille om andet end æren (gavekort eller penge). UE: Der er ingen der siger at man skal stille op i Europacup hvis man ikke har råd. AS: Jeg er lidt i samme boldgade som Uffe, men man kan prøve at henvende sig til de andre forbund og prøve på at få dem med til europacup. Vi kan jo ikke sige til tyskerne at de skal deltage hvis de ikke har råd til det. Er der ikke grundlag for at holde et stævne p.g.a. for dårlig tilmelding, så skal det ikke afholdes. Med hensyn til pokaler der er jeg græsk katolsk. PC: Europacup og landskamp der syntes jeg er en god ide med hver andet år.

7 HN: Jeg er bange for at hvis vi ikke tilslutter os tyskernes forslag, så skal vi afholde unionskampe her hjemme. De andre lande er blevet tilbudt at deltage i europacuppen, men vi har intet hørt fra dem. Skal jeg forstå det sådan at JKU og SKU er indforstået med at der spille hvert andet år. MC: Det kan jo ikke være anderledes, hvis tyskerne ikke har råd. Jeg har forstået på tyskerne at de gerne vil deltage i den anden turnering, og hvis jeg kigger på det rent sportslige så har europacuppen og landskampen en mere sportslig værdi end det andet har. Der er ikke meget for medlemmerne ude i unionerne at spille for, og kan de kun komme ud at spille europacup hvert andet år, så er der ikke meget gulerod. Jeg er lidt ked af at vi skal spare på de gulerødder som er tilbage, for vi har skåret meget ned i mange arrangementer. AS: Vi vil alt i alt få en besparelse hvis vi siger ja til tyskerne, og der kunne vi udvide deltager antallet ved de internationale stævner. PC: DM mix syntes jeg ikke har den sportslige berettelse mere. Vi kunne kun deltage med 3 par, og SKU havde kun 2 par, og det er at folk vælger fra da der er så meget andet, da det ofte er de samme spillere som stiller op. HN: Syntes at Per har ret i det, men der vil blive mindre hvis vi fjerner en landskamp eller en europacup. Jeg håber det bliver bedre til vore hjemlige arrangementer. SM: Ville spørge om det har noget med at gøre at SKU og KKU ikke stiller op med så mange når det er i Jylland. PC: Det har ikke noget med afstanden at gøre. Da det var i KKU sidste år var det heller ikke de stærkeste spillere som deltog, og det kan være at man skal udtage spillerne på en anden måde. I KKU spiller vi om det ved vort mesterskab. MO: Jeg tror at vi skal tage os en snak i sportsudvalget om fremtiden, og finde ud af hvad vi skal, og så komme med et oplæg. BJ: Vi skal være opmærksom på at når vi skærer ned så vil vores tilskud rasle ned. I år har vi 28 point og med DM mix så er vi oppe på 29 point, for bare 2 år siden var vi oppe på 41 point. Det er mange point at miste, for når vi kommer under 30 point så mister vi tilskud. SJ: Med hensyn til tilskuds kroner fra D.I.F. kan det være en ide at lave oldgirls og Oldboys om igen, som det var. Hvem udfærdiger proportionerne som ligger på hjemmesiden de er ikke alle lige opdateret. Jeg kunne godt tænke mig at der blev hanket lidt op i vores dommer formand, for jeg føler at vi har store problemer. Vedr. dommerne blev det diskuteret frem og tilbage, og det blev besluttet at Allan skulle tage en snak med Peter Basse.

8 AS: Vedr. proportionerne der er det de forskellige udvalg som udfærdiger dem. Jeg har fået en forslag fra Bent som evt. skal tages op til næste rep. møde, og det går ud på at kassereren og formanden for sportsudvalget skal aflønnes lige som sekretæren, da de bruger rigtigt meget tid på deres arbejde. Skal vi stille et forslag fra DKeF. Min egen holdning til dette er at vi ikke skal stille dette forslag. Det blev diskuteret frem og tilbage i forsamlingen, og de fleste mente at vi ikke skulle stille dette forslag da de er valgt på frivillig basis. ADD 6: Orientering fra Sportsudvalget Sektion Classic UE: I den periode der er gået er jeg blevet kontaktet af Ejler om at Vojens Bowling Center står tomt, og jeg kontaktede ejeren, og desværre så ville ejeren hverken leje eller sælge centeret. Men det kunne da have været alle tiders hvis vi kunne have fået classic baner i Jylland. Jeg har ikke nævnt en lyd om classic banerne i Nørrebrohallen, da de har ligget hen i ca. et halvt år. Så hele vores turnering er faktisk blevet skudt lidt i sænk, så jeg er spændt på hvornår vi kan spille der, men jeg tror og håber på at vi kan spille i starten af november. AS: Det er super det jeg hører, man øjner en mulighed for en udvikling og tager fat i den. Hvis jeg kan være behjælpelig med noget så sig endelig til. GN: Nørrebrohallen er nu blevet lavet om til en svømmehal, da den har fået vand. Vi har også fået vand på classic banerne, og det er være end først antaget. Jeg har fået at vide at vi kunne spille Classic for halvanden måned siden, men så hører jeg tidligere i dag at det ikke kan lade sig gøre, så jeg må tage ned i hallen i morgen for at se på dette. Vi skal til at søge banetimer, og det er svært da der ikke er nogle der bruger banerne. ADD 7: Orientering fra eliteudvalget Blev diskuteret under sportudvalget sektion bohle. ADD 8: Orientering fra Ungdomsudvalget Først vil jeg endnu engang takke Sten Jensen, for det arbejde han har gjort for ungdommen de sidste 8 år. Ellers er der sket meget siden sidste HB-møde. Unionsmatchen 2010/11 blev afsluttet i februar. Slutstillingen blev som følger: Små kugler: Guld: KKU/SKU 1 51 point og kegler Sølv: FKU 1 50 point og kegler Store kugler: Guld: JKU 1 56 point og kegler Sølv: JKU 2 43 point og kegler

9 Bronze: JKU 1 43 point kegler Bronze: FKU 1 39 point og kegler Tillykke til alle medaljetagerne. Dette års turnering er kommet godt i gang. De første 2 runder er allerede blevet spillet i Grøndal Centeret. Det tegner til og blive en spændende match i denne sæson. DM for store kugler blev spillet i Grøndal Centeret den 9. april. Det var et meget spændende DM der var kamp om alle medaljerne. Resultatet blev som følger: Piger: Guld: Karina Sørensen Esbjerg 1709 kegler Sølv: Ann Kathrine Nygaard OUK kegler Bronze: Christina Juhl Skjold 1697 kegler Drenge: Guld: Claus Vernegaard Esbjerg 1733 kegler Sølv: Kenneth Sørensen Esbjerg 1729 kegler Bronze: Daniel Mikkelsen NKU 1718 kegler Tillykke til alle medaljetagerne. DM for små kugler blev spillet den 14. maj. Det var et DM med høj kvalitet og der blev væltet mange kegler. Resultatet blev som følger: Piger: Guld: Sofie Jensen FUK 1628 kegler Sølv: Camilla Hansen Hellas 1599 kegler Bronze: Sonja Larsen OUK kegler Drenge: Guld: Mads M. Hansen Æ-felder 1656 kegler Sølv: Andreas J. Nielsen Hellas 1643 kegler Bronze: Kasper Kisum Star 1620 kegler Tillykke til alle medaljetagerne. Det danske ungdomslandshold, som skal ned og spille landskamp den 7-9. oktober i Lüneburg Tyskland, blev udtaget i august. Det blev som følger: Piger små kugler Sophie Christensen Æ-felder Julie Bak Hansen NKU Camilla Hansen Hellas Sonja Larsen OUK 76 Sofie Jensen FUK Holdleder: Allan Jessen Piger store kugler: Anne Larsen OUK 76 Cecilie Kisum Star Mie Hansen Haslev Ann Kathrine Nygaard OUK 76 Louise Obbekjær FUK Camilla Diedrich OUK 76 Marie Lyngbye Skjold Drenge små kugler: Kasper Kisum Star Claes F. Hansen NKU Rasmus D. Petersen FUK Andreas J. Nielsen Hellas Martin F. Hansen NKU Holdleder: Marianne Jensen Drenge store kugler: Christian Andersen Æ-felder Simon Hansen Toftlund Daniel Mikkelsen NKU Benjamin J. Nielsen Hellas Steven B. Nielsen Hellas Rasmus Jensen FUK Thomas D. Petersen FUK

10 Holdleder: Simon Friederichsen Holdleder: Vagn Christensen Alle deltog i landsholdstræningen i Nyborg fra d september. Det var en god weekend, hvor alle vores debutanter blev sat ind i hvordan landskampen foregår. Der blev selvfølgelig også trænet og vi fik øvet vores sange. Jeg har også været i gang med og søge et sponsorat til noget nyt landsholdstøj, da det vi har, er meget gammel og slidt. Jeg har desværre fået et nej. Jeg har dog ikke opgivet den tanke og vil forsætte mit arbejde med dette projekt. For det er meget nødvendigt med nyt tøj plus vi har ikke nok tøj, så vi låner lidt ved de voksne. Hvilket jo ikke er holdbart i længden. Med sportslig hilsen Johnny Mandau Ungdomsformand D.Ke.F. KV: et spørgsmål fra vores udvalgsformand. Han havde problem med at få ledere med til en samling, og havde forespurgt Johnny om han kunne få kørepenge til ledere om søndagen også, og det har han fået et nej til, og det var han lidt utilfreds med. JMA: Jeg har talt med jeres udvalgsformand om dette, og der er kommet en afklaring, reelt er det et JKU problem. Vi giver kørepenge for en hel weekend, og hvis nogle køre hjem før tid og andre kommer til så er det JKU s problem. Men jeg har betalt denne gang. MC: Vi vil godt sige tak til Johnny for det gode initiativ med hytteturen, at den bliver åbnet for SKU og KKU. GN: Syntes også det var et godt initiativ fra Johnny s side. ADD 9: Orientering fra Kursusudvalget Jan Iversen var ikke til stede. Æ Felder-kegler vil gerne have at der kommer en dommer og fortæller børn og voksne om reglerne. Samtidig vil de godt have nogle instruktører. FH: Jan må bestille instruktører som man skal, og ringe til dommerformanden og tale med ham om dommeren. Det var også lidt kedeligt at Jan ikke er her i dag, da vi kunne høre lidt om vores weekend møde i januar. HN: Jeg er dommer og bor tæt på, så jeg står til Æ Felder s rådighed. MO: ville bede om delvis deltagelse til januar mødet, da vi har par stævne på Fyn denne weekend. Han ville godt deltage til mødet efter stævnet. BJ: med hensyn af dette kursus så er det bestilt så vi afholder det her, men hotellet er ikke bestilt endnu. Jeg syntes at vi snart skal sende en indbydelse af sted så vi kan se hvor mange der deltager.

11 PC: syntes det er vigtigt at vi får en dagsorden før vi tilmelder os. AS: Jeg tager kontakt til Jan, og får en dagsorden som så bliver sendt videre til jer. ADD 10: Orientering fra seniorudvalget Vi beklager meget, vi har mistet Birgit i Roskilde. Hun var en meget arbejdsom person der altid havde opgaverne klaret til tiden. Vi savner hende meget. Forhåbentligt udpeger Sjælland en afløser til Seniorudvalget i nærmeste fremtid. Ældre Kegler Turneringen i Jylland har i sæsonen 99 deltagende hold. Det er 3 hold mere end sidste sæson. Udvidelsen er sket ved at Århus Senior keglere deltager med 1 hold i serie 2 og Fynboerne fra Odense deltager med 2 hold, 1 i 1. division og 1 i 2. division. Ind til kort før sommerferien var det ellers planen Fyn ville lave deres egen turnering. Men desværre meldte klubberne i Nyborg fra. Ideen var ellers rigtig god. Forhåbentlig bliver udfaldet positivt i nær fremtid. 21. september afviklede Fyn NÅLESTÆVNE i Odense, hvor spillere fra Nyborg og Odense deltog. 8. oktober afvikles NÅLESTÆVNE I HAMMELEV. 79 spillere er tilmeldt, heraf 5 fra Århus, og 22. oktober er der NÅLESTÆVNE i Sønderborg for spillere fra det sydligste område i Jylland. Tilmelding er endnu ikke udløbet. I øjeblikket arbejder Seniorudvalget ikke så meget. Først når Senior DM erne nærmer sig til foråret har vi opgaver. I Jylland arbejder vi i Ældre Kegler Unionen på, at der bliver indkørt 2 personer på at kunne administrere Ældre Kegler Turneringen. Vi har lige nu problemer med at få købt en licens til EDB styreprogrammet File Maker, som turneringen er opbygget i. Det er et økonomisk problem, vi må se at få løst. Derefter står 2 personer parat til at være med i et spilleudvalg. På Seniorudvalgets vegne Ejler Jespersen EJ: vedr. Vojens Bowling Center, der har vi fået nogle spillere til Hammelev. Vores DM for hold der var ikke 10 hold med for damerne og det giver jo ikke point, og jeg spørger her om vi må hæve det til 10 hold, d.v.s. at der bliver 16 spillere mere, og det vil komme til at koste noget mere til banketten. Jeg kommer med et budget på 10 hold for damer og 10 hold for herrer. Jeg og min kone er de eneste der kan varetage turneringen for over 100 hold, og derfor vil jeg ansøge om at få bevilget kr ,00 til 2 licenser på vort styre program File Maker, som så kan indgå spilleudvalget og være med til at køre programmet.

12 Det blev diskuteret frem og tilbage og det blev besluttet at Ejler skulle købe de 2 licenser, og man ville se på om ikke seniorudvalget kunne komme til at køre i samme system som vi andre gør. MC: Du vil hæve et DM fra 64 personer til 80 personer, vil det ikke blive problematisk med at få det afviklet på en fornuftigt måde, da 64 personer lyder af meget. HN: Kan licenserne flyttes til andre hvis nu der er nogle der hopper fra. EJ: Vi spiller kun 80 kast pr. spiller, og de 64 spillere tager 4 timer at spille, så hvis vi går op til 80 spillere så tager det to en halv time mere. Jeg vil gerne vide hjem der er kontakt person i SKU, så vi ved hvem vi skal tage kontakt til i SKU. MC: Kontakt personen overfor seniorerne er for fremtiden mig. MO: Vi skal sørge for at i har de bedste muligheder for at afholde jeres turnering, og jeg syntes i skal have bevilget pengene, men jeg syntes også at i skal have bredt ud om jeres turnering i hele landet. Det er ikke lykkes os på Fyn at lave en turnering for seniorer. FH: ville foreslå Ejler at nedsætte sine divisioner til 10 hold pr. række, for der kunne vi få nogle ekstra point. ADD 11: kort unions runde JKU: VK: Vi havde møde i fredag, og der fik vi at vide at Lea trækker sig som formand, samt at næstformanden også trækker sig. KKU: GN: Vi har problemer med Nørrebrohallen i øjeblikket, der går de rundt med gulvklude og suger vand op. Vi har tilbagegang med 1 hold i turneringen. Per stopper som spilleudvalgsformand til vores rep. møde. SKU: MC: Vi har været igennem en turbulent periode, og vi syntes selv vi er ved at være på plads. Vi har fået nedsat et nyt spilleudvalg, og så tager vi den der fra. Jeg vil godt sige tusind tak til Finn for den hjælp med turneringen. FKU: JE: Havde ikke noget til dette punkt ADD 12: Eventuelt Der var ikke noget til eventuelt. FH ønskede alle en god tur hjem. Referent 30/ Finn Hyldmar

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. august 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 9. september 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest.

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. August 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. januar 2019 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det.

DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. august 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 18. Januar 2004 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. september 2018 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Finn Hyldmar

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 8. januar 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening **********************************************

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN), Bent

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 26. januar 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time.

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 19. Januar 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. september 2015 Hotel Villa Gulla ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet.

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. April 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Afbud fra: Turneringsudvalget/Sektion Asfalt: Lindy

Læs mere

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage.

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 29. januar 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 30. januar 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. januar 2010 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2016 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. september 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. august 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt.

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 26. april 2009 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. januar 2016 Nyborg Keglecenter ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1.

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 17. april 2005 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden:

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden: Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 25. april 2004 Storebælt Centeret, Nyborg ************************************************************* Tilstede: Forretningsudvalget:

Læs mere

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag 1: Alle mesterskaber og stævner spilles efter internationale regler. Alle turneringskampe spilles på 2 baner, lige mange højre og venstre slag.

Læs mere

DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen.

DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 20. Januar 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic Turneringsplan & Aktivitetskalender Classic Sæson 2015-2016 Kontaktpersoner Til klubber 1. Division K.C.K. 1 Finn Hyldmar Tlf. 26 25 28 23 K.C.K. 2 John Frederiksen Tlf. 31 20 85 37 H.C.K. 1 Peter W. Sørensen

Læs mere

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK Ungdom Store kugler Guld Helle Søskov Kifa 880 898 1778 Sølv Louise S. Jensen Kifa 833 815 1648 Guld Mikkel S. Jensen Kifa 865 869 1734 Sølv Jonas Winding MK 93 855 797 1652 Bronze Jannick Kisum Star 839

Læs mere

DAGSORDEN: Orientering fra formanden.

DAGSORDEN: Orientering fra formanden. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 27. januar 2013 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 3. januar 2015 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt.

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 4. januar 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Efter Dato Aug 20-21 International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Aug 26-28 Polen Open Classic Aug 27-28 Ungdom Unionsmatch i Skjold Sep 3 Serie 1 M/K 10.00 1 4 253193 KB

Læs mere

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016 Dansk Kegle Forbund Årsregnskab for 1. januar - 31. december budget for og 2016 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på forbundets ordinære generalforsamling den / 2016 dirigent Indholdsfortegnelse side

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2018 2019 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2018... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2018... 4 Aktivitetskalender Foråret 2019...

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2019 2020 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2019... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2019... 4 Aktivitetskalender Foråret 2020...

Læs mere

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens.

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. januar 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2017 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2019 2020 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2019... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2019... 4 Aktivitetskalender Foråret 2020...

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2017 2018 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2017... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2017... 4 Aktivitetskalender Foråret 2018...

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN:

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN: Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 11. August 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Jysk Bowling Union indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. JBU s Ungdomsstævne. Holstebro Bowling Center 12. 13. februar 2011

Jysk Bowling Union indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. JBU s Ungdomsstævne. Holstebro Bowling Center 12. 13. februar 2011 Jysk Bowling Union indbyder hermed alle ungdomsbowlere til JBU s Ungdomsstævne Holstebro Bowling Center 12. 13. februar 2011 Sæsonens 7. rankingstævne Præmiepulje på kr. ca. 20.000,00 Indbydelse - Proportioner

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Mester Herrer. Mester Damer. Herre A. Dame A

Mester Herrer. Mester Damer. Herre A. Dame A Der blev spillet KM Bohle i alle 3 haller i weekenderne - og 1-1 marts 200 og resultaterne blev følgende.. Mester Herrer Bent-Ole Gad 202 Allan Mogensen 23 21 Michael Winding Henrik Sandell 21 Jørgen Risnæs

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

FYNSMESTERSKABER

FYNSMESTERSKABER Kl. 19.00 1 Usp Emma Jørgensen Vest 91 Usp Laura C. Sørensen Vest 91 Usp Anne S. Petersen Vest 91 Usp Mie Christensen Vest 91 Kl. 19.5 1 D Iben Vesterlund Vest 91 D Lykke Sørensen Vest 91 D Maria Lykke

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE DANSK KEGLE FORBUND Stiftet 13.12.1942 tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kegle Forbund (D.Ke.F.). Forbundets hjemsted er D.I.F.s adresse. 2 TILSLUTNING Danmarks

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 5. august 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. januar 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

FYNSMESTERSKABER

FYNSMESTERSKABER Kl. 18.00 1 Usp Mia Mortensen Vest 91 H Morten R. Andersen Vest 91 UP Laura Sørensen Vest 91 D Maria Lykke Foss Jensen Vest 91 Kl. 18.5 1 VD Jette Møller NDK H Martin Vesterlund Vest 91 D Christina Juhl

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Repræsentantskabsmøde I Sjællands Kegle Union Mandag d. 24. februar 2014 Kl. 19.00

Repræsentantskabsmøde I Sjællands Kegle Union Mandag d. 24. februar 2014 Kl. 19.00 Repræsentantskabsmøde I Sjællands Kegle Union Mandag d. 24. februar 2014 Kl. 19.00 Køge Kegle Center Gymnasievej 10 Køge Repræsentantskabsmøde S.K.U. Mandag 24.02 2014 19.00 Køge Keglecenter Dagsorden

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere