DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det."

Transkript

1 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. august 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender (AS), Bent Johansen (BJ), Finn Hyldmar (FH) Sportsudvalget/Sektion Bohle: Henning Vang Nielsen (HN) Ungdomsudvalget: Sten Jensen (SJ) K.K.U.: Georg Nielsen (GN), Per Christensen (PC) F.K.U.: Svend Jørgensen (SJ), Stefan Larsen (SL) J.K.U.: Jens Henrik Andersen (JA), Margit Kolfach (MK) S.K.U.: Michael Sørensen (MS), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN: 1.) Referat fra sidste møde 2.) Orientering fra formanden 3.) Orientering fra kassereren 4.) Orientering fra sekretæren 5.) Orientering fra Sportsudvalget Sektion Bohle 6.) Orientering fra Sportsudvalget Sektion Classic 7.) Orientering fra Eliteudvalget 8.) Orientering fra Ungdomsudvalget 9.) Unionsrunde (Kort orientering fra unionerne) 10.) Eventuelt FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1 ADD: 1 Referat fra sidste møde Jens Henrik ankede over at han var slettet fra mail listen. ADD: 2 Orientering fra formanden AS: ønskede Jens Henrik tillykke med hans bryllup. 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det. 23/04-06 Rep. Møde i Nyborg. Spørgsmål om nye kegler og internationale tekniske bestemmelser. Ingen planer om at stoppe med de gamle kegler. Niels Nasser arbejder på at få tekniske bestemmelser oversat til dansk. 06/05-06 Årsmøde i D.I.F. med Finn Hyldmar, fik vores folk valgt ind.

2 06-07/05-06 DM for Old boys/girls og Veteraner i Roskilde, meget vellykket arrangement, dog en del klager over banerne. God fest, der bliver i hvert fald gået til den på dansegulvet /05-06 DM for herrer og damer. Godt arrangement, god stemning, super musiker, folk var glade for at der ikke var så meget officielt om aftenen /05-06 DM i Classic. Meget spændende at få lov til at prøve. Jeg tror også at Classic kan være døråbner til noget større internationalt samarbejde. Det vil jeg arbejde videre på, når vi nu skal til tyskland. Der er en større genkendelse ved Classic som jeg mener kan være en fordel, hvis vi evt. skal markedsføre vores sportsgrene på et tidspunkt. Ang. Polensturen. Der har været en del misforståelser omkring afviklingen af dette. Jeg beklager nogle af de udtalelser jeg er kommet med. For at undgå lignende i fremtiden har jeg bedt Henning om at lave en strategiplan vedr. dette. Classic havde udbedt et møde med mig, som vi klarede onsdag d. 2/8-06. Uffe kan ikke være her i dag, men har aflagt beretning til mig. Der er lidt omkring spiller tøj, når nu diverse arrangementer tørner sammen. Jeg har sagt at hvis de stiller op for Danmark, skal de selvfølgelig også have beklædning fra D.Ke.F. Jan Nielsen fra Top-time har været på en del klubbesøg, og de er gået fint. Der er dog nogle klubber, som han har haft problemer med at komme i kontakt med. Det er ikke særlig smart, at man melder sig til noget, og så ikke vender tilbage på henvendelser. I bedes derfor hanke lidt op i de klubber der mangler. Det kunne jeg forestille mig at Finn har lidt yderligere til. Keglesporten er kommet på nettet, flot lavet. Bent og jeg har talt lidt om økonomien i unionerne, men det tror jeg at Bent selv vil fortælle om, når det bliver hans tur. Jeg glæder mig meget til turen til tyskland, og ikke mindst til at overvære landskampen for ungdom. Ellers synes jeg at tingene kører som de skal, og de småting som dukker op i hverdagen er vi gode til at tage i opløbet. GN: syntes det var noget skidt med de nye kegler, og den skræk kampagne der var i sin tid. KKU var først ude med de nye kegler, og han syntes det er noget være bøvl at spillere fra KKU kommer ud på anlæg hvor der er gamle kegler, og når klubber udenfor KKU kommer så spiller de med de nye. AS: kunne godt forstå GN og han påpegede at det var før hans tid, men han syntes det er lidt mere spændende med de nye, for de giver flere kegler. Det kunne være en fordel på de baneanlæg som ikke giver så meget. Men det ville han ikke blande sig i.

3 SJ: er dommer, og han vil have et problem med at godkende de nye kegler hvis han kommer ud og skal dømme, for de er ikke opført i tekniske bestemmelser. AS: fortalte at begge sæt kegler er godkendt også internationalt. ADD 3: Orientering fra kassereren BJ: delte regnskabet ud, og forklarede at der ikke var noget specielt ved dette, da det kun er til orientering som det ser ud nu. Der blev klaget over at man ikke havde tid til at kigge det igennem. BJ: foreslog at vi satte kørselstilskuddet i D.KeF. regi op til kr. 2,00 pr. km med virkning fra d.d. da vi mod forventning ikke ville blive sat ned i tilskud fra D.I.F., og keglesport er faldet med ca. kr ,00. Alle var enige om at dette var en god ide, da benzin priserne er så høje på nyværende tidspunkt, og JH mente bare at vi skulle komme med en god forklaring, fordi vi kom frem med en evt. kontingent stigning til rep. mødet, så folk ikke må tro at vi er utroværdige. På dette tidspunkt viste vi ikke at vi ville spare på keglesport, og opgørelsen fra D.I.F. om at vort tilskud ikke ville blive sat ned, og det fik vi også efter rep. mødet. Forslaget fra Bent blev sat under afstemning, og alle stemte for. BJ: forklarede om klubportalen, som er det som han laver til D.I.F. med alle vore arrangementer hvor vi får point (pointene afhænger af vort tilskud fra D.I.F.), og vi skal op på min. 30 point, men skal gå efter 40 point, da D.I.F. evt. kan hive nogle point ud. Han efterlyste indbydelser og lodtrækning fra 1. runde incl. Oversiddere fra unionernes pokalturnering hvis der er tilmeldt mere end 10 hold. Internationale arrangementer afholdt i Danmark giver ikke noget, kun når vi rejser ud. KKU og JKU skal sende indbydelse samt deltagerliste vedr. deres bykampe. Unionerne skal også sende deres turneringsprogram. Indbydelser og deltagerlister skal sendes til kontoret, som så sender det videre til BJ. ADD 4: Orientering fra sekretæren FH: fortalte at der blev uddannet 18 senior instruktører den 9/7 i Hammelev. Klubber skal bestille instruktører igennem D.Ke.F, og så vil kontoret sende instruktører ud. Instruktørerne og kontoret laver i fællesskab en dagsorden, og så skal instruktørerne vende tilbage med en deltager liste, og den bliver videre sendt til Bent.

4 Keglesport er nu på nettet. Vi har købt et klippekort med 6 klip som gælder 1 år, og hvert keglesport vi laver koster et klip. Forslaget er at keglesports deadline fremover vil blive 1/1 1/4-1/7 og 1/10, og så vil det blive lagt på nettet i indeværende måned. FH foreslog også at turneringsplanerne blev lagt ud. Der blev snakket frem og tilbage om hvordan klippekortet virkede, og FH svarede: Hvis vi ikke bruger alle 6 klip i løbet af et år, så vil de tilbageværende klip bare blive slettet, og hvis vi skal bruge flere klip så køber vi bare et nyt klippekort til 7.200,00 for 6 nye klip som så gælder et år. Pædofilimappen som Sten havde lavet er også lagt på hjemmesiden. Der er udsendt et brev til samtlige klubber om disse 3 nye tiltag. Det blev vedtaget at alle Turneringsplaner vil blive lagt sammen, og lagt ud på nettet. JH: håbede at han kom på mail listen igen, da det er lang tid siden at han havde modtaget noget fra kontoret. ADD 5: Orientering fra Sportsudvalget Sektion Bohle HN: Han fortalte at Per har lavet nogle skilte til Master cuppen, og det er ligesom dem de har i bord tennis. Han fortalte at Marianne vandt for damerne og Tonny for herrerne. Han fortalte lidt om turneringen. Han fortalte hvem som skulle deltage i turneringen i Screm, og han fortalte at han havde lavet en strategiplan, som blev omdelt, dette blev diskuteret frem og tilbage, og det blev enstemmigt besluttet at kørsels tilskuddet til denne tur er til gældende kørsels takst, og dette ville han rette, da der stod at det var det faktiske beløb til benzin som blev betalt. A conto beløb på kr ,00 vil blive udbetalt til den som står for turen. Den vil blive sendt rundt når rettelserne er rettet. Han fortalte at der skulle være DM Mix i Grøndal, og han bad GN om at bestille mad til 40 personer til ca. kr. 75,00 pr. person, samt indkøbe blomster. Indbydelserne kommer fra kontoret. ADD 6: Orientering fra Sportsudvalget Sektion Classic Uffe har meldt afbud, og der har kun været en landskamp mod Tjekkiet. ADD 7: Orientering fra Eliteudvalget Finn har meldt afbud.

5 MO: Skulle sige fra Jimmy at han ikke kunne forstå at man har forbigået Lykke Sørensen til landsholdet da hun har et godt snit, og hun er udnævnte til årets spiller. Han var skuffet over at hun kun var udtaget som 8. person, og det var Lykke også. BR: fortalte at Finn har talt med Lykke i telefonen. ADD 8: Orientering fra Ungdomsudvalget SJ: takkede for at pædofilimappen var lagt på hjemmesiden. Der er flyttet en runde for ungdom, som skulle foregå i Hammelev og Haderslev og det ville koste kr ,00. Det vil de flytte til Hadsten og Århus, da dette er gratis. ADD 9: Unionsrunde (Kort orientering fra unionerne) SKU: MS: Han takkede for opmærksomheden ved SKU s jubilæum, og SKU skal spille i Roskilde mod Bremen den 26. august. De har kun 3 rækker i serierne. Haslevs baner skulle blive klar til turnerings start. KKU: GN: Vi tager til Berlin torsdag morgen. Vi har også kun 3 serier i turneringen. PC: Vi afholder 2 bane spil den 26/8-06. FKU: MO: Vi har kun 2 serier, og vi har 10 hold i hver serie, og han fortalte lidt om hvordan de spiller deres serier. Ellers er der ikke sket noget. JKU: JA: Gustav er sygemeldt, og ved godt mod, derfor har han en ny med. Han ville godt have en portal til Karsten, da han skal stå for resultat indtastningen. Han efterlyste rapporter om klubbesøg. Vi har 3 serier med 10 hold, og 1 serie med 5 hold som spiller en dobbelt turnering. ADD 10: Eventuelt FH: fortalte at Jan Nielsen fra Top-time havde været på klubbesøg, og han genoptager besøgene her i august. Han har sendt rapporter til kontoret, og de vil blive sendt til alle HB medlemmer. JA: ville godt have en oversigt over hvor langt han var nået i et skema. FH takkede for i dag, og alle må have en god tur hjem.

6 Referent 7/ Finn Hyldmar

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest.

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. August 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. august 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 18. Januar 2004 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 8. januar 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening **********************************************

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN), Bent

Læs mere

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet.

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. April 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Afbud fra: Turneringsudvalget/Sektion Asfalt: Lindy

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. august 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time.

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 19. Januar 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. september 2018 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Finn Hyldmar

Læs mere

DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen.

DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 20. Januar 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. januar 2019 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden:

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden: Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 25. april 2004 Storebælt Centeret, Nyborg ************************************************************* Tilstede: Forretningsudvalget:

Læs mere

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1.

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 17. april 2005 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 26. januar 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. januar 2010 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 30. januar 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt.

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 4. januar 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. oktober 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt.

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 26. april 2009 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 9. september 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2016 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens.

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. januar 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN:

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN: Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 11. August 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage.

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 29. januar 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. september 2015 Hotel Villa Gulla ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic Turneringsplan & Aktivitetskalender Classic Sæson 2015-2016 Kontaktpersoner Til klubber 1. Division K.C.K. 1 Finn Hyldmar Tlf. 26 25 28 23 K.C.K. 2 John Frederiksen Tlf. 31 20 85 37 H.C.K. 1 Peter W. Sørensen

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. januar 2016 Nyborg Keglecenter ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016 Dansk Kegle Forbund Årsregnskab for 1. januar - 31. december budget for og 2016 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på forbundets ordinære generalforsamling den / 2016 dirigent Indholdsfortegnelse side

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 5. august 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Efter Dato Aug 20-21 International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Aug 26-28 Polen Open Classic Aug 27-28 Ungdom Unionsmatch i Skjold Sep 3 Serie 1 M/K 10.00 1 4 253193 KB

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK Ungdom Store kugler Guld Helle Søskov Kifa 880 898 1778 Sølv Louise S. Jensen Kifa 833 815 1648 Guld Mikkel S. Jensen Kifa 865 869 1734 Sølv Jonas Winding MK 93 855 797 1652 Bronze Jannick Kisum Star 839

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. januar 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE DANSK KEGLE FORBUND Stiftet 13.12.1942 tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kegle Forbund (D.Ke.F.). Forbundets hjemsted er D.I.F.s adresse. 2 TILSLUTNING Danmarks

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. september 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 3. januar 2015 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU7 den 28/10 2015 Rødovre den 2. november 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM)

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011:

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Seniorklubben havde arrangeret 2 ting i 2010. Den 3. juli havde vi planlagt en tur til Abildå Brunkulsleje, hvor vi skulle mødes og

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat General forsamling Referat nummer: 2014-03 Mødedato: 19. maj 2014 Fredericia den 19.maj 2014 0. Fremmødte a. Bestyrelsen b. Navne Per Hermansen, Tommy Larsen, Niels

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2017 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

DAGSORDEN: Orientering fra formanden.

DAGSORDEN: Orientering fra formanden. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 27. januar 2013 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 6/12 2013 Bali, den 28. januar 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 13-10-2016 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2016 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU7 den 24/10 2013 Rødovre den 21. november 2013 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM)

Læs mere

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag 1: Alle mesterskaber og stævner spilles efter internationale regler. Alle turneringskampe spilles på 2 baner, lige mange højre og venstre slag.

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE DANSK KEGLE FORBUND Stiftet 13.12.1942 tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kegle Forbund (D.Ke.F.). Forbundets hjemsted er D.I.F.s adresse. 2 TILSLUTNING Danmarks

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU1 den 21/1 2016 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Michael Pedersen Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Lise Mollerup Sørensen (LMS) Seniorleder: Martin

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 1 TIRSDAG DEN 30. MARTS 2004.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 1 TIRSDAG DEN 30. MARTS 2004. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 1 TIRSDAG DEN 30. MARTS 2004. Til stede: Afbud: Referent: Klavs Andreassen, Martin Kaalund, Bjarne Thor Jensen, Finn Schmidt Jensen, Lone Klamer, Anker Blauenfeldt, Mette

Læs mere