DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden"

Transkript

1 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 5. august 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender (AS), Bent Johansen (BJ), Finn Hyldmar (FH) Sportsudvalget/Sektion Bohle: Henning Vang Nielsen (HN) Sportsudvalget/Sektion Classic: Uffe Espensen (UE) Eliteudvalget: Finn Madsen (FM) Kursusudvalget: Jan Iversen (JI) K.K.U.: Georg Nielsen (GN), Per Christensen (PC) F.K.U.: Vagn Christensen (VC), Morten Ottosen (MO) J.K.U.: Lea Mikkelsen (LM), Hanne Christensen (HC) S.K.U.: Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN: 1.) Referat fra sidste møde 2.) Orientering fra formanden 3.) Orientering fra kassereren 4.) Orientering fra sekretæren 5.) Orientering fra Sportsudvalget Sektion Bohle 6.) Orientering fra Sportsudvalget Sektion Classic 7.) Orientering fra Eliteudvalget 8.) Orientering fra Ungdomsudvalget 9.) Orientering fra Kursusudvalget 10.) Unionsrunde (Kort orientering fra unionerne) 11.) Eventuelt FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1 ADD: 1 Referat fra sidste møde Intet ADD: 2 Orientering fra formanden Først og fremmest vil jeg undskylde for i ikke har modtaget min orientering, som jeg tidligere har foreslået. Det skyldes omstændigheder som jeg vil komme ind på senere. Jeg vil byde de nye velkommen endnu engang. Det er jo en lidt ny måde vi havde tænkt os at afholde HB-møder på. Jeg tror dog at denne måde kan være med til at give nytænkning, og mere tid til at snakke om fremtiden i stedet for hvad der allerede er sket.

2 Her er lidt om hvad jeg har lavet siden sidst. Jeg har været til diverse DM er som alle er gået fint. Der var desværre lidt tids problemer ved DM et i Grøndalscenteret, men ellers et fint arrangement. Jeg har prøvet at få et møde med banekontrollørerne på benene, som desværre ikke er lykkedes endnu, jeg forventer dog at det bliver i den nærmeste fremtid. Det ligger mig meget på sinde at få styr på denne del at vores sport. Jeg har rykket Jens Henrik et par gange med hensyn til ny hjemmeside, desværre også uden resultat. Jeg har derfor bedt Finn om at undersøge mulighederne i DIF-regi, og vi har jo stadig Jan fra Toptime at falde tilbage på. Jeg har desværre mistet tilliden til at Jens Henriks løsning bliver ført ud i livet, og hvis det skulle ske, hvad så med opdateringen af denne? Jeg har i min ferie været til nogle jobsamtaler (i samme firma som jeg arbejder nu), og diverse personlighedstest, og gået hen at blive forfremmet. Jeg skal nu til at bestride en stilling som ekstern sælger, hvilket går at jeg vil få en del tid hjemme fra. Det gør også at jeg har taget det valg at gå som formand for Dansk Kegle Forbund ved næste valg. Jeg kan ikke forsvare at bruge en masse tid i hverdagen på arbejde, og også bruge en masse tid i weekenderne på kegler. Jeg er ikke typen der gør noget halvt, og jeg håber derfor i forstår mit valg. Vi har så indtil april til at finde en ny formand. Jeg syntes at det er vigtigt at vi finder en som kan føre nogle af de ting, som er sat i gang, videre på en god måde. Tak for jeres opmærksomhed. UE: spurgte om banekontrollen holdt møder med AS. AS: Der er ikke skrevet noget ned om møder med banekontrollen, men han vil gerne sætte gang i det, da der skal sættes skik på det. Vi skal finde ud af hvad deres opgaver er, og hvad er deres krav, og hvad er vores krav til dem. Østpå fungerer det, men vestpå fungerer det ikke. Man kan evt. godkende banerne for 1 eller 2 år. Vi skal finde et system på hvad banekontrollørerne skal lave og ikke lave. DET BLEV BESLUTTET AT BANEKONTROLLØRERNE SKAL INDSENDE EN KOPI AF RAPPORTERNE TIL KONTORET. ADD 3: Orientering fra kassereren BJ: uddelte regnskabet, og der var følgende kommentarer. PC: spurgte til underskuddet vedr. VM i Classic. FM: fortalte at ungdommen var med til VM for første gang, så derfor blev beløbet højere.

3 BJ: fortalte at vi endnu ikke har fået modregning fra D.I.F. endnu, og så fortalte han hvordan udregningen for tilskuddet beregnes. (Et par dage efter mødet modtog alle en udregning på hvor meget tilskud der ville komme fra D.I.F., og det var ca ,00 kr.) Han fortalte at tilskuddet ikke kommer før om 2 år. GN: spurgte om hvornår budgettet til VM var blevet behandlet, fordi det er aftalt at det skal behandles på et HB møde. BJ: fortalte at budgettet blev godkendt til rep. Mødet. AS: kunne godt se at den store overskridelse kunne fremstå på en anden måde, evt. med et tillæg på hvad får vi igen fra D.I.F. MO: havde fået udregningerne med fra sin kasserer som ikke forstod hvordan han var kommet frem til beløbene. FKU s kasserer vil kontakte BJ. ADD 4: Orientering fra sekretæren FH: Havde ikke noget. ADD 5: Orientering fra Sportsudvalget Sektion Bohle HN: Siden sidst har vi haft travlt med at lave den nye turnering, her er der som der plejer at være 10 hold i 1. divisionerne. Der er ligeledes 10 hold i 2 division øst og vest herrer, men kun 6 hold i 2 division vest damer. Jeg har sammen med Uffe fra Classic, blevet enig om nogle vedtægter til 2 banespil, som Uffe sender med ud. Så skal vi have Polen landskamp til foråret, her har jeg snakket med Steen fra ungdom om vi skulle prøve at ligge den i Fredericia d. 28 marts hvor vi har dm for ungdom store kugler, han mener de godt kunne nøjes med at spille på 4 baner hvis de kunne få lov at starte om fredagen, de ville selvfølgelig koste en ekstra overnatning til dem, men vi ville jo spare banetimer til landskampen, så mon ikke det går nogenlunde lige op og sat i forhold til hvad vi for med hensyn til opbakning til begge kampe tror dem jeg har snakket fra turneringsudvalget at det er det hele hver. Håber i vil bakke op omkring det. AS: mener at vi skal bakke HN og SJ op med at Polen landskampen spilles sammen med DM ungdom store kugler. MO: mangler navn og adresse på Bredebro i turneringsprogrammet. Medaljerne til DM for Old/vet var ikke korrekte for der stod begge mesterskaber på i par. Det er ikke en god ide at lægge Polen landskampen sammen med DM for ungdom mener nogle af ungdomslederne på Fyn.

4 BR: Det var en fejl, og den bliver rettet til næste år. PC: fortalte at der blev spillet 2 div. Øst til Polen landskampen. DER BLEV STILLET FORSLAG OM POLENS LANDSKAMPEN KUNNE SPILLES SAMMEN MED DM FOR UNGDOM FORSLAGET BLEV VEDTAGET ADD 6: Orientering fra Sportsudvalget Sektion Classic UE: Uffe og Henning havde lavet et oplæg til 2 banespil. UNIONS MATCH I 2 BANESPIL I Nørrebrohallen Lørdag den 1. december 2007 kl Hver union stiller med 4 herrer og 4 damer. Senest kl afleverer hver union en lukket kuvert med holdopstillingen til jourhavende. Der kan ikke ændres på startopstillingen. Der trækkes lod om banestart for hver union for både herrer og damer. Spiller 2 starter hvor spiller 1 gik ud. Hver union starter med 1 herre og 1 dame. Der spilles over 8 baner (4 bohle og 4 classic). På bohle banerne spilles venstre på bane 1 og 3, og højre på bane 2 og 4. Der spilles om point for hver 15. slag, højeste væltede kegleantal af samtlige 8 spillere giver 8 point, næsthøjest giver 7 point o.s.v. Hvis der er keglelighed i en runde gives det højeste pointantal som svarer til de point man skulle have haft, og det næste pointantal udgår. Der er 5 opvarmningsslag på startbanen. Unionerne betaler selv transport. Efter kampen vil der blive lidt spisning som DKeF står for. OVENSTÅENDE FORSLAG BLEV DISKUTERET OG FØLGENDE BLEV PÅHÆFTET:

5 De spillere som starter på bohle banerne spiller bohle færdig før de går over til classic banerne. Det samme for dem som starter på classic banerne. Henning fortalte at AS ville lave et program der selv regner point ud. GN: fortalte at UE skal huske at bestille banerne i KKU. UE: fortalte at der var sendt en indbydelse ud til unionerne om et internationalt 2 bane spil, som skal spilles den 31. august og 1-2. september. Estland kommer med 16 personer. MO: fortalte at ungdom var fra ellers er spillerne senior. UE: fortalte at DKeF har uddannet en banekontrollør i classic, og det er Carl Koch som har bestået eksamen på tysk. ADD 7: Orientering fra Eliteudvalget FM: har rykket Niels Nasser for oversættelsen til dansk vedr. europacup. ADD 8: Orientering fra Ungdomsudvalget Der var en orientering fra Sten som Finn læste op. Der er ikke sket så meget i ungdommen, men der er kommet svar fra Tyskland om en dispensation til to piger med små kugler, det har vi fået. De foreslår også, at vi sætter antallet af spillere med små kugler ned til 5 pers., der vil jeg foreslå, at vi de næste to år sætter det ned til 5 pers. og derefter ser, om vi i begge lande er gået frem med spillere igen, så vi kan sætte det op igen, eller vi skal køre to år mere, og så vi snakker om det hver andet år. Jeg vil gi en undskyldning til Finn for at have været sløv med at sende til ham, men jeg har brugt sommeren til at finde ud af, om jeg skulle blive ved med at arbejde i ungdommen, eller det var på tide at stoppe. Grunden er, at det går mig en del på, at når jeg får en henvendelse fra den ene eller den anden union s spillere/ledere, om at der er nogle vigtige ting der ikke kører, retter jeg naturligvis henvendelse til unionernes ungdomsformand, og så er det noget træls, at der skal være lidt sure miner, og at jeg får at vide, at jeg ikke skal blande mig i deres union, for jeg mener, at det er en vigtig opgave, hvis vi skal have en god ungdom, at det går godt i alle unioner, og som formand mener jeg ikke at jeg må/skal lade som ingenting, hvis jeg får en henvendelse. Jeg har snakket en del med Jette Møller og Gitte om det, og vi er blevet enige om, at jeg fortsætter og vi vil arbejde på at få det til at køre i alle unioner og dermed også i D.Ke.F.

6 ADD 9: Orientering fra kursusudvalget: Siden sidst, hvor jeg blev valgt som formand for kursusudvalget, og fik grønt lys for at føre mine ideer ud i livet, har det været en inspirerende og sjov tid, med mange gode samtaler, godt instruktørkursus, hvor der blev uddannet 16 instruktører i Jylland og der er flere, der gerne vil være instruktører og allerede i oktober-november får de nye instruktører mulighed for, at bruge deres viden på et opfølgende kursus. Den havde jeg møde med Jan Nielsen fra Toptime, vi fik udvekslet erfaringer og tanker om kursusafdelingen. De referater Jan N havde fra sine klubbesøg, fik jeg udleveret, og disse er blevet gennemgået siden. Dette er blevet til det efterfølgende. Med dette vil jeg gerne byde alle velkommen til et nyt kursus år i D.Ke.F. regi. Jeg håber der er noget du kan bruge. Kursusudvikling I Dansk Kegle Forbund Baggrund Udviklingen af Dansk Kegleforbunds kursustilbud skal ses i et længere forløb. Prioriteringen af kursusudviklingen vil ligge på helt specifikke områder som pt. vil være efterspurgt. Der vil derfor være kursustilbud inden for både Træner/instruktør uddannelse, lederuddannelse og official/dommeruddannelse. Kurserne vil blive udbudt som klubkurser, regionale kurser samt som landskurser. Dette sker i erkendelse af at nogle af kurserne har en helt specifik målgruppe med en 1 2 repræsentanter fra en klub. Modsat vil der til et klubkursus kunne deltage en større medlemsgruppe fra klubben. Skitseret tids- og handlingsplan for kursus år 2007/2008 i DKeF Trin 1 Idé indhold fremlægges på BE møde 5. aug. Trin 2 (udsendes primo september) Kursushæfte med kursustilbud udarbejdes og fremsendes til alle klubber samt lægges på hjemmesiden og i keglebladet. Trin 3 (inden medio oktober) Instruktører og undervisere til de forskellige kurser findes. Der udarbejdes en kravs specifikation for uddannelse af interne undervisere fra Dansk Kegle Forbund.

7 Trin 4 (opstart september og udvikles løbende) Kursusindhold og materiale færdiggøres til hvert enkelt kursus. Trin 5 (oktober maj 2008) Kurserne afvikles efter bestilling eller efter fastsatte kursusdage. Prioriteret kursusoversigt. Kursus for nybegyndere og nye hold (Opkvalificering i praktiske gøremål ved spillet) Målgruppe: nye spillere og hold i klubben samt andre interesserede. Formål: at give den enkelte spiller og hold et indblik i de praktiske opgaver, der er ved afvikling af keglespillet, ens sprog, socialt samvær, regler kutymer og traditioner. At give nye holdspillere og holdledere en viden om uformelle og formelle krav samt skik og brug når de skal spille såvel hjemme- som udekampe. Indhold: 1. Velkomst hvordan man kan gøre det + (keglespillets historie) 2. Udfyldelse af slag sedler 3. Udregning af hvordan det gøres lettest 4. Udfyldelses af scoringslister 5. Indberetning af scoringslister hvordan 6. Telefonindberetning hvordan (infosport) 7. Holdleder funktionen kompetencer m.m. protestprocedure 8. Mulighederne for uddannelse generelt 9. Baner der spilles på, samt dem der spiller, spille rækkefølgen og hvem der skriver og skrivernes ansvar, udskiftninger 10. Spilleregler i hovedtræk DKeF s spilleregler (grundlæggende evt. gennemgået af dommer) 11. Afslutning (hvordan kan man gøre det) Tid: Kurset afvikles som klub eller regionalkursus på 3-5 timer. Børne- og Ungekursus (hjælpeinstruktør med kursusbevis) Modul ( 2 x 5) Målgruppe: Kurset henvender sig til alle unge spillere og leder, der gerne vil være hjælpeinstruktør.

8 Formål : Skabe motivation for deltagelse og indlevelse, ens sprog, trække på samme hammel. Der vil blive behandlet emner som, Hjælpe instruktøren ( rollefordeling),opsætning af hold hvorfor og hvordan, Spilforståelse, Praktiske øvelser, Træning/opvarmning, Motivation og Ledelse Social samvær, Keglesjov Tid Kurset afvikles over 2 gange 5 timer og udbydes som lokale eller regionale kurser. Hjælpeinstruktør 1 Mål: Hjælpeinstruktører skal virke i egen klub, sammen med en voksen instruktør, samt kunne være behjælpelig og støtte andre spillerkammerater i både gode og mindre gode situationer. Hjælpeinstruktører skal have gennemgået DKeF s Hjælpeinstruktørkursus 1. Indhold: Det kræver at hjælpeinstruktør 1 skal have kendskab til 1. Opvarmning (kondition) og afspænding 2. Grundstillingen (s. 3-4) 3. Tilløb (s. 5) 4. Kastebeskrivelse (s. 6) 5. Fejlretning (s 8) 6. Keglebedømmelse s (s. 9-13) 7. Have kendskab til banens opbygning og keglernes funktioner 8. Keglesjov Hjælpeinstruktør 2 Mål: Hjælpeinstruktører skal virke i egen klub samt kunne tage med 2 voksne instruktører ud til andre klubber og være behjælpelig over for andre spillere i gode og mindre gode situationer Krav: Skal have gennemført og bestået hjælpeinstruktør 1 Indhold: 1. Opsætning af træningsprogram (side 18-19) 2. Forebyggelse af skader 3. Udfyldelse af slagsedler 4. Holdopsætning 5. Det gode eksempel

9 Keglesjov og fastholdelse Målgruppe: Alle instruktører og ledere som ønsker inspiration og idéer til at fastholde og udvikles nye spillere i klubben. Formål: At give idéer og redskaber til fastholdelse af nye keglespillere i klubben. Indholdet vil være særligt velegnet ved udvikling af skoletilbud, samt spilpræsentation for nye medlemmer. Kurset er meget praktisk orienteret hvorfor der skal forventes en del spilaktivitet. Emner der vil blive berørt: Keglebingo (under udvikling), Pyramidespil, Kegleathlon, Ligkisten, Juletræ, Hvem går sidst ned med flaget, Spil- og aktivitets organisation. Tid: Kurset afvikles som klubkursus på 3-5 timer. Coaching og konflikthåndtering Målgruppe Kurset henvender sig til instruktører, spillere og ledere der ønsker at styrke deres viden omkring coaching og konflikthåndtering til brug i keglespillet. Formål At give viden og værktøjer til den personlige udvikling af spillere. Emner som Positive og negative tanker, Motivation og Behov vil blive gennemgået. Indhold Motivation Vi er forskellige (DISC-profiler) Hvordan agere vi Behov og behovskonflikter Hvad er konflikter og hvorfor opstår de Konflikt trappen Konfliktløsning Konfliktbehandling Tid Kurset afvikles lokalt eller regionalt over 6-8 timer.

10 Ældre kegler (Kom godt i gang kursus, 3 timer ) Målgruppe Kurset henvender sig til alle klubber der arbejder med eller vil igangsætte ældre kegler. Formål Kurset har til formål at give instruktører og ledere der arbejder med Ældre Kegler idéer til organisation, spiludvikling m.m. Tid Kurset afvikles som et aftenkursus eller på en lørdag over tre timer. Hvor er pengene, til din klub? Målgruppe: Klubledere kasserere og andre interesserede Formål: At skabe indsigt i de muligheder der er for at skaffe midler til klubbens drift og udviklingsarbejde. Emner: Folkeoplysnings tilskud, andre kommunale tilskud, Fondsstøtte, Sponsorer, DIF og Forbundsstøtte m.m. Tid: Kurset afvikles som Klub- eller regionalt kursus på 3-5 timer. Klubudviklingsseminar Målgruppe: Alle keglesportsledere i Danmark og andre interesserede Formål: at skabe idéer og viden om mulighederne for klubudvikling. Forslag til tema for klubudvikling. Hvordan kommer vi op af kælderen? (ved hjælp af AI processen og omvendt brainstorming) Emner: Netværket, image, profil, synlighed, God klubledelse Tid: Seminaret udbydes på landsplan over ca. 5 timer. I støbeskeen Teamudvikling /individuelspiludvikling (Sådan kan du blive bedre!) Målgruppe: Øvede spillere som har instruktør opgaver og træner/instruere andre spillere.

11 Formål: At give indsigt og redskaber til indøvelse af Teknik, Mentaltræning (Træningspiller og/eller konkurrencespiller) få 10 kegler mere!. Tid: Kurset afvikles som klubkursus på 3-5 timer. Officials kurser Banekontrollør kursus (Opfølgning mindst hvert andet år. Kontrollør seminar) Målgruppe: Alle ledere med opgaver inden for banekontrol. Formål: at skabe et fælles og ensartet videns grundlag for banekontrol og vedvarende opkvalificering af banekontrollørernes viden. Emner der vil blive behandlet: Banekonstruktion Vedligeholdelse og plejemidler Sådan gør du! Typiske skader Fejl og mangler Kommunekontakt /ejer kontakt Procedure og regler Tid: Udbydes som landskursus over 5 timer. NB (der tages forbehold for regler som vi ikke er bekendt med i forhold til det at blive banekontrollør Kontrollørseminar Et årligt erfaringsseminar for banekontrollører i Kegleforbundet Nærmere beskrivelse til senere udarbejdelse. Opgaver der venter Bedømmerkursus Mål: at klæde de personer på der sidder og skriver ved pultene i forhold til regler således at kampe bliver ens bedømt Karl Kock kontaktes af Jan I. Officilas/dommerkurser (mangel på dommere i Jylland) Forebyggelse af skader /v. idrætslæge eller fysioterapeut Mål at undgå skader Opfølgende kursus på konfliktløsning/ behandling ved hjælp af de forskellige konfliktstile

12 Andre ting i støbeskeen Kursus organisation Kursuscentre Tanker 4-5 kursuscentre fordelt over hele landet DKeF s logo som vandmærke på kursusbeviser Påklædning for instruktører T-shirt + dragt Løbende viden indsamling på skrift FM: spurgte om kursus til landskampen, men det ville de tage en snak om senere. Alle fortalte Jan at det var et godt stykke arbejde der var lagt for dagen. ADD 10: Unionsrunde (Kort orientering fra unionerne) KKU: GN: Telefonerne er taget ned i Grøndal Centeret og Nørrebrohallen, og så er der kommet nye tælleværker og pulte i Grøndal FKU: MO: Havde ikke noget. SKU: BR: Havde en tak fra Mogens vedr. gaven til hans 60 års fødselsdag. Der er et problem i classic, da H.C.K. har valgt at spille deres hjemmekampe i Nørrebrohallen, da de skulle betale kr. i Nørrebrohallen og i Lyngby skulle de betale 125,00 kr. pr. måned pr. spiller. AS: har skrevet til SKU at DKeF ikke ville gå ind i sagen. JKU: LM: fortalte at de havde fået 1 hold ekstra i den nye turnering. ADD 10: Eventuelt AS: glæder sig til den nye turneringsform. Referent 13/ Finn Hyldmar

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. august 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 18. Januar 2004 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest.

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. August 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 8. januar 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det.

DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. august 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening **********************************************

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN), Bent

Læs mere

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet.

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. April 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Afbud fra: Turneringsudvalget/Sektion Asfalt: Lindy

Læs mere

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time.

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 19. Januar 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. august 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. september 2018 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Finn Hyldmar

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. januar 2010 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. januar 2019 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic Turneringsplan & Aktivitetskalender Classic Sæson 2015-2016 Kontaktpersoner Til klubber 1. Division K.C.K. 1 Finn Hyldmar Tlf. 26 25 28 23 K.C.K. 2 John Frederiksen Tlf. 31 20 85 37 H.C.K. 1 Peter W. Sørensen

Læs mere

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens.

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. januar 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 30. januar 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 26. januar 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag 1: Alle mesterskaber og stævner spilles efter internationale regler. Alle turneringskampe spilles på 2 baner, lige mange højre og venstre slag.

Læs mere

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden:

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden: Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 25. april 2004 Storebælt Centeret, Nyborg ************************************************************* Tilstede: Forretningsudvalget:

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt.

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 4. januar 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen.

DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 20. Januar 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1.

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 17. april 2005 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt.

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 26. april 2009 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 9. september 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. januar 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. oktober 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN:

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN: Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 11. August 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage.

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 29. januar 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016 Dansk Kegle Forbund Årsregnskab for 1. januar - 31. december budget for og 2016 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på forbundets ordinære generalforsamling den / 2016 dirigent Indholdsfortegnelse side

Læs mere

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Efter Dato Aug 20-21 International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Aug 26-28 Polen Open Classic Aug 27-28 Ungdom Unionsmatch i Skjold Sep 3 Serie 1 M/K 10.00 1 4 253193 KB

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2016 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre.

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. Kegler for alle 2020 Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. KKUs baner i Nørrebrohallen er

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. september 2015 Hotel Villa Gulla ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. september 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

DAGSORDEN: Orientering fra formanden.

DAGSORDEN: Orientering fra formanden. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 27. januar 2013 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2018 2019 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2018... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2018... 4 Aktivitetskalender Foråret 2019...

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2019 2020 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2019... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2019... 4 Aktivitetskalender Foråret 2020...

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2017 2018 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2017... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2017... 4 Aktivitetskalender Foråret 2018...

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2017 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE DANSK KEGLE FORBUND Stiftet 13.12.1942 tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kegle Forbund (D.Ke.F.). Forbundets hjemsted er D.I.F.s adresse. 2 TILSLUTNING Danmarks

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

3. Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af en drøftelse omkring det udspil, som er kommet angående satspuljer

3. Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af en drøftelse omkring det udspil, som er kommet angående satspuljer Referat fra bestyrelsesmøde i faggruppe for Familiepleje- og tilsynskonsulenter Fredag den 24. november 2017 kl. 10 DS Toldbodgade: Tilstede: Rikke, Signe, Jess, Lene, Jette, Pia og Susan. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2019 2020 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2019... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2019... 4 Aktivitetskalender Foråret 2020...

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK Ungdom Store kugler Guld Helle Søskov Kifa 880 898 1778 Sølv Louise S. Jensen Kifa 833 815 1648 Guld Mikkel S. Jensen Kifa 865 869 1734 Sølv Jonas Winding MK 93 855 797 1652 Bronze Jannick Kisum Star 839

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 6/12 2013 Bali, den 28. januar 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 3. januar 2015 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 17/06 2009 Rødovre den 11. juli 2009 Tilstede: Formand: Poul Primdahl (PP) Næstformand: Michael Wittendorff (MW) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) Seniorleder: Michael

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. januar 2016 Nyborg Keglecenter ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010.

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Dansk Orienterings-Forbund Til Breddeudvalgets medlemmer Hovedbestyrelsen og stab Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Mødedato: Lørdag d. 8. maj 2010 kl. 10:00-14:00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Horsens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Klubhåndbog. Erritsø GIF Rugby Venskab uden kendskab. Indhold

Klubhåndbog. Erritsø GIF Rugby Venskab uden kendskab. Indhold Klubhåndbog Indhold Vision:... 2 Mission:... 3 Værdigrundlag:... 4 Funktionsbeskrivelser:... 5 Formand... 5 Bane & Rekvisit udvalg... 6 Holdleder... 7 Klubhus udvalg... 8 Kvinde/Ungdoms formand... 9 Kvinde/Ungdomsudvalg...

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Tilstede: Lars, Nina, Michael, Mette S, June, Margit, René Fraværende: Mette H, Brian, Henrik, Christoffer 1. Bemærkninger sidste referat

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Breddekonferencen 2016

Breddekonferencen 2016 Breddekonferencen 2016 RC Odense, 30. januar kl. 10-16 Nedenstående noter fra diskussioner og beslutninger i løbet af mødet. Deltagerlisten nederst: 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for stort fremmøde.

Læs mere