DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN: Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen."

Transkript

1 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 20. Januar 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN), Bent Johansen (BJ), Finn Hyldmar (FH) Turneringsudvalget/Sektion Bohle: Bent Pedersen (BP) Eliteudvalget: Niels Marqvardsen (NM) Turneringsudvalget/Sektion Asfalt: Lindy Andersen(LA) Ungdomsudvalget: Johnny Kressner (JK) K.K.U.: Georg Nielsen (GN), Ena Bargholz (EB) S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) F.K.U.: Keld S. Andersen (KA), Herbert K. Jensen (HJ) J.K.U.; Birgit Dyrby Jensen (BJ), Henning V. Nielsen (HN) DAGSORDEN: 1.) Referat fra sidste møde 2.) Orientering fra formanden 3.) Orientering fra kassereren 4.) Orientering fra sekretæren 5.) Orientering fra Turneringsudvalget Bohle 6.) Orientering fra Sektion Asfalt 7.) Orientering fra Eliteudvalget 8.) Orientering fra Ungdomsudvalget 9.) Budget ) DIF s budgetmøde 11.) FIQ WNBA 12.) Dommerregler 13.) Unionsrunde (Kort orientering fra unionerne) 14.) Eventuelt Niels Nasser bød velkommen, en særlig velkomst til Ena fra København og Lindy hvorefter han gik over til punkt 1 på dagsordenen. Add: 1 Der var indkaldt til et FU-møde, og Keld og Birgit havde problemer med at møde op, da de skulle passe Deres arbejde.

2 KA: foreslog at det blev holdt som et aften møde så alle kunne deltage, og det blev besluttet at FU møderne fremover blev afholdt fredag eftermiddag. GN: På FU-mødet blev der fremlagt at KKU havde en sag vedr. udelukkelse af en spiller. Den sag er nu ude af verdenen, da klubben ikke kunne fremlægge beviser, så jeg har meddelt SKU at der ikke er nogen sag mere. NN: På Fu-mødet blev der også talt om at Landsholdene skulle ned på 4 spillere for Ynglinge, Damer/Herre og Senior, og der var kommet et forslag fra MC om at Herrer/Damer stadig skulle spille med 6 spillere. NM: Jeg syntes ikke det er en god ide med 6 spillere hvis vi spiller med 4 så har vi en større chance for at slå dem, og der er flere af vore gode spillere på kvindesiden som enten er holdt op eller har taget en pause. Forslaget blev diskuteret frem og tilbage og til sidst blev det sat til afstemning, og det blev som følger: 4 mands hold 7 stemmer 6 mands hold 6 stemmer 1 blank så forslaget med 4 mandshold blev vedtaget, og NN ville gå videre med det til Tyskerne. Add: 2 NN: I har fået udleveret et ændringsforslag vedr. 6 licens til vores Repræsentantskabsmøde, som i bedes indsætte i jeres mapper, i får lige lov til at kigge den igennem, og acceptere den. KA: Det er ok hvis bare den sidste linie bliver slettet. NN: Jeg går ud fra at der bliver foretaget den ændring, og forslaget bliver sendt ud til unionerne. NN: KKU havde en eksklusionssag som nu er afsluttet. GN: Hvis alle brugte den formular som hedder klubskifte, så kunne meget være undgået. Vi bruger formularen hver gang et medlem går fra en klub. MC: Hvis et medlem skylder må vi sørge for at der er dokumentation for skylden. NN: Vedr. aldersgrænserne dem skal vi se på om de er rigtige hvis vi tager en ungdommen så kan de spille til de er 18 år og ynglinge fra år, og damer /herrer fra 24 år. I de internationale regler skal vi så have indført at man spiller senior fra 50 år. Jeg vil prøve at få indført de nye aldersgrænser.

3 KA: Jeg har fået et brev med fra Tage Andersen, som gør opmærksom på at der var en spiller som fik et 0 slag til landskampen, og efter reglerne kunne dette ikke passe. NN: i 3,1,5 står der at hvis der bliver spillet en kugle i den forkerte side, så tæller den som et 0 slag. KA: Det er afskriveren som skal give besked på at der skal skiftet side. GN: Spillerne er heller ikke flinke til at give tegn når der skal skiftes side, og det er noget som skal pålægges spilleren. NN: Keglesport, hvis i har lagt mærke til så er det blevet betydeligt bedre både opstilling og papiret. KA: Jeg savner lidt skriveri vedr. landskampen, Europa-cup, og diverse stævner i DkeF regi, som det fremgår nu så er det jo kun et resultatblad, der må gerne være skrevet lidt om de forskellige ting. Jeg savner også lidt fra formanden i Keglesport. NN: Det skal lægges ud til de personer som står for de forskellige stævner. GN: Jeg syntes at hvis det er landskampen så er det elitelederen der står for at der kommer noget til keglesport, og hvis det er DM så er det turneringslederen. BJ: Det er en god ide hvis det bliver delegeret ud i de forskellige udvalg. FH: Der er selvfølgelig meget vi stadig skal lære, og vi tager det med hjem. NN: Mit referat er altid kommet med i bladet, og det fortæller jo hvad der er sket i det forgangne år. Vi er også blevet enige om at mudderkastning ikke skal sættes i keglesport. NN: Som i alle sammen ved så har vi 60 års jubilæum i år. Vi er så blevet enige om at på et tidligere tidspunkt, at vi vil købe en masse T-shirts som skal uddeles ved DM og andre ting i DkeF regi. EB: Hvad med alle de spillere som ikke kommer med til DM, får de ikke en bluse. Det syntes jeg er forkert. For hvorfor er det kun de spillere der kvalificere sig til DM der skal have. Jeg syntes alle skal have en bluse eller også er der ingen der skal have. Alle der deltager i de lokale mesterskaber skal have en bluse. BJ: Skal vi afholde en reception. Det blev nedstemt at afholde en reception, da der ikke kommer ret mange. NN: Vi er blevet enige om at vi udleverer trøjer ved de lokale mesterskaber, og dropper trøjerne ved DM`erne. Pensionisterne vil også få udleveret ved deres mesterskaber, og i JKU vil de blive udleveret ved deres afslutning, så kan de vindende hold få en trøje.

4 NN: Der er kommet en klage efter Brandenburg landskampen, og det har jeg svaret på, og så regner jeg med at det er ude af verdenen. KA: Jeg har bedt Karina om at skrive et kort brev om turen. HN: Det skuffer mig at jeg ikke har modtaget de forskellige klage breve. FH: Hvis vi har modtaget noget på kontoret så sender vi det ud, men vi har ikke modtaget noget. BR: Jeg syntes også det er for dårligt at os der er var med som ledere ikke har fået de forskellige breve, men Keld jeg syntes også du kunne spørge os ledere som var med, om deres mening til det hele. De fleste havde ikke modtaget de forskellige klage breve. NM: Jeg har selvfølgelig spurgt lederne om hvordan turen var gået og de sagde begge at den var gået godt, lige med undtagelse af at vi kørte forkert. Bagefter kommer jeg ned i klubben og får at vide at der er en klage, og hvem de skulle sende den til. Jeg fortalte de skulle sende den til mig. Jeg sender en kopi til HN, BR, NN og kontoret så skulle det være ude af verdenen, og dem som ellers skulle have breve regner jeg med at det bliver udsendt fra kontoret, jeg kan fortælle at jeg heller ikke har fået noget svar. HN: Jeg vil gerne rose Niels for hans svar. GN og KA roste også Niels for hans svar på klagen. FH: Jeg sender alt ud på mail, og jeg vil gerne have et svar fra jer, om i har modtaget den, da jeg har erfaret at ikke alle har fået det udsendte. Hvis i vil huske lige at tilbagesende om i har modtaget det. NN: Der er kommet 6 forslag fra Fyn, har alle modtaget det, og jeg har lige et spørgsmål til dig Keld, det er fra Fyns Kegle Union, og det svarede KA ja til. Forslag 1: Landsholdet udtages af Eliteudvalget og kun Eliteudvalget. Vi har i dag at landsholdet bliver udtaget af Turneringsudvalget og eliteudvalget i forening. GN: Hvis Finn kun har en administrativ post i KKU så er han d.d. fyret for vi har ikke kun brug for en administrativ medarbejder, og det er vores svar på det. KA: Hovedparten af det de laver det mener jeg er administrativt. Så definerer vi en administrativ post på en forskellig måde. NN: Spilleudvalgsformændene er valgt i deres union, og derfor er de selvskreven til en post i turneringsudvalget i Dansk Kegle Forbund og i HB, det blev lavet sådan i sin tid at turneringsudvalgsformændene skulle støtte elitelederen med at udtage landsholdene, da det var dem der havde fingeren på pulsen, og havde kontakten til de forskellige spillere.

5 FH: Jeg må ærligt indrømme at jeg blev rasende da jeg så forslagene fra FKU, om at jeg kun var en administrativ medarbejder. KA: Jeg beklager meget at i har opfattet det på denne måde, det var ikke meningen at støde nogen, og jeg er klar over det er et kæmpe arbejde i laver. EB: Du kan ikke forvente at Niels kan følge med i alle serierne i de forskellige unioner, der kan godt gå en rundt i en union som er rigtig god. Niels kan jo kun se hvordan de spiller ved DM, så det er jo også rart for Niels at han kan støtte sig til spilleudvalgsformændene. KA: Det er jo hans arbejde at følge med i hvad der rør sig i de enkelte unioner, og kan han ikke følge med i det så er han ikke god nok til sit arbejde. NM: Dengang jeg tiltrådte ville jeg gerne have at turneringsudvalget til at være med til at udtage landsholdet, da jeg syntes det er forkert at det kun er en mand der sidder og bestemmer. MC: Hvorfor rejse sådan et forslag hvis det vi har fungerer godt nok. KA: forslaget trækkes. Forslag 2: at man afskaffer Brandenburg kampen helt. BR: Der er mange spillere som gerne vil spille men de har fået besked for sent, og det skal der laves om på, så spillerne får besked senest 1 måned før. Brandenburg blev diskuteret frem og tilbage og det blev besluttet at vi spiller kampen i 2003, og derefter eller før diskuterer om den skal fortsætte. Forslag 3: Europa cup bliver kun hvert andet år (hvert 4. år i Danmark og hvert 4. år i Tyskland) Forslaget blev diskuteret frem og tilbage og konklusionen blev at det blev nedstemt Forslag 4: genindførelse af unionskamp. Dette forslag blev også diskuteret frem og tilbage og det endte med at Keld trak forslaget. Forslag 5: ved omspil til DM for mix. Dette er blevet diskuteret før, og er blevet ændret i Eliteprogrammet. Forslag 6: landskamp for spillere over 50 år. Forslaget blev trukket.

6 NN: Så er der kommet forslag fra Polen vedr. landskamp, de kan ikke komme til den aftalte dato men kommer med nogle andre terminer (16-19/5 eller 23-26/5). Hvis vi ikke kan så må vi komme med et andet udspil til Polen. Så er der turneringen i Srem, det foregår 22-25/8, og det er FKU og JKU. KA: efterlyser en vejledning for dem som skal af sted til Srem, og det vil blive udarbejdet på kontoret. Add: 3 BJ: Der er lagt et regnskab til jer og det er ikke revideret endnu. Regnskabet giver et underskud p.g.a. at licens betalingen først kommer ind 1. Februar Jeg kunne godt tænke mig at få en netbank, og det skal besluttes her på dette møde. Det blev besluttet at Bent Johansen kunne kontakte BG Bank og få netbank på Konto og konto og konto , samt girokonto nr Add: 4 FH: Startede med at rose FKU vedr. turnerings- og medlems registrering, det kører fint for dem nu, og det samme gælder for SKU, men JKU har stadig nogle problemer, men det er de i gang med at få orden på. Snittene for alle spillere i Danmark kan ses i Difcity. Der er ved at blive udarbejdet en folder som blev fremvist, og der vil komme lidt ændringer, efter det vil folderen blive sendt ud til HB. Jeg er meget forbavset over at der er så meget ude på kontoret, vi sidder 2 personer en hel dag, og vi sidder ikke og triller tommelfingre. Add: 5 BP: spurgte om der var bestilt baner og banket til DM i Middelfart og København. Add: 6 Der blev stillet forslag om at Repræsentantskabsmødet blev rykket til den 2/ Da der er 5 fra HB som skal med til VM i asfalt, mødet blev rykket. Beretninger skal være kontoret i hænde senest 15/ Spillerne som skulle spille VM er udtaget. Add: 7 NM: Jeg vil gerne takke KKU for et godt arrangement til landskampen og træningen. Der er 3 eliteledere som stopper.

7 Add: 8 JK: Landskampen gik godt selv om vi fik klø, men tyskerne har også flere spillere at vælge imellem. DM for store og små kugler, der prøvede vi noget nyt med at de 8 bedste skulle spille en ekstra runde. Vi startede op med 1. div i går i Køge og vi har holdt møde med ledere og spillere om hvordan det hele skal køres, som i sikkert har set så er der nogle unge mennesker der ikke ved hvordan man skal opføre sig. Der var stor ros til Johnny for den måde han har håndteret det på med de unge mennesker som ikke kunne opføre sig ordentligt. Add: 9 BJ: Vi har været inde og ændre lidt på beløbene, og det blev diskuteret frem og tilbage om hvordan vi kunne spare, for JK syntes at det var for dårligt at han var nedskåret når ingen andre udvalg skulle spare. Der blev talt meget om hvor man kunne spare og man fandt så ud af at benzinen ikke er steget så meget som forventet, så derfor kunne kørsels tilskuddet godt sættes ned til kr. 1,25. Forslaget blev sat til afstemning: 9 for 4 imod 1 hverken for eller imod så det blev besluttet at kørsels tilskuddet nu er på kr. 1,25 pr. km. Det blev også ændret for HB-medlemmer til kr. 1,50 pr. km. BJ fortalte også at tilskuddet fra DIF bliver mindre. Add: 10 Det blev også diskuteret under Add: 9 Add: 11 NN viste et billede af den nye kegle, og der kom nogle spørgsmål til denne. NN: har afholdt konference i WNBA og der blev der diskuteret den nye kugle, og jeg spurgte tyskerne om der var noget problem med den. FH: Tyskerne var helt indforstået med den nye kugle og de ville også overgå til denne inden tidsfristen.

8 Add: 12 NN og GN havde hver især udarbejdet dommerregler og de blev diskuteret kraftigt og det endte med at de regler som NN havde udarbejdet blev godkendt med den undtagelse af at i checklisten blev der slettet at afskriveren skal være i sportstøj. Det blev samtidig besluttet at spillereglerne 7 side 2 skulle ændres, så bemærkningen om (være iført sportstøj) skulle slettes. Der skal uddannes nogle dommere, og BJ vil tage kontakt til Norma. Add: 13 KA: Vi skal have ny formand og der er ingen konkrete forslag endnu, og så har vi mistet nogle hold i serie 4. Rep. møde den 12/ MC: Vi har trukket 2 hold i serie 4. Rep. møde den 18/ BJ: JKU`s bestyrelse har været på kursus i Givskud, og det var rigtigt godt og vi fik bekræftet at vi kører godt. Rep. møde den 22/ GN: Vi er nu kommet ind under KI. Nørrebrohallen skal udbygges og vi får 2 ekstra baner. Rep. møde den 21/ Add: 14 EB: Jeg syntes at der skal være en ordstyrer, da alle taler i munden på hinanden, mødet kunne være et par timer kortere hvis man havde lidt disiplin. BR: Efterlyste pokaler. Niels Nasser takkede for god ro og orden. Vedrørende dette referat så var det meget besværligt at lave da folk hele tiden talte i munden på hinanden, og ikke talte højt nok. Fremover vil jeg ikke bruge båndoptager, for der kommer for lidt med hvis der ikke bliver talt højt og tydeligt. Finn Hyldmar sekr

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest.

ADD: 1. Intet. ADD: 2. NN fortalte at lovene var ændret, og de vil blive udsendt snarest. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. August 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet.

DAGSORDEN: Add: 1 Der var ingen kommentarer til punktet. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. April 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Afbud fra: Turneringsudvalget/Sektion Asfalt: Lindy

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2

DAGSORDEN: ADD: 1. Intet. ADD: 2 Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 18. Januar 2004 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening **********************************************

Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. Marts 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN), Bent

Læs mere

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time.

DAGSORDEN: FH bød velkommen og læste dagsordenen op, og FH foreslog at der holdtes 10 min. pause hver time. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 19. Januar 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. august 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 8. januar 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det.

DAGSORDEN: 22/04-06 SKU 50 års reception i Roskilde. Stort tillykke med det. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. august 2006 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. september 2018 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Finn Hyldmar

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 14. august 2005 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN:

Afbud fra: S.K.U.: Mogens Christensen (MC), Birgit Reitz (BR) DAGSORDEN: Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 11. August 2002 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1.

Referat fra. Niels Nasser bød velkommen til Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde, og så gik han videre til punkt 1. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 17. april 2005 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden: Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. januar 2019 i 3 F, Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden:

Referat fra. Steen Jørgensen takkede for valget og konstaterede mødets lovlige indvarsling. Dagsorden: Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 25. april 2004 Storebælt Centeret, Nyborg ************************************************************* Tilstede: Forretningsudvalget:

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 3. januar 2010 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012

Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag til SKU's repræsentantskabsmøde februar 2012 Forslag 1: Alle mesterskaber og stævner spilles efter internationale regler. Alle turneringskampe spilles på 2 baner, lige mange højre og venstre slag.

Læs mere

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic

Turneringsplan. Aktivitetskalender. Classic Turneringsplan & Aktivitetskalender Classic Sæson 2015-2016 Kontaktpersoner Til klubber 1. Division K.C.K. 1 Finn Hyldmar Tlf. 26 25 28 23 K.C.K. 2 John Frederiksen Tlf. 31 20 85 37 H.C.K. 1 Peter W. Sørensen

Læs mere

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt.

Referat fra. Finn Hyldmar blev foreslået, og valgt, han konstaterede at mødet var lovligt indkaldt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds repræsentantskabsmøde søndag den 26. april 2009 Nyborg Borger & Håndværkerforeningens Hus, Nyborg ************************************************************* Tilstede:

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2016 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 26. januar 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens.

DAGSORDEN: PC: mente at der ikke var taget referat af hvad GN sagde ved sidste møde vedr. Classic + licens. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. januar 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 30. januar 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt.

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. JI Kursuskataloget er udsendt. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 4. januar 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen bemærkninger. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 9. september 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016

Dansk Kegle Forbund. Årsregnskab for 1. januar december Urevideret budget for 2015 og 2016 Dansk Kegle Forbund Årsregnskab for 1. januar - 31. december budget for og 2016 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på forbundets ordinære generalforsamling den / 2016 dirigent Indholdsfortegnelse side

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 23. oktober 2011 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense

Efter Dato Aug International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Efter Dato Aug 20-21 International turnering i SREM i Polen (FKU og JKU) Åbningsstævne i Odense Aug 26-28 Polen Open Classic Aug 27-28 Ungdom Unionsmatch i Skjold Sep 3 Serie 1 M/K 10.00 1 4 253193 KB

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 10. januar 2016 Nyborg Keglecenter ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK

KM Ungdom. Store kugler. Guld Helle Søskov Kifa Sølv Louise S. Jensen Kifa Sølv Jonas Winding MK Ungdom Store kugler Guld Helle Søskov Kifa 880 898 1778 Sølv Louise S. Jensen Kifa 833 815 1648 Guld Mikkel S. Jensen Kifa 865 869 1734 Sølv Jonas Winding MK 93 855 797 1652 Bronze Jannick Kisum Star 839

Læs mere

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage.

DAGSORDEN: Allan foreslog at der fremover bliver lavet et beslutningsreferat, da der bliver brugt en masse tid på at gå frem og tilbage. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 29. januar 2012 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer.

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 22. oktober 2017 3 F i Nyborg ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz (MG),

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE DANSK KEGLE FORBUND Stiftet 13.12.1942 tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kegle Forbund (D.Ke.F.). Forbundets hjemsted er D.I.F.s adresse. 2 TILSLUTNING Danmarks

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE

DANSK KEGLE FORBUND Stiftet tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE DANSK KEGLE FORBUND Stiftet 13.12.1942 tilsluttet D.I.F. & WNBA/FIQ LOVE 1 NAVN OG HJEMSTED Forbundets navn er Dansk Kegle Forbund (D.Ke.F.). Forbundets hjemsted er D.I.F.s adresse. 2 TILSLUTNING Danmarks

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 6. januar 2008 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU1 den 11/01 2012 Egypten den 20. januar 2012 Til stede: Ikke til stede: Formand: Anker Haldbæk (AH) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS) Seniorleder:

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 7. september 2014 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2018 2019 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2018... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2018... 4 Aktivitetskalender Foråret 2019...

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 5. august 2007 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2019 2020 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2019... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2019... 4 Aktivitetskalender Foråret 2020...

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 3. januar 2015 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 17/06 2009 Rødovre den 11. juli 2009 Tilstede: Formand: Poul Primdahl (PP) Næstformand: Michael Wittendorff (MW) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) Seniorleder: Michael

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

DAGSORDEN: Orientering fra formanden.

DAGSORDEN: Orientering fra formanden. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 27. januar 2013 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: ADD: 1 Referat fra sidste møde. Ingen havde nogen kommentarer. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. september 2015 Hotel Villa Gulla ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Marita Geinitz

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2019 2020 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2019... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2019... 4 Aktivitetskalender Foråret 2020...

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

KKU`S LOVE. Unionens formål er at samle alle kegleklubber i København og nærmeste omegn

KKU`S LOVE. Unionens formål er at samle alle kegleklubber i København og nærmeste omegn KKU`S LOVE Navn og formål. 1 Unionens navn er Københavns Kegle Union. Unionens formål er at samle alle kegleklubber i København og nærmeste omegn ( jvf. bestemmelserne i D.Ke.F's love om områdebegrænsning,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Turneringsprogram. Sæson

Turneringsprogram. Sæson Turneringsprogram Sæson 2017 2018 http://www.fku-kegler.dk Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Spilleudvalgsformandsmøde 2017... 3 Aktivitetskalender Efteråret 2017... 4 Aktivitetskalender Foråret 2018...

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION KØBENHAVNS BOWLING UNION Mødelokale Mørkhøjvej 6 DK-2700 Brønshøj Telefon: +45 38 89 79 69 E-mail: borgeholm@dbmail.dk Internet: www.kbu.dk Til unionsbestyrelsen Referat fra repræsentantskabsmødet den

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 05/03 2015 Vietnam den 25. marts 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM)

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere