Screening for miljøvurdering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Screening for miljøvurdering"

Transkript

1 Screening for miljøvurdering lanens indhold og formål: Formålet med indsatsplanen er, at beskytte grundvandsressourcen således, at der sikres rent og rigeligt drikkevand til både nuværende og fremtidige generationer. Indsatsplanen for grundvandsbeskyttelse i området ved Åbybro dækker over Område med Særlige Drikkevandsinteresser nr (OSD1472) samt 4 indvindingsoplande til almene vandforsyningsanlæg. Alle 4 indvindingsoplande er beliggende indenfor OSD1472. lanen er opdelt i en handleplan og en redegørelse. Handleplanen beskriver de overordnede planmæssige rammer samt de indsatser, der er nødvendige for at sikre drikkevandsinteresserne i indsatsområder. Indsatserne i planen går bl.a. ud på at undgå spildevandsslam, byvækst og brug af pesticider i indsatsområdet samt sørge for, at udvaskningen af nitrat fra rodzonen er så lav som mulig og ikke overstiger 50 mg/l. Redegørelsen beskriver baggrund for indsatserne, herunder grundvandsressourcen og forureningskilder. Lovgrundlag: Ifølge lov om miljøvurdering af planer og programmer (jf. LBK nr. 939 af 3. juli 2013), skal der udarbejdes en miljøvurdering, når der skal tilvejebringes planer inden for fysisk planlægning, hvis planen fastlægger rammerne for fremtidige anlæg eller arealanvendelser for projekter omfattet af bilag 3 eller 4, eller hvis planen påvirker et internationalt naturbeskyttelsesområde væsentligt. Indsatsplanen fastlægger ikke bindende rammer for fremtidige anlægs tilladelser til projekter som er omfattet af bilag 3 eller 4 i loven. Internationalt naturbeskyttelsesområde lanen påvirker ikke et internationalt naturbeskyttelsesområde væsentligt. Hvis mindre område eller mindre ændring Ifølge 3, stk. 2 skal planer, der fastlægger anvendelsen af et mindre område på lokalt plan eller alene medfører mindre ændringer i forhold til den gældende planlægning kun miljøvurderes, hvis de må antages at kunne få en væsentlig indvirkning på miljøet. Da nærværende plan omfatter Indsatsområde 1472 Åbybro vurderes det, at planen alene indeholder mindre ændringer i forhold til gældende planer. Der er derfor gennemført en screening for miljøvurdering. Anden planlægning: Forhold til landsplanlægning Ifølge Vandforsyningsloven skal kommunalbestyrelsen vedtage en indsatsplan for hvert af de områder, der i vandområdeplanerne er udpeget som indsatsområder. Indsatsområderne omfatter områder med særlig drikkevandsinteresser (OSD) og indvindingsoplande til almene vandforsyningsanlæg.

2 Forhold til Jammerbugt Kommuneplan, Helhedsplan13 lanen vil danne grundlag for revision af Helhedsplanen. Gældende lokalplaner lanen vil danne grundlag for kommende lokalplaner. Forhold til sektorplaner Ikke relevant. Forhold til anden planlægning Ikke relevant. ateriale til rådighed for screeningen: Helhedsplan13, Jammerbugt Kommune. Vandområdeplanen. Data fra iljøportalen. Screeningen er udført i forbindelse med det indledende planarbejde, og screeningen har derfor haft indflydelse på indsatsplanens indhold. De negative indvirkninger, som planen jf. screeningen kunne have haft, er i nogle tilfælde ændret til neutral eller positiv indvirkning med hensigtsmæssige bestemmelser i planen. lan/projekt: Dato: Sagsnr.: Ansvarlig sagsbehandler (): Ikke aktuelt/ Ikke væsentlig indvirkning Indvirkning Væsentlig indvirkning (medfører miljørapport) Ansvarlig for besvarelse 1 Begrundelser/bemærkninger: Vurdering af de enkelte forhold mv. Checklisten har til formål at foretage en vurdering af, hvorvidt et forslag til plan eller program har væsentlige miljømæssige konsekvenser. iljøkonsekvenserne kan være både positive og negative, og der skal tages hensyn til både kortsigtede, langsigtede, direkte og indirekte effekter. 1. lanens karakteristika: I hvilket omfang danner planen grundlag for projekter og andre aktiviteter med hensyn til beliggenhed, art, størrelse og driftsbetingelser eller ved tildeling af midler. Hovedformålet er at beskytte grundvandsressourcen. lanen indeholder ikke konkrete projekter eller andre aktiviteter. - lanens hovedformål. I hvilket omfang har planen indflydelse på andre planer, herunder også planer som indgår i et hierarki. - Samspil med andre relevante planer. lanen vil danne grundlag for kommune- og lokalplaner samt vandhandleplanen. Hvilken relevans har planen for integrering af miljøhensyn, specielt med lanen medvirker til at beskytte grundvandsressourcen mod forurening af det nuværende og fremtidige 1 =Ansvarlig sagsbehandler, =lan, =Vand og Natur, =iljø, V=Vej, JF=Jammerbugt Forsyning (Katrine Haagensen), F=Forsyning (Tom Hansen)

3 henblik på at fremme en bæredygtig udvikling. drikkevand. - 0-alternativ - Gennemførelse af plan (Klimapoint) Er der miljøproblemer af relevans for planen. - Nuværende miljøtilstand. Hvilken relevans har planen for gennemførelsen af anden miljølovgivning (f.eks. planer i forbindelse med affaldshåndtering eller vandbeskyttelse). 2. Kendetegn ved indvirkningen og det område der bliver berørt: Indvirkningens sandsynlighed, varighed, hyppighed og reversibilitet. Indvirkningens kumulative karakter. (Besvares når de enkelte miljøpåvirkninger er fastlagt nedenfor). - Besvares i forhold til om der er kumulativ effekt inden for en enkelt miljøpåvirkning i sig selv. - Besvares i forhold til om flere forskellige som i sig selv måske er mindre miljøpåvirkninger men som samlet set vil kunne være væsentlige. Indvirkningens grænseoverskridende karakter. - Landegrænser. Faren for menneskers sundhed og miljøet. - Sundhedsrisiko (forbedring og/eller forringelse af levevilkår) - Forureningsrisiko Indvirkningens størrelsesordning og rumlige udstrækning (det geografiske område og størrelsen af den befolkning, som kan blive berørt). Værdien og sårbarheden af det område, som kan blive berørt, som følge af: V JF F V JF F V JF F Nej ingen miljøproblemer. Ingen. Ingen. lanen medvirker til at sikre drikkevandsforsyningen for borgerne i Aabybro, Biersted, Nørhalne og landområderne deromkring.

4 Særlige karakteristiske naturtræk. - Særlige værdifulde landskaber. - Uforstyrrede landskaber. - Kystnærhedszonen (påvirkning af kystlandskabet). - Blå-grønne korridorer - Geologiske beskyttelses- og interesseområder. - Arealanvendelse (jordbrugsområder, naturområder mv.) - Bygge- og beskyttelseslinjer. I indsatsområdet findes flere af disse natur- og landskabstræk. Gennemførelsen af indsatsplanen vil ikke påvirke disse i negativ retning. Særlig karakteristisk kulturarv - Fredninger. - Fortidsminder - Særligt værdifulde kulturmiljøer. - Kirkebeskyttelseszoner. Overskridelse af miljøkvalitetsnormer eller grænseværdier. - Støj. - Vibrationer. - Lugt. - Forurenet jord, - Lysforurening. Husk den kumulative effekt. Intensiv arealudnyttelse. Indvirkning på områder eller landskaber, som har en anerkendt beskyttelsesstatus på nationalt plan, fællesskabsplan eller internationalt plan. - Natura Bilag 4 arter. I indsatsområdet findes flere af disse kulturhistoriske elementer. Herunder kirkebeskyttelseszone ved Aabybro, Biersted, Jetsmark og Vedsted Kirker. Skovrejsningsområder er udpeget i kommuneplanen under hensyntagen til beskyttelsen af kirkers fremtræden. Enkeltsagsbehandlingen om skovrejsning i områder, hvor skovrejsning er uønsket behandles under ligeledes under hensyntagen til kirkernes fremtræden. Det vurderes på den baggrund, at planen ikke vil påvirke kulturarven negativt. Ingen I indsatsplanen er der beskrevet en række indsatser og hensigter for at sikre godt drikkevand inden for indsatsområdet. En række af disse indsatser/hensigter kan potentielt påvirke naturarealer. En del af indsatsområdet ligger inde i Natura område nr. 12 Store Vildmose. Højmosen er den mest næringsfølsomme naturtype vi har i Danmark. Der er ganske særlige plante- og dyreliv tilknyttet højmosen. Disse vil drage fordel af at nærliggende landbrugsarealer i fremtiden ikke vil blive gødsket og sprøjtet. De beskrevne indsatser i planen vurderes ikke at påvirke de Natura 2000 områder, der ligger uden for indsatsområdet. En række dyr og planer omfattet af habitatdirektivet bilag IV kan have levested, fødesøgningsområdet eller sporadisk opholdssted på arealerne, der er omfattet af kortlægningsområdet. å baggrund af faglig rapport nr. 635 fra DU samt øvrig kendskab til området vurderes umiddelbart, at det kunne være: Odder, arkfirben, Spidssnudet frø, Vandflagermus, Langøret flagermus og Sydflagermus.

5 lanen vurderes at have en neutral til positiv effekt på levesteder samt yngle- og rasteområder for de nævnte arter. lanen vurderes ikke at medføre ændring i naturtilstanden af nærliggende naturarealer og den potentielle forekomst i området af de nævnte bilag IV arter vurderes at være knyttet til områdets beskyttede naturarealer, småskove, vandløb og udyrkede arealer i øvrigt. Odder og damflagermus er optaget på rødlisten 1997 som sårbare. Rødlisten 1997 er en fortegnelse over plante- og dyrearter, der er forsvundet, akut truede, sårbare eller sjældne i den danske natur. Jammerbugt Kommune har ikke konkret kendskab til registrering af nogle af de nævnte arter i indsatsområdet. Jammerbugt Kommune er ikke bekendt med forekomster af andre planter eller dyr omfattet af artsfredning eller optaget på nationale eller regionale rødlister i området. lanen vurderes derfor ikke at have negativ indflydelse på de nævnte arter og deres levesteder. Der ligger 2 fredninger inden for indsatsområdet. Det er Store Vildmose og Nørre Halne Egekrat. Indsatsplanen er ikke i modstrid med fredningsbestemmelserne for nogen af fredningerne. lanen indeholder kun tiltag, der kan have en neutral eller positiv effekt på sårbar natur - Beskyttet natur. Der er kun et mindre offentlig vandløb uden bindinger inden for området, og det vurderes, at det vandløb ikke vil blive påvirket af planens indhold. - Beskyttede vandløb. Husk den kumulative effekt. Sammenfatning Bemærkninger Sammenfatning af antal krydser i hver kategori. Behov for miljøvurdering Ja Nej Bemærkninger Samlet konklusion. lanen vurderes ikke, at påvirke miljøet væsentligt, da planen ikke indeholder tiltag, der kan påvirke miljøet negativt. De indsatser der er beskrevet i planen vurderes alle at være neutrale eller positive i forhold til påvirkning af miljøet. Derimod vurderes planen at medvirke til beskyttelses og sikring af grundvandsressourcen i området. Berørte myndigheder: Der er ingen berørte myndigheder, og der er ikke gennemført høring af andre myndigheder. Samlet vurdering - Afgørelse: Der er gennemført en screening efter de kriterier, der er angivet i lovens bilag 2.

6 lanen vurderes på baggrund af ovenstående screening ikke at kunne få en væsentlig indvirkning på miljøet og er derfor ikke at være omfattet af krav om miljøvurdering. Denne afgørelse kan inden 4 uger påklages til Natur- og iljøklagenævnet, jf. vedlagte klage- og søgsmålsvejledning. Offentliggørelse Afgørelsen er offentliggjort sammen med forslag til Indsatsplan for grundvandsbeskyttelse OSD 1472 Aabybro den 25. september 2015.

7 Klage- og søgsmålsvejledning Lov om miljøvurdering af planer og programmer Hvad kan der klages over? - 16, stk. 1 og 2 Afgørelser om pligt til at udarbejde en miljøvurdering eller ej. Afgørelserne kan påklages efter de klageregler, der er fastsat i den lovgivning, som planen eller programmet udarbejdes i henhold til. For afgørelser truffet i henhold til lanloven gælder: Hvem kan klage? lanlovens 59 iljøministeren. Enhver med væsentlig individuel interesse i sagens udfald, herunder en nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker. Landsdækkende foreninger og organisationer, der som hovedformål har beskyttelse af natur og miljø eller varetagelsen af væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelsen. Hvordan klager man? - lanlovens 60 Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Natur- og iljøklagenævnet. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NE-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Natur- og iljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro eller raadhus@jammerbugt. Kommunen videresender herefter anmodningen til Natur- og iljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Frist for at indgive klage - lanlovens 60 Klage skal være indgivet inden 4 uger fra den dag, afgørelsen er meddelt. Hvis afgørelsen er offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen fra bekendtgørelsen. Virkning af at der klages - lanlovens 60 Hvis der klages rettidigt over en landzonetilladelse eller en ekspropriationsafgørelse, har klagen opsættende virkning. Det betyder, at afgørelsen ikke må udnyttes, før klagen er afgjort, medmindre Natur- og iljøklagenævnet bestemmer andet. Andre klager har normalt ikke opsættende virkning, men udnyttelsen af afgørelsen sker på eget ansvar, da Natur- og iljøklagenævnet kan ændre afgørelsen. Indbringelse for domstolene - lanlovens 62 Afgørelser efter lanloven kan indbringes for domstolene. En sådan retssag skal være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt. Det er ikke nogen betingelse, at sagen har været indbragt for Natur- og iljøklagenævnet. Uanset om der anlægges retssag, er man forpligtet til at rette sig efter afgørelsen, indtil domstolen måtte bestemme noget andet. Øvrige oplysninger Øvrige oplysninger om klagereglerne kan findes på

Screening for miljøvurdering

Screening for miljøvurdering Screening for miljøvurdering lanens indhold og formål: Jammerbugt Kommune har på baggrund af de statslige Natura 2000-planer for anden planperiode 2016-2021 (Natura 2000 plan nr. 12, 13, 15, 16, 21 og

Læs mere

Screeningsafgørelse af Aabenraa Kommunes Spildevandsplan

Screeningsafgørelse af Aabenraa Kommunes Spildevandsplan Kultur, Plan & Fritid Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 23-10-2018 Sagsnr.: 16/31364 Kontakt: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7277 E-mail: klh@aabenraa.dk Screeningsafgørelse af Aabenraa

Læs mere

Planen vurderes, på baggrund af nedenstående miljøscreening, ikke at være omfattet af krav om miljøvurdering.

Planen vurderes, på baggrund af nedenstående miljøscreening, ikke at være omfattet af krav om miljøvurdering. Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 12. juli 2018 Sagsnr.: 18/6729 Kontakt: Tobias Knudsen Direkte tlf.: 7376 7359 E-mail: tbkn@aabenraa.dk Screeningsafgørelse

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - FORSLAG FORSLAG: Tillæg nr. 19 til spildevandsplan 2012-2015 Kloakering af arrangementsplads ved Bygholm Landbrugsskole Horsens Kommune Rådhustorvet 4 8700 Horsens

Læs mere

Afgørelse om Screeningspligt og Screening af planer og programmer efter lov om miljøvurdering

Afgørelse om Screeningspligt og Screening af planer og programmer efter lov om miljøvurdering Afgørelse om Screeningspligt og Screening af planer og programmer efter lov om miljøvurdering Navn på plan: Kommuneplantematillæg for Byudvikling og Fritidsformål Sagsbehandler: Randi Vuust Skall og Casper

Læs mere

Bilag 1: Miljøscreeningsskema for udkast til Vandforsyningsplan for Frederiksberg Kommune,

Bilag 1: Miljøscreeningsskema for udkast til Vandforsyningsplan for Frederiksberg Kommune, Bilag 1: Miljøscreeningsskema for udkast til Vandforsyningsplan for Frederiksberg Kommune, 2018 2028 I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 1 skal Frederiksberg

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af et udhus på Smalbyvej 80, Biersted,

Landzonetilladelse til opførelse af et udhus på Smalbyvej 80, Biersted, Rune Wirenfeldt Høgh Smalbyvej 80 Biersted 9440 Aabybro Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere

Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7

Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7 MILJØVURDERING AF PLANER - SCREENINGSSKEMA 30. november 2016 Forslag til lokalplan 2.10 og tillæg til kommuneplan nr. 7 Læsevejledning Lov om miljøvurdering af planer og programmer indebærer, at offentlige

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en carport på Trollesig 20, 9490 Pandrup.

Landzonetilladelse til opførelse af en carport på Trollesig 20, 9490 Pandrup. Ejeren af Trollesig 20 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

Landbrug og Forskning J.nr Ref. irnma Den 24. november 2017

Landbrug og Forskning J.nr Ref. irnma Den 24. november 2017 Landbrug og Forskning J.nr. 2017-11639 Ref. irnma Den 24. november 2017 Afgørelse efter miljøvurderingslovens 10 om meddelelse af dispensation fra lukkeperioden i husdyrgødningsbekendtgørelsen for fast

Læs mere

Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat. Rammeplan for indsatsplanlægning. Indsatsplan for Løkken Vandværk

Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat. Rammeplan for indsatsplanlægning. Indsatsplan for Løkken Vandværk Miljøvurdering af planer og programmer - screeningsnotat Rammeplan for indsatsplanlægning og Indsatsplan for Løkken Vandværk Kontor/team: Vand og Jord Sagsbehandler: BPJ, JCRR Sags.nr.: 09.08.24-P16-1-14

Læs mere

Klage skal være indgået til Natur- og Miljøklagenævnet senest 4 uger fra den dag afgørelsen er meddelt.

Klage skal være indgået til Natur- og Miljøklagenævnet senest 4 uger fra den dag afgørelsen er meddelt. 1 - Landzonetilladelse Peter Kristensen Tranekærvej 86 9490 Pandrup Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på

Læs mere

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4).

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4). Carl Christian Christensen Thorup Strandvej 290 Thorupstrand 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger

Læs mere

Miljøvurdering af planer og programmer. Ved Gert Johansen

Miljøvurdering af planer og programmer. Ved Gert Johansen Miljøvurdering af planer og programmer Ved Gert Johansen Loven og direktivet Lov om miljøvurdering af planer og programmer bek. nr. 936 af 24. september 2009 Gennemfører direktiv 2001/42/EF om vurdering

Læs mere

Tilladelsen er meddelt i henhold til 9, stk. 2 i Bekendtgørelse om jordressourcens anvendelse til dyrkning og natur (BEK nr. 637 af 10. juni 2010).

Tilladelsen er meddelt i henhold til 9, stk. 2 i Bekendtgørelse om jordressourcens anvendelse til dyrkning og natur (BEK nr. 637 af 10. juni 2010). Margrete og Jens Drustrup Thomsen Hedevejen 15 Vester Hjermitslev 9700 Brønderslev Drustrup_thomsen@yahoo.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til bebyggelse

Landzonetilladelse til bebyggelse Vildmoseporten Leif Larsen leiflarsen@larsen.mail.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6

Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6 MILJØVURDERING AF PLANER - SCREENINGSSKEMA xx april 2016 Lokalplanforslag 7.14 og Kommuneplantillæg nr. 6 Læsevejledning Lov om miljøvurdering af planer og programmer indebærer, at offentlige myndigheder

Læs mere

Ejer, myndigheder, foreninger. Se landzonetilladelsens vilkår på side2.

Ejer, myndigheder, foreninger. Se landzonetilladelsens vilkår på side2. Ejer, myndigheder, foreninger Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse efter miljøvurderingslovens 4, stk. 1, om forlængelse af gyldighedsperioden af nitrathandlingsplanen for

Afgørelse efter miljøvurderingslovens 4, stk. 1, om forlængelse af gyldighedsperioden af nitrathandlingsplanen for Miljøstyrelsen den 14. december 2015 Afgørelse efter miljøvurderingslovens 4, stk. 1, om forlængelse af gyldighedsperioden af nitrathandlingsplanen for 2008-2015 Baggrund Nitratdirektivet 1 EU s medlemsstater

Læs mere

Screening. Afgørelse om miljøvurdering. Plan for grundvandsbeskyttelse - Bedsted Lø, Kisbæk og Øster Højst

Screening. Afgørelse om miljøvurdering. Plan for grundvandsbeskyttelse - Bedsted Lø, Kisbæk og Øster Højst Screening Afgørelse om miljøvurdering Plan for grundvandsbeskyttelse - Bedsted Lø, Kisbæk og Øster Højst TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø 14. maj 2018 SCREENINGSSKEMA I henhold til 8 i lov om miljøvurdering

Læs mere

Vilkår for dispensation Der stilles som vilkår for dispensationen, at projektet udføres som ansøgt, jf. tegningsmateriale

Vilkår for dispensation Der stilles som vilkår for dispensationen, at projektet udføres som ansøgt, jf. tegningsmateriale Til ejer og interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk

Læs mere

Offentliggørelse Landzonetilladelsen offentliggøres dagsdato på kommunens hjemmeside

Offentliggørelse Landzonetilladelsen offentliggøres dagsdato på kommunens hjemmeside Per Holmsgaard Halkærvej 7 Moseby 9490 Pandrup Sendt med digital post Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257

Læs mere

Dispensation fra byplanvedtægt nr. 1 ang. bebyggelsesgrad på ejendommen matr. nr. 68GH Hune By, Hune, beliggende Vestvej 3, 9492 Blokhus.

Dispensation fra byplanvedtægt nr. 1 ang. bebyggelsesgrad på ejendommen matr. nr. 68GH Hune By, Hune, beliggende Vestvej 3, 9492 Blokhus. 1 - Dispensation fra Byplanvedttægt nr. 1- afgørelse p Hører til journalnummer: 01.02.05-P25-20-16 Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Til ansøger Bent Toft

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning af en vindmølleparcel fra matr.nr. 5a Holme By, V. Torup.

Landzonetilladelse til udstykning af en vindmølleparcel fra matr.nr. 5a Holme By, V. Torup. Landinspektør Nord Att. Lsp. Carsten Overgaard Sørensen Bredgade 206 9700 Brønderslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger

Læs mere

Offentliggørelse Afgørelsen offentligøres den 29. april 2019 på Hedensted Kommunes hjemmesiden under offentliggørelse

Offentliggørelse Afgørelsen offentligøres den 29. april 2019 på Hedensted Kommunes hjemmesiden under offentliggørelse Sagsnr. 01.13.23-G01-1-19 Sagsbehandler Michael Sand 26.4.2019 VVM-afgørelse Hedensted Kommune har den 1. april 2019 via LiebhaverSkovfogeden v/claus Hemmingsen modtaget en VVM-anmeldelse vedr. skovrejsning

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan ang. bo-enheder på ejendommen matr. nr. 5AI Brovst By, Brovst, beliggende Poppelvej 3, 9460 Brovst.

Dispensation fra Lokalplan ang. bo-enheder på ejendommen matr. nr. 5AI Brovst By, Brovst, beliggende Poppelvej 3, 9460 Brovst. EDC Mæglerne Morten Brix Jernbanegade 8 9460 Brovst Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Malene Stentoft Sørensen Direkte 7257 7365 mss@jammerbugt.dk

Læs mere

Kurt Kjær Røge Husbymøllevej 30 Husby 9690 Fjerritslev. Se landzonetilladelsens vilkår på nederst på denne side.

Kurt Kjær Røge Husbymøllevej 30 Husby 9690 Fjerritslev. Se landzonetilladelsens vilkår på nederst på denne side. Kurt Kjær Røge Husbymøllevej 30 Husby 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen Aalborg kajakklub Ib Jul Pedersen Nordtoft 58 9000 Aalborg ibjul@stofanet.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger

Læs mere

Afgørelse om at der ikke foretages miljøvurdering af forslagene til de kommunale Natura 2000 handleplaner

Afgørelse om at der ikke foretages miljøvurdering af forslagene til de kommunale Natura 2000 handleplaner Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 24-05-2017 Sagsnr.: 13/42997 Kontakt: Torben Hansen Direkte tlf.: 7376 7358 E-mail: tha@aabenraa.dk Afgørelse om at der ikke foretages miljøvurdering

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 27-004 til flytning af forsinkelsesbassin på ejendommen matr. nr. 36b Åby By, Åby, Skovparken, 9440 Aabybro

Dispensation fra Lokalplan 27-004 til flytning af forsinkelsesbassin på ejendommen matr. nr. 36b Åby By, Åby, Skovparken, 9440 Aabybro Jammerbugt Forsyning A/S Lundbakvej 5 9490 Pandrup Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Forslag til Lokalplan , Saltum Strand Camping & Feriehusudlejning,

Forslag til Lokalplan , Saltum Strand Camping & Feriehusudlejning, «Navn» «CONavn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Karsten T. Jørgensen Direkte

Læs mere

Carsten Klausen Rafns Alle Aalborg

Carsten Klausen Rafns Alle Aalborg Carsten Klausen Rafns Alle 10 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Kathrine

Læs mere

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan området skal varmeforsynes med naturgas.

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan området skal varmeforsynes med naturgas. Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk 29-11-2018 Sagsnr.:

Læs mere

Ejendommen har ikke været anvendt som helårsbeboelse siden 11. oktober 2004, hvorfor ejendommen iflg. planlovens 56 er overgået til fritidsformål.

Ejendommen har ikke været anvendt som helårsbeboelse siden 11. oktober 2004, hvorfor ejendommen iflg. planlovens 56 er overgået til fritidsformål. Bo Rasmussen Omfartsvejen 152 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.:72577777Fax:72578888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning af vindmølleparcellen matr.nr. 14q Vust By, Vust.

Landzonetilladelse til udstykning af vindmølleparcellen matr.nr. 14q Vust By, Vust. Landinspektør Nord Att. landinspektør Carsten Overgaard Bredgade 206 9700 Brønderslev cos@landnord.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4).

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4). Bjarne Hansen Gøttrupvej 129 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Hanne og Mikkel Vendelin Olesen C.F. Richs Vej 50, st 2000 Frederiksberg

Hanne og Mikkel Vendelin Olesen C.F. Richs Vej 50, st 2000 Frederiksberg Hanne og Mikkel Vendelin Olesen C.F. Richs Vej 50, st 2000 Frederiksberg Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine

Læs mere

VÆKST OG BÆREDYGTIGHED VÆKST OG BÆREDYGTIGHED

VÆKST OG BÆREDYGTIGHED VÆKST OG BÆREDYGTIGHED VÆKST OG BÆREDYGTIGHED VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Miljøvurdering af Indsatsplan for grundvandsbeskyttelse på Orø 1. Indledning Holbæk Kommune har udarbejdet en indsatsplan for grundvandsbeskyttelse på Orø.

Læs mere

Dennis Olesen Manstrup Strandvej Fjerritslev. Se landzonetilladelsens vilkår nederst på denne side.

Dennis Olesen Manstrup Strandvej Fjerritslev. Se landzonetilladelsens vilkår nederst på denne side. Dennis Olesen Manstrup Strandvej 33 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere

Ansøgning Der er ansøgt om at placere et udhus på 10 m² 0,5 meter fra skel mod nord.

Ansøgning Der er ansøgt om at placere et udhus på 10 m² 0,5 meter fra skel mod nord. Mette Tidselbak Torngårdsparken 34 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257

Læs mere

Samtidig meddeles der dispensation fra skovbyggelinje jf. naturbeskyttelseslovens 17. Dispensationen er meddelt med hjemmel i NBL 65, stk. 2.

Samtidig meddeles der dispensation fra skovbyggelinje jf. naturbeskyttelseslovens 17. Dispensationen er meddelt med hjemmel i NBL 65, stk. 2. M2PLUS ApS Svend Engelunds Vej 11 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper Runge Madsen Direkte 7257 7364 jrm@jammerbugt.dk

Læs mere

Carporten fremgår af vedhæftede luftfoto vist med turkisgrøn farve. Tilladelsen er meddelt med hjemmel i planlovens 35, stk. 1.

Carporten fremgår af vedhæftede luftfoto vist med turkisgrøn farve. Tilladelsen er meddelt med hjemmel i planlovens 35, stk. 1. Ejeren af Haverslev Kærvej 41 9690 Fjerritslev Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.:72577777Fax:72578888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

Der er søgt om tilladelse til at etablere erstatningsboring og at indvinde 200 m 3 grundvand om året fra denne.

Der er søgt om tilladelse til at etablere erstatningsboring og at indvinde 200 m 3 grundvand om året fra denne. Center Natur og Miljø Joan Bandholst Rampes Sejlstrup Hedevej 7, Sejlstrup 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-8-15 Ref.:

Læs mere

Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018

Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018 Bilag 1 Screeningsskema Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 14. maj 2018 Kommuneplantillæg nr. 8 Ishøj Kommune har igangsat udarbejdelsen af et lokalplanforslag

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke udnyttes inden 3 år fra tilladelsens offentliggørelse.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke udnyttes inden 3 år fra tilladelsens offentliggørelse. Bent Hedegaard Aldrupvej 175 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til genopførelse bygning til madpakkehus på Klithusevej 17, 9460 Brovst.

Landzonetilladelse til genopførelse bygning til madpakkehus på Klithusevej 17, 9460 Brovst. A/S Tranum Plantage Fosdalvej 31, Tranum 9460 Brovst Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257

Læs mere

Jammerbugt Kommune vurderer, at grundvandssænkningen ikke vil påvirke vandforsyningsboringer

Jammerbugt Kommune vurderer, at grundvandssænkningen ikke vil påvirke vandforsyningsboringer JAMMERBUGT FORSYNING A/S Lundbakvej 5 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte

Læs mere

Offentliggørelse Landzonetilladelsen offentliggøres dagsdato på kommunens hjemmeside

Offentliggørelse Landzonetilladelsen offentliggøres dagsdato på kommunens hjemmeside Per Andersen Kastanievej 6 9000 Aalborg Sendt med digital post Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til lovliggørelse

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til lovliggørelse Torben Roosewelt Pedersen Gl. Kaasvej 5 Kaas 9490 Pandrup Sendt med digital post Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård

Læs mere

Miljø & Biodiversitet J.nr Den 30. juli 2018

Miljø & Biodiversitet J.nr Den 30. juli 2018 Miljø & Biodiversitet J.nr. 18-1261-000006 Den 30. juli 2018 Afgørelse efter miljøvurderingslovens 10 om, at bekendtgørelse om krav om etablering af målrettede efterafgrøder i planperioden 2018/2019 og

Læs mere

Miljøvurdering af planer og programmer. Den lovgivningsmæssige vinkel

Miljøvurdering af planer og programmer. Den lovgivningsmæssige vinkel Miljøvurdering af planer og programmer Den lovgivningsmæssige vinkel af Specialkonsulent Gert Johansen Introduktion Intentionerne med loven og direktivet bæredygtighed sammenhæng mellem projekter bedre

Læs mere

Screening af, om der skal foretages en miljøvurdering af Natura 2000 Handleplan nr. 25 Vangså Hede i Thisted kommune

Screening af, om der skal foretages en miljøvurdering af Natura 2000 Handleplan nr. 25 Vangså Hede i Thisted kommune Plan- og Miljøafdelingen 15. februar 2017 BrevID.: 2467973 Medarbejder: da Screening af, om der skal foretages en miljøvurdering af Natura 2000 Handleplan nr. 25 Vangså Hede 2016-2021 i Thisted kommune

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 1.43 til fornyet skiltning på ejendommen matr. nr. 24Q Åby By, Åby, beliggende Nordstjernevej 2, 9440 Aabybro

Dispensation fra Lokalplan 1.43 til fornyet skiltning på ejendommen matr. nr. 24Q Åby By, Åby, beliggende Nordstjernevej 2, 9440 Aabybro CIRCLE K DANMARK A/S Borgmester Christiansens Gade 50 2450 København SV Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine

Læs mere

Landzonetilladelse til lovliggørelse af et voldanlæg på Tranum Engevej 209, 9460 Brovst.

Landzonetilladelse til lovliggørelse af et voldanlæg på Tranum Engevej 209, 9460 Brovst. Jesper Nesgaard Nielsen Tranum Engevej 209 9460 Brovst Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.:72577777Fax:72578888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257

Læs mere

Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax:

Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax: Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk 28-09-2018 Sagsnr.:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Anette Stark og Thomas Lowes Herslev Kærvej 10 4000 Roskilde Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt Brev sendt til lodsejere indenfor Indsatsplan Hundslund Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt Indsatsplan Hundslund Odder Kommunes

Læs mere

Dispensation fra Byplanvedtægt nr. 1 til en reduceret grundstørrelse for matr. nr. 67Oi Hune By, Hune, beliggende Maren Hjortelsvej 2, 9492 Blokhus.

Dispensation fra Byplanvedtægt nr. 1 til en reduceret grundstørrelse for matr. nr. 67Oi Hune By, Hune, beliggende Maren Hjortelsvej 2, 9492 Blokhus. Landinspektør Anders Dalum St. Ajstrupvej 70 9240 Nibe Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte

Læs mere

Se landzonetilladelsens vilkår på side 2.

Se landzonetilladelsens vilkår på side 2. Jens Richter Jungersen Vestergårdsvej 82 Birkelse 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 53 ang. højde på ejendommen matr. nr. 1NF Slettegård, Hjortdal, beliggende Havbakkevej 4, 9690 Fjerritslev.

Dispensation fra Lokalplan 53 ang. højde på ejendommen matr. nr. 1NF Slettegård, Hjortdal, beliggende Havbakkevej 4, 9690 Fjerritslev. Ansøger Indsiger Interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Malene Stentoft Sørensen Direkte 7257 7365

Læs mere

Landzonetilladelse til ny garage samt lovliggørelse af øvrige bygninger

Landzonetilladelse til ny garage samt lovliggørelse af øvrige bygninger 1 - Landzonetilladelse Hører til journalnummer: 01.03.03-P19-48-18 Kent Bjerre Thistedvej 36 9690 Fjerritslev Vækst og Udvikling Byg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk

Læs mere

Bygningen opføres med ydrevægge i træ og tag af tagpap. Samtidig nedrives eksisterende garage og overdækning på ejendommen.

Bygningen opføres med ydrevægge i træ og tag af tagpap. Samtidig nedrives eksisterende garage og overdækning på ejendommen. Korsholm Tømrer og Snedkerforretning ApS og Susanne Baymler Anisimow Sendt med digital post Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 37 ang. grundstørrelse på ejendommen matr. nr. 1AS Torup Strandhuse, V. Torup, beliggende Skovstien 10, 9690 Fjerritslev.

Dispensation fra Lokalplan 37 ang. grundstørrelse på ejendommen matr. nr. 1AS Torup Strandhuse, V. Torup, beliggende Skovstien 10, 9690 Fjerritslev. Til ejer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk 23-04-2019

Læs mere

Miljø og Natur. Det danske Hedeselskab Klostermarken 12, 8800 Viborg Att. Jakob Nielsen

Miljø og Natur. Det danske Hedeselskab Klostermarken 12, 8800 Viborg Att. Jakob Nielsen Det danske Hedeselskab Klostermarken 12, 8800 Viborg Att. Jakob Nielsen [jnie@hededanmark.dk] VVM-Screening Afgørelse om ikke VVM-pligt ved skovrejsning Assens Kommune har modtaget anmeldelse af skovrejsning

Læs mere

Hede Danmark Heine Fischer Møller. VVM-screening af skovrejsning

Hede Danmark Heine Fischer Møller. VVM-screening af skovrejsning Hede Danmark Heine Fischer Møller VVM-screening af skovrejsning Billund Kommune har modtaget materiale til brug for en VVM-screening af skovrejsningsprojekt på matr. nr. 20a, Vorbasse, Vorbasse by, tilhørende

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Jeppe Thing Jensen Kvongvej Nr. Nebel. Afgørelse om ikke-vvm-pligt for regulering af Tilløb til Rolfsø Kanal- Fidde Strøm

Jeppe Thing Jensen Kvongvej Nr. Nebel. Afgørelse om ikke-vvm-pligt for regulering af Tilløb til Rolfsø Kanal- Fidde Strøm Jeppe Thing Jensen Kvongvej 81 6830 Nr. Nebel Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947448 Afgørelse om ikke-vvm-pligt for regulering af Tilløb til Rolfsø Kanal- Fidde Strøm Varde Kommune har på baggrund

Læs mere

På baggrund af foreløbig tilladelse til at indvinde grundvand fra boring med DGU nr , har Rebild Kommune udført nedenstående screening.

På baggrund af foreløbig tilladelse til at indvinde grundvand fra boring med DGU nr , har Rebild Kommune udført nedenstående screening. Center Natur og Miljø John Christensen Nibevej 117 A, Sørup 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.10-P19-7462-09 Ref.: Grethe Andreasen

Læs mere

Screening af, om der skal foretages en miljøvurdering af Natura 2000 Handleplan nr. 23 Vullum Sø i Thisted kommune

Screening af, om der skal foretages en miljøvurdering af Natura 2000 Handleplan nr. 23 Vullum Sø i Thisted kommune Plan- og Miljøafdelingen 15. februar 2017 BrevID.: 2467886 Medarbejder: da Screening af, om der skal foretages en miljøvurdering af Natura 2000 Handleplan nr. 23 Vullum Sø i Thisted kommune Planens indhold

Læs mere

Til ejer af ejendommen Langesbjergvej 74, 9440 Aabybro

Til ejer af ejendommen Langesbjergvej 74, 9440 Aabybro 1 - Landzonetilladelse Til ejer af ejendommen Langesbjergvej 74, 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Byg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper

Læs mere

Det ansøgte kræver landzonetilladelse, idet carporten er sammenbygget med det eksisterende udhus.

Det ansøgte kræver landzonetilladelse, idet carporten er sammenbygget med det eksisterende udhus. Louise Pihl Kristian Kanstrup Pihl Østergårdsvej 15 9430 Vadum Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen

Læs mere

Gældende bestemmelser Jf. Byplanvedtægt nr. 1 6, stk. 9 taget skal danne en vinkel mellem 20 og 30 grader med den vandrette plan.

Gældende bestemmelser Jf. Byplanvedtægt nr. 1 6, stk. 9 taget skal danne en vinkel mellem 20 og 30 grader med den vandrette plan. Til myndigheder, foreninger mv. Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jens Bengtsson Smedevænget 3 4330 Hvalsø Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

Ejendommen er jf. den gældende byplanvedtægt beliggende i et sommerhusområde.

Ejendommen er jf. den gældende byplanvedtægt beliggende i et sommerhusområde. Kirsten Ahrendt-Jensen Rungsted Strandvej 51 2960 Rungsted Kyst Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk

Læs mere

Dispensation fra Byplanvedtægt nr. 9 ang. facadehøjde på ejendommen matr. nr. 33CP Hune By, Hune, beliggende Bregnehøjvej 7A, 9492 Blokhus.

Dispensation fra Byplanvedtægt nr. 9 ang. facadehøjde på ejendommen matr. nr. 33CP Hune By, Hune, beliggende Bregnehøjvej 7A, 9492 Blokhus. Til interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk 21-11-2017

Læs mere

Landzonetilladelse til nyt anneks/udhus

Landzonetilladelse til nyt anneks/udhus 1 - Landzonetilladelse Til ejerne af ejendommen Løven 7, 9492 Blokhus Vækst og Udvikling Byg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper Bro

Læs mere

Screening for miljøvurdering

Screening for miljøvurdering Screening for miljøvurdering Indsatsplan for grundvandsbeskyttelse i Hedensted - Lindved området oktober 2017 Afgørelse om miljøvurdering Hedensted Kommune har foretaget en screening af forslaget til indsatsplan

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 152 til mindre skelafstand end 2,50 m ved byggeri på Bransagervej 7, 9490 Pandrup

Dispensation fra Lokalplan 152 til mindre skelafstand end 2,50 m ved byggeri på Bransagervej 7, 9490 Pandrup Brdr. Poulsen Inventarsnedkeri ApS Bransagervej 7 9490 Pandrup Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af en skøjtebane

Landzonetilladelse til opstilling af en skøjtebane 1 - Landzonetilladelse Til ejer af ejendommen Nolsvej 9, 9493 Saltum Vækst og Udvikling Byg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper Bro Direkte

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning af Delnr. 2 af matr.nr. 1AF Sdr. Skovsgård, Ø. Svenstrup til pumpestation.

Landzonetilladelse til udstykning af Delnr. 2 af matr.nr. 1AF Sdr. Skovsgård, Ø. Svenstrup til pumpestation. Jammerbugt Forsyning A/S Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk 26-01-2018

Læs mere

1 Indledning Planlægningsgrundlag Lovgrundlag Miljøvurdering Forhold til anden planlægning Kommuneplanen for

1 Indledning Planlægningsgrundlag Lovgrundlag Miljøvurdering Forhold til anden planlægning Kommuneplanen for 1 Indledning...2 2 Planlægningsgrundlag...2 2.1 Lovgrundlag...2 2.2 Miljøvurdering...2 3 Forhold til anden planlægning...2 3.1 Kommuneplanen for Horsens Kommune...2 3.2 Vandplanerne...2 4 Status...2 5

Læs mere

VVM screening af skovetablering på matr. 2E, Nøragergård Hgd., Durup, Rebild Kommune.

VVM screening af skovetablering på matr. 2E, Nøragergård Hgd., Durup, Rebild Kommune. Center Natur og Miljø Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.13.23-P19-4-18 Ref.: Joanna Birch Olsen Telefon:

Læs mere

Gældende bestemmelser Byplanvedtægt nr. 1 6, stk. 4: Ingen grund må bebygges mere end 1/10 af arealet.

Gældende bestemmelser Byplanvedtægt nr. 1 6, stk. 4: Ingen grund må bebygges mere end 1/10 af arealet. Til interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk 06-11-2017

Læs mere

Miljø og Natur. Stig Nør Larsen Helnæs Byvej 27, 5631 Ebberup, Helnæs. VVM-Screening Afgørelse om ikke VVM-pligt ved skovrejsning

Miljø og Natur. Stig Nør Larsen Helnæs Byvej 27, 5631 Ebberup, Helnæs. VVM-Screening Afgørelse om ikke VVM-pligt ved skovrejsning Stig Nør Larsen Helnæs Byvej 27, 5631 Ebberup, Helnæs VVM-Screening Afgørelse om ikke VVM-pligt ved skovrejsning Assens Kommune har modtaget anmeldelse af skovrejsning på matriklerne matrikel nr. 21n,

Læs mere

Landzonetilladelse til midlertidigt jorddepot og byggeplads

Landzonetilladelse til midlertidigt jorddepot og byggeplads JAMMERBUGT FORSYNING A/S Lundbakvej 5 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Camilla Flæng Direkte 7257 7363

Læs mere

Dispensation fra Byplanvedtægt nr. 1 ang. opførelse af garage på ejendommen matr. nr. 55BÆ Hune By, Hune, beliggende Pirupshvarrevej 79, 9492 Blokhus.

Dispensation fra Byplanvedtægt nr. 1 ang. opførelse af garage på ejendommen matr. nr. 55BÆ Hune By, Hune, beliggende Pirupshvarrevej 79, 9492 Blokhus. Til interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk 15-11-2017

Læs mere

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven Tvilum Landinspektørfirma A/S Att.: Mikkel Torp Andersen Tømmerup Stationsvej 10 2770 Kastrup KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4).

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4). Camilla Berntsen camilla-berntsen@hotmail.com Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Jens Peter Mølgaard Nielsen Kirsten Nielsen Søndentoft tv 9000 Aalborg

Jens Peter Mølgaard Nielsen Kirsten Nielsen Søndentoft tv 9000 Aalborg Jens Peter Mølgaard Nielsen Kirsten Nielsen Søndentoft 6. 1. tv 9000 Aalborg Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise

Læs mere

Torben Thomsen Trædemarkvej 5. VVM-screening af anmeldt skovrejsning

Torben Thomsen Trædemarkvej 5. VVM-screening af anmeldt skovrejsning Torben Thomsen Trædemarkvej 5 7200 Grindsted VVM-screening af anmeldt skovrejsning Billund Kommune har den 30. august 2017 modtaget en ansøgning om skovrejsning på Trædemarkvej 7, 7200 Grindsted, del af

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Henrik Holm Zeyn Bovelgårdsvej 29 4070 Kirke Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4).

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4). Karsten Nielsen Bratbjerg 60 9460 Brovst Sendt med digital post Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Novoflex ApS Danas Plads 18,2 th 1915 Frederiksberg C Att.: Nikolaj Edwards Afgørelse sendt pr. mail til: novoflexaps@gmail.com KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf.

Læs mere

Landzonetilladelse til lovliggørelse af 3 lagerbygninger

Landzonetilladelse til lovliggørelse af 3 lagerbygninger 1 - Landzonetilladelse Til ejeren af ejendommen Holtebakkevej 161, 9430 Vadum Vækst og Udvikling Byg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper

Læs mere

Jens Christian Nørenberg Villadsen Donna Villadsen Ingstrupvej 29 V. Hjermitslev 9700 Brønderslev

Jens Christian Nørenberg Villadsen Donna Villadsen Ingstrupvej 29 V. Hjermitslev 9700 Brønderslev Jens Christian Nørenberg Villadsen Donna Villadsen Ingstrupvej 29 V. Hjermitslev 9700 Brønderslev Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk

Læs mere

Vindmølleparcellen matr.nr 15p Gøttrup By, Gøttrup omfatter 120 m2 og er bebygget med en vindmølle.

Vindmølleparcellen matr.nr 15p Gøttrup By, Gøttrup omfatter 120 m2 og er bebygget med en vindmølle. Landinspektør Nord A/S Att. Lsp. Carsten Overgaard Sørensen Bredgade 206 9700 Brønderslev Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke - VVM pligt i forbindelse med projekt om regulering af privat vandløb på matr. nr. 14 Hovslund, Ø. Løgum

Afgørelse om ikke - VVM pligt i forbindelse med projekt om regulering af privat vandløb på matr. nr. 14 Hovslund, Ø. Løgum Hans Henrik Sørensen Hovslundvej 25 6230 Rødekro Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 3. maj 2018 Kontakt: Mette A. Juhl Direkte tlf.: 7376 6350 E-mail: majuh@aabenraa.dk Afgørelse om

Læs mere

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan nr skal beboelsesbygninger orienteres med længderetningen nord-syd eller øst-vest.

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan nr skal beboelsesbygninger orienteres med længderetningen nord-syd eller øst-vest. Til interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk 05-12-2018

Læs mere

Gældende bestemmelser Jf. Byplanvedtægt nr må ingen grund bebygges på mere end 1/10 af arealet.

Gældende bestemmelser Jf. Byplanvedtægt nr må ingen grund bebygges på mere end 1/10 af arealet. Til interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk 14-06-2019

Læs mere

VVM-screening af skovrejsning Blåbjergvej 2A 7200 Grindsted

VVM-screening af skovrejsning Blåbjergvej 2A 7200 Grindsted VVM-screening af skovrejsning Blåbjergvej 2A 7200 Grindsted Billund Kommune har fra konsulent, modtaget materiale til brug for en VVMscreening af skovrejsningsprojekt på matr. nr. 8c, Filskov By, Filskov,

Læs mere