tt coil as Køle- og Varmeflader Brugsanvisning 1(8) tt coil as Svanningevej 2, DK-9220 Aalborg Øst, Tel , Fax.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "tt coil as Køle- og Varmeflader Brugsanvisning 1(8) tt coil as Svanningevej 2, DK-9220 Aalborg Øst, Tel. +45 98159500, Fax."

Transkript

1 Brugsanvisning 1(8)

2 INDEX Side Produkttype og modtagelse 3 Montage 4 Transport- og løfteanvisning 5 Drift og vedligehold 6 Tømmeprocedure/væskepåfyldning 7 Sikkerhedsforskrifter 8 2(8)

3 PRODUKT DEFINERING Køle varmeflade betegnes i tekst som batterier eller coil. Produkt kode angiver følgende type coil: HW = Hot Water (Varmeflade). batteri til opvarmning af luft med varmt vand/glycol. CW = Chilled Water (Køleflade) batteri til nedkøling af luft med koldt vand/glycol. SW = Superheated Water (Varmeflade).. batteri til opvarmning af luft med overhedet vand. ST = Steam (Varmeflade)... batteri til opvarmning af luft med damp. DX = Direct Expansion (Køleflade)... batteri til nedkøling af luft med kølemiddel. CD = Condenser (Varmeflade).. batteri til opvarmning af luft med kølemiddel. VAREMODTAGELSE Kontroller ved ankomst at batteriet ikke har transportskader. I tilfælde af skade bedes det medfølgende fragtbrev påført notat om dette. Giv afsender besked omgående. Hvis batterierne er pakket ind eller inspektion ved modtagelsen er vanskelig, bemærk venligst, at transportskader, som opdages under emballagen, skal meldes inden en uge efter modtagelse af varen. 3(8)

4 MONTAGE Fejl ved montering reducerer batteriets ydeevne og driftsforstyrrelser i anlægget kan opstå. Montering må kun udføres af kompetent personale. Anvisningspile, placeret på rør og ramme, for luft- og væskestrømme skal følges nøje. Batterier af typen DX og CD leveres med Schräder service ventil. Batterierne er fra fabrikkens side påfyldt med nitrogen ved 1 bar. Kontroller FØR montering at der er tryk tilstede i batterierne for at afdække evt. lækager. Øvrig batterityper kontrolleres visuelt for evt. lækageskader på rørsystem. Sørg for at luften kan passere gennem hele batteriets lamelflade. Undgå placering lige efter indsnævringer eller skarpe buk i luftkanalen. Den luft, som skal blæse gennem batteriet, bør være filtreret. Kontroller at luftmængden er rigtig, og at den er jævnt fordelt over lamelfladen. Sørg for at montere på en måde, som ikke giver luftlækager eller luft by-pass udenom batteriets lamelflade. Vær opmærksom på batteriets interne rør placering ved boring i ramme således at lækage undgås. Batteriets rør skal altid monteres horisontalt. Undtagelse er ST batterier, her monteres det interne rørsystem vertikalt således at kondens altid ledes med fald mod afgangsrør. Batterier af typen HW, CW, SW og ST er som standard leveret med rørgevind for væsketilslutning. Alternativt kan batterierne være leveret med svejse- eller gevindflange tilslutning. Sørg altid for modhold ved montage til rørsystem. Batterier af typen DX og CD leveres som standard med lodde- eller svejsetilslutninger på væskesiden. Overdreven brug af varme ved rør tilslutning skal undgås. Generelt tilkobles alle typer batterier det respektive rørsystem således at spændinger, længdeudvidelser/ekspansionskræfter og viberationer ikke kan overføres til batteriets rørsystem da dette på sigt han ødelægge batteriets rør. Batteriets samlestokke må under ingen omstændigheder belastes af batteriets egenvægt. Batterier af typen CW og DX kan være monteret med drypbakke med 2-kammer system. Følg anvisningen nedenfor for montage af vandlås til denne type drypbakke. 4(8)

5 TRANSPORT- OG LØFTEANVISNING Batterier, som ikke kan løftes med håndkraft, er udstyret med huller for sjækel montage. Meget store batterier kan være leveret uden løftehuller, og skal da løftes med strop og evt. løfteåg. Undgå stød under løft og ved placering af batteriet. Høje batterier bør lægges ned under oplagring. Hvis dette ikke er muligt, skal de understøttes, så de ikke kan vælte. Batteriet må aldrig stilles på samlestokkene! NB: BATTERIET HAR SKARPE KANTER - BRUG HANDSKER! Løfteanvisning - Udvis altid forsigtighed og omtanke ved løft. - Når øjebolte er monteret, skal disse benyttes. Befæst aldrig andetsteds på fladen, idet øjeboltene er dimensioneret til belastningerne. - Sæt fladen på en palle/plankeramme og fastgør løftestropperne i denne, eller hæng fladen i en løftebom. - Benyt tilstrækkeligt antal stropper for jævn fordeling af belastningen. - Beskyt pladekanter/rammer med planker for at undgå deformation. 5(8)

6 DRIFT OG VEDLIGEHOLD Det er vigtigt, at batteriet efterses jævnligt for skader, lækager eller driftsforstyrrelser. Ved eventuel skade, kontakt installatør og udfør ingen reparationer uden anvisning. Varmevekslerens/batteriets ydelse er afhængig af, at de oplyste temperatur- og luftforhold er tilstede. (Værdier for lufttilgangstemperatur og påkrævede luftmængder fremgår af det termodynamiske beregningsgrundlag). Ved eftersyn kontroller nøje for: Korrosionsskader, lækager og snavs på kapsling, rør og lameller. Meget snavs vil give reduceret ydelse og luftgennemgang. Tilstopning af drypbakke, vandlås eller afløb Støvsamlinger på lameller Utætheder Korrosionsskader på ramme, lameller, rør eller samlestokke kan tyde på, at batteriet har været udsat for unormalt høj forurening. Vandsamling i drypbakken tyder på fejlmontering eller tilstopning af afløb. Støv på lameller. Selvom luftfiltret bliver omhyggeligt rengjort vil det ikke kunne undgås, at støv vil passere og lægge sig på lamellerne. Dette vil nedsætte varmevekslerens ydeevne. Lækager i rør eller samlestokke kan opstå som et resultat af korrosion, mekanisk skade eller frostsprængning. Disse skader kan normalt repareres, også selvom skaden befinder sig inde i lamelpakken. Der kan i så fald monteres et reparationsrør dvs. et nyt rør inde i det utætte, som loddes fast ved rørbøjningen. Rengøring af lamellerne kan ske ved renblæsning med luft eller damp samt ved spuling eller skylning med vand. Ved brug af højtryksspuling, må der udvises forsigtighed for at undgå skade på lameller. Mekanisk rengøring af lameller må ikke finde sted. Mekanisk skade på lameller kan rettes op med en speciel lamelkam. Venligst kontakt leverandør eller, hvis der er behov for reparation! 6(8)

7 TØMMEPROCEDURE I perioder hvor veksleren ikke er i drift og hvor den omgivende luft temperatur kan komme under væskens frysepunkt, skal køleren tømmes helt eller fyldes med passende frostsikker væske. For at sikre fuldstændig tømning er det vigtigt, at veksleren er placeret i samme position som den er installeret under drift Det er vigtigt at sikre sig, at et eventuelt fundament er stabilt og jævnt og veksleren er placeret i vater. Tømning foregår efter følgende procedure: 1. Afspærringsventiler på vekslerens væske til- og afgangs rørsystem lukkes tæt, således der ikke er væske tilførsel til veksleren. 2. Væske til- og afgangstilslutninger på veksleren demonteres fra det øvrige rørsystem, således at veksleren fremstår som en selvstændig enhed. Ved demontering af væske tilkoblinger vil væske have frit udløb fra veksler. Væsken kan udledes i det omkring liggende terræn, eller opsamles i en beholder. Vi anbefaler væsken opsamles i en beholder, således at den udtømte væskemængde kan registreres og holdes op imod vekslerens interne volumen indhold (se teknisk specifikation for volumen indhold). Ved sammenligning konstaterer man hvornår veksleren er tømt for væske. 3. Veksleren drænes ikke for væske alene ved frit udløb. Tilslut trykluft til vekslerens øverst placerede studs for at tvinge eventuel tilbageværende væske ud af køleren. Det anbefales, at der bruges 4-5 bar lufttryk og et volumen på 3 x kølerens indre volumen. Som alternativ til vekslerens studse, kan udluft- og aftaps propper anvendes såfremt veksleren er udstyret med disse. 4. Når der ikke længere kommer væske ud af vekslerens lavest placerede studs, holdes en pause med blæsningen for at give evt. resterende vand mulighed for at fordele sig i køleren. 5. Gentag punkt 3 og 4 indtil al væsken er ude af køleren. Afhængigt af vekslerens rørgeometri og interne kredsløb kan det være yderst svært at tømme veksleren 100 % for væske. ttc anbefaler derfor at veksleren fyldes med en passende frostsikker væske under længere perioder med stilstand. VÆSKEPÅFYLDNING Væskepåfyldning foregår ved at tilføre den egnede driftsvæske (fremgår af teknisk spec.) via vekslerens lavest placerede væskestuds. Efter første væskepåfyldning åbnes udluftningsventilerne og holdes åbne, indtil der kommer væske ud. Derefter lukkes ventilerne og pumperne kan startes op. Et stykke tid efter væsken har opnået driftstemperatur, stoppes pumperne og der foretages ny udluftning når anlægget er i ro. Afhængigt at hvilke andre udluftningsmuligheder der forefindes på det samlede anlæg kan det være nødvendigt i starten at foretage flere udluftninger som beskrevet. 7(8)

8 SIKKERHEDSFORSKRIFTER Batterier af typen HW, CW, SW, ST, DX og CD indeholder ingen roterende eller bevægelige dele, som kan skade personer eller udstyr. Store batterier kan medføre fare, hvis de vælter og må derfor opbevares og håndteres på en måde som sikrer, at dette ikke sker. Batteriets ramme er udført i pladematerialer med skarpe kanter. Håndtering og flytning af batteriet bør derfor kun ske med brug af handsker. Batteriet skal endvidere installeres på en måde, som forhindrer, at uvedkommende kan komme i kontakt med de skarpe kanter. Alt installationsarbejde skal udføres i overensstemmelse med sikkerheds-, installations-, drifts- og vedligeholdelsesforskrifterne. Montering og rørmontage af væskebatterier må kun udføres af kompetent personale og rør tilslutning på køleanlæg må kun udføres af kølemontører. Batteriet skal monteres således, at trykbelastning udover det normale driftstryk aflastes ved hjælp af godkendt udstyr, f.eks. sikkerhedsventiler. I de tilfælde, hvor batteriets overflade under drift opnår høje temperaturer særlig på batteriets samlestokke, skal der være afskærmning eller forhindret adkomst for uvedkommende. Batteriet må under ingen omstændigheder monteres til en anden form for drift end det, det er beregnet til, uden at producenten er blevet kontaktet for en evt. godkendelse af dette. Brug af en anden type kølemedie end den foreskrevne kan føre til driftsforstyrrelser eller i værste fald et havareret køleanlæg. Kølemedier er sundhedsskadelige og i mange tilfælde brandfarlige. Udslip kan medføre skade på miljøet. Ved mistanke om lækage, tilkald straks kølemontør eller anden drifts ansvarlig og stop anlægget hvis muligt. Ved tvivlsspørgsmål angående forskrifterne, er det meget vigtigt, at tt coil eller vores agent/distributør kontaktes. 8(8)

Elektriske Varmeflader type EL-G

Elektriske Varmeflader type EL-G Brugsanvisning 1(7) INDEX Side Modtagelse, transport- og løfteanvisning 3 Montage 4 Termostater mv. 5 Drift og vedligehold 6 Sikkerhedsforskrifter 7 2(7) VAREMODTAGELSE Kontroller ved ankomst at batteriet

Læs mere

DX køle-/varmeflade til VEX100, VEX200, VEX300

DX køle-/varmeflade til VEX100, VEX200, VEX300 3004329-2019-01-21 DX_VEX100_200_300 DX køle-/varmeflade til VEX100, VEX200, VEX300 FLADER EKSTERNE VARME / KØLE Produkt information... Kapitel 1 + 4 Mekanisk montage... Kapitel 2 Vedligeholdelse... Kapitel

Læs mere

Flex coil a/s Knøsgårdvej 115 DK-9440 Aabybro Tel.: Fax: web:

Flex coil a/s Knøsgårdvej 115 DK-9440 Aabybro Tel.: Fax: web: Køler modeller FV,FK,FH,FC,FD,FP,FS TV,TK,TC,TD BRUGERVEJLEDNING 1 Revision: 28. Juni 2010 INDEX SIDE MODTAGELSESVEJLEDNING.... 3 Kontrol...... 3 MONTERINGSVEJLEDNING.... 4 OPSTART..... 7 VEDLIGEHOLD...

Læs mere

Tørkøler type XP120. Brugsanvisning. Asarums Industri AB Tel: +46 454 334 00 Södra Industrivägen 2 4 Fax:+46 454 320 295 SE 374 50 Asarum Sweden

Tørkøler type XP120. Brugsanvisning. Asarums Industri AB Tel: +46 454 334 00 Södra Industrivägen 2 4 Fax:+46 454 320 295 SE 374 50 Asarum Sweden 660 Brugsanvisning Index P Generel beskrivelse Betegnelsessystem Modtagelse og montage 5 Installation 6 Forebyggende vedligehold 7 Generel beskrivelse Generel beskrivelse Tørkøleren er beregnet til udendørs

Læs mere

Installations- og vedligeholdelsesvejledning CTC EcoTank 300/310. Providing sustainable energy solutions worldwide

Installations- og vedligeholdelsesvejledning CTC EcoTank 300/310. Providing sustainable energy solutions worldwide 161 503 42-2 Providing sustainable energy solutions worldwide Installations- og vedligeholdelsesvejledning CTC EcoTank 300/310 VIGTIGT SKAL LÆSES OMHYGGELIGT FØR BRUG SKAL OPBEVARES TIL FREMTIDIG REFERENCE

Læs mere

Aggregat Vejledning Indholdsfortegnelse

Aggregat Vejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhed...2 Transport...3 Montage...4 Løfteprofiler...5 Sammenkobling... 6 Tagskinner...7 Varme / køleflade...7 Ventilator / Frekvensomforner...8 EC motor...9 Andet...9 Vedligehold...10

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

Dykpumpe DAVIDSENshop.dk

Dykpumpe DAVIDSENshop.dk Dykpumpe 9135939 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 00 e-mail: mail@davidsenshop.dk Kære kunde, Vi takker for din tillid til vores produkter! Læs brugsvejledningen omhyggeligt,

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053525 Frostsikrings anlæg 220V Coatet aluhus. Model 2017 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

AIR FRÖHLICH spec. heatpipe. Brugsanvisning. AIR FRÖHLICH spec. heatpipe til brug i svømmehaller

AIR FRÖHLICH spec. heatpipe. Brugsanvisning. AIR FRÖHLICH spec. heatpipe til brug i svømmehaller Brugsanvisning AIR FRÖHLICH spec. heatpipe til brug i svømmehaller Indholdsfortegnelse 1- Produktbeskrivelse 2- Transport og løfteanordning 3- Modtagekontrol 4- Installation 5- Operatørmanual 6- Fejlfinding

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Brugsanvisning Varenr.: 9027791 Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

Bufferbeholder Bosch 120 4 Tilslutninger Installations- og vedligeholdelsesvejledning

Bufferbeholder Bosch 120 4 Tilslutninger Installations- og vedligeholdelsesvejledning Bufferbeholder Bosch 120 4 Tilslutninger Installations- og vedligeholdelsesvejledning Art.-nr.: 6 720 617 559 (05/2008) DA 2 Indholdsfortegnelse DA Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhedsanvisninger og symbolforklaring

Læs mere

3. Bestem igen gaslækagemængden iht. DVGW TRGI 2008 (som ved 1.)

3. Bestem igen gaslækagemængden iht. DVGW TRGI 2008 (som ved 1.) GAS- TÆTNINGSSYSTEM Flydende tætningsmiddel til gassystemer med gevindsamlinger med pakgarn. Multiseal Gas Tætningsmiddel til efterfølgende tætning af gevindsamlinger med pakgarn i indendørs gassystemer

Læs mere

Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V

Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V Brugsanvisning Varenr.: 9043745 Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.: 9043745 Beskrivelse:

Læs mere

Flex coil a/s Knøsgårdvej 115 DK-9440 Aabybro Tel.: +45 98 24 49 99 Fax: +45 98 24 49 90 e-mail: flexcoil@flexcoil.dk web: www.flexcoil.

Flex coil a/s Knøsgårdvej 115 DK-9440 Aabybro Tel.: +45 98 24 49 99 Fax: +45 98 24 49 90 e-mail: flexcoil@flexcoil.dk web: www.flexcoil. El-batterier HEA BRUGERVEJLEDNING 1 Revision: 17. Revision: Juni 201017. Juni 2010 INDEX SIDE VED MODTAGELSE AF VARE.... 3 TRANSPORTERINGS- SAMT LØFTEANVISNING.. 3 INSTALLATIONS INSTRUKTIONER.. 4 VEDLIGEHOLDELSES

Læs mere

ECONET varmevekslerpakke EQRZ-05 Montage- og vedligeholdelse

ECONET varmevekslerpakke EQRZ-05 Montage- og vedligeholdelse ECONET varmevekslerpakke EQRZ-05 Montage- og vedligeholdelse Indhold ECONET varmevekslerpakke, leveringsomfang... 3 Side Montage og installation... 5 Reservedelsliste... 7 2 Leveringsomfang Systemoversigt:

Læs mere

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Kosan Gas varenr.: 28150 Læs monteringsvejledningen før produktet tages i brug Advarsel 1. Følg altid de grundlæggende forholdsregler, når du bruger dette produkt.

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9054508-509 230V Fluefanger Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fluefanger til 150 m 2 - Varenr. 9054508 Fluefanger til 200

Læs mere

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Roth Shunt og fordelerrør

Roth Shunt og fordelerrør Roth Shunt og fordelerrør German quality since 1947 Vandpåfyldning af shunt og fordelerrør: 1. Luk alle ventiler på henholdsvis fremløbs- og returløbsfordelerrøret. 2. Hvis monteret, luk da afspærringsventiler

Læs mere

Diamantkernebor - Diamantskæreskiver - Maskiner - Værktøj - Udstyr

Diamantkernebor - Diamantskæreskiver - Maskiner - Værktøj - Udstyr Dokumentation iht. EC retningsliner nr. 89/392/EWG For Produkt: Aluminiums Portal Kran, FELTES, Artikel: 12000 Indhold: 1. Anvendelsesområde 2. Artikel specificerede retningslinjer for anvendelse 3. Funktionstegning

Læs mere

Turbovex TX 250A Turbovex A/S

Turbovex TX 250A Turbovex A/S Turbovex TX 250A Side 1 af 17 1.0.0 Indhold 1.0.0 INDHOLD... 1 1.0.0 INDHOLD... 2 2.0.0 ILLUSTRATIONER... 2 3.0.0 GENEREL INFORMATION... 3 3.1.0 FORORD... 3 3.2.0 ANVENDELSESOMRÅDER... 3 3.3.0 FORKERT

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR JUNI 2013 2 TX BOLIG Decentral ventilation med en kapacitet på 35 til 350 m³/h, kan eventuelt anvendes følgende steder: privatbolig kontorer mødelokaler undervisningslokaler

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

Spa-Kompagniet. Monteringsvejledning for saunaovne

Spa-Kompagniet. Monteringsvejledning for saunaovne Spa-Kompagniet Monteringsvejledning for saunaovne 1. Introduktion a. Denne monteringsvejledning angiver hvorledes Spa-Kompagniets saunaovne skal monteres og installeres. For optimal installering skal vejledningen

Læs mere

SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning

SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning 3170050/1 IM-P317-01 CH Issue 1 SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning 1. Generel specifikation 2. Indstilling 3. Før montering af ventilen 4. Installation 5. Forebyggelse af

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning KEN CC206c og CC208c

Monterings- og betjeningsvejledning KEN CC206c og CC208c Monterings- og betjeningsvejledning KEN CC206c og CC208c KEN A/S Brobyværk, DK-5672 Broby Tlf.: 62 63 10 91, fax: 62 63 16 07 Internet: www.ken.dk, e-mail: ken@ken.dk 04-07-07 1 Monteringsvejledning KEN

Læs mere

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Creating hot water Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Combi vandvarmere 60-110 -160 liter Combivandvarmer til el og central- eller fjernvarme Konstruktion Combivandvarmeren er opbygget som en stålbeholder,

Læs mere

Installation. Entra i. 110-00019 Version 01

Installation. Entra i. 110-00019 Version 01 Installation Entra i 110-00019 Version 01 Noter: 2 af 8 Indholdsfortegnelse Generelt om Entra... 4 Luftsystem... 4 Vandsystem... 5 Opsætning... 5 Placering af enhed... 5 Placering på indervæg... 5 Hulboring...

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ Quooker COMBI+ er en køkkenløsning, som både giver kogende og varmt vand. Quooker

Læs mere

Vandinstallation Brugervejledning

Vandinstallation Brugervejledning Lilleskole Vandinstallation Brugervejledning Denne Vand installation er dimensioneret og projekteret så den kan forsyne de enkelte tap steder med henholdsvis koldt og varmt vand.. Energiøkonomi God energi

Læs mere

GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT

GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT TERMIX BRUGSVANDSUNIT med ladeveksler til forsyning af boligblokke og andre større byggerier med varmt brugsvand. GEMINA TERMIX Navervej 15-17 DK 7451 Sunds Productions as

Læs mere

Modelnavnene er angivet i 1-3. BETYDNINGEN AF DE SYMBOLER, DER VISES PÅ INDENDØRSENHEDEN OG/ELLER UDENDØRSENHEDEN ADVARSEL ADVARSEL

Modelnavnene er angivet i 1-3. BETYDNINGEN AF DE SYMBOLER, DER VISES PÅ INDENDØRSENHEDEN OG/ELLER UDENDØRSENHEDEN ADVARSEL ADVARSEL DANSK Oversættelse af den originale tekst REFRIGERANT KLIMAANLÆG AF OPDELT TYPE INSTALLATIONSHÅNDBOG Modelnavnene er angivet i 1-3. Nødvendigt værktøj til installation 1. FØR INSTALLATION BETYDNINGEN AF

Læs mere

CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank

CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank Drift, installation og vedligeholdelse manual Kom godt igang: Det anbefales at gennemlæse manualen før tilslutning begyndes. Tekniske Specifikationer Model: CopMax WTGR-80/40

Læs mere

Ferno Norden as Stensmosevej 22, 2620 Albertslund Tel. 43 62 43 16 Fax. 43 62 43 18 E-mail: fas@fernonorden.com Web: www.fernonorden.

Ferno Norden as Stensmosevej 22, 2620 Albertslund Tel. 43 62 43 16 Fax. 43 62 43 18 E-mail: fas@fernonorden.com Web: www.fernonorden. Model F4181 Løftestrop til F-071 Best.nr.: F4181 Ferno Norden as Stensmosevej 22, 2620 Albertslund Tel. 43 62 43 16 Fax. 43 62 43 18 E-mail: fas@fernonorden.com Web: www.fernonorden.com NORGE SVERIGE FINLAND

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Fjerne transportsikringer. Vandtilslutning afhængigt af model

Fjerne transportsikringer. Vandtilslutning afhængigt af model Sikkerhedsanvisninger Leveringsomfang afhænger af model Vaskemaskinen er meget tung vær forsigtig, når den skal løftes. Pas på: Hvis vandet i slangerne er frosset, kan de knække/springe. Vaskemaskinen

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION DK UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning DU KA VENTILATION ! WARNING! Tillykke med din nye DUKA SMART FAN. Det flade design med den lille indbygningsdybde er perfekt når der er trange installationsforhold.

Læs mere

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 INDHOLDSFORTEGNELSE MANUAL... SIDE 3 MASKINE... SIDE 3 TYPE... SIDE 3 ANVENDELSE... SIDE 3 MONTERING... SIDE 3 DEMONTERING... SIDE 3 DRIFT... SIDE 3 VEDLIGEHOLD... SIDE

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

Laddomat 21. Lagringsenhed til fastbrændselskedler med akkumuleringstank og varmelegeme.

Laddomat 21. Lagringsenhed til fastbrændselskedler med akkumuleringstank og varmelegeme. Art. nr 11 23 78 Laddomat 21 Lagringsenhed til fastbrændselskedler med akkumuleringstank og varmelegeme. Lagdeling* i akkumuleringstanken er en forudsætning for et nemt og velfungerende fyringsanlæg. Det

Læs mere

Stormbox installationsvejledning

Stormbox installationsvejledning Stormbox installationsvejledning Generelt STORMBOX-kassetterne skal installeres i overensstemmelse med denne montagevejledning samt evt. lokale forskrifter.. Store mængder af vand infiltreres på et koncentreret

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

BEHOLDERUNITS FJERNVARME

BEHOLDERUNITS FJERNVARME Creating hot water BEHOLDERUNITS FJERNVARME Beholderunits fjernvarme Brugsvandet opvarmes af en varmeveksler monteret direkte i brugsvandet. Varmtvandsbeholderen er beskyttet med METRO EMAPAN emalje der

Læs mere

Bruger manual For 2-vejs digital manifold

Bruger manual For 2-vejs digital manifold Bruger manual For 2-vejs digital manifold Vigtigt! Denne manual bør læses grundigt inden REFCO DIGIMON digital manifold tages i brug, for at kende instrumentets specifikationer og operation. Disse instruktioner

Læs mere

Vedligeholdelse og rengøring

Vedligeholdelse og rengøring Miljømæssig korrekt bortskaffelse Vedligeholdelse og rengøring Vedligeholdelse og rengøring Kundeservice Bortskaf emballagen miljømæssigt korrekt. Dette apparat er klassificeret iht. det europæiske direktiv

Læs mere

Neotherm Helloddede pladevarmevekslere

Neotherm Helloddede pladevarmevekslere Neotherm Helloddede pladevarmevekslere Neotherm Helloddede pladevarmevekslere Opbygning Den helloddede veksler består af et antal prægede rustfri stålplader, samt et sæt afskærmningsplader som forstærker

Læs mere

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug Affugter Instruktionsbog WASCO 2000 Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug INDHOLDSFORTEGNELSE Tag dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den til senere brug. Modelnummer

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL. Kuvatek A/S Parallelvej 2 DK-9879 Sindal CVR SparNord Bank:

INSTALLATIONSMANUAL. Kuvatek A/S Parallelvej 2 DK-9879 Sindal CVR SparNord Bank: INSTALLATIONSMANUAL Kuvatek A/S Parallelvej 2 DK-9879 Sindal CVR 30 27 60 35 SparNord Bank: 9001-4576624390 www.kuvatek.dk Phone : +45 65 96 77 96 Mobile : +45 21 67 48 24 E-mail : info@kuvatek.dk 1. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

Solvarmeanlæg: Aftalegrundlag og servicekontrakt

Solvarmeanlæg: Aftalegrundlag og servicekontrakt 1 Side 1/1 Solvarmeanlæg: Aftalegrundlag og servicekontrakt For at sikre det bedst mulige resultat i forbindelse med, at en boligejer skal have installeret et solvarmeanlæg er det vigtigt, at kunden og

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.04 april 2013 Side 1 af 18 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0 GENEREL

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING Denne maskine opfylder følgende direktiver og retningslinier: EMC 92/31/EEG & RoHs 2002/95/EEG FOOD 1935/2004/EEG 93/68/EEG WEEE 2002/96/EEG LVD 73/23/EEG. 2007 Animo Alle rettigheder

Læs mere

Spa-Kompagniet. Monteringsvejledning for store saunaovne

Spa-Kompagniet. Monteringsvejledning for store saunaovne Spa-Kompagniet Monteringsvejledning for store saunaovne 1. Introduktion a. Denne monteringsvejledning angiver hvorledes Spa-Kompagniets saunaovne skal monteres og installeres. For optimal installering

Læs mere

Neotherm Solar Mobilcenter. Installation- og betjeningsvejledning INSTALLATION- OG BETJENINGSVEJLEDNING

Neotherm Solar Mobilcenter. Installation- og betjeningsvejledning INSTALLATION- OG BETJENINGSVEJLEDNING Neotherm Solar Mobilcenter Installation- og betjeningsvejledning 1. Konformitetserklæring Neotherm Solar Mobilcenter er produceret i henhold til de grundlæggende europæiske retningsliner. De tilhørende

Læs mere

OLIEUDSKILLER DRIFTS- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

OLIEUDSKILLER DRIFTS- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 OLIEUDSKILLER DRIFTS- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 2 1. Idriftssættelse Ved idriftsættelse fyldes udskilleren med vand til det løber i udløbet. Flydelukken monteres i styreskinnerne, derefter er udskilleren

Læs mere

Drift og vedligehold Manifold

Drift og vedligehold Manifold Drift og vedligehold Manifold 140522_040414:11_dk Adresse Amerikavägen 6 SE 393 56 KALMAR, Sweden Telefon +46(0)480 44 02 00 Telefax +46(0)480 44 00 10 Hjemmeside/ e-mail www.qmt3.com info@qmt3.com Indholdsfortegnelse

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

DRIFTSVEJLEDNING NPC - SERIEN

DRIFTSVEJLEDNING NPC - SERIEN DRIFTSVEJLEDNING NPC - SERIEN 13.01.09/FKO 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Varemodtagelse 3 2. Generelt 2.1 Tørkørsel og kavitation 3 2.2 Driftstemperatur og afgangstryk 3 2.3 Minimum flow 3 2.4 Massefylde og

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Samle og betjeningsvejledning

Samle og betjeningsvejledning Samle og betjeningsvejledning Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark Ver. 11.2 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Tillykke med din nye terrassevarmer Vi anbefaler at

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen

Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen 6 720 614 054-00.1D Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen CC 160 da Betjeningsvejledning 6 720 614 434 DK (2007/06) OSW 2 Indholdsfortegnelse DK Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhedsråd og symbolforklaring

Læs mere

Brugsanvisning. Medicinblandere Varenr.: & Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Medicinblandere Varenr.: & Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Medicinblandere Varenr.: 90 27 066 & 90 27 067 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122

Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122 Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122 B 1 D C E A 2.0. udgave A C D 2 F E G B 4 4 3 3 5 7 8 6 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og logoet

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

Industrikompressor 2x90ltr

Industrikompressor 2x90ltr Original Brugsanvisning Varenr.: 90 44 895 Industrikompressor 2x90ltr Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk 1 9044895 industrikompressor 2x90 ltr Norge V2 Industrikompressor

Læs mere

Coils. Lamelvarmevekslere Tube & Fin Heat Exchangers

Coils. Lamelvarmevekslere Tube & Fin Heat Exchangers Coils Lamelvarmevekslere Tube & Fin Heat Exchangers Lamelvarmevekslere Coils tt coil tilbyder en lang række forskellige typer af batterier til opvarmning og køling af luft i ventilationssystemer, luftkanaler,

Læs mere

Fjerne transportsikringer

Fjerne transportsikringer Sikkerhedsanvisninger Leveringsomfang afhænger af model Vaskemaskinen er meget tung - vær forsigtig, når den skal løftes. Bemærk: Hvis vandet i slangerne er frosset, kan de knække/springe. Vaskemaskinen

Læs mere

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD Spildolietønde Bruger manual Model Nr.: JA1040OD 1 Sikkerhed, advarsler og forholdsregler ADVARSEL: Ved brug af værktøj, skal grundlæggende sikkerhedsregler altid følges for at mindske risikoen for personskade

Læs mere

Installationsvejledning PRO3-VAQ B. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning PRO3-VAQ B. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning PRO3-VAQ B Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker systemet består af en vacuumisoleret vandbeholder og en Nordic hane til kogende vand eller

Læs mere

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5.

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5. SAND PUMP MANUAL Sand filter pump Best.nr. 7892 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5 Side 1 Vigtige sikkerhedsanvisninger for Sandfilterpumpe Følgende vigtige punkter skal læses og forstås inden

Læs mere

Brugsvejledning. Spa

Brugsvejledning. Spa Brugsvejledning til Spa 1. Elektriske parameter 2 2. Elektrisk installation. 2 3. Vand Tilslutning... 2 4. Installations Instruktioner... 2-3 5. Instruktioner... 3 6. Hygiejne ved brug af spabad 4 7. Vedligehold

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Brugsanvisning emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Drift og Vedligehold. Ventilator. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Ventilator. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Ventilator Denne drift- og vedligeholdelsesmanual er gældende for JRV's ventilatorer. Den indeholder vigtige informationer om brug, drift og vedligeholdelse. Derudover indebærer den

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ E Quooker COMBI+ E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

model PRO 30 model PRO 30 T model PRO 30 ST model PRO 30 TH AXIALLÜFTER Monterings-vejledning VENTILATION

model PRO 30 model PRO 30 T model PRO 30 ST model PRO 30 TH AXIALLÜFTER Monterings-vejledning VENTILATION model PRO 30 model PRO 30 T model PRO 30 ST model PRO 30 TH DK AXIAÜFTER Monterings-vejledning DU KA VETIATIO ! ADVARSE år indstillingerne for fugt og tid foretages, skal man dreje varsomt på justeringsskruerne.

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Breathe 55 Installationsguide

Breathe 55 Installationsguide Breathe 55 Installationsguide Anbefalinger installation af Breathe Den elektriske installation af Breathe 55 bør kun foretages af en autoriseret el-installatør eller af Sustain Solutions. Den elektriske

Læs mere

Industrikompressor 2x90ltr

Industrikompressor 2x90ltr Original Brugsanvisning Varenr.: 90 40 090 Industrikompressor 2x90ltr Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Industrikompressor 2x90ltr. Varenummer: 9040090 Beskrivelse:

Læs mere

Samle og betjeningsvejledning

Samle og betjeningsvejledning Samle og betjeningsvejledning Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark Ver. 13.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Advarsel Vi anbefaler at du før brug, grundigt læser

Læs mere

OLIETANKE OVERJORDISKE TANKE PÅ LITER NEDGRAVEDE TANKE PÅ LITER

OLIETANKE OVERJORDISKE TANKE PÅ LITER NEDGRAVEDE TANKE PÅ LITER OLIETANKE OVERJORDISKE TANKE PÅ 6.000 200.000 LITER NEDGRAVEDE TANKE PÅ 6.000 100.000 LITER VÆRD AT VIDE OM DIN OLIETANK I denne pjece finder du oplysninger om olietanke om både køb og regler til brug

Læs mere

ELEKTRISK PARASOLVARMER

ELEKTRISK PARASOLVARMER ELEKTRISK PARASOLVARMER HN 12361 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før parasolvarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak parasolvarmeren ud og kontroller, at

Læs mere

6 720 813 694-00.1I. Compress 7000 12 LWM. Brugervejledning. 6 720 813 697 (2015/10) da

6 720 813 694-00.1I. Compress 7000 12 LWM. Brugervejledning. 6 720 813 697 (2015/10) da 6 720 813 694-00.1I Compress 7000 12 LWM Brugervejledning 6 720 813 697 (2015/10) da 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Symbolforklaring og sikkerhedsanvisninger...... 2 1.1 Symbolforklaring........................

Læs mere

Solar Heater XP2. Manual DK

Solar Heater XP2. Manual DK Solar Heater XP2 Manual DK ID KODE:M-1631.2013 ID KODE:M-1633.2013 Swim & Fun Scandinavia info@swim-fun.com www.swim-fun.com Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Sikkerhedsanvisninger 2 2. Sådan fungerer det

Læs mere

Serie 240 Pneumatisk ON-OFF Ventil Type 3351

Serie 240 Pneumatisk ON-OFF Ventil Type 3351 Serie 240 Pneumatisk ON-OFF Ventil Type 3351 Fig. 1 Type 3351 1. Funktion og opbygning Den pneumatiske ventil Type 3351 består af en On/Off-Ventil og en pneumatisk aktuator, der kan suppleres med et håndhjul.

Læs mere

Anlæg til flydende husdyrgødning (gylleanlæg og ajlebeholdere)

Anlæg til flydende husdyrgødning (gylleanlæg og ajlebeholdere) Anlæg til flydende husdyrgødning (gylleanlæg og ajlebeholdere) At-anvisning nr. 2.6.1.1-1 August 1996 - Opdateret oktober 2015 Erstatter: Marts 1988 Indledning Gylleanlæg er omfattet af bekendtgørelse

Læs mere

Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg ventilator. Type RSV/F. F400 iht. EN (400 C, 120 min)

Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg ventilator. Type RSV/F. F400 iht. EN (400 C, 120 min) Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg ventilator Type RSV/F F400 iht. EN 12101-3 (400 C, 120 min) Ved Milepælen 7 DK-8361 Hasselager Tlf. +45 87 38 75 00 Fax

Læs mere

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø Brug af dampgenerator Når alt er installeret og opsat, er man kommet der til hvor man skal til at betjene dampgeneratoren. 1) Start: Start generatoren med ON/OFF knappen på siden af generatoren. 2) Alternativ

Læs mere