Det Falsterske digelag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Falsterske digelag"

Transkript

1 Det Falsterske digelag Referat fra valgmøde d. 18.juni 2010 på Hotel Nørrevang. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens redegørelse 4. Regnskab og budget 5. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer 1 medlem vælges blandt fastboende i Væggerløse sogn På valg er Jens Jørgen Jensen 1 medlem vælges blandt ejere af fritidsgrunde i Idestrup sogn. På valg er Annette Gertung 6. Valg af revisor 7. Emner til drøftelse 8. Evt. For et opnå stemmeret skal du have din ejendomsskattebillet over digeskatpligtig ejendom med. Der var op til mødet uddelt : Lidt om diget, digelaget og bestyrelsen Regnskab 2009 og budget 2010 Valgmødet begyndte ca. 10min. forsinket, da der var rejst tvivl om antal stemmesedler man kunne have. Der var mødt ca. 40 personer, hvoraf 33 var stemmeberettiget. Søren Bjerregaard præsenterede bestyrelsen, som udover ham selv består af: Søren Krighaar, Annette Gertung, Sven Andersen, Jens Jørgen Jensen, Frits Jensen, Flemming Juul Mortensen, Finn Nonbo og Arne Graae Jensen (sidstnævnte repræsentant fra kommunen). Derudover var digeopsynsmand Lars Kromann Nielsen og Preben T. Møller som sad ved indgangen Formanden Søren Bjerregaard bød velkommen og takkede de fremmødte for interessen for mødet.

2 1. Valg af dirigent H. C. Mortensen blev valgt til dirigent ( uden modkandidat) Inden mødet startede fremkom en del debat om antal stemmesedler man var berettiget til. Jeff Hansen fra Ferieparken mente at være berettiget til flere stemmer. Søren Bjerregaard fortalte herefter at bestyrelsen arbejdede efter de e vedtægter, som vi nu en gang har at rette os efter, hvor blandt andet står skrevet at der skal være personlig fremmøde for at få én stemme. Henrik Larsen ønskede ligeledes at man kunne repræsentere flere grundejere. Kaj Dreijer ville have at hans forslag skulle kunne vedtages, der blev henvist til at det var bestyrelsen som havde kompetencen. John Brædder ønskede ligeledes at man kunne repræsentere flere grundejere og ønskede at mødet skulle stoppes og indkaldes på ny. Dirigenten H.C. Mortensen gennemgik derefter grundlaget for mødet. Søren Bjerregaard oplyste herefter, at Guldborgsund og det tidligere Amt havde haft ca. 10 år til at komme med nye vedtægter, da Storstrøms Amt fik tilbagevist deres forslag til vedtægtsændringer, som blev sendt til fornyet behandling. Da der fra salen stadig fremkom kommentarer til mødets lovlighed besluttede formanden at bestyrelsen så sig nødsaget til et hurtigt bestyrelsesmøde. Valgmødet blev herefter stoppet ca. 20min. Herefter fremkom bestyrelsen med følgende: I vedtægterne står skrevet at i tvivlstilfælde er det bestyrelsens afgørelse som er gældende. Et flertal i bestyrelsen ønskede at valgmødet skulle fortsætte. Tilbage i salen redegjorde Søren Bjerregaard for bestyrelsens beslutning og mødet kunne herefter fortsætte.. Fra salen kom det bl.a fra Rene Christensen og John Brædder at man ville klage til ministeren og få mødet underkendt. Herefter fortsatte mødet. 2. Valg af stemmetæller Erik Frikov og Erik Østerholm Hansen blev valgt. 3. Formanden oplæste redegørelse for året: Bestyrelsen har i lighed med sidste år, valgt at skrive en ledelsesberetning på side 5 i årsrapporten, som beskriver de økonomiske forhold, der har gjort sig gældende i året Derudover lægger bestyrelsen referater fra bestyrelsesmøderne på digelagets hjemmeside. Hjemmesiden indeholder derudover relevante oplysninger som bl. a. partsfordelingen i dets fulde tekst med den kendelse som ligger til grund for det digebidrag, som opkræves af digelagets medlemmer.

3 Digets tilstand Mandag den 4. maj afholdtes digesyn med deltagelse af Holger Toxvig, Kystdirektoratet. Diget blev besigtiget i sin helhed fra syd mod nord. Helt mod syd blev en nyanlagt trappe besigtiget. Der er to plateauer på trappen og den er forberedt for en eventuel digeforhøjelse, idet den slutter lidt højere end digekronen. Der er udlagt en kunststofmåtte langs trappens sider med henblik på at forstærke græstørven her. Den blanding af ler og grus, som nu udlægges på kronen, fungere fint. Som aftalt på forrige digesyn er træer blevet fældet, når stammediameteren er over 10 cm. Også det store træ ved Marielyst Strandvej bør fældes. Ved hyldevænget er der tilsyneladende gravet i klitten. Skåret repareres med et par læs ler. Det kunne ved besigtigelsen konstateres, at digeskråning som klitter generelt var intakte og i god vedligeholdelsesstand. Digesynet gav ikke anledning til yderligere bemærkninger. Mandag den 5. oktober afholdtes digesyn med deltagelse af Holger Toxvig, Kystdirektoratet. Diget blev besigtiget i sin helhed fra syd mod nord. Foran sydenden af diget gennemføres forsøg med forskellige sprøjtemidler til bekæmpelse af hybenroser. Blandingen af ler og grus er nu udlagt på digekronen næsten til sydenden for diget. Næste etape bliver fra 400 meter nord for Bøtø Strandvej til 400 meter sydfor. Digelaget har opsat en bænk på et lille plateau lige foran digekronen. Placeringen er i orden. Der er placeret ca. 40 private bænke i klitten. Bænkene står normalt ved en tværgående sti og anvendelsen af bænken forårsager typisk et bart område på 1-2 m2. I forbindelse med digelagets drøftelse af hvad der skal ske med bænkene, anførte digeingeniøren, at bænkene forøgelse af det samlede bare område i klit og på diget er begrænset. Stierne ville være der, selvom bænkene blev fjernet og det er sliddet på stierne, der er den største trussel for digesikkerheden. Hvis der skal findes en løsning på stiproblematikken og handicaprampen, skal der arbejdes med den eventuelt i forbindelse med en digestyrkevurdering. Digelaget har anlagt en ny trappe med to plateauer. Der er et gelænder ved den ene side og en barnevognsrampe ved den anden. Det ser ud til at være en god løsning. Der er fem private bænke ved kronebagkanten. Denne placering er uheldig i forhold til digesikkerheden. Digelaget har skrevet til ejerne af bænkene for at finde en fornuftig løsning på problemet med den uheldige placering. Især langs den nordlige del af diget ligger der enkelte både oppe på diget. Der er enighed om, at disse både skal ned på stranden, som det fremgår af reglementet. På strækningen er der kun meter fra digekronenforkanten til vegetationskanten. Derfor er det særligt vigtigt her, at der ikke sker skade på på digeskråningen. Det kunne konstateres, at såvel digeskråningen som klitter generelt var intakte og i god vedligeholdelsesstand.

4 Katastrofevejen Digelaget ejer et 7,5 meter bredt areal mellem digets fod og sommerhusene, i daglig tale kaldet katastrofevejen. Digelaget erhvervede området ved ekspropriation i 1943 til brug for arbejdskørsel. Da digelaget af arbejdsmæssige årsager skal køre på katastrofevejen, er det nødvendigt at beplantningen og hegnene holdes, så vejen er farbar uden at beskadige digelagets maskiner. Sidste år bekostede digelaget en beskæring af bevoksningen ind mod sommerhusgrundene og bestyrelsen håber nu at naboejendommene i fremtiden selv vil beskære deres træer og buske. Stranden Igen i 2009 har digelaget harvet stranden for at bekæmpe den grønne stikkende sodaurt og strandmelden. På grund af den lave temperatur i år, har bekæmpelsen af vegetationen ikke været aktuel i endnu og digelaget følger situationen nøje og er klar til at rykke ud med harven, når det bliver nødvendigt. Der er stadigt aktivitet på strandrensningsområdet og der er anmodet om tilladelse til afprøvning af en strandrensemaskine ved Bøtø. Det bliver spændende at høre om resultatet af denne afprøvning Der er givet tilladelse til følgende aktiviteter på stranden: Tryg på stranden, som omhandler badesikkerhed. Opstilling af et livreddertårn for enden af Marielyst Strandvej, udlejning af vandcykler og solsenge og til afvikling af 2 strandhåndboldstævner begge uden for skolernes sommerferie.

5 Digets inventar Efter at have gennemgået diget for trapper har bestyrelsen iværksat en udskiftning af trapperne for enden af fællesvejene. Efter at have indhentet tilbud på komplette færdiganlagte trapper og på trappetrinene alene, havde bestyrelsen besluttet at digelagets ansatte selv skulle støbe trinene og selv foretage udskiftningen. Arbejdet med trapperne har været vanskeliggjort af den lange vinter og det regnfulde forår. Digelaget har besluttet at færdiggøre alle trapperne ved Gedesby på én gang, idet der spares en masse tid, når arbejdet kan færdiggøres, uden flytning af maskinerne. Der mangler på nuværende tidspunkt to trapper ved Gedesby Strand. Trapperne er fremtidssikret, så diget kan forhøjes uden at skulle omlægge trapperne. Desuden er der nedgravet armeringsnet til forstærkning af siderne, idet overgangen mellem beton og græs er et sårbart punkt på diget. Digelaget er efter aftale med Kystdirektoratet, påbegyndt opsætning af bænke på forstrandsdiget på velegnede steder. Farven på bænkene bliver i naturfarve, således de falder bedre ind i omgivelserne. Bænkene på digekronen bliver også påsat træ i naturfarve, da holdbarheden af den hvide maling er begrænset og bænkene til stadighed skal afrenses for alger og andet skidt. Digelaget er begyndt at placere rør i jorden tæt på bænkene for at samle cigaretskodderne et sted. De private bænke, som er opstillet på diget og i klitterne, har digelaget enten indgået en aftale med eller er i gang med at indgå en aftale med. Hegnet ved digets fod blev hårdt medtaget af den strenge vinter med de store snemængder og specielt den sydlige ende blev hårdt ramt af snemasserne. Hegnet er nu gennemgået og repareret og der er udskiftet over et hundrede egetræspæle med nye. Bestyrelsen har henvendt sig til brandberedskabet i Guldborgsund Kommune med ønske om at få udstyret de tomme branddaskestativer på diget med branddaskere. I modsat fald ville digelaget fjerne stativerne. Kommunen ønskede ikke at udstyre diget med branddaskere og derfor fjernes stativerne. Digelaget har anmodet Kommunen om etablering af handicapadgang fra Katastrofevejen og ud i vandet på strækningen Søndre Strandvej - FDM campingpladsen. Kommunen har endnu ikke fundet midler til det pågældende projekt. Af den mere negative skuffe, må digelaget meddele, at der sker en del hærværk på diget - specielt ud for Dansk Folkeferie, hvor mange skraldestativer bliver ødelagt og der brændes også bænke af. Der har været flere små brande på fordiget, som er opstået ved bål på diget og ved afbrænding af bænke med deraf fare for ild i sommerhusområdet. Digelaget har henvendt sig til Dansk Folkeferie med problemet, men de mener ikke de kan gøre noget ved problemet.

6 Digelagets driftmateriel Opsynsmanden har i vinterens løb, færdiggjort en påhængsvogn til udlægning af grus og sand på diget. Vognen er bygget på rammerne af en gammel gødningsspreder. Ellers er alt ved det gamle i maskinparken. Maskinhuset Digelaget har haft besøg af arbejdstilsynet og det var et dyrt bekendtskab. Meget af el- udstyret var uden nødstop og der skulle også installeres udsugning. Adskillige tusinde kroner fattigere kunne vi tage afsked med et nu tilfreds arbejdstilsyn og nu håber vi ikke de vender tilbage foreløbigt. Selve maskinhuset er ikke blevet udvidet, idet digelaget stadigt sparer op til byggeriet. Digelagets administration Bestyrelsen besluttede at fortsætte med forretningsudvalget bestående af 4 bestyrelsesmedlemmer og det er Frits Jensen, Søren Krighaar, Sven Andersen og Søren Bjerregaard. 3- mandsudvalget, hvis opgave er at tage sig af det juridiske og til at tage sig af gældende love og reglementer på digelagets område, fortsættes også. Udvalget består af Annette Gertung, Søren Krighaar og Søren Bjerregaard. Digelagets økonomi Digelaget kommer ud med et lille overskud i økonomien efter flere år med underskud. Overskuddet skyldes tildels en ændring til en mere realistisk afskrivningstid på driftmateriellet. I budgettet for regnskabsåret 2011 imødeser digelaget betydeligt lavere renteindtægter på vores fonde og samtidig er digelaget begyndt at lægge penge til side til styrkeberegninger på diget og til en udvidelse af maskinhuset. Da lønningerne for kommunale vejmænd har fået et ordentligt hop opad og eftersom digelaget sammenligner opsynsmandsstillingen med vejmændene i kommunen, har digelaget forhøjet lønnen til opsynsmanden tilsvarende. Derfor ser bestyrelsen sig desværre nødsaget til at hæve beløbet pr. part til 0,40 kr., hvilket svarer til 152,00 kr pr. sommerhus, hvortil der skal lægges moms.

7 Diget i fremtiden Der er et ønske om mere samarbejde med Bøtø Nor på de områder, hvor vi har fælles interesser Digelagets maskinpark er velholdt og dækker lagets behov i den nærmeste fremtid. Leje af dyre maskiner, som slåmaskiner med lang arm og rendegraver på timebasis er noget som laget benytter nu og det vil digelaget også gøre i fremtiden. Noget af det som optager bestyrelsen i øjeblikket er klimaforandringerne og betydningen for diget og hele beskyttelsesområdet. Bestyrelsen er i tæt dialog med Kystdirektoratet og Det Lollandske Digelag om styrkeberegniger på diger. Digelaget har også for et par år siden haft besøg af en digeingeniør fra COWI, som har fremsendt et tilbud på arbejdsopgaven. Bestyrelsen har dog besluttet, at udskyde beslutning om hvor omfattende undersøgelsen skal være og hvem som skal udføre opgaven, til efter digelaget har læst rapporten fra Det Lollandske Digelag. Det Lollandske Digelag har netop fået deres dige styrkeberegnet af COWI og Det Falsterske Digelag har fået fat i et eksemplar af rapporten som bestyrelsen i øjeblikket er ved at nærlæse. Som noget nyt, deltager digelaget i Turist- og Erhvervsforeningens messe med Åbent Hus i maskinhuset den 25 og 26. juni Kommentar til beretning fra Kaj Dreijer som oplyste at de bænke som var placeret i nærheden af Digevej var dårligt udført. Ellers var der ingen kommentarer til beretningen. 4. Regnskab og budget Søren Krighaar gennemgik regnskabet for 2009 og budget for Der var en forbedring på ca ,-kr. på indtægtssiden. Kommentarer til regnskabet: Arne Nymann bemærkede at vi havde et rentetab på ca kr. I forhold til sidste år, hvor Søren krighaar forklarede at det var aftaler som var udløbet og ikke kunne genforhandles til samme niveau. Erik Frikov tilkendegav at dette lød sandsynligt som renteniveauet er nu. Herefter blev regnskab og budget godkendt. 5. Valg af bestyrelse Jens Jørgen Jensen på valg, Per Kamper Hansen foreslås som modkandidat. Annette Gertung på valg, Henrik Larsen foreslås som modkandidat. Per Kamper Hansen vælges med 17 stemmer mod 16 Henrik Larsen vælges med 17 stemmer mod Valg af revisor Erik Østerholm Hansen forslås og bliver valgt.

8 7. Emner til drøftelse Kaj Dreijers forslag: A. Der nedsættes udvalg til drøftelse og udarbejdelse af revision af Digelagets nuværende vedtægter og ordensreglement med en klar opdeling af digets nutidige hovedformål: 1. Beskyttelsen af baglandet mod eventuelt indbrud af Østersøen 2. Digeskatydernes og almenhedens benyttelse af digets arealer til rekreative formål. 3. Revision af digeskatbetalingen ifølge af foranstående. 4. Andre underpunkter ifølge af 1. og 2. B. Der påbegyndes anlæg af cykelsti til helårs - brug på Digevej/katastrofevejen mellem sommerhusområderne Gedesby Østre Strand og Bøtø, altså i første etape forbi Bøtøskoven. C. Der opstilles cykelstativer på vandsiden af Digevej ud for alle større tilkørselsveje fra de bagved liggende sommerhusområder. D. Der indkøbes i løbet af sommeren 2010 en sneslynge til montering på digelagets traktor. Kaj Dreijer fortalte om pkt. A i sit forslag, at hvis dette blev gennemført, ville pkt. B,C og D kunne frafaldes. Arne Graae Jensen kunne herefter meddele at kommunen ville igangsætte processen med vedtægterne. Fra Anni Madsen var fremsendt forslag vedr. Bjørnestien ang. trapper og sti fra Skovduevejen, dette har bestyrelsen valgt at få udført nu, således at strandgæsterne kan finde tilbage uden at ende i folks haver. 8. Evt. Arne Nymann roste bestyrelsen for det store arbejde den udførte.

9 Referant Finn Nonbo

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011 Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011 Bestyrelsen har i lighed med sidste år, valgt at skrive en ledelsesberetning på side 6 i årsrapporten. Ledelsesberetningen beskriver de økonomiske forhold,

Læs mere

Det Falsterske Dige Årsmøde 2008 Fredag den 20. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst

Det Falsterske Dige Årsmøde 2008 Fredag den 20. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst Det Falsterske Dige Årsmøde 2008 Fredag den 20. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst Referat Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens redegørelse 4. Regnskab 5.

Læs mere

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10 Årsrapport 1. januar - 31. december 2009 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Ledelsesberetning Oplysninger

Læs mere

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2012

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2012 Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2012 Bestyrelsen har i lighed med sidste år, valgt at skrive en ledelsesberetning på side 6 i årsrapporten. Ledelsesberetningen beskriver de økonomiske forhold,

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10 Årsrapport 2011 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Ledelsesberetning Oplysninger om Digelaget 4 De folkevalgte

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Beretning generalforsamling 2013.

Beretning generalforsamling 2013. Beretning generalforsamling 2013. Set med foreningens øjne har det halve år i 2012 været dårligt, vores stiger har været i en dårlig forfatning, da vores stigemand ikke har kunnet holde dem i den stand,

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv Ordinær Generalforsamling onsdag den 15. april 2009 kl. 19.00 i fælleslejligheden Østerhøjvej 15 A, st. Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat fra årsmøde 15.juni 2014 afholdt på Højskolen Marielyst.

Referat fra årsmøde 15.juni 2014 afholdt på Højskolen Marielyst. Referat fra årsmøde 15.juni 2014 afholdt på Højskolen Marielyst. Hele bestyrelsen deltog, dog ikke Flemming Janzen. Der deltog i alt 48 stemmeberettigede. Pkt. 1 Valg af dirigent Ellen Bredal Nielsen blev

Læs mere

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10 CVR-nr. 60 91 05 10 Årsrapport for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873

Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873 1 Lagets navn er Det falsterske Digelag Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873 Digelaget omfatter alle ejendomme som efter 2 i ovennævnte lov

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Klegod Grundejerforening afholdt 4/4 2015 på Sømandshjemmet i Hvide sande.

Referat af Generalforsamling for Klegod Grundejerforening afholdt 4/4 2015 på Sømandshjemmet i Hvide sande. Referat af Generalforsamling for Klegod Grundejerforening afholdt 4/4 2015 på Sømandshjemmet i Hvide sande. Der var 95 deltagere repræsenterende 63 grundejere. Ad 1. Valg af dirigent Erik Lorentsen, Fladsbjergvej

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Endelig indkaldelse ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej

Endelig indkaldelse ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej Endelig indkaldelse ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Bestyrelsen for indkalder hermed til ordinær generalforsamling, der afholdes torsdag den 18. april 2013 kl. 1900

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN Dato: 28. maj 2012 Referat fra generalforsamlingen den 16. april 2012 Fremmøde: 33 husstande Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Fremlæggelse af budget

Læs mere

MANDAG DEN 3.MARTS 2014 KL 19:30 i VATELUNDEN, Sandskrænten, 2850 Nærum.

MANDAG DEN 3.MARTS 2014 KL 19:30 i VATELUNDEN, Sandskrænten, 2850 Nærum. VATELUINDEN 4Ø 2d-22~ København, den 6Sebruar 2014 Hej venner, Så er det atter tid til repræsentantskabsmøde i Vatelunden Divisionschefer, suppleanter. hvtteråd m.fl. til: - REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Årsmøde 2007. Fredag den 15. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst. Referat. Kommunen har opstillet Henning Kamper

Årsmøde 2007. Fredag den 15. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst. Referat. Kommunen har opstillet Henning Kamper DET FALSTERSKE DIGE Årsmøde 2007 Fredag den 15. juni kl. 20.00 på Hotel Nørrevang, Marielyst Referat Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens redegørelse 4. Regnskab 5.

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information:

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information: Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. juni 1993. Punkt 1 : Per Ludvigsen valgtes til dirigent Punkt 2 : Poul gav følgende information: * på et bestyrelsesmøde i

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976

Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976 Generalforsamling i Grundejerforeningen Aargab af 1976 den 2. maj i Fiskeriets Hus i Hvide Sande. 86 deltagere 1. Valg af dirigent Jørgen Boe blev valgt. Jørgen Boe takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt.

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 1. december 2011 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Opkrævning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening 8. november 2012 12 Referat Mødedato og tid 8. november 2012 19.00 22.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal Stråmosen naturgenopretning i Ølstykke i Egedal 18. april 2016 extern Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt, placering, og ejerskab... 4 3. Tidligere initiativer og status...

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag den 9. marts 2005 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Naturgenopretning Karen Mariesvej, Saltum 2014-15

Naturgenopretning Karen Mariesvej, Saltum 2014-15 Naturgenopretning Karen Mariesvej, Saltum 2014-15 Planen revideres løbende senest 7. nov. 2014 26 af de 42 sommerhusejere ved Karen Mariesvej i Saltum er gået sammen i Moselauget for at forsøge at genskabe

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011.

Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011. Referat repræsentantskabsmøde den 23. august 2011 REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 17 Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011. Deltagere: Organisationsbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Der var mødt 23 andelshavere inkl. formand, næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem samt advokat Susanne Mendoza fra Andelsbo.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

År 2010, den 24 marts, afholdtes ordinær generalforsamling for grundejerne i Ryvangens Villakvarter med følgende dagsorden:

År 2010, den 24 marts, afholdtes ordinær generalforsamling for grundejerne i Ryvangens Villakvarter med følgende dagsorden: År 2010, den 24 marts, afholdtes ordinær generalforsamling for grundejerne i Ryvangens Villakvarter med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning og fastsættelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Hermed indkalder bestyrelsen til ordinær generalforsamling Mandag d. 12. april 2010 kl. 19.00 I mødelokalet ved Kantinen i HEI

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 1. Valg af dirigent Per Strand blev valgt uden modkandidat. Konstaterede herefter at årsmødet vat lovligt indkaldt via Bramming Ugeavis. 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1 Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 2011 4) Kontingenter 5) Nyanlagt sø 6) Boldbane 7) Gennemskæring af

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2.

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2 Referat Deltager. Kirsten Almind, Formand Marie Lisby, Bestyrelsesmedlem Karin Mortensen, Organisationsbestyrelsen Anne-Kathrine

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Salen, Treschowsgade 2 Dato: Den 25. januar 2016, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 51 beboere samt bestyrelsen

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 11. august 2013 på Restaurant Søstjernen Introduktion Jakob Wandall (JW) bød velkommen til medlemmerne og vores gæst borgmester. Jan Ferdinandsen (JF) og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling

Velkommen til. Generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. A. Bestyrelsens beretning B. Orientering fra udvalg 3. A. Regnskab for 2011 B. Budget 2012 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen

Læs mere

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING AFHOLDT TIRSDAG DEN 19.02.2013 Torben bød velkommen. Ad pkt. 1 Ad pkt. 2 Valg af dirigent Henrik Jørgensen nr. 63 enstemmigt valgt Formandens/bestyrelsens beretning Endnu

Læs mere

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN:

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Generalforsamlingen Torsdag den 19. november 2015 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. a. Godkendelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008 Nr. 48 i rækken. Antal fremmødte: 40 Pkt. 1: Valg af dirigent: Ledgaard Kobjældevej 16 valgt. Pkt. 2: Valg af referent: Ebbe Nørtved valgt. Pkt. 3: Formandens beretning. Stranden: For øjeblikket er stranden

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 18. september 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov M Ø D E R E F E R A T Bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov den 21. oktober 2013 kl. 19.30 hos Oluf, Flintebakken 61 Mødedeltagere: Bente Højfeldt (BH) Vagn Jessen (VJ) Lars B. Andersen

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program.

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program. Foreningen af sommerhusgrundejere i Haurvig Referat af ordinær generalforsamling 2010 Den 14. maj 2010 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i foreningen af sommerhusejerere i Haurvig på lejeskolen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere