Privacy Policy Statement Privatlivspolitik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Privacy Policy Statement Privatlivspolitik"

Transkript

1 Privacy Policy Statement Privatlivspolitik Indledning: itn vision aps og dens datterselskaber (itn sales2go, itn bizz mv.) respekterer de enkeltes privatliv. Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver den enkeltes rettigheder til privatliv og itn vision s forpligtelse til at sikre disse personoplysninger. itn vision er et europæisk opererende selskab. itn vision leverer software og ydelser der udspringer af vores softwareløsninger primært til B2B kunder i Europa. itn vision s hovedkontor er placeret i Nørresundby, Danmark og itn vision er underlagt den europæiske persondatalovgivning. Alle større beslutninger i itn vision vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger træffes på direktionsniveau under tilsyn af den databeskyttelsesansvarlige (Data Protection Officer). Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig på vores hjemmeside. Anvendelsesområde og accept: - hvornår og i hvilken sammenhæng gælder denne aftale? Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er gældende for alle forretningsprocesser og for alle itn vision s hjemmesider, domæner, cloud og mobile løsninger og communities. Erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger omfatter al databehandlingen, som udføres af itn vision og på de programmer der er udviklet og afviklet af itn vision. I disse tilfælde udfører itn vision på vegne af vores Kunder på grundlag af deres instruktioner (Kunden som dataansvarlig og itn vision som databehandler) den nødvendige databehandling. Personoplysninger er oplysninger, som kan identificere dig som person, eksempelvis e- mailadresse, postadresse eller telefonnummer etc. Det er for os nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene vores Kunder. Undlad venligst at bruge itn vision s sider eller tjenester, hvis dette ikke kan accepteres. Hvis persondata behandles? - hvis personlige data behandler itn vision itn vision behandler personoplysninger om kontaktpersoner eller software-brugere, som er tilknyttet kunder. Itn vision behandler desuden personoplysninger om personer, som udgør potentielle Kunder (Kundeemner), og som henvender sig til os via itn vision s sider, LinkedIn, e-conomic forum eller via andre kanaler. Vi behandler ligeledes data på vegne af vores Kunder, hvor Kunden kontrollerer behandlingen. itn vision som dataansvarlig? - Hvordan behandler itn vision personlige data i sin rolle som dataansvarlig?

2 Når itn vision afgør, til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler behandlingen af kundens personoplysninger udføres, optræder itn vision dataansvarlig Hvorfor vi behandler personoplysninger? For generelt at styre vores Kunderelationer og for at opfylde vores Kundeforpligtelser har itn vision brug for oplysninger om kunden så som kontaktperson eller brugere af en app. Kundeemner itn vision behandler personlige oplysninger om kundeemner med henblik på markedsføring. Hvordan indsamles disse personoplysninger Generelt indsamler itn vision personoplysninger direkte fra kunden eller kundeemnet. Ved kunder, der køber itn vision s løsninger vil vi indsamle oplysninger om den enkelte bruger af løsningen. itn vision kan anvende forskellige sporingsteknologier for at indsamle oplysninger om de enkelte brugeres adfærd på hjemmesider eller løsningsapp s. Hvilke personoplysninger behandles? Følgende typer af personoplysninger opsamles af itn vision, oversigten er dog ikek dækkende men kun retningsgivende: A.: Grundlæggende kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og B.: Beskæftigelsesoplysninger, såsom arbejdsgiver, titel, position. C.: Feedback, kommentarer eller spørgsmål vedrørende itn vision eller app s og tjenester D.: Fotos, video eller film optaget på kundens eller int vision s lokaliteter eller anden lokation der er enighed om. E.: Unikke brugeroplysninger, såsom login-id, brugernavn, adgangskode og sikkerhedsspørgsmål F.:Finansielle oplysninger, såsom kreditkortoplysninger G.: Trafikoplysninger som bliver leveret af din webbrowser, eksempelvis browsertype, enhed, sprog og adressen på den hjemmeside, hvor en henvendelse komfra, og andre trafikoplysninger, herunder IP-adresse. H.: Clickstream-adfærd og aktivitet på itn vision s hjemmeside eller produktsider I.: -adfærd, eksempelvis hvilke s fra itn vision der åbnes, hvornår og hvordan J.: alle eller anden form for kommunikation med kunden elelr dennes repræsentant. K.: Andre personoplysninger indeholdt i kundens eller kundeemnets profil, der af kunden eller kundeemnet frit er afgivet på tredjeparts sociale netværk, eksempelvis LinkedIn etc. Hvordan itn vision deler de indsamlede oplysninger? Indenfor itn vision Gruppen? Da itn vision kan bestå af flere datterselskaber, er det for at tilbyde den bedste mulige kundeservice nødvendigt at opretholde et fuldstændigt overblik og viden om, hvilke relationer

3 den enkelte kunde og kontaktperson har til de forskellige selskaber indenfor itn vision Gruppen og derfor opsamles disse personlige oplysninger indenfor gruppen. Udenfor itn vision Gruppen itn vision sælger aldrig indsamlet information om enten brugere eller kunder. itn vision kan dele de indsamlede personlige oplysninger med tredjeparter i følgende sammenhænge: Forretningspartnere itn vision kan dele de indsamlede personlige oplysninger med vores partnere, såfremt dette er legitimt ud fra et forretningsperspektiv og sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse. Offentlig myndighed Politiet og andre offentlig myndigheder kan kræve, at personlige oplysninger fra itn vision udleveres. I disse tilfælde vil itn vision kun udlevere disse oplysningerne, hvis der foreligger en retskendelse. Fusion eller virksomhedsovertagelse I forbindelse med en eventuel fusioner og virksomhedsovertagelser eller frasalg af hele eller dele af itn vision forretningen vil den overtagende enhed samt dennes konsulenter få adgang til de oplysninger, der er registreret. Dette kan i nogle tilfælde inkludere personoplysninger, og i sådanne tilfælde vil de eksterne parter indgå en hemmeligholdelsesaftale med itn vision. Kundens rettigheden - Retten til at fravælge markedsføringskommunikation Du har ret til at fravælge modtagelsen af markedsføringskommunikation fra itn vision gennem afmelding af nyhedsbrev eller ved skriftlig henvendelse til itn vision. Bemærk, at selv om markedskummunikation fra vælges, kan man stadig modtage administrative meddelelser fra itn vision, eksempelvis driftsmail, ordrebekræftelser, fakturaer og rykkere mv. Grundlæggende rettigheder Enhver har ret til at tilgå sine personoplysninger ved at fremsende en anmode om et overblik over personoplysninger. Enhver har også ret til at anmode itn vision om at korrigere unøjagtigheder i personlige oplysninger. Enhver har endvidere ret til at anmode om sletning af personlige oplysninger efter endt brug af app en eller hvis en bruger ikke længere er ansat hos kunden. Kunden eller dennes medarbejder har endelig også ret til at indgive en klage til Datatilsynet vedrørende itn visions behandling af personlige oplysninger.

4 Datasikkerhed og opbevaring - hvordan sikrer og opbevarer itn vision personlige oplsyninger? Således sikrer itn vision personlige oplysninger. itn vision forpligter sig til at undgå uautoriseret adgang, offentliggørelse eller anden afvigende behandling af personoplysninger. itn vision søger at sikre fortrolighed omkring af de personoplysninger, der modtages, fastholde integriteten af personoplysninger og sikre sin tilgængelighed i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondatabeskyttelse. itn vision opbevarer personlige oplysninger, mail mv. i op til 5 efter at et kundeforhold er ophørt herefter slettes alle oplysninger. Itn vision opbevarer personlige oplysninger på kundeemner op til 5 år regnet fra seneste unikke kontakt registreret i itn vision s crm system. Itn vision som databehandler - Hvordan behandler itn vision personlige data i sin rolle som databehandler? itn vision leverer mange forskellige app s til kunderne. De fleste af app sene indebærer behandling af kundernes data, herunder deres personoplysninger. Formålene med behandlingen afgøres af kunden gennem brugen af de enkelte app s, ikke af itn vision. Dette gør kunden til den dataansvarlige. itn vision optræder i sådanne tilfælde som databehandler og behandler dataene på vegne af og i henhold til instruktioner givet af kunden. Relationen mellem kunden som dataansvarlig og itn vision som databehandler reguleres af en databehandlingsaftale. Dette omfatter alle int visions forskellige app løsninger udviklet til e-conomic, reviso og debitoor samt andre systemer der af itn vision er vurderet værende relevante for en optimal forretningsmodel. Kundens og itn visions forpligtelser Når kunden optræder som dataansvarlig, skal kunden, i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse, sikre det juridiske grundlag for behandlingen af personoplysninger. Kunden skal endvidere vurdere og etablere ejerskabet til de risici, som registrerede udsættes for gennem behandlingen af deres personoplysninger. Et andet vigtigt aspekt ved kundens forpligtelser som dataansvarlig er at overholde oplysningsforpligtelsen i forhold til registrerede. itn vision er en naturlig del af kundens forpligtelser som dataansvarlig, i den forstand at itn visions apps udgør dele af behandlingen af personoplysninger, som kunden skal sikre, er i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Når itn vision behandler personoplysninger på vegne af sine kunder, skal itn vision gøre det i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse for databehandlere.

5 Kunden og itn vision forpligtede til at samarbejde for at sikre persondatabeskyttelsen for registrerede. itn vision leverer de nødvendige app s til kunden, således at denne kan agere i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse. Ændringer til denne Erklæring Hvis itn vision ændre i erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, vil der blive publicere en reviderede erklæring med nyt versions nummer. itn vision opfordrer alle brugere til at gennemgå Erklæringen regelmæssigt. Hvis itn vision foretager væsentlige ændringer i erklæringen vil der blive udsendt nyhedsbrev, driftsmail eller det vil blive oplyst på dasch board. Denne Erklæring version A om beskyttelse af personlige oplysninger er dateret den 14. maj 2018.

FirstAED Privatlivspolitik (Privacy statement) Anvendelsesområde og accept - Hvornår og i hvilken sammenhæng gælder denne Privatlivspolitik?

FirstAED Privatlivspolitik (Privacy statement) Anvendelsesområde og accept - Hvornår og i hvilken sammenhæng gælder denne Privatlivspolitik? FirstAED Privatlivspolitik (Privacy statement) FirstAED respekterer dit privatliv. Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver dine rettigheder til privatliv og vores forpligtelse

Læs mere

RPC Superfos persondatapolitik

RPC Superfos persondatapolitik RPC Superfos persondatapolitik Gældende fra: 25. maj 2018 Som dataansvarlig er RPC Superfos forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi (RPC Superfos

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

CO2PRO PERSONDATAPOLITIK

CO2PRO PERSONDATAPOLITIK CO2PRO PERSONDATAPOLITIK Co2Pro respekterer dit privatliv. Denne persondatapolitik beskriver dine rettigheder og vor forpligtelse til at beskytte dine personlige oplysninger. Co2Pro s ambition er at være

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

Wila A/S persondatapolitik

Wila A/S persondatapolitik Wila A/S persondatapolitik 1. Generelle bestemmelser 1.1 Denne persondatapolitik omhandler vores indsamling og behandling af de persondata, vi indsamler om vores kunder (herefter betegnet som persondatapolitikken).

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det er et krav i databeskyttelsesforordningen, at vi oplyser dig om vores behandling, og dine rettigheder

Læs mere

Databehandleraftale. Version A. Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps

Databehandleraftale. Version A. Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps Databehandleraftale Version A Imellem: Dataansvarlig: Den kunde der har købt/erhvervet retten til at anvende app s fra itn vision aps og Databehandler: Itn vision aps, Lille Borgergade 19 1. tv. 9400 Nørresundby

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Når du besøger vores hjemmeside eller gør brug af vores serviceydelser, betror du os dine

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger,

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Optimatic ApS Version 1.0, opdateret den 3. maj 2019 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for MHT ApS vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 28.05.2018 Godkendt af Jette Petersen Antal sider 11 Side 1 af 11 Tak, for at du har valgt at bruge vores produkter/services.

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig.

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig. INTEGRITETSPOLITIK KGH Customs Services AB, en juridisk enhed etableret i Sverige med selskabsnummer 556096-7431, Skandiahamnen, Sydatlanten 6, SE-403 36 Gøteborg (i det følgende benævnt KGH ), behandler

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Dansk Fuels A/S (samlet betegnet Dansk Fuels, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Privatlivspolitik for Lenepia.dk

Privatlivspolitik for Lenepia.dk Privatlivspolitik for Lenepia.dk Introduktion For at kunne drive min virksomhed er der personoplysninger, jeg har behov for at behandle. Privatlivspolitikken er ment som en hjælp til at forstå, hvilke

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

Version 1.0 Dato Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9

Version 1.0 Dato Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9 Privatlivspolitik For Ebeltoft Autocenter ApS vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 180518 Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9 PRIVATLIVSPOLITIK Tak, for dit besøg på vores hjemmeside

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver

Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver Persondatapolitik Opdateret d. 7 maj 2019 Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver til Graft it som besøgende på graftit.dk eller kunde. Her beskrives indsamlingen

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

INFORMATION TIL INVESTORER OG DISTRIBUTØRER OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION TIL INVESTORER OG DISTRIBUTØRER OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INFORMATION TIL INVESTORER OG DISTRIBUTØRER OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Maj 2018 1 Indledning 1.1 I henhold til Europa-Parlaments og Rådets Forordning (EU) 2016/679 er Investeringsforeningen C WorldWide

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies 1(6) Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies Indledning Lantmännen ekonomisk förening og Aspen behandler personoplysninger om dem, der besøger og bruger vores websteder, mobilapps

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion Haamann Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (Haamann) er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af

Læs mere

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os P RIVATLIVSPOLITIK FOR P ETRO -CHEM Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Petro-chem A/S, Petro-chem AS og Petro-chem AB (samlet betegnet Petro-chem, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder

Læs mere

Privatlivspolitik. 1. Dataansvarlig. 2. Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Privatlivspolitik. 1. Dataansvarlig. 2. Hvordan indsamler vi personoplysninger? Privatlivspolitik FIF Marketing, Fjernvarmens Informationsfond ønsker med denne erklæring at kortlægge på klar og overskuelig vis, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. 1. Dataansvarlig FIF Marketing

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK DANMARKS REJSEB UREAU FORENING Denne Privatlivspolitik er fastlagt af [Danmarks Rejsebureau Forening] (samlet betegnet [Danmarks Rejsebureau Forening], vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik)

Læs mere

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik for Shine Danmark miljøvenlig rengøring vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 22.05.2018 Godkendt af Christina L. Johansen Antal sider 14 Side 1 af 10

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for Molis ApS

Privatlivspolitik for Molis ApS Privatlivspolitik for Molis ApS Indholdsfortegnelse KONTAKTOPLYSNINGER... 2 DATAANSVAR VI TAGER DIN DATABESKYTTELSE ALVORLIGT... 2 VI SIKRER FAIR OG TRANSPARENT DATABEHANDLING... 2 BEHANDLING AF PERSONDATA...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger.

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger. PRIVATLIVSPOLITIK FO R KUNDER, LEVERANDØR ER OG SAM ARBEJDSPARTNERE HOS PROTRUCK A/S Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ProTruck A/S (i det følgende betegnet som ProTruck, vi, os eller vores ) og gælder

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører PERSONDATAPOLITIK HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører 1 GENERELT 1.1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE FOR ANSØGERE

ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE FOR ANSØGERE ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE FOR ANSØGERE Velkommen til Adecco. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer for at fremme jeres karriere. Som du nok forventer, indsamler og bruger vi oplysninger om

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk.

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk. Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Business Lolland-Falster er en erhvervsorganisation med et lokalt, regionalt, nationalt og internationalt netværk. Business Lolland-Falster er ansvarlig

Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik,

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Tabellae A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1 Dato for seneste opdatering 25.10.2018 Godkendt af Stefan Reina Antal sider 13 Side 1 af 12 Tak, for dit besøg på

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK 1. Generelt Denne persondatapolitik ( politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan

Læs mere

1.1 HÅNDTRYK har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan HÅNDTRYK behandler dine persondata.

1.1 HÅNDTRYK har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan HÅNDTRYK behandler dine persondata. PRIVATLIVSPOLITIK FOR HÅNDTRYK. 1. Formål 1.1 HÅNDTRYK har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan HÅNDTRYK behandler dine persondata. 2. Kontaktoplysninger 2.1 HÅNDTRYK

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL GÆSTER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr. 38881809. Som følge af din aftale

Læs mere

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Formål 1.1.1 Hos Jysk Tagpap ApS (herefter "Selskabet") vil vi løbende komme til elektronisk/automatisk at behandle

Læs mere

Persondataforordning GDPR Privatlivs- og persondatapolitik

Persondataforordning GDPR Privatlivs- og persondatapolitik Persondataforordning GDPR Privatlivs- og persondatapolitik Phone: 32 21 70 00 1 Indholdsfortegnelse Vi tager din databeskyttelse alvorligt... 3 Kontaktoplysninger:... 3 Fair og transparent databehandling...

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Privatlivspolitik Version 1.0: 25. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset

Læs mere

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål:

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål: Privatlivspolitik HumanizeR ApS forpligter sig til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne Privatlivspolitik beskriver (sammen med andre dokumenter, som vi refererer til heri) hvilke personoplysninger,

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt.

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. Privatlivspolitik 1. Om Klassisk-dressur.dk Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. En del af KLASSISK-DRESSUR.DK ś aktiviteter udføres via hjemmesiden www.klassisk-dressur.dk,

Læs mere

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s 1 af 5 Persondatapolitik - Seneste revidering: oktober, 2019 2 af 5 Indholdsfortegnelse 1. Dataansvarlig... 3 2. Om hvem og hvordan indsamler MG personoplysninger?... 3 3. Hvilke informationer indsamler

Læs mere

Persondatapolitik for Metropark ApS

Persondatapolitik for Metropark ApS Persondatapolitik for Metropark ApS 1. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Læs derfor denne persondatapolitik igennem, så du ved hvordan vi behandler dine data. 1.11 Metropark ApS ("Metropark",

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål Hvad er persondata? Persondata kan være mange ting. Det kan være navn, adresse og telefonnummer. Det kan også være et billede eller en IP-adresse. Persondata er alle former for information, som kan bruges

Læs mere

PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R

PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R 1. Formål 1.1 Chabber ApS ( Chabber ) har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Chabber behandler dine persondata. 1.2 Privatlivspolitikken

Læs mere

Har du spørgsmål, om behandlingen af dine personlige data hos os, kan du kontakte os på eller på telefon nævnt herover.

Har du spørgsmål, om behandlingen af dine personlige data hos os, kan du kontakte os på  eller på telefon nævnt herover. Behandling af personlige data hos Mazda Motor Danmark Når du bruger vores website, eller på andre måder er i kontakt med os, vil Mazda Motor Danmark behandle personlige data om dig. Nedenfor finder du

Læs mere

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN 1. INDLEDNING 1. Databeskyttelse 1. I forbindelse med udøvelse af Håndbold behandler Ajax København personhenførbare oplysninger (persondata) om [personkreds]

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Defco A/S vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 24-05-2018 Godkendt af Jan B. Jensen Antal sider 13 Side 1 af 13 Privatlivspolitik Tak, for dit

Læs mere

DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: OG FREM

DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: OG FREM DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: 35861467 2018 OG FREM DATA SIKKERHED Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informations sikkerhed. Vi har vedtaget interne regler om

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Visuel Print A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1. Dato 24.05.2018 Godkendt af Lars Alkemade Antal sider 11 Side 1 af 11 Privatlivspolitik Tak,

Læs mere

INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Maj 2018 1 Indledning 1.1 I henhold til Europa-Parlaments og Rådets Forordning (EU) 2016/679 ( GDPR ) er selskaberne i C WorldWide-koncernen

Læs mere

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a.

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Som leverandør af IT-ydelser og software til vores kunder tager vi din databeskyttelse

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 24-01-2018 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Purchase Partner Ajour ApS ( Purchase Partner Ajour, vi, os, vores

Læs mere

Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF

Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF Indledning Fødevareforbundet NNF er efter Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven forpligtet til at beskytte personoplysninger som behandles om

Læs mere

Vi er bekendt med og overholder europæisk og dansk lovgivning på området.

Vi er bekendt med og overholder europæisk og dansk lovgivning på området. BAUER MEDIA GROUP: PRIVACY POLICY 1. VORES DATALØFTE TIL DIG Bauer Media Group forpligter sig til at respektere og beskytte dine data, så længe de er opbevaret hos os. Vi indsamler personlige data, fordi

Læs mere

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser.

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Den enkelte borger får med forordningen en lang række rettigheder, herunder: 1 Ret til løbende

Læs mere

Privatlivspolitik for Solar Group

Privatlivspolitik for Solar Group Privatlivspolitik for Solar Group Vi tager din databeskyttelse alvorligt Solar Group tager beskyttelse af data herunder personoplysninger alvorligt. Solar er ansvarlig for de specifikke og legitime formål

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S P RIVATLIVSPOLITIK FO R UNIQTRACKING APS Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Uniqtracking ApS (samlet betegnet Uniqtracking, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for Uniqtracking-tjenester.

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Per Løkken, Partner. CAMPUS November 2018

Per Løkken, Partner. CAMPUS November 2018 1 Per Løkken, Partner CAMPUS 2018 21. November 2018 2 Tilgange til Persondataforordningen Usikkerhed og iver efter at få styr på det. Organisationer som også ser en værdi i at have styr på data og processer

Læs mere

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitk Indhold Privatlivspolitk Indhold Vi tager din databeskyttelse alvorligt Dataansvar Kontaktoplysninger Vi sikrer fair og transparent databehandling

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB)

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) Version 2.58-05.2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) DATAANSVARLIG PB er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU s persondataforordning, kaldet

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a.

Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. 1. Vi er den dataansvarlige Hvordan kontakter du os? Som leverandør af fjernvarme til vores forbrugere tager vi din

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K 1. Formål 1.1 Samsø Syltefabrik A/S har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Samsø Syltefabrik

Læs mere

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Verdensarv Stevns ( vi eller os ) behandler og sikrer dine personoplysninger. Hvor lagres data?

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Verdensarv Stevns ( vi eller os ) behandler og sikrer dine personoplysninger. Hvor lagres data? Persondatapolitik Denne persondatapolitik forklarer, hvordan ( vi eller os ) behandler og sikrer dine personoplysninger. 1. Hvem er dataansvarlig Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen

Læs mere