INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg."

Transkript

1 Beretning 2007

2 INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Foreningens struktur pr. 1. januar 2008

3 Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2007 haft følgende medlemmer: Ole Olesen Jan Højgård Pia Krøjgård Jens Kock Jørn Sørensen Jesper Lauridsen Poul Venø Ordførende formand Næstformand Kasserer Torben Hagelskjær 1. suppleant Anders Knudsen 2. suppleant Stor anerkendelser til Sunds IF Sunds IF fik i efteråret den store hæder at blive indstillet til årets breddefodboldklub i Danmark. Andre fodboldklubber i regionen havde indstillet os til denne pris, som uddeles af DBU i forbindelse med TV2 fodboldgalla aften. Vi nåede ikke til tops men var blandt de sidste 9 fodboldklubber i Danmark. Det er en stolt bestyrelse, som her kan give roserne videre til alle frivillige i Sunds IF. Indstillingen er efter vores opfattelse resultatet af flere års dygtig foreningsarbejde på mange niveauer. Budgetprocedure 2007 blev første gang, at styregrupperne enkeltvis skulle udarbejde budgetter. Og det med stor succes. Vi kan se, at ansvarligheden fra de enkelte hold/afdelinger også er i styregrupperne. De vedtagne budgetter er holdt og det giver gode forudsætninger for den række af ønsker, der er til udvidelse af Idrætscenter Sunds Vest. Vi bliver nok her nødt til at faseopbygge udvidelsen. Som omtalt i Herning Folkeblad i efteråret er det ikke kun Sunds IF, der har ønsker om udvidelse. Stort set alle haller og idrætsanlæg har ønsker om udvidelser. Harmonisering også på idrætsområdet I 2007 blev også året med harmonisering på idrætsområdet. Det har bevirket, at foreninger i de 4 gamle kommuner nu skal behandles ens. For Sunds IF har det indtil videre betydet større tilskud til foreningsmæssige aktiviteter. På baneområdet kommer der nye betingelser for 2008 måske med nye muligheder for løsning af græsklipning mod betaling. Foreningstanken Bestyrelsen kan konstatere, at tidens trend med det individuelle giver svære vilkår for fællesskabet. Bestyrelsen ønsker derfor, at der sættes fokus på foreningstanken blandt vore mange frivillige ledere. Som frivillig leder i Sunds IF har man efter bestyrelsens mening en særlig forpligtigelse til at holde fanen højt og træne vore spillere/medlemmer i at være en del af fællesskabet. At huske helheden, at huske fællesopgaverne, at huske fællesudgifterne, at huske andres hold, at vise interesse for hinanden.

4 Beretning fra styregruppen: Sunds IF sport Formand Ole Olesen Torben Hagelskjær Trine Mau Jesper Bangsgaard Henrik Mortensen Allan Jørgensen Per Kjær Medlemstal Medlemmer Under 19 år Mellem 19 og år Over 25 år Total Antal hold Ungdom 11 8 Ungdom 7 12 Ungdom 5 8 Ungdom 3 5 Senior 11 2 Senior 7 1 Motion 11 3 Motion 7 2 Indendørs 34 Total 75 Ledere Total Vision 2015 I foråret offentliggjorde vi vision 2015 Sunds Idrætsforening er i 2015 Herning Kommunes førende amatørklub såvel sportslig som økonomisk. Det er ambitiøs plan som indeholder mange udfordringer, som kommer til at stille store krav til alle frivillige i Sunds IF. Visionen blev til i forlængelse af et klubudviklingsprojekt under JBU, hvor vi måtte konstatere, at vi fodboldmæssigt lå under i niveau med sammenlignende klubber. Med andre ord - vi er lokale verdensmestre i at få børn og unge til at spille fodbold men vi er ikke på sportsligt niveau med sammenlignende klubber. Udfordringen i visionen er at skabe udfordring for de bedste uden at sælge bredden og vore holdninger til foreningstanken.

5 At visionen nås kræver, at vi på alle niveauer bliver bedre og skaber udvikling. Bedre ledere, bedre trænere, bedre rammer og bedre spillere. Vi er i gang på flere punkter - men det bliver en lang proces frem Målsætninger med delmål, konkrete succeskriterier og handlingsplaner vil blive styrende for processen. Til sikring af fremdriften i visionen stiles der mod ansættelse af en visionskonsulent. Hvilke aktiviteter havde vi i 2007 og hvad er på vej fokus på holdtilmelding med udvikling for øje flere fodboldtimer for den enkelte spiller fodboldskoler - mikrofodboldskolen i april - juniorfodboldskolen i april - pigeraketten i maj - sommerfodboldskole i uge 31 talenttræning stævner (Byfesten, Søndersø, Barcelona) struktureret uddannelse af alle trænere lederuddannelse/kurser for ledere ansættelse af profiler (trænere/konsulenter) udbygning af Idrætscenter Sunds Vest nyt stadion ved Idrætscenter Sunds Vest etablering af erhvervsklub spilleraftale med elite spillere o/16 år (fase 1-2-3) sportsligt niveau med ungdomshold minimum på A eller 1 niveau sportsligt niveau med seniorhold lige under divisionerne Sportslige resultater / aktiviteter Motionsafdelingen Oldboys A - 8. plads Oldboys C - 6. plads Oldgirls - 4. plads Senior Oldboys - 6. plads Superveteraner - 6. plads Jævne placeringer der giver anledning til revurdering af holdtilmelding i rette aldersklasser. Det sociale drengeliv - Kun for mænd Konceptet med en drengeaften har vist sig at være helt rigtig. Der er en stigende interesse for deltagelse i torsdagstræningen og den efterfølgende hygge i klubhuset, hvor Karsten Møller og Per Hussak står for forplejningen. Til de særlige arrangementer er der også stigende tilslutning med drenge, som ikke mere er aktive. Kun for mænd er ikke alene et drengeliv det er også en vigtig kilde til rekruttering af fremtidige frivillige ledere.

6 Seniorafdelingen Serie 4 5. plads Serie 5 6. plads Kvinder 7 2 plads Seniorfodbolden i Sunds IF har også i 2007 haft det svært. Førsteholdet målsætning var oprykning til serie 3 og muligheden var også til stede langt henne i efteråret. Det holdt desværre ikke. Samlet set må det konstateres, at antallet af spillere, bredden i truppen og fremmødet til træningen desværre har været på et niveau, som vanskeliggør en oprykning. Til sæsonen 2008 er der fra visionsprojektet 2015 arbejdet med et andet setup. Der er arbejdet med ansættelse af nye profiler til blandt andet seniorherrer, spilleaftaler og et samarbejde over U16, U18 og senior. Sæsonen 2008 bliver et specielt år, hvor der allerede i foråret skal spilles om op- og nedrykning i serierne, som følge af afskaffelse af kvalifikationsrækken. Herefter spilles der ikke længere på kalenderår, men efterår/forår lighed med superliga og divisionsholdene. Det er stadig uvist om der sker ændringer i de lavere serierækker eventuel med op- og nedrykning for hver halvsæson. En spændende tanke og et frisk pust til seniorfodbolden på motionsplan. Ungdomsafdelingen Drenge: U18 drenge 2 2. plads U16 drenge 3 2. plads U14 drenge 2 3. plads U14 drenge 3 5. plads U12 drenge 1 6. plads U12 drenge 4 1. plads (KREDSVINDER - tabte første kamp) U10 drenge 1 3. plads U10 drenge 3 5. plads U9 drenge 1 2. plads U9 drenge 2 2. plads U8-U5 (ingen placeringsrækker) Piger: U17 piger U14 piger 2 6. plads U12 piger 2 2. plads U12 piger 3 7. plads U10 piger 1 2. plads U10 piger 2 2. plads U9 piger 1. plads (KREDSVINDER - ingen kredskampe) U8-U6 (ingen placeringsrækker) Årsplaner er stadig et omdrejningspunkt for planlægning og styring af arbejdet i ungdomsafdelingen. På hjemmesiden er oprettet et arkiv over tidligere årsplaner der nu gerne skulle være med til sikre en udvikling.

7 Højdepunkter i ungdomsafdelingen U14 drenge til Barcelona i uge 42 med 52 deltagere. En usædvanlig fodboldtur i størrelse og omfang - grundlagt ved sammenhold om indtjening i foreningens navn gennem flere år. Foreningstanken og det frie initiativ har virkelig været til diskussion og har været sat på en prøve. U8 drenge vinder finale på SAS Arena med finalesejr over Nykøbing Mors med 6-0. Det er klasse. U8 er under JBU ikke niveauopdelt helt i tråd med den nye vej under DBU. Men næste år er der opdeling og derfor ønskede afdelingen at prøve kræfter med et første hold fra Sunds IF mod andre klubbers første. Med andre ord - vi ville prøve vores niveau af. Suverænt det lover godt for fremtiden sammen med resultaterne for U9 og U10. U9 piger kredsvinder. Helt i tråd med den nye vej spilles der ikke om mesterskaber men inviteres til finalestævne. Det ønskede U9 piger men det blev lidt af en overraskelse, da der ingen pigehold var tilmeldt. Drengeholdene mente ikke at Sundspigerne havde en chance. De blev klogere. Den første kamp endte 0-0 og så var de billige kommentarer væk. Hurra for pigerne. Søndersø Ingen sommer uden deltagelse i Søndersø Cup. Igen i år havde vi en større delegation i Søndersø med fine resultater. Beretning fra styregruppen: Sunds IF center Formand: Poul Venø Jens Koch Erik Dalbjerg Pia Krøjgård Peder Vestergaard Niels Kristian Larsen 2007 blev et blandet år med masse gode ting og samtidigt skete der uforudsete ting, som gav Centerudvalget udfordringer. Året 2007 begyndte med Erik Kiilerich ved roret som centerleder og Erik skulle følge op på succesen fra 2006, hvor fokus var, at Erik skulle være styremand på dagligdagen og samtidigt være bannerfører på at fører vores Vision ud i livet. Det var en kæmpe udfordring, som Erik kæmpede for hver dag, så det hele gik op i en højere enhed. Alle vore ideer som vi beskrev i 2006, som her nævnes fyldte utrolig meget: at tilbyde involvering i projekter hvor bestemte personer har behov for en forsigtig indførelse på arbejdsmarkedet social involvering i projekter, hvor f.eks. Unge mennesker har behov for social tilpasning en renovering/udbygning af kantinen. en udbygning af centret hvad skal der til for, at skabe endnu bedre rammer for vores medlemmer? skal vi måske opbygge en tilbagevendende årlig ungdomsturnering? skal vi ved de enkelte sæsonopstarter tilbyde træningsophold for f.eks. udenlandske hold? skabe et miljø for den ældre generation, med forskellige tilbud som f.eks. Petanque, kroket, mini golf, kortspil, bob m.m.m. udvidelse af nuværende ordning med Skalmeje, så den kan dækker over andre tilbud som f.eks. Sportsbørnehave, pasningsordninger tilpasset fleksible tider m.v.

8 etablere et formaliseret samarbejde med andre foreninger som: Cykelklubben, Sunds Hallen, Floorballklubben, Firmaidrætten, lokale virksomheders personaleforeninger, Borgerforeningen m.v. få profileret foreningen imod den nye omfartsvej. Idrætscenter Sunds Vest tilbyder altid hvad kan/ skal idrætscentret yderligere tilbyde i fremtiden? Svømmehal? En 3. hal som supplement til Skalmejeskolens udvikling? Nye baner 3 stk. eller mere? En Streetbane? Netcafe? Squasbane? 9 hullers Pay and Play golfbane? Motionsfaciliteter? Yderligere institutionsfaciliteter? Yderligere møderum, dommerfaciliteter, omklædningsrum (piger)? Alle disse opgaver fyldte alt for meget og det betød, at Erik Kiilerich valgte at sige sit job op pr. 1. august. Centerudvalget og bestyrelsen valgte så at kikke på hele forudsætningen for ansættelse af en centerleder. Centerudvalget kikkede også på, hvilken profil var vigtigt at have som centerleder. Vi valgte at have en centerleder, som skulle have følgende fokus: Klubben skal se præsentabel ud. Tryghed for børn og forældre, i forbindelse med deres gang i klubben Troværdighed omkring klubben De rigtige fysiske rammer for klubbens brugere Alt med strategi og visioner er nu henlagt til centerudvalget og bestyrelsen. Efter lang tids søgen med flere kvalificerede emner som ny centerleder skrev vi under på en ansættelseskontrakt med Per Vinsløv Nielsen med ansættelse 1. december I perioden fra Erik`s fratrædelse til Per startede, var Pia Krøjgård en fantastisk arbejdskraft og gjorde, at vi kom igennem denne periode uden de store problemer. Vi kan allerede nu konstatere, at vores ansættelse af Per var det helt rigtige og Per er allerede kommet godt i gang. Hvad er der sket Vi brugte nogle timer en lørdag til at få ryddet op og fik malet og gjort vinterklar. Klubhuset har fået et ansigtsløft ved at vores parkeringsplads er blevet asfalteret og der er kommet lys på. Fremtiden Vi har flere praktiske opgaver, som vil ske over foråret. Nyt kegleskur er på vej og vi kikker meget på en udvidelse af vore omklædningsrum og dialogen med kommunen er startet. Centerudvalget vil gerne sige Erik Kiilerich tusinde tak for hans indsats i 2007 og samtidigt vil vi gerne byde Per V. Nielsen velkommen i hans første forår i SIF.

9 Beretning fra styregruppen: Økonomiudvalg Formand Jørn Sørensen Pia Krøjgård Erik Dalbjerg * Poul Venø Morgens Sørensen Driftsudvalg sponsorudvalg: Jørn Sørensen Erik Dalbjerg Morgens Sørensen Driftsudvalg IT-udvalg: Jørn Sørensen Kaj Kristensen Ole Petersen Økonomi Det samlede resultat for Sunds IF udviser et positivt beløb godt , som er fordelt således: Sunds IF Sport 55 Sunds IF Center Sunds IF Event Total Bestyrelsen finder resultatet særdeles tilfredsstillende. Økonomiudvalget har ansvar for regnskabsopstilling samt fremlæggelse på generalforsamlingen. Økonomiudvalget bliv i starten af året reduceret til 4 medlemmer, da Poul Venø blev formand for Centerudvalget. Savnet har dog været så stort at Poul vender tb. i Udvalget har afholdt 3 møder i 2007, hvor det primært er opfølgning på budgettet. Samt sikre en overskuelig synliggørelse af regnskabet for de enkelte afdelinger i klubben. Til denne opgave er det naturligvis Pia der med stor dygtighed styrer den daglige drift, samt kontakt til revisoren samt div. indberetninger til Herning kommune. Sædvanen tro er vi i økonomiudvalget stadig imponeret over det utrolig flotte arbejde Pia har præsteret, der er aldrig noget at sætte en finger på! Sponsorudvalget har ansvar for at udbygge og vedligeholde nuværende sponsorer, samt arrangere aktiviteter for vore sponsorer.

10 Vi har stadig vore 3 vigtige hovedsponsorer JOHA, XL Byg Arnold D samt Sunds Velour, desuden er der blevet et tæt samarbejde mellem Reklametryk og Sunds IF. Vi tilbød 2 arrangementer for vore sponsorer. Desværre måtte vi aflyse vores lokale arrangement på manglende tilslutning, hvorimod arrangementet på SAS Arena blev et tilløbsstykke. Vi har også arbejdet på at gentage den tidligere succes med Sunds Vinen i samarbejde med Super Brugsen, men pga. uddeler ændringer har det været svært, men omkring 1. maj kommer der igen en Sunds vin som vi håber I vil bakke op om. Status på sponsorerne er intakt, nogle er faldet fra, andre er kommet til. IT-udvalget Siden sidste generalforsamling har klubben udmeldt planer for "Vision 2015" og dette gav anledning til eftertanke i IT-udvalget om fremtiden, idet der forudsås et øget behov for informationer på hjemmesiden. Udvalget indhentede derfor tilbud på CMS løsninger hos MBC og Ikompagniet, men fik samtidig nys om, at DBU lurede lige om hjørnet med en løsning. Efter flere møder med indkaldte ad hoc personer med viden og idéer bestemte IT-udvalget sig for at benytte DBU's løsning. En løsning, som ikke fra start kan løfte alle moduler IT-udvalget gerne vil have, men som vi måske med hjælp af FS Midtvest samarbejdsklubber inden for kort tid kan "presse igennem". Webmaster arbejder i skrivende stund på at lave alle grundskabelonerne og når dette er overstået "frigives" den nye side. Det er planen, at vi fremover skal have to webmaster således, at Kaj kan tage sig af den mere kreative del (fotos og lignende) og en anden bliver mere tekstansvarlig. Her skal også lyde en stor tak til Kaj for hans indsats, det ligger rigtig mange timer gemt i opgaven at være webmaster for Sunds IF. Sluttelig om 2007 kan vi kun være tilfredse med samarbejdet i udvalgene, og jeg vil gerne takke medlemmerne for deres positive indstilling samt det gode samarbejde. FORVENTNINGER TIL 2008 Økonomiudvalget fortsætter arbejdet, samt give udvalgene samt ledere en let og overskuelig indsigt i de enkelte afdelingers regnskab, samt budgetopfølgning hvert kvartal. Udvalget har aftalt 3-4 møder i Sponsorudvalget har en målsætning om at tjene ca kr. til klubben, det skal gøres ved at øge vores indtjening med ca kr. primært på guld og sølv sponsor-rater. Vi vil starte et nyt tiltag med sponsoraftaler til hjemmesiden. Dette skal ses som af afløser for den tidligere "røde" omdelte hæfte i byen hvor vi samarbejdede med GF. Vi forventer at afholde 3-6 møder, alt efter behov. IT-udvalgets målsætning er at vores nye hjemmeside vil kører optimalt til glæde for alle medlemmerne og ledere. FS Midtvest samarbejdet vil vi i økonomiudvalget deltage i den kommercielle del.

11 Beretning fra styregruppen: Lederudvalg Formand: Jan Højgaard Jørn Sørensen Ole Olesen kitt Kok Per Kjær Jensen Ole Petersen Allan Jørgensen Vi har i årets løb haft 2 møder i lederudvalget, hvor vi har besluttet retningslinierne for rekruttering, fastholdelse og honorering af vore ledere. Desuden har vi arbejdet med mulighederne for forældreinddragelse (forældrebank). Vi har fastsat en lederpakke, bestående af blandt andet træningsdragter og t-shirts. Lederturen var i 2007 endnu engang stjernetræf i Actionpark Tørring. En rigtig god tur med ca. 35 deltagere, hvor både samarbejdet og evnerne i en Gokart blev afprøvet. Ligeledes har vi afholdt den traditionsrige lederfest i november med ledsagere. Her var vi knap så mange som vi plejer, ca. 70. Vi er i lederudvalget stadig med til ledermøderne, forår og efterår. Det praktiske arbejde med rekruttering af træner/holdledere foregår i sportsudvalget. Årshjul lederudvalg 2008 Dato Arrangement 26. april Ledertur Uge 26 Forhåndsaftaler trænere og ledere 28. august Fælles møde for alle ledere 8. oktober Møde styregruppe lederudvalg Oktober MUS trænere og ledere - Nye aftaler 7. november Lederfest December Julebreve pr. post. 21. januar 2009 Styregruppemøde

12 Beretning fra styregruppen: Sunds IF event Formand Jesper Lauridsen Per Kjær Erik Dalbjerg John Nielsen Bo Mortensen Kaj Jørgensen Vi havde følgende arrangementer i 2007: DR Sportens Årskavalkade her havde vi en del forældre ude at hjælpe via forældrebanken. Genesis & Grøn Koncert havde vi via Willy Bager og hjælpere fra SAS arena og forældrebanken fået stablet en stor hjælper flok på benene. SAS Arena var igen i 2007 en stor succes - vi har kun fået ros fra MCH og SAS arena for vores gode indsats og dygtige folk. Teltudlejning - kørte ikke helt som det skulle. Det blev dog til en del udlejninger var det første år uden Dalbjerg og Boysen - vi får lavet en ny plan til 2008 sæsonen med helt andre vilkår Sports og Byfesten kørte helt som den skulle - god opbakning fra medlemmerne til de forskellige opgaver - og trods vejret må vi vist være tilfredse med bundlinjen. Unimerco her havde vi en flok forældre via forældre banken ude at arbejde - vi håber på at der kan komme flere opgaver fra Unimerco. Her til sidst vil jeg gerne takke de mange frivillige hjælpere, som har hjulpet til ved de forskellige tiltag vi har haft i 2007.

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2011 Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2012 Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2010 Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2014 Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2013 Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer: Beretning 2018 Indledning: Beretningen for 2018 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Velkommen til Hammel GF Fodbold Generalforsamling 2017 Året der gik Fodbold året 2016 har været travlt for bestyrelsen. Der har været den normale drift,

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplan 2020 Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplanen indeholder: Vision Mission Værdier Strategi Mål og Handlinger Vision Odder IGF Fodbold vil være det bedste idrætstilbud i Odder

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Kalenderåret 2014 var igen noget af en rutsjebane for alle i VFF, både den professionelle afdeling og hos os. Superliga holdet måtte efter kun en enkelt sæson en tur ned i 1

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45.

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45. Formål: Sted og tid: HOG Badminton - Årsmøde - Februar - Referat Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar, kl. 19:30-21:45. Deltagere: Mogens Kristensen, Lene Kristensen, Nils Berg, Rita

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2009 INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

fokus på børn og unge

fokus på børn og unge Målrettet fokus fokus på børn og unge I Vodskov gør de meget ud af at sætte børene i fokus. Derfor har DBU kåret dem til årets børneklub. Vodskov IF i Nordjylland er af DBU kåret til Årets Børneklub 2010

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplan 2020 Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplanen indeholder: Vision Mission Værdier Strategi Mål og Handlinger Vision Vi vil være det bedste idrætstilbud i Odder Kommune Vi satser

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere