Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg."

Transkript

1 Beretning 2013

2 Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2013 haft følgende medlemmer: Ole Olesen Jan Højgård Pia Krøjgård Torben Hagelskjær Jørn Sørensen Anders Knudsen Jesper Lauridsen Ordførende formand Næstformand Kasserer Anders Frederiksen 1. suppleant Kitt Kok 2. suppleant Foreningstanken Det er med glæde, at vi i bestyrelsen kan se tilbage på Et år hvor foreningsaktiviteterne nåede højder, vi end ikke turde håbe på. Vi er stolte, beærede og taknemmelige for den opbakning og støtte, vi modtager i dagligdagen - uanset om vi taler om hjælp til sportslige aktiviteter eller sponsorstøtte til drift af aktiviteterne. Foreningstanken med fællesskab og samarbejde er bærende for arbejdet og livet Sunds IF. Holdepunkter, som heldigvis har vist sig at være de rammer, som kan modstå de udfordringer, der kan være med svære samfundsmæssige forhold med lavvækst og individualisering af det enkelte menneske. At holde liv i foreningstanken kommer ikke af sig selv. Det kræver nemlig, at alle bidrager og ser fællesskabet og at man giver ligeså meget, som man forventer at få igen. Derfor stiller vi krav og kræver forventningsafstemninger og hejser flaget, når fællesskabet skal markeres. Gulddrenge fra 1953 kunne fejre 60 års jubilæum Foreningsflaget blev naturligvis hejst i september, hvor juniorholdet fra 1953 kunne fejre 60 års jubilæum for deres fantastiske bedrift i 1953, hvor de blev danske mestre. En fejring af fortidens helte er netop en markering af foreningstanken. At kende sin historie og dermed sine rødder er altafgørende for at kunne forstå nutiden. Gensynet med 1953 holdet blev en bevæget oplevelse og gav tid til eftertanke, og det var tydeligt, at netop disse drenge fra juniorholdet i 1953 var skabt af noget specielt. De gjorde en forskel og gjorde den røde trøje ære.

3 Holdet fra 1953: st. bagerst f. v.: Lynge Johansen, Svend Åge Meldgård, Villy Pløk Søndergård, Bent Skovgård, Poul Polle Jensen, Egon Søndergård, Ragner Nielsen, Erik It Andreasen og træner Anders Kristian Kesse Maul. Si. f. v.: Lille John Jensen, Kurt Hedely Jensen, Helner Vestergård, Jørgen Vestergård og Erik Smed Nielsen. Fejring af guldholdet den 11. september 2013: Stående fra venstre: Anders Knudsen fra bestyrelsen, Egon Søndergaard, Kurt Hedely Jensen, Svend Aage Jensen, Ragner Nielsen, Poul Polle Jensen og Ole Olesen fra bestyrelsen Siddende fra venstre: Centerleder Per V. Nielsen, Erik Smed Nielsen, Helner Vestergaard, Lille John Jensen, Jønne Maul - søn af tidligere holdtræner Kristian Maul.

4 DBU hæder til Sunds IF På årsmøde i DBU Jylland Region 2 fik Sunds IF den store hæder at modtage årets initiativpris. Normalt er det enkeltpersoner i fodboldklubber, der hædres for deres indsats med et særligt initiativ. Denne gang blev det en hel klub, som blev fremhævet. Regionsbestyrelsen begrundede prisuddelingen med, at Sunds IF målrettet arbejder på at skabe nogle gode rammer for fodbolden i Sunds. De bemærkede, at vi visionært arbejder med holdninger, stiller krav og indfører moderne teorier i det daglige fodboldarbejde. Alt sammen med den dagsorden at skabe en nysgerrighed og glæde til gavn for spillere, forældre og ledere i klubben. Det er med stolthed at bestyrelsen videregiver denne hæder til alle ledere i Sunds IF. En hæder, som vi helt er med på, er skabt i fællesskab og opbygget gennem rigtig mange år. Visioner og daglige drift i balance I bestyrelsen vil vi tillade os at kalde Sunds IF en succes med kommunens største fodboldklub, en sund økonomi og med et højt aktivitetsniveau. En succes forpligter, og derfor arbejder bestyrelsen og styregrupper også konstant på at holde gryden varm med nye visioner til netop at skabe en klub, som følger med tiden og dermed skaber fremtiden. Visioner og daglig drift skal efter vores opfattelse gå hånd i hånd. Det sker ved konstant at have en god økonomi. En dagsorden, hvor kontingenter, sponsorindtægter og tilskud bruges til kerneaktiviteten, og hvor indtægter fra risikobetonede aktiviteter er flyttet til Sunds Event. Herved har vi råderum og frihed til at gøre en forskel. En forskel, der også giver sig udslag i aftaler, som vi normalt ikke ville få som amatørklub. Adidas og Vestjyllands Forsikring har forlænget deres samarbejde med os og giver sammen med lokale sponsorer et grundlag for at fastholde den gode udvikling i Sunds IF.

5 På visionssiden har vi i dag tre projekter med hvert sit sigte. Vision (Herning kommunes førende amatør fodboldklub) Vision (Nyt moderne idrætsanlæg med kunststofbane og multibane) Vision (Nyt moderne Multicenter sammen med Skalmejeskolen/gården) Den daglig drift i foreningen sikres ved en god struktur med støtte og vejledning til de frivillige ledere fra fuldtidsansat centerleder og eksterne konsulenter. Beretning fra styregruppen: Sunds IF Sport Formand: Ole Olesen Næstformand: Jesper Bangsgaard Torben Hagelskjær Henrik Mortensen Kitt Kok Thomas Jensen Christian Clausen Søren Peder Jensen Lennart Jensen Jimmy Riis Tovholder: Centerleder Per V. Nielsen Medlemstal Medlemmer Under 19 år Mellem 19 og år Over 25 år Kun for mænd Total Antal hold Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Senior Senior

6 Motion Motion Indendørs Total Ledere Total Det er lykkedes os at fastholde et medlemstal over 700. Det er stadigvæk imponerede flot i forhold til potentialet i en by med ca indbyggere og set i sammenhæng med, at der på landsplan har været en tilbagegang af fodboldspillere. En nærmere analyse af tallene viser, at der er udfordringer på vej med færre spillere i ungdomsafdelingen som følge af lavere fødselstal, og i motionsafdelingen vil vi blive udfordret af seniorholdenes nedgang gennem flere år. Sportsudvalget vil i de kommende år have ekstra fokus på netop at sikre aktiviteter, der modvirker yderligere frafald. Vinteraktiviteten Kun For Mænd nåede dog uhørte højder i Ved årets udgang var der ikke færre end 92 medlemmer af den attraktive VIP Club. Et frirum, hvor drenge over 32 år har mulighed for igen at være drenge - har vist sig at være et hit. Fodboldoplevelser for alle i ungdomsafdelingen 2013 vil blive husket for det år, hvor Sunds IF fik pladen fuld med afvikling af hele DBU kataloget på populære børne- og ungdomsaktiviteter. Mikrofodboldskole, Pigeraket, Sommerfodbold og det seneste Kom ud af POMfritten blev alle afviklet til glæde for rigtig mange børn og forældre i Sunds og omegn. Sportsudvalget vægter netop DBU aktiviteterne højt, da de understøtter holdninger og handlinger til gode aktiviteter på børnenes præmisser. Derfor indgår aktiviteterne også fremadrettet som kernen i de ekstra tilbud, vi vil skabe i ungdomsafdelingen.

7 Ved siden af DBU aktiviteterne blev der også 2013 afviklet en række breddeaktiviteter med det formål at skabe fællesskab og oplevelser i egen afdeling og på tværs af årgangene. Et af højdepunkterne blev uden tvivl deltagelse i Søndersø Cup i august måned. Her deltog ikke mindre end 9 afdelinger fra ungdomsafdelingen og med en forældreskare, som gav genlyd i hele Søndersø. Imponerende og en sikker hitter på en god opstart til sæsonen. Børn, unge og forældre hygger en hel weekend i hinandens selskab. Af andre oplevelse kan vi ikke komme udenom vores samarbejde med FC Midtjylland. Her er der en bred vifte af fodboldoplevelser gennem hele fodboldåret, og for de spillere, som kan og vil, er der yderligere udfordringer gennem talenttræning. I 2013 har vi haft besøg af Rilwan Hassan sammen med Rasmus Bach, hvor de deltog i træning af U10-12 Piger og U9-10 Drenge. En stor oplevelse for alle som deltog.

8 Ekstra fodboldtræning i ungdomsafdelingen Til sikring af udvikling på alle niveauer arbejder sportsudvalget konstant på afprøvning af forskellige modeller for mertræning i Sunds IF regi. I 2013 har vi haft to projekter til afprøvning. Samtræningsmodel i U14-15 og 17 Drenge, hvor FCM træner Kent Tornøe har forestået træningen og med efterfølgende supervision og evaluering med lederne i på gældende afdelinger. Teknisk træning for udvalgte piger i U og 18. Hans Hansen fra Vejle har forestået træningen efter principper i Coerver Coaching.

9 Erfaringerne fra projekterne indgår i sportsudvalgets arbejde med langsigtede planer for mertræning internt i klubben og eksternt med konsulenter og/eller i samarbejde med andre fodboldklubber. Sportslige højdepunkter i 2013 Christian Kusk Mortensen på landsholdet Det er ikke hver dag, at en tidligere Sunds spiller bliver udtaget til Landsholdet. Det var derfor en stor glæde for Sunds IF og de ledere, som har været med til at forme Christian Kusk Mortensen, at han blev udtaget til U16 Landsholdet. Sunds IF vil med spænding følge Christian og håbe han går hele vejen til det ultimative at blive A-landsholdsspiller.

10 Seniorafdelingen er i gang med en genopbygning Efter flere år med lavvækst i antallet af seniorspillere kan der igen spores en fremgang i seniorafdelingen. En videreførelse af ungdomsafdelingens udviklingstema og samarbejde mellem U17-19 vil helt sikkert være emner, der bliver helt centrale for genrejsning af seniorfodbolden i Sunds IF. U Drenge årgange med stolt potentiale Ledere i U Drenge arbejder målrettet efter de nye principper med fokus på udvikling af den enkelte spillere til træning og i kampe. Det har resulteret i en organisering, hvor de fire årgange er tænkt ind i en samlet plan, hvor der skabes mulighed for træning over flere årgange og med udnyttelse af trænerkapaciteten på tværs. Stor træningsmængde har også resulteret i nogle rigtig flotte kampresultater, hvor Sunds IF har markeret sig over niveau. Særligt U12 Drenge har gang på gang vist sig at have et særligt potentiale med nogle flotte stævneresultater ved deltagelse i Aalborg City Cup, Berlin Cup og Elite Cup i Herning Fremad.

11 Udlandsrejse i ungdomsafdelingen Sunds IF har en lang tradition for at sende en afdeling til et stævne i udlandet var ikke en undtagelse, her skulle U15 Drenge til Veronella Cup ved Gardasøen i Italien. At netop U15 Drenge får deres plads i årsberetningen er ikke selve deltagelse i stævnet men deres engagement i optjening af penge til turen. Ikke tidligere har vi set samarbejde og engagement gå op i en højere enhed, som det var tilfældet her. Det lykkedes 36 spillere, at sælge lodsedler for ikke færre end kr., som gav en reduktion i egenbetalingen på 30 %. Rivende udvikling i pigeafdelingerne Sunds IF har de seneste år haft en fantastisk udvikling på pigesiden. Vi er repræsenteret i de fleste årgange og pigerne deltager trofast i mange af foreningens ekstra tilbud. Det kommer således også til udtryk i en udvikling, der kan ses i kampene. For anden gang i klubbens historie er det lykkes af få U15 Piger i Mesterrækken.

12 Beretning fra styregruppen: Sunds IF Center Formand: Anders Knudsen Jens Kock Erik Dalbjerg Pia Krøjgaard Peder Vestergaard Ronald Boysen Klubhuset Der har været lidt debat omkring vedligeholdelse af klubhuset. Vi har hvert år i centerudvalget forsøgt at vurdere, hvilke vedligeholdelsesopgaver vi skulle gå i gang med, samtidig med at vi skulle forholde os til, hvor vi står i forhold til den langsigtede plan med vision Vi har dog igangsat nogle aktiviteter, som gerne skulle bevirke, at klubhuset fremstår mere indbydende. Toiletter i den gamle del af bygningen er blevet renoveret, der har været indkøb af nye stole og gardiner til kantinen, og den gamle del af klubhuset vil blive opfrisket med noget maling indvendig. Vi skal dog regne at med, at med de mange brugere, som klubhuset har, vil der være en stor slidtage på huset. Planen er, at vi i klubhusudvalget vil lave et oplæg på, hvilke større vedligeholdelsesarbejder, der skal laves for at sikre, at klubhuset stadig i fremtiden vil fremstå indbydende. Planen vil blive fremlagt til godkendelse for bestyrelsen, hvorefter vi vil søge kommunen om ekstra bevillinger til de eventuelt større vedligeholdelsesarbejder, der måtte være. Samarbejde med Skalmejegården og Kommunen Vi har haft en god dialog med kommunen om færdiggørelsen af udenomsarealer i forbindelse med færdiggørelsen af omfartsvejen. Det endte med, at der blev penge til at jævne og så græs samt etablering af en Tazanbane i området syd for klubhuset. Centerlederen Vi er fra centerudvalgets side også meget godt tilfreds med det arbejde, som vores centerleder udfører til gavn for foreningens ledere og brugere. Per har været en stor hjælp med sin synlighed, hvorved han kan hjælpe og vejlede klubbens mange brugere. Herudover har Per påtaget sig at være tovholder/sekretær for Sporten, hvorved han også har mulighed for at være på forkant med de aktiviteter, der løber af staben. Baner Den nye lysbane er taget i brug, og nu kan det undre, at vi overhovedet kunne undvære den ekstra lysbane. Vi har igen i år forsøgt at få kommunen til at vande i tørre periode, men det er ikke lykkedes os, selv om vi har tilbudt selv at flytte vandingsanlægget. Der er blevet sat telt op ved bane 1 som ly for tilskuere, men det blev 2 gange blæst omkuld, selv om det anden gang var blevet sikret med beton. Vi skal lige have vurderet, om vi forsøger igen i Vi har fremlagt vore ønsker om etablering af multibane, kunstbane samt tribune for kommunen. Kommunen var ikke afvisende, men vi skal have lavet lidt mere benarbejde og udarbejdet et prospektmateriale, som kan bruges fremadrettet. Ellers en stor tak til udvalget, og specielt til Per for et godt samarbejde i 2013.

13 Beretning fra styregruppen: Økonomiudvalg Formand: Jan Højgaard Jørn Sørensen Pia Krøjgård Anders Frederiksen Økonomi Det samlede resultat for Sunds IF udviser et positivt beløb på , som er fordelt således: Sunds IF Sport Sunds IF Center Sunds IF Event Total Bestyrelsen er meget tilfreds med resultatet, som er kommet i hus ved stor ansvarlighed i de enkelte styregrupper. Økonomiudvalgets opgave har de seneste år været en sparring til den daglige driftsopgave for kassereren. En driftsopgave, som til stadighed varetages af Pia Krøjgaard med stort engagement og kompetent hånd. Årsplanen for Økonomiudvalget for 2014 vil omfatte en videreførelse af arbejdet visions- og driftsplan for sponsorarbejdet og dels en kortlægning af arbejdsopgaverne i økonomiudvalget. Sponsorer i Sunds IF I en stadig økonomisk svær tid er vi stolte over, at det er lykkedes os at øge de samlede sponsorindtægter med næsten ,-. Vores samarbejde med Super Brugsen gav i 2013 blandt andet mere ind kr. 5000,- i støtte til en hjertestarter og desuden er Sunds Vinen nu i handlen, som vi forventer giver mindst 5000,- til klubben.

14 2013 blev også det år, hvor trofaste samarbejdspartnere som Adidas og Vestjyllands Forsikring forlængede deres engagement med Sunds IF. Vi er dybt taknemmelige for støtten fra erhvervslivet, som her anerkender det arbejde, vi laver for byens børn, unge og ældre. Vi er også godt klar over, at det forpligter i en tid med sparsomme ressourcer. Derfor vil vi også være økonomisk ansvarlige men samtidig sikre, at de penge, der bliver givet til drift af foreningens kerneydelse, også bliver brugt i den henseende. Det skulle gerne fremgå, at årsregnskabet, hvor kontingenter, tilskud fra det offentlige og sponsorindtægter alle er brugt til drift af foreningsaktiviteten fodbold. Til sikring af et godt samarbejde og netværk blandt vore sponsorer inviterer vi hvert år til et sponsorarrangement var ingen undtagelse, hvor arrangementet indeholdt en Sunds IF seniorherrer kamp, derefter spisning i klubhuset med efterfølgende superligakamp på MCH Arena. Dette arrangement var nærmest et tilløbsstykke med en rigtig flot opbakning og vi havde en rigtig god dag Beretning fra styregruppen: Lederudvalg Formand: Ole Olesen Jan Højgaard Kitt Kok Ole Petersen Lederudvalget har til formål at understøtte foreningens opgave med rekruttering, fastholdelse og honorering af frivillige ledere. Eller sagt på en anden måde - Sunds Ifs HR afdeling. Hjemmesiden kommunikation Vi lever jo i en digital verden, og derfor besluttede bestyrelsen også forrige efterår at flytte ansvaret for hjemmesiden til lederudvalget. En beslutning, som vi i dag kan se var rigtig - ikke mindst takket være en helt unik arbejdsindsats af Jesper Bangsgaard. Hans utrættelige arbejde med at få beslutninger og nyheder på hjemmesiden fra time til time har gjort, at vi i dag har en top tunet hjemmeside. Selvom vi i videst muligt omfang bruger den digitale kommunikation til ledere i foreningen, er vi godt klar over, at det ikke kan stå alene. Fællesskab i form af ledermøder og sociale arrangementer er fortsat kernepunkter i vores årsplan til bevarelse og udvikling af det frivillige lederskab. Rekruttering af frivillige ledere Lederudvalget har til ansvar at styre processen med rekruttering af ledere fra bestyrelsen og styregrupper til trænere og ledere i sportsafdelingen. Det bærende for rekruttering er, at forældre inddrages så tidligt som muligt og på alle niveauer. Organisering med styregrupper gør, at vi målrettet rekrutterer i forhold til kompetencer og interesseområder. Det har vi med stor succes arbejdet med de seneste år.

15 For til stadighed at skabe en god ramme for forventningsafstemning med forældre har vi i 2013 nærmere beskrevet grundfundamentet for drift af ungdomsafdelingen og de enkelte roller for det frivillige ungdomsarbejde. Det er efter vores opfattelse vigtigt, at forældre kender baggrunden for vore organisation. Ungdomsarbejdet tager jo som bekendt udgangspunkt i DBU s holdning og handlinger. Det er efter vores opfattelse helt afgørende, at forældre ved indmeldelse af deres barn får kendskab til foreningens holdninger og mål med ungdomsarbejdet. Fastholdelse og honorering af frivillige ledere Det er klubbens holdning og opfattelse, at det ikke er honorering i penge, der er afgørende for et job som frivillig. Vi tror mere på, at klare holdninger, rammer og et godt socialt netværk er medvirkende til, at man siger ja til et job som frivillig. Med det som rammen arbejder vi i to spor. Vi stiller krav - kompetenceudvikling af den enkelte ledere med stort fokus på sportslig uddannelse og kurser samt personlig udvikling i form af foredrag og ledermøder i klubben Vi hygger os der skabes rum og plads for sociale aktiviteter i klubben i form af ledertur, vinterfest, grillarrangement og lignende 2013 vidner igen om rigtig mange aktiviteter. Sportsafdelingen har haft mange trænere og ledere på uddannelse og kurser. Socialt gik årets ledertur til Parken i København til Landskampen Danmark Italien. Som noget nyt blev der inden sommerferien afholdt grill i gården arrangement, hvor årets ungdomsleder i 2013 Morten Therp - traditionen tro blev hædret. Fælles ledermøde blev afviklet i januar med deltagelse af tidligere og nu afdøde landstræner Richard Møller Nielsen. Billeder fra årets gang: Frivillige hjælpere og morgendagens ledere i Sunds IF Morten Therp hædret som årets ungdomsleder 2012/2013

16 Søren P. Jensen hædret med Gudmund Overbys Mindepokal Ledertur til Parke Beretning fra styregruppen: Sunds IF Event Formand: Jesper Lauridsen Erik Dalbjerg Bo Mortensen Kaj Jørgensen Per Vallebæk Villy Nielsen Lilly Sommer Eventafdelingen har igen i år fundet indtægtsmuligheder til fælleskassen i Sunds IF. Pengene er indtjent gennem masser af arbejdskraft af frivillige på MCH Arena, Jyske Bank Boxen, Sports og Byfesten samt Grøn Koncert. DR Sporten Dansk Melodi Grandprix Cirque Du Soleil - Alegria X-Factor Holiday on Ice André Rieu One Direction Bruce Springsteen Pink John Mayer Fleetwood Mac Volbeat Depeche Mode Grøn Koncert i Esbjerg og Århus

17 Disse store og oplevelsesrige arrangementer gør, at det efterhånden er meget eftertragtet at være hjælper for Sunds IF. Dette både gavner i klubkassen men også i de enkelte hjælperes afdelinger, da der stadig er gang i 50/50 % ordningen til gavn for den enkelte afdeling Sports og Byfesten i Sunds, hvor de store indtægtskilder er salg af T-shirt samt reklamer i Byfest folderen. Arbejdet på MCH/Jyske Bank Boxen er hovedsagligt folk, som ikke normalt har deres daglige gang i Sunds IF. Dette gør, at vi heller ikke i 2013 skulle trække på vores mange frivillige ledere til opgaver, som er en indtægtskilde til Sunds IF. Dette gør igen i år, at vores dygtige ledere og instruktører helt og holdent næsten kun skal koncentrere sig om at dygtiggøre deres spillere i hver deres respektive afdeling. Alt i alt havde vi ca. 140 hjælpere i gang i byfest hjælperne + MCH Arena hjælperne, så stor tak til alle de frivillige

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2011 Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2014 Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2012 Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer: Beretning 2018 Indledning: Beretningen for 2018 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2010 Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer: Beretning 2016 Indledning: Beretningen for 2016 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer: Beretning 2015 Indledning: Beretningen for 2015 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer: Beretning 2017 Indledning: Beretningen for 2017 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2007 INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Foreningens struktur

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2012

FORMANDSBERETNING 2012 FORMANDSBERETNING 2012 2012 VAR SÅ MIT 2 ÅR SOM FORMAND FOR HOVEDBESTYRELSEN I BIF. JEG MÅ HERTIL SIGE JO MERE JEG LÆRER FORENINGEN AT KENDE JO MERE KAN JEG SE HVOR TAKNEMLIG VI SKAL VÆRE FOR DEN STORE

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn s visionsplan 2015 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og s værdi- og idegrundlag 2. s spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen for s

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov Deltagere: Aarhus Kommune v. rådmand Marc Perera Christensen Aarhus Kommune v. driftsansvarlig for de udendørs anlæg Rikke Schultz Aarhus Kommune v. projektleder for U21 Aarhus Kommune Peter Vestergaard

Læs mere

Værdier i Randers Herre Håndbold

Værdier i Randers Herre Håndbold Værdier i Randers Herre Håndbold Værdier i Randers Herre Håndbold, RHH I Randers Herre Håndbold tager vi vores eget ansvar og klubbens værdier alvorligt. Med værdier menes også det at fremme spillernes

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

SYDMORS IF. Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter

SYDMORS IF. Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter 1972 SYDMORS IF 1/6 Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlægning af regnskab 4. Valg af kasserer 5. Valg af

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018 Skjold Birkerød Fodbold Infomøde 23. august 2018 Agenda [19.30-19.35] Velkomst samt vision og organisation Henrik Sloth, Formand [19.35-19.50] De sportslige visioner og tiltag Troels Munck, Sportsudvalg

Læs mere

Hvilke udfordringer har fodboldklubberne i dag?

Hvilke udfordringer har fodboldklubberne i dag? Hvilke udfordringer har fodboldklubberne i dag? Organiser Jer 2 eller 3 og drøft dette Herefter fremlæggelse / diskussion Konklusion efter ophængte stickers! I skal hurtigt i gang. Hvilke udfordringer

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2009 INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Beretning 2014. Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet.

Beretning 2014. Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet. GE Beretning 2014 Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet. Vedr. beretning for 2013 vil jeg komme ind på følgende pkt.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen Partnerskabsaftale Ansøgning Hvordan markedsfører håndbolden Næstved? Sket siden sidst (december 2017) Vision Sportslig målsætning 2022 Organisation/Økonomi Ansøgning Aftaleperiode 4 år fra 1. juli 2018

Læs mere

Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019

Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019 Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Forslag til vedtægtsændringer 6. Regnskab for fodboldafdelingen

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere