Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg."

Transkript

1 Beretning 2012

2 Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2011 haft følgende medlemmer: Ole Olesen Jan Højgård Pia Krøjgård Torben Hagelskjær Jørn Sørensen Anders Knudsen Jesper Lauridsen Ordførende formand Næstformand Kasserer Anders Frederiksen 1. suppleant Kitt Kok 2. suppleant Jens DYT Nørgaard Hansen hædret for 60 års aktiv karriere i Sunds IF I forbindelse med sommerfesten i 2012 blev Jens DYT Nørgaard Hansen hædret for hans aktive karriere gennem 60 år i Sunds Idrætsforening. Jens startede sin fodboldkarriere som 8 årig i 1952 sammen med vennen og skolekammeraten Bent Maler Kristensen. På det tidspunkt rådede Sunds IF over tre ungdomshold puslinge, drenge og junior. I starten af 60 erne fik Jens debut på førsteholdet og spillede her i en årrække blandt andet sammen Erik Nørgaard, Niels Arne Birk, John Jensen, Ole Andersen og Bent Kristensen. Midt i 70 erne valgte Jens at overgå til motionsafdelingen, hvor han stadig i dag er aktiv på + 55 holdet.

3 I frivillighedens tjeneste Fri Willy 2012 vil særligt blive husket for anerkendelse af Willy Bager Nielsens store arbejde med at finde frivillige hjælpere til utallige opgaver i foreningens navn. Willys helt unikke egenskab med at finde det bedste i alle, han møder på sin vej, blev fortjent hædret med Borgerforeningens ærespris i form af Årets Sunds Borger. For os i bestyrelsen er det særligt glædeligt, at Willy gang på gang fremhæver, at det ikke er belønningen i form af indtjente midler, der driver frivilligheden, men behovet for samvær og oplevelser i et fællesskab. Herning Folkeblad gik så vidt at døbe Willy som Fri Willy. Så bliver det ikke større. Økonomi og retning i Sunds IF Det er lidt som 90 års fødselsdagen, når man siger økonomi og retning i Sunds IF. Bestyrelsen holder nemlig fast i en stram økonomistyring, hvor der også skal være balance i økonomien med virkeliggørelse af vision 2015 og Vi arbejder forsat med den dagsorden, at budgetterne i Sunds IF skal holde og ikke må være afhængige af indtægter fra Eventafdelingen. De seneste års udvikling i Sunds Event har dog gjort, at vi indtil videre har valgt at tilbyde de enkelte afdelinger 50 % af indtjeningen ved aktiv deltagelse i løsning af opgaverne. Derudover har de enkelte afdelinger fortsat mulighed for indtjening af midler ved mindre aktiviteter, som ikke henhører under Eventafdelingen. Uanset om det er fra fællespuljen af aktiviteter eller mindre aktiviteter i afdelingerne gælder det, at alle penge indtjent i foreningens navn også skal bruges i foreningens navn.

4 Beretning fra styregruppen: Sunds IF Sport Formand: Ole Olesen Jesper Bangsgaard Torben Hagelskjær Henrik Mortensen Kitt Kok Thomas Jensen Christian Clausen Søren Peder Jensen Lennart Jensen Tovholder: Centerleder Per V. Nielsen Medlemstal Medlemmer Under 19 år Mellem 19 og år Over 25 år Kun for mænd 52 Total Antal hold Ungdom Ungdom 9 1 Ungdom Ungdom Ungdom Senior Senior Motion Motion Indendørs Total Ledere Total

5 Det er svært ikke at have armene højt over hovedet, når vi kigger på medlemsoversigten. Ved årets udgang nåede vi indtil videre det højeste medlemstal i foreningens historie med medlemmer af vinterklubben Kun For Mænd, i alt 734 medlemmer. Sportsudvalget er meget stolt over, at det nu er lykkes os gennem flere år at fastholde vores position i toppen blandt Jyllands fodboldklubber og fortsat være den største fodboldklub i Herning kommune. Ydermere må man sige, at medlemstallet virkelig er imponerede, når grundlaget er en by med ca indbyggere. Det vidner om en stor grad af accept af den måde, vi driver fodboldaktiviteten på. Den gode udvikling i Sunds IF er kommet ved målrettet og hårdt arbejde gennem mange år. Rigtig mange ledere har aktier i det arbejde, som vi fra sportsudvalget gerne vil takke for. Det er særligt målrettet arbejde med flytning af fokus fra resultater til udvikling af den enkelte spiller, som har givet retning for ungdomsarbejdet gennem de seneste år. DBU s holdninger og handlinger er i dag grundpiller i vores arbejde med børne- og ungdomsfodbold. Vision 2015 en status At stoppe op og se tilbage er vel godt i mange sammenhænge. Det gælder nok også, når vi snakker Vision Tilbage i 2007 lancerede vi Vision 2015 efter et langt forløb med konsulentbistand fra JBU. En vision, hvor Sunds IF i 2015 skulle være Herning kommunes førende amatør fodboldklub såvel medlemsmæssigt som økonomisk og resultatmæssigt med ungdoms- og seniorhold på højt niveau. En ambitiøst plan, som indeholdt en række initiativer til at opnå målet. Samtidig havde DBU igangsat en proces med en rød tråd for ungdomsarbejdet i landets fodboldklubber. En rød tråd (Holdninger og Handlinger), som skulle sikre udvikling af den enkelte spiller og modvirke frafald af medlemmer. Sportsudvalget valgte ret hurtig at springe på de nye måder at tænke ungdomsfodbold på. Det betød samtidig, at Vision 2015 fik en lidt anden drejning og vægtning. Fra en resultatfiksering til udviklingsfiksering, men med det samme mål at være Herning Kommunes førende amatør fodboldklub. Vi har nu arbejdet med visionen i 6 år hvor langt er vi kommet? Gode fysiske rammer: Idrætscenter Sunds Vest med ansættelse af centerleder Nye fodboldbaner som følge af omfartsvejen Nyt lysanlæg som følge af omfartsvejen Nyt spilletøjskoncept Nyt koncept på rekvisitter (boldvogn til alle afdelinger)

6 Gode rammer for ledere i Sunds IF: Fastsættelse af holdninger til rekruttering, fastholdelse og honorering af frivillige ledere Årlige lederture, ledermøder og sociale arrangementer for de frivillige Hjemmeside anno 2013 Godt indhold sportsaktiviteten Omorganisering af sportsafdelingen (sportsudvalg og nye jobprofiler) Forventningsafstemning mellem spillere, forældre og klubben Årsplaner i alle afdelinger Proces med implementering af holdninger og handlinger i ungdomsarbejdet Uddannelsesplaner i ungdomsafdelingen Deltagelse i studie- og udviklingsture for sportsudvalget Flere fodboldtimer gennem de rigtige aktiviteter, der understøtter holdninger og handlinger: DBU Mikrofodboldskole, DBU Sommerfodboldskole, DBU Pigeraketten, DBU Kom ud af pomfritten Etablering af Vintergruppen Kun For Mænd En måling i dag Vi er kommet rigtig langt og på nogle områder helt i land i forhold til visionen. Vi er i dag Herning kommunes største fodboldklub med 682 medlemmer. Vi har gennem de seneste år haft en meget høj talentudviklingsrate på drengesiden. På pigesiden har vi stort set ungdomshold i alle rækker og med flotte resultater fra jyske mesterskaber i indendørsfodbold til puljevindere i A-rækken for U15 og U18 piger det seneste år. Økonomisk har vi i dag en meget sund klub med tradition for sammenhæng mellem indtægter og udgifter. Vi mangler stadig at få gevinsterne helt frem til seniorafdelingen. U15 Piger vinder Jysk Mesterskab i indefodbold i Jelling U15 Piger sølvvinder til Veronello Cup 2012

7 Vejen frem til 2015 vil omfatte en række nye tiltag: Multibane ved Idrætscenter Sunds Vest Kunststofbane Tribune til bane 1 Nyt idrætscenter sammen med Skalmejeskolen og Skalmejegården (vision 2020) Ansættelse af sportslig leder Obligatoriske aktiviteter i sportsafdelingen (der understøtter holdninger og handlinger) Frie aktiviteter i sportsafdelingen (der understøtter holdninger og handlinger) Begynderfodboldskole (fantastisk fodboldstart for børn og forældre) Sammenhæng mellem ungdom og seniorfodbold Samarbejde omkring skolefodbold Pigeudviklingsaktiviteter Støtteordning til Sunds IF talenter udenfor Sunds IF Rekruttering af unge ledere (foreningskørekort) Vision for sponsorarbejdet Vision for event arbejdet Succes med nyt spilletøjskoncept Efter pres fra spillere og ledere om et mere nutidig og fleksibel set up blev der i foråret 2012 indført muligheden for køb private spillesæt i klubben. Valget fandt på en Adidas kampdragt, som lever op til nutidens krav om klubprofil, sponsordisponering og spillernavn. Det nye set up blev indført efter en grundig vurdering og testperiode i ungdomsafdelingen og med en efterfølgende dialog med vore hovedsponsorer. Interessen for det nye set up har været meget positivt med næsten 100 % køb i de udvalgte afdelinger. Forældrebekymringer om forskelsbehandling af børn og unge samt angreb på foreningstanken viste sig heldigvis ikke at være tilfældet.

8 Den åbne proces med test, involvering af sponsorer og interne drøftelser i klubledelsen har efter vores opfattelse banet vejen for succesen. Vi underkender dog på ingen måde, at der i forbindelse med det nye set up har været udfordringer med præciseringer på brug af tøjet, praktiske forhold med vask mm. samt kvalitet på trykning af navn og reklamer. Vi tillader os dog samlet set at se det nye spilletøjskoncept som en kæmpe succes. Beretning fra styregruppen: Sunds IF Center Formand: Anders Knudsen Jens Kock Erik Dalbjerg Pia Krøjgaard Peder Vestergaard Ronald Boysen Stærkt samarbejde med Skalmejegården og Kommunen Vi har stadig et godt samarbejde med Skalmejegården og Kommunen. Vi har en aftale med Skalmejegården om, at de stadig er interesseret i at bruge klubhuset, hvilket er med til at understøtte driften af centeret. Vi er i løbende dialog med Bo fra Kommunens driftsafdeling omkring baner og udenomsarealer. Den gode dialog har blandt andet muliggjort det nye lysanlæg. Centerlederen Vi er fra centerudvalgets side også meget godt tilfreds med det arbejde, som vores centerleder udfører til gavn for foreningens ledere og brugere. Per har været en stor hjælp med sin synlighed, hvorved han kan hjælpe og vejlede klubbens mange brugere. Herudover har Per påtaget sig at være tovholder/sekretær for Sporten, hvorved han også har mulighed for at være på forkant på hvilke aktiviteter, der løber af staben. Klubhus Vi har lavet nogle omflytninger i forbindelse med pavillonen, som har frigjort noget mere depot plads. Her er der også blevet lavet er holdmøde rum, som kan bruges til hold/kamp møder. Der ud over er det også muligt, at ledere efter træning kan have nogle uformelle møder i depotrummet og evaluere dagens træning eller kamp. Vi vil i 2013 opfriske kantinen med nyt maling og gardiner. Vi vil også tjekke energitabet fra klubhuset for at se, om vi kan lave yderligere forbedringer. Skalmejegården har et ønske om, at der bliver lavet et vindfang ved indgangen. Baner Lysbanen er klar til brug. Hvem der skal træne hvor og hvornår, laver Per en plan for. Vi er i gang med at undersøge muligheden for at få lavet en mindre tribune på vest siden af stadion.

9 Trekantsområde Der bliver stadig arbejdet på, hvad der skal ske med området syd for klubhuset. Vi afventer i øjeblikket udspil fra Skalmejeskolen og Skalmejegården, dog vil klubben arbejde for, at der bliver etableret en 40x20 m. multibane med kunstgræs. Hvis Skalmejeskolen og Skalmejegården ikke vil bruge arealet, bliver den lagt i græs.

10 Beretning fra styregruppen: Økonomiudvalg Formand: Jan Højgaard Jørn Sørensen Pia Krøjgård Anders Frederiksen Økonomi Det samlede resultat for Sunds IF udviser et positivt beløb på , som er fordelt således: Sunds IF Sport Sunds IF Center Sunds IF Event Total Bestyrelsen er meget tilfreds med resultatet, som er kommet i hus ved stor ansvarlighed i de enkelte styregrupper. Økonomiudvalgets opgave har de seneste år været en sparring til den daglige driftsopgave for kassereren. En driftsopgave, som til stadighed varetages af Pia Krøjgaard med stort engagement og kompetent hånd. Årsplanen for Økonomiudvalget for 2013 vil omfatte en videreførelse af arbejdet visions- og driftsplan for sponsorarbejdet og dels en kortlægning af arbejdsopgaverne i økonomiudvalget - herunder et servicetjek på økonomistyring af aktiviteter i foreningens navn. Sponsorer i Sunds IF Vi mistede desværre en af vore hovedsponsorer i 2012 med konkurs af firmaet Arnold D - XL BYG. Det gjorde, at vi straks udsatte nogle af vore udviklingsaktiviteter i efteråret. Heldigvis har vi først i det nye år fået en ny hovedsponsor i Lyngsøe Rainwear. Det betyder, at vi har genskabt niveauet fra indgangen til 2012 med tre hovedsponsorer og en række eksklusiv- og guldsponsorer. I en økonomisk svær tid er vi lidt stolt over at det er lykkes os at fastholde sponsorindtægterne i klubben. Vi er dybt taknemmelige for støtten fra erhvervslivet, som her anerkender det arbejde, vi laver for byens børn, unge og ældre. Vi er også godt klar over, at det forpligter i en tid med sparsomme ressourcer. Derfor vil vi også være økonomisk ansvarlige men samtidig sikre, at de penge, der bliver givet til drift af foreningens kerneydelse, også bliver brugt i den henseende. Det skulle gerne fremgå, at årsregnskabet, hvor kontingenter, tilskud fra det offentlige og sponsorindtægter alle er brugt til drift af foreningsaktiviteten fodbold. Til sikring af et godt samarbejde og netværk blandt vore sponsorer inviterer vi hvert år til et sponsorarrangement var ingen undtagelse, hvor arrangementet indeholdt spisning i klubhuset med efterfølgende superligakamp på MCH Arena

11 Beretning fra styregruppen: Lederudvalg Formand: Ole Olesen Jan Højgaard Kitt Kok Ole Petersen Lederudvalget har til formål at understøtte foreningens opgave med rekruttering, fastholdelse og honorering af frivillige ledere. Eller sagt på en anden måde - Sunds Ifs HR afdeling. Hjemmesiden kommunikation Vi lever jo i en digital verden, og derfor besluttede bestyrelsen også forrige efterår at flytte ansvaret for hjemmesiden til lederudvalget. En beslutning, som vi i dag kan se var rigtig - ikke mindst takket være et fantastisk arbejdsindsat fra Jesper Bangsgaard. Hans utrættelige arbejde med at få beslutninger og nyheder på hjemmesiden fra time til time har gjort, at vi i dag har en top tunet hjemmeside. Selvom vi i videst muligt omfang bruger den digitale kommunikation til ledere i foreningen, er vi godt klar over, at det ikke kan stå alene. Fællesskab i form af ledermøder og sociale arrangementer er fortsat kernepunkter i vores årsplan til bevarelse og udvikling af det frivillige lederskab. Rekruttering af frivillige ledere Lederudvalget har til ansvar at styre processen med rekruttering af ledere fra bestyrelsen og styregrupper til trænere og ledere i sportsafdelingen. Det bærende for rekruttering er, at forældre inddrages så tidligt som muligt og på alle niveauer. Organisering med styregrupper gør, at vi målrettet rekrutterer i forhold til kompetencer og interesseområder. Det har vi med stor succes arbejdet med de seneste år. For til stadighed at skabe en god ramme for forventningsafstemning med forældre har vi i 2012 nærmere beskrevet grundfundamentet for drift af ungdomsafdelingen og de enkelte roller for det frivillige ungdomsarbejde. Det er efter vores opfattelse vigtigt, at forældre kender baggrunden for vore organisation. Ungdomsarbejdet tager jo som bekendt udgangspunkt i DBU s holdning og handlinger. Det er efter vores opfattelse helt afgørende, at forældre ved indmeldelse af deres barn får kendskab til foreningens holdninger og mål med ungdomsarbejdet. Fastholdelse og honorering af frivillige ledere Det er klubbens holdning og opfattelse, at det ikke er honorering i penge, der er afgørende for et job som frivillig. Vi tror mere på, at klare holdninger, rammer og et godt socialt netværk er medvirkende til, at man siger ja til et job som frivillig.

12 Med det som rammen arbejder vi i to spor. Vi stiller krav - kompetenceudvikling af den enkelte ledere med stor fokus på sportslig uddannelse og kurser samt personlig udvikling i form af foredrag og ledermøder i klubben Vi hygger os der skabes rum og plads for sociale aktiviteter i klubben i form af ledertur, sommerfest og lignende 2012 vidner igen om rigtig mange aktiviteter. Sportsafdelingen har haft mange trænere og ledere på uddannelse og kurser. Socialt gik årets ledertur til MCH Arena, hvor der forinden var foredrag om FCM fodboldsamarbejdet og spisning i klubhuset. Sommerfesten blev afviklet i forbindelse med byfesten, hvor årets ungdomsleder Lennart Jensen - traditionen tro blev hædret. Fælles ledermøde i september blev afholdt med et internt program i klubhuset. Beretning fra styregruppen: Sunds IF Event Formand: Jesper Lauridsen Erik Dalbjerg Bo Mortensen Kaj Jørgensen Per Vallebæk Eventafdelingen har igen i år fundet nye indtægtsmuligheder til fælleskassen i Sunds IF. Pengene er indtjent gennem masser af arbejdskraft af frivillige på MCH Arena, Jyske Bank Boxen til blandt andet: Januar: DR Sporten i Boxen Januar: Batman i Boxen Februar: Ramstein i Boxen Marts: X-Factor i Boxen April: Michael Buble i Boxen Maj: Giro Italia i Herning by Maj: K West og Jay Z i Boxen Juni: Sport og Byfest i Sunds Juni: Andrea Bocelli i Boxen Juli: Grøn Koncert i Esbjerg Oktober: Alegria Le Cirque du Soleil i Boxen December: Mikkel Kessler i Boxen Sports og Byfesten i Sunds, hvor de store indtægtskilder er salg af T-shirt og samt reklamer i Byfest folderen. Arbejdet på MCH/Jyske Bank Boxen er hovedsagligt folk, som ikke normalt har deres daglige gang i Sunds IF. Dette gør, at vi heller ikke i 2012 skulle trække på vores frivillige ledere til opgaver, som er en indtægtskilde til Sunds IF. Dette gør igen i år, at vores dygtige ledere og instruktører helt og holdent næsten kun skal koncentre sig om at dygtiggøre deres spillere i hver deres respektive afdeling.

13 De gode økonomiske resultater de seneste år har gjort, at der igen i år har været mulighed for at tjene ekstra penge med 50 / 50 % ordningen. Alt i alt havde vi ca. 140 hjælpere i gang i byfest hjælperne + MCH Arena hjælperne, så stor tak til alle de frivillige

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2011 Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2013 Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2014 Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer: Beretning 2018 Indledning: Beretningen for 2018 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2010 Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2007 INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Foreningens struktur

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer: Beretning 2016 Indledning: Beretningen for 2016 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer: Beretning 2015 Indledning: Beretningen for 2015 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer: Beretning 2017 Indledning: Beretningen for 2017 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2009 INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

BLIV SPONSOR I SKAGEN IDRÆTS KLUB

BLIV SPONSOR I SKAGEN IDRÆTS KLUB BLIV SPONSOR I SKAGEN IDRÆTS KLUB VIL DU STØTTE ET AF BYENS FLAGSKIBE? Skagen Idræts Klub er en breddeklub, der har en god kontaktflade til alle generationer. I klubben har vi mange aktive medlemmer på

Læs mere

fokus på børn og unge

fokus på børn og unge Målrettet fokus fokus på børn og unge I Vodskov gør de meget ud af at sætte børene i fokus. Derfor har DBU kåret dem til årets børneklub. Vodskov IF i Nordjylland er af DBU kåret til Årets Børneklub 2010

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Har du lyst til at støtte Aunslev I.F. i arbejdet med at skabe bedre forhold for vores medlemmer OG samtidig promovere din virksomhed? Aunslev IF sponsorkoncept

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018 Skjold Birkerød Fodbold Infomøde 23. august 2018 Agenda [19.30-19.35] Velkomst samt vision og organisation Henrik Sloth, Formand [19.35-19.50] De sportslige visioner og tiltag Troels Munck, Sportsudvalg

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Stress kender. Tekst: Klaus Hansen. Fotos: Henrik Bjerregrav

Stress kender. Tekst: Klaus Hansen. Fotos: Henrik Bjerregrav Stress kender ildsjælen Tekst: Klaus Hansen. Fotos: Henrik Bjerregrav Familien Knudsen bor blot to fodboldbaner fra Sunds IF s baner og klubhus. Oprindeligt skulle Anders have overtaget sin fars gård,

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015 Generalforsamling i FUIK fredag d. 26.02.2016 Bestyrelsens beretning for 2015 2015 blev igen et travlt, spændende og indholdsrigt år i FUIK med mange gode oplevelser og nye tiltag. Det sportslige er og

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Velkommen til Hammel GF Fodbold Generalforsamling 2017 Året der gik Fodbold året 2016 har været travlt for bestyrelsen. Der har været den normale drift,

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder Skriftlig orientering til idrætsrådet DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder DIF Get2Sport https://www.dif.dk/da/politik/vi-goer/social-ansvarlighed DIF Get2Sport er en indsats,

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Lidt baggrund om Sundby

Lidt baggrund om Sundby Beretning 2018 Lidt baggrund om Sundby På 15 år er vi gået fra 30 ungdomsmedlemmer til 800 spillere under 25, heraf 709 under 18 år. Det er lykkedes at fastholde de unge mellem 13-18 år. Vi er kommet over

Læs mere

Hvilke udfordringer har fodboldklubberne i dag?

Hvilke udfordringer har fodboldklubberne i dag? Hvilke udfordringer har fodboldklubberne i dag? Organiser Jer 2 eller 3 og drøft dette Herefter fremlæggelse / diskussion Konklusion efter ophængte stickers! I skal hurtigt i gang. Hvilke udfordringer

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016 LUI GENERALFORSAMLING 31. marts 2016 GENERALFORSAMLING 31. MARTS 2016 DAGSORDEN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Valg af dirigent Foreningens beretning Planer for næste års aktiviteter Afdelingernes

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Beretning 2014. Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet.

Beretning 2014. Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet. GE Beretning 2014 Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet. Vedr. beretning for 2013 vil jeg komme ind på følgende pkt.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere