FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009"

Transkript

1 FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets syvende Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste 2 måneders travlhed i FB. Det er med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior og mange andre ting. Næste Nyhedsbrev er på banen 1. november Mener du, at andre bør modtage Nyhedsbrevet, så kan de gå ind på klubbens hjemmeside og tilmelde sig. Udfyld blot adresse og så er man koblet på Nyhedsbrevet. Frederiksberg Boldklubs Nyhedsbrev modtages pr. 1.oktober 2009 af 1134 mailadresser.

2 Månedens tilbud Oktober 2009: I samarbejde med Intersport Klub & Erhverv og Nike Denmark, vil denne side hver måned indeholde et storstilet tilbud på en Nike-vare til latterligt billige penge, i forhold til den vejledende udsalgspris. Månedens tilbud for oktober 2009 er: Nike soft nylon open hem pant Normalpris: 399,95 FB-pris i oktober: 299,95 Spørg i butikken på Falkoner Allé 41, efter Månedens FB-tilbud.

3 Frederiksberg Boldklub er Danmarks 16. største: FB er placeret som nummer 16 blandt 1618 registrerede fodboldklubber i Danmark, viser den nye opgørelse over medlemsstatistikker fra Danmarks Idræts-Forbund. FB har indberettet medlemstallet 1005, hvilket placerer klubben som 7. størst i København og i skrivende stund er der en del flere end de 1005 medlemmer, da medlemstallet allerede skulle oplyses til DIF i februar måned. Danmarks største fodboldklub er fortsat Boldklubben Skjold inde fra Fælledparken, der på trods af tilbagegang huser ikke færre end 1628 medlemmer. I Danmark befinder sig i alt registrerede fodboldspillere fra 3 til 100 år og det tal er ligeledes steget over det sidste år ligesom det mest glædelige ved de nye opgørelser er, at medlemstallet blandt de 13 til 19 årige, både i FB og i lokalunionerne, er steget i det forgangne år. Dette skyldes i høj grad den fokus som klubberne har fået omkring fastholdelse af unge spillere, hvor trænerne efterhånden er blevet helt anderledes klædt på i forhold til at beskæftige sig med unge mennesker.

4 Kontingentrestancer: I sommerpausen udsendte klubben, eller rettere PBS kontingentopkrævninger for perioden fra den 1. august 2009 til den 28. februar Der havde desværre indsneget sig en fejl i disse opkrævninger, da kontingentperioden var sat fra den 01. marts til den 31. juli Administrationen har haft en del henvendelser omkring dette men fakta er at, der skulle have stået fra den 1. august 2009 til den 28. februar Beløbet mv. stemte korrekt og langt de fleste valgte heldigvis bare at betale. FB beklager fejlen. Pt. er der 269 debitorer i restance, dog er 100 af disse nye medlemmer - men det samlede skyldige beløb til klubben fra medlemmerne er simpelthen for højt. Derfor vil bestyrelsen endnu engang gå i krig med at få skilt fårene fra bukkene i den kommende periode. Klubben er tilmeldt PBS, således at klubbens medlemmer ikke behøver at huske betalingsfrister for kontingent. Klubben opfordrer alle til at hoppe med på denne vogn. Man kan tilmelde sig via klubbens hjemmeside:

5 Her er muligheden for at støtte Frederiksberg Boldklub Besøg Salon Guri s på Ane Katrinesvej 2, 2000 Frederiksberg så støtter du FB med kontante midler. Bestil en tid hos hende, og sig I er fra Frederiksberg Boldklub. For hver gang I laver en bestilling (og en betaling ), giver Salon Guri s X-antal kr. til boldklubben Dameklip 50 kr. - Herre klip 40 kr. Børneklip 30 kr. FB håber alle vil bakke op om dette fremragende initiativ, og på den måde være med til at støtte op om klubben og dens aktiviteter. - Tilbuddet gælder på nuværende tidspunkt, i hele oktober og november måned (2009) Læs meget mere om Salon Guri s her:

6 Månedens Trænerprofil: Navn og fødselsår: Kim Henriksen / 1978 Stilling: Studerende Træner for: U 15 Drenge -2 Årgang 1995 Træner i FB siden: Marts 2008 Favoritklubber: Tottenham Hotspur Favoritspiller: Michael Laudrup og Diego Maradona Favorittræner: Johan Cruyff Hvorfor træner i FB: Harmonien, tankegangen, fællesskabet

7 Månedens Spillerprofil: Navn og alder: Ali Nori Fatah / 15 år Klasse: Skolen på Duevej / 9. klasse Favoritmad: Lasagne og sharwarma Spiller på: U 17 drenge 94-2 Antal sæsoner i FB: 5 år Favoritklubber: FC Barcelona Favoritspiller: Cristiano Ronaldo Hvorfor spiller du i FB: Venskaber, ligger tæt på hjem, flinke trænere og ledere

8 Nyt fra børneafdelingen: Børneafdelingen står overfor en vintersæson indendørs. Fordelingen ser således ud: 05-sort: Johannesskolen, lørdage kl gul: Søndermarkskolen, mandage kl sort: Johannesskolen, lørdage kl gul: Falkonergården, torsdage kl blå: Søndermarkskolen, torsdage kl hvid: Søndermarkskolen, tirsdage kl rød: Søndermarkskolen, tirsdage kl sort: Søndermarkskolen, mandage kl gul: Vanløse skole, onsdage kl hvid: Frederiksberg HF, mandage kl rød: Frederiksberg HF, tirsdage kl sort: Johannesskolen, lørdage kl gul: Søndermarkskolen, torsdage kl blå: Søndermarkskolen, onsdage kl hvid: Frederiksberg HF, onsdage kl rød: Falkonergården, tirsdage kl sort: Falkonergården, tirsdage kl gul: Søndermarkskolen, onsdage kl hvid: Falkonergården, torsdage kl rød: Kunstbane 2, fredage kl sort: Lindevangskolen, mandage kl gul: Falkonergården, torsdage kl

9 Nyt fra pigeafdelingen: Fodbold er blevet pigernes foretrukne idrætsgren, hvor det tidligere var håndbolden der dominerede. Nye statistikker viser at pigefodbold vinder ind overalt i landet og det samme er tilfældet i FB, hvor ventelisterne desværre begynder at hobe sig op. I august måned fik pigeafdelingen endnu et nyt hold. Denne gang er det et nystartet U 14 Pigehold der er tale om, som allerede nu er på 16 indmeldte piger fra årgang Dette fuldender pigeafdelingen, således at alle årgange fra årgang 2001 til årgang 1992 er på plads. Endvidere har Ungdomsudvalget besluttet fremover, at også i de helt små årgange, vil man satse på rene pigehold, frem for at de spiller sammen med drenge frem til de når 8 års alderen. Man er overbevidst om, at dette vil medføre et endnu større boom blandt pigespillere. Mod slutningen af året peger pilen i retning af at FB starter endnu et U 9 Pigehold op, altså for piger født i Her er der en markant venteliste og det ser ud til at en træner til det nye hold snart er landet. Fremtidsudsigterne for pigeafdelingen, hedder to hold i hver årgang således at der er et fornuftigt fundament tilstede når pigerne vokser sig ældre og hvor nogle falder bort til fordel for andet indhold i livet.

10 Nyt fra ungdomssektoren: Sæsonen er i fuld gang og også i ungdomssektoren, som det er tilfældet med pigefodbolden, oplever FB i disse måneder en kraftig fremgang af medlemmer. FB har ikke færre end fem U 17 hold, to hold i ældste årgang (1993) og tre hold i yngste årgang (1994). Hermed er grundlaget endelig skabt, fra at efter sommerpausen 2010, så kan FB mønstre U 19 hold hvert år. En målsætning der blev lavet for efterhånden 4 år tilbage og som nu ser ud til at lykkes. Der er stor fokus på fastholdelse i ungdomssektoren og endnu flere tiltag vil blive skabt fremover, for at holde bedre fast i de unge mennesker. Hvis man tager FBs U 15 hold, altså spillere født i årgang 1995, så mønstrer den 3 af slagsen med omkring 20 spillere i hver trup. Både 95-1 og 95-2 drager sammen med klubbens U 18 piger til stævne i Barcelona i efterårsferien og dermed er der lagt yderligere grobund i arbejdet omkring fastholdelse. U 14 holdene, altså spillere født i 1996, er ligeledes blevet udbygget. Man er gået fra to til tre hold hvilket tegner lovende før årgangen fra foråret 2010 går i gang med 11 mandsfodbold. U 13 med spillere født i 1997, mønstrer 4 hold og tæller i alt 60 spillere i alt. Her er der venteliste, som desværre er lang, men omvendt et signal om at interessen er stor. Det samme er tilfældet for de 4 U 12 hold med spillere fra 1998.

11 Meddelelser fra ungdomsudvalget: Ungdomsudvalget har afholdt møde i september måned og referatet kan læses her: Øvrige meddelelser: Sidste uge udendørs på græsbanerne er uge 43 altså ugen efter efterårsferien. Der er opstart på Kunst og i gymnastiksalene fra mandag i uge 44. FB-ungdom har fået afslag på ansøgning til at indføre varme i ungdommens materialerum og må derfor igen indstille sig på en vinter hvor boldene risikerer at blive hårde pga. frosten. Man opfordrer derfor trænere til at opbevare bolde hjemme, hvis man har mulighed herfor. Kommunalt har man igen i år forsøgt sig med en ansøgning om at få boldbure ud på skolerne at stå vinteren igennem. Men pga. pladsmangel er dette desværre fortsat ikke aktuelt og derfor skal trænere/forældre fortsat medbringe både bolde og minimål fra klubbens materialerum. Årets juleafslutninger for børne- og pigeafdelingen afholdes i Frederiksberg Hallen, hal 4, søndag den 6. december fra og søndag den 13. december fra kl Nærmere information udgår fra trænerne i starten af november måned. Men book allerede de to dage i kalenderen nu, såfremt dit barn tilhører børne- eller pigeafdelingen.

12 Per Røntved gæster FB: Ved ungdomsafdelingen årlige julefrokost, fredag den 13. november for alle de hårdtarbejdende, frivillige og dygtige trænere og ledere får man i år fornemt besøg, da det er lykkes at få den gamle landsholdskæmpe, Per Røntved ud. Per Røntved kommer og holder halvanden times nostalgisk foredrag om sin lange fodboldkarriere, der startede i Brønshøj, førte ham til tyske Werder Bremen hvor han havde mange oplevelser med den verdensberømte/berygtede Otto Rehagel og til USA, hvor han dog brat måtte stoppe sin karriere, pga. en hjerneblødning, der medførte lammelser i den ene side. Per Røntved fortæller gribende om sin sygdom som han fortsat er lidende under, om sin landsholdskarriere hvor han opnåede 75 landskampe og om de olympiske lege i München. Interesseret? Kontakt FB-kontoret for nærmere info på tlf

13 Da Vejle Boldklub kom til byen Det var en stor dag i FBs historie, da traditionsrige Vejle Boldklub fra 1. division, gæstede Frederiksberg Stadion, onsdag den 23. september i 1/16 finalerne i Ekstra Bladet Cup, som den danske pokalturnering kaldes. Efter 3 indledende pokalkampe under KBU i foråret, havde FBs 1. herreseniorhold, der ligger placeret i Danmarksserien vundet i 1. runde over Virum-Sorgenfri og efterfølgende blev Værløse Boldklub slået ud i 2. runde. Kampen skabte en masse omtale, over 500 tilskuere og der var i det hele taget en del positivt postyr omkring kampen, da FB ikke ligefrem er vant til sikkerhedsforanstaltninger, proportioner fra DBU omkring entré samt indtægter og udgifter som skal deles med modstanderen. Rent sportsligt kunne FB ikke hamle op med de gæve østjyder, som sikkert og kontrolleret vandt kampen med 4-0 men alligevel en stor dag for både FB og spillertruppen på 1. HS.

14 Hjemmesiden - Statistik: Hjemmesiden er fortsat stærkt kørende. Indtil videre med opgørelse her den 1. oktober, har ikke færre end unikke adresse besøgt FBs hjemmeside i løbet af På samme tidspunkt i 2008, lød tallet kun på besøgende, dvs. besøgstallet er næsten fordoblet i løbet af det sidste års tid. I gennemsnit besøges hjemmesiden af 188 unikke adresser dagligt. Mest besøgte side er fortsat den særskilte sektion omkring klubbens 1. hold, som er placeret i Danmarksserien. Her er der meget run på i weekenderne og på mandage og tirsdage. Siden har i alt op mod 400 visninger dagligt. Husk ligeledes at du kan fortsat blive ven med og fan af Frederiksberg Boldklub på facebook. Vi nærmer os nu 500 fans, som er kommet til på et halvt års tid så hop med:

15 Farvel til gamle og velkommen til nye trænere i ungdomsafdelingen: Vi har sagt farvel til følgende trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: René Thiemke (97-2) Kim Berg (95-3) Mia Zoega Nielsen (U 12 Piger) Jesper Karup Pedersen (98-4) Ungdomsudvalget takker tidligere trænere for et flot og stort stykke arbejde. Vi har sagt goddag til følgende nye trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Frank Blem Nielsen (03-hvid) Martin Teglman (02-gul) Louis Hellmann (02-gul) Christoph Fuchs (94-2) Casper Christensen (94-3) Morten Lindberg Hansen (96-3) Anders Jacobsen (97-2) Emil Sjølin Andersen (U 12 Piger) Lars Espersen (98-4) Ungdomsudvalget byder rigtig hjertelig velkommen.

16 Nyt fra seniorafdelingen: Nyt fra 1. HS: Efter et pokaleventyr og en flot start på Danmarksserien, hvor FB jo som bekendt er oprykkere møder holdet nu en modstand, hvor det ikke altid går som man ønsker. Holdet har spillet 7 kampe og vundet 3, spillet 1 uafgjort samt tabt 3 kampe. Danmarksserien er svær at blive klog på og med undtagelse af Elite 3000 fra Helsingør, der fører suverænt, så fornemmer man en række hvor alle kan slå alle og derfor er FBs midterplacering, ikke langt fra toppen men heller ikke langt fra bunden, en yderst tilfredsstillende placering efter halvdelen af efterårs- Sæsonen, hvor der nu resterer 6 kampe. Husk at følge FB i Danmarksserien på FBs hjemmeside:

17 Nyt fra 2. HS: Peter Jensens tropper ligger godt til i Serie 1, hvor der i efteråret ikke er mulighed for oprykning. Selvom det i øjeblikket, med 4 kampe tilbage af efteråret, kun rækker til en placering som nummer 7, så er holdet kun 3 point fra en 2. plads. Nyt fra 3. HS: 3. HS ligger lunt placeret i Serie 2, hvor holdet har afviklet deres første 8 kampe med 4 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag. Det giver aktuelt en placering midt i rækken, men med ganske lille margen op til en topplacering. Der spilles i alt 10 kampe. Nyt fra 4. HS: FBs 4. hold, som spiller i Serie 4, var i foråret ikke langtfra at rykke op i Serie 3. Dette ser nu ud til at lykkes, i det holdet med 3 kampe tilbage, ligger nummer 1 dog er kampen om de 2 oprykningspladser tæt, så alt kan ske endnu. Nyt fra 1. damer: Damerne i Københavnsserien har haft et skidt efterår rent resultatmæssigt. Men med 1 kamp tilbage mod et andet af bundholdene, bør nedrykning ikke blive aktuel holdet kan i hvert fald selv afgøre det, hvilket må være det vigtigste. Nyt fra 2. damer: 2. damer er i efteråret helt suveræne i Serie 2. Efter 6 kampe, har holdet vundet 5 og kun tabt 1 enkelt kamp. Dette betyder at med kun én kamp tilbage bør 2. damer rykke op i Serie 1.

18 Forpagtere: Kenneth Larsen og Jesmar Zambrano Larsen Kontakt: Tlf eller mail: Åbningstider: Hverdage kl Weekender kl

19

20 Super tilbud fra Intersport: Jens Jessens Vej Frederiksberg

21 Jens Jessens Vej Frederiksberg DTA har været en fremragende samarbejdspartner i hele Klubben har lavet en aftale om målmandstræning for seniormålmændene og det er gået over alt forventning. Det føles nærmest som om at målmandstræneren er en del af selve 1. HS hvilket giver god tryghed hos klubbens seniormålmænd. Læs nærmere om DTA i nedenstående eller besøg deres hjemmeside

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 8. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders travlhed i FB. Næste Nyhedsbrev er først på banen den

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior og mange andre ting. FB-Kontoret

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets tredje Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sidste Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger samt generelle informationer. Næste Nyhedsbrev

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev. Sidste måneds Nyhedsbrev måtte desværre udgå pga. ekstraordinær travlhed. Denne gang omhandlende nyt

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 1. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders begivenheder i FB. Næste Nyhedsbrev er på banen den 1. april 2010.

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. Medlemstal offentliggjort: Danmarks Idræts Forbund, DIF har netop offentliggjort medlemstallene for deres forskellige forbund, og her kan FB bryste sig med, blandt

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets andet Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1338 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket i efterårsferien

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets første Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2010

Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1251 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Månedens tilbud fra Intersport Juni 2010

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007. Så er FB på banen igen med årets sidste Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyheder fra de forskellige afdelinger og ungdomsudvalget, juleafslutning for børne- og

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008 Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets andet Nyhedsbrev. Pga. stort aktivitetsniveau og generel travlhed, samt et hav af endnu ikke afsluttede forhandlinger, måtte

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Nyhedsbrev December 2010

Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1349 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket mellem

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD.

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. AUGUST-SEPTEMBER. 2015+ Udarbejdet 14/8 version 1 Fredag, d. 14/8 : Udover almindelig træningstid ifølge nødplan træner U 16 kl. 19 22 I hal D 2. Lørdag, d. 15/8 : TRÆNINGSWEEKEND

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog

Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog Januar 2011 Holdningskatalog for FB's Seniorafdeling indhold Holdningskatalog for FB's Seniorafdeling 3 Organisationsdiagram for Frederiksberg

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 5 juni 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 5 juni 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 5 juni 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets femte Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Thisted Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division vest,

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2017 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 17. 19. februar 2017 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2017 for 9. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994

B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994 B1960 inde-dm 1994 1 B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994 DBU havde vedtaget, at der fra 1994 skulle være et officielt danmarksmesterskab i indefodbold. Kulturen omkring indefodbold var stor på

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunstog naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt...3 Anlæg, baner og tider...3 Sæsontildeling

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere