hvortil din løn skal anvises, ferie, omsorgsdage (herunder CPRnumre på børn under 8 år)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "hvortil din løn skal anvises, ferie, omsorgsdage (herunder CPRnumre på børn under 8 år)"

Transkript

1 1: Oplysninger som skolen altid behandler Som led i indgåelse og den løbende administration af dit ansættelsesforhold indsamler og behandler Allerød Gymnasium personoplysninger om dig, jf. artikel 6, stk. 1, og artikel 9, stk. 1, i databeskyttelsesforordningen 1 og 12 i databeskyttelsesloven 3. Gymnasiet tilstræber at behandle så få personoplysninger om dig, som muligt, ligesom vi kun foretager en behandling af de personoplysninger, vi har om dig, hvis behandlingen er nødvendig, sagligt begrundet og proportionel. Vi indsamler og behandler som altovervejende udgangspunkt kun de personoplysninger om dig, der er nødvendige for at vi kan overholde vores pligter i henhold til lovgivningen og kollektive overenskomster om fx løn- og personaleadministration. Hvis anden lovgivning, fx stx-lovgivningen, pålægger os en retlig forpligtelse, der gør det nødvendigt for os at indsamle og behandle visse personoplysninger om vores medarbejdere, gør vi også det, fx med henblik på statistiske indberetninger til ministeriet. Og endelig behandler vi personoplysninger om dig, hvis det er nødvendigt af andre lovlige, driftsmæssigt begrundede årsager, fx til gennemførelse af kontrolforanstaltninger, administration af personalegoder, mv. Personoplysninger, som skolen behandler er følgende: - De oplysninger du selv har givet os i din ansøgning inkl. eksamensbeviser og cv. - Stamoplysninger, som fx navn, CPR-nummer, adresse og telefonnummer, kontaktoplysninger til nær familie, - Dit foto til intern visning - Oplysninger om uddannelse, overenskomstmæssigt tilhørsforhold, udtalelser, tidligere beskæftigelse - Oplysninger om nuværende stilling, arbejdsopgaver, arbejdstider, opgavevaretagelse, udleverede arbejdsredskaber, andre tjenstlige forhold - Oplysninger om løn, skat, oplysninger om pensionsforhold, kildeskatteoplysninger og kontonummer, hvortil din løn skal anvises, ferie, omsorgsdage (herunder CPRnumre på børn under 8 år) - Oplysninger om sygefravær, andet fravær fra arbejdet, evt. bibeskæftigelse eller borgerligt ombud - Oplysninger om adgang til og trafik i de it-systemer, du som medarbejder er brugeroprettet i, idet Allerød Gymnasiums med henblik på systemsupport og -vedligehold samt til forebyggelse af misbrug har adgang til oplysninger om fx brugertrafik og adfærd i skolens it-systemer, fx mailsystemet, Lectio og O365 - Med henblik på skatteberegning og indberetning indhenter vi dine skatteoplysninger fra din kommune. 1 EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF (generel forordning om databeskyttelse) 3 Lovforslag nr. L 68 til Databeskyttelsesloven (fremsat den 25. oktober 2017 af justitsministeren)

2 I sjældnere tilfælde kan det blive nødvendigt at behandle fortrolige eller følsomme personoplysninger om dig, fx som led i din ansættelse eller hvis du har (eller får) væsentlige helbredsproblematikker, hvis der opstår tjenstlige sager eller i forbindelse med fratrædelse. Disse personoplysninger kan være: - Oplysninger om strafbare forhold eller væsentlige sociale problemer - Oplysninger om helbredsdiagnoser, fx hvis du selv afgiver helbredsoplysninger, hvis du er omfattet af en ordning i henhold til servicelovens 56 eller hvis du er ansat på flexjob - Klager over din opgavevaretagelse - Begrundelsen for afskedigelse eller bortvisning. Allerød Gymnasium videregiver kun personoplysninger om dig, hvis det er et krav ifølge lovgivning eller overenskomst og det øvrigt er nødvendigt for varetagelsen af vores pligter som arbejdsgiver eller med henblik på varetagelse af vores kerneopgaver. Modtagere af dine oplysninger kan da være Moderniseringsstyrelsen, SKAT, ATP, Feriekonto, pensionskasser, banker og forsikringsselskaber, fagforeninger, tillidsrepræsentanten, kommunen (i tilfælde af dagpengerefusion), barsels- og fleksfonden, Undervisningsministeriet samt Arbejdsskadestyrelsen i tilfælde af arbejdsskade. 2: Oplysninger som skolen behandler, hvis der gives samtykke Udover de i afsnit 1 nævnte personoplysningsbehandlinger, foretager vi også følgende behandlinger af personoplysninger om dig, hvis du har givet dit samtykke til det: Offentliggørelse af fx foto eller video af dig på skolens hjemmeside, på skolens profil på sociale medier eller i skolens trykte publikationer Oplysninger om helbredsdiagnoser, som du selv giver skolen, fx i en vandrejournal eller i en lægeerklæring Kontaktoplysninger på nærmeste pårørende i tilfælde af akut sygdom eller lignende. Du giver dit samtykke i fysisk kopi eller elektronisk via arbejdsmail. Din besvarelse af samtykke er obligatorisk, men det er frivilligt, om du vil give samtykket. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden samt med tilbagevirkende kraft, hvis dette er teknisk muligt. Samtidig bekræfter du at have læst denne skriftlige orientering, herunder rammerne for brug af skolens netværk og håndtering af personoplysninger (inkl. tavshedspligt) som beskrevet i skolens Håndbog for behandling af personoplysninger. Du bekræfter ligeledes, at du vil efterleve retningslinjerne. Samtykkeerklæringens spørgsmål:

3 Registrering af personoplysninger af følsom karakter Må skolen registrere og behandle følsomme personoplysninger om din trivsel og dit helbred, som du selv giver skolen, fx i en vandrejournal eller i en lægeerklæring? Formålet: Dokumentation af dine eventuelle særlige behov, der berettiger dig til særlige ydelser eller hjælp. Konsekvens hvis samtykket ikke gives: Skolen vil ikke registrere oplysninger om dit helbred og/eller din trivsel, og der vil i forlængelse heraf ikke være mulighed for at tilbyde dig særlige ydelser eller hjælp Ja Nej Offentliggørelse af foto- og videomateriale i trykte og elektroniske publikationer Må skolen offentliggøre foto- og videomateriale af dig i trykte og elektroniske publikationer? Formålet: Materialer taget i skolesammenhæng, til brug i informationsmateriale og til illustration af skolens liv på eksempelvis hjemmeside og sociale medier. Elektronisk materiale, som let lader sig slette (fx billeder på sociale medier) fjernes altid på opfordring, selv om du giver dit samtykke til, at foto- og videomateriale må anvendes i trykte og elektroniske publikationer.

4 Konsekvens hvis samtykke ikke gives: Materiale med foto eller video af dig vil ikke blive anvendt. Du er selv forpligtet til at holde dig på afstand af kamera og optageudstyr. Konsekvens hvis samtykket tilbagekaldes: Fremtidigt materiale med foto eller video af dig vil ikke blive anvendt. Du er selv forpligtet til at holde dig på afstand af kamera og optageudstyr, hvis det på forhånd er annonceret, at der tages billeder eller video. Ja Nej Kontaktoplysninger på nærmeste pårørende Må skolen få udleveret kontaktoplysninger på nærmeste pårørende? Formålet: At sikre hurtig kontakt til nærmeste pårørende i akutte situationer, typisk i relation til sygdom. Konsekvens hvis samtykke ikke gives: Skolen undlader at tage kontakt til nærmeste pårørende i akutte situationer Konsekvens hvis samtykket tilbagekaldes: Skolen undlader fremadrettet at tage kontakt til nærmeste pårørende i akutte situationer. Ja Nej Bekræftelsens ordlyd:

5 Jeg bekræfter hermed, at jeg er blevet gjort bekendt med retningslinjerne i skolens håndtering af personfølsomme oplysninger (herunder min tavshedspligt), som de er beskrevet i HÅNDBOG FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Jeg bekræfter ligeledes, at jeg vil efterleve retningslinjerne. Ja Nej 3: Retten til indsigt, indsigelse, berigtigelse og klageadgang Du kan få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, hvad formålet med behandlingen er, hvor længe vi opbevarer personoplysningerne om dig, hvor vi har oplysningerne fra (hvis vi ikke har modtaget dem fra dig), hvem vi evt. videregiver dine personoplysninger til samt på hvilket grundlag, vi evt. overfører dine personoplysninger til tredjelande, jf. art. 15 i databeskyttelsesforordningen. Indsigten kan gives enten ved at du får udleveret en kopi af oplysningerne, og/eller ved, at vi beder dig om selv at logge dig ind i et itsystem og se oplysningerne om dig selv deri (hvis der er fuld adgang til egne oplysninger i systemet). Din ret til indsigt kan dog være begrænset, hvis hensynet til private interesser, fortrolighed om tredjemands oplysninger eller tavshedspligt i den offentlige forvaltning kræver det, jf. databeskyttelseslovens 22. Du kan gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, hvis du mener, at dine interesser i ikke at få behandlet dine personoplysninger, går forud for Allerød Gymnasiums legitime interesser i at kunne foretage behandlingen, jf. artikel 21 i databeskyttelsesforordningen Du kan få rettet eller suppleret personoplysninger om dig, som er forkerte eller ufuldstændige, jf. artikel 16 i databeskyttelsesforordningen. Du har desuden ret til at få begrænset vores behandling af dine personoplysninger, hvis der er særlige grunde til det, jf. artikel 18 i databeskyttelsesforordningen. Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt af hensyn til Allerød Gymnasiums dokumentation for vores administration af dine løn- og ansættelsesforhold. Vi sletter derfor oplysningerne på din personalesag, efter 5 år fra udgangen af det kalenderår, hvor du er fratrådt. Herefter vil du ikke kunne få udleveret oplysninger om dine løn- og ansættelsesforhold, meritter eller cv fra os. Hvis du har været ansat som chef eller er født den 1. i måneden sletter vi dog ikke din personalesag, da vi har pligt til at aflevere den til Statens Arkiver. Hvis du tilbagekalder det samtykke, du har givet til os til visse behandlinger, jf. afsnit 2, ophører vi fremover med de persondatabehandlinger, du gav samtykke til. Hvis dit samtykke er givet til offentliggørelse af dit portrætfoto på internettet, vil vi gøre, hvad der er teknisk muligt med de redskaber, vi er i besiddelse af, for at fjerne dit foto igen. Vi kan dog ikke garantere, at fotoet kan fjernes igen fra fx Googles søgemaskine eller sociale medier. Sådan gør du brug af dine rettigheder: du skal kontakte databeskyttelsesrådgiveren og oplyse, hvilken ret, du ønsker at gøre brug af og hvorfor. Vi vil herefter undersøge, om vi er enige med dig i dit ønske. Hvis vi ikke

6 umiddelbart er enige, hører du fra os med en begrundelse for, hvorfor dit ønsker ikke kan imødekommes. Du vil i så fald få lejlighed til at udtale dig, før vi træffer endelig afgørelse om, hvorvidt dit ønske vil blive imødekommet. Vores afgørelse herom skal følge forvaltningslovens regler om høring, begrundelse og klagevejledning, jf. forvaltningslovens Hvis du har spørgsmål eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder, som er beskrevet ovenfor, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiveren på følgende: Mailadresse DPO@GFadm.dk eller telefonnummer

Denne orientering gives med henvisning til art. 13 og 14 i databeskyttelsesforordningen 2

Denne orientering gives med henvisning til art. 13 og 14 i databeskyttelsesforordningen 2 Greve, den 25. maj 2018 Kære Medarbejder på Greve Gymnasium Den 25. maj 2018 træder en ny persondataforordning i kraft. Den indebærer bl.a. at vi skal orientere dig om, hvilke data om dig vi opbevarer

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger 1

Orientering om behandling af personoplysninger 1 Orientering om behandling af personoplysninger 1 Formålet med og det retlige grundlag for behandling af personoplysninger om dig Som led i indgåelse og den løbende administration af dit ansættelsesforhold

Læs mere

Herudover behandles års- og eksamenskarakterer med det formål at dokumentere, at du opfylder betingelserne for at blive student.

Herudover behandles års- og eksamenskarakterer med det formål at dokumentere, at du opfylder betingelserne for at blive student. Orientering om behandling af personoplysninger på Favrskov Gymnasium Denne orientering gives med henvisning til art. 13 og 14 i databeskyttelsesloven (oplysningspligt). Som led i din uddannelse på Favrskov

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger 1

Orientering om behandling af personoplysninger 1 februar 2018 Orientering om behandling af personoplysninger 1 Som led i din uddannelse på Frederiksværk Gymnasium og HF indsamler og behandler Frederiksværk Gymnasium og HF personoplysninger om dig (og

Læs mere

Bilag 7a Orientering inkl. samtykkeerklæring elever og forældre

Bilag 7a Orientering inkl. samtykkeerklæring elever og forældre I velkomstbrevet til kommende 1.g-elever indsættes et afsnit med følgende ordlyd: Som dataansvarlig skal Allerød Gymnasium orientere hver enkelt elev om, at der behandles personoplysninger om dem som led

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger 1

Orientering om behandling af personoplysninger 1 April 2018 Orientering af elev/forældre Orientering om behandling af personoplysninger 1 Som led i din uddannelse på Københavns åbne Gymnasium indsamler og behandler vi personoplysninger om dig (og dine

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger til elever (og forældre til elever under 18 år) 1

Orientering om behandling af personoplysninger til elever (og forældre til elever under 18 år) 1 Orientering om behandling af personoplysninger til elever (og forældre til elever under 18 år) 1 Som led i din uddannelse på Allerød Gymnasium indsamler og behandler Allerød Gymnasium personoplysninger

Læs mere

Fortegnelse over behandling af elevers personoplysninger

Fortegnelse over behandling af elevers personoplysninger Fortegnelse over behandling af elevers Kontaktoplysninger på dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver Dataansvarlige Allerød Gymnasium Rådhusvej 6 3450 Allerød 201007 (institutionsnr.) AllerodGymnasium@allgym.dk

Læs mere

De oplysninger vi skal give dig er følgende:

De oplysninger vi skal give dig er følgende: Bilag 1.2: Underretning om indsamling af personoplysninger i Løn- og personaleadministrationen (Henfører til Retningslinje om den registreredes rettigheder) skal orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger

Læs mere

Nexø Frikirke. PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE

Nexø Frikirke. PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 1 Definitioner... 3 3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 4 4 De personlige oplysninger, som vi behandler om dig...

Læs mere

Paderup Gymnasiums persondatapolitik

Paderup Gymnasiums persondatapolitik Paderup Gymnasiums persondatapolitik Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Kontaktoplysninger på dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver Dataansvarlig skole Paderup Gymnasium,

Læs mere

Oplysningspligt under ansættelsen

Oplysningspligt under ansættelsen Oplysningspligt under ansættelsen Behandling af persondata i tilknytning til din ansættelse Når du er ansat hos os, modtager og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det gør, at vi er dataansvarlige

Læs mere

Behandling af persondata under ansættelsen Chauffører ved Dania Trucking A/S version 1.1

Behandling af persondata under ansættelsen Chauffører ved Dania Trucking A/S version 1.1 Behandling af persondata under ansættelsen Chauffører ved Dania Trucking A/S version 1.1 Aarhus, 25.5.2018 ABC/- Behandling af persondata i tilknytning til din ansættelse Når du er ansat hos os, modtager

Læs mere

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018 Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018 I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om ansøgere og om vores medarbejdere.

Læs mere

Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning

Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning Indholdsfortegnelse Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os... 2 Kontakt vedrørende databeskyttelse... 2 Vores behandlinger af personoplysninger...

Læs mere

Dokument nr. Bilag GDPR Versionsnr. 1 Dokumenttype Bilag Gyldighedsdato Udarbejdet af TTO Godkendt /ansvarlig NMH

Dokument nr. Bilag GDPR Versionsnr. 1 Dokumenttype Bilag Gyldighedsdato Udarbejdet af TTO Godkendt /ansvarlig NMH Privatlivspolitik Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

Læs mere

Persondatapolitik. For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber

Persondatapolitik. For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber Persondatapolitik For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 2 Definitioner 3 3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 4 4 De personlige oplysninger,

Læs mere

Elevsamtykkeerklæring

Elevsamtykkeerklæring Elevsamtykkeerklæring April 2018 Kære elev (og dine forældre, hvis du er under 18 år) Din besvarelse af nedenstående samtykkeerklæring er obligatorisk i forhold til lovgivningen. Grunden til at du skal

Læs mere

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv.

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med, at du søger en stilling hos os. Det gælder også, selvom

Læs mere

UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER

UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER SIDE 1 AF 5 24. MAJ 2018 UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER I forbindelse med behandlingen af ansøgningen om ansættelse hos Vækstfonden, indsamler Vækstfonden personoplysninger om dig.

Læs mere

Privatlivspolitik for ansatte på Johannesskolen (CVR-nr.: )

Privatlivspolitik for ansatte på Johannesskolen (CVR-nr.: ) Privatlivspolitik for ansatte på Johannesskolen (CVR-nr.: 11514812) Oplysninger om behandling af dine persondata Formålet med nedenstående er at oplyse dig om skolens behandling af dine persondata. Skolen

Læs mere

Privatlivspolitik Bornholms Energi og Forsyning A/S

Privatlivspolitik Bornholms Energi og Forsyning A/S Bornholms Energi og Forsyning A/S CVR DK 34 72 22 93 Skansevej 2 3700 Rønne Telefon 56 900 000 www.beof.dk beof@beof.dk Nordea 0658 4384645289 IBAN DK 5020004384645289 BIC/SWIFT NDEADKKK Privatlivspolitik

Læs mere

Tjekliste i relation til behandling og sletning af medarbejderes persondata

Tjekliste i relation til behandling og sletning af medarbejderes persondata Tjekliste i relation til behandling og sletning af medarbejderes persondata Dette dokument indeholder en beskrivelse af arbejdsgivers opgaver med orientering om og understøttelse af medarbejdernes rettigheder,

Læs mere

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af: Persondatapolitik Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Uhre & Nybæk (UN) er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger,

Læs mere

Vejledning om oplysningspligt og samtykkeerklæring vedrørende behandling af ansattes personoplysninger

Vejledning om oplysningspligt og samtykkeerklæring vedrørende behandling af ansattes personoplysninger Vejledning om oplysningspligt og samtykkeerklæring vedrørende behandling af ansattes personoplysninger Skoleforeningernes fælles arbejdsgruppe vedrørende persondatalovgivningen har udarbejdet en tekst

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Håndtering af personoplysninger om ansatte hos Thommysminde ApS.

Håndtering af personoplysninger om ansatte hos Thommysminde ApS. Håndtering af personoplysninger om ansatte hos Thommysminde ApS. Thommysminde ApS håndterer løbende en række forskellige personoplysninger om vores medarbejdere. Thommysminde ApS Hvejselvej 63 7300 Jelling

Læs mere

Persondatapolitik medarbejdere

Persondatapolitik medarbejdere Persondatapolitik medarbejdere I henhold til persondataforordningen skal LaserTryk.dk A/S (herefter LaserTryk.dk) give dig en række oplysninger om, hvordan LaserTryk.dk behandler oplysninger omkring dig.

Læs mere

Dataansvarliges fortegnelse over behandlingsaktiviteter ansatte

Dataansvarliges fortegnelse over behandlingsaktiviteter ansatte Dataansvarliges fortegnelse over behandlingsaktiviteter ansatte a) Navn på og kontaktoplysninger Dataansvarlig Kontaktperson hos dataansvarlig Databeskyttelsesrådgiver (DPO) Ringkjøbing Gymnasium Telefon:

Læs mere

INTERN HR PERSONDATAPOLITIK FOR LIONS MD106. Nærværende gælder for MD 106, dvs. alle ansatte og medlemmer i Lions MD 106.

INTERN HR PERSONDATAPOLITIK FOR LIONS MD106. Nærværende gælder for MD 106, dvs. alle ansatte og medlemmer i Lions MD 106. INTERN HR PERSONDATAPOLITIK FOR LIONS MD106 Nærværende gælder for MD 106, dvs. alle ansatte og medlemmer i Lions MD 106. INDHOLDSFO RTEGNELSE: Generelt 3 2 Definitioner 3 3 Formål med Behandlingen af dine

Læs mere

Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos 3C Retail A/S og L EASY A/S.

Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos 3C Retail A/S og L EASY A/S. Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos 3C Retail A/S og L EASY A/S. Som dataansvarlig virksomhed er det vigtigt for os at beskytte og værne om de personlige oplysninger vi behandler. Det er det,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 64-45629 Dato 17. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemsvirksomheder

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Medarbejdere og ansøgere hos Medicon Valley Alliance (MVA) samt bestyrelsesmedlemmer

Medarbejdere og ansøgere hos Medicon Valley Alliance (MVA) samt bestyrelsesmedlemmer 1:5 Privatlivspolitik Medarbejdere og ansøgere hos Medicon Valley Alliance (MVA) samt bestyrelsesmedlemmer Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam

Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med sagsbehandling af vores kunders

Læs mere

Ansættelsesbrev for pensionerede lærere på efterskoler

Ansættelsesbrev for pensionerede lærere på efterskoler Ansættelsesbrev for pensionerede lærere på efterskoler 1. Undertegnede skole Navn Adresse Skolens telefonnummer CVR.NR. 2. Ansætter hermed Medarbejderens navn Adresse Cpr. nr. Telefon Ansættelsesforholdets

Læs mere

Behandling af persondata i EL Andersen A/S

Behandling af persondata i EL Andersen A/S Behandling af persondata i EL Andersen A/S Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et kunde- eller medarbejderforhold

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

Brugen af personoplysninger

Brugen af personoplysninger Gode råd om Brugen af personoplysninger Kend reglerne for håndtering af personlige oplysninger om medarbejderne! Udgivet af Dansk Handel & Service Brugen af personoplysninger 2006 Gode råd om Brugen af

Læs mere

Midtfyns Gymnasium. Underretning om indsamling af personoplysninger

Midtfyns Gymnasium. Underretning om indsamling af personoplysninger Underretning om indsamling af personoplysninger (Medarbejdere) sender dig dette brev for at orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 14 skal

Læs mere

Privatlivspolitik for medarbejdere og konsulenter i Falck A/S og hermed koncernforbundne danske selskaber

Privatlivspolitik for medarbejdere og konsulenter i Falck A/S og hermed koncernforbundne danske selskaber Privatlivspolitik for medarbejdere og konsulenter i Falck A/S og hermed koncernforbundne danske selskaber I forbindelse med ansættelsen, indsamler og behandler Quick Care (herefter Falck ) som dataansvarlig

Læs mere

Sådan behandler Center for HR personoplysninger om dig under og efter din ansættelse i Region Hovedstaden

Sådan behandler Center for HR personoplysninger om dig under og efter din ansættelse i Region Hovedstaden Sådan behandler Center for HR personoplysninger om dig under og efter din ansættelse i Region Hovedstaden Center for HR behandler personoplysninger (persondata) om dig som ansat i Region Hovedstaden sikkert

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM MEDARBEJDERE HOS SENIOR ASSISTANCE

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM MEDARBEJDERE HOS SENIOR ASSISTANCE BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM MEDARBEJDERE HOS SENIOR ASSISTANCE FORMÅL... 2 DATAANSVAR... 2 BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I HR-REGI... 2 PERSONALESAGEN... 2 FRAVÆR... 3 GRAVIDITET OG BARSEL MV....

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-

Læs mere

Persondatapolitik til medarbejdere

Persondatapolitik til medarbejdere Persondatapolitik til medarbejdere Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Aarhus HF og VUC ( vi ) indsamler og bruger dine personoplysninger som led i Aarhus HF og VUC personaleadministration. I det

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ).

PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ). Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ). Som følge af din ansættelse

Læs mere

Privatlivspolitik. Odense LMU

Privatlivspolitik. Odense LMU Privatlivspolitik Odense LMU 1. Generelt 1.1. Denne Privatlivspolitik er gældende for samtlige personoplysninger, som du giver til Odense LMU og/eller som Odense LMU indsamler om dig, fordi du er tilknyttet

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S DATAANSVAR tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler i forskellige henseender persondata og har derfor vedtaget følgende politik der beskriver, hvorledes vi

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE PÅ KRENKERUP GODS

PERSONDATAPOLITIK FOR KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE PÅ KRENKERUP GODS PERSONDATAPOLITIK FOR KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE PÅ KRENKERUP GODS Som følge af vores samarbejde behandler vi personoplysninger om dig. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi behandler

Læs mere

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger Sådan behandler vi dine personlige oplysninger I Københavns Kommune har vi ofte brug for personlige oplysninger om dig, når vi skal løse vores opgaver. Men vi bruger kun dine personlige oplysninger, når

Læs mere

Nedenfor under punkt 1 er en kort gennemgang af reglerne om ordregiverens forpligtelse til at overdrage oplysninger til leverandøren.

Nedenfor under punkt 1 er en kort gennemgang af reglerne om ordregiverens forpligtelse til at overdrage oplysninger til leverandøren. N O TAT Udveksling af medarbejderoplysninger ime l- lem ordregiver og leverandøren April 2011 Side 1/9 Dette notat behandler spørgsmålet om udveksling af medarbejderoplysninger imellem ordregiver og leverandøren

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

Privatlivspolitik. for Odense LM

Privatlivspolitik. for Odense LM Privatlivspolitik for Odense LM 1. Generelt 1.1 Denne Privatlivspolitik er gældende for samtlige personoplysninger, som du giver til Odense LM og/eller som Odense LM indsamler om dig, fordi du er tilknyttet

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR FRIMENIGHEDEN BROEN

PERSONDATAPOLITIK FOR FRIMENIGHEDEN BROEN PERSONDATAPOLITIK FOR FRIMENIGHEDEN BROEN 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig )

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Steuermann ApS Flæsketorvet 68 1711 København V CVR. nr. 35809422 (i det følgende betegnet Databehandler ) (herefter samlet

Læs mere

HR og ansættelsesret. - bliv skarp på, hvornår du kan behandle oplysninger om dine medarbejdere

HR og ansættelsesret. - bliv skarp på, hvornår du kan behandle oplysninger om dine medarbejdere HR og ansættelsesret - bliv skarp på, hvornår du kan behandle oplysninger om dine medarbejdere Advokat Sussi Skovgaard-Holm Advokatfuldmægtig Stine Kenneth Larsen Dansk Industri Bliv skarp på, hvornår

Læs mere

De registreredes (kursisters) rettigheder i databeskyttelsesforordningen

De registreredes (kursisters) rettigheder i databeskyttelsesforordningen De registreredes (kursisters) rettigheder i databeskyttelsesforordningen Version Dato Ændret af Godkendt af 1.0 Indholdsfortegnelse 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os?... 4 2. Kontaktansvarlig...

Læs mere

Persondatapolitik. Behandling af oplysninger Leasing Fyn behandler ikke personfølsomme oplysninger.

Persondatapolitik. Behandling af oplysninger Leasing Fyn behandler ikke personfølsomme oplysninger. Persondatapolitik Behandlingen af personoplysninger er reguleret af EU s Databeskyttelsesforordning (GDPR) og Databeskyttelsesloven og gælder for direkte personoplysninger eller personhenførbare oplysninger

Læs mere

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning?

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning? Synsattest for jernbanepersonale Navn: CPR-nr: Adresse: Postnr: By: Stilling: Arbejdsgiver: A: Har du tidligere været undersøgt hos øjenlæge, oplyses årsag samt hvornår: B: Anvender du briller eller kontaktlinser?

Læs mere

Underretning efter databeskyttelsesforordningen om behandling af oplysninger om Dem

Underretning efter databeskyttelsesforordningen om behandling af oplysninger om Dem Underretning efter databeskyttelsesforordningen om behandling af oplysninger om Dem Flygtningenævnet sender Dem dette materiale for at orientere Dem om, hvordan nævnet behandler Deres personoplysninger.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

Privatlivspolitik for Skagen Varmeværk

Privatlivspolitik for Skagen Varmeværk Privatlivspolitik for Skagen Varmeværk 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Som leverandør af fjernvarme til vores kunder tager vi din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler personoplysninger

Læs mere

De oplysninger vi skal give dig er følgende:

De oplysninger vi skal give dig er følgende: Bilag 1.1: Underretning om indsamling af personoplysninger i Elev- og kursistadministrationen (Henfører til Retningslinje om den registreredes rettigheder) skal orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M M E D A R B E J D E R E H O S A R B E J D E R N E S B O L I G F O R E N I N G

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M M E D A R B E J D E R E H O S A R B E J D E R N E S B O L I G F O R E N I N G B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M M E D A R B E J D E R E H O S A R B E J D E R N E S B O L I G F O R E N I N G 1. Indledende bemærkninger... 2 1.1 Formål... 2 1.2 Dataansvar...

Læs mere

Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole

Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole INDLEDNING Denne persondatapolitik informerer om, hvordan Aalborg Handelsskole (AH) udviser dataansvarlighed og dermed beskytter personoplysninger om studerende,

Læs mere

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER IHT. DATABESKYTTELSESFORORDNINGEN Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev CVR-nummer: 57 24 02 10

Læs mere

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13.

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Du har rettet henvendelse til Den danske Design- og Håndsværksefterskole I den forbindelse skal

Læs mere

Persondatapolitik. Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Persondatapolitik. Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv. Persondatapolitik Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Simoco Diagnostics ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger,

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

Undervisningspligten indtræder i august det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år børnehaveklassen er blevet obligatorisk.

Undervisningspligten indtræder i august det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år børnehaveklassen er blevet obligatorisk. Til forældrene Vejledning - ansøgning om udsættelse af skolestart Undervisningspligten indtræder i august det kalenderår, hvor barnet fylder 6 år børnehaveklassen er blevet obligatorisk. Forældremyndighedsindehaverne

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Gade/vej og nr. Postnr. By

Gade/vej og nr. Postnr. By. Gade/vej og nr. Postnr. By Ansøgning om optagelse på STX 2. år Denne ansøgningsblanket er for dig, der har gennemført 2.g eller lignende. Når du har udfyldt ansøgningen, så tag den med til samtalen med studievejlederen eller send

Læs mere

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning?

B: Anvender du briller eller kontaktlinser? Ja: Nej: Venstre: Venstre: C: Har du vanskeligheder ved at orientere dig i nedsat belysning? Synsattest for jernbanepersonale Navn: CPR-nr: Adresse: Postnr: By: Stilling: Arbejdsgiver: A: Har du tidligere været undersøgt hos øjenlæge, oplyses årsag samt hvornår: B: Anvender du briller eller kontaktlinser?

Læs mere

Persondatapolitik for Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark

Persondatapolitik for Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark Persondatapolitik for Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og som vi indsamler om dig,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret ansøgning) modtager og behandler [Gustaf

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN

PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN J.nr. 2916-45 ANK/jfj D01669881 PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN 1. Dataansvarlig og formål 1.1. Bergiafonden, CVR-nr. 15135077, c/o Nyborg og Rørdam advokatfirma, Store Kongensgade 77, 1264 København

Læs mere

Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb.

Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Privatlivspolitik Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Efter databeskyttelsesforordningens 1 artikel 14 skal vi give dig en række oplysninger,

Læs mere

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk Forening for Tuberøs Sclerose 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og som vi indsamler om dig, enten

Læs mere

SÅDAN BEHANDLER NORDDJURS KOMMUNE DINE PERSONOPLYSNINGER

SÅDAN BEHANDLER NORDDJURS KOMMUNE DINE PERSONOPLYSNINGER SÅDAN BEHANDLER NORDDJURS KOMMUNE DINE PERSONOPLYSNINGER Det er vigtigt for Norddjurs Kommune, at alle, som har givet Norddjurs Kommune personoplysninger, kan være trygge ved, at Norddjurs Kommune behandler

Læs mere

Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger

Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger April 2018 Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger Med denne skrivelse informeres

Læs mere

Den registrerede er den fysiske person, som personoplysningerne vedrører, fx medarbejdere, elever, leverandører, samarbejdspartnere og andre.

Den registrerede er den fysiske person, som personoplysningerne vedrører, fx medarbejdere, elever, leverandører, samarbejdspartnere og andre. Anvendelsesområde Retningslinje om fortegnelser over behandlingsaktiviteter er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse

Læs mere

Den registrerede er den fysiske person, som personoplysningerne vedrører, fx medarbejdere, elever,

Den registrerede er den fysiske person, som personoplysningerne vedrører, fx medarbejdere, elever, Retningslinje om fortegnelse over behandlingsaktiviteter Holmehøjvej 4 5750 Ringe Tlf. 6262 2577 e-mail: post@mfg. dk www.mfg. dk Juni, 2018 Anvendelsesområde Retningslinje om fortegnelser over behandlingsaktiviteter

Læs mere

Ansættelsesbrev for Ledere ved frie grundskoler.

Ansættelsesbrev for Ledere ved frie grundskoler. Ansættelsesbrev for Ledere ved frie grundskoler. Dette ansættelsesbrev anbefales af Dansk Friskoleforening, Danmarks Private skoler og Foreningen af kristne friskoler og Deutscher Schul- und Sprachverein.

Læs mere

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 63-47115 Dato 26. november 2018 OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik - ansat. Indholdsfortegnelse. 1 Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os?... 2

Privatlivspolitik - ansat. Indholdsfortegnelse. 1 Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os?... 2 Privatlivspolitik - ansat Indholdsfortegnelse 1 Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os?... 2 2 Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren... 2 3 Formålet med og retsgrundlaget for behandlingen

Læs mere

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Information om behandling af persondata i Hvidbjerg Bank Generel oplysningspligt Inden Hvidbjerg Bank agerer som dataansvarlig,

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Når du besøger vores hjemmeside eller gør brug af vores serviceydelser, betror du os dine

Læs mere

RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER

RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER Bostedet Skovmosen Skovmosen 8, 3450 Allerød Hovmosegaard STU Gammel Bregnerødvej 16, 3520 Farum CVR.nr. 17814001 har den 31.01.2018 fastlagt følgende retningslinjer om sikring af registreredes rettigheder

Læs mere

INFORMATIONSMEDDELELSE

INFORMATIONSMEDDELELSE INFORMATIONSMEDDELELSE Denne informationsmeddelelse er fastlagt af Acies A/S (samlet betegnet Acies, vi, os eller vores i denne informationsmeddelelse) og gælder for vores virksomhed. 1 OM ACIES Acies

Læs mere

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Opdateret den 15. august 2018 Når du er frivillig, medlem eller deltager i aktiviteter hos Mødrehjælpen Horsens lokalforening, betror du dine personoplysninger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION Kongensgade 72, 1. sal, 5000 Odense C, tlf. 66146633 info@csm-syd-frivilligsektion.dk - www.csm-danmark.dk/syd-frivillig/ PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION 1. Generelt: Denne persondatapolitik

Læs mere