Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i Det kan vi især takke vores medlemmer for. Der er blevet udvist et stort engagement og en flot vilje til at få gennemført det, som vi havde sat os for. Det, der er så fantastisk, er at vi i 2011 både har gennemført et kæmpe byggeri til 6 mio. kr., med alt hvad det omfatter af møder, maling, lægge fliser, økonomi osv. i et flot samarbejde med Kerteminde Sejlklub, og samtidig har opretholdt normal klubaktivitet med klubture, sommertur, bølgekursus, kajakfestival, frigivelseskurser, andre kurser, svømmehal, åbent hus, gymnastik og motionsløb. Alt sammen er sket i en positiv og hyggelig tone, hvor vi har fået snakket det i gennem, der skulle på plads, og altid i en god og ordentlig tone. Se det er kvalitet, og vel at mærke en kvalitet og styrke, som vi skal holde fast ved. Vi har fra bar mark fået bygget et færdigt Søsportscenter med klublokale med fuldt monteret køkken, omklædningsrum og bad og adgang til værksted i sejlklubbens hal samt fliser omkring vores del af bygningen.

2 Der er naturligvis stadig en del ting, der er på vej, men sådan er det. Saunaen er næsten færdig, og der kommer lys i den mørkeste del af klublokalet. Terrassen med hyggeborde kommer, når begge klubber tilsammen har råd til det. En ny kajakstald kan blive bygget, når havnen/kommunen beslutter sig til at bygge en ny administration/værksted til havnen, og vi samtidig har fået sparet nogle penge sammen. Der er også aftaler, som vi skal lave med sejlklubben, når de er klar til det. Vi har desuden anskaffet en ny trailer nr. 2, en ny container nr. 7 til private kajakker, en ny grønlænderkajak (Nanok) og nye kajakbukke. Vi har desuden fået en ny ekstra flydebro ved havnens nye slæbested. Det er alt sammen sket på baggrund af en stor medlemsindsats. Vi har lavet instruktørdage i Kerteminde for 50 af landets instruktører og Sea Challenge Fyn i august for knap 100 roere og kajakroere. Vi har desuden været værter for flere kurser for DKF og været med til et flot scenarie i Kerteminde Havn ved Kirsebærfestivalen i juli. Tak Det er livsfarligt at takke enkeltmedlemmer for deres indsats, men jeg vover det alligevel, selvom jeg kan komme til at glemme nogle. Jeg vil her især fremhæve dem, der påtog sig et ansvar, for at vi kom videre. Karsten Koch vil jeg især takke for hans store indsats med at tage imod de nye medlemmer, uddele nøgler, opdatere vores kartoteker, køre vores økonomi og lave regnskab og budget. Karsten er også et solidt medlem af både bestyrelsen og af Husudvalget og fungerer som finansminister for hele byggeriet både med budget, regnskab indhentning af lån, forhandlinger med landinspektør, matrikelkontor, sagfører, revisor og banker. Karin Meisl vil jeg især takke for, at hun påtog sig arbejdet med nøglekortene med uddeling til både sejlklubbens og kajakklubbens medlemmer, med at hun påtog sig ansvar for maling af klublokaler, for hendes engagement i Husudvalget og med at indrette køkken og med at stå for maden til Sea Challenge sammen med Hanne. Tage Damm skal have tak for, at han tog initiativet til og påtog sig ansvaret for at lægge fliser om Søsportscentret og for at sætte fliser langs væggen i saunaen. Frans Nørskov vil jeg takke for at have lavet et flot træarbejde i saunaen. Henning skal have tak for at styre varme i Søsportscentret, montere el i sauna og i klublokale og være aktiv i kajakudvalget. Henning Simonsen skal have tak for at have skaffet en container, bygge sauna med fokus på det elektriske, styre varmen i Søsportscentret og for at være med i kajakudvalget Jørgen Lindegaard vil jeg takke for hans store arbejde med at igangsætte en ny og velfungerende hjemmeside for kajakklubben med bookingportal og kalender og meget mere. Jørgen er altid klar til at hjælpe, når det kniber med it en. Bo Kempf har som bestyrelsesmedlem samarbejdet en del med Jørgen om hjemmesiden.

3 Thomas Bjerg har med engagement deltaget i kajakudvalget med udvælgelse af de nye klubkajakker. Tina Møhring og Tine Weis skal takkes for deres arbejde i klubaftensudvalget og ved standerstrygning og standerhejsning. Leif Romsø takkes for at have lavet utallige vigtige jobs som at stå for den nye flydebro, sætte gribebrædder på vores flydebroer, sætte bogstaver op på Søsportscentret, indrette container 7, sætte pagajrør på den nye trailer, sætte navne på kajakkerne, male i Søsportscentret og være med til at lave kajakbukke. Leif er i øvrigt i gang med en spektakulær lampe til vores klublokale sammen med Henning. Lene Simonsen skal have tak for at male vores trapper, for at gå ind og være meget aktiv i klubaftensudvalget og lave indvielsesfest og foredrag med Erik B. Jørgensen og påtage sig rengøring af både klublokale og fællesarealer. Christian skal have tak for at være meget aktiv med at lægge fliser, male tapper og klublokale, lave kajakbukke og bygge sauna. Altid meget hjælpsom. Jytte skal have stor tak for instruktion til gymnastikken på Kerteminde Skole hver onsdag kl Jeg vil også takke Per Dolleris for hans store indsats i svømmehallen. Han er der hver gang og yder en fantastisk støtte som både livredder og som instruktør for både begyndere og håbefulde hjemmerullere. Lasse Werner skal have stor tak for at donere en kvalitetsprojektor og sætte vores lærred op i loftet. Knud skal have tak for at få lavet bogstaver til Søsportscentret. Anne og Trine takkes for to spændende kurser i fridykning, hvor vi lærte at være under vandet på en god måde. Jeg vil også takke vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører for at gennemført et flot kursusprogram i en turbulent tid med 4 frigivelseskurser, EPP2-kursus i turkajak, EPP3- kursus i havkajak, instruktør 1 kursus, førstehjælpskursus, rullekurser og kajakfestival.

4 Tak til vores gode bestyrelse (Karsten, Karin, Bo, Hanne, Marianne, Tage og Per) for et flot stykke arbejde med at drive på med byggeri og kajakklub på samme tid, og støtte op hele vejen igennem. Vi skal også huske at takke ledelsen i Sejlklubben ved Dorte Hindsgavl, Peer Schrøder, Henrik Kold, Lars Krogh og Jens Thurøe for deres engagement og store arbejde med byggeriet og for et godt og udbytterigt samarbejde. Nytårsroning 2012 Ikke helt vågen og stadig lidt for fyldt af nytårsaftens middag og af champagne, kransekage, kaffe og konfekt mødtes jeg i dag den 1. januar 2012 kl 10 med Leif, Erik og Christian for at sige godt nytår og tage på vores første vinterroning i det nye år. Sidste år bød det på sne og is, men her i 2012 bød nytårsroningen på støvregn og 7 graders varme. Vi fik en dejlig tur til Dinestrup Strand, og vejret var nærmest forårsagtigt. Så når vinden ikke lige blæser kraftigt er det tid at komme i kajaktøjet og på vandet, også selvom kalenderen viser januar måned. Vi ror mere og mere i havkajak På turregistreringen på hjemmesiden kan man se, hvor langt vi har roet i de tre år, vi har lavet registrering. Også selvom vi er blevet flere og flere, der registrerer vores roning over de tre år. Det er tydeligt, at vi ror længere og længere, og vi er i 2011 oppe på næste km. Der bliver især roet mere i havkajak, mens der bliver roet mindre og mindre i turkajak.

5 Havkajak Turkajak I alt Længst? Per Michael Jensen har roet km og er dermed den, der har roet længst i 2011, fulgt af Christian Poulsen med km og Arne Søndergaard med km. Tillykke. Længst i havkajak? Per Michael har roet alle sine km i havkajak og er dermed den, der har roet længst, fulgt af Christian Poulsen med km og Peter Bundgaard med km. Tillykke med resultatet. Længst i turkajak? Arne Søndergård har roet længst i turkajak med km, fulgt af Ellen Haugland med 465 km og Karin Meisl med 276 km. Tillykke. Km-bånd Klubben har indkøbt km-bånd til pagajen fra DKF. De hvide bånd for de første 100 km kan man købe ved formanden for 15 kr på klubaftenerne (når man har rundet 100 km!). Gule bånd for km og grønne bånd for km bliver uddelt af klubben ved standerhejsningen. Det er det samlede km antal over de tre år, der tæller. Nyt om Søsportscentret Havnens folk har nu plantet nye hækplanter i hækken ud for Søsportscentret, så der er blevet rigtig pænt. Jeg vil opfordre til, at vi fremover undlader at gå gennem hækken, for det vil den ikke kunne tåle. Vi vil gerne have en pæn hæk. Gå udenom og brug vores nye hovedindgang, når du skal ind i Søsportscentret, Frans Nørskov, Henning og Christian er godt i gang med at bygge sauna, og vi glæder os til i det nye år at kunne komme ind og varme os igennem efter en rotur. Og hvorfor så ikke tage en tur i havnebassinet? Vi har fået 2 brugte reoler af Sejlklubben til vores klublokale. De er nu placeret under vinduet mod nord og skal bruges til brochurer og meget andet, der har relevans for medlemmerne. Klubaften på onsdag På onsdag den 11. januar 2012 er der klubaften kl til i Søsportscentret. Lene Simonsen og Tina sørger for kaffe og kage til 10 kr, og Lasse Werner har sætter lærredet op i loftet. Vi skal høre Per Michael fortælle om sin tur rundt om Danmark i 2011 og overvejelserne om at have det rigtige med. Bagefter kommer Ole og Ulla fra Kajakbiksen og fortæller og viser os om beklædning til ture i kajak. Husk at tilmelde dig på hjemmesiden i kalenderen. Tilmelding Hvis du er i tvivl om, hvordan du tilmelder dig via hjemmesiden så se her:

6 Start med at logge dig ind ved øverst at skrive dit medlemsnummer. Nedenunder logger du dig ind ved at skrive de tre første bogstaver i dit fornavn det første bogstav med stort efterfulgt af medlemsnummeret fx for Jens Hansen medlemsnummer 456: 456 Jen456. Derefter går du ned under oversigtskalenderen og finder arrangementet i listen. Tryk på arrangementet og tilmeld dig. Spise sammen aften Vi har en spise-sammen-aften torsdag den 26. januar kl Vi tager hver en ret med svarende til mad til 1 person til en fælles buffet. Under og efter middagen snakker vi sammen om hvordan vi bedst muligt kan lave kommende spise-sammen-aftener. Nye Kajakker i 2012 Kajakudvalget har nu besluttet sig for hvilke kajakker, de vil anbefale, at vi køber. Vi mangler nu at få aftalt den endelige pris på kajakkerne med forhandlerne. Vi håber at kunne købe i alt 6 nye kajakker med spraydækkener. Da de nye kajakker skal afløse 6 af de nuværende Oasis-kajakker. Vi har allerede solgt 2 af kajakkerne, og der er 2 mere på vej. Venlig hilsen Gorm Rønved Larsen (formand), Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, / , mail: gorm.larsen@exito.dk Sponsorer af klubkajakker: Danske Bank (2005 og 2007), Lions (2007), Friluftsrådet (2007), Super Brugsen (2007), Nordfyns Bank (2007), Fionia Bank (2007), Jens Petersen (2007), forældre til børn på Juniorholdet (2008), Kajakbiksen (2008), Tuborgfonden (2009), Nordea Bank (2009). Sponsorer til klubhuset Kerteminde LAG og Kerteminde Kommune.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet

Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet Kære medlem Nyt om medlemmer Mona Lise Bundgaard og Karsten Jefsen fra frigivelseshold 1 har bestået EPP2 i havkajak og er frigivet til roning

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet.

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet. Nyhedsbrev nr. 6 Den 5. juni 2012 Kære medlem Dødsfald Vores medlem (nr. 446) Jakob Rud Christiansen er død efter en tragisk trafikulykke på Fynshovedvejen, hvor Jakob var på vej hjem på knallert. Jakob

Læs mere

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe.

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe. Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2011 Kære medlem Første spadestik Fredag den 17. december 2010 blev der holdt første spadestik for Søsportscentret i Marinaen. Jens Thurøe holdt den første tale, hvor han

Læs mere

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant.

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant. Nyhedsbrev nr. 3 Den 2. april 2012 Kære medlem Generalforsamling Onsdag den 21. marts havde vi ordinær generalforsamling. Peter Freund blev valgt som ordstyrer. Under bestyrelsens beretning var der indlæg

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com.

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Nyhedsbrev nr. 6 Den 11. juni 2011 Kære medlem Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Per Michael tager på Danmark rundt med start

Læs mere

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt..

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt.. Nyhedsbrev nr. 2 Den 11. marts 2011 Kære medlem Klubaften onsdag den 16. marts Næste klubaften er onsdag den 16. marts kl 19.00 21.30 i Mødestedet. Tine og Tina laver kaffe og kage til os, og så kommer

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013

Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013 Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013 Kære medlem Du ønskes et rigtig godt nytår og bestyrelsen håber, at du/vi får et dejligt kajak-år i 2013. Ser vi tilbage på 2012, kan vi vist være godt tilfredse, for

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over.

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over. Kære medlem Vi har generalforsamling på tirsdag den 17. marts kl 19 21. Det er rigtig vigtigt for klubben, at der er stor opbakning til bestyrelsen, og det ser heldigvis også ud til at være tilfældet,

Læs mere

Den anden superbamse gik til Tage Damm, der desværre ikke var til stede, for hans initiativ med at lægge fliser omkring Søsportscentret.

Den anden superbamse gik til Tage Damm, der desværre ikke var til stede, for hans initiativ med at lægge fliser omkring Søsportscentret. Nyhedsbrev nr. 13 Den 20. november 2011 Kære medlem Standerstrygning Lørdag den 29. oktober var vi 13 kajakroere på vandet fra kl 14 16. Kl. 16 var vi tilbage i marinaen, hvor vi havde annonceret at vi

Læs mere

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med. Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 5. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 5. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 5 Den 21. maj 2011 Kære medlem Åbent Hus - vi var nær væltet! Vi havde åbent Hus lørdag den 21. maj kl 14 16, og der var 20 tilmeldte. Da det kom til stykket kom der 35, for det var jo så

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i Kerteminde Kajakklub, at klubbens medlemmer er så veluddannede som muligt i kajak og kano for

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 0 Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 Kerteminde Kajakklub: www.kerteminde-kajak.dk Formand Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, 27590452, mail: gorm.larsen@exito.dk Kære medlem Standerstrygningsfest

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker Generelt Korsør Roklub er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) og er i den forbindelse forpligtiget til at overholde de af DKF vedtagne regler og

Læs mere

Kl 16.00 Vi kommer tilbage og laver redninger i marinaens havnebassin, forhåbentlig bakket godt op af klubmedlemmer på broen. Kaffe i klubhuset.

Kl 16.00 Vi kommer tilbage og laver redninger i marinaens havnebassin, forhåbentlig bakket godt op af klubmedlemmer på broen. Kaffe i klubhuset. Nyhedsbrev nr. 12 Den 23. oktober 2011 Kære medlem Indvielsesfest på næste lørdag den 29. oktober Vi håber, at rigtig mange vil være med til at indvi og fejre vores nye klublokale på lørdag. Festen er

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene.

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene. Nyhedsbrev nr. 4 Den 4. maj 2011 Kære medlem Odense Fjord Søndag den 1. maj blev fejret af 12 af os på Odense Fjord. Vi mødtes i marinaen og pakkede den nye trailer med 11 kajakker og med en enkelt på

Læs mere

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr.

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr. Nyhedsbrev nr. 10 Den 21. oktober 2012 Kære medlem Status på årets kurser EPP1 i havkajak Vi har for første gang i efteråret 2012 gennemført et EPP1-kursus i havkajak for i alt 14 deltagere. Kurset blev

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen.

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Kære medlem Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Generalforsamling Vigtigt for klubben og for bestyrelsen og den

Læs mere

Gitte og Mette har i juli 2011 roet rundt om Fyn en fantastisk tur. Flot klaret. Vi håber, at I har mod på mere kajak på de kommende ture i klubben.

Gitte og Mette har i juli 2011 roet rundt om Fyn en fantastisk tur. Flot klaret. Vi håber, at I har mod på mere kajak på de kommende ture i klubben. Nyhedsbrev nr. 8 Den 22. juli 2011 Kære medlem Nyt om medlemmer Birgith Pedersen, Dennis Pedersen og Lissen Møller fra frigivelseshold 1 har bestået EPP2 i havkajak og er frigivet til roning i klubben.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 14. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 14. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 14 Den 11. december 2011 Kære medlem Vinterroning Søndag den 11. december var vi 6 kajakroere af sted kl 10 i dejligt vejr med kurs mod Dinestrup Strand. Vi havde en dejlig tur derned og

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker Kære medlem Tur på Odense Fjord Nye klubkajakker Vi har fået 2 nye klubkajakker. Historien startede med, at Charlotte og Anne Birgitte tog til Svendborg for at få Nicolai Ilcus til at rette et par fejl

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren december 2014. Side 2. Kære Medlemmer

Formanden har ordet. Fjordfræseren december 2014. Side 2. Kære Medlemmer Formanden har ordet Kære Medlemmer Endnu en fantastisk sommer er gået på hæld og efterårsaktiviteterne er på agendaen. Der er stadig gang i kajakklubben, men på et lavere blus. Nogle ror endnu men med

Læs mere

Hvis du bliver i tvivl, så spørg formanden eller næstformanden. Fx hvis der ikke er retningslinier og bestemmelser om det, som du er i tvivl om.

Hvis du bliver i tvivl, så spørg formanden eller næstformanden. Fx hvis der ikke er retningslinier og bestemmelser om det, som du er i tvivl om. Retningslinier og aftaler i Kerteminde Kajakklub Drøftet 1. gang på bestyrelsesmøde den 28/8-2012 Drøftet på klubmøde den. Vedtaget i bestyrelse den. Sidst revideret den 19. juni 2015 af GRL Forord hvad

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker Kajakreglement Dette reglement er gældende for de af Strib Ro- og Kajakklubs medlemmer, der måtte ønske

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Efterhånden begynder man at kunne se, at der er en modeljernbane om end endnu i store stykker i lokalet. Mange ting er lavet

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr.

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr. Kære medlem Kajakstalden Vi har afsat 200.000 kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i 400.000 kr. Vi får meget snart en byggetilladelse af Kerteminde kommune, og regner

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Kære medlem Fire Nyhedsbreve I 2016 kom der ét Nyhedsbrev, og det var lige efter nytår. I stedet har der været mange små Nyheder og en masse skriverier på facebooksiderne

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Kære medlem Vi er i slutningen af august og er kun nået til Nyhedsbrev nr. 3. Det skyldes ikke, at der ikke har været mange nyheder. Men jeg er begyndt i højere grad

Læs mere

Regler og anbefalinger

Regler og anbefalinger Kano og kajakklubben Nord Regler og anbefalinger Vedtaget på klubbens ekstraordinære generalforsamling 10. maj 2012 Regler og Anbefalinger for Nords medlemmer, vedtaget 2012 Side 1 af 9 0. Indledning I

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2013

NYHEDSBREV. Oktober 2013 NYHEDSBREV Oktober 2013 Indholdsfortegnelse Generalforsamling 2013...2 Formandens beretning...3 HvK's skiafdeling...4 Regnskab...5 Fra udvalgene...7 Kajakpolo...7 Instruktionshold voksen...7 Fra Elitekoordinatoren...7

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts:

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts: ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Juni 2016 Nr. 2 Standerhejsning lørdag den 19. marts: Vores formand Marianne Hørup holdt standerhejsningstalen. 2. Et fåtal af de mange medlemmer, der deltog. Rochef Hanne

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 Den evigt ungdommelige klub fylder 60 år! I år fylder 361 Kano- & Kajakklub 60 år. TRES ÅR! Trods den høje alder er klubben stadig i fuldt vigør og har bevaret ungdommens

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Nyhedsbrev September 2015

Nyhedsbrev September 2015 Nyhedsbrev September 2015 Fælles Høstmarked på skolen lørdag den 5. september. Det plejer at være rigtigt hyggeligt. Familie/Arbejsdslørdag Lørdag den 19.september er der arbejdslørdag for alle udvalg.

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement)

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) 1. Indledning Af klubbens vision fremgår, at Rungsted Kajakklub skal give mulighed for at dyrke sikker kajakroning. Sikkerhedsbestemmelserne

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2013

Nyhedsbrev juni 2013 Nyhedsbrev juni 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard dbkformand@live.dk DBK Weekend på Hven Årets DBK-Weekend blev afholdt d. 7.-9. juni. Hvor de to foregående weekender har været præget

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Udgave November 2015 - Udkast til medlemmerne 1 Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere