Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med."

Transkript

1 Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i gang? Kalenderen for sommerren 2014 er nu blevet opdateret, og rummer rigtig mange muligheder. Et godt sted at starte er at tage med på roning med instruktør kl 18 hver torsdag. Vi ror en mindre tur i et moderat tempo, så alle kan være med, og der er 1 eller flere turledere med til at bedømme vejret, beslutte hvor vi skal ro hen og til at hjælpe med de små udfordringer som viser sig typisk med at få indstillet pedaler og ror og med at bruge sværdet i sidevind. Husk at tilmelde dig i kalenderen og booke en klubkajak. Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

2 Om onsdagen og om søndagen er der normalt en gruppe der ror omkring 13 km i et godt tempo, men alle er velkomne til at være med, og vi laver næsten altid en gruppe, der ror kortere, og som ror i et mere moderat tempo. Du er altid velkommen til at komme og være med. Så laver vi aftaler, der passer os alle. Hvis du ikke har en nøgle til kajakstalden, så er det en god ide at kontakte Karsten Koch og få en (se på hjemmesiden under Regler mv ). Den koster 100 kr. Hvis du ikke har et nøglekort til at komme ind i Søsportscentret til omklædning, bad og klublokale, skal du kontakte Peter Bundgaard (se på hjemmesiden under Regler mv ) og have ham til at lave et mod 100 kr. Han plejer at lægge det i en konvolut i klublokalet. Hvis du skal have et badekort, skal du kontakte Gorm (se på hjemmesiden under Regler mv ). Han har det altid med i bilen. Hvis du har lyst til at benytte vores sauna, så er du velkommen til det. Det koster 10 kr pr. deltager, som du lægger i glasset udenfor saunaen. Husk at at sidde på et håndklæde. Hvis du gerne vil tage turpas, så tag med om torsdagen og vis en soloredning og en makkerredning for den instruktør, som er med. Du må selv holde øje med, at du har roet de 50 km indenfor det sidste år, og du skal også selv tage i svømmehallen og svømme de 24 baner. Registreringen skal du selv sørge for i medlemslisten på hjemmesiden. Hvis du glemmer noget tøj eller udstyr, så led i glemmekassen i gangen. Den er godt fuld af ting som kajakroere og jollesejlere har glemt. Klubkajakkerne fra svømmehallen Nu er alle vores klubkajakker samlet i kajakstalden på de første 50 numre. Husk at checke, at der ikke er en anden der har reserveret kajakken, når du tager en klubkajak. Det gik helt galt den 12. april, fordi så mange kajakker var i svømmehallen, og nogle glemte at checke. Numre på spraydækkenerne Alle klubkajakkerne er nu forsynede med et spraydækken, der passer til den. Spraydækkenerne har med en tudser fået samme nummer som kajakken. Husk at hænge spraydækkenet op på bagenden af den rigtige klubkajak hver gang, så vi kan opretholde dette enkle system. Vi har ekstra spraydækkener på loftet, og vi kan tage dem ned, når og hvis de andre går i stykker. Nye pagajflydere En del af vores oppustelige pagajflydere er blevet utætte, og der er kun 2 tilbage lige nu. Men der er bestilt 4 nye i Kajakbiksen i Nyborg.

3 Hjælp til instruktørdage 2014 i Kerteminde Kerteminde Kajakklub er vært for DKF s instruktørdage fra fredag den 9. maj kl. 18 til søndag den 11. maj kl Her kommer instruktører fra hele landet til Kerteminde for at deltage i en række rigtig spændende workshops og høre en række foredrag. Vores instruktører og hjælpeinstruktører har mulighed for at komme gratis med på klubbens regning. Men vi har hårdt brug for hjælp. Det skal tilføjes, at der ikke er Sea Challenge Fyn i 2014, så dette bliver den eneste gang, der bliver et sådant behov i Det drejer sig om følgende: - 2 til at bage kage eller boller til 50 på flere forskellige tidspunkter. Det er således ikke den samme, der skal bage hver gang. Det drejer sig om kage eller boller fredag aften, lørdag eftermiddag, lørdag aften eller søndag eftermiddag - 4 til at hjælpe med til at servere frokost lørdag kl til at hjælpe med at servere frokost søndag kl til at hjælpe med at servere aftensmad lørdag aften kl Man tilmelder sig den aktivitet, man gerne vil hjælpe med i kalenderen under den 10/5 eller 11/5. Lån/leje af klublokalet Du kan stadig låne/leje klublokalet til familiefrokosten eller festen. Du kan læse om pris og alle betingelser, og om hvordan du skal aflevere lokalet på hjemmesiden under Regler mv og Udlån af klublokale i midten foroven.

4 Frigivet og registreret? Vi har her i påsken gennemgået medlemslisten og fundet rigtig mange medlemmer, der ikke er registreret som frigivet. Det kan jo skyldes, at man er frigivet, men ikke har fået ændret sine data i medlemslisten på hjemmesiden. Det skal man selv gøre ved at logge sig ind (først medlemsnummeret og derefter de tre første bogstaver i ens fornavn det første bogstav med stort efterfulgt af medlemsnummeret. Eksempel: Hans Nielsen, medlemsnummer 789 har login Han789). Det kan jo også være, at man har været på kursus og ikke havde fået svømmet de 600 meter eller roet de 50 km. Det kan også være, at man har været på kursus, men bare ikke kunne gennemføre. På frigivelseskursus i foråret 2014 Lige nu er der mulighed for at komme med på et af forårets på frigivelseskurser. Hvis du vil tilmeldes hold 1 skal du logge ind og gå ind i kalenderen under 12. april 2014 og tilmelde dig. Hvis du vil tilmeldes hold 2 skal du gøre det samme og gå ind i kalenderen under den 13. april. Hold 1, der er et mandagshold, skal mødes næste gang i klublokalet mandag den 28. april. Hold 2, der er et tirsdagshold, skal mødes næste gang i klublokalet tirsdag den 29. april. Hvis du allerede har været på et frigivelseskursus og betalt kursusafgiften, skal du ikke betale igen. Mail til ikke-frigivne medlemmer Der er sendt en mail til alle, der ikke er registreret som frigivet. Undtaget herfra er dem, der er registreret med en forældet mailadresse i medlemslisten. Den skal du selv ændre. Standerhejsning 2014 Lørdag den 12. april havde vi mange forskellige aktiviteter. Allerede kl 10 gik 9 kursister på instruktør 1 holdet på vandet sammen med Thomas Bjerg for at undervise hinanden på vandet i marinaen. Kl startede Per Dolleris sit frigivelseshold 1 i et mødelokale i Munkebo Idrætscenter sammen med Michael Johansen. Bagefter skulle de i svømmehallen, hvor der var svømning og leg med kajakker fra kl 14 til 16. Samtidig var vi omkring 25 på vandet mellem på en tur sydpå til åen og tilbage i den lidt kraftige fralandsvind på 8 m/s fra vest. Kl var der kaffe i klublokalet, og præcis kl 17 var der standerhejsning. Vi skulle se hvordan vores nye stander tager sig ud på den nye plads lige uden for klublokalet. Mikael Andersen havde kontaktet Munkebo lokal TV, der kom og filmede seancen. Kl hejste Gorm og Christian den nye 2 meter høje stander, som nu vejer fra den nymalede flagstang udenfor klublokalet.

5 Standerhejsningstalen I talen fortalte Gorm om at vi, da klubben blev startet i 2005 måtte klæde om fra bagsmækken på bilen på parkeringspladsen i regn og blæst. Senere fik vi en skurvogn, der var delt op i 2 rum til omklædning. I dag står vi foran vores flotte klublokale og kajakstald. Vi har haft gang i rigtig mange aktiviteter i vinter med vinterroning om søndagen, tur på Odense Å og roning med instruktør allerede fra marts, hvor vi så marsvin med unge allerede den første gang. I svømmehallen har vi haft svømmeinstruktion ved Kasper og Steen, en rulleworkshop med Frans og Thomas, 1 rullekursus (Thomas), rulletræning, 3 fridykkerkurser (Anne Marie Dahler- Larsen), 1 livredderkursus med prøve, 2 åbent Hus, 2 brush-up kurser/turpas, 2 kurser i at komme videre efter frigivelse og 1 Instruktør 1-kursus.(Thomas). I klublokalet har vi haft 2 førstehjælpskurser med Christel Lillevang, kursus i reparation af glasfiberkajakker med Leif, DGI-workshop for instruktører fra Fyn, klubaftener om tur over den grønlandske indlandsis ved Anne Marie Dahler-Larsen, sommertur rundt om Fyn ved Leif og Gorm), turprogrammet ved Peter Bundgaard, turen til København, kajaktur til Upernavik i VestGrønland ved Hans Tor fra Holbæk Kajakklub og generalforsamling i marts. På Kerteminde Skole har vi haft kajakgymnastik hver onsdag (Jytte), og der har været kursus i at lave egen træpagaj (Torben Grøn). Der var desuden i november en biograftur, hvor vi så Life of Pi.

6 Desuden har vores designudvalg arbejdet med at bestille stander, klubrotrøjer og logo til bil, kajak og døre Vores onsdagsaktivitet med at lave praktiske opgaver har lavet kajakstalden færdig med dørpumpe, smæklås, beslag på kajakbommene, forankring af trailerne, reparation af port 1, ryddet op i kajakstalden, repareret den grønne kajakvogn efter turen i havnen. Desuden har Leif Romsø forbedret Rip, Rap og Rup og lavet Brage og Forsete om til kajakker for medlemmer med lange ben. I klublokalet er der sat opslagstavle op, kommet billeder og kort på væggene, opvaskemaskinen er lavet og fryser er afrimet og der bliver støvsuget og vasket gulv. I omklædning og bad er der sat knager op og bænke samt skilte om at tage neopren skoene af og huske at svabre vægge og gulv. Brusehovederne er også afkalkede. Skurvognen er fjernet og flagstangen er malet og klar til nu Vores sommerprogram rummer også mange spændende aktiviteter. Der er tur på Odense Fjord, instruktørdage den maj, hvor vi har brug for hjælp, Kirsebærfestival hvor vi ror med lys på, sommer Bornholmertur den juli, brushup/turpas kurser, videre fra frigivelse kurser, EPP3 kurser, frigivelseskurser og turbofrigivelse, åbent Hus og EPP1. Der bliver også ture til Thurø Rundt, Det Sydfynske Øhav, Romsø, Kertinge Nor, Æbelø, København, Silkeborg og på Odense Å. Superbamser og trøstebamser De 2 superbamser og trøstebamsen blev uddelt ved standerhejsningen. Den ene superbamse går til en meget aktiv deltager i byggeriet af kajakstalden og i Praktiske opgaver om onsdagen og en der tager hånd om vores internetforbindelse her på det sidste. Det er Henning Søjberg, medlemsnummer 532. Den anden superbamse blev uddelt til en der ofte ses i smart lædertøj nej neopren stående i vand til livet. Hun har lavet fridykning 1 den 9. november for 20 deltagere, fridykning 2 for 18 deltagere den 7. december, fidykning 1 den 8. februar for 18 deltagere og klubaften om sin tur over indlandsisen. Det er Anne Marie Dahler-Larsen, medlemsnummer 482 Trøstebamsen Trøstebamsen gik til en, der skulle på kursus med Thomas. Hm. han vil have, at vi har en grønlænderpagaj i træ og det har jeg ikke? Måske kan man lave en selv. Jeg laver et kursus. Han lavede et kursus for 12 medlemmer, og de kom igennem og fik lavet flotte træpagajer. Så skete hverken værre eller bedre end at på kursusdag 1 knækkede Torben Grøns nylavede pagaj nok fordi der var en knast. Og det var ikke engang ham selv, der knækkede den. Men typisk for Torben sagde han der var nok en knast, og så er der anledning til at lave et nyt kursus til næste år.

7 Praktiske opgaver onsdag den 16. april Vi har igen været samlet og arbejdet med Praktiske opgaver. Klubkajakkerne er nu rykket sammen på 50 pladser i port 1 og 2, så der er plads til i alt 15 private kajakker i port 2. Der er kommet numre på alle klubkajakkerne svarende til de nye pladser. Vi har også matchet spraydæk med kajakker, så alle klubkajakker nu har et spraydækken med nummer, der passer til kajakken. Undtaget herfra er turkajakkerne, hvor Kirsten Schønbech er i gang med at sy stropper på. Alle redningsvestene blev sorterede, og børnevestene er hængt op på en pind under loftet. Man er velkommen til at bruge børnevestene, men hæng dem derop igen ved brug af stigen, så vi ikke har kursister, der kommer afsted i en børnevest. Leif reparerede bagsædet på vores 2-er havkajak Dupond og Dupont, så den nu er klar. Gribelisterne på de 2 flydebroer er blevet forstærkede og er klar til sommerroning. Vi har også fjernet et par farlige skruer fra gribelisten på flydebroen ved rampen, hvor man også kan sætte i vandet. Venlig hilsen Bestyrelsen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over.

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over. Kære medlem Vi har generalforsamling på tirsdag den 17. marts kl 19 21. Det er rigtig vigtigt for klubben, at der er stor opbakning til bestyrelsen, og det ser heldigvis også ud til at være tilfældet,

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen.

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Kære medlem Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Generalforsamling Vigtigt for klubben og for bestyrelsen og den

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2019.05.02.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af TBC 27/03-2019) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: blå, grøn, gul eller rød som information,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 0 Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 Kerteminde Kajakklub: www.kerteminde-kajak.dk Formand Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, 27590452, mail: gorm.larsen@exito.dk Kære medlem Standerstrygningsfest

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5 Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

Hvis du bliver i tvivl, så spørg formanden eller næstformanden. Fx hvis der ikke er retningslinier og bestemmelser om det, som du er i tvivl om.

Hvis du bliver i tvivl, så spørg formanden eller næstformanden. Fx hvis der ikke er retningslinier og bestemmelser om det, som du er i tvivl om. Retningslinier og aftaler i Kerteminde Kajakklub Drøftet 1. gang på bestyrelsesmøde den 28/8-2012 Drøftet på klubmøde den. Vedtaget i bestyrelse den. Sidst revideret den 19. juni 2015 af GRL Forord hvad

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

Grøn tur Gul tur Rød tur Gul tur ror vi lidt hurtigere end grøn tur, 5 6 km/timen.

Grøn tur Gul tur Rød tur Gul tur ror vi lidt hurtigere end grøn tur, 5 6 km/timen. Kære medlem Grøn, gul og rød tur Der er kommet forslag fra flere medlemmer om at opdele turene tydeligt, så der er klarhed om vores forventninger til hinanden. Derfor er klubroninger og ture i maj, juni

Læs mere

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr.

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr. Kære medlem Kajakstalden Vi har afsat 200.000 kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i 400.000 kr. Vi får meget snart en byggetilladelse af Kerteminde kommune, og regner

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet.

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet. Nyhedsbrev nr. 6 Den 5. juni 2012 Kære medlem Dødsfald Vores medlem (nr. 446) Jakob Rud Christiansen er død efter en tragisk trafikulykke på Fynshovedvejen, hvor Jakob var på vej hjem på knallert. Jakob

Læs mere

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe.

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe. Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2011 Kære medlem Første spadestik Fredag den 17. december 2010 blev der holdt første spadestik for Søsportscentret i Marinaen. Jens Thurøe holdt den første tale, hvor han

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016)

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Mødet afholdtes torsdag den 31. marts 2016 kl. 19.00 21.30 i klublokalet. Bestyrelsen: Gorm (ref.), Karsten, Tage, Henning, Peter, Kirsten og Mikael Andersen. Suppleanter:

Læs mere

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr.

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr. Nyhedsbrev nr. 10 Den 21. oktober 2012 Kære medlem Status på årets kurser EPP1 i havkajak Vi har for første gang i efteråret 2012 gennemført et EPP1-kursus i havkajak for i alt 14 deltagere. Kurset blev

Læs mere

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i Kerteminde Kajakklub, at klubbens medlemmer er så veluddannede som muligt i kajak og kano for

Læs mere

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant.

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant. Nyhedsbrev nr. 3 Den 2. april 2012 Kære medlem Generalforsamling Onsdag den 21. marts havde vi ordinær generalforsamling. Peter Freund blev valgt som ordstyrer. Under bestyrelsens beretning var der indlæg

Læs mere

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com.

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Nyhedsbrev nr. 6 Den 11. juni 2011 Kære medlem Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Per Michael tager på Danmark rundt med start

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Kære medlem Fire Nyhedsbreve I 2016 kom der ét Nyhedsbrev, og det var lige efter nytår. I stedet har der været mange små Nyheder og en masse skriverier på facebooksiderne

Læs mere

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt..

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt.. Nyhedsbrev nr. 2 Den 11. marts 2011 Kære medlem Klubaften onsdag den 16. marts Næste klubaften er onsdag den 16. marts kl 19.00 21.30 i Mødestedet. Tine og Tina laver kaffe og kage til os, og så kommer

Læs mere

Godt nytår! Vi ser frem til et godt og sikkert kajakår i 2014.

Godt nytår! Vi ser frem til et godt og sikkert kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår! Vi ser frem til et godt og sikkert kajakår i 2014. Masser af vand i Odense Å Vi var 9, der mødtes kl 9 ved kajakstalden i Kerteminde søndag den 19. januar 2014 for at tage på tur

Læs mere

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene.

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene. Nyhedsbrev nr. 4 Den 4. maj 2011 Kære medlem Odense Fjord Søndag den 1. maj blev fejret af 12 af os på Odense Fjord. Vi mødtes i marinaen og pakkede den nye trailer med 11 kajakker og med en enkelt på

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 5. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 5. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 5 Den 21. maj 2011 Kære medlem Åbent Hus - vi var nær væltet! Vi havde åbent Hus lørdag den 21. maj kl 14 16, og der var 20 tilmeldte. Da det kom til stykket kom der 35, for det var jo så

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Kære medlem Vi er i slutningen af august og er kun nået til Nyhedsbrev nr. 3. Det skyldes ikke, at der ikke har været mange nyheder. Men jeg er begyndt i højere grad

Læs mere

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats.

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats. Kære havkajroere i Holbæk Kajakklub, Som du tidligere har hørt om i en mail, holder havkajakroerne, - en internetforening for havkajakroere deres forårstræf i Holbæk Marina den 8. til 10. Maj, og vi er

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013

Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013 Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013 Kære medlem Du ønskes et rigtig godt nytår og bestyrelsen håber, at du/vi får et dejligt kajak-år i 2013. Ser vi tilbage på 2012, kan vi vist være godt tilfredse, for

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker Kære medlem Tur på Odense Fjord Nye klubkajakker Vi har fået 2 nye klubkajakker. Historien startede med, at Charlotte og Anne Birgitte tog til Svendborg for at få Nicolai Ilcus til at rette et par fejl

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 20.02.2019.docx Side 1 af 5 Mål og visioner 2023 Bygninger - Klublokale m. sovepladser - Motionsredskaber - PC, projektor, printer - Lamineringsmaskine - Køkken m. hårde hvidevarer - Service til

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Kajak Version: 2019.06.27 kajak Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 2.1 Rettigheder og pligter som roer... 3 2.2 Risikovurdering... 3 2.3 Under turledelse... 4 2.4

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Kl 16.00 Vi kommer tilbage og laver redninger i marinaens havnebassin, forhåbentlig bakket godt op af klubmedlemmer på broen. Kaffe i klubhuset.

Kl 16.00 Vi kommer tilbage og laver redninger i marinaens havnebassin, forhåbentlig bakket godt op af klubmedlemmer på broen. Kaffe i klubhuset. Nyhedsbrev nr. 12 Den 23. oktober 2011 Kære medlem Indvielsesfest på næste lørdag den 29. oktober Vi håber, at rigtig mange vil være med til at indvi og fejre vores nye klublokale på lørdag. Festen er

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 1 af 8 Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 2 af 8 Formål Det er formålet med disse bestemmelser, at sikre klubbens medlemmer og andre bedst muligt mod fare og

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Uddannelsepolitik. Kerteminde Kajakklub. Uddannelsespolitik. Version: Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7

Kerteminde Kajakklub Uddannelsepolitik. Kerteminde Kajakklub. Uddannelsespolitik. Version: Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7 Uddannelsespolitik Version: 2018.04.24 Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7 Uddannelsespolitik i Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i, at klubbens medlemmer er så veluddannede

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet

Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet Kære medlem Nyt om medlemmer Mona Lise Bundgaard og Karsten Jefsen fra frigivelseshold 1 har bestået EPP2 i havkajak og er frigivet til roning

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at

Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at gøre kursisten i stand til at færdes sikkert i klubbens

Læs mere

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker Generelt Korsør Roklub er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) og er i den forbindelse forpligtiget til at overholde de af DKF vedtagne regler og

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Nyhedsbrev Kære medlemmer. Indhold

Nyhedsbrev Kære medlemmer. Indhold Kære medlemmer I Nyhedsbrev nr. 2 vil vi fortælle om livets gang i Kerteminde Kajakklub efter Nyhedsbrev 1, men vi vil også løfte sløret for kommende aktiviteter og tilbud til medlemmerne. Formanden har

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.14.docx Side 1 af 5 Mål 2017 og visioner 2022 Bygninger Sidst revideret 12/5-2017 2017 Klublokalet med udsmykning, 2 sovepladser, 4 motionsredskaber, gardiner, små lamper, loftslys, PC

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.06.23.docx Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 3 Læsevejledning... 4 4 Risikovurdering... 4 5 Sikkerhedsinstruks... 4 6 Krav... 5 6.1 Vinterroning....

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Den anden superbamse gik til Tage Damm, der desværre ikke var til stede, for hans initiativ med at lægge fliser omkring Søsportscentret.

Den anden superbamse gik til Tage Damm, der desværre ikke var til stede, for hans initiativ med at lægge fliser omkring Søsportscentret. Nyhedsbrev nr. 13 Den 20. november 2011 Kære medlem Standerstrygning Lørdag den 29. oktober var vi 13 kajakroere på vandet fra kl 14 16. Kl. 16 var vi tilbage i marinaen, hvor vi havde annonceret at vi

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab Hvis du følger HTN i et år vil du opleve meget mere end blot at blive fortrolig med at ro havkajak I løbet af et spændende år vil Havkajak Team Nord introducere dig til havkajak sporten Vi vil vejlede

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl. 18-20:30 Til stede: Pia, Ulla, Mette, Søren, Anders, Ida Referent: Ida Meddelelser: Jeg har sendt en mail med tidsplan og fordeling af lokaliteter

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Aktiviteskalender. Version 3.4

Aktiviteskalender. Version 3.4 2011 2011 NOVEMBER DECEMBER JANUAR T 1 T 1 Fællesspisning S 1 Vinterroning Nytårskur Nytår O 2 F 2 Svømmehal M 2 1 T 3 Klubroning Fællesspisning L 3 Kayakyoga T 3 F 4 S 4 Vinterroning O 4 L 5 Standerstryg-tur

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing. Niveaubeskrivelse

Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing. Niveaubeskrivelse Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing Niveaubeskrivelse Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund 2. udgave, april 2009 www.kano-kajak.dk Niveaubeskrivelse

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 14. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 14. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 14 Den 11. december 2011 Kære medlem Vinterroning Søndag den 11. december var vi 6 kajakroere af sted kl 10 i dejligt vejr med kurs mod Dinestrup Strand. Vi havde en dejlig tur derned og

Læs mere

Kajakreglement. Gældende fra Indhold

Kajakreglement. Gældende fra Indhold Kajakreglement Gældende fra 27-02-2019 Indhold 1. Formål og gyldighed... 2 2. Generelle bestemmelser for sikkerhed... 2 3. Bestemmelser for børn og unge... 3 4. Sikkerhedsmæssigt udstyr m.v.... 3 5. Kajakret...

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart Sidst revideret Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart 1. Formål og gyldighed Formålet med sikkerhedsbestemmelserne er at fremme sikker kajakroning i Kajakklubben Strømmen.

Læs mere

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Støt vores lokale sponsorer: Bilsyn Ulsted Mejdahls Bageri XL Byg Hals Lund El Hals Marine Forening og Skyttelaug Byens Kiosk Gandrup Element Claudi Fisher Lund Dahl

Læs mere

Indhold - Løft, håndtering, isætning og indstigning i kajakken

Indhold - Løft, håndtering, isætning og indstigning i kajakken EPP 1 (Tur/Kap) Tur- og Kapkajak Introduktion Målet med dette kursus er at introducere kursisterne til kano- og kajaksporten, og skabe gode oplevelser i sikre rammer. Der arbejdes med grundlæggende manøvrering

Læs mere

Regler og anbefalinger

Regler og anbefalinger Kano og kajakklubben Nord Regler og anbefalinger Vedtaget på klubbens ekstraordinære generalforsamling 10. maj 2012 Regler og Anbefalinger for Nords medlemmer, vedtaget 2012 Side 1 af 9 0. Indledning I

Læs mere

1. maj tur til Strib, Middelfart og sommerhuset eller bare ud i det blå,!husk morgenbrød, kaffe, madpakke, drikkevarer og vadesko.

1. maj tur til Strib, Middelfart og sommerhuset eller bare ud i det blå,!husk morgenbrød, kaffe, madpakke, drikkevarer og vadesko. Aktivitetsplan 2017 2017 DATO TID AKTIVITET 2. april 11:00 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt at spise ved frisktilberedt

Læs mere

Hvormange klubkajakker skal klubben eje? Ingen 0 0% op til 10 0 0% 11-18 3 12% 19-20 12 48% 21-25 8 32% Endnu flere 2 8%

Hvormange klubkajakker skal klubben eje? Ingen 0 0% op til 10 0 0% 11-18 3 12% 19-20 12 48% 21-25 8 32% Endnu flere 2 8% 25/11/12 Rediger formular [ Nivå Kajakklub 2013 ] Google Dokumenter 25 svar Oversigt Se komplette svar Hvormange klubkajakker skal klubben eje? Ingen 0 0% op til 10 0 0% 11-18 3 12% 19-20 12 48% 21-25

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

TEORI for kajakroere på styrmandskursus.

TEORI for kajakroere på styrmandskursus. TEORI for kajakroere på styrmandskursus. Ansvar og reglement, roområde Styreteknik Materiel Knob Organisation-DKF Der skelnes ikke mellem tur og havkajak i undervisningen Roklubbens kajak roområde. Definitioner

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 vordingborg.dk Mandag 01. 10.00-12.00 Vi går tur i Liselund park, sammen med Projekt Den grønne port Gå tur med vennerne hvis vejret tillader Tirsdag

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere