Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med."

Transkript

1 Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i gang? Kalenderen for sommerren 2014 er nu blevet opdateret, og rummer rigtig mange muligheder. Et godt sted at starte er at tage med på roning med instruktør kl 18 hver torsdag. Vi ror en mindre tur i et moderat tempo, så alle kan være med, og der er 1 eller flere turledere med til at bedømme vejret, beslutte hvor vi skal ro hen og til at hjælpe med de små udfordringer som viser sig typisk med at få indstillet pedaler og ror og med at bruge sværdet i sidevind. Husk at tilmelde dig i kalenderen og booke en klubkajak. Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

2 Om onsdagen og om søndagen er der normalt en gruppe der ror omkring 13 km i et godt tempo, men alle er velkomne til at være med, og vi laver næsten altid en gruppe, der ror kortere, og som ror i et mere moderat tempo. Du er altid velkommen til at komme og være med. Så laver vi aftaler, der passer os alle. Hvis du ikke har en nøgle til kajakstalden, så er det en god ide at kontakte Karsten Koch og få en (se på hjemmesiden under Regler mv ). Den koster 100 kr. Hvis du ikke har et nøglekort til at komme ind i Søsportscentret til omklædning, bad og klublokale, skal du kontakte Peter Bundgaard (se på hjemmesiden under Regler mv ) og have ham til at lave et mod 100 kr. Han plejer at lægge det i en konvolut i klublokalet. Hvis du skal have et badekort, skal du kontakte Gorm (se på hjemmesiden under Regler mv ). Han har det altid med i bilen. Hvis du har lyst til at benytte vores sauna, så er du velkommen til det. Det koster 10 kr pr. deltager, som du lægger i glasset udenfor saunaen. Husk at at sidde på et håndklæde. Hvis du gerne vil tage turpas, så tag med om torsdagen og vis en soloredning og en makkerredning for den instruktør, som er med. Du må selv holde øje med, at du har roet de 50 km indenfor det sidste år, og du skal også selv tage i svømmehallen og svømme de 24 baner. Registreringen skal du selv sørge for i medlemslisten på hjemmesiden. Hvis du glemmer noget tøj eller udstyr, så led i glemmekassen i gangen. Den er godt fuld af ting som kajakroere og jollesejlere har glemt. Klubkajakkerne fra svømmehallen Nu er alle vores klubkajakker samlet i kajakstalden på de første 50 numre. Husk at checke, at der ikke er en anden der har reserveret kajakken, når du tager en klubkajak. Det gik helt galt den 12. april, fordi så mange kajakker var i svømmehallen, og nogle glemte at checke. Numre på spraydækkenerne Alle klubkajakkerne er nu forsynede med et spraydækken, der passer til den. Spraydækkenerne har med en tudser fået samme nummer som kajakken. Husk at hænge spraydækkenet op på bagenden af den rigtige klubkajak hver gang, så vi kan opretholde dette enkle system. Vi har ekstra spraydækkener på loftet, og vi kan tage dem ned, når og hvis de andre går i stykker. Nye pagajflydere En del af vores oppustelige pagajflydere er blevet utætte, og der er kun 2 tilbage lige nu. Men der er bestilt 4 nye i Kajakbiksen i Nyborg.

3 Hjælp til instruktørdage 2014 i Kerteminde Kerteminde Kajakklub er vært for DKF s instruktørdage fra fredag den 9. maj kl. 18 til søndag den 11. maj kl Her kommer instruktører fra hele landet til Kerteminde for at deltage i en række rigtig spændende workshops og høre en række foredrag. Vores instruktører og hjælpeinstruktører har mulighed for at komme gratis med på klubbens regning. Men vi har hårdt brug for hjælp. Det skal tilføjes, at der ikke er Sea Challenge Fyn i 2014, så dette bliver den eneste gang, der bliver et sådant behov i Det drejer sig om følgende: - 2 til at bage kage eller boller til 50 på flere forskellige tidspunkter. Det er således ikke den samme, der skal bage hver gang. Det drejer sig om kage eller boller fredag aften, lørdag eftermiddag, lørdag aften eller søndag eftermiddag - 4 til at hjælpe med til at servere frokost lørdag kl til at hjælpe med at servere frokost søndag kl til at hjælpe med at servere aftensmad lørdag aften kl Man tilmelder sig den aktivitet, man gerne vil hjælpe med i kalenderen under den 10/5 eller 11/5. Lån/leje af klublokalet Du kan stadig låne/leje klublokalet til familiefrokosten eller festen. Du kan læse om pris og alle betingelser, og om hvordan du skal aflevere lokalet på hjemmesiden under Regler mv og Udlån af klublokale i midten foroven.

4 Frigivet og registreret? Vi har her i påsken gennemgået medlemslisten og fundet rigtig mange medlemmer, der ikke er registreret som frigivet. Det kan jo skyldes, at man er frigivet, men ikke har fået ændret sine data i medlemslisten på hjemmesiden. Det skal man selv gøre ved at logge sig ind (først medlemsnummeret og derefter de tre første bogstaver i ens fornavn det første bogstav med stort efterfulgt af medlemsnummeret. Eksempel: Hans Nielsen, medlemsnummer 789 har login Han789). Det kan jo også være, at man har været på kursus og ikke havde fået svømmet de 600 meter eller roet de 50 km. Det kan også være, at man har været på kursus, men bare ikke kunne gennemføre. På frigivelseskursus i foråret 2014 Lige nu er der mulighed for at komme med på et af forårets på frigivelseskurser. Hvis du vil tilmeldes hold 1 skal du logge ind og gå ind i kalenderen under 12. april 2014 og tilmelde dig. Hvis du vil tilmeldes hold 2 skal du gøre det samme og gå ind i kalenderen under den 13. april. Hold 1, der er et mandagshold, skal mødes næste gang i klublokalet mandag den 28. april. Hold 2, der er et tirsdagshold, skal mødes næste gang i klublokalet tirsdag den 29. april. Hvis du allerede har været på et frigivelseskursus og betalt kursusafgiften, skal du ikke betale igen. Mail til ikke-frigivne medlemmer Der er sendt en mail til alle, der ikke er registreret som frigivet. Undtaget herfra er dem, der er registreret med en forældet mailadresse i medlemslisten. Den skal du selv ændre. Standerhejsning 2014 Lørdag den 12. april havde vi mange forskellige aktiviteter. Allerede kl 10 gik 9 kursister på instruktør 1 holdet på vandet sammen med Thomas Bjerg for at undervise hinanden på vandet i marinaen. Kl startede Per Dolleris sit frigivelseshold 1 i et mødelokale i Munkebo Idrætscenter sammen med Michael Johansen. Bagefter skulle de i svømmehallen, hvor der var svømning og leg med kajakker fra kl 14 til 16. Samtidig var vi omkring 25 på vandet mellem på en tur sydpå til åen og tilbage i den lidt kraftige fralandsvind på 8 m/s fra vest. Kl var der kaffe i klublokalet, og præcis kl 17 var der standerhejsning. Vi skulle se hvordan vores nye stander tager sig ud på den nye plads lige uden for klublokalet. Mikael Andersen havde kontaktet Munkebo lokal TV, der kom og filmede seancen. Kl hejste Gorm og Christian den nye 2 meter høje stander, som nu vejer fra den nymalede flagstang udenfor klublokalet.

5 Standerhejsningstalen I talen fortalte Gorm om at vi, da klubben blev startet i 2005 måtte klæde om fra bagsmækken på bilen på parkeringspladsen i regn og blæst. Senere fik vi en skurvogn, der var delt op i 2 rum til omklædning. I dag står vi foran vores flotte klublokale og kajakstald. Vi har haft gang i rigtig mange aktiviteter i vinter med vinterroning om søndagen, tur på Odense Å og roning med instruktør allerede fra marts, hvor vi så marsvin med unge allerede den første gang. I svømmehallen har vi haft svømmeinstruktion ved Kasper og Steen, en rulleworkshop med Frans og Thomas, 1 rullekursus (Thomas), rulletræning, 3 fridykkerkurser (Anne Marie Dahler- Larsen), 1 livredderkursus med prøve, 2 åbent Hus, 2 brush-up kurser/turpas, 2 kurser i at komme videre efter frigivelse og 1 Instruktør 1-kursus.(Thomas). I klublokalet har vi haft 2 førstehjælpskurser med Christel Lillevang, kursus i reparation af glasfiberkajakker med Leif, DGI-workshop for instruktører fra Fyn, klubaftener om tur over den grønlandske indlandsis ved Anne Marie Dahler-Larsen, sommertur rundt om Fyn ved Leif og Gorm), turprogrammet ved Peter Bundgaard, turen til København, kajaktur til Upernavik i VestGrønland ved Hans Tor fra Holbæk Kajakklub og generalforsamling i marts. På Kerteminde Skole har vi haft kajakgymnastik hver onsdag (Jytte), og der har været kursus i at lave egen træpagaj (Torben Grøn). Der var desuden i november en biograftur, hvor vi så Life of Pi.

6 Desuden har vores designudvalg arbejdet med at bestille stander, klubrotrøjer og logo til bil, kajak og døre Vores onsdagsaktivitet med at lave praktiske opgaver har lavet kajakstalden færdig med dørpumpe, smæklås, beslag på kajakbommene, forankring af trailerne, reparation af port 1, ryddet op i kajakstalden, repareret den grønne kajakvogn efter turen i havnen. Desuden har Leif Romsø forbedret Rip, Rap og Rup og lavet Brage og Forsete om til kajakker for medlemmer med lange ben. I klublokalet er der sat opslagstavle op, kommet billeder og kort på væggene, opvaskemaskinen er lavet og fryser er afrimet og der bliver støvsuget og vasket gulv. I omklædning og bad er der sat knager op og bænke samt skilte om at tage neopren skoene af og huske at svabre vægge og gulv. Brusehovederne er også afkalkede. Skurvognen er fjernet og flagstangen er malet og klar til nu Vores sommerprogram rummer også mange spændende aktiviteter. Der er tur på Odense Fjord, instruktørdage den maj, hvor vi har brug for hjælp, Kirsebærfestival hvor vi ror med lys på, sommer Bornholmertur den juli, brushup/turpas kurser, videre fra frigivelse kurser, EPP3 kurser, frigivelseskurser og turbofrigivelse, åbent Hus og EPP1. Der bliver også ture til Thurø Rundt, Det Sydfynske Øhav, Romsø, Kertinge Nor, Æbelø, København, Silkeborg og på Odense Å. Superbamser og trøstebamser De 2 superbamser og trøstebamsen blev uddelt ved standerhejsningen. Den ene superbamse går til en meget aktiv deltager i byggeriet af kajakstalden og i Praktiske opgaver om onsdagen og en der tager hånd om vores internetforbindelse her på det sidste. Det er Henning Søjberg, medlemsnummer 532. Den anden superbamse blev uddelt til en der ofte ses i smart lædertøj nej neopren stående i vand til livet. Hun har lavet fridykning 1 den 9. november for 20 deltagere, fridykning 2 for 18 deltagere den 7. december, fidykning 1 den 8. februar for 18 deltagere og klubaften om sin tur over indlandsisen. Det er Anne Marie Dahler-Larsen, medlemsnummer 482 Trøstebamsen Trøstebamsen gik til en, der skulle på kursus med Thomas. Hm. han vil have, at vi har en grønlænderpagaj i træ og det har jeg ikke? Måske kan man lave en selv. Jeg laver et kursus. Han lavede et kursus for 12 medlemmer, og de kom igennem og fik lavet flotte træpagajer. Så skete hverken værre eller bedre end at på kursusdag 1 knækkede Torben Grøns nylavede pagaj nok fordi der var en knast. Og det var ikke engang ham selv, der knækkede den. Men typisk for Torben sagde han der var nok en knast, og så er der anledning til at lave et nyt kursus til næste år.

7 Praktiske opgaver onsdag den 16. april Vi har igen været samlet og arbejdet med Praktiske opgaver. Klubkajakkerne er nu rykket sammen på 50 pladser i port 1 og 2, så der er plads til i alt 15 private kajakker i port 2. Der er kommet numre på alle klubkajakkerne svarende til de nye pladser. Vi har også matchet spraydæk med kajakker, så alle klubkajakker nu har et spraydækken med nummer, der passer til kajakken. Undtaget herfra er turkajakkerne, hvor Kirsten Schønbech er i gang med at sy stropper på. Alle redningsvestene blev sorterede, og børnevestene er hængt op på en pind under loftet. Man er velkommen til at bruge børnevestene, men hæng dem derop igen ved brug af stigen, så vi ikke har kursister, der kommer afsted i en børnevest. Leif reparerede bagsædet på vores 2-er havkajak Dupond og Dupont, så den nu er klar. Gribelisterne på de 2 flydebroer er blevet forstærkede og er klar til sommerroning. Vi har også fjernet et par farlige skruer fra gribelisten på flydebroen ved rampen, hvor man også kan sætte i vandet. Venlig hilsen Bestyrelsen

Lemvig Roklub. Nr. 1 Marts 2008 28. årgang. Medlemsblad. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Lemvig Roklub. Nr. 1 Marts 2008 28. årgang. Medlemsblad. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 1 Marts 2008 28. årgang Borgmester Erik Flyvholm indvier sauna og højvandsdige. Foto Benny Vejlby Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Kajaksæsonen starter torsdag 2. maj, kl. 18.00. Herefter trænes tirsdage og torsdage frem til sæsonudløbet, 1. oktober. Klokkeslettet kan rykkes afhængigt af lysforholdene. Kontingent

Læs mere

Kano- og Kajakklubben Gudenaa

Kano- og Kajakklubben Gudenaa Kano- og Kajakklubben Gudenaa Information til nye medlemmer 2015 1 Velkommen i Gudenaa I dette hæfte vil vi give dig en introduktion til begynderkurset samt klubbens love og regler. På side 4 finder du

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. November

PG-Nord. Nyhedsbrev. November PG-Nord Nyhedsbrev 2000 November Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: cwahl@stofanet.dk Næstformand: John Nielsen Fyrkildevej 80, st tv

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Nr. 3 August 2007. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk

Nr. 3 August 2007. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk Nr. 3 August 2007 Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk AABENRAA ROKLUB Strandvej 5 6200 Aabenraa Klubtelefon 7462 9448 E-Mail: post@aabenraaroklub.dk Bank: 9740 0001518836 Hjemmeside:

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 Vi har haft en god sommer og vi har haft et godt besøg af gæstesejlere! Billedet er fra en tirsdags sejlads, hvor gæsten

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

239 39. Årgang Juli 2014

239 39. Årgang Juli 2014 239 39. Årgang Juli 2014 ORGAN FOR 1 HUNDESTED ROKLUB Bestyrelsen i Hundested Roklub pr. 1. april 2014 Formand Christian Byskov, Vestergade 7 47938574 hundestedroklub@gmail.com Næstformand Tor Petersen,

Læs mere

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16 Helt færdig! Regler Annexhallen Se midtersiderne! Infohæfte sæson 2015-16 Helt færdig! Ja, projektet med at renovere vores dejlige hal er lykkedes. Det har vi kæmpet for i mere end 10 år! Så glæd dig til

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

April 2012. Klubbens økonomi Klubbens strategi Klubbens fremtid i Lystrup Klubbens ånd Nye medlemmer Opdateret kalender

April 2012. Klubbens økonomi Klubbens strategi Klubbens fremtid i Lystrup Klubbens ånd Nye medlemmer Opdateret kalender April 2012 Thomas og Tanga klædt i solens farver. INDHOLD Indbydelse til Hanstholm skræntflyvning Indbydelse til Standerhejsning Protokol fra generalforsamlingen Referat af konstituerende bestyrelsesmøde

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Julebanko den 21. november kl. 19.00 i Beder Sognegård.

Julebanko den 21. november kl. 19.00 i Beder Sognegård. LØBESEDLEN BMI Motion December 2012 Julebanko den 21. november kl. 19.00 i Beder Sognegård. Den traditionelle BMI julebanko fandt også i år sted i Beder Sognegård og fremmødet passede fint med de ca. 50

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Referat fra hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 12.01.2014 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 10:00 14:00 (mødes kl. 9:45) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: NS Tegnstyrer: Kvaje

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

PADLEN. 504 - feb. 2012. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub

PADLEN. 504 - feb. 2012. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 504 - feb. 2012 Indkaldelse til Generalforsamling Regenskab og budget Masser af visioner for klubben Operation Ren Sø 20102 Ergometer DM 2012 Nyd Kristi Himmelfartsdag

Læs mere

PADLEN. Tryggevælde Å 2013 Vil du med til Sverige? Skøjtetur med både unge og... Latinamerikansk aften i klubben... og meget mere.

PADLEN. Tryggevælde Å 2013 Vil du med til Sverige? Skøjtetur med både unge og... Latinamerikansk aften i klubben... og meget mere. PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 515 - marts 2013 Generalforsamling 2013 Grøn Klub Jeppes Fond støtter unge kaproere Slut med o-løb for denne sæson Officialkursus Operation ren sø 2013 Komgodt-i-gang-igen

Læs mere

På www.nordfynbiavl.dk er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link: http://nordfynbiavl.dk/sidste-nyt.html

På www.nordfynbiavl.dk er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link: http://nordfynbiavl.dk/sidste-nyt.html Nyhedsbrev udsendt d. 17. november 2011: Generalforsamling og honningkonkurrence Kære biavler i det nordfynske Her er lidt nyt fra generalforsamlingen d. 9. november, hvor honning fra Bo og Edith Nørret

Læs mere

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Program og aktiviteter 2015/2016 Andkær og skolen Andkær-Sellerup er et landsbysamfund på sydsiden af Vejle Fjord. Der bor omkring 1000 mennesker i området - størsteparten

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010 Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 1, februar 2010 STANDERFEST 3 Fastelavn på havnen.. 6 Formanden har ordet 7 Velkommen støtte til klubbens unge 7 Jolleudvalg 11 Sejlerskole 14 Aktivitetsudvalg

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Forår 2011. Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Forår 2011. Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7 Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Forår 2011 Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7 2 Generalforsamlingen den 10. marts 2011 Der var mødt

Læs mere

PADLEN. 499 - juli/august 2011. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub

PADLEN. 499 - juli/august 2011. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 499 - juli/august 2011 Lyngby sejr i Kajakmaraton+ Mølleåens Blå Bånd Lukkeloven Bagsværd Regatta 2011 Farvel til den Gyldne stemme Fra 0-55 på et år Amager Strandpark

Læs mere