Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl og søndag den 13. april kl Husk at tilmelde dig i kalenderen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen"

Transkript

1 Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud om at deltage i et gratis brush up kursus, hvor du genopfrisker nogle af de vigtigste elementer fra frigivelsen under helt rolige og betryggende forhold i svømmehallen og igen får tryghed i kajakken. Det kan også være, at du tænker på at tage Turpas her til foråret, og gerne vil vide og prøve, hvad man skal kunne. Så kom og vær med i svømmehallen lørdag den 5. april og lørdag den 12.april. Begge dage er det kl Tilmelding i kalenderen på den eller de dage, du vil deltage. Du kan deltage en dag eller alle dage, men du skal tilmelde dig forinden. Jeg vil gerne lære noget mere efter EPP2 og frigivelse Hvis du har taget EPP2 og er frigivet og synes, at nu vil du gerne lære noget mere. Så kan du tilmelde dig 1 eller 2 kursusdage i svømmehallen, hvor vi med udgangspunkt i, der hvor du er nu, finder nye veje at gå videre. Vi prøver at finde det, som du gerne vil arbejde videre med evt. imod at tage et EPP3-kursus eller bare ønsker at blive bedre til at klare dig i kajakken i bølger eller lignende eller vil prøve at rulle (det er dog ikke et rullekursus). Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl og søndag den 13. april kl Husk at tilmelde dig i kalenderen Klublogo på kajakken eller på bilen Designudvalget ved Mikael Andersen og Leif Romsø har fået lavet logoer, der er parate til at blive sat på din kajak eller på din bil. Logoerne ligger i en kasse i reolen i klublokalet. Der er både en med hvid skrift og en med sort skrift i Kerteminde Kajakklub. De koster 20 kr hver, der lægges i en betalingsboksen i kassen. Der er en video på hjemmesiden, der viser, hvordan du sætter klublogoet på og en anden video, der viser, hvordan du tager det af, hvis det mislykkes. Husk at følge anvisningen nøje, for ellers bliver du ikke tilfreds med resultatet. Klubtrøje med logo Designudvalget ved Jens Mikkelsen og Leif Romsø har lavet en aftale med Sport-Master i Kerteminde i Langegade 21 (telefon ), om at vi kan købe en rigtig god rotrøje i rødt med klublogo på. Rotrøjen koster 160 kr. Der ligger et prøveeksemplar på reolen i klublokalet, så du kan danne dig et indtryk af den. Klubtrøjen kan naturligvis fås i alle størrelser.

2 Generalforsamlingen den 18. marts 2014 Der var generalforsamling i klublokalet den 18. marts 2014, hvor 52 af klubbens medlemmer deltog. Peter Freundt fungerede som dirigent og med ham ved klokken, gik det hele som det skulle. Der blev omdelt en skriftlig beretning, som du kan læse på hjemmesiden under Klubben/generalforsamling. Formanden fortalte om bygningen af kajakstalden og om kurser, instruktører, samarbejdet med sejlklub og cykelklub og om de 2 nye foldere til henholdsvis potentielle nye medlemmer og til nye medlemmer, der skal på frigivelseskursus. Frans Nørskov fortalte om kajakudvalgets arbejde og herunder om indkøb af klubkajakker, hvoraf de 2 nyeste lå til eftersyn i gangen. Jørgen Lindegaard fortalte om udviklingen af hjemmesiden, og om at statistikken viser, at hjemmesiden har besøg om dagen. Den bliver besøgt af 700 forskellige personer. Der er hver måned besøg på hjemmesiden fra Odense og 600 fra Kerteminde. Turregistreringen har 5 års jubilæum, og vi har nu rundet roede km på de 5 år. Leif Romsø fortalte om det nye klublogo på dørene og klublogo til at sætte på kajakker og på bilen. De kan købes for 20 kr fra en kasse i klublokalet. Monteringsanvisning findes som en video på hjemmesiden. Leif fortalte også om de nye rotrøjer, som vi nu kan købe for 160 kr i Sport-Master i Kerteminde. Peter Bundgaard fortalte om det gennemførte turprogram i 2013, og om hvad der er planlagt for 2014, herunder at der bliver en sommertur til Bornholm i uge 30. Der er af hensyn til sikkerheden krav om turpas på enkelte af turene. Der var et ønske fra et af medlemmerne, om at turenes længde bliver angivet i kalenderen. Arne Hintze fortalte om de gennemførte klubaftener, standerhejsning, kajafestival og standerstrygning og om kommende arrangementer, herunder klubaften den 1. april om roning omkring Grønland og om kajakfestival ved Fyns Hoved med 2 x workshop med Nicolai Ilcus fra Svendborg. Jytte Munter fortalte om kajakgymnastik om onsdagen i vinterhalvåret. Bestyrelsens beretning blev godkendt uden bemærkninger. Karsten Koch forelagde som kasserer det reviderede regnskab for 2013, der udviste et flot overskud på kr. Regnskabet blev godkendt uden bemærkninger. Karsten fremlagde også budgettet for 2014, der som følge af en aftale med revisor medtager afskrivninger på gælden og dermed kalkulerer med et mindre underskud. Generalforsamlingen vedtog på bestyrelsens anbefaling, at kontingentet videreføres uden ændringer.

3 Karsten Koch og Claus Treu var villige til genvalg og blev enstemmigt valgt. Lene Simonsen ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Kirsten Mikkelsen valgt. Bestyrelsen takkede Lene Simonsen for hendes indsats i bestyrelsen. Marianne Treu og Ole Bagger indvilligede i genvalg som henholdsvis revisor og revisorsuppleant og blev valgt af generalforsamlingen. Mona Bundgaard var villig til genvalg som suppleant til bestyrelsen, men Per Michael Jensen ønskede på grund af sit arbejde ikke genvalg. Generalforsamlingen valgte Mona Bundgaard og Anne Birgitte Skaalum til suppleanter for det næste år. Under eventuelt valgte generalforsamlingen navnene Mimer og Hermod til de 2 nye klubkajakker. Ole Bagger Petersen afløser Hardy Mackenhauer som kajakstaldmester ham der fordeler pladserne i kajakstalden. Ole mødes i den nærmeste fremtid med Hardy og overtager jobbet. Stor tak til Hardy for hans arbejde indtil nu. Der var et forslag om, at vi/bestyrelsen forholder sig til, at medlemmer melder sig ud hvert år. Stor tak til Peter Freundt for en meget kompetent ledelse af generalforsamlingen Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Gorm Rønved Larsen som formand og Karsten Koch som næstformand og kasserer.

4 Turpas Der er krav om turpas på nogle af turene i 2014 (se i kalenderen). Det er, når der er åbne kryds og koldt vand eller meget eksponerede strækninger på turen. I nogle tilfælde er der krav om turpas, hvis vejrudsigten lover mere end fx 6 m/s i middelvind. Dato Tur til Krav om turpas Januar Odense Å Nej 27/4 Odense Fjord Ja 11/5 Tur til Nyborg Kun hvis vejrudsigten siger vind på mere end 6 m/s i middelvind fra østlig retning. Kan kortes af, så vi ikke går omkring bropillerne uden turpas. 24- Weekendtur Nej 25/5 29- Kristihimmelfartstur Ja vandet er stadig koldt og der er åbne kryds 31/5 til DSØ 13- Kajakfestival Nej 15/ /7 Sommertur til Bornholm Ja når vejrudsigten siger blæst på mere end 6 m/s i middelvind. Kysten er meget åben. 10/8 Romsø Ja åbne kryds 17/8 Noret rundt Nej 31/8 Æbelø Ja hvis vejrudsigten siger mere end 6 m/s i middelvind. Man skal forholdsvis langt fra kysten fra Bogense på grund af lave grunde, så det bliver åbne kryds. 7/9 Silkeborg Nej 21/9 København Ja - hvis vejrudsigten siger mere end 8 m/s i middelvind. 5/10 Odense Å Nej Turpasset er dels lavet for din sikkerheds skyld, men også for at turlederen ikke står ved afgangen på turen med medlemmer, hvor han/hun er usikker på, om de kan reddes op i kajakken, hvis de vælter. Det er svært at afvise medlemmer, der er taget afsted hjemmefra og som har forventninger om at komme med på turen. Husk at der ikke er krav om turpas ved alle klubroningerne onsdag, torsdag, lørdag og søndag. For at tage turpas skal du have: - svømmet 600 meter i svømmehallen - roet 150 km (se i turregistreringen) - vist en soloredning på vandet - vist en makkerredning på vandet Du skal selv registrere det i medlemsregisteret på hjemmesiden under medlemslisten for at have turpas. Du kan vise redningerne til en instruktør på alle torsdagsroningerne roning med instruktør. Du kan også træne redningerne i svømmehallen ved vores brush up og turpas kurser.

5 Udskiftning af klubkajakker Burr, den store af vores Outdoorkajakker er solgt til Knud Pedersen efter lodtrækning for kr + et brugt sprayskørt og en brugt pagaj. Samtidig er Bestla, den mindste af Outdoorkajakkerne solgt til Peter Freundt for kr, også med et brugt sprayskørt og en brugt pagaj. Kajakudvalget har allerede købt 2 nye kajakker, en Play fra Svendborg og en Struerkajak fra Nyborg. Ny flagstang Onsdag den 19. marts satte vores meget aktive deltagere i praktiske opgaver om onsdagen vores nye flagstang op, så den er klar til standerhejsning. Fredag den 21. marts har vi fået vores nye stander, så den også er klar til standerhejsningen. Venlig hilsen Bestyrelsen

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med. Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen.

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Kære medlem Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Generalforsamling Vigtigt for klubben og for bestyrelsen og den

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr.

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr. Nyhedsbrev nr. 10 Den 21. oktober 2012 Kære medlem Status på årets kurser EPP1 i havkajak Vi har for første gang i efteråret 2012 gennemført et EPP1-kursus i havkajak for i alt 14 deltagere. Kurset blev

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer.

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer. Generaforsamling i kano og kajakklubben Gudenaa den 6. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Esben blev valgt Generalforsamlingen er lovlig indkaldt og beslutningsdygtig 2. Formandens beretning (Se

Læs mere

Lemvig Roklub. Nr. 1 Marts 2008 28. årgang. Medlemsblad. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Lemvig Roklub. Nr. 1 Marts 2008 28. årgang. Medlemsblad. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 1 Marts 2008 28. årgang Borgmester Erik Flyvholm indvier sauna og højvandsdige. Foto Benny Vejlby Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Hulby Gymnastikforening

Hulby Gymnastikforening Nr. 108 April 2015 2 Hulby Gymnastikforening Uddrag af beretning fra generalforsamlingen 24/2: Så er 2014 pakket sammen og lagt på lager. 2015 er startet. Og hvad er der så sket. Den store begivenhed var

Læs mere

Marts 2013 30.ÅRGANG NR. 1

Marts 2013 30.ÅRGANG NR. 1 Dygtig vedligeholdelse er en forudsætning for en kommende god rosæson Marts 2013 30.ÅRGANG NR. 1 Aktivitetskalender forår 2012 Dato Klokken Aktivitet Ansvarlig 2. marts Roposten deadline Gunnar 12. 18.00

Læs mere

DM på kajakergometer IDRÆTSFORENINGEN. Jacob - dobbelt dansk mester i paraklassen FOR HANDICAPPEDE I AALBORG

DM på kajakergometer IDRÆTSFORENINGEN. Jacob - dobbelt dansk mester i paraklassen FOR HANDICAPPEDE I AALBORG IDRÆTSFORENINGEN FOR HANDICAPPEDE I AALBORG Tilpasset idræt for alle Medlemsblad nr. 170 Marts 2015 DM på kajakergometer Jacob - dobbelt dansk mester i paraklassen BESTYRELSEN: Formand: JAN KARKOV SØRENSEN

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 27. årgang Maj 2011 Nr. 2. www.ishoj-roklub.dk Mød os på nettet

TANGLOPPEN. Medlemsblad for Ishøj Roklub. 27. årgang Maj 2011 Nr. 2. www.ishoj-roklub.dk Mød os på nettet TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 27. årgang Maj 2011 Nr. 2 www.ishoj-roklub.dk Mød os på nettet Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Generalforsamling på Kirkehavegaard, 14. maj 2013

Generalforsamling på Kirkehavegaard, 14. maj 2013 Generalforsamling på Kirkehavegaard, 14. maj 2013 Valg af dirigent Christian bliver valgt og konstaterer at generalforsamlingen er rettidigt og lovligt indkaldt. Formandens beretning Kunstmarkedet i Centerhallen

Læs mere

Blad nr. 137 30. Årgang Nr. 2 April 2011

Blad nr. 137 30. Årgang Nr. 2 April 2011 Kajak tidende Blad nr. 137 30. Årgang Nr. 2 April 2011 K o l d i n g K a j a k K l u b Romsøturen s. 12 Referat fra Generalforsamling s. 6 Oluf med tungen lige i munden. indhold Blad nr. 137 30. Årgang

Læs mere

Formandens side Februar 2005

Formandens side Februar 2005 4293032 Formandens side Februar 2005 Hvert år når dagene bliver længere, kommer vi nærmere starten af den nye rosæson, og i skrivende stund er der kun 2 måneder til Standerhejsning, som afholdes d. 26

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Forår 2011. Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Forår 2011. Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7 Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Forår 2011 Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7 2 Generalforsamlingen den 10. marts 2011 Der var mødt

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S 2 0 0 6 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl. 8.00 14.00

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 6. marts 2014 i klubhuset. Punkterne refererer til de i den udsendte dagsorden nævnte punkter (se bilag 1)

Referat af generalforsamlingen torsdag den 6. marts 2014 i klubhuset. Punkterne refererer til de i den udsendte dagsorden nævnte punkter (se bilag 1) Bramsnæs sejlklub Referat af generalforsamlingen torsdag den 6. marts 2014 i klubhuset Punkterne refererer til de i den udsendte dagsorden nævnte punkter (se bilag 1) 1) JC Frank blev valgt til dirigent

Læs mere

Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub. 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014

Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub. 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014 Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014 VORDINGBORG RO- og KAJAKKLUB NORDHAVNSVEJ 56, 4760 VORDINGBORG Tlf. 5537 3209 Web-adresse: www.vo-roklub.dk E-Mail: vo-roklub@vo-roklub.dk

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007 Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2007 Ny hjemmeside Klubben har til den nye sæson fået ny hjemmeside. Den nye hjemmeside er baseret på et såkaldt CMS systemet, hvilket er den engelske forkortelse for indholds

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Mandag den 11. november 2013 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub 1. Valg af dirigent Michael Høgh blev enstemmigt valgt. Han gav ordet videre til Niels Chr., der startede med den første beretning.

Læs mere

Rosæsonen er i gang! Husk at være med i Danmark rundt. Frederiksværk Ro- og Kajakklubs blad 12. årgang Nr. 2 Maj2008

Rosæsonen er i gang! Husk at være med i Danmark rundt. Frederiksværk Ro- og Kajakklubs blad 12. årgang Nr. 2 Maj2008 Frederiksværk Ro- og Kajakklubs blad 12. årgang Nr. 2 Maj2008 Side 2: Adresseliste Side 3: Aktiviteter Side 5: Juniorprogram Side 5: Nye vedtægter Side 6: Rengøring Side 8: Kajakafdelingen Side 10:Ansvarsområde

Læs mere

TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2005 Skanderborg Roklub Fortællinger fra 75 år på søen og ved byen Jubilæum og standerhejsning den 19. marts SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen

Læs mere

Dette år er nu gået, og jeg håber at I vil tage godt imod Steen som efterfølgende er på valg til formandsposten.

Dette år er nu gået, og jeg håber at I vil tage godt imod Steen som efterfølgende er på valg til formandsposten. Vallensbæk SejlKlub Referat af generalforsamlingen torsdag den 29. november 2007 Formanden Arne Larsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent Helge Petersen blev valgt og indledte sin gerning med at konstatere,

Læs mere