Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Kære medlem Vi er i slutningen af august og er kun nået til Nyhedsbrev nr. 3. Det skyldes ikke, at der ikke har været mange nyheder. Men jeg er begyndt i højere grad at skrive enkelt-nyheder på hjemmesiden i stedet. Det er nemmere at skrive en nyhed på 5 10 minutter frem for et helt Nyhedsbrev, og så er det mere aktuelt at sende nyhederne ud, lige når tingene er sket. Aktuelt Det mest aktuelle er, at Rikke Sofie Pedersen (742) i dag lørdag den 29. august bestod turbofrigivelsen med EPP2 + frigivelse på et kursus i fint vejr over 6 timer med teori, rotag og redninger. Et stort tillykke. Samtidig var der EPP3-kursus i havnen og udenfor med Vagn + 9 deltagere, heraf de 8 fra Kerteminde. I øvrigt blev Christian Poulsen 70 år samme dag og var på Romsø med Leif Romsø og hele familien i Romsøbåden.

2 Den sidste uge Man kan ikke beskylde os for ikke at udnytte sensommeren, hør bare her for den sidste uge: Mandag den 24/8 var hold 3 mandag på vandet for anden gang med Lars Hugo, Lotte Pedersen, Stefan og Per Gøse som instruktører. På grund af østenvinden tog de traileren over til den nye flydebro syd for roklubben og fik en fin tur på Kerteminde Fjord. Samtidig var vi 13 medlemmer til Teknik, redninger og sikkerhed ud for Nordstranden i bølgerne med Gorm som instruktør. Tirsdag den 25/8 var hold 4 på vandet for 2. gang. Første gang måtte vi på grund af vind fra øst fylde trailerne og gå på vandet lige syd for Roklubben en fin løsning i østenvind. I tirsdags kunne vi ro om ved Nordstranden og lege i nogle relativt lave bølger. Tak til instruktørerne Ole, Kirsten, Trine, Bjarne, Pia og Lotte og Gorm. Næste gang overtager Thomas Bjerg hvervet som instruktør på resten af kurset. Onsdags den 26/8 havde vi grillaften, hvor omkring 20 festglade medlemmer sammen med Claus, Arne, Lene og Mikael som arrangører fik dækket et flot bord og hyggede hele aftenen. Samtidig var hold 2 på vandet. Hold 2, der blev oprettet som et opsamlingshold i det tilfælde, at der kom mange nye medlemmer, der gerne ville på kursus efter at hold 3 og 4 var blevet fyldt helt op den 17. og 18. august. Det har vist sig at være en rigtig god ide. I onsdags var vi 9 kursister og 4 instruktører, Christian, Jena, Gorm og Rasmus. En rigtig god start, hvor alle var på vandet ved Nordstranden og legede med (vådt) med balanceøvelser og tilløb til redninger. Ja på nær den nye Christian, der havde fået kurset som en gave. Han tog forskud på øvelserne og væltede i havnen og måtte svømme i land uden våddragt. Han blev i land og var i stedet med til grillaftenen. Torsdag var vi 30 kajakker på vandet til Roning med instruktør. Heraf var Per Dolleris, Flemming, Mathias, Gorm, Christian og Stefan med som hjælpeinstruktører. Halvdelen vendte ved det sidste sommerhus, og så roede vi hjemad. Men der tårnede sig en meget stor og sort sky op mod vest, og vi måtte skynde os at ro ind. De næste 11 kom 15 minutter senere og havde været henne ved starten af Hverringeskoven, og nu var skyen blevet endnu mere truende og overhængende. 20 minutter senere kom de sidste 4 tilbage, og de havde været ved de væltede træer og havde oplevet, hvordan det derude var blæst kraftigt op med en kraftig regn, men at det var hurtigt overstået. Vi var altså heldige kun at blive strejfet at skyen, der bar både kraftig regn og vind i sig. Fredag havde vi EPP1-kursus med Lotte, Mathias og Gorm som instruktører og 4 kursister, heraf 2, der endnu ikke var medlemmer. Sådan er ugen i kajakklubben, og det bedste, der er sket, er, at G4S endelig efter 4 måneders tilløb og efter 1½ dags arbejde har fået sat den nye computer op i teknikrummet fredag. Så nu er Peter Bundgaard gået i gang med at lave de bestilte adgangskort og nye badekort, der kan købes for 100 kr ved Gorm.

3 En stor tak En stor tak til alle der hen over sommeren har husket at betale til kaffekassen, når de har fået kaffe, kage, taget bad med klubbens badekort, været i sauna, været på EPP1-kursus, har lånt klubkajakker til ikke-medlemmer, har fået pølser, øl, vand eller vin fra vores køleskab eller skab. Vi passer godt på pengene, og derfor tømmer Gorm og Karsten kaffekassen stort set hver dag og sætter pengene ind på klubkontoen eller køber ny kaffe, mælk, kager, morgenbrød til det arbejdende onsdagshold, køkkenrulle, fryseposer, pølser, øl og vand for nogle af pengene. Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august var der bestyrelsesmøde, og herunder følger til orientering et referat af, hvad der blev drøftet og besluttet: Mødet blev afholdt torsdag den 20. august 2015 kl i klublokalet. Pkt. 1 Dagsorden og referat fra sidste møde blev Godkendt Pkt. 2 Siden sidst kort orientering - 30/5 Åben Marina fint arrangement fælles for alle foreninger på havnen, men vi havde kun 1 nybegynder på vandet. - 2/6 reception til 10 års jubilæum Et flot arrangement med tale af Palle Hansborg. Mange deltagere fra klubben og få udefra. - 13/6 Kajakfestival og familiedag en succes især SUP og skattejagten, mange deltagere medlemmer og pårørende. - 13/6 om aftenen: jubilæumsmiddag (Tak til Anne-Birgitte) og Ruder Es succes, god mad og vi dansede til sveden løb af os. Tak til Karsten og Leif for tale om klubbens historie. - 20/6 Frigivelseshold 1 blev afsluttet og alle 13 blev frigivet (Henning var instruktør) - EPP1 kurset er gået i gang og kører hver fredag kl Port 2 har ramt 2 kajakker, der siden er repareret (Leif Romsø), og der er lavet opslag for at undgå det fremover. - Kajakfestivalen i juni succes for de 10 deltagere. Nu har vi en bane. - 3 x Åbent Hus i juni og i august med 17, 15 og 11 deltagere - Opstart af hold 3 (Lars Hugo) og 4 (Thomas) i august med 13 og 16 deltagere. Hold 2 (Gorm) starter den 26/8 med ret få deltagere, men der kommer forhåbentlig flere. Det bliver lidt af et opsamlingskursus for dem, der kommer sent. - EPP3 kurset med prøve er på plads. Stefan har gjort en flot indsats og lavet aftaler med instruktører og de andre klubber på Fyn. - Vi har fået 2 nye kajakker Nordstranden og Hermod til erstatning for kajakker, der ikke var i orden. Hermod havde en for sprød glasfiber, og Nordstranden var for blød i plastikken. - Vi er nu 293 medlemmer oplyser Karsten. Vi har fået 28 nye medlemmer i august, og det er ny rekord for 1 måned. - Kirsten oplyser, at Anne og Trine laver en sang om Kerteminde Kajakklub, og at Trine og Bjarne gerne vil lave en vandrertur for medlemmerne lige efter nytår med tilhørende

4 forplejning. - Der er tilsyneladende kommet en ny kajakinstruktør med instruktør 3 i både hav- og turkajak, når man går ind under instruktører på hjemmesiden. Gorm kontakter ham for at høre, om han er interesseret i at fungere som instruktør fremover. - Thomas Bjerg har bestilt 2 vandtætte walkeytalkeyer til klubben med oplader til ture, roning med instruktør og kurser - Kasper Mikkelsen er blevet syg og vil ikke kunne fungere som svømmeinstruktør i svømmehallen. Bestyrelsen ønsker Kasper god bedring og alt godt fremover. - Gorm har lavet en aftale med vinduespudseren, Niels Kjær, der gerne vil pudse vinduerne i de 2 klubber, hvis klubberne betaler for materialerne og den stige, han har indkøbt. - Klubben har en lamineringsmaskine hos Ole. Den kommer nu ned i klublokalet til laminering af kort til ture og til undervisningsplaner? Pkt 3. Badekort og adgangskort Der er i foråret 2015 via sejlklubben indkøbt en ny PC til teknikrummet gennem ProConsult (Remi), og vi har betalt halvdelen, men det virker ikke. Systemet kan kun køre med det gamle styresystem, og der var et nyt styresystem.på PC en. Problemet kunne ikke løses af G4S i juli, mens der var ferie, men det blev så tilsyneladende heller ikke løst, da ferien var forbi. Gorm har i denne uge blandt andet ringet en del til G4S og sejlklubben, og resultatet var, at vi fandt den nye PC hos i ProConsult, hvor det gamle styresystem allerede var lagt ind. Aftalen blev, at Toni torsdag tog ned i klubben og ordnede PC en, så dørene internt i huset virker, og badet hos damerne virker. Aftalen er, at G4S henter PC en torsdag og sætter den op mandag. Så burde Peter kunne lave nye adgangskort og badekort fra mandag den 24/8. Det blev så ikke tilfældet. G4S fik det først færdigt fredag den 28/8. Pkt. 4 For høje priser og spærring af klubkajakker? Bestyrelsen har fået henvendelse fra et medlem om, at prisen for at leje en kajak for 1 dag på 200 kr er for høj. Bestyrelsen aftalte, at prisen for lån af en af klubkajakkerne fremover er 150 kr pr. dag for eksterne medlemmer. Vi skelner ikke mellem ½ eller hele dage. Vi har også fået henvendelse fra et medlem om, at det ikke er godt, at vi spærrer plastklubkajakkerne under frigivelseskurserne. Bestyrelsen fastholder, at plastklubkajakkerne er kursuskajakker, der er spærret, når der er frigivelseskurser. Det er ikke en ny ordning, og det er nedskrevet i klubbestemmelserne under Regler på hjemmesiden. Rekrutteringen og uddannelsen af nye medlemmer er en meget vigtig del af livet i klubben, som vi skal prioritere højt. Alle nuværende medlemmer har desuden selv været begunstiget tidligere ved at klubkajakkerne var spærret. Der henvises til glasfiber-klubkajakkerne. I øvrigt er man velkommen til at tage plastklubkajakkerne efter at dagens frigivelseshold er gået på vandet omkring kl Pkt. 5 Mål for aktiviteter i 2015 Udgangspunktet er bruttolisten fra klubaftenen den 14. april. Vi aftalte at:

5 - Karsten som kasserer indkøber en ny PC i 2015 eller 2016, når det passer. Den gamle er 10 år gammel og langsom. - Gorm printer mange foldere og papirer til bla. kurser på sin hjemmeprinter. Klubben betaler et sæt farvepatroner her i efteråret. - Kajakudvalget får et budget på kr i 2015 til indkøb af: o Nye remme til at binde kajakker fast på trailerne. Der er en del af de gamle, der ikke virker mere på grund af tæring i fjedrene. (ca kr) o Nye spraydækkener til kursuskajakkerne bestyrelsen foreslår, at vi holder os til de billige lærredsspraydækkener fremfor de dyre Reed gummispraydækkener, der nok er mere tætte, men ikke holder til de mange redninger. (ca kr) o Indkøb af 2 SUP med pagajer, der var en stor succes ved familiedagen, til svømmehallen og stranden om sommeren og til juniorkajak. Måske behøver de ikke 1 hel plads i kajakstalden? (ca kr) o Indkøb af 2 polokajakker med pagajer, hjelme og spraydækkener, til svømmehallen og juniorkajak. Måske kan de stå lodret i kajakstalden? (ca kr) o Nye havkajakker, der kan indgå i den løbende fornyelse af vores klubkajakker (ca kr) o Det er også ok, at vi sælger 1 eller 2 af de klubkajakker, der ikke bliver brugt så meget mere, så der bliver plads til de nye kajakker (procedure og priser aftales med bestyrelsen (Gorm)). - Gorm undersøger ved havnen muligheden for, at vi kan bygge opbevaringsplads til de 20 kursuskajakker et sted på havnen. Forslaget er at bygge ligesom masteskurene. - Gorm snakker med Leif om muligheden for at modificere de 2 vogne under svømmehallen, så de ikke giver så store buler i plastkajakkerne, som vi så i venter. - Gorm, Karsten og Tage spørger på næste Husudvalgsmøde, om vi kan indkøbe nogle aflåselige skabe til gangen til nøgler og tegnebog. Forslag om, at man som i svømmehallen lægger 20 kr i og får en nøgle med klods/flyder. - Gorm, Karsten og Tage spørger i Husudvalget, om vi kan få et skab mere til værktøj/reservedele i hallen alternativt i fællesgangen. - Der er ønske om, at der bliver lagt nye billeder på hjemmesiden hvem tager kontakt til Jørgen? - Vi vil gerne i gang med at undersøge mulighederne for at skabe bedre ventillation i klublokalet, der bliver meget varmt om sommeren, når solen står på taget. Der var forslag om at lave en rørventillation i toppen af klublokalet ud mod vest, med rør og ventillator, vi kan starte. Henning og Tage vil arbejde videre med mulighederne. Måske det kan løse det meste af problemet. - Tage vil arbejde med en løsning på at afskærme klublokalet, så der kan vises billeder på skærmen om dagen. Måske er det lameller eller rullegardin, der skal til. Pkt. 6 Vision 2020 Udgangspunktet var listen fra klubaftenen den 14. april (Gorm).

6 - DM i teknik i Det er gået ok med at få lavet og lagt teknikbanen ud i en lidt reduceret form, og den blev fint brugt ved vores interne kajafestival, men Henning og bestyrelsen er ikke sikker på, at vi skal binde an med at lave DM i teknik i Fornemmelsen er, at det er et stort arrangement med mange forventninger, som vi skal stå lidt på hovedet for at opfylde. Vi overvejer og udskyder måske 2 3 år. - Henning vil prøve at lave nogle af mandagene med teknik, redninger og sikkerhed som rene teknikaftener i foråret Måske kan vi lave et hold fra klubben, der gerne vil medvirke ved DM i teknik i Gorm spørger ved havnen om det vil være muligt til et DM i teknik at spærre hele det centrale havnebassin af. Pkt. 7 Turledelse i klubben Gorm Vi skal overveje om og i givet fald, hvordan vi fremover udpeger turledere, så vi sikrer turledelse med kvalitet. Der er behov både for en rejseleder, der laver plan og lægger på hjemmesiden mm, og så en turleder, der på dagen står for sikkerheden. Ofte er det den samme person. Der var fuld opbakning til, at vi i klubben går videre med at kvalificere turledelse. Gorm henvender sig til Lars Hugo, der tidligere har ytret ønske om at lave et kursus. Der var enighed om, at det er bestyrelsen, der i sidste ende bestemmer, hvem der skal være turleder i klubben på den enkelte tur efter indstilling fra turudvalget naturligvis. Det er således bestyrelsen, der evt. siger nej til en turleder, ligesom til instruktør. Pkt. 8 Eventuelt Næste møde: Gorm indkalder om 2 måneder. Venlig kajakhilsen Bestyrelsen

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016)

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Mødet afholdtes torsdag den 31. marts 2016 kl. 19.00 21.30 i klublokalet. Bestyrelsen: Gorm (ref.), Karsten, Tage, Henning, Peter, Kirsten og Mikael Andersen. Suppleanter:

Læs mere

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over.

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over. Kære medlem Vi har generalforsamling på tirsdag den 17. marts kl 19 21. Det er rigtig vigtigt for klubben, at der er stor opbakning til bestyrelsen, og det ser heldigvis også ud til at være tilfældet,

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr.

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr. Kære medlem Kajakstalden Vi har afsat 200.000 kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i 400.000 kr. Vi får meget snart en byggetilladelse af Kerteminde kommune, og regner

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 20.02.2019.docx Side 1 af 5 Mål og visioner 2023 Bygninger - Klublokale m. sovepladser - Motionsredskaber - PC, projektor, printer - Lamineringsmaskine - Køkken m. hårde hvidevarer - Service til

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

Hvis du bliver i tvivl, så spørg formanden eller næstformanden. Fx hvis der ikke er retningslinier og bestemmelser om det, som du er i tvivl om.

Hvis du bliver i tvivl, så spørg formanden eller næstformanden. Fx hvis der ikke er retningslinier og bestemmelser om det, som du er i tvivl om. Retningslinier og aftaler i Kerteminde Kajakklub Drøftet 1. gang på bestyrelsesmøde den 28/8-2012 Drøftet på klubmøde den. Vedtaget i bestyrelse den. Sidst revideret den 19. juni 2015 af GRL Forord hvad

Læs mere

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet.

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet. Nyhedsbrev nr. 6 Den 5. juni 2012 Kære medlem Dødsfald Vores medlem (nr. 446) Jakob Rud Christiansen er død efter en tragisk trafikulykke på Fynshovedvejen, hvor Jakob var på vej hjem på knallert. Jakob

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 0 Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 Kerteminde Kajakklub: www.kerteminde-kajak.dk Formand Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, 27590452, mail: gorm.larsen@exito.dk Kære medlem Standerstrygningsfest

Læs mere

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen.

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Kære medlem Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Generalforsamling Vigtigt for klubben og for bestyrelsen og den

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i Kerteminde Kajakklub, at klubbens medlemmer er så veluddannede som muligt i kajak og kano for

Læs mere

Grøn tur Gul tur Rød tur Gul tur ror vi lidt hurtigere end grøn tur, 5 6 km/timen.

Grøn tur Gul tur Rød tur Gul tur ror vi lidt hurtigere end grøn tur, 5 6 km/timen. Kære medlem Grøn, gul og rød tur Der er kommet forslag fra flere medlemmer om at opdele turene tydeligt, så der er klarhed om vores forventninger til hinanden. Derfor er klubroninger og ture i maj, juni

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med. Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Kære medlem Fire Nyhedsbreve I 2016 kom der ét Nyhedsbrev, og det var lige efter nytår. I stedet har der været mange små Nyheder og en masse skriverier på facebooksiderne

Læs mere

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe.

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe. Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2011 Kære medlem Første spadestik Fredag den 17. december 2010 blev der holdt første spadestik for Søsportscentret i Marinaen. Jens Thurøe holdt den første tale, hvor han

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker Kære medlem Tur på Odense Fjord Nye klubkajakker Vi har fået 2 nye klubkajakker. Historien startede med, at Charlotte og Anne Birgitte tog til Svendborg for at få Nicolai Ilcus til at rette et par fejl

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene.

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene. Nyhedsbrev nr. 4 Den 4. maj 2011 Kære medlem Odense Fjord Søndag den 1. maj blev fejret af 12 af os på Odense Fjord. Vi mødtes i marinaen og pakkede den nye trailer med 11 kajakker og med en enkelt på

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl. 18-20:30 Til stede: Pia, Ulla, Mette, Søren, Anders, Ida Referent: Ida Meddelelser: Jeg har sendt en mail med tidsplan og fordeling af lokaliteter

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2019.05.02.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af TBC 27/03-2019) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: blå, grøn, gul eller rød som information,

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013

Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013 Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013 Kære medlem Du ønskes et rigtig godt nytår og bestyrelsen håber, at du/vi får et dejligt kajak-år i 2013. Ser vi tilbage på 2012, kan vi vist være godt tilfredse, for

Læs mere

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt..

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt.. Nyhedsbrev nr. 2 Den 11. marts 2011 Kære medlem Klubaften onsdag den 16. marts Næste klubaften er onsdag den 16. marts kl 19.00 21.30 i Mødestedet. Tine og Tina laver kaffe og kage til os, og så kommer

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.14.docx Side 1 af 5 Mål 2017 og visioner 2022 Bygninger Sidst revideret 12/5-2017 2017 Klublokalet med udsmykning, 2 sovepladser, 4 motionsredskaber, gardiner, små lamper, loftslys, PC

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant.

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant. Nyhedsbrev nr. 3 Den 2. april 2012 Kære medlem Generalforsamling Onsdag den 21. marts havde vi ordinær generalforsamling. Peter Freund blev valgt som ordstyrer. Under bestyrelsens beretning var der indlæg

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr.

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr. Nyhedsbrev nr. 10 Den 21. oktober 2012 Kære medlem Status på årets kurser EPP1 i havkajak Vi har for første gang i efteråret 2012 gennemført et EPP1-kursus i havkajak for i alt 14 deltagere. Kurset blev

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen

Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen Mødegruppe Bestyrelsen sæson 2009/10 Dato Torsdag den15. oktober 2009 kl. 18.30-21.30 Sted Klubhuset, Østre Hougvej 104 Deltagere Mogens K Hansen, MH

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 1 af 8 Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 2 af 8 Formål Det er formålet med disse bestemmelser, at sikre klubbens medlemmer og andre bedst muligt mod fare og

Læs mere

Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at

Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at gøre kursisten i stand til at færdes sikkert i klubbens

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5 Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet N Y H E D S B R E V N R. 8 2 0 1 4 Onsdagsholdet Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Lokalrådet for Tybjerg og omegn har lavet en spørgeskema undersøgelse som har ligget

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af medlemsmøde den 26. september 2007 kl. 19:00 I klubhuset, Ørneredevej. Der var i alt 24 fremmødte heraf 4 fra bestyrelsen. Dagsorden: 1. Orientering fra udvalgene.

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af bestyrelsesmøde den 11. september 2007 kl. 1915 Hos Ejlev Kuur, Egevænget 28, 8310 Tranbjerg. Tilstede: Mariann, Hans Henrik, Ejlev, René og Jacob. Afbud fra

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl. 19.30 Til stede var: Ulla Jensen Jens Blohm Poulsen Christian H. Geerthsen Niels Henning Christensen Yrsa Brølling Ikke til stede: Jesper Sten Hansen

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Kajak Version: 2019.06.27 kajak Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 2.1 Rettigheder og pligter som roer... 3 2.2 Risikovurdering... 3 2.3 Under turledelse... 4 2.4

Læs mere

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com.

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Nyhedsbrev nr. 6 Den 11. juni 2011 Kære medlem Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Per Michael tager på Danmark rundt med start

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Formøde, den 7. december 2011

Formøde, den 7. december 2011 Formøde, den 7. december 2011 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Christian Svejgaard, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Tine Christensen, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads- Peter

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 5. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 5. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 5 Den 21. maj 2011 Kære medlem Åbent Hus - vi var nær væltet! Vi havde åbent Hus lørdag den 21. maj kl 14 16, og der var 20 tilmeldte. Da det kom til stykket kom der 35, for det var jo så

Læs mere

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde.

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde. DVL Aarhus afdeling Referat fra bestyrelsesmøde den 27. august 2014 TID: den 27. august 2014 kl. 19 22 STED: Carl Blochs Gade 28, Aarhus C TIL STEDE: Niels Bo Rasmussen, Tommy Pedersen, Lisbet Hallum,

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Referat af Efterårsgeneralforsamling 2008-10-25 1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Dagsorden ifølge lovene. 2. Formandens beretning for sæsonen. Formanden

Læs mere

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud!

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud! REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 3/12 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne: Ernst Kaanbjerg (nr. 259)

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl. 19.15 Til stede var: Carsten Yndigegn Jens Blohm Poulsen Niels Henning Christensen Lene Hansen Bent Blaagaard Gryning Yrsa Brølling Afbud fra: Ingen

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 27.4.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 27.april Fra klokken 19.00 til 21.00 Deltagere : Anne Skjerning, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget

Bestyrelsens indstilling: Bestyrelsen støtter forslaget Forslag 1 Jeg foreslår ændring af vedtægternes 8, stk. 5, idet der ikke er overensstemmelse mellem bestemmelsens ordlyd og den administrerede praksis. Den nuværende ordlyd er følgende: Stk. 5. Forslag

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.06.23.docx Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 3 Læsevejledning... 4 4 Risikovurdering... 4 5 Sikkerhedsinstruks... 4 6 Krav... 5 6.1 Vinterroning....

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008 Kajakklubben VIKING Silistria Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Opfølgning af referat fra sidst Der var ikke noget at følge op på. 3.

Læs mere

Nyhedsbrev Kære medlemmer. Indhold

Nyhedsbrev Kære medlemmer. Indhold Kære medlemmer I Nyhedsbrev nr. 2 vil vi fortælle om livets gang i Kerteminde Kajakklub efter Nyhedsbrev 1, men vi vil også løfte sløret for kommende aktiviteter og tilbud til medlemmerne. Formanden har

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats.

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats. Kære havkajroere i Holbæk Kajakklub, Som du tidligere har hørt om i en mail, holder havkajakroerne, - en internetforening for havkajakroere deres forårstræf i Holbæk Marina den 8. til 10. Maj, og vi er

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 26.8.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 25.8.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Svend Smedegaard, Anne Skjerning, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Henrik Frederiksen, Jens Troense, Ole

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere