Formandens beretning 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2018"

Transkript

1 medlem af: ITU International Triathlon Union ETU European Triathlon Union DIF Danmarks Idræts Forbund Formandens beretning 2018 Af Mads Freund, forbundsformand Det har igen været et meget spændende år for Dansk triatlon. Vi har stabiliseret vores størrelse men haft en lille medlemstilbagegang på et par hundrede medlemmer. På baggrund af en kæmpe frivillig indsats af forbundets medlemmer er DTriF fortsat i god form. Vores medlemskurve er flad Vi har omkring medlemmer i vores medlemsdatabase med de fleste som klubmedlemmer og resten som Enkelt Persons Medlemmer. Antallet af medlemsklubber ligger stabilt omkring 90. Med disse tal befinder vi os samlet fortsat omkring en 16. plads blandt de 62 specialforbund under DIF. Væksten af tilgang af klubmedlemmer holdt igen en pause i Med en samlet en let faldende tendens, desværre også blandt børn og unge. Ungdommen er dog fortsat højt prioriteret i Dansk Triatlon. De mange års hårde ungdomsarbejde i klubberne og i forbundet, skal nok få kurven på ret køl igen. Antallet af solgte Enkelt Persons Medlemskaber er fortsat højt. Ordningen med mulighed for køb af medlemskab direkte under DTriF (inkl. en eventlicens) har været en succes. Vi har i 2018 fortsat en række udenlandske triatleter der ved dansk stævnedeltagelse bidrager med et EP medlemskab. Det giver et ikke uvæsentligt økonomisk tilskud bl.a. til at drive vores dommerservice og holde vores dommerstand i god form. Ordning giver os endvidere en ekstra chance for at få de klubløse ind i en DTriF klub. Det er stadig vores ambition at få så mange som muligt ind i en klub under DTriF. Triatlon bør foregå i en af vores klubber.

2 Men hvis nogen triatleter ikke ønsker dette, er et EP medlemskab det bedste alternativ. Velkommen til alle nye klubber og medlemmer. VM ITU Multisportsfestival blev året hvor dansk triatlon stod for sit største arrangement nogensinde; ITU Multiportsfestival som med 5 verdensmesterskaber er vores internationale forbunds største stævne. Kulminationen på mange års arbejde fandt sted på Fyn under 9 dages solskin i starten af juli. Atleter fra 48 forskellige nationer startede mere end 3200 gange og gjorde stævnet på Fyn til en festlig begivenhed og en stor sportslig succes. Efterfølgende kunne analyser vise, at VM betød omkring ekstra overnatninger på Fyn, og at 95% af deltagerne beskrev besøget under VM som en positiv oplevelse. Det er ikke nemt at arrangere en så stor begivenhed. Kun de allerdygtigste og organisatoriske stærke forbund i verden kan være med. Man skal være stærk i troen og være klar til at løse de udfordringer man møder undervejs. Men i det sekund, at man går i flagparaden og glade triatleter fra hele vejen spontant takker for arrangementet ved man, at arbejdet har været det hele værd. Sammen med Sport Event Danmark og Udvikling Fyn endte vi med at skabe en milepæl i Dansk Triatlon Forbunds og ITU s historie. En event som vi igen og igen har fået ros for fra vores venner i international triatlon og vores egne triatleter. Vi har meget at være stolte over, når vi kigger tilbage på ITU Multisportsfestival på Fyn i Protektor for VM på Fyn var HKH Kronprins Frederik. En stor tak for hans venskab og dedikation til dansk triatlon. Vores Elite Elitesatsningen på SDU i Odense fungerer stadig godt, og har kastet flere lovende resultater af sig i løbet af året. Et af årets store elite-højdepunkter var selvfølgelig VM på hjemmebane i 5

3 forskellige langdistance discipliner. Og vores danske landshold stillede med hold på alle distancer. Den første store succes indtraf under duatlon-konkurrencen hvor vores bedste kortedistanceatlet, Andreas Schilling, lavede en pæn overraskelse ved at bliver verdensmester i et fantastisk spurtopgør med Le Berre fra Frankrig. I den sidste af de 5 discipliner skulle Helle Frederiksen forsøge at veksle sidste års VM sølvmedalje til Guld og det lykkedes heldigvis. I et veldisponeret race vant Helle fortjent sit første VM. Efter en skadesramt sæson sendte vi Sif Bendix Madsen til ungdoms-ol i Argentina - og igen gjorde Sif det fantastisk. Først tog hun OL-sølv individuelt, for derefter at vinde ungdoms OL-guld på det sammensatte europæiske mix-relay hold. Igen i 2018 var Andreas Schilling i en klasse for sig i individuel dansk kortdistance triatlon. Andreas kom hjem med en række fine placeringer i World Cup og WTS sammenhæng. Inden grand final i Gold Coast i Australien, stod Andreas foran sin bedste samlede WTS placering men desværre havde han ikke dagen, og endte samlet som nr. 14. På hjemmebane i Fredericia tog Andreas sit 3. Nordiske ETU mesterskab i træk, mens Alberte Kjær Pedersen blev nordisk mester hos kvinderne. Hele vores trænerstab knokler i øvrigt på, for at holde Danmarks eliteafdeling inde i kampen til de eftertragtede pladser til hold til OL i Tokyo 2020 hvor mixrelay er på programmet for første gang. Vi krydser fingre for at denne vigtige missions mål kommer nærmere i 2019 hvor vi i øvrigt har prioriteret at køre vores ungdomslandstræner Rasmus Stubager op til fuld tid. Endelig er det på sin plads at sende en varm tanke til Martin Jensen som efter mange år i landsholdsdragten og en række VM og EM medaljer, var nødt til at takke af i 2018 efter længe at have kæmpet med skader.

4 Vores kontor Der har været travlt for vores kontor i Brøndby. Med det stagnerende antal medlemmer har vi løbende tilpasset vores opgaver, vores konsulenter når dog fortsat et imponerende antal opgave i samarbejde med vores klubber. DTriFs bestyrelse Året har budt på en række møder både fysiske og på Skype. I bestyrelsen har vi også trænet på, at kunne håndtere den større aktivitet. Vi har som de tidligere år haft ansvarsområderne delt blandt os, så klubber og medlemmer ved præcis hvem de skal henvende sig til. Her er fokusområderne som de så ud i 2018: Mads Freund Formand. Ordførende i ind- og udland. Henrik Bruun (næstformand) Paratri, Antidoping, Uddannelse, VM 2018 Kim Rohde Økonomiansvarlig Anette Østerkjerhuus Bredde triatlon, Børn/unge Thomas Schwartz Sponsorer Mogens Strange Hansen Elite Vi har i årets løb bl.a. haft en diskussion om bestyrelsens råderum og fortrolighed og på den baggrund har vi internt i bestyrelsen genopfrisket vigtigheden af fuld fortrolighed ang. forbundets anliggender. Tak til bestyrelsen for deres ulønnede indsats for dansk triatlon. Årets Fokus DIF er i 2016 udkommet med en ny støttestruktur. Den har DTriF prøvet kræfter med igennem 2017/18, og det har resulteret i et strategioplæg som er blevet godkendt som ramme for tildeling af midler. Overskrifterne for støtteområderne er: STÆVNER OG SIKKERHED FOR ALLE DTriF vil gennem et varieret og nytænkende udbud af kvalitetssikre stævner arbejde for forsat udvikling og rekruttering til triatlonsporten.

5 BØRN OG UNGE DTriF vil rekruttere og fastholde flere børn og unge KLUBUDVIKLING DTriF vil styrke og udvikle klubberne for at ruste dem til at rumme fremtidens efterspørgsel. ANTIDOPING Antidoping indsatsen er for DTriF en grundlæggende forudsætning for udviklingen af triatlon sporten og skal være en synlig, gennemgående og fundamental forudsætning for alt DTriF s arbejde INTERNATIONALT ARBEJDE DTriF vil udbygge det internationale samarbejde og DTriF s indflydelse på det politiske plan. Alle støtteområder blev i løbet af 2018 evalueret af DTriF/DIF og arbejdet med præcisering af procesmål og implementering fortsætter i bestyrelsen og på forbundskontoret. Øvrige fokusområder: Dialog Vi har fortsat ønsket at få klubberne endnu mere i tale, og gøre klubberne opmærksomme på de områder hvor forbundet kan hjælpe. Dialogen har været rigtig god men vores ambition er at udbygge den yderligere. DM og Elite Forbundets store stævnesatsning på kortdistance DM TRI serien havde fin tilslutning i Den danske elite leverede fantastiske stævner, og hele DM tanken tog et stort skridt fremad, mod at blive den mest spændende stævnerække i Danmark. Vi vil fortsætte arbejdet med at få en endnu stærkere plads i international triatlon gennem elitefokus og yderligere forstærkning af stævnekvaliteten i Danmark så vores elite kan teste sig selv på hjemmebane.

6 Støtte fra Team Danmark Vi havde et fint og udbytterigt samarbejde med Team Danmark i 2018, hvor vi beholdt det økonomiske niveau og vores status som projektstøttet forbund der betød at vi modtog vores støtte år for år. Systemet er under revision, og for den nuværende olympiade ( ) har vi fået bekræftet, at støtten til DTriF er sikret. Indenrigspolitik Vi har fortsat et fremragende samarbejde med DIF. I flere forskellige situationer har det betydet ekstraordinær god service til DTriF og vores klubber, og vi inviteres i stigende grad til DIF s gruppearbejder og uddannelser. Vi har i året der gik, fortsat vores fine samarbejde med Antidoping Danmark. ADD har valgt at bruge samarbejdsmodellen med DTriF, som template for samarbejder med andre forbund. Udenrigspolitik Året har budt på 2 fysiske ETU møder og 1 ITU møde. Derudover er der løbende en række møder med den europæiske marketing kommission og den internationale branding arbejdsgruppe, hvor man har bedt os om at tage del i arbejdet med at skifte vores internationale navn, ITU, ud med World Triathlon. I ETU er Danmark forsat placeret i den øverste 5. kategori, der betyder, at vi anses for et af de bedst udviklede triatlon forbund i Europa. Vi har et særdeles godt forhold til bestyrelsen og den italienske præsident, og ved hans mellemkomst afholdt Danmark det første, andet og tredje genskabte Nordiske mesterskab i Fredericia med indbyggede ETU point. Til slut vil jeg sende en tak til alle de frivillige, der har hjulpet til med udviklingen i triatlonsporten igennem året jeg glæder mig til samarbejdet i 2019.

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 DIF s Idræts Forbund Bilag A Formandens beretning 2017 Af Mads Freund, forbundsformand Det har igen været et spændende år for Dansk triatlon, selvom vi har mærket en lille medlemstilbagegang På baggrund

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2014

FORMANDENS BERETNING 2014 BILAG A FORMANDENS BERETNING 2014 Af Mads Freund, forbundsformand 2014 har været et godt år for Dansk triatlon. På baggrund af en kæmpe frivillig indsats af forbundets medlemmer står DTriF stærkere end

Læs mere

DTriF Formandens beretning 2015

DTriF Formandens beretning 2015 DIF s Idræts Forbund Bilag A DTriF Formandens beretning 2015 Af Mads Freund, forbundsformand Det Lyder som om at der er en ridse i pladen. Men igen har det været et godt år for Dansk triatlon. Bl.a. på

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 DIF s Idræts Forbund Bilag A Formandens beretning 2016 Af Mads Freund, forbundsformand Det har igen været et godt år for Dansk triatlon. På baggrund af en kæmpe frivillig indsats af forbundets medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF

Referat af ordinær generalforsamling DTriF Årets idrætsleder og årets Ungdomsinitiativ kåres af bestyrelsesmedlem Anette Østerkjerhuus Niels Nørtoft, Kolding Triatlonklub blev valgt til Årets Idrætsleder 2017, og Esbjerg Ungdomstriatlon får prisen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Dansk Triatlon Forbund

Referat af ordinær generalforsamling Dansk Triatlon Forbund Uddeling af årets priser: Årets idrætsleder kåres af formand Mads Freund Allan Dalsgaard, Randers Freja Triatlonklub vinder denne pris. Årets Ungdomsinitiativ og Årets Age Group atlet kåres herefter af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 21.03.2015

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 21.03.2015 Årets Age group kåres af Anette Østerkjærhuus Peter Søren Kunø, SMT-Silkeborg, blev kåret til Årets Age Group Atlet. Årets idrætsleder kåres af Mads Freund - Martin Mogensen, 2tri blev til årets Idrætsleder

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 05.03.2016

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 05.03.2016 Årets idrætsleder og årets Age Group atlet kåres af Anette Østerkjerhuus Peter Dohn Pedersen, Århus 1900 Triathlon blev valgt til årets Idrætsleder 2015. Marc Jauner, KTK 86, blev kåret til Årets Age Group

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

DTriF elitesetup 2014 =>

DTriF elitesetup 2014 => DTriF elitesetup 2014 => Version 20. december 2013 Indhold Vision:... 1 Strategi: Miljø, miljø og atter miljø... 1 Tri Team SDU... 1 Organisatorisk Elitesetup:... 2 Ad.1. Talent rekruttering og udvikling

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 (Foto: Christian Pedersen - Itritofly) Danske Invest DM TRI Serien 2016 består af 5 super spændende stævner med fart på og med en

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 DIF s Idræts Forbund Formandens beretning 2012 Ved Anna Karin Klærke 2012 var endnu et godt triatlonår, det er meget glædeligt at interessen for trisporten forsat er stor og jeg kan gentage mig selv fra

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Vision Atletik i Danmark konkurrencesport og sund motion i ét samlet forbund Det betyder: Dansk Atletik Forbund er bredt anerkendt for at være

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 Nyheder 20. August 2015 De to danske snedkerdeltagere ved World Skills 2015 i São Paulo opnåede de højeste placeringer nogen snedkere har opnået ved et World

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Dansk Triatlon Forbunds Love

Dansk Triatlon Forbunds Love DIF - s Idræts Forbund Dansk Triatlon Forbunds Love 1. Navn 1. Forbundets navn er Dansk Triatlon Forbund (DTriF) 2. Område 1. Forbundet er udover triatlonsporten styrende for alle nuværende som fremtidige

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Handlinger/aktiviteter

Handlinger/aktiviteter Handlinger/aktiviteter Følgende er en række korte beskrivelser af handlinger og aktiviteter Dansk Sejlunion gør i forbindelse med talentarbejdet i Dansk Sejlunion. Handlinger og aktiviteter er meget rettet

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Dansk Triathlon Forbund

Dansk Triathlon Forbund Idrættens Hus Brøndby stadion 20 2605 Brøndby Dansk Triathlon Forbund Årsrapporten indeholder 12 sider Indhold Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Ledelsesberetning 4

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Som start på dette års beretning, vil jeg gøre opmærksom på, at beretningen er skrevet af undertegnede og sendt til bestyrelsen inden generalforsamlingen. Bestyrelsen har ingen

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Gift/ samlevende /familie Single

Gift/ samlevende /familie Single Navn: Steffen Bonde Alder: 24, født 5. december 1989 Adresse: Havneholmen 38, 2. tv Mail: sbj@citius-remex.com Telefon: +45 31 12 30 33 Facebookside: CitiusRemex og Steffen Bonde Evt webside: www.citius-remex.com

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 23.03.2014

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 23.03.2014 Årets idrætsleder, årets Age group atlet og årets bedste ungdomsinitiativ kåres af Anette Østerkjærhuus Finn Bay Christensen, Kolding Triathlon Klub blev valgt til årets Idrætsleder 2013. Flemming Hebsgaard,

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge.

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Powerman Copenhagen 2016 Link til ansøgning I maj 2015 afholdt Powerman Denmark arrangementet Run I Bike I Run. Med afsæt

Læs mere

Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015

Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015 Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015 Ansøgende forening: Varde Faldskærmsklub Varde Faldskærmsklub er en af Danmarks ældste og største faldskærmsklubber, med eget

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Tilmelding åbner 11. februar klokken 11.11. DM Tri serien 2014. (Foto: Fredericia Triatlon Team)

Tilmelding åbner 11. februar klokken 11.11. DM Tri serien 2014. (Foto: Fredericia Triatlon Team) DM Tri serien 2014 (Foto: Fredericia Triatlon Team) De 6 arrangører glæder sig til den 11. februar 2014, for der åbner tilmeldingen til DM (kort) Tri serien. Og du kan også godt begynde at glæde dig. Stævnerne

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2016 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2016 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Triatlon Danmarks love

Triatlon Danmarks love Triatlon s love 30. marts 2019 1. Navn 1. Forbundets navn er Triatlon 2. Område 1. Forbundet er udover triatlonsporten styrende for alle nuværende som fremtidige tilgrænsende sportsgrene karakteriseret

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 2 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

Formandens beretning 2011

Formandens beretning 2011 Formandens beretning 2011 2011 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber konkurrere i udlandet og det kan vi i DKTF godt se på resultaterne. Klubberne

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast 1. Indledning OCD Optimist Sailing Team Denmarks bestyrelse har i juni 2007 defineret opgaven med Optimist landsholdets aktiviteter og

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 29. april 2017, kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Danske Invest DM Tri serie 2014

Danske Invest DM Tri serie 2014 Danske Invest DM Tri serie 2014 Danske Invest DM TRI serien har en udfordring til alle, på distancer op til 1500-40-10, så du kan godt begynde at glæde dig til at deltage, hvis du er fra 12-99 år og har

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne i Powerman 2016.

Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne i Powerman 2016. Bilag 10. Revideret Eventvurdering Europamesterskaberne i Powerman 2016 Link til ansøgning Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 11. december 2017 5. februar 2018 Ledelsesresumé Forskning Til ansøgningsrunden 18. december 2017 modtog forskningsudvalget 14 ansøgninger af høj kvalitet, og det samlede

Læs mere

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED Interessen for cross er stor i hele verden, og den er støt stigende i Danmark. Og med god grund. Cross er en af de smukkeste og mest traditionelle

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Dansk triatlon Forbunds Frivillighedsstrategi. Frivillighedsstrategi for. Dansk Triatlon Forbund

Dansk triatlon Forbunds Frivillighedsstrategi. Frivillighedsstrategi for. Dansk Triatlon Forbund Frivillighedsstrategi for Dansk Triatlon Forbund 2015 2020 Indholdsfortegnelse 1. Frivillighedsstrategi 1.1 Baggrund 1.2 Hvorfor frivillighedsstrategi 1.3 Mission 2. De frivillige 2.1 Baggrund 2.2 Hvorfor

Læs mere

Københavns Idræts Forenings støtteordning

Københavns Idræts Forenings støtteordning Københavns Idræts Forenings støtteordning Gældende fra 1. oktober 2010 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/ resultater, talent og deltagelse på forskellige hold

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning Gældende fra 1. januar 2011 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/resultater, talent og deltagelse på forskellige hold (landshold, DT og LTU). For at få støtte af

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

DMU. Mission, Vision og Strategi. Opdateret 1. januar 2011

DMU. Mission, Vision og Strategi. Opdateret 1. januar 2011 DMU Mission, Vision og Strategi 2011 2015 Opdateret 1. januar 2011 1 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2014 06.03.2015 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi er godt på vej til at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag

Læs mere

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Nu kan du støtte Aarhusianske ungdoms- og talentsejlere direkte via et økonomisk bidrag, som du selv bestemmer størrelsen af. Støt Aarhusianske Ungdomstalenter

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 2010 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber har konkurreret lige som sidste år i udlandet og det at DKTF støtter

Læs mere

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Dansk Handicap Idræts-Forbund Dansk Handicap Idræts-Forbund DHIF s historie Dansk Handicap Idræts-Forbund Etableret 1971 Specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) Ca. 18.000 medlemmer 446 klubber Aktiviteter og idrætter DHIF

Læs mere

DANSK TRIATLON FORBUND DANISH TRIATHLON FEDERATION

DANSK TRIATLON FORBUND DANISH TRIATHLON FEDERATION DIF s Idræts Forbund DTriF Forbundsplan 2013-2016 Version 1 Indholdsfortegnelse Baggrund og indledning... 2 Fakta om Dansk Triatlon Forbund (DTriF)... 2 DTriFs vision... 3 DTriFs mission... 3 DTriFs værdigrundlag...

Læs mere

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet.

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet. Fælles mål Med virkning pr. 1. januar 2018 modtager DBwF, og alle øvrige specialforbund, ikke længere tilskud fra DIF på baggrund af indberetninger om sportslige aktiviteter, uddannelse, m.m. som HAR fundet

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år.

Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år. Beretning ved repræsentantskabsmøde 4. marts 2012 Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år. Bestyrelsen og ledelse Sportskommission har været sammensat

Læs mere