THE NEW LF PURE EXCELLENCE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "THE NEW LF PURE EXCELLENCE"

Transkript

1 THE NEW LF PURE EXCELLENCE

2 Standarden for transporteffektivitet THE NEW LF PURE EXCELLENCE Inspireret af vores DAF Transport Efficiency filosofi har vi føjet et stort antal innovationer til den populære LF lastbil og dermed taget distributionskørsel til et nyt topklasseniveau. Disse innovationer omfatter en bred vifte af drivlinjeforbedringer, et luksuriøst, nyt interiør, et fantastisk, nyt udvendigt design, et instrumentpanel med mange funktioner og forbedret udsyn for chaufføren. Alt dette bringer The New LF til et endnu højere niveau af driftssikkerhed, holdbarhed, manøvredygtighed og komfort, end hvad vores Euro 6 modeller allerede er kendt for. The New LF kan fremvise en endnu højere lastkapacitet og en endnu større effektivitet, og det gør den til den førende distributionslastbil blandt både vognmænd og chauffører. Kort sagt: Pure Excellence.

3 DAF LF INTRODUKTION 02 03

4 DAF Transport Efficiency leverer Pure Excellence

5 DAF LF DAF TRANSPORTEFFEKTIVITET Fordelene ved LF modellen omfatter brancheførende nyttelast, uovertrufne manøvreegenskaber samt fantastisk holdbarhed, komfort og brugervenlighed. Nu har vi taget DAF's succesfulde distributionslastbil et skridt videre for at forbedre din profitabilitet endnu mere. Resultatet er The New LF. Optimeret til distributionskørsel i byen The New LF fås med en lang række forskellige akselkonfigurationer, med optimerede PACCAR PX motorer og med højtydende gearkasser, og der er således flere varianter at vælge imellem end nogensinde før. Særligt de nye LF150 og LF170 modeller, der er udstyret med en PACCAR PX-4 motor og en 5-trins manuel gearkasse, er optimeret til distributionskørsel i byen. Disse manøvredygtige lastbiler er lettere, hvilket betyder, at de kan håndtere højere nyttelaster. Fremragende chaufførkomfort Det fantastiske, nye indvendige design gør The New LF til den mest attraktive og komfortable lastbil i sin klasse. Vi har introduceret en række innovationer, der gør kørslen nemmere, sikrere og mere fornøjelig end nogensinde før. Nye interiørmaterialer og nye sædefunktioner giver chaufføren den højeste grad af komfort. Og eftersom distributionschauffører skal ind og ud af deres lastbil konstant, er dørene og trinnene designet til at gøre ind- og udstigning så nemt som muligt. Maksimal køretøjstilgængelighed Den robuste motorblok og det robuste topstykke er ekstremt solide. De er konstrueret til at levere lang levetid, maksimal driftssikkerhed og lav vægt. Afhængigt af anvendelsesområde er serviceintervaller på op til kilometer mulige. PACCAR PX motorer er også konstrueret til at gøre det nemmere at udføre vedligeholdelse og til at maksimere ydeevnen ved minimale driftsomkostninger. Markedets bedste vognparkstyring Vores nye DAF Connect vognparkstyringssystem giver dig et kontinuerligt indblik i køretøjets og chaufførens effektivitet. Dette innovative system leverer overskuelige oplysninger om køretøjsplacering, brændstofforbrug, kilometertal, vognparkudnyttelse og tomgangstid. Det udfærdiger omfattende rapporter, som giver dig mulighed for at sammenligne køretøjer og chauffører. Ved at optimere køretøjstilgængeligheden, reducere driftsomkostningerne og forbedre logistikeffektiviteten maksimerer DAF Connect din rentabilitet pr. kilometer.

6 Udvendigt design i høj kvalitet The New LF lastbils enestående udvendige design giver den et kraftfuldt og tiltalende look, og den er en fantastisk reklamesøjle for din virksomhed. NYE TAGSPOILERE OG SKÆRME Nye tagspoilere og skærme forbedrer aerodynamikken og reducerer brændstofforbruget med op til 4%. NY DØR MED KANTSTENSRUDE Døren med kantstensrude er et vigtigt nyt element på The New LF. Især i forbindelse med distributionskørsel i byen øger den sikkerheden ved at give chaufføren et bedre udsyn til de fodgængere og cyklister, der passerer tæt forbi siden af førerhuset. Vinduet i passagersiden styres elektronisk fra chaufførsiden.

7 DAF LF DESIGN PRAKTISK TOPPANEL Der er et stort panel oven over DAF logoet, hvor du kan tilføje dit firmanavn. REDESIGNET DAF LOGO DAF logoet er redesignet med kromkanter og et attraktivt alulook, der fremhæver lastbilens kvalitet. SØLVFARVEDE PYNTELISTER I KØLERGITTERET Sølvfarvede pyntelister giver The New LF et kraftfuldt, tiltalende og moderne look.

8 Standarden for chaufførkomfort En afslappet chauffør er en bedre chauffør. Det er grunden til, at interiøret spiller en så vigtig rolle i The New LF. Fra det øjeblik, chaufføren stiger ind i førerhuset, mødes han/hun af den højeste standard af komfort, brugervenlighed og sikkerhed. Det perfekte arbejdsmiljø Instrumentbrættet er flot og veludstyret og byder på maksimal brugervenlighed. Alle betjeningsanordninger er inden for magelig rækkevidde og logisk placeret efter funktion. Varme- og ventilationssystemets ekstra store kapacitet betyder, at førerhuset hurtigt får den ideelle temperatur. Perfekt, når man tænker på, at chaufføren stiger ind og ud af førerhuset mange gange dagligt. Endnu bedre chaufføroplysninger Det smukke og tydelige instrumentpanel har nye skrifttyper og en ny form, der gør det endnu mere tydeligt. Chaufførinformationspanelet leverer flere oplysninger, som forbedrer chaufførens komfort og effektivitet. Indstillingerne er grupperet mere logisk på instrumentpanelet for at øge chaufførens effektivitet endnu mere, og chaufførassistenten (DPA) indeholder endnu flere anbefalinger til økonomisk kørsel. Avancerede sikkerhedssystemer The New LF leveres som standard med de nyeste komfortog sikkerhedssystemer. Disse omfatter et fuldelektronisk bremsesystem og en justerbar fartpilot* (ACC), som automatisk justerer lastbilens hastighed i forhold til det forankørende køretøjs hastighed for at opretholde en sikker afstand. I den justerbare fartpilot (ACC) er indbygget både et system til advarsel om kollision forfra (FCW) og et avanceret nødbremsesystem (AEBS). Disse systemer advarer chaufføren, hvis der er risiko for kollision, og nedbremser automatisk køretøjet i en nødsituation. Systemet til advarsel ved skift af vognbane** (LDWS) advarer chaufføren, hvis lastbilen utilsigtet begynder at forlade sin vognbane. Fantastisk opbevaringsplads Der er mange opbevaringsmuligheder i The New LF: Et rummeligt, aflåseligt rum på motortunnelen, sidelommer i dørpanelerne og to store opbevaringsrum over forruden. Førerhusene Extended Day Cab og Sleeper Cab har som standard yderligere tre aflåselige opbevaringsbokse bag sæderne: En på 16 liter og to på 35 liter. * Standardudstyr på alle versioner med en totalvægt fra 8 ton og med luftaffjedring på bagakslen. Fås som ekstraudstyr til alle andre versioner. ** Standardudstyr på alle LF køretøjer med undtagelse af Construction modellerne, hvortil det dog fås som ekstraudstyr.

9 DAF LF CHAUFFØRKOMFORT Eksklusivt kabineinteriør Kabineinteriøret er eksklusivt og byder på stilfulde nye materialer i varme farver på sæderne, i gardinerne og som ekstraudstyr på madrassen. Det hele er designet til at få chaufføren til at føle sig hjemme, så snart han/hun stiger ind i førerhuset. Multijusterbart sæde The New LF er udstyret med et superkomfortabelt, multijusterbart chaufførsæde. Det kan justeres op til 180 mm frem og tilbage og 120 mm i højden. Resultatet er den perfekte kørestilling for chauffører i alle højder. Et luftaffjedret chaufførsæde med sædevarme (ekstraudstyr) fås også. Ergonomisk udformning Det justerbare multifunktionsrat er med til at sikre en fremragende kørestilling. Der er integrerede kontakter til betjening af fartpiloten, motorbremsen, radioen og den håndfri telefon, mens klimaanlægget og den dobbelte DIN-slot til navigationsradioen (ekstraudstyr) er inden for nem rækkevidde.

10 THE NEW LF PURE EXCELLENCE Nye standarder for alsidighed

11

12 Drivlinje i topklasse Distributionskørsel handler i al sin enkelthed om at tilbyde skræddersyede løsninger. Det er grunden til, at DAF tilbyder The New LF med et unikt udvalg af motorer, gearkasser og bagtøjsudvekslinger, så du får den lastbil, der passer allerbedst til det arbejde, du skal udføre. Uanset hvilken version af The New LF du vælger, er du sikker på at få høj driftssikkerhed, stor brændstofeffektivitet, fantastisk ydeevne, lave emissionsniveauer og enestående chaufførkomfort.

13 DAF LF DRIVLINJE Kraftfulde motorer The New LF byder på et bredt udvalg af motorer. Disse omfatter den kraftfulde 4-cylindrede PACCAR PX-5 motor på 4,5 liter og den 6-cylindrede PACCAR PX-7 motor på 6,7 liter. Takket være ny software og optimeret varme- og luftstyring er maksimumsmomentet blev øget, og det er tilgængeligt ved lavere omdrejningstal i begge motorer. Nye, hurtigere bagtøjsudvekslinger resulterer i lavere motoromdrejningstal. Sammen med de forskellige motorinnovationer giver det brændstofbesparelser på op til 6%. Der findes en ny version i form af en kompakt 4-cylindret PACCAR PX-4 motor på 3,8 liter. Ekstra chaufførkomfort PACCAR PX motorerne lever naturligvis op til de seneste emissionskrav. Og så betyder deres kompakte design, hvor diverse komponenter er integreret i motorblokken og i topstykket, at motorerne er bemærkelsesværdigt støjsvage, hvilket øger chaufførkomforten endnu mere. Silent version Den særlige Silent version er unik på markedet og åbner op for nye muligheder for distributionskørsel i byområder. Takket være en række smarte teknologier, herunder særlig motorsoftware, er det lykkedes at reducere støjniveauet i "støjsvag tilstand" til så lidt som 70 db(a). Det gør The New LF ideel til læsning og aflæsning om aftenen, om natten eller tidligt om morgenen i byområder med støjregulativer. Højtydende gearkasser For at kunne levere maksimal effektivitet kan The New LF leveres med en bred vifte af manuelle, automatiserede og automatiske 5-, 6-, 9- og 12-trins gearkasser. Der fås nu også en Allison automatgearkasse til den mest kraftfulde 19 ton version af The New LF.

14 Det optimale fundament at bygge videre på En lav egenvægt og en høj nyttelastkapacitet placerer The New LF øverst i sin klasse det er ren gevinst for din virksomhed. The New LF går med sit moderne, stærke og lette chassis ikke på kompromis med robusthed og fleksibilitet. Fuldt optimeret affjedring Med The New LF får du en utrolig behagelig køreoplevelse. Foraffjedringen er fuldt optimeret til at give den perfekte balance mellem dæmpning, sideværts stabilitet og stivhed. Forakslerne (fra 3,6 til 7,5 ton) byder på masser af kapacitet, så der er ikke risiko for, at de bliver overbelastet, efterhånden som lastbilen aflæsses. Og dens uovertrufne manøvredygtighed skyldes det faktum, at den har den mindste venderadius i sit segment. Endnu større lastkapacitet LF modellen kan allerede fremvise den største lastkapacitet i sin klasse takket være et stort udvalg af chassislængder og akselkonfigurationer. The New LF fås med akselkonfigurationer på helt op til 6,90 meter. Det betyder, at det er muligt at transportere laster med en længde på over 9 meter, hvilket er unikt i dette segment. Længere akselkonfigurationer betyder også, at køretøjet har en brancheførende brændstofkapacitet på op til 1240 liter. Dette giver The New LF en stor aktionsradius og gør det muligt for chaufføren at tanke, hvor det er billigst. Højtydende aksler Det brede udvalg af forskellige bagaksler og slutdrev sikrer, at der findes en optimeret LF lastbil til ethvert anvendelsesformål. Akslerne er udviklet til høj ydeevne, lang driftslevetid og maksimal komfort: Fra den letteste aksel på 5 ton (SR 5.10) til den nye robuste SR1344 bagaksel på 13 ton, der giver den 19 ton tunge LF lastbil ekstra lastkapacitet. Differentialespærre fås som ekstraudstyr på næsten alle akselvarianter for maksimal trækkraft og styring under alle forhold. Fantastisk opbyggervenlig The New LF byder også på en række innovationer, der gør den endnu mere opbyggervenlig. Disse omfatter nye, fabriksmonterede BAM-moduler, der muliggør hurtig og nem montering af kasseopbygninger, læsselifte, tiplad, kraner og andet udstyr. Derudover tilbyder de mange kombinationer af akselkonfigurationer og bagakselophæng ekstra fleksibilitet. Dette gør det muligt at konfigurere chassiset på fabrikken, så det er parat til montering af enhver type opbygning/karosseri.

15 DAF LF OPBYGNING 14 15

16 DAF Service Concept En samlet transportløsning

17 DAF LF TJENESTEYDELSER Pure Excellence inden for transporteffektivitet er andet og mere end blot den forbedrede lastbil. DAF tilbyder en samlet transportløsning i form af en række professionelle tjenesteydelser, der giver dig mulighed for at vælge det rigtige køretøj, sikre finansieringen og optimere din vognparks effektivitet. DAF MultiSupport Denne fleksible reparations- og vedligeholdelsestjenesteydelse giver dig maksimal sikkerhed til en fast pris pr. kilometer. Du fastlægger selv det serviceniveau, der passer bedst til dine krav, og bygger videre på det til at omfatte anhængere og karosserier efter behov. Din DAF forhandler overtager planlægning og administration, så du ikke skal bruge tid på det. Det betyder, at du kan koncentrere dig om dine kerneaktiviteter med vished for, at din vognparks tilstand altid er optimal. Finansiering Din DAF forhandler hjælper dig også med at finde de bedste finansieringsløsninger. PACCAR Parts Ud over originale DAF reservedele og PACCAR motordele leverer PACCAR Parts over universelle TRP dele til alle mærker af lastbiler og anhængere, herunder også værkstedsmateriale. Med distributionscentre i Holland, Storbritannien, Rusland, Ungarn og Spanien leverer PACCAR Parts ordrer i hele Europa inden for 24 timer. Derudover er leveringssikkerheden 99,98%, hvilket gør PACCAR Parts til branchens bedste. MAX kortindehavere modtager desuden særlige rabatter og tilbud. DAF ITS DAF International Truck Service (ITS) er ofte forsøgt kopieret, men uden held. Uanset hvor du er i Europa, kræver det blot et telefonopkald at få hjælp. Vores serviceteam hjælper dig på femten forskellige sprog 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vores lokale teknikere gør alt, hvad der står i deres magt for at få din lastbil ud at køre igen i en fart. DAF forhandlernetværk Med vores omfattende netværk af professionelle salgs- og serviceforhandlere er der altid en DAF repræsentant i nærheden, som er klar til at levere specialiseret service i hele dit køretøjs levetid. Højt kvalificerede DAF teknikere har indgående viden om dit køretøj, hvilket sikrer effektiv reparation og vedligeholdelse med originale PACCAR, DAF og TRP reservedele. Og det sikrer maksimal køretøjstilgængelighed og en høj brugtværdi. DAF Driver Academy Chaufførerne er en meget vigtig del af at opnå størst mulig transporteffektivitet. DAF undervisningskurser hjælper dem med at reducere brændstofforbruget, med at være mere forudseende i trafikken og med generelt at være sikrere trafikanter. Chauffører, der gennemfører vores kurser, opnår faktisk økonomiforbedringer på op til 10% og en sikrere og mere afslappet kørestil. DAF Connect I vores jagt på transporteffektivitet giver det nye DAF Connect flådestyringssystem dig kontinuerligt indsigt i dine lastbilers og dine chaufførers præstationer. Et dynamisk, brugervenligt online-instrumentbord viser overskuelige oplysninger om køretøjsplacering, brændstofforbrug, kilometertal, vognparkudnyttelse og spildtid. Der er også mulighed for at få udarbejdet omfattende brændstofrapporter med aktuelle data og historikdata, så du kan sammenligne køretøjer og chauffører. Funktionen Live Fleet View viser dig lastbilens nøjagtige position og muliggør nem vognparkstyring, herunder planlægning af afstande, ruter og køretid. Du kan også modtage selvdefinerede alarmer, når der forekommer afvigelser i parametre som hastighed, rute, lokalitet og brændstofforbrug, så du kan gribe ind med det samme. Ved at optimere køretøjstilgængeligheden, reducere driftsomkostningerne og forbedre logistikeffektiviteten maksimerer DAF Connect din rentabilitet pr. kilometer.

18 TRÆKKERKONFIGURATION LF 13 t SERIE TYPE DAY CAB LF City LF 150 LF 170 EXTENDED DAY/ SLEEPER CAB CONSTRUCTION DAY CAB FT 4 x 2 LF 8-12 t LF 180 LF 210 LF 230 LF 260 FORVOGNSKONFIGURATION LF City LF 8-12 t LF t FA 4 x 2 Fås også i en Construction version LF 19 t LF t LF 19 t LF 180 LF 210 LF 230 LF 260 LF 290 LF 230 LF 260 LF 290 LF 320

19 DAF LF SPECIFIKATIONER PACCAR PX-4 MOTOR Motortype Ydeevne Drejningsmoment Emissionsniveau PX kw/156 hk (2.600 o/min.) 500 Nm ( o/min.) Euro 6 PX kw/172 hk (2.600 o/min.) 600 Nm ( o/min.) Euro 6 PACCAR PX-5 MOTOR Motortype Ydeevne Drejningsmoment Emissionsniveau PX kw/184 hk (2.300 o/min.) 750 Nm ( o/min.) Euro 6 PX kw/213 hk (2.300 o/min.) 850 Nm ( o/min.) Euro 6 PACCAR PX-7 MOTOR Motortype Ydeevne Drejningsmoment Emissionsniveau PX kw/234 hk (2.300 o/min.) 900 Nm ( o/min.) Euro 6 PX kw/264 hk (2.300 o/min.) Nm ( o/min.) Euro 6 PX kw/295 hk (2.300 o/min.) Nm ( o/min.) Euro 6 PX kw/325 hk (2.300 o/min.) Nm ( o/min.) Euro 6 PACCAR PX-4 PACCAR PX-5 PACCAR PX-7 Nm 800 torque Nm torque Nm torque PX kw output PX hp kw output PX PX hp kw 260 output PX PX PX PX hp PX PX PX PX PX PX PX PX ECE R24-03 (ISO 1585) EURO x 100 min EURO x 100 min EURO x 100 min -1

20 DAF Trucks Danmark A/S Kokbjerg 1B, 1., 6000 Kolding Tlf , Lastas Trucks Danmark A/S Tlf , Fax , ESA Trucks Danmark A/S Tlf , Fax , Der kan ikke opnås nogen rettigheder på basis af denne publikation. DAF Trucks N.V. forbeholder sig retten til at ændre produkternes specifikationer uden forudgående varsel. Produkter og tjenesteydelser er i overensstemmelse med de europæiske direktiver, som var gældende på salgstidspunktet, men kan variere fra land til land. Kontakt din autoriserede DAF forhandler for at få de nyeste oplysninger. DW143214/DA1017 A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Holland Tlf.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Den nye DAF LF Absolut topklasse

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN EN STÆRK DISTRIBUTIONSPARTNER DAF LF: udviklet til intensiv distributionstransport, med et attraktivt udvendigt design og et behageligt interiør. Med muligheden for at vælge imellem

Læs mere

THE NEW CF PURE EXCELLENCE

THE NEW CF PURE EXCELLENCE THE NEW CF PURE EXCELLENCE Standarden for transporteffektivitet DAF CF INTRODUKTION 02 03 THE NEW CF PURE EXCELLENCE Vi har videreudviklet CF'eren og gjort den bedste allrounder på vejen endnu bedre. The

Læs mere

Produktinnovationer med fokus på "DAF Transport Efficiency"

Produktinnovationer med fokus på DAF Transport Efficiency Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa DAF Trucks på IAA-messen 2016 i Hannover: Produktinnovationer med fokus på "DAF Transport Efficiency" Innovativt DAF Connect online flådestyringssystem o Forbinder lastbilen

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN STÆRK INDEN FOR DISTRIBUTION DAF introducerer den nye LF lastbil til intensiv distributionskørsel. Med et nyt og attraktivt udvendigt design. Med et splinternyt interiør. Med

Læs mere

THE NEW XF PURE EXCELLENCE

THE NEW XF PURE EXCELLENCE THE NEW XF PURE EXCELLENCE Standarden for transporteffektivitet DAF XF INTRODUKTION 02 03 THE NEW XF PURE EXCELLENCE Med udgangspunkt i vores DAF Transport Efficiency filosofi har vi genopfundet XF'eren

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence

The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence DAF introducerer den nye generation CF og XF lastbiler, som sætter helt nye standarder for transporteffektivitet og chaufførkomfort. Motortekniske innovationer,

Læs mere

DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT

DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT DAF Connect Verden bliver mindre og mindre. Med konnektivitet kan vi arbejde hurtigere, nemmere og mere effektivt. Mulighederne er uendelige. DAF

Læs mere

DEN BEDSTE XF NOGENSINDE

DEN BEDSTE XF NOGENSINDE EVOLUTIONENS KRAFT DEN BEDSTE XF NOGENSINDE DAF introducerer den nye XF. Den nye standard inden for international vejtransport. Designet til at give maksimal transporteffektivitet. Med en nyudviklet 12,9

Læs mere

BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT

BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT DEN BEDSTE XF NOGENSINDE DAF XF. Standarden inden for international transport. Udviklet til at give maksimal transporteffektivitet. Med kraftfulde PACCAR MX-11

Læs mere

ENESTÅENDE ALSIDIGHED

ENESTÅENDE ALSIDIGHED ENESTÅENDE ALSIDIGHED DEN ULTIMATIVE ALL-ROUNDER DAF CF: Den ultimative all-rounder. Fås som forvogn og som trækker. Med to, tre eller fire aksler. Med tandem eller tandem med navreduktion. Med et udvalg

Læs mere

ENESTÅENDE ALSIDIGHED

ENESTÅENDE ALSIDIGHED ENESTÅENDE ALSIDIGHED ULTIMATIV ALL-ROUNDER DAF introducerer den nye CF Euro 6: Den ultimative all-rounder. Den fås som både forvogn og trækker med to, tre eller fire aksler. Med tandem eller tandem med

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

SEJLBÅD 2015 MOTORER, UDSTYR OG NYHEDER

SEJLBÅD 2015 MOTORER, UDSTYR OG NYHEDER SEJLBÅD 2015 MOTORER, UDSTYR OG NYHEDER 2 ET SPØRGSMÅL OM PÅLIDELIGHED ET SPØRGSMÅL OM PÅLIDELIGHED Uanset om din sejlads handler om ren fornøjelse og afslapning, eller du tager ud for at udfordre havet

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Navigationssystemer specielt til lastbiler

Navigationssystemer specielt til lastbiler S5000 PRO Navigationssystemer specielt til lastbiler Den smarteste rute for din lastbil I dag er det nemt at beregne din rute fra A til B, men tingene bliver noget mere komplicerede, når der også skal

Læs mere

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE Disse specifikationsoplysninger gælder ikke et særligt produkt, som leveres eller tilbydes til salg. Producenterne forbeholder sig ret til at ændre deres specifikationer, herunder farver, med eller uden

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM www.renault-trucks.dk RENAULT MAGNUM EN LASTVOGN MED KARAKTER Den opdaterede og moderniserede Renault Magnum er stærk og solid. Taget, de aerodynamiske sidespoilere

Læs mere

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring Hjemmebanefordel i byen: MAN etge Miljøvenlig, effektiv og støjsvag. Bytrafik og infrastruktur ændrer sig: befolkningen vokser, der er større

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Produktbrochure Forbedret effektivitet, mere nyttelast og skåner miljøet Hiab Multilift XR18SL - Pro Future er ideel til en 3-akslet lastbil

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN 1 DEN NEMMERE MÅDE 2 Når du har en opgave, vil du gerne have den udført på din egen måde, og så nemt som muligt. Med en letvægtskran fra HIAB T-serien, monteret på dit køretøj

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Lette transportløsninger

Lette transportløsninger Fuel Tank Solutions Lette transportløsninger Kundeudtalelse Energikompaniet AS Kunde: Energikompaniet A/S Energikompaniet A/S har gennem mange år benyttet HMK BILCON som leverandør af tankpåbygninger og

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200

Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200 Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200 Døgnservice globalt netværk Dobbelt Stabler PDPP Med en bredde smallere end en Euro palle har PDP 200 en total kapacitet på 2000 kg (1000

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.dk GØR HVERDAGEN NEMMERE Renault Premium Distribution er udstyret med nye Euro 5 motorer med højere effekt (fra 270 til 460 hk). Den

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog VOLVO S60 & V60 DRIV Tillæg til instruktionsbog Om dette tillæg Denne publikation Denne manual er et supplement til bilens almindelige instruktionsbog. Tillægget behandler forskellene mellem den almindelige

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Produktbrochure Hiab Multilift XR giver dig en fremragende præstation Maksimer din alsidighed Når der monteres et Hiab Multilift XR Light kroghejs på en lastbil

Læs mere

LASTBILEN BYEN ELSKER BYKØRSEL

LASTBILEN BYEN ELSKER BYKØRSEL LASTBILEN BYEN ELSKER BYKØRSEL 2 LASTBILEN BYEN ELSKER BYKØRSEL Bæredygtig, effektiv, manøvrerbar og alsidig: Eurocargo er den perfekte lastbil til bykørsel. Fra affaldsindsamling og vejrensning til vejservice

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

FYLDESTATION. CAR løsninger.

FYLDESTATION. CAR løsninger. FYLDESTATION CAR løsninger www.texa.com A/C-FYLDESTATIONER: KONFORT TIL R1234yf, R134a OG R744 (CO2) KONFORT 700-serien omfatter 10 modeller med forskellige specifikationer og driftstilstande. Alle sikrer

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31 Mobilkompressorer MOBILAIR M 2 / M 31 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelser fra 1,90 til 3,15 m³/min MOBILAIR M 2/ M 31 Kompakt multitalent Kompakt, kraftig og alsidig Disse nye MOBILAR-kompressorer

Læs mere

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel.

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Anvendelsesområde: - Husstandsindsamling af genanvendelige materialer Størrelse og antal lastbiler: - 6X2/4-1. stk. til indsamling

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Kast dig ud i det. FJR1300A www.yamaha-motor.dk

Kast dig ud i det. FJR1300A www.yamaha-motor.dk Kast dig ud i det. I løbet af det sidste årti har denne ekstremt kompetente motorcykel givet tusindvis af ejere mulighed for at opleve ydelse på supersportniveau samt enestående fører- og passagerkomfort.

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om detailforskrifter for køretøjers indretning og udstyr

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om detailforskrifter for køretøjers indretning og udstyr Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om detailforskrifter for køretøjers indretning og udstyr I bekendtgørelse nr. 434 af 29. april 2014 om detailforskrifter for køretøjers indretning og udstyr

Læs mere

Just pick it up and go it's your portable power!

Just pick it up and go it's your portable power! Just pick it up and go it's your portable power! Den utroligt kompakte F2.5 er den perfekte måde at komme ud og nyde vandet på, og den gør selv den korteste sejltur til et fornøjeligt eventyr. Denne populære

Læs mere

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet Sådan bliver din transport grøn Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet TRANSPORTEN ER EN KLIMASYNDER Vognparken Transport er en af

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons.

Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Indhold Atego 4 25 Førerhuse 6 11 Arbejde, betjeningskomfort 8 9 Udstyr 10 11 Økonomi, teknik 12 19 Motorteknologi 14 15 Gearskifte, gearkasser, aksler 16

Læs mere

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA (0) PRÆSENTATION ANHÆNGER KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA (0) PRÆSENTATION ANHÆNGER KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00 00 32 (0) 52 47 05 48 PRÆSENTATION ANHÆNGER 12.000 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00 PRÆSENTATION AF ANHÆNGER 12.000 kg - LEMEIRE R.A.12000 (CHASSIS MED LAVT GULV med skivebremser) e6*2007/46*0104*00

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug.

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Transporter producenter som Fiat, Ford, Iveco og Co. konstruerer deres chassis primært

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere