THE NEW CF PURE EXCELLENCE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "THE NEW CF PURE EXCELLENCE"

Transkript

1 THE NEW CF PURE EXCELLENCE

2 Standarden for transporteffektivitet

3 DAF CF INTRODUKTION THE NEW CF PURE EXCELLENCE Vi har videreudviklet CF'eren og gjort den bedste allrounder på vejen endnu bedre. The New CF er inspireret af DAF Transport Efficiency filosofien og overgår sig selv på områder, hvor vores Euro 6 lastbiler allerede er helt enestående: driftssikkerhed, alsidighed, effektivitet og chaufførkomfort. Så uanset om du har brug for en lastbil til distributionskørsel, langturskørsel, bulktransport eller tanktransport, sætter The New CF nye standarder og leverer Pure Excellence..

4 DAF Transport Efficiency leverer Pure Excellence

5 DAF CF DAF TRANSPORTEFFEKTIVITET The New CF byder på branchens bedste brændstoføkonomi. Højere drejningsmoment ved lavere omdrejningstal kombineret med optimerede drivlinjer, nye og højeffektive bagaksler, forbedret elektronik og en række aerodynamiske optimeringer giver en op til 7% bedre brændstofeffektivitet ved langturskørsel. Det er brændstofbesparelser, der hjælper dig med at reducere dine samlede omkostninger. Højere nyttelaster The New CF er lettere end før, hvilket muliggør højere nyttelaster og dermed større rentabilitet. Et nyt og meget effektivt, men ultrakompakt efterbehandlingssystem til udstødningsgas (EAS) giver en vægtbesparelse på 50 kg. Redesignede motorer og chassisoptimeringer bidrager ligeledes til yderligere vægtbesparelser. Dette kan afhængigt af akselkonfigurationen reducere køretøjets vægt med op til 100 kg. The New CF har højere nyttelaster, hvilket er en uvurderlig egenskab i forbindelse med f.eks. distributionskørsel, hvor hvert kilo tæller. Maksimal oppetid CF'eren er allerede berømt for sin høje driftssikkerhed. Og med de nye elektriske og elektroniske komponenter er den nu endnu mere driftssikker. Ledningsføring og tilslutninger er blevet forbedret og forenklet for at opnå optimal driftssikkerhed og fantastisk fleksibilitet, når der skal monteres ekstraudstyr. Resultatet er maksimal køretøjstilgængelighed og minimale driftsomkostninger. Og serviceintervallerne er endda helt op til kilometer! Enestående chaufførkomfort The New CF indeholder funktioner, der gør førerhuset til et endnu mere attraktivt og komfortabelt sted at arbejde, opholde sig og sove. Og der er nye muligheder for at sætte sit personlige præg på interiøret. Vi har også introduceret talrige innovationer, der gør kørslen nemmere, sikrere og mere fornøjelig end nogensinde før. Markedets bedste flådestyring Vores nye DAF Connect flådestyringssystem giver dig et kontinuerligt indblik i chaufførens og køretøjets aktuelle effektivitet. Det innovative DAF Connect system leverer overskuelige oplysninger om køretøjsplacering, brændstofforbrug, kilometertal, vognparkudnyttelse og tomgangstid. Det udfærdiger omfattende rapporter, som giver dig mulighed for at sammenligne køretøjer og chauffører. Ved at optimere køretøjstilgængeligheden, reducere driftsomkostningerne og forbedre logistikeffektiviteten maksimerer DAF Connect din rentabilitet pr. kilometer. NYT EFTERBEHANDLINGSSYSTEM TIL UDSTØDNINGSGAS 0.1 % NYT VARME-, VENTILATIONS- OG AIRCONDITIONSYSTEM 0.2 % FORBEDRET AERODYNAMIK 0.5 % NYE PACCAR MX-11 OG MX-13 MOTORER 3.0 % NYE BAGAKSLER OG NY TRAXON-GEARKASSE 1.7 % NY KØRETØJSSOFTWARE 1.5 %

6 Den mest alsidige og stilfulde lastbil The New CF er ikke blot den mest alsidige lastbil i branchen. Den ser også fantastisk godt ud, både indeni og udenpå. Det nye udvendige og indvendige design gør lastbilen til en sand fornøjelse at køre.

7 DAF CF DESIGN 06 07

8 Et attraktivt udvendigt design Udvendigt har The New CF en række designelementer, der virkelig får den til at skille sig ud fra mængden. NY SOLSKÆRM Solskærmen har en ny udformning, der optimerer aerodynamikken og forbedrer brændstofeffektiviteten. Den omfatter et stilfuldt designelement i alulook, som ser fantastisk ud udefra. INDSATS I NEDERSTE KOFANGER Den nederste kofanger har en aludetalje, der giver den et eksklusivt look.

9 DAF CF DESIGN PRAKTISK TOPPANEL Der er et stort panel oven over DAF logoet, hvor du kan tilføje dit firmanavn. REDESIGNET DAF LOGO DAF logoet er redesignet med kromkanter og et attraktivt alulook, der fremhæver lastbilens kvalitet. SØLVFARVEDE PYNTELISTER I KØLERGITTERET Sølvfarvede pyntelister giver The New CF et kraftfuldt, stilfuldt og moderne udseende.

10 Standarden for chaufførkomfort Interiøret i The New CF både føles og ser eksklusivt ud. Og fordi The New CF er den mest alsidige lastbil på markedet, kan førerhuset tilpasses til både chaufførens personlige præferencer og de forskellige transportbehov. Kontakter, der kan konfigureres af chaufførerne Instrumentbrættets overskuelige og intuitive layout gør det nemt at betjene lastbilen. Takket være den intelligente køretøjselektronik kan positionerne på de enkelte kontakter tilpasses til de forskellige transportbehov og til chaufførens personlige præferencer. Disse kontakter gør det også let for forhandlere og opbyggere at tilføje nye funktioner uden behov for at installere ekstra kontrolpaneler. Uanset hvordan karosseriet og chassiset er konfigureret, gør The New CF det muligt for dig at betjene funktioner fra næsten et hvilket som helst sted på instrumentbrættet. Den perfekte kombination af fremragende chaufførkomfort og maksimal køretøjseffektivitet. Klimaanlæg med høj komfort Det helt nye klimaanlæg udmærker sig ved komfort og brugervenlighed. Det er udstyret med one-touch afrimning, parkeringsventilation, parkeringsvarme med timer samt udnyttelse af restvarme og automatisk luftrecirkulation som ekstraudstyr. På bagvæggen er der monteret en temperaturreguleringsenhed, som giver chaufføren mulighed Et fantastisk interiør Instrumentbrættet leveres som standard i udformningen Dark Sand med dekopaneler i farven Black Rock. Dekopanelerne fås også i farverne Rustica (træfarvet) og Argenta (sølvfarvet). Tilsammen giver dette et supermoderne udseende. Opgradering til Exclusive serien Interiøret kan opgraderes med fantastiske designelementer på instrumentbrættet og dørene i Exclusive serien. Det gør førerhuset til et virkelig luksuriøst arbejds- og opholdssted for chaufføren.

11 DAF CF CHAUFFØRKOMFORT for at betjene systemet fra sengen. Derudover er det nye temperatur- og klimareguleringssystem ekstremt effektivt, hvilket medvirker til at opnå de lavest mulige samlede omkostninger. Det giver maksimal komfort og en hyggelig atmosfære, uanset hvordan vejret arter sig. Ny, enestående kabinebelysning Vi har fuldstændigt redesignet kabinebelysningen, som betjenes med en innovativ drejekontakt. Denne drejekontakt er placeret centralt på konsollen, så den er inden for umiddelbar rækkevidde. Chaufføren kan vælge forskellige belysningstilstande til forskellige kørsels- og hvilesituationer, og der er også en lysdæmperfunktion. Endnu bedre chaufføroplysninger Det smukke og meget tydelige instrumentpanel har nye skrifttyper og en ny form, der gør det endnu mere tydeligt. Chaufførinformationspanelet leverer flere oplysninger, som forbedrer chaufførens komfort og effektivitet. Indstillingerne er grupperet mere logisk på instrumentpanelet for at øge chaufførens effektivitet endnu mere, og chaufførassistenten (DPA) indeholder endnu flere anbefalinger til økonomisk kørsel. Et helt nyt interiør Det nye interiør ser ikke blot godt. Det er også fantastisk komfortabelt. Og som ekstra bonus er støjniveauet ultralavt. Sædeindtrækket er nyt, og der er sølvfarvede designelementer på rattet. Væggene, madrasserne og gardinerne er i nye, varme farver, der får enhver chauffør til at føle sig hjemme. Den perfekte kombination af fremragende chaufførkomfort og maksimal køretøjseffektivitet.

12 THE NEW CF PURE EXCELLENCE Nye standarder for alsidighed

13

14 Drivlinje i topklasse Forudsætningen for at opnå op til 7% bedre brændstoføkonomi og dermed op til 7% lavere CO 2 -emissioner er at have den rette drivlinje. Den nye CF byder på et nyt spektrum af effektnormeringer takket være multimomentmotorerne PACCAR MX-11 og MX-13. Disse effektnormeringer giver endnu mere drejningsmoment ved lavere omdrejningstal, så chaufføren ikke behøver gasse så meget op. Køretøjer kan nu køre ved et konstant lavt motoromdrejningstal på 900 o/min. og samtidig opnå den højeste effektivitet og driftssikkerhed samt et ekstremt lavt støjniveau. Og der er ekstra drejningsmoment at hente i de højeste gear, hvilket giver fremragende køreegenskaber. I forbindelse med distributionskørsel i byen kan den nye CF udstyres med den brændstoføkonomiske PACCAR PX-7 motor.

15 DAF CF DRIVLINJE Nye, højeffektive bagaksler Et element i den helt nye drivlinje på CF'eren er en ny familie af højeffektive bagaksler med lavfriktionshjulnav. Derudover muliggør en række hurtigere udvekslingsforhold begyndende fra 2,05:1 lavere motoromdrejningstal og dermed optimal brændstofeffektivitet. Lavemissionsbrændstoffer Bæredygtige brændstoffer, der sikrer en lavere miljøpåvirkning, bliver stadigt mere tilgængelige. Som følge heraf kan PACCAR MX motorer køre på GTL (5% CO 2 -besparelse), HVO (80% CO 2 -besparelse) og BTL (80% CO 2 -besparelse). Disse paraffinholdige dieselolier kan bruges til genpåfyldning sammen med almindelige dieselolier og opretholder lange serviceintervaller på op til kilometer. Motorinnovationer De højteknologiske PACCAR MX-11 og MX-13 motorer omfatter en række værdifulde innovationer, der sikrer en fantastisk ydeevne og branchens bedste brændstoføkonomi. Blandt disse innovationer kan nævnes de nye, højeffektive forbrændings- og luftreguleringssystemer. Intelligente olie-, vand- og styrepumper leverer præcis den mængde, som motoren har behov for, i enhver situation. Det bidrager til den samlede køretøjseffektivitet! Skabt til distributionskørsel Ud over de nye PACCAR MX-11 og MX-13 motorer fås den nye CF også med en 6,7 liters PX-7 motor. Dens høje moment ved lave omdrejninger gør den til det ultimative valg til lettere distributionsanvendelser inden for lokal, regional og national distributionskørsel. Højtydende gearkasser Som standard er den nye CF udstyret med en automatiseret TraXon-gearkasse (12- og 16-trins), der er udviklet specifikt til drift ved lave motoromdrejningstal i alle gear. Hurtige og jævne gearskift giver den højeste effektivitet og komfort, og transmissionen byder på fremragende manøvreegenskaber ved lave hastigheder. Derudover bidrager den mere udprægede brug af EcoRoll til at opnå det lavest mulige brændstofforbrug. Blandt de unikke egenskaber ved TraXongearkassen er de dedikerede softwareindstillinger, der er tilgængelige til langturskørsel, væsketransport, EcoCombi og terrænkørsel. Også til lastbiler, som skal starte og stoppe ofte under deres daglige drift f.eks. skraldebiler bidrager dedikerede transmissionsindstillinger til den højeste køretøjseffektivitet og chaufførkomfort. Udvidede Eco-funktioner Den nye CF er udstyret med et udvidet sæt Eco-funktioner, som har til formål at forbedre brændstofeffektiviteten, reducere emissionerne og sænke driftsomkostningerne. Eco Performance-funktionen sikrer en optimal balance imellem fantastiske køreegenskaber og fantastisk brændstofeffektivitet. I tilfælde hvor brændstofeffektivitet er af altafgørende betydning, er Eco Fuel-funktionen det bedste valg, idet der skiftes gear ved lavere omdrejningstal. Færre reparationer og mindre vedligeholdelse Vi har forlænget serviceintervallerne på vores motorer op til kilometer. Nye teknologier som f.eks. den nye koblingsstyreenhed på drivakslen holder slitagen på et minimum. Det er med til at sikre de lavest mulige samlede ejerskabsomkostninger.

16 Det optimale fundament at bygge videre på Det kræver mere end en fantastisk drivlinje at opnå den bedste transporteffektivitet i branchen. Det handler også om vægtbesparelser og ekstra plads til ekstraudstyr, som gør køretøjet mere alsidigt og mere omkostningseffektivt. Den nye CF byder på enestående fleksibilitet med hensyn til chassiskonfigurationer, og dét er uanset, om den er udstyret med kroghejs, kasse eller en anden type opbygning. Stærkt og let Pure Excellence kommer også til udtryk i den nye CF'ers gennemtænkte chassis. Det er fremstillet i højkvalitetsstål og er både stærkt og let. Stabilink-bagakselaffjedringen sikrer optimal krængningsstabilitet, de højeste nyttelaster og sublime køreegenskaber. Den lavere vægt forøger brændstofbesparelserne og nyttelasterne og sikrer større transporteffektivitet. Nem montering uanset anvendelse Komponenter kan placeres, hvor du har brug for dem. Og takket være den nye, ultrakompakte EAS-enhed, som er 40% smallere end før, er der masser af plads til montering af pumper, kranstøtteben eller store brændstoftanke. Det superfleksible chassislayout byder på næsten uendelige muligheder, når det handler om placering af komponenter. Det intelligente chassislayout muliggør montering af brændstoftanke på helt op til liter på trækkere.

17 DAF CF CHASSIS Forberedt til opbygninger Den nye CF byder også på et omfattende opbygningsmodulprogram (BAM), der er en sand drøm for opbyggere. Programmet omfatter dedikerede klargørelser til kraner på op til 25 ton og til bokstrailere. Derudover muliggør nye og udvidede hulmønstre bag på chassiset hurtig og optimal montering af opbygningen. BAM-programmet gør montering af opbygninger hurtigere og reducerer omkostningerne forbundet dermed. Hurtig og nem montering af bageste underkøringskofangere, tiplad, kraner og læsselifte gør opgaven utroligt nem at gå til for opbyggere. ECAS-luftaffjedring Den elektronisk regulerede luftaffjedring (ECAS) er blevet fuldstændig fornyet og byder på klassens bedste komfort, funktionalitet og driftssikkerhed. Det nye system muliggør optimal styring af lufttrykket i luftbælgene, hvilket sikrer den bedst mulige køretøjsstabilitet, også under læsning og aflæsning. Og takket være den superpræcise måde, som forskelle i akselbelastning måles på og kompenseres for, kan overbelastning af akslerne endda undgås. Den nye styreenhed gør DAF's førsteklasses ECAS-system utrolig nemt at betjene. Den nye ECAS tilbyder klassens bedste komfort, funktionalitet og driftssikkerhed. Den nye CF byder på fantastisk køretøjsstabilitet under alle forhold, også under læsning og aflæsning. Uovertruffen brugervenlighed er en fornøjelse for enhver chauffør.

18 Et perfekt match Altid den optimale lastbil til opgaven Uanset om du har brug for en 2-, 3- eller 4-akslet lastbil, enkelt- eller dobbeltmonteret, er der altid en ny CF, der passer perfekt til dine behov! Uanset om du har fokus på højeste nyttelast, fortrinlige manøvreegenskaber og høj anvendelighed ved kørsel på gårdspladser eller alle disse! Forbedret støjreduceret version Den nye CF med PACCAR MX-11 motor fås nu i en forbedret støjreduceret version. Takket være en kombination af reduceret motormoment og bedre hastighedsstyring er støjniveauet blevet markant reduceret til 71 db(a). Støjsvag tilstand aktiveres med en kontakt på instrumentbrættet, og der vises et tilhørende pop op-ikon på chaufførinformationspanelet. Det reducerede støjniveau gør den nye CF endnu mere værdifuld i områder med skrap støjregulering. Ny dobbeltmonteret bogieaksel En ny dobbeltmonteret bogieaksel forøger brændstofeffektiviteten og reducerer køretøjets vægt med 25 kg. Den øger også den statiske bæreevne fra 29 tons til 34 tons. Når dette kombineres med andre vægtreduktioner, resulterer det i en samlet ekstra nyttelast på 125 kg. Den nye dobbeltmonterede bogieaksel kan monteres på 6x2 trækkere og forvogne og på 8x2 forvogne.

19 DAF CF CHASSIS Ny elektrohydraulisk styret bogieaksel En vigtig nyskabelse i den nye CF er den nye bogieaksel til både trækkere og forvogne. Den integrerer en nyudviklet, meget præcis elektrohydraulisk styring (EHS), som løbende beregner den optimale styrevinkel for bagakslens hjul. Udover at bidrage til bedre manøvredygtighed har EHS minimalt friktionstab og en styrepumpe, der kun aktiveres under styring, hvilket medfører en yderligere reduktion i brændstofforbruget på 1%. EHS er 30 kg lettere, hvilket giver højere nyttelast. Den indeholder også færre komponenter, hvilket gør den meget pålidelig. Let FAD mixerchassis Det lette, højtydende CF FAD 8x4 mixerchassis med en 19-ton enkeltreduktionstandemaksel (SR1132T) og to 7,1 ton foraksler fås nu i hele Europa. Takket være en optimering i styretøj og affjedring, skivebremser og den nye kompakte EAS-enhed med lodret udstødningsrør ligger egenvægten på blot kg, hvilket gør chassiset til det letteste i sin klasse. Dette unikke mixerchassis leveres med den nye PACCAR MX-11 motor med en nominel effekt fra 270 til 330 kw (370 til 450 hk).

20 Fremragende sikkerhed og komfort Den nye CF er som standard udstyret med forbedrede funktioner, som ikke blot sikrer den højest mulige sikkerhed for chauffører og medtrafikanter, men som også bidrager til køretøjsalsidighed, brændstofeffektivitet og komfort, uanset inden for hvilket forretningssegment du opererer. 1. Intelligent fartpilot Den intelligente fartpilot (PCC) bruger GPS-teknologi til at bestemme lastbilens nøjagtige position og de forventede kørselsforhold de næste 2 kilometer. Disse oplysninger danner grundlag for valg af en ideel hastighed inden for et bestemt interval. Den intelligente fartpilot kan sammen med den intelligente gearskiftefunktion reducere brændstofforbruget og CO 2 -emissionerne med 3%. 2. Justerbar fartpilot Den justerbare fartpilot (ACC) justerer automatisk lastbilens hastighed for at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj. 3. System til advarsel om kollision forfra Systemet til advarsel om kollision forfra (FCW) udsender en advarselslyd og viser en visuel advarsel i instrumentpanelet for at tilskynde chaufføren til at gribe ind og forhindre en kollision. 4. Avanceret nødbremsesystem Det avancerede nødbremsesystem (AEBS) nedbremser lastbilen i en nødsituation. 5. System til advarsel ved vognbaneskift Systemet til advarsel ved vognbaneskift (LDWS) advarer chaufføren, hvis køretøjet begynder at bevæge sig ud af vognbanen, fordi chaufføren f.eks. begår en kørefejl eller bliver døsig eller distraheret. 6. Vogntogsstabilitetskontrol Det elektroniske bremsesystem har forbedret vogntogsstabilitetskontrol (VSC), som forhindrer, at køretøjet sakser og vælter. 7. Støjreduceret version Den nye CF med MX-11 motor fås i en støjreduceret version, der holder støjniveauet under 71 db(a). Ideel til distributionskørsel om aftenen, om natten eller tidligt om morgenen i områder med støjregulativer. 8. System til overvågning af dæktryk Systemet til overvågning af dæktryk sikrer kontinuerlig overvågning af trykket og temperaturen for alle dæk. Systemet genererer advarsler, når trykket i et enkelt dæk er lavt, eller hvis temperaturen er høj, så chaufføren kan handle hurtigt. Det forbedrer dine samlede ejeromkostninger som følge af lavere brændstofforbrug og reduceret dækslitage. 9. Batterienergiovervågning Batterienergiovervågningen (ekstraudstyr) giver chaufføren mulighed for at kontrollere status for batterierne, og genererer advarsler, når energiniveauet er kritisk. Desuden forhindrer det overopladning af batterierne. Resultatet er højere køretøjstilgængelighed og længere batterilevetid. 10. Beskyttende førerhusaffjedring og -konstruktion Den energiabsorberende førerhusaffjedring og den forstærkede førerhusstruktur har forprogrammerede deformationszoner for og bag for at give branchens bedste køretøjssikkerhed og beskyttelse af passagerer.

21 DAF CF SIKKERHED OG KOMFORT

22

23 DAF CF DRIVLINJE 22 23

24 DAF Service Concept En samlet transportløsning

25 DAF CF TJENESTEYDELSER Pure Excellence inden for transporteffektivitet er andet og mere end blot den forbedrede lastbil. DAF tilbyder en samlet transportløsning i form af en række professionelle tjenesteydelser, der giver dig mulighed for at vælge det rigtige køretøj, sikre finansieringen og optimere din vognparks effektivitet. DAF MultiSupport Dette fleksible reparations- og vedligeholdelsessystem giver dig maksimal sikkerhed til en fast pris pr. kilometer. Du fastlægger selv det serviceniveau, der passer bedst til dine krav, og bygger videre på det til at omfatte anhængere og opbygninger efter behov. Din DAF forhandler overtager planlægning og administration, så du ikke skal bruge tid på det. Det betyder, at du kan koncentrere dig om dine kerneaktiviteter med vished for, at din vognparks tilstand altid er optimal. Finansiering Din DAF forhandler hjælper dig også med at finde de bedste finansieringsløsninger. PACCAR Parts Ud over originale DAF reservedele og PACCAR motordele leverer PACCAR Parts over universelle TRP dele til alle mærker af lastbiler og anhængere, herunder også værkstedsmateriale. Med distributionscentre i Holland, Storbritannien, Rusland, Ungarn og Spanien leverer PACCAR Parts ordrer i hele Europa inden for 24 timer. Derudover er leveringssikkerheden 99,98%, hvilket gør PACCAR Parts til branchens bedste. MAX kortindehavere modtager desuden særlige rabatter og tilbud. DAF ITS DAF's International Truck Service (ITS) er ofte forsøgt kopieret, men uden held. Uanset hvor du er i Europa, kræver det blot et telefonopkald at få hjælp. Vores serviceteam hjælper dig på femten forskellige sprog 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vores lokale mekanikere gør alt, hvad der står i deres magt for at få din lastbil ud at køre igen i en fart. DAF forhandlernetværk Med vores omfattende netværk af professionelle salgs- og serviceforhandlere er der altid en DAF repræsentant i nærheden, som er klar til at levere specialiseret service i hele din lastbils levetid. Højt kvalificerede DAF mekanikere har indgående viden om dit køretøj, hvilket sikrer effektiv reparation og vedligeholdelse med originale PACCAR, DAF og TRP reservedele. Og det sikrer maksimal køretøjstilgængelighed og en høj brugtværdi. DAF Driver Academy Chaufførerne er en meget vigtig del af at opnå størst mulig transporteffektivitet. DAF undervisningskurser hjælper dem med at reducere brændstofforbruget, med at håndtere forskellige trafiksituationer og med generelt at være sikrere trafikanter. Chauffører, der gennemfører vores kurser, opnår faktisk økonomiforbedringer på op til 10% samtidig med at de tillægger sig en mere sikker og afslappet kørestil. DAF Connect I vores jagt på transporteffektivitet giver det nye DAF Connect flådestyringssystem dig kontinuerligt indsigt i dine lastbilers og dine chaufførers præstationer. Et dynamisk, brugervenligt online-instrumentbord viser overskuelige oplysninger om køretøjsplacering, brændstofforbrug, kilometertal, vognparkudnyttelse og spildtid. Der er også mulighed for at få udarbejdet omfattende brændstofrapporter med aktuelle data og historikdata, så du kan sammenligne køretøjer og chauffører. Funktionen Live Fleet View giver dig præcise oplysninger om lastbilpositioner og giver mulighed for optimal vognparkplanlægning. Oplysningerne omfatter afstande, ruter og køretid. Du kan også modtage selvdefinerede alarmer, når der forekommer afvigelser i parametre som hastighed, rute, lokalitet og brændstofforbrug, så du kan gribe ind med det samme. Ved at optimere køretøjstilgængeligheden, reducere driftsomkostningerne og forbedre logistikeffektiviteten maksimerer DAF Connect din rentabilitet pr. kilometer.

26 FORVOGN CF PX-7 CF MX-11 CF MX-13 TRÆKKER CF MX-11 CF MX-13 FA 4 x 2 FT 4 x 2 FAR 6 x 2 FTP 6 x 2 FAS 6 x 2 FTR 6 x 2 FAG 6 x 2 FTS 6 x 2 FAN 6 x 2 FTG 6 x 2 FAT 6 x 4 FTN 6 x 2 FAK 8 X 2 FTT 6 x 4 FAQ 8 X 2 Fås også i en Construction-version Fås også i en Low Deck-version Efterløbsaksel Drivaksel FAC 8 X 2 FAX 8 X 2 FAD 8 x 4 Konfigurationsværktøj til DAF Euro 6 lastbiler Besøg vælg konfigurationsværktøjet til DAF Euro 6 lastbiler, og konfigurér din egen lastbil. SERIE TYPE DAY CAB CF PX-7 CF 230 CF 260 CF 290 CF 320 DAY CAB CONSTRUCTION SLEEPER CAB SLEEPER CAB CONSTRUCTION SPACE CAB SPACE CAB CONSTRUCTION CF MX-11 CF MX-13 CF 300 CF 340 CF 370 CF 410 CF 450 CF 430 CF 480 CF 530

27 DAF CF SPECIFIKATIONER PACCAR PX-7-MOTOR Motortype Ydeevne Drejningsmoment PX kw/234 hk (2.300 o/min.) 900 Nm ( o/min.) PX kw/264 hk (2.300 o/min.) 1000 Nm ( o/min.) PX kw/295 hk (2.300 o/min.) 1100 Nm ( o/min.) PX kw/325 hk (2.300 o/min.) 1200 Nm ( o/min.) PACCAR MX-11-MOTOR Motortype Ydeevne Drejningsmoment MX kw/299 hk (1.675 o/min.) Nm ( o/min.) MX kw/341 hk (1.675 o/min.) Nm ( o/min.) MX MX MX kw/367 hk (1.600 o/min.) 300 kw/408 hk (1.600 o/min.) 330 kw/449 hk (1.600 o/min.) Nm ( o/min.) 1] Nm ( o/min.) Nm ( o/min.) 1] Nm ( o/min.) Nm ( o/min.) 1] Nm ( o/min.) 1] i højeste gear for gearkasser med direkte kraftoverførsel og i de to højeste gear for gearkasser med overdrive PACCAR MX-13-MOTOR Motortype Ydeevne Drejningsmoment MX MX MX kw/428 hk (1.600 o/min.) 355 kw/483 hk (1.600 o/min.) 390 kw/530 hk (1.675 o/min.) 2300 Nm ( o/min.) 1] 2150 Nm ( o/min.) 2500 Nm ( o/min.) 1] 2350 Nm ( o/min.) 2600 Nm ( o/min.) 1] 2500 Nm ( o/min.) 1] i højeste gear for gearkasser med direkte kraftoverførsel og i de to højeste gear for gearkasser med overdrive PACCAR PX-7 PACCAR MX-11 DISTRIBUTION PACCAR MX-11 HAULAGE PACCAR MX-13 Nm torque Nm torque PX PX PX PX kw output 350 hp MX MX PX PX PX PX kw output 450 hp EURO x 100 min MX MX ECE R24-03 (ISO 1585) EURO x 100 min -1

28 DAF Trucks Danmark A/S Kokbjerg 1B, 1., 6000 Kolding Tlf , Lastas Trucks Danmark A/S Tlf , Fax , ESA Trucks Danmark A/S Tlf , Fax , Der kan ikke opnås nogen rettigheder på basis af denne publikation. DAF Trucks N.V. forbeholder sig retten til at ændre produkternes specifikationer uden forudgående varsel. Produkter og tjenesteydelser er i overensstemmelse med de europæiske direktiver, som var gældende på salgstidspunktet, men kan variere fra land til land. Kontakt din autoriserede DAF forhandler for at få de nyeste oplysninger. DW /DK1117 A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY

THE NEW XF PURE EXCELLENCE

THE NEW XF PURE EXCELLENCE THE NEW XF PURE EXCELLENCE Standarden for transporteffektivitet DAF XF INTRODUKTION 02 03 THE NEW XF PURE EXCELLENCE Med udgangspunkt i vores DAF Transport Efficiency filosofi har vi genopfundet XF'eren

Læs mere

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Holland Tlf.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Den nye DAF LF Absolut topklasse

Læs mere

THE NEW LF PURE EXCELLENCE

THE NEW LF PURE EXCELLENCE THE NEW LF PURE EXCELLENCE Standarden for transporteffektivitet THE NEW LF PURE EXCELLENCE Inspireret af vores DAF Transport Efficiency filosofi har vi føjet et stort antal innovationer til den populære

Læs mere

The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence

The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence DAF introducerer den nye generation CF og XF lastbiler, som sætter helt nye standarder for transporteffektivitet og chaufførkomfort. Motortekniske innovationer,

Læs mere

DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT

DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT DAF Connect Verden bliver mindre og mindre. Med konnektivitet kan vi arbejde hurtigere, nemmere og mere effektivt. Mulighederne er uendelige. DAF

Læs mere

BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT

BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT DEN BEDSTE XF NOGENSINDE DAF XF. Standarden inden for international transport. Udviklet til at give maksimal transporteffektivitet. Med kraftfulde PACCAR MX-11

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

ENESTÅENDE ALSIDIGHED

ENESTÅENDE ALSIDIGHED ENESTÅENDE ALSIDIGHED DEN ULTIMATIVE ALL-ROUNDER DAF CF: Den ultimative all-rounder. Fås som forvogn og som trækker. Med to, tre eller fire aksler. Med tandem eller tandem med navreduktion. Med et udvalg

Læs mere

Produktinnovationer med fokus på "DAF Transport Efficiency"

Produktinnovationer med fokus på DAF Transport Efficiency Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa DAF Trucks på IAA-messen 2016 i Hannover: Produktinnovationer med fokus på "DAF Transport Efficiency" Innovativt DAF Connect online flådestyringssystem o Forbinder lastbilen

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

ENESTÅENDE ALSIDIGHED

ENESTÅENDE ALSIDIGHED ENESTÅENDE ALSIDIGHED ULTIMATIV ALL-ROUNDER DAF introducerer den nye CF Euro 6: Den ultimative all-rounder. Den fås som både forvogn og trækker med to, tre eller fire aksler. Med tandem eller tandem med

Læs mere

DEN BEDSTE XF NOGENSINDE

DEN BEDSTE XF NOGENSINDE EVOLUTIONENS KRAFT DEN BEDSTE XF NOGENSINDE DAF introducerer den nye XF. Den nye standard inden for international vejtransport. Designet til at give maksimal transporteffektivitet. Med en nyudviklet 12,9

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN EN STÆRK DISTRIBUTIONSPARTNER DAF LF: udviklet til intensiv distributionstransport, med et attraktivt udvendigt design og et behageligt interiør. Med muligheden for at vælge imellem

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN STÆRK INDEN FOR DISTRIBUTION DAF introducerer den nye LF lastbil til intensiv distributionskørsel. Med et nyt og attraktivt udvendigt design. Med et splinternyt interiør. Med

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

22,5 x 9,00 139, x 6x 22,5 x 11,75 141,6 271,2 22,5 x 9,00 22,5 x 11,75 I alt 280,8 517,2 Vægtbesparelse - 236,4

22,5 x 9,00 139, x 6x 22,5 x 11,75 141,6 271,2 22,5 x 9,00 22,5 x 11,75 I alt 280,8 517,2 Vægtbesparelse - 236,4 ` Alufælge Ved brug af aluminiumsfælge reduceres ikke alene egenvægten, men også køretøjets totale roterende masse. Dette resulterer endvidere i en forhøjelse af lasteevnen, da der frigives vægt fra køretøjets

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE Disse specifikationsoplysninger gælder ikke et særligt produkt, som leveres eller tilbydes til salg. Producenterne forbeholder sig ret til at ændre deres specifikationer, herunder farver, med eller uden

Læs mere

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet Sådan bliver din transport grøn Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet TRANSPORTEN ER EN KLIMASYNDER Vognparken Transport er en af

Læs mere

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ]

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ] Press Information Vi præsenterer den nye F375 XTO Embargo date/time: [ 19. januar 2019 09:00 hrs CET ] Yamahas imponerende V8 XTO med 425 hk, der blev lanceret for et par måneder siden, sætter nye standarder,

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3 140 HK - 300 HK Stærk og alsidig motor Iveco er en af verdens førende producenter af dieselmotorer over 75 hk med en årlig produktion på over 300.000 stk. tector motorernes konstruktionsfilosofi giver

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco Your reliable partner Hurtig, støjsvag og Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer. Et system med iltholdigt

Læs mere

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Produktbrochure Hiab Multilift XR giver dig en fremragende præstation Maksimer din alsidighed Når der monteres et Hiab Multilift XR Light kroghejs på en lastbil

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog VOLVO S60 & V60 DRIV Tillæg til instruktionsbog Om dette tillæg Denne publikation Denne manual er et supplement til bilens almindelige instruktionsbog. Tillægget behandler forskellene mellem den almindelige

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

NÆSTE UDVIKLINGSTRIN.

NÆSTE UDVIKLINGSTRIN. HDS 13/20-4 S/SX NÆSTE UDVIKLINGSTRIN. KÄRCHER's nye hedvandsrenser i superklassen udfører ikke alene et førsteklasses rengøringsarbejde. den er også utrolig robust og simpel at anvende. Den nye ECO indstilling,

Læs mere

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Produktbrochure Forbedret effektivitet, mere nyttelast og skåner miljøet Hiab Multilift XR18SL - Pro Future er ideel til en 3-akslet lastbil

Læs mere

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Produktbrochure Gør genbrug endnu lettere Hurtig og kompakt Hiab XS 211W HiPro er en 21 tm kran, som er optimeret til lettere anvendelsesformål inden for genbrug og en virkelig

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Your reliable partner Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer.

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

SEJLBÅD 2015 MOTORER, UDSTYR OG NYHEDER

SEJLBÅD 2015 MOTORER, UDSTYR OG NYHEDER SEJLBÅD 2015 MOTORER, UDSTYR OG NYHEDER 2 ET SPØRGSMÅL OM PÅLIDELIGHED ET SPØRGSMÅL OM PÅLIDELIGHED Uanset om din sejlads handler om ren fornøjelse og afslapning, eller du tager ud for at udfordre havet

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM www.renault-trucks.dk RENAULT MAGNUM EN LASTVOGN MED KARAKTER Den opdaterede og moderniserede Renault Magnum er stærk og solid. Taget, de aerodynamiske sidespoilere

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Produktbrochure Sørger for fortræffeligt udlæg Med Hiab XS 044 får du oplevelsen af en perfekt kran Navnet Hiab er altid blevet forbundet med høj kvalitet og vedvarende

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN 1 DEN NEMMERE MÅDE 2 Når du har en opgave, vil du gerne have den udført på din egen måde, og så nemt som muligt. Med en letvægtskran fra HIAB T-serien, monteret på dit køretøj

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Kast dig ud i det. FJR1300A www.yamaha-motor.dk

Kast dig ud i det. FJR1300A www.yamaha-motor.dk Kast dig ud i det. I løbet af det sidste årti har denne ekstremt kompetente motorcykel givet tusindvis af ejere mulighed for at opleve ydelse på supersportniveau samt enestående fører- og passagerkomfort.

Læs mere

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c 214 42 51 smække l læssebag ti le e d e rv priser TRP rese ncedygtige til konkurre rnativ Kvalitetsalte ben TRP støtte vægt og Spar penge eservedele ve kvalitetsr rkant af alternati r ligger ma t sortiment

Læs mere

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer Penge godt givet ud En lastvogn, der kører 140.000 km om året, kan spare mere end 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastvogn er det tydeligt, at pengene er

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA (0) PRÆSENTATION ANHÆNGER KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA (0) PRÆSENTATION ANHÆNGER KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00 00 32 (0) 52 47 05 48 PRÆSENTATION ANHÆNGER 12.000 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00 PRÆSENTATION AF ANHÆNGER 12.000 kg - LEMEIRE R.A.12000 (CHASSIS MED LAVT GULV med skivebremser) e6*2007/46*0104*00

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Hvorfor vælge Mitsubishi? JAMSTEC Når du vælger Mitsubishi, vil du få fordel af de mange års teknisk erfaring, det globale perspektiv

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring Hjemmebanefordel i byen: MAN etge Miljøvenlig, effektiv og støjsvag. Bytrafik og infrastruktur ændrer sig: befolkningen vokser, der er større

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure Arbejde i højder Anvendelsesbrochure Løfter standarder til det næste niveau Arbejde i højder To løsninger i en Sikkerhedsstandarden for arbejde med mobile løfteplatforme, også kaldet mandskabskurve, bliver

Læs mere

Gasdrevne køretøjer fra Iveco

Gasdrevne køretøjer fra Iveco Gasdrevne køretøjer fra Iveco CNG og LNG Henning Nielsen Produktchef - Lastbiler Iveco North Europe & Baltic HMN-Gladsaxe, Danmark CNH Industrial: Koncernstruktur & Landbrugs Maskiner Entrepenør Maskiner

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted EFTERÅRSTILBUD Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted Et ekstra øje på vejen Volvo FH har flere brancheledende sikkerhedssystemer som mindsker risikoen for ulykker. Automatisk opbremsning nu standard på

Læs mere