DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT"

Transkript

1 DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT

2 DAF Connect Verden bliver mindre og mindre. Med konnektivitet kan vi arbejde hurtigere, nemmere og mere effektivt. Mulighederne er uendelige. DAF Trucks mener, at intelligent konnektivitet også er nøglen til mere effektive logistikløsninger. Det er årsagen til, at vi udviklede DAF Connect. DAF Connect er en platform, der gør det muligt for dig at overvåge din vognparks præstation, når det passer dig, uanset hvor du befinder dig. Du kan bruge denne intelligente og brugervenlige platform til at holde styr på dine logistikprocesser og til at få det bedste ud af dine medarbejdere og køretøjer. Med DAF Connect får du opdaterede oplysninger om dine chauffører, lastbiler og logistikprocesser. Disse data hjælper dig med at øge køretøjstilgængeligheden, reducere dine driftsomkostninger og optimere den logistiske effektivitet.

3 DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT Hos DAF Trucks arbejder vi løbende på at levere løsninger, der kan hjælpe dig med at øge din profitabilitet. Vi tilbyder avancerede transportløsninger og banebrydende teknologier, en dedikeret international forhandlerorganisation og et bredt udvalg af tjenesteydelser. Vi har en filosofi, der hedder, at vi skal hjælpe dig med at opnå det højeste afkast pr. kilometer, og den filosofi kalder vi DAF Transport Efficiency. For os er DAF Connect en logisk udvikling inden for rammerne af den filosofi. DAF Connect fås nu som ekstraudstyr til alle nye køretøjer eller som et eftermonteringssæt til din nuværende vognpark. Lær denne nye, fleksible vognparkstyringsplatform at kende for uanset hvad du transporterer, og hvor i Europa du befinder dig, så viser DAF Connect dig vejen til øget profitabilitet.

4 Overvåg Som transportvirksomhed skal din virksomhed være i kontrol. Men logistikprocessen omfatter en lang række variabler: Hvordan din chauffør kører, lastbilens tilstand, ting, der sker, når man er på farten alt dette påvirker det afkast, du i sidste ende opnår pr. kilometer. Nem adgang til overskuelige og opdaterede oplysninger er vigtigt for dig, så du kan træffe de rigtige beslutninger. DAF Connect er en platform, hvor du kan se alle de nødvendige oplysninger i realtid. Hver gang du logger på den særlige DAF Connect portal, kan du se de sidste nye oplysninger om, hvordan din chauffør kører, køretøjets status og køretøjets nøjagtige placering. Når som helst du har brug for det, og uanset hvor i verden du befinder dig. Reagér Direkte adgang til de rigtige oplysninger betyder, at du til enhver tid kan yde rådgivning. Du kan eksempelvis bruge DAF Connect til at sammenligne, hvordan individuelle chauffører præsterer på den samme rute. Det kan f.eks. påvise, at individuel kørselsadfærd ikke er effektiv over hele linjen, hvilket kan have en væsentlig indvirkning på din profitabilitet. DAF Connect gør det nemt for dig at overvåge en persons kørselsadfærd, via ECO Score-rapporten, og at implementere eventuelle nødvendige forbedringer ved at tilbyde DAF EcoDrive uddannelse. Med ECO Score-rapporten kan du sammenligne individuelle chauffører med hinanden med henblik på at optimere præstationerne. DAF Connect kortlægger også køretøjernes aktuelle placering, så du får viden om præstation og de ruter, der dækkes. Det kan du bruge til at optimere produktiviteten og højne sikkerhedsstandarderne for både din vognpark og dine chauffører. Du kan endda vælge at modtage advarsler for individuelle køretøjer og chauffører, så du får ro i sindet. Du kan også få klare beviser for, hvordan din vognparks kapacitet udnyttes, så du kan optimere brændstofforbrug og afkast pr. kilometer. Forudse Din DAF forhandler kan bruge DAF Connect til at give dig endnu bedre og mere relevant rådgivning ikke kun om køb af nye lastbiler, men også om vedligeholdelse og reparationer. Med udgangspunkt i oplysningerne fra DAF Connect kan vedligeholdelse tilpasses endnu mere præcist til netop din vognpark og forretningsmodel. Med køretøjssundhedsmodulet kan du få DAF Connect portalen til at vise de advarsler, som chaufføren ser. Din DAF forhandler understøtter dig proaktivt ved at planlægge og udføre vedligeholdelse og reparationer på det rigtige tidspunkt. Det bidrager til yderligere optimering af din vognparks tilgængelighed. Du sparer penge på den lange bane og minimerer risikoen for fejl og nedbrud på den korte bane.

5 DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT 04 05

6 DAF Connect i detaljer DAF Connect er en platform, som er designet til at øge køretøjstilgængeligheden, reducere driftsomkostningerne, forbedre den logistiske effektivitet og maksimere fleksibiliteten for dig. DAF Connect portalen viser dig direkte de oplysninger, som er vigtige for din virksomhed, uanset størrelsen på din vognpark. Dashboard Vognparkstyringssystemet indsamler oplysninger i realtid og viser dem online på et overskueligt og brugervenligt dashboard, som du kan tilpasse ved at vælge de moduler, som er vigtige for dig. Brændstofrapporter, ECO Score-kort, advarsler, køretøjssundhed og brændstofniveauafvigelse vises som standard. Din DAF forhandler vil med glæde rådgive dig om de andre tilgængelige funktioner, så dine specifikke behov kan blive opfyldt. Brændstofrapporter Chaufførrapport- og køretøjsrapportmodulerne giver dig et løbende overblik over, hvordan chaufføren kører, og over lastbilens brændstofforbrug. Du kan konfigurere disse rapporter, så de passer til dine behov. Hvis du bruger den interaktive chaufførassistent (DPA) i et eller flere køretøjer, kan du også se disse scorer når som helst, sammenligne dem med hinanden og yde direkte rådgivning efter behov. ECO Score-kort Det er nu endnu nemmere at evaluere individuelle chauffører; ECO Score-kortet giver dig mulighed for at sammenligne kørselsadfærd i detaljer og overvåge mål. Brændstofforbrug, forudseenhed og bremseadfærd overvåges kontinuerligt og bruges til at give chaufføren en score, som du kan sammenligne med andre chauffører eller med et mål. Du kan hjælpe dine chauffører til at blive mere motiverede og opmærksomme på vejen og dermed optimere profitabiliteten. BRÆNDSTOFFORBRUG liter 3 92 %

7 DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT KAPACITETSUDNYTTELSE I KM Advarsler Du modtager realtidsrapporter, når en forudbestemt begivenhed indtræffer for chaufføren eller køretøjet; dette kan eksempelvis være afvigelser med hensyn til hastighed, rute, placering og brændstofforbrug. Den feedback, du giver din chauffør, din logistikchef eller din DAF forhandler, er derfor baseret på de mest nøjagtige oplysninger. 88 % Køretøjssundhed For at sikre, at din vognpark altid er i bedst mulig stand, modtager du øjeblikkelige opdateringer om mulige afvigelser KØRETØJER I BRUG 90 % Brændstofniveauafvigelse Målet er at fastholde kontrollen over dit brændstofforbrug og maksimere afkastet pr. kilometer. Hvis niveauet i en individuel lastbils brændstoftank afviger fra din prognose, enten positivt eller negativt, giver DAF Connect dig besked. 94 %

8 Dine lastbildata i din egen løsning? Den åbne platform fra DAF Connect er designet til i sandhed at leve op til sit navn. Din egen vognpark leverer relevante data via en central database, så du nemt kan integrere DAF Connect i dine eksisterende vognparksstyringsløsninger. Dataene er tilgængelige i rfms-standard. Det er en ACEAindustristandard, som gør det nemt at dele data med eksisterende applikationer i et fast format. Derfor er den åbne platform også velegnet til en blandet vognpark og det er gode nyheder, hvis du har investeret i et vognparksstyringssystem, men stadig ønsker at bruge producentens data. Det giver en enestående fleksibilitet og er, hvad vi mener med DAF Transport Efficiency: Vi gør alt for at hjælpe dig med at opnå det største afkast pr. kilometer.

9 DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT Brugertilpasning til alle Der er flere årsager til, at DAF Connect platformen skiller sig ud på markedet. For det første er den meget brugervenlig advarsler er baseret på køretøjs- eller chaufføradfærd, så du altid er opmærksom på enhver afvigelse. Enhver nøglecyklus er en separat tur, hvilket gør det nemt at sammenligne forskellige ture. Endelig gør DAF Connect portalen det nemt at oprette geofencing på tværs af et ubegrænset antal punkter, så du kan definere grænser mellem lande på ingen tid. Det er et nyttigt redskab, hvis køretøjer befinder sig i eller lige har forladt definerede områder. DAF Connect leveres som standard med et bredt udvalg af funktioner. Hvis du vælger denne valgmulighed, får du 36 måneders adgang til DAF Connect portalen, som byder på flere moduler, så du kan komme i gang lige med det samme. Du kan selv beslutte, hvilke funktioner i DAF Connect du har brug for, og din DAF forhandler kan give dig gode råd.

10 Massevis af overskuelige oplysninger på én skærm Gering Meubeltransport er en møbelvognmand med base i den hollandske by Landgraaf, og alle virksomhedens 46 DAF CF trækkere skal udstyres med DAF Connect. "De første køretøjer med systemet kører allerede rundt på vejene. Det bør give os større sikkerhed med hensyn til vores forretningsmodel," mener Bas Keybek, som er vognparkchef i familieforetagendet. Og det er her, at vi håber, at DAF Connect kan hjælpe os." DAF Connect er stadig under udvikling, men giver allerede familien Gering en hel del mere viden om deres vognpark. "Vi får nu langt tydeligere tal om brændstofforbrug og kørselsadfærd. Men for os er det vigtigere, at forhandleren snart vil kunne holde øje med vores køretøjers tekniske tilstand i realtid. Det vil hjælpe dem til at give os mere ro sindet og til at give meget mere nøjagtige prognoser om de forskellige lastbilers tilstand. Jeg tror, at det vil give os et langt mere fleksibelt vedligeholdelsessystem, så det vil være nødvendigt at tage lastbiler ud af drift mindre ofte og i kortere perioder, hvorved vi får mere oppetid." Gering ønsker dog mere fra DAF Connect end sikkerhed. Vi får nu langt tydeligere tal om brændstofforbrug og kørselsadfærd. En anden fordel i Keybeks øjne er, at ITS i tilfælde af et nedbrud kan give meget mere tilbundsgående viden om køretøjet, end en chauffør nogensinde ville kunne. "Vi kan meget hurtigere få et nøjagtigt billede af, hvad der er galt, og få den relevante service med det samme. Disse ting tilsammen var nok til at overbevise os om at begynde at bruge DAF Connect. Det giver os tryghed at vide, at vi vil få mindre nedetid, og at lastbilen vil være hurtigere tilbage på vejen." "Vores ultimative mål er et øge oppetiden og forbedre vores ejerskabsomkostninger endnu mere. Det er lidt tricky for os, fordi vores køretøjer allerede er meget effektive, og vi har meget lidt nedetid," forklarer Bas. "Sådan er det, fordi vi aldrig kører med tungt gods, og vi får regelmæssigt vores DAF forhandler, Loven, til at udføre professionel vedligeholdelse. Vi kontrollerer også dækkene hver uge og sammenligner med et stringent sæt kriterier. For os er det ikke godt nok at levere i sidste øjeblik. Vi ved nemlig, at vi spiller en vigtig rolle hele vejen igennem vores kunders produktionskæde. Næsten hele deres lagerbeholdning er i vores anhængere. Det er årsagen til, at vi ikke har råd til, at noget går galt, og at vi satser på nul nedetid. Bas Keybek bemærker, at der er langt flere muligheder, fordi der nu er så mange oplysninger til rådighed. "Der er nogle ting, som vi bare må vænne os til," forklarer han. Det er sandt i forhold til chaufførernes individuelle køreegenskaber. "Som familieejet virksomhed har vi et tæt bånd til vores chauffører. Mange af dem har kørt for os i mere end 25 år, så vi er nødt til at finde en god balance."

11 DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT Flere og flere muligheder Den hollandske virksomhed Vonk & Co er en af de første kunder, der bruger DAF Connect. "For os er det et essentielt værktøj til at forbedre vores virksomheds effektivitet endnu mere," siger vognparkchef John van Hattem. "Det er nemt at bruge, og der tilføjes løbende mange funktioner." Vonk & Co er en international transportvirksomhed med base i Tiel i Holland. Virksomheden har specificeret sig i hårde hvidevarer, som transporteres fra Tyskland, Østrig og Italien til centrallagre, hvorefter de distribueres til forhandlere og forbrugere. DAF Connect er afgørende for at forbedre vores effektivitet yderligere. "Vores nye XF og LF lastbiler er udstyret med DAF Connect," forklarer van Hattem. "Jo længere vi kører, jo flere data får vi, og med dem kan vi lave bedre sammenligninger og analyser. Hvorfor er én lastbils forbrug højere end en andens? Handler det om ruterne eller chaufførernes kørestil, eller skyldes det, at en af motorerne kører mere i tomgang end de andre? DAF Connect giver os svaret og har gjort det muligt for os at opnå gode besparelser."

12 DAF Trucks N.V. DAF, som er en del af PACCAR Inc., er en af Europas mest succesrige lastbilproducenter. Nøglen til denne succes er enestående trækkere og forvogne kombineret med de korrekte tjenesteydelser. Alt dette supporteres af et netværk af mere end 1000 uafhængige forhandlere i Europa, Mellemøsten, Afrika, Australien, New Zealand, Taiwan og Brasilien. DAF har egne produktionsfaciliteter i Holland, Belgien, Storbritannien og Brasilien. Ud over lastbiler udvikler og producerer DAF komponenter som f.eks. aksler og motorer til busproducenter i hele verden. Du kan finde flere oplysninger samt forhandleradresser på DAF Trucks Danmark A/S Kokbjerg 1B, 1., 6000 Kolding Tlf , ESA Trucks Danmark A/S Europavej 11, 6330 Padborg Kokbjerg 1B, 6000 Kolding Tlf , NYSCAN Trucks A/S STC, Centervej 4, 4600 Køge Tlf , Lastas Trucks Danmark A/S Energivej 35, 8722 Hedensted Tlf , Der kan ikke opnås nogen rettigheder på basis af denne publikation. DAF Trucks N.V. forbeholder sig retten til at ændre produkternes specifikationer uden forudgående varsel. Produkter og tjenesteydelser er i overensstemmelse med de europæiske direktiver, som var gældende på salgstidspunktet, men kan variere fra land til land. Kontakt din autoriserede DAF forhandler for at få de nyeste oplysninger. DK:1118 A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY

Produktinnovationer med fokus på "DAF Transport Efficiency"

Produktinnovationer med fokus på DAF Transport Efficiency Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa DAF Trucks på IAA-messen 2016 i Hannover: Produktinnovationer med fokus på "DAF Transport Efficiency" Innovativt DAF Connect online flådestyringssystem o Forbinder lastbilen

Læs mere

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Holland Tlf.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Den nye DAF LF Absolut topklasse

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Beskyt miljøet og bundlinjen

Beskyt miljøet og bundlinjen 23042012_WORKsmart_ECO_bro_DK WORKsmart -Eco Beskyt miljøet og bundlinjen www.tomtom.com/business Let s drive business Indhold 2 Hvor miljøvenlig er virksomheden? 3 Optimer udnyttelsen af køretøjerne for

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer Penge godt givet ud En lastvogn, der kører 140.000 km om året, kan spare mere end 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastvogn er det tydeligt, at pengene er

Læs mere

INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 CONNECTEd SERVICES

INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 CONNECTEd SERVICES INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 Connected services KONE har gjort elevatorer og rulletrapper intelligente i samarbejde med IBM. Ved at forbinde elevatorer og rulletrapper med skyen kan vi indsamle relevante

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

Hvad er SmartAssist Remote?

Hvad er SmartAssist Remote? Hvad er SmartAssist Remote? SmartAssist Remote* er Yanmars nye system til administration af maskinparker, som sørger for optimalt overblik over maskinernes placering og status ved hjælp af den nyeste telematiske

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING Ønsker du mere effektivt for at opfylde din

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED DISTRIBUTOR PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED OMFATTENDE - INNOVATIVT - FORRETNINGSFOKUSERET Om os Nøgletal Hvad vi gør Autodata er Europas ledende leverandør af teknisk

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

ABAX tillægsydelser. www.abax.dk. The difference is ABAX

ABAX tillægsydelser. www.abax.dk. The difference is ABAX ABAX tillægsydelser The difference is ABAX ABAX tillægsydelser Ønsker I at få endnu mere ud af jeres kørebog? Udvid jeres løsning med vores tillægsydelser! ABAX Flådekontrol Flådekontrol er et logistikværktøj

Læs mere

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet Sådan bliver din transport grøn Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet TRANSPORTEN ER EN KLIMASYNDER Vognparken Transport er en af

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

DYNAFLEET WELCOME PACK

DYNAFLEET WELCOME PACK DYNAFLEET WELCOME PACK Volvo Trucks. Driving Progress 2 Indhold 4 Hvad er Dynafleet? 5 Dynafleet-appen til Android og Apple 6 Oversigt over Dynafleet Online 6 Brændstof & Miljø 8 Chaufførtider 9 Positionering

Læs mere

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE Disse specifikationsoplysninger gælder ikke et særligt produkt, som leveres eller tilbydes til salg. Producenterne forbeholder sig ret til at ændre deres specifikationer, herunder farver, med eller uden

Læs mere

_WF_reporting_bro_DK.

_WF_reporting_bro_DK. 29082012_WF_reporting_bro_DK www.tomtom.com/telematics T E L E M AT I C S WEBFLEET Reporting Let s drive business WEBFLEET Reporting Vanskelige forretningsbeslutninger er mere ligetil med TomToms flådestyring.

Læs mere

De nye standarder for kundeengagement

De nye standarder for kundeengagement De nye standarder for kundeengagement : Sammenfattende rapport April 2015 www.decisioningvision.com Indledning Hvordan kan du vide, om din forretningsmodel er velegnet i dag, og om fem år? Den teknologiske

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET KOMPLET OVERBLIK GIVER STØRRE SUCCES. Kärcher Fleet er den innovative metode til professionel materielstyring

Læs mere

FYLDESTATION. CAR løsninger.

FYLDESTATION. CAR løsninger. FYLDESTATION CAR løsninger www.texa.com A/C-FYLDESTATIONER: KONFORT TIL R1234yf, R134a OG R744 (CO2) KONFORT 700-serien omfatter 10 modeller med forskellige specifikationer og driftstilstande. Alle sikrer

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Michelins lancering af Michelin Solutions i maj 2013 er resultatet af en lang forandringsproces med udgangspunkt i to rodfæstede tendenser:

Michelins lancering af Michelin Solutions i maj 2013 er resultatet af en lang forandringsproces med udgangspunkt i to rodfæstede tendenser: PRESSEMEDDELELSE København, 11 Juli 2013 Michelin Solutions er Michelins nye tilbud til vognmandsfirmaer om indgåelse af et partnerskab med henblik på at reducere deres brændstofomkostninger ved hjælp

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Vedligehold på farten

Vedligehold på farten Vedligehold på farten Spar tid og penge med cloud-baseret vedligehold En af de største fordele ved INEXTIA er brugervenlighed, nem adgang og enkelthed. Du undgår indviklede installationer, backup rutiner

Læs mere

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold PACR Databeskyttelse Erklæring om beskyttelse af personoplysninger Indhold Contents 1. Indledning... 2 2. Vores forpligtelse over for dit privatliv... 2 3. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?...

Læs mere

Danske Nikosax hjælper europæiske vognmænd med at få millioner af momskroner refunderet. Illumi har leveret den IT-platform, der gør det muligt.

Danske Nikosax hjælper europæiske vognmænd med at få millioner af momskroner refunderet. Illumi har leveret den IT-platform, der gør det muligt. Case Nikosax Danske Nikosax hjælper europæiske vognmænd med at få millioner af momskroner refunderet. Illumi har leveret den IT-platform, der gør det muligt. Illumis IT-platform henter pengene hjem Når

Læs mere

THE NEW LF PURE EXCELLENCE

THE NEW LF PURE EXCELLENCE THE NEW LF PURE EXCELLENCE Standarden for transporteffektivitet THE NEW LF PURE EXCELLENCE Inspireret af vores DAF Transport Efficiency filosofi har vi føjet et stort antal innovationer til den populære

Læs mere

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed visamlertrådene ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning ansvarlighed én leverandør, der samler trådene og skaber synergi De fleste ved, at der kan være meget at spare ved at samle

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence

The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence DAF introducerer den nye generation CF og XF lastbiler, som sætter helt nye standarder for transporteffektivitet og chaufførkomfort. Motortekniske innovationer,

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Trimble TMX-2050 -skærmen Fra præcision til beslutning

Trimble TMX-2050 -skærmen Fra præcision til beslutning Trimble TMX-2050 -skærmen Fra præcision til beslutning Kontrol Vælg præcision. Overlad intet til tilfældighederne. Du arbejder ikke kun for dig selv. Du arbejder for at forsørge din familie, dit samfund,

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

DEN BEDSTE XF NOGENSINDE

DEN BEDSTE XF NOGENSINDE EVOLUTIONENS KRAFT DEN BEDSTE XF NOGENSINDE DAF introducerer den nye XF. Den nye standard inden for international vejtransport. Designet til at give maksimal transporteffektivitet. Med en nyudviklet 12,9

Læs mere

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Connected lighting

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Connected lighting Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning Til små og mellemstore virksomheder Virker Works with med Connected lighting 1 Indhold 04 Lad os præsentere Interact Pro. Se, hvad det drejer sig om.

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN EN STÆRK DISTRIBUTIONSPARTNER DAF LF: udviklet til intensiv distributionstransport, med et attraktivt udvendigt design og et behageligt interiør. Med muligheden for at vælge imellem

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200

Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200 Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200 Døgnservice globalt netværk Dobbelt Stabler PDPP Med en bredde smallere end en Euro palle har PDP 200 en total kapacitet på 2000 kg (1000

Læs mere

BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT

BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT DEN BEDSTE XF NOGENSINDE DAF XF. Standarden inden for international transport. Udviklet til at give maksimal transporteffektivitet. Med kraftfulde PACCAR MX-11

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

Få mere at vide om Toyota Service Concept

Få mere at vide om Toyota Service Concept Få mere at vide om Toyota Service Concept Toyota Service Concept betyder at vi har udvidet vores TPS måde at tænke på for at sikre, at vi arbejder efter et klart sæt af værdier, når det gælder service

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN STÆRK INDEN FOR DISTRIBUTION DAF introducerer den nye LF lastbil til intensiv distributionskørsel. Med et nyt og attraktivt udvendigt design. Med et splinternyt interiør. Med

Læs mere

OPSTILLING AF EFFEKTIVE MILEPÆLE FOR FLÅDECHEFER

OPSTILLING AF EFFEKTIVE MILEPÆLE FOR FLÅDECHEFER OPSTILLING AF EFFEKTIVE MILEPÆLE FOR FLÅDECHEFER KORTLÆGNING AF EN VELLYKKET STRATEGI FOR 2019 INTRODUKTION Når du skal ud på en længere rejse, er det ikke nok kun at kende destinationen. Du skal også

Læs mere

Velkommen til. Brugerdag 2014

Velkommen til. Brugerdag 2014 Velkommen til Brugerdag 2014 Dagens program 09.00 09.15 Velkomst og opstart 09.15 09.45 Dynamics NAV & C5 v/thomas Halse, Microsoft - Produktstrategi & nyhederc5 2 NAV - 5 forslag til hvordan Dynamics

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

ENESTÅENDE ALSIDIGHED

ENESTÅENDE ALSIDIGHED ENESTÅENDE ALSIDIGHED DEN ULTIMATIVE ALL-ROUNDER DAF CF: Den ultimative all-rounder. Fås som forvogn og som trækker. Med to, tre eller fire aksler. Med tandem eller tandem med navreduktion. Med et udvalg

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

DER ER ENGE I MILJØ. Introduktion til miljøarbejde hos vognmænd

DER ER ENGE I MILJØ. Introduktion til miljøarbejde hos vognmænd DER ER ENGE I MILJØ Introduktion til miljøarbejde hos vognmænd Der er penge i miljø De fleste virksomheder vil kunne opnå økonomiske besparelser ved at være mere bevidste om ressourceforbruget. I transportvirksomheder

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Hvorfor vælge Mitsubishi? JAMSTEC Når du vælger Mitsubishi, vil du få fordel af de mange års teknisk erfaring, det globale perspektiv

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Den enkle vej til. Virk.dk. Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk

Den enkle vej til. Virk.dk. Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk Den enkle vej til Virk.dk Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk Lad os gøre arbejdet Digital selvbetjening og indberetning på Virk.dk forenkler arbejdsgangene og giver

Læs mere

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr DEN BEDSTE VEJ ER MÅLET... Matthias Gödecke (administrerende direktør for Gödecke Eurotrans GmbH) 2 GÖDECKE LOGISTIK IDÉGrUnDLaG GÖDECKE LOGISTIK står for kvalitet og sikkerhed.

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN 2 ASCOM telecare WP En aldrende og mere krævende befolkning, personalemangel, aldersrelateret sygdom og relativt

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal er den enkle, webbaserede indgangsvinkel til ProMark både når det drejer sig om registrering af egen tid og opgaver, information og udførelse af konkrete arbejdsopgaver. kører i en webbrowser og kan også

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Præsentation af Twinca A/S

Præsentation af Twinca A/S www.twinca.dk Præsentation af Twinca A/S 1991 Twinca A / S blev grundlagt som en maskinfabrik i 1991 af tvillingbrødrene Strøm Kristensen. Brødrene producerede produkter til mink. I dag er Twinca A / S

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

Serviceaftaler. Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger.

Serviceaftaler. Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger. Serviceaftaler Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger www.schneider-electric.dk ENERGY Få en serviceaftale, der er skræddersyet til dine behov Det er en

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

ProMark workforce management ProJob

ProMark workforce management ProJob ProMark workforce management er løsningen til optimering af virksomhedens produktionsprocesser og -omkostninger gennem oversigter, indsamling af produktionskritiske jobdata, effektiv rapportering og integration

Læs mere

Navigationssystemer specielt til lastbiler

Navigationssystemer specielt til lastbiler S5000 PRO Navigationssystemer specielt til lastbiler Den smarteste rute for din lastbil I dag er det nemt at beregne din rute fra A til B, men tingene bliver noget mere komplicerede, når der også skal

Læs mere

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Produktbrochure Forbedret effektivitet, mere nyttelast og skåner miljøet Hiab Multilift XR18SL - Pro Future er ideel til en 3-akslet lastbil

Læs mere

DYNAFLEET DRIVER COACHING QUICK GUIDE. Volvo Trucks. Driving Progress

DYNAFLEET DRIVER COACHING QUICK GUIDE. Volvo Trucks. Driving Progress DYNAFLEET DRIVER COACHING QUICK GUIDE Volvo Trucks. Driving Progress 2 Driver Coaching Oversigt Driver Coaching er en funktion i lastvognen, der fremmer en mere brændstoføkonomisk køreteknik. Dette opnås

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Hurtig oversigt til oversigtsrapporten. Side 1 (6)

Hurtig oversigt til oversigtsrapporten. Side 1 (6) Side 1 (6) Anvendelse Oversigtsrapporten gør det muligt at holde øje med, hvordan køretøjerne i vognparken er blevet kørt i perioden. Den øverste del af oversigtsrapporten viser, hvordan vognparkens samlede

Læs mere

ItemPlanning (ITP) modul til varedisponering med MS Dynamics NAV.

ItemPlanning (ITP) modul til varedisponering med MS Dynamics NAV. ItemPlanning ItemPlanning (ITP) modul til varedisponering med MS Dynamics NAV. Hvornår kan I levere og hvor mange? Fuldt overblik med simulation, forecasting og præcise beregninger til virksomhedens salgs-

Læs mere

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKNING AF FÅR OG GEDER Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet serie af løsninger, som hjælper med at opnå

Læs mere

We move it all... så hvad kan vi gøre for jer...? E3-Spedition E3 Gruppen AS Tlf.: +45 74 67 15 13 mail: e3@e3spedition.com

We move it all... så hvad kan vi gøre for jer...? E3-Spedition E3 Gruppen AS Tlf.: +45 74 67 15 13 mail: e3@e3spedition.com We move it all... så hvad kan vi gøre for jer...? Dit gods - vores fornemmeste opgave...og længere er den ikke Vi vil være den transportvirksomhed, som vores kunder vælger at handle med. Det forpligter

Læs mere

Printerstyringsprogrammet MarkVision

Printerstyringsprogrammet MarkVision Printerstyringsprogrammet MarkVision Printersoftware og -tilbehør 1 MarkVision til Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 og Macintosh leveres sammen med printeren på cd'en Drivers, MarkVision and Utilities.

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

Fremtiden for effektiv desinfektion

Fremtiden for effektiv desinfektion Fremtiden for effektiv desinfektion Intelligent kvalitet - fremtiden for effektiv desinfektion Avanceret hygiejneteknologi Missionen for den nye KEN IQ-serie er at give vores kunder og brugere den ultimative

Læs mere