Brochure om informationssikkerhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brochure om informationssikkerhed"

Transkript

1 1 Brochure om informationssikkerhed

2 2 Ingen har uendelige ressourcer. Lad Sharp hjælpe dig med at forenkle din print sikkerhed. Simplificerer dit liv Som en IT-professionel står du uden tvivl over for en unik række udfordringer, der trækker dig i mange forskellige og ofte modstridende retninger. F.eks. skal de fleste gøre mere med mindre og understøtte forskellige aktiver over hele den virksomheden med maksimal interoperabilitet og minimale ressourcer. Interne sikkerhedspolitikker og statslige bestemmelser pålægger strenge krav vedrørende beskyttelsen af personlige oplysninger. Og du stræber formentlig også efter at reducere effekten af dine operationer på miljøet gennem reduceret energiforbrug og genbrug. Hos Sharp forstår vi dine mål og de problemer, der gør det vanskeligt for dig at fokusere på strategiske mål. Fra udviklingen af prisvindende multifunktionelle printere (MFP er, multifunktionssystemer), der inkorporerer imponerende sikkerhedsfunktioner og avancerede dokumentarbejdsgange til at lette administrationen af enheder, uanset hvor du er, så styrker Sharps teknologi produktiviteten og beskytter dine værdifulde data. Sharps sikkerhedsekspertise er blandt den mest respekterede inden for branchen, eftersom virksomheden har været pioner i udviklingen af den første og mest omfattende løsning for multifunktionssystemer. Derudover hjælper vores innovative Sharp OSA-udviklingsplatform dine multifunktionssystemer med at nå endnu længere ind i dine organisations- og virksomhedsprocesser og er understøttet af ét af de største udviklermiljøer i branchen. Sharp er også en betroet leder inden for LCD-teknologi (flydende krystal-skærm), fra vores linje af interaktive BIG PAD-skærme til vægmonterede videoskærme med ultratynd glasrand og skærme med høj lysstyrke til digital skiltning. Og som hjælp til at bevare den naturlige skønhed ved vores miljø har vi indgået en stærk, virksomhedsbred forpligtelse til at minimere indvirkningen af Sharps produkter på vores planet. Teknologi, du kan stole på.

3 3 Hvorfor gøre ting på den hårde måde? Vores MFP ere hjælper dig med, at arbejde mere effektivt og mere sikkert. Et omfattende valg Vi tilbyder en bred vifte af multifunktionssystemer og printere, der hjælper dig med at opnå en lang række virksomhedsmål. Med multifunktionsprintere til A3- og A4-arbejdsgruppe til vores multifunktionssystemer til let produktion omdefinerer Sharp rollen og vigtigheden af dokumentteknologi på arbejdspladsen og tilbyder produkter, der er nemme at bruge, kan tilpasses, og som er sikre. Brugervenlighed Mange af de multifunktionssystemer, der findes på markedet, har betjeningspaneler, der tvinger dig gennem lag af valgmuligheder for at finde de funktioner, du behøver. Sharps multifunktionssystemer tilbyder en brugervenlig, tabletlignende brugergrænseflade kombineret med branchens første integrerede udtrækkelige tastatur, så du kan nyde intuitiv betjening af selv de mest avancerede funktioner. En anden ting, Sharp også er forgænger med, er den dobbelte scanningsfunktion, som scanner begge sider af et dokument på én gang, hvilket giver øget effektivitet og systempålidelighed. Kundetilpasning Brugergrænsefladen på vores multifunktionssystemer kan tilpasses med et-tryksadgang til de funktioner, filer eller programmer, der er mest vigtige for dig. Alt kan tilpasses, og du kan tilføje brugerdefinerede baggrunde og ikoner, ændre skærmsproget og meget mere. Derudover tilbyder Sharps OSA-platform for webtjenesteudvikling, der nu er i den femte generation, avancerede tilpasningsmuligheder for at opfylde din virksomheds unikke behov.unique needs of your business. Sikkerhed Multifunktionssystemer kan udskrive, kopiere, scanne og faxe dokumenter et hvilket som helst dokument på sekunder. De kan også kopiere dem til en USB-hukommelsespen, der nemt kan skjules, eller distribuere dem via og fax til en hvilken som helst destination. Sharps prisvindende sikkerhedspakke giver dig ro i sindet og beskytter dine fortrolige oplysninger og intellektuelle ejendom, uanset om du kopierer, scanner eller udskriver. Sharps standard datainitialiserings-/slut på leje-funktion (på udvalgte modeller) makulerer alle data digitalt på multifunktionssystemet og giver dig ro i sindet, når det returneres til udlejningsvirksomheden. Problemfri navigation og nem adgang til funktioner i verdenklasse.

4 4 Trusler er en del af hverdagen, hvilket betyder at din sikkerhed bør være et skridt foran. Multifunktionssystemer og printere spiller efterhånden en yderst vigtig rolle i de fleste organisationers arbejdsgang og forretningsprocesser, så de udgør en potentiel svaghed i dit informations- og netværkssikkerhed. Fysiske sikkerhedstrusler Multifunktionssystemer er normalt placeret i fællesområder, som mange personer har adgang til, og derfor kan fortrolige oplysninger ved et uheld eller bevidst blive kopieret fra lagrede dokumenter, der er taget fra udbakken og efterfølgende sendt via scan eller fax uden tilladelse. Uautoriserede personer har også mulighed for at skaffe sig adgang til og trænge ind i virksomhedsnetværk, hvis enhederne ikke er beskyttet fuldt ud eller konfigureret på sikker vis. Derudover kan oplysninger, der er lagret på en lokal computer eller server, hvortil der er adgang gennem netværket, udskrives uden tilladelse. Netværkssikkerhedstrusler Data lagret på en harddisk eller i hukommelsen på et multifunktionssystem kan blive kompromitteret, ændret eller stjålet, hvis netværksadgangen ikke er korrekt sikret mod uautoriserede brugere. De kan sågar blive opfanget, mens de overføres over netværket eller internettet, hvis der ikke er implementeret passende sikkerhedsforanstaltninger. Derudover kan cyberkriminelle få adgang til fortrolige oplysninger ved at udsende en phishing-kampagne, en virus på netværket eller ved at kapre et multifunktionssystem for at indlede et Dos-angreb (Denial-of-Service), der angriber din interne infrastruktur eller andre eksterne mål, ved hjælp af internettet. Ved at sikre dit multifunktionssystem forhindrer du, at enheden kan blive brugt i et avanceret cyberangreb. Juridisk ansvar Din virksomhed er juridisk ansvarlig for sikkerheden af de data, den ligger inde med, uanset hvor de er placeret, herunder medarbejderregistre, kundeoplysninger, kontooplysninger, kommercielle oplysninger og sommetider meget mere. Sharp erkender, at sikker administration af virksomhedsog brugerdata er af afgørende betydning for din succes og overlevelse. Derfor tilbyder vi en pakke af integrerede sikkerhedsfunktioner, der er designet til at hjælpe med at beskytte oplysninger og dokumenter mod en lang række trusler, også de mest vedvarende og ihærdige angreb, og samtidig opfylde kravene i lovgivningen. Beskyt dine fortrolige data med Sharps Security Suite.

5 5 Lederen inden for digital informationssikkerhed Sharp begyndte som den første producent af multifunktionssystemer i verden at beskæftige sig med emnet sikkerhed inden for digital billedbearbejdning og modtog den første Common Criteria-validering for et multifunktionssystem i 2001 og opnåede som den første producent en EAL 4-klassificering for et Data Security Kit. Vi anerkendes stadigvæk som én af branchens største sikkerhedsinnovatorer og fortsætter med at sætte standarden. Virksomheder og statsinstitutioner verden over afhænger af, at Sharp sikrer deres fortrolige data mod uautoriseret adgang. Sharps Security Suite Sharp hjælper IT-administratorer og organisationer med at opnå optimal dokumentsikkerhed. Sharps Security Suite kan forhindre uautoriseret adgang til dit netværk og dine mest fortrolige oplysninger med sikkerhedsforanstaltninger, der er designet fra bunden af. Vores multifunktionssystemer anvender en tilgang til beskyttelse bestående af flere lag, som giver bedre kontrol over brugere, enheder, porte, protokoller og programmer, der har adgang til Sharps multifunktionssystemer på dit netværk. Sharps Security Suite inkluderer: MFP-sikkerhedsfunktioner som standard Forbedret Data Security Kit (Common Criteria-certificeret)* Sikkerhedsfunktioner for printerdriver og softwareapplikation Sharps OSA-teknologiaktiverede sikkerhedsapplikationer Data- og informationssikkerhed Sharps multifunktionssystemer er udstyret med en datainitialiserings-/slut på leje-funktion. Den beskytter dine personlige oplysninger ved at fjerne alle data fra den interne harddisk, når det er tid til at udskifte multifunktionssystemet. For endnu mere datasikkerhed kan du tilføje vores valgfrie Data Security Kit (DSK), som var branchens første Common Criteria certificerede løsning af dens type. DSK beskytter og styrer de større multifunktionssystemer og undersystemer (udskrifts-, kopierings, scannings- og faxjobs, netværksindstillinger, hukommelseskomponenter og lokale brugergrænseflader). AES s (Advanced Encryption Standard) 256 bitalgoritme anvendes på alle data, idet de skrives på harddisk, SSD, RAM eller flashhukommelse, hvilket hjælper med til at forhindre angreb. Derudover eliminerer DSK restdata ved at overskrive dem op til 10 gange med en række tilfældige værdier enten automatisk ved opstart, automatisk efter hver gang der udskrives, kopieres, faxes eller scannes eller efter brugerbehov. Hvis din virksomhed håndterer følsomme oplysninger, der kan være et attraktivt mål for kriminelle hackere f.eks. kreditkortdata skal du eventuelt tage ekstra forholdsregler. Et tydeligt, men ofte overset, trin er at isolere faxlinjen. Vi har designet vores multifunktionssystemer på en sådan måde, at fax-modem-controlleren er fysisk adskilt fra de andre controllere, så den kan ikke køre en ekstern kode og kun vil besvare ægte faxtransmissionsprotokoller. Opbevar fortrolige data sikkert mod uautoriseret adgang. * Certificering varierer alt efter multifunktionssystem

6 6 Sikkerhed med adgangskontrol Det første skridt til at sikre et multifunktionssystem er at begrænse, hvem der har adgang til det, og hvad de kan bruge det til. Du behøver ikke gøre alle funktionerne tilgængelige for enhver bruger. Sharps Security Suite kontrollerer den fysiske adgang ved at godkende brugeren. Og vi begrænser netværksadgangen med adgangskort eller en kombination af brugernavn/adgangskode, der autentificeres mod en LDAP- eller Active Directory-server. Samtlige brugerdata kommunikeres til multifunktionssystemet ved hjælp af en kombination af sikre protokoller for at undgå, at de opfanges. Netværkssikkerhed Sharps multifunktionssystemer er udstyret med en intelligent netværksgrænseflade, der kan begrænse adgangen til bestemte computere i et netværk med IP- eller MAC-adresse og selektivt aktivere eller deaktivere en hvilken som helst protokol eller serviceport på de enkelte enheder. Al kommunikation til og fra multifunktionssystemet kan anvende SSL/TLS til sikker transmission i netværket, og de fleste enheder understøtter også SMB, IPv6, IPSec, 802.1X og SNMPv3. Faxsikkerhed Arkitekturen af Sharps multifunktionssystemer anvender en logisk separation mellem faxtelefonlinjen og LAN. Der er derfor ingen sti, som hackere kan bruge til at skaffe sig adgang til interne systemer i multifunktionssystemet eller det lokale netværk. De ekstra sikkerhedsfunktioner omfatter blandt andet deaktivering af rundsending, tilladelse og afvisning af modtagelse fra bestemte numre og brugergodkendelse. Dokument- og sikkerhed Hvad enten du skal scanne, udskrive eller sende s, så er beskyttelse af følsomme dokumenter standard takket være Sharps RSA-krypterede Adobe PDF-filer og anvendelse af SSL/TLS-protokoller og S/MIME- kryptering for sikker kommunikation. Sikkerhed med revisionsspor Sharps granulære revisionsspor- og joblogningsfunktion giver omfattende registrering af al brugeraktivitet. Visse parametre som f.eks. til, fra, hvornår og filnavn kan logføres, gennemgås og arkiveres for overensstemmelse. Derudover kan du overvåge og gennemse hændelseslogge og f.eks. se hvilke ændringer af indstillinger, der er foretaget og hvornår, eller hvilke IP-adresser der har haft adgang til enheden.

7 7 Data- og informationssikkerhed Dataoverskrivning (automatisk) Dataoverskrivning (manuel og ved opstart) Op til 10 ganges dataoverskrivning Brugerdefinerede og forudindstillede DoD m-mønstre 256-bit AES-datakryptering Datainitialiserings-/Slut på leje-funktion Sikkerhed med adgangskontrol Brugerautentificering (enhed lokalt/ldap/active Directory ) Gruppeautorisation Kontrol af sidegrænse Sikret administratoradgang til enhedens startside Administration af administrator- og brugeradgangskode Brugerautoritetsindstilling Administration af aktuelt indloggede brugere Understøttelse af ID-kortlæser Scan-til-hjem og Scan-til-mig Begrænset listeudskrivning Deaktiver valg af destination Deaktiver registrering af adressebog Afvisning af modtagelse fra specificerede afsendere Netværkssikkerhed Active Directory-integration TLS-kryptering (understøtter 2048-bitcertifikat) Administration af sikkerhedspolitik (HASH-niveauindstilling) Understøttelse af SNMPv3 Understøttelse af Kerberos Understøttelse af SNMP-miljønavn IPv6 og IPSec Enhedscertifikater Filtrering af IP-adresse Filtrering af MAC-adresse Portkontrol IEEE 802.1X -autentificering CSRF-måling (Cross-Site Request Forgery) Faxsikkerhed (faxmulighed nødvendig) Fortrolig fax Faxlinje adskilt fra netværksforbindelse Forhindring af uønsket fax Dokumentsikkerhed Sikker udskriftsfrigivelse med PIN-nummer/ brugergodkendelse Serverfri udskriftsfrigivelse Krypteret PDF Krypteret PDF-spærring S/MIME (Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions) Sporing af informationsudskrift Udskriftsfrigivelse, Sharp OSA-aktiverede programmer Jobstatusvisning kun for pålogget bruger Sikker pull print FTP/SMB Sikkerhed med revisionsspor Joblog og brugssporing Administratorrevisionsspor/-systemlog Rapporterings- og dataeksport i.csv og.xml Avancerede programmer til revisionsspor Ekstra Data Security Kit-funktioner (ekstraudstyr) Selvtestfunktion ved start Trusted Platform Module (TPM) Udskrivning og registrering af skjult mønster Firmware til elektronisk signaturkontrol HCD PP-overensstemmelse Op til 10 ganges dataoverskrivning. Bemærk: Nogle funktioner kan variere alt efter multifunktionssystem

8 8 Sikkerhed for små og mellemstore virksomheder samt erhvervsorganisationer Sikkerhed for offentlig sektor og statslige organisationer Brug af Sharps Security Suite og Sharps multifunktionssystemer giver god kontrol over informationsadgang, overførsel og sporing, som er nødvendig for at opfylde strenge branchekrav og lovgivningsmæssige mandater og undgå bøder eller søgsmål for ikke-overholdelse. Informationsdeling er vigtig for effektiviteten i statslige og offentlige organisationer, men sikkerhedsadministration bliver mere og mere udfordrende, idet mængden og kompleksiteten af angreb fortsætter med at stige. Sharp kan hjælpe din organisation opfylde nationale og lokale regeringskrav vedrørende informationssikkerhed gennem ISO /Common Criteria-certificeringer eller omfattende sikkerhedsfunktioner, såsom datakryptering, datainitialiserings-/slut på leje-funktioner, administratorrevisionslogge m.m. Undervisningsinstitutioner Finansielle institutioner Sundheds- og forsikringsvæsen Virksomheder på tværs af alle brancher kan anvende strenge kontroller over finansielle oplysninger, som det kræves i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

9 9 Nye regulativer kan være udfordrerne, og med den rette samarbejdspartner kan du nemt håndtere dem. Hvad er GDPR? Virksomheder har altid haft et ansvar for at beskytte de data, de ligger inde med, om deres kunder og medarbejdere, men den 25. maj 2018 vil EU s nye generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) erstatte EU s databeskyttelsesdirektiv fra Det er en vigtig ændring, eftersom mængden af data, virksomheder nu opbevarer, er meget anderledes end de data, de opbevarede i Søgemaskiner som f.eks. Google, sociale netværk som Facebook og digitale marketingsværktøjer som f.eks. Salesforce eksisterede ikke i 1995, så de store datamængder mange data disse teknologier genererer, er ikke reguleret på passende vis. Hvad betyder GDPR for små og mellemstore virksomheder? GDPR vil gøre databeskyttelsesloven ens på tværs af EU og hjælpe med til at skabe et mere enkelt system, særligt for multinationale virksomheder. Små og mellemstore virksomheder skal dog også overholde den til fulde, på samme måde som de har gjort med lokalt ratificerede versioner af EU s databeskyttelsesdirektiv. Udover at sikre, at de har en effektiv, dokumenteret, auditerbar proces på plads til indsamling, opbevaring og destruktion af fortrolige oplysninger, skal ansatte være udlært i mekanikken ved den nye forordning for at sikre ansvarlig datahåndtering. Hvorfor er GDPR vigtig? Formålet med GDPR (formelt kaldet forordning (EU) 2016/67) er at regulere den digitale verden, vi lever i, og beskytte sikkerheden af personlige data, der nu indsamles, opbevares og bruges på måder, der før i tiden var uforudsete. F.eks. anses en hvilken som helst online identifikator, såsom en IP-adresse, nu som personlige data. I henhold til GDPR kan individer anmode om en kopi af eventuelle data, en virksomhed har om dem, og ingen data kan juridisk set blive behandlet uden deres informerede samtykke. Dette er for at beskytte deres rettigheder som et dataemne og give dem mere indflydelse på, hvordan virksomheder behandler deres data. Generel forordning om databeskyttelse. GDPR udgør et reelt incitament til at tage databeskyttelse alvorligt, og giver højere bøder for ikke-overholdelse og brud. Mangel på overholdelse vil medføre en potentiel bøde på 20 millioner dollar eller 4 % af en virksomheds årlige omsætning.

10 10 Tildeling af en registeransvarlig og en registerfører I GDPR og i alle databeskyttelsesforordninger er der en vigtig skelnen mellem forskellige personers eller virksomheders ansvar, alt efter hvad de gør med dataene. Den registeransvarlige er den person eller virksomhed, som tager beslutninger om behandlingsaktiviteter, dvs. den naturlige eller juridiske person i din organisation, der alene eller sammen med andre fastslår formålet og metoderne til behandlingen af personlige data. Registerføreren er kontraheret af den registeransvarlige til at foretage behandlingen af personlige data på vegne af den registeransvarlige. Registerføreren kan være en anden person i den samme virksomhed, men kan lige så godt være en anden virksomhed, som den registeransvarlige subkontraherer. How Sharp can help with GDPR Sharp tilbyder en lang række sikkerhedsløsninger, der kan hjælpe dig med at sikre GDPR-overholdelse, herunder sikkerhedsfunktioner, der er indbygget i Sharps MFP-hardware, løsninger til sikker udskrift og dokumenthåndtering samt skybaseret tjeneste til lagring og deling af oplysninger. Sharps administrerede IT-tjenester, såsom PC-beskyttelse og sikker sikkerhedskopi, betyder også, at vi kan hjælpe dig med at beskytte oplysninger, uden at lægge en ekstra byrde på dit team uanset størrelsen på din virksomhed. Mens den registeransvarlige har det fulde ansvar for personlige data, har Sharp som registerfører, der implementerer løsninger for dine kunder, også mange forpligtelser i henhold til GDPR, som kan give et betydeligt ansvar, hvis arbejdet ikke foretages omhyggeligt og effektivt. GDPR og dokumentsikkerhed Alle virksomheder, der ligger inde med personlige oplysninger, både registeransvarlige og registerførere, skal have passende sikkerhed og backups på plads for at beskytte mod potentielle angreb. Beskyttelse af personlige data i udskrift og digitale formater. Mens meget fokus i GDPR er rettet mod beskyttelse af online data, gælder den dog også fysisk lagrede data, hvilket betyder, at virksomheder skal overveje, hvad der sker med de oplysninger, de udskriver, kopierer, scanner og faxer. Trykte kopier, der genereres med et multifunktionssystem og efterlades i udbakken, er sårbare overfor uautoriseret adgang. De digitale oplysninger, der passerer gennem printerne og multifunktionssystemerne, er endnu en sikkerhedsrisiko, da restdata kan efterlades og potentielt hentes af en angriber. Eventuelle trykte dokumenter, der efterlades uden opsyn eller i usikrede skraldespande, kan anses for at være et brud på personlige data. Usikre netværkstilsluttede printere og multifunktionssystemer kan også være et risikopunkt. De digitale kopier af dokumenter, der er lagret på dem, kan blive et mål for hackere, der ønsker at stjæle oplysninger, eller de kan blive anvendt som en platform til at angribe andre systemer.

11 11 Dine behov ændrer sig hele tiden. Dine systemer skal derfor være fleksible og lette at gå til Hos Sharp mener vi, at der altid er en løsning til dine behov. Vi tilbyder derfor en kontinuerligt udvidende udvalg af innovativ software, der er designet til at optimere måden, du arbejder på uagtet dine udfordringer eller miljø. Ved at bygge videre på de dokumenterede styrker i Sharps multifunktionssystemer sikrer vores portefølje af optimerede softwareløsninger, at virksomheder kan opnå endnu bedre: Værdi Reduktion i udskrivnings- og kopieringsomkostninger med mere kontrol over forbrug og mindre spild Effektivitet Mere effektiv brug af interne ressourcer og forbrugsvarer med automatiseret og konsolideret styring Produktivitet Gør det nemmere at skabe, gemme og hente oplysninger ved brug af forskellige enheder, hvor som helst Overholdelse Sikrer, at alle handlinger er fuldstændigt reviderbare, sporbare og sikkert styret Optimering af virksomhedens produktivitet og effektivitet.

12 12 Optimeret udskrivning Optimer dine driftsudgifter på sikker vis, og sikr dataintegritet Med Sharps optimerede udskriftsløsning kan du gøre alle steder til dit kontor og optimere produktiviteten ved på sikker vis at oprette, få adgang til og dele alle de oplysninger, du behøver, når som helst og hvor som helst Derudover kan du på proaktiv vis overvåge, administrere og allokere din udskriftsbrug og -udgifter med indbygget faktureringskode og udskriftsfrigivelsesfunktioner. Sharps multifunktionssystemer og printere er også kompatible med en masse forskellige administrationsprogrammer, som tilbyder simplificeret adgangskontrol og omkostningsdækningsfunktioner: Adgang Nem godkendelse via netværksbrugernavn og -adgangskode eller ID-kort Tilladelser Funktion til kontrol af multifunktionssystem og funktioner for bruger eller afdeling for at forbedre sikkerheden Synlighed Administrer og overvåg udskrifts-/kopierings-/scanningsaktiviteter for at spore omkostningerne og optimere ressourcerne Omkostningsdækning Fakturer klienter for det arbejde, du udfører for dem Udover at levere Følg mig-udskrivning/sikker dokumentfrigivelse via PIN, adgangskort, Active Directory eller tofaktorsgodkendelse (ID-kort og PIN-nummer) kan udskrivning også sikres via udskriftskryptering (IPP via SSL/TLS) og slutpunktkryptering for inaktive data. Dette kan anvendes sammen med Sharps MFP Data Security Kit for at fuldende slutpunkt-til-slutpunkt-sikkerhedsløsningen. Se din saldo og aktiver din multifunktionsprinter.

13 13 Optimeret scanning Optimeret arbejdsgang Optimer din dokumentadministration med datakryptering og revisionsspor Viden er nøglen til alle virksomheders evne til at innovere, arbejde og konkurrere effektivt. For at låse den reelle værdi af dine oplysninger op, skal de være tilgængelig for de rette personer, på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Dette betyder effektiv organisering, lagring og deling af dokumenter uanset hvordan de er oprettet eller brugt. Sharps optimerede scanningsløsninger bringer effektivitet og kontrol ind i produktionen, distributionen og styringen af dine dokumenter med automatiserede processer til rensning, annotering og indeksering, hvilket sparer tid og forhindrer dyre fejl. Digitale dokumenter i filformater som f.eks. PDF kan også krypteres, så de er sikre under overførsel ved hjælp af SSL-/TLS-kanalkryptering, eller når de er inaktive med dokumentkryptering (PDF)/adgangskodebeskyttelse. Optimer på sikker vis din informationsdeling, og gør samarbejdet bedre Information er livsnerven i alle virksomheder, for jo mere du ved, des bedre præsterer du. Ved at optimere dine dokumentprocesser kan du øge effektiviteten med op til 30 %. Sharps optimerede løsninger til arbejdsgang bidrager til at reducere omkostningerne og afvikle gentagne opgaver mere effektivt, hvorved du kan sikre dig den produktivitet, der kræves for at opnå og opretholde en rentabel vækst i din virksomhed. Vores skybaserede og lokale løsninger lader dig indsamle, gemme, styre, dele og hente alle dine virksomhedsdokumenter sikkert. Alle autoriserede brugere kan tilgå alt, de skal bruge, når og hvor som helst på enhver webbaseret enhed hvilket muliggør effektiv beslutningstagen og problemfrit samarbejde. Du kan tage digitale dokumenter fra LOB-systemer (Line of Business) og på sikker vis forbinde disse arbejdsgange til en lang række softwaresystemer inden for dit arbejdsmiljø. Dette kan gøres på stedet eller via skybaserede tjenester, der sikrer, at dokumentkommunikationen er sikker (via kryptering) og overholder relevante bestemmelser. Mobile Optimeret mobil Optimer dit mobile arbejde på sikker vis med BYOD enheder (Bring Your Own Device, medbring din egen enhed) Tempoet i erhvervslivet accelererer, og folk vil nu have adgang til oplysninger når som helst og hvor som helst, ved hjælp af en bred vifte af mobile enheder, såsom smartphones og tablets. Du skal derfor bruge en måde, hvorpå medarbejdere hurtigt kan få forbindelse til dine kontorenheder, uanset hvor de er og hvad de laver. Sharps optimerede mobilløsninger leverer apps, der er forbundet med dit multifunktionssystem ved hjælp af en hvilken som helst moderne mobilenhed, uanset om de er interne systemer eller eksterne BYOD-enheder, såsom mobiltelefoner og tablets. Du kan derfor nemt og sikkert udskrive, scanne og dele dokumenter med andre personer og applikationer og anvende kryptering fra mobilenheden til multifunktionssystemet, når du er på farten, mens du stadig har mulighed for at styre og rapportere forbrug. Arbejd fra et hvilket som helst sted på en hvilken som helst enhed.

14 14 Optimeret styring Sørg for, at enheder hele tiden er overvågede og sikrede for optimal ydelse Mere end noget andet stykke kontorudstyr kræver dine printere og multifunktionssystemer løbende opmærksomhed selvom det reelt bare er at holde dem forsynet med toner og papir. Hver gang én bliver utilgængelig, kan det have en negativ indflydelse på en række medarbejdere. Sharps optimerede administrationsløsninger er specifikt designet til at lette byrden med administrationen af din flåde af multifunktionssystemer, hvilket gør dit arbejde nemmere og mindsker ejerskabsomkostninger. Afbrydelser minimeres og nedetid reduceres, mens produktivitet bevares på tværs af alle arbejdsgrupper i firmaet. Effektive værktøjer til at fastholde sikkerheden i dit multifunktionssystem og printer Sharp overvåger hele tiden sikkerhedstrusler under udvikling og deres indvirkning. Nye sikkerhedsforanstaltninger udsendes ofte via firmware eller programopdateringer for at sikre, at det mest sikre forsvar altid er på plads. Derudover tilbyder Sharp forskellige værktøjer til at overvåge og optimere sikkerhedsfunktioner i multifunktionssystemer og printere Optimeret administration forbedrer især din sikkerhed ved at muliggøre effektiv enhedsadministration med proaktive advarsler, konfiguration af enhedsindstillinger og enhedskloningsegenskaber. Den giver dine IT-administratorer mulighed for at administrere alle dine multifunktionssystemer og printerdrivere centralt, hvilket reducerer den generelle administrationstid og ressourceindsats. Administrer din enhed, værn om dine data, og beskyt din virksomhed.

15 15 Integration, tilpasning og personalisering med forbedret sikkerhed Sharps OSA-teknologi er en softwareudviklingsplatform for Sharps multifunktionssystemer, der er baseret på webtjenester/ web API-teknologi, der er branchestandard. Den giver dig mulighed for at oprette integrerede og tilpassede grænseflader, der hjælper med at strømline dine virksomhedsprocesser og udvide adgangen til missionskritiske oplysninger og samtidig sikre, at politikkerne vedrørende dit IT-netværk og -sikkerhed overholdes. Sharps OSA-teknologi til din organisation Sharps OSA-teknologi kan hjælpe ansatte på et hvilket som helst niveau i din organisation ved at optimere din ITinvestering, reducere omkostninger, øge produktiviteten og simplificere IT-administrationen. Virksomhedsejere, administrerende direktører, driftsledere og økonomidirektører Optimerede investeringer i billeddannelsessystemer Forbedret medarbejderydelse Overholdelse af branchebestemmelser Omkostningsreduktion og optimeret Sharp MFP-kapacitet Brancheleder inden for webtjenestebaseret MFP teknologiplatform Sharp var pioner for den første webtjenestebaserede MFP teknologiplatform, og siden tilblivelsen af Sharps OSA teknologi har vi spillet en vigtig rolle i at skabe branchens økosystem. Ved at udvikle stærke forbindelser blandt uafhængige softwareleverandører, løsningsudbydere og IT kunder har Sharp hjulpet organisationer med at blive mere konkurrencedygtige på markedspladsen. Skyklar platform til intelligent IT-beslutningstagen Sharps OSA-teknologi er skyklar, hvilket giver din IT afdeling mulighed for at træffe intelligente og informerede beslutninger, når det kommer til løsningsudvikling. Med RESTful Web API understøtter Sharps OSA-teknologi software som f.eks. Service (SaaS) eller skyaktiverede miljøer ved på effektiv vis at hjælpe med kommunikationen, der involverer mellemled, såsom firewalls. Ved at muliggøre sikker og skalerbar kommunikation giver Sharps skyklare OSA-teknologi meget mere fleksibilitet i implementeringen af dokumentarbejdsprocesser og sikkerhedsløsninger. Slutkunder og virksomhedsprocesejere Øjeblikkelig produktivitet gennem engagerende grænseflader Intuitiv og brugervenlig grafisk brugergrænseflade Simplificerede trin til at behandle dokumenter hurtigere Problemfri integreret daglig dokumentarbejdsproces IT-ledere og administratorer Integreret dokument- og informationssikkerhed Forbedret adgangskontrol, brugeradministration og brugssporing Integrerede samlede IT-aktiver og sikkerhedspolitikker Simplificeret administration og support Programudviklere og systemintegratorer Omfattende support og ressourcer til at fremskynde udviklingen Et af de stærkeste program- og udviklernetværk i branchen Varietet af tilgængelige ressourcer, herunder MFP-simulator, dokumentation, hotline til udvikler m.m. Bredt udvalg af programmeringssprog understøttet på webtjenester/web API og Webkit-browserbaseret platform Scan dokumnter til Cloud Portal Office fra et Sharp multifunktionssystem.

16 Velkommen til Sharp Sharp Information Systems Europe (SISE), en division i Sharp Electronics Europe, tilbyder en omfattende portfefølje af prisbelønnede løsninger til dokumentadministration og -visning til at hjælpe virksomheder med at ændre måden, de arbejder med oplysninger. Sharps brancheførende multifunktionssystemer og større produktionssystemer ligger i hjertet af integrerede applikationer til digital transformation. Datasikkerhed Sharp var verdens første producent af multifunktionssystemer, der opnåede Common Criteria-certificering, og var også den første til at modtage EAL4 for et Data Security Kit. Datasikkerhed er stadigvæk en væsentlig komponent i Sharps multifunktionssystemer og printere med en række sikkerhedsfunktioner, hvoraf nogle er standard og andre er ekstraudstyr, som er designet til at beskytte data, der er lagret på enheden eller under overførsel. Datakryptering Når datakryptering er aktiveret på et multifunktionssystem fra Sharp, anvendes AES-algoritmens (Advanced Encryption Standard) 256-bitmetode på kommunikationen og på dataene, før de skrives til RAM og harddisken eller et solid state-drev. Dataoverskrivning Op til 10 gange programmerbar overskrivning anvendes til at maksimere datasletningseffektiviteten på harddiskene på Sharps multifunktionssystemer, mens data overskrives med tilfældige tal. Det valgfrie dataoverskrivningssæt kan installeres i Sharps multifunktionssystemer for at sikre, at din sikkerhed overholder specifikke sikkerhedskriterier som f.eks. DoD M. Datainitialiserings-/Slut på leje-funktion Når enheden tages ud af drift, tilbyder visse dokumentsystemer fra Sharp datainitialiserings-/slut på leje-funktioner for at sikre, at alle fortrolige data overskrives, før enheden forlader lokalet. Idet dataene slettes, vises meddelelsen Now deleting (xx.x%) (Sletter nu (xx.x%)) med en statusindikator. Hvis DSK er installeret eller standard-dsk-funktionen er slået til, vises antallet af gange, dataene er blevet slettet, også. Design og specifikationer kan ændres uden forudgående varsel. Alle informationer var korrekte på udgivelsestidspunktet. Sharp, Sharp OSA er et registreret varemærke tilhørende Sharp Corporation og/ellers dets datterselskaber. Google er et registreret varemærke tilhørende Google Inc. Alle selskabsnavne, produktnavne og logoer er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Sharp Corporation, januari Ref: Brochure om informationssikkerhed (19432). Alle varemærker er godkendte. E&OE. Sharp Business Systems Danmark A/S Roholmsvej 14A 2620 Albertslund Telefon info@sharp.dk

Brochure om informationssikkerhed. Information er livsblodet i enhver organisation /This is Why sikkerhed er kernepunktet hos Sharp.

Brochure om informationssikkerhed. Information er livsblodet i enhver organisation /This is Why sikkerhed er kernepunktet hos Sharp. Brochure om informationssikkerhed Information er livsblodet i enhver organisation /This is Why sikkerhed er kernepunktet hos Sharp. Ingen har uendelige ressourcer /This is Why Sharp gør mere for dig. Simplificerer

Læs mere

Sikkerhedsløsninger. Sharp Security Suite Stærk beskyttelse af dine fortrolige data og informationer

Sikkerhedsløsninger. Sharp Security Suite Stærk beskyttelse af dine fortrolige data og informationer Sikkerhedsløsninger Sharp Security Suite Stærk beskyttelse af dine fortrolige data og informationer SIKKERHEDS- RISICI Forstå hverdagens sikkerhedsrisici Moderne multifunktionssystemer er hurtige, alsidige

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Beskyt din forretning

Beskyt din forretning S I K K E R H E D Sikkerhedsløsninger Beskyt din forretning Sikkerhedsløsninger, der omfatter både enheder, netværk og dokumenter Ved at vælge Canon multifunktionsprintere kan du gøre din virksomhed mere

Læs mere

FORSKNING VISER, AT PRINTERE EFTER- LADES SÅRBARE OVER FOR CYBERANGREB

FORSKNING VISER, AT PRINTERE EFTER- LADES SÅRBARE OVER FOR CYBERANGREB HVIDBOG ULÅSTE DØRE FORSKNING VISER, AT PRINTERE EFTER- LADES SÅRBARE OVER FOR CYBERANGREB Mens IT-teams fokuserer på andre slutpunkter, halter sikkerheden for virksomhedernes printere bagefter Printere

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard: i brug Toshiba EasyGuard i brug: portégé m400 DEN ULTRABÆRBARE TABLET PC, DER KLARER DET HELE. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

SIKKERHEDSLØSNINGER KOPIMASKINER/PRINTERE/MULTIFUNKTIONSSYSTEMER AFPRØVEDE LØSNINGER TIL ØGET NETVÆRKSSIKKERHED SHARP DOCUMENT SOLUTIONS

SIKKERHEDSLØSNINGER KOPIMASKINER/PRINTERE/MULTIFUNKTIONSSYSTEMER AFPRØVEDE LØSNINGER TIL ØGET NETVÆRKSSIKKERHED SHARP DOCUMENT SOLUTIONS SIKKERHEDSLØSNINGER KOPIMASKINER/PRINTERE/MULTIFUNKTIONSSYSTEMER AFPRØVEDE LØSNINGER TIL ØGET NETVÆRKSSIKKERHED SHARP DOCUMENT SOLUTIONS SVAGHEDER I NETVÆRKSSIKK Mangelfuld sikkerhed i netværket kan føre

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Yderligere information om IRM Her kan du finde en online demo af programmet, brugervejledninger, whitepapers, teknisk information mv.

Yderligere information om IRM Her kan du finde en online demo af programmet, brugervejledninger, whitepapers, teknisk information mv. Oracle Information Rights Management (IRM) Oracle - Information Rights Management (IRM) er en nyere form for informationssikkerhedsteknologi, der kan sikre og spore fortrolige digitale data overalt hvor

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

Sæt it-sikkerheden på autopilot

Sæt it-sikkerheden på autopilot Sæt it-sikkerheden på autopilot POLICY MANAGER Det har aldrig været nemmere at centralisere sikkerhedsadministrationen F-Fecure Policy Manager indeholder værktøjer til at automatisere de fleste daglige

Læs mere

Hvidbog om informationssikkerhed. Overholdelse af GDPR. En introduktion til informationssikkerhed

Hvidbog om informationssikkerhed. Overholdelse af GDPR. En introduktion til informationssikkerhed Hvidbog om informationssikkerhed Overholdelse af GDPR En introduktion til informationssikkerhed www.sharp.dk Indhold Introduktion... 3 Baggrund... 4 Anbefalinger... 6 Konklusion... 7 GDPR-ordliste... 8

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

Hvad er Secure endpoints?

Hvad er Secure endpoints? 2017 Hvad er Secure endpoints? 23-04-2017 NewTech IT Norgesvej 17 Haderslev 6100 Tlf. 79 306 153 info@newtechit.dk www.newtechit.dk Indholdsfortegnelse Hvad er Endpoints... 2 Hvad er Endpoint beskyttelse?...

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru Panda Internet Security 2007 NYT Platinum Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din

Læs mere

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER F-Secure Radar 48% flere sikkerhedshændelser 1 22,000,000 42,000,000 TRUSLEN ER VIRKELIG Hackerne giver ikke op. Truslen mod jeres virksomheds it-sikkerhed

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Virksomhedsfaktorer og deres indvirkning på it MANØVREDYG- TIGHED EFFEKTIVITET PRODUKTIVITET Hurtighed, smidighed og fleksibilitet Reduktion af

Læs mere

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Opdateret software er nøglen til sikkerhed 83 % [1] af top ti-malware kunne være undgået med opdateret software. Kriminelle udnytter

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed BUSINESS SUITE Vælg datasikkerhed på den nemme måde Det kan være vanskeligt at vælge den rette it-sikkerhed for virksomheder med alle de endeløse muligheder, der

Læs mere

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Startvejledning ESET Smart Security leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument TIL MAC Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Cyber Security Pro yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i ThreatSense-scanningsprogrammet,

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given situation, eller

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Med Sikker Drift Standard varetager Inventio.IT

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner for bemærkninger Vi anvender bemærkninger på følgende måde gennem hele denne brugsanvisning: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du bør reagere

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

Wallet-regler og privatlivspolitik

Wallet-regler og privatlivspolitik Wallet-regler og privatlivspolitik Indledning og brug Denne wallet er en app til din mobiltelefon, som gør det muligt at opbevare en virtuel version af dit allerede eksisterende fysiske betalingskort på

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

Microsoft Online Services

Microsoft Online Services udgivet: april 2011 Microsoft Online Services Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) De oplysninger, der er indeholdt i dette dokument, repræsenterer Microsoft Corporations

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

Privatlivspolitik. Anvendelsesområde. Datatyper og indsamlingsmetoder

Privatlivspolitik. Anvendelsesområde. Datatyper og indsamlingsmetoder Privatlivspolitik I denne Privatlivspolitik ( Politik ), giver vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (samlet vi, os eller vores ), oplysninger om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler og

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at

Læs mere

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA AGENDA: XP Digital Konica Minolta v/ Jesper Stahl v/ Jesper Sommer Hunters Game 16.40 Pistolskydning Riffelskydning Bueskydning Dartspil 19.45 Præmieoverrækkelse

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Sikker Drift Standard Sikker Drift Light

Læs mere

DATA PROTECTION SERVICE. Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data

DATA PROTECTION SERVICE. Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data DATA PROTECTION SERVICE Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data Beskyt jeres data og understøt forretningen samtidig Store datamængder stort ansvar Har I mange følsomme data og transaktioner? Mange

Læs mere

ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning. Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument

ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning. Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument ESET Cyber Security yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i

Læs mere

Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1. Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT -

Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1. Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT - Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1 Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT - Kursusmodel 1 - Mål Kursusmodulet til Toshiba EasyGuard-oversigten

Læs mere

RICHO PARTNER SIDEN 1980 OPLÆG VEDRØRENDE PERSONDATA, SIKKER DOKUMENTHÅNDTERING & IT SIKKERHED COPYTEC

RICHO PARTNER SIDEN 1980 OPLÆG VEDRØRENDE PERSONDATA, SIKKER DOKUMENTHÅNDTERING & IT SIKKERHED COPYTEC RICHO PARTNER SIDEN 1980 OPLÆG VEDRØRENDE PERSONDATA, SIKKER DOKUMENTHÅNDTERING & IT SIKKERHED COPYTEC AGENDA HVILKE FARE FINDES DER HVAD KAN MAN GØRE VED DET DOKUMENTSIKKERHED HVAD MAN KAN GØRE CLOUD-LØSNINGER

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA

VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA HVILKE PERSONOPLYSNINGER LIGGER I INDE MED? Side 1 af 10 Oktober 2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA - DET ER OGSÅ JERES ANSVAR Som beboerrepræsentanter

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Produktivitet starter med enkelthed /This is Why vi gør vores MFP'er nemmere at styre.

Produktivitet starter med enkelthed /This is Why vi gør vores MFP'er nemmere at styre. Sharp Remote Device Manager ENKEL, CENTRALISERET OVERVÅGNING OG STYRING Produktivitet starter med enkelthed /This is Why vi gør vores MFP'er nemmere at styre. Optimer din styring af enheder Vi ved, at

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given situation, eller

Læs mere

Symantec - Data Loss Prevention

Symantec - Data Loss Prevention Symantec beskyttelse af data/dokumenter Beskrivelsen af Symantecs bud på tekniske løsninger. I beskrivelsen indgår tre følgende løsninger fra Symantec: - Data Loss Prevention - Disk eller ekstern device

Læs mere

TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG?

TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG? TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG? Toshiba EasyGuard er den bedste vej til større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse og nem tilslutning. Mobile brugere har forskellige

Læs mere

Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data.

Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data. Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data. 1. Generelt Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Af s bestyrelse, 19. september 2010 Hos (herefter benævnt UNF) anerkender vi, at beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt. Denne Politik til beskyttelse

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

KÆRE MEDARBEJDER OG LEDER

KÆRE MEDARBEJDER OG LEDER Region Hovedstaden 1 KÆRE MEDARBEJDER OG LEDER Adgang til informationer i it-systemer og elektronisk kommunikation er for de fleste medarbejdere i Region Hovedstaden en selvfølgelig del af arbejdsdagen.

Læs mere

OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365. De 10 største fordele til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1)

OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365. De 10 største fordele til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) Indhold ved...3 1 Adgang stort set når som helst og hvor som helst...4 2 Ddin virksomhed får et professionelt look

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wifi Fodgænger I dag bruger vi flere enheder og forbindelser end nogensinde før. At vælge, hvor og hvordan

Læs mere

Hvidbog om informationssikkerhed. Netværkssikkerhed. Beskyttelse af kontorets netværksenheder.

Hvidbog om informationssikkerhed. Netværkssikkerhed. Beskyttelse af kontorets netværksenheder. Hvidbog om informationssikkerhed Netværkssikkerhed Beskyttelse af kontorets netværksenheder www.sharp.dk Indhold Introduktion... 3 Baggrund... 4 Problem... 5 Anbefalinger... 6 Konklusion... 9 Referencer...

Læs mere

Navigere rundt i mobil udskrivning

Navigere rundt i mobil udskrivning Hvidbog Micro Focus iprint Navigere rundt i mobil udskrivning I dag skal effektiv udskrivning omfatte mobil udskrivning. Brug denne hvidbog til at finde vej til en effektiv platform for mobil udskrivning,

Læs mere

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Office InfoPath 2007 kan hjælpe dig med at indsamle oplysninger

Læs mere

Databeskyttelsespolitik

Databeskyttelsespolitik Databeskyttelsespolitik for Rasmus Gissel, tekstforfatter, oversætter og korrekturlæser 1. Indledning I denne databeskyttelsespolitik kan du læse følgende: hvordan, hvornår og hvorfor jeg indsamler persondata

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios)

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios) Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan (ios) Inden du tager din Brother-maskine i brug Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende symbol og konvention gennem hele brugsanvisningen: Tips-ikoner

Læs mere

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION I denne vejledning gennemgås installation af Stofa OnlineDisk samt opsætning, brugerflade og OnlineDisk Webportalen. Trin 1 Information om Stofa OnlineDisk Stofa

Læs mere

2ndC Compliance Suite

2ndC Compliance Suite 1 2ndC Kgs. Nytorv 8,3 1050 KBH K info@2ndc.dk +45 3164 3434 Identity in Action Din organisation har brug for hurtig, ubesværet og sikker adgang til information. gør det nemt at administrere medarbejdernes

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version A DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere)

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Xerox App Gallery-app Startvejledning 702P03997 Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Brug Xerox App Gallery-appen til at finde apps med nye funktioner eller

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

Det handler om mennesker.

Det handler om mennesker. Det handler om mennesker. Piiple hjælper virksomheder med at håndtere medarbejdernes netværksrelationer Hver dag deler vi vores kontaktinformationer med potentielle kunder, netværksrelationer og fremtidige

Læs mere

Til brugere af RICOH Smart Device Connector: Konfiguration af maskinen

Til brugere af RICOH Smart Device Connector: Konfiguration af maskinen Til brugere af RICOH Smart Device Connector: Konfiguration af maskinen INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Til alle brugere Indledning... 3 Sådan læses denne vejledning... 3 Varemærker... 4 Hvad er RICOH Smart Device

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring. Power Tools til fremtidens kontor

Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring. Power Tools til fremtidens kontor Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring Power Tools til fremtidens kontor Effektive arbejdsgange Drivve Image: En smartere måde at arbejde på Drivve Image er en suite af stærke softwareværktøjer,

Læs mere

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB)

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) Version 2.58-05.2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) DATAANSVARLIG PB er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU s persondataforordning, kaldet

Læs mere

Printerstyringsprogrammet MarkVision

Printerstyringsprogrammet MarkVision Printerstyringsprogrammet MarkVision Printersoftware og -tilbehør 1 MarkVision til Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 og Macintosh leveres sammen med printeren på cd'en Drivers, MarkVision and Utilities.

Læs mere

Guide til Google Cloud Print

Guide til Google Cloud Print Guide til Google Cloud Print Oplysninger om Google Cloud Print Udskrivning med Google Cloud Print Tillæg Indholdsfortegnelse Sådan læses vejledningerne... 2 Anvendte symboler... 2 Ansvarsfraskrivelse...

Læs mere

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger:

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger: BAGGRUND: WEBSITE COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK The Warranty Group forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du interesserer dig for, hvordan dine personlige data bruges og deles online. Vi respekterer

Læs mere

Løsninger til Client Management og Mobile Printing

Løsninger til Client Management og Mobile Printing Løsninger til Client Management og Mobile Printing Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation.

Læs mere

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Beskyttelse af dine data er vigtig for ScanDis, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos ScanDis bestræber vi os derfor på at

Læs mere

SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL

SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL SALTO KS SALTO KS ER EN ELEKTRONISK ADGANGSKONTROLLØSNING TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER, DER GIVER DIG EN SMARTERE MÅDE AT ADMINISTRERE BRUGERNES ADGANG. SALTOs

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE Hospitaler Den åbne, integrerede platform for sikkerhedsstyring. PACOM Unison er en åben og integreret sikkerhedsstyringsplatform, der giver dig mulighed for

Læs mere

Lexmark applikationer

Lexmark applikationer Lexmark ESF sguide Q3 2012 Lexmark er Hjælp dine kunder med at udnytte det komplette potentiale i deres Lexmark løsningsaktiverede enkeltfunktions- og multifunktionsprintere. Lexmarks er er designet til

Læs mere

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen KONTORAVISEN TIL KONTORER 2017-2018 A4 FARVEMASKINE MED SUPER LAVE TONERPRISER!!! A4 PRODUKTIONSMASKINE (350ci) TONERPRIS (FARVE) KUN 22,5 ØRE (A4 FARVEKOPI/PRINT) LAD OS BEREGNE HVAD DU/I KAN SPARE OM

Læs mere

Sådan opretter du en backup

Sådan opretter du en backup Excovery Guide Varighed: ca. 15 min Denne guide gennemgår hvordan du opretter en backup med Excovery. Guiden vil trinvist lede dig igennem processen, og undervejs introducere dig for de grundlæggende indstillingsmulighed.

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security

Læs mere