Program til beskyttelse af privatlivets fred

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program til beskyttelse af privatlivets fred"

Transkript

1 Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"), om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler og overfører persondata. Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber er en global virksomhed, der deler de data, vi administrerer, mellem virksomheder (juridiske enheder), forretningsprocesser og informationssystemer forskellige steder i verden. Derfor bruger vi i denne politik udtrykket "persondata" bredt for at dække de mange gældende love til beskyttelse af persondata og til databeskyttelse, som vi er underlagt, og "persondata" betyder oplysninger, der er relateret til en virkelig person, eller som med rimelighed kunne bruges (alene eller i kombination med andre rimeligt tilgængelige data) til at identificere en virkelig person. Omfang Denne politik gælder for vores websteder, produkter, tjenester, software eller apps, på hvilke vi lægger et direkte link til denne politik eller henviser til inden for denne politik (kollektivt "tjenesterne"). Politikken dækker kun indsamlede data via tjenesterne og ikke nogen anden dataindsamling eller -behandling, inklusive og uden begrænsning, andre tjenesters praksisser for dataindsamling, som har deres egne, separate programmer til beskyttelse af privatlivets fred. Lejlighedsvis henviser vi til denne politik i forbindelse med undersøgelser og websider med et specielt formål, for eksempel vores karriere-websteder, under hvilke omstændigheder denne politik gælder som ændret i den pågældende meddelelse eller samtykkeanmodning (f.eks. med hensyn til de indsamlede datatyper eller formålet med indsamlingen). Typer af data og indsamlingsmetoder Vi indsamler forskellige former for persondata ved hjælp af de herunder beskrevne metoder. Du har valgmuligheder vedrørende de data, vi indsamler. Når du bliver bedt om at afgive data, kan du vælge at undlade. Hvis du afviser at afgive data, kan din mulighed for at bruge det pågældende produkt eller den pågældende tjeneste blive reduceret eller umulig. Data, du afgiver. Vi indsamler navn, -adresse(r), postadresse(r), telefonnummer(-numre) og data i relation til den forretning, du repræsenterer, når du anmoder os om oplysninger, tilmelder dig, bestiller et produkt eller en tjeneste eller på anden måde med vilje sender os sådanne oplysninger. I forbindelse med betalingstjenester indsamler vi også betalingsoplysninger (f.eks. kreditkortnummer og relaterede kontroldata), telefonnummer samt fakturerings- og leveringsadresse. Data, vi automatisk indsamler fra vores websteder. Når du besøger et af vores websteder, indsamler vi generelle data fra din computer eller mobilenhed, som for eksempel browsertype,

2 operativsystem, IP-adresse og domænenavnet, fra hvilket du besøger vores websted, og typen af mobilenhed, hvis du besøger vores websted via din mobilenhed. Derudover indsamler vi data om, hvordan du bruger vores websteder, som for eksempel datoen og klokkeslættet for dit besøg på webstedet, de områder eller sider på webstedet, du besøger, den tid, du bruger på webstedet, antallet af gange, du vender tilbage til webstedet og andre clickstream-data. Cookies. Vi bruger cookies, webbeacons og andre lignende teknologier til at indsamle data om din brug af vores websteder eller webbaserede apps. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computers eller enheds harddisk, når du besøger et websted. Vi bruger cookies som hjælp til at drive vores websteder og tjenester, herunder til at: (1) påminde dig, så du ikke behøver at angive de samme oplysninger igen, når du vender tilbage til webstedet, (2) vise dig tilpasset indhold eller tilpassede tilbud på webstedet, (3) udarbejde samlede statistikker som hjælp til at overvåge webstedets ydeevne, foretage undersøgelser, forbedre vores indhold og tjenester og (4) opretholde sikkerheden på vores websteder og tjenester. Vi tillader også andre virksomheder, som for eksempel webanalysepartnere, annoncører eller reklamenetværk, at placere eller få adgang til deres cookies eller webbeacons (også kaldet 1x1 pixel.gifs eller actiontags) på webstedet. Vi bruger eksempelvis tredjeparts reklamebureauer til at bringe reklamer på vores vegne andre steder på internettet eller til at vise reklamer for andre virksomheder på vores websted. Disse tredjeparts reklamebureauer anvender cookies og webbeacons til at måle og forbedre effektiviteten af reklamer for deres kunder, herunder os. Til dette formål skal disse reklamebureauer bruge data om dine besøg på vores websted og andre websteder over tid. Dataene kan omfatte: Dato og klokkeslæt for vist bannerreklame, en unik identifikator i deres cookie og din enheds IP-adresse. Disse data kan også bruges til personlig tilpasning af reklamer, så du med større sandsynlighed får vist reklamer for varer og tjenester, der interesserer dig. Se denne artikel om framelding, hvis du ønsker flere oplysninger om disse praksisser og dine valgmuligheder i forbindelse med personligt tilpassede reklamer. Du er velkommen til at afvise cookies, men gør du det, vil du muligvis ikke kunne bruge nogle funktioner på webstedet eller benytte alle vores tilbud fuldt ud. I menuen "Hjælp" i din browser kan du finde oplysninger om, hvordan du ændrer indstillingerne for cookies. Du kan finde flere oplysninger i vores cookie-politik. Software og apps: Qualcomm Incorporateds datterselskaber udvikler en bred vifte af software og applikationer til mobilenheder, der kan være med til at forbedre mobilenhedens ydeevne, spare batteristrøm, forbedre sikkerheden på enheden eller tilbyde andre fordele. Via disse softwareapplikationer kan vi indsamle placeringsdata, unikke identifikatorer (for eksempel et chipsæts serienummer eller et internationalt abonnent-id), data om installerede og/eller kørende applikationer på enheden, konfigurationsdata, som for eksempel mærke, model og trådløs udbyder, operativsystemet og versionsdata, data om software-build og data om enhedens ydelse, som for eksempel chipsættets ydelse, batteribrug og temperaturdata. Se mere

3 Tredjeparts-kilder: Vi kan også indhente persondata fra tredjeparts-kilder, som for eksempel datamæglere, sociale netværk, andre partnere eller offentlige kilder. Formål med indsamling, brug af data Vi indsamler og behandler persondata om dig med dit samtykke og/eller som nødvendigt for at stillede produkter, du bruger, til rådighed for dig, drive vores forretning, opfylde vores kontraktlige og juridiske forpligtelser, opretholde sikkerheden i vores og vores kunders systemer eller for at opfylde andre legitime interesser. Vi indsamler og bruger data med blandt andet følgende formål: Besvare anmodningen, du sendte os, som for eksempel din anmodning om oplysninger eller din anmodning om at abonnere på en tjeneste eller købe et produkt. Stille til rådighed, administrere, vedligeholde og sikre de tjenester, du anmoder om. Drive og forbedre vores forretning, herunder at administrere, beskytte og forbedre vores tjenester og vores systemer, udvikle nye produkter og tjenester samt andre interne forretningsformål. Bedre forståelsen af præferencerne hos brugerne af vores tjenester, udarbejde samlede statistikker over brugen af vores tjenester og personlig tilpasning af din oplevelse med vores websted og tjenester. Give dig oplysninger om vores teknologier, produkter og tjenesteudgivelser, nyheder og andre meddelelser. Al anden beskrevet brug i denne politik eller på tidspunktet, hvor vi indsamler dataene. Med henblik på at opnå dette, og i den udstrækning loven tillader det, kan vi kombinere forskellige datatyper, som vi indsamler fra forskellige kilder. Hvor vi opbevarer og behandler data Vi opbevarer og behandler data i USA og på servere forskellige steder i verden, herunder, men ikke begrænset til, Asien og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Uanset hvor vi opbevarer eller behandler persondata, der er underlagt denne politik, træffer vi foranstaltninger til sikring af, at dataene bliver behandlet i henhold til denne politik og i overensstemmelse med gældende lov. Ved at bruge vores tjenester accepterer du, at dine persondata kan blive overført fra dit land til USA eller andre lande, som muligvis ikke har et tilsvarende niveau for beskyttelse af persondata eller databeskyttelseslove, som i dit land. Når vi overfører persondata fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde anvender vi forskellige juridiske mekanismer for at effektuere overførslen (for eksempel dit samtykke eller juridiske kontrakter). Videregivelser af persondata Vi har adgang til dine persondata inden for Qualcomm (inklusive deres datterselskaber) og deler data med tredjeparts sælgere eller tjenesteudbydere, som behandler dataene på vores vegne med de fremsatte formål i denne politik. Vi kan også tilbyde træning eller andre tjenester til

4 medarbejderne hos vores forretningskunder. I disse tilfælde kan vi dele data med relation til brugen af vores træning og andre tjenester med vores forretningskunder til brug i deres forretning. Vi kan også dele dine data som krævet af loven eller for at beskytte eller udøve vores eller andres juridiske rettigheder, for eksempel, men ikke begrænset til, i forbindelse med anmodninger fra juridiske myndigheder og i forbindelse med retssager. Vi kan dele eller overføre dine data i forbindelse med et potentielt eller faktisk salg, en fusion, en overførsel eller anden reorganisering af hele eller dele af vores forretning. Som det sidste kan vi også dele dine persondata, hvor du har givet os tilladelse. Dine valgmuligheder Tilvalg/fravalg. I nogle tilfælde (for eksempel -marketing) giver vi dig muligheden for at tilvælge eller fravælge nogle former for indsamling, brug eller deling af data. I disse tilfælde vi respekterer dit valg. Adgang. Hvis du vil have adgang til de persondata, som vi opbevarer, eller hvis dine indsendte persondata ikke længere er præcise, og du ønsker at opdatere dem, bedes du indsende din anmodning eller dine ændringer med brug af en af de herunder anførte kontaktmetoder. Efter behørig anmodning opdaterer vi eller lave tilføjelser til dine persondata, men vi forbeholder os retten til at bruge de tidligere indsamlede data til bekræftelse af din identitet. Spor ikke. Vi reagerer for nuværende ikke på afsendte Spor ikke-signaler ("DNT" - Do Not Track) fra webbrowsere. Der er endnu ikke vedtaget globalt gældende standarder for, hvordan "Spor ikke"-signaler skal fortolkes, og hvad et websted eller tredjeparter skal gøre, hvis de modtager dem. Du kan imidlertid bruge forskellige andre metoder til begrænsning af indsamling og brug af data, inklusive begrænsning af cookies i din browsers indstillinger og begrænsning af personligt tilpassede reklamer, som beskrevet i afsnittet Cookies herover. Opbevaring Vi beholder dine persondata, mens din konto er aktiv eller som nødvendigt for at tilbyde dig tjenester. Vi sletter persondata inden for en rimelig tid, når dataene ikke længere er nødvendige for det forretningsformål, de blev indsamlet til. Vi beholder og brugerimidlertid persondata som nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse konflikter og håndhæve vores aftaler. Sikkerhed Transmissioner via internettet er aldrig 100 % sikre eller fejlfri. Vi træffer imidlertid rimelige foranstaltninger til at beskytte dine data mod tab, misbrug og uautoriseret adgang, afsløring, ændring og destruktion. Det er dit ansvar at sikre dine adgangskoder og bruger-id'er og at underrette os via en af de herunder anførte kontaktmetoder, hvis du på noget tidspunkt får mistanke om, at din adgangskode eller dit bruger-id til en af vores tjenester er blevet

5 kompromitteret. Du er eneansvarlig for eventuel uautoriseret brug af vores tjenester, der udføres med brug af din adgangskode og dit bruger-id. Beskyttelse af børns persondata Vores tjenester er beregnet til voksne. Vi indsamler ikke forsætligt eller bevidst personligt identificerbare oplysninger om børn som defineret af gældende lov, og vi anmoder om, at børn ikke indsender persondata til os. Tilføjelser Vi forbeholder os retten til at ændre, modificere, tilføje eller fjerne dele af denne politik på ethvert tidspunkt, men vi vil underrette dig om, at der er foretaget ændringer ved at anføre datoen på politikken, hvor den sidst blev opdateret. Hvis vi ændrer politikken på en væsentlig måde, giver vi dig behørigt varsel online mindst tre dage i forvejen og/eller får dit udtrykkelige samtykke som krævet af loven. Når du besøger vores websteder eller bruger vores tjenester, accepterer du den aktuelle version af denne politik. Vi anbefaler, at brugere besøger denne politik fra tid til anden for at holde sig informeret om eventuelle ændringer. Kontakt os Send os en på privacy[at]qualcomm[dot]com for at kontakte os, eller skriv til os på Qualcomm Incorporated, Attn. Privacy Counsel, 5775 Morehouse Drive, San Diego, CA Ikrafttrædelsesdato: 14. April Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres tilknyttede virksomheder.

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Amgen Inc., Amgen USA Inc., og dets tilknyttede entiteter (kollektivt betegnet, Amgen, vi, vores eller os ) forpligter os til at værne om dit

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik

Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik ERKLÆRING OM OG SAMTYKKE TIL BRUG AF PERSONOPLYSNINGER - BEKRÆFTELSE AF Dansk Sundhedssikring s ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Når du benytter

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Neat Meal IVS ( Neat Meal, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabs ApS ( Chabs, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter indhentede

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Senest opdateret: September 1, 2016 (v 2016.2) Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtigt for InReach, Inc. ( inreach ). Vi har udarbejdet

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere

CNH INDUSTRIALS PRIVATLIVSPOLITIK

CNH INDUSTRIALS PRIVATLIVSPOLITIK CNH INDUSTRIALS PRIVATLIVSPOLITIK Generelle vilkår CNH Industrial værdsætter din interesse i virksomhedens produkter og dine besøg på denne hjemmeside. Beskyttelsen af dit privatliv i forbindelse med bearbejdningen

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi? Privatlivspolitik Udskriv Gem PDF Opdateret: 11 januar 2012 Disney Club Penguin ("Club Penguin") drives og præsenteres for brugere overalt af Disney Online Studios Canada Inc. (tidligere kendt som Club

Læs mere

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger.

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger. Persondatapolitik: Persondatapolitikken beskriver hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. På www.denleendeko.dk kan man

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

Privatlivspolitik for Hellers Massage

Privatlivspolitik for Hellers Massage Privatlivspolitik for Hellers Massage Overblik Jeg respekterer dit privatliv og gør mig umage for at beskytte dine data. Jeg indsamler derfor ikke data om dig uden dit samtykke og vil aldrig misbruge dine

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk.

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. 1 Generelt, de generelle vilkår og betingelsers anvendelsesområde 1.1 Alle leverancer og serviceydelser fra Grohe

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt.

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt. B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y - P O R T A L E N Gældende fra den 8. maj 2017 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København MobilePay-portalen (i det følgende kaldet portalen ) giver

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Bilag 1: Spørgeskema 1

Bilag 1: Spørgeskema 1 Bilag 1: Spørgeskema 1 1. Generelt om dig: Mand Kvinde 18 Mand Kvinde 19 Mand Kvinde 20 Mand Kvinde 21 Mand Kvinde 22 Mand Kvinde 23 Mand Kvinde 24 Mand Kvinde 25 Mand Kvinde 26 Mand Kvinde 27 Mand Kvinde

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

YDERLIGERE VILKÅR FOR BRUG AF ADOBE ONLINE-TJENESTER STILLET TIL RÅDIGHED PÅ ACROBAT.COM

YDERLIGERE VILKÅR FOR BRUG AF ADOBE ONLINE-TJENESTER STILLET TIL RÅDIGHED PÅ ACROBAT.COM Yderligere vilkår for brug af Acrobat.com Senest opdateret d. 18. juni 2014. Erstatter versionen af 2. maj 2013 i sin helhed. YDERLIGERE VILKÅR FOR BRUG AF ADOBE ONLINE-TJENESTER STILLET TIL RÅDIGHED PÅ

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

BETINGELSER FOR MOBILEPAY- PORTALEN

BETINGELSER FOR MOBILEPAY- PORTALEN BETINGELSER FOR MOBILEPAY- PORTALEN Gældende fra den 1. oktober 2017 MobilePay-portalen (i det følgende kaldet Portalen ) giver virksomheden mulighed for at administrere sine MobilePay-løsninger, når de

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. 1 Formålet med dette dokument

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. 1 Formålet med dette dokument Politik til beskyttelse af personlige oplysninger 1 Formålet med dette dokument Dette dokument indeholder en forklaring af indsamlingen og anvendelsen af personlige oplysninger i forbindelse med Accu-Chek

Læs mere

Privatlivspolitik for Zieglersoft.

Privatlivspolitik for Zieglersoft. Privatlivspolitik for Zieglersoft. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for Microsoft Dynamics AX 2012

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for Microsoft Dynamics AX 2012 Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for Microsoft Dynamics AX 2012 Sidst opdateret: november 2012 Hos Microsoft bestræber vi os på at beskytte dine personlige oplysninger, samtidig med at

Læs mere

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler)

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Indhold 1. Introduktion 2. Område og anvendelse 3. Gennemsigtighed og underretning 4. Rimelig behandling og afgrænsning af formål

Læs mere

Hilton Worldwide, Inc. Global fortrolighedspolitik

Hilton Worldwide, Inc. Global fortrolighedspolitik Hilton Worldwide, Inc. Global fortrolighedspolitik Sidst opdateret i september 2011 Hos Hilton Worldwide stræber vi efter at levere enestående produkter, servicer og oplevelser i hele verden. Vi værdsætter

Læs mere

APP FORTROLIGHEDSPOLITIK. B. Hvilke Personlige Oplysninger indsamler vi, og hvad bruges de til?

APP FORTROLIGHEDSPOLITIK. B. Hvilke Personlige Oplysninger indsamler vi, og hvad bruges de til? APP FORTROLIGHEDSPOLITIK A. Hvad handler denne Fortrolighedspolitik om? Hos Fossil Group, Inc., ( Fossil Group, Fossil, vi eller os ) anerkender og beskytter vi dine rettigheder til et privatliv. Denne

Læs mere

Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger. Henstilling 1/99

Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger. Henstilling 1/99 5093/98/DA/endelig udg. WP 17 Arbejdsgruppen vedrørende Beskyttelse af Personer i forbindelse med Behandling af Personoplysninger Henstilling 1/99 om usynlig og elektronisk behandling af personoplysninger

Læs mere

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER DATAPOLITIK Introduktion Denne datapolitik beskriver, hvordan vi bruger og beskytter dine personlige oplysninger med udgangspunkt i dansk lovgivning. Politikken anvendes generelt på websiderne ahandyhand.dk

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

spørgsmål vedrørende privatlivets fred

spørgsmål vedrørende privatlivets fred Problemidentificerende spørgsmål vedrørende privatlivets fred Appendiks 4 Håndbog i: Privatlivsimplikationsanalyse IT og Telestyrelsen INDHOLDSFORTEGNELSE Brug af problemidentificerende spørgsmål... 3

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden ("Hjemmesiden").

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden  (Hjemmesiden). Persondata- og cookiepolitik Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden www.yonelle.net ("Hjemmesiden"). Yonelle forstår dine bekymringer om fortrolighed

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

McAfee Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

McAfee Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger er blevet opdateret d. 20. marts 2014 for at føje et link til McAfees nye Meddelelse om cookies

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD ("Tillægget")

TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD (Tillægget) TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD ("Tillægget") VIGTIGE MEDDELELSER: For at få adgang til og / eller bruge denne Cloud service (som defineret nedenfor)

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version A DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014 BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014 Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks internetbank for privatkunder med forenklet

Læs mere

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN ! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN 1. Aftaleforhold Disse Generelle vilkår og betingelser for brug af FIXNBIKE applikationen (herefter

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner for bemærkninger Vi anvender bemærkninger på følgende måde gennem hele denne brugsanvisning: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du bør reagere

Læs mere

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 I CVR-nr. 31843219 J.nr. 83-16273-CNO Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Denne privatlivs- og fortrolighedspolitik gælder for app en

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER FOR GRATIS KUNDESUPPORTORDNING FOR PORSCHE DESIGN SMARTPHONE FROM BLACKBERRY

VILKÅR OG BETINGELSER FOR GRATIS KUNDESUPPORTORDNING FOR PORSCHE DESIGN SMARTPHONE FROM BLACKBERRY LÆS VENLIGST DETTE DOKUMENT GRUNDIGT, INDEN DU ACCEPTERER. BLACKBERRY (som defineret herunder) er glad for at kunne tilbyde DIG (som defineret herunder) BLACKBERRYS GRATIS KUNDESUPPORTORDNING, der starter

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version B DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Almindelig viden om persondataforordningen

Almindelig viden om persondataforordningen Almindelig viden om persondataforordningen Hvad er persondata? En Personoplysning er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person ( den registrerede ). Dette gælder

Læs mere

Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse

Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse 00065/2010/DA WP 174 Udtalelse nr. 4/2010 om FEDMA's europæiske adfærdskodeks for brug af personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring vedtaget

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS:

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS: Torvehallernes app og gavekort Torvehallernes app er en tjeneste, der formidler elektroniske gavekort og mobilbetaling i alle faste stader i TorvehallerneKBH. Med mobilbetaling menes der betaling godkendt

Læs mere

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse:

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse: UDDANNELSESVILKÅR 1. PRISER 1.1 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Kontant, i alt 8.250 kr. (DKK). Prisen er inklusiv alle fragt- og gebyreromkostninger. 1.1.2 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Abonnement,

Læs mere

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug Brugervilkår Generelle vilkår for brug 1. Accept af brugervilkår 1.1 Kun En 10er udbyder tjenester, med hvilke brugeren ("medlem") af websitet www.kunen10er.com ("websitet") kan benytte sig af tilbud og

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

2.3 Videregivelse af Deres personlige oplysninger uden for Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde

2.3 Videregivelse af Deres personlige oplysninger uden for Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde Regler for håndtering af persondata hos VIA EGENCIA Vi er bekendt med, at De udviser en høj grad af tiltro til os, når De booker online igennem www.viaegencia.dk (herefter benævnt "VIA EGENCIA's hjemmeside"

Læs mere

EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER

EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER 1 For at skabe opmærksomhed omkring Amway, Amways produkter og Amways forretningsmulighed, og med det formål at hjælpe ABOer med at etablere deres egen Amway-forretning,

Læs mere

Forbindelsesstyring Brugervejledning

Forbindelsesstyring Brugervejledning Forbindelsesstyring Brugervejledning Udgave 1.0 DA 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nokia Original Accessories-logoet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH Babysittermatch tager dit privatliv meget alvorligt, og vil behandle og bruge oplysninger om dig på en sikker måde. For at sikre dit privatliv, vil Babysittermatch

Læs mere

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 1. Aftalens omfang. Denne aftale gælder for dit køb af Play4Free Funds, kontakter, mønter, eller nogen andre af vores andre virtuelle valutaer

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 30.09.2014 1 Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1

Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1 Onlinedeling 2.0 Nokia N76-1 INGEN GARANTI Enhedens tredjepartsprogrammer er udviklet af og kan være ejet af fysiske eller juridiske personer, der ikke er tilknyttet Nokia. Nokia ejer ikke ophavsrettighederne

Læs mere

Johnson Controls' meddelelse vedrørende beskyttelse af privatlivets fred

Johnson Controls' meddelelse vedrørende beskyttelse af privatlivets fred Johnson Controls' meddelelse vedrørende beskyttelse af privatlivets fred Johnson Controls International plc. og deres datterselskaber (samlet Johnson Controls, vi, os eller vores) bekymrer sig om beskyttelsen

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. PERSONDATAPOLITIK Ved at benytte dig af Forælder Fondens hjemmeside, www.foraelderfonden.dk, og funktionerne derpå samt ansøge Forælder Fonden om hjælp og rådgivning accepterer du, at vi behandler dine

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere