Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning"

Transkript

1 Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Startvejledning

2 ESET Smart Security leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som først blev introduceret i det prisbelønnede NOD32-antivirussystem, fortsætter ESET Smart Security med at levere enestående beskyttelse mod nuldagstrusler uden behov for konstante reaktive signaturopdateringer til genkendelse af trusler. De integrerede antivirus-, antispyware-, firewall- og antispammoduler sammen med forældrekontrolfunktion gør ESET Smart Security til en komplet og integreret sikkerhedsløsning. Denne vejledning vil hjælpe dig trin for trin gennem en typisk installationsproces, kvikkonfiguration og grundlæggende konfiguration af produktet.

3 Antivirus Antispyware Firewall Antispam Forældrekontrol Registrerer proaktivt og renser mere kendte og ukendte virusser, orme, trojanske heste og rodsæt. Beskytter dig mod skjulte bagdøre, downloaders, exploits, crackers, hijackers, adgangskodetyveri og nøgleloggere. Forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til computeren. Overvåger trafikken til og fra computeren. Spamfiltre fungerer med systemet for at forhindre trusler og sikre, at du bruger mindre tid med at sortere uønsket mail. Forhindrer børn i at få adgang til sider med upassende eller skadeligt indhold.

4 Installation Før du begynder installationen, skal du lukke alle kørende programmer. Da ESET Smart Security indeholder antivirusog firewallkomponenter, anbefales det kraftigt, at du fjerner alle andre antivirusprogrammer eller firewalls, som måske er installeret på computeren. Du behøver ikke deaktivere eller fjerne Windows Firewall i Microsoft Windows 7, XP eller Vista, da den automatisk håndteres af installationsprogrammet til ESET Smart Security. Du kan installere ESET Smart Security fra en installations-cd/dvd eller fra en fil, som du har overført fra ESET's websted. Start af installationen Sådan starter du installationsguiden: Hvis du installerer fra installations-cd/dvd'en, skal du indsætte den i cd/dvd-rom-drevet. Hvis menuen autorun ikke automatisk vises, skal du klikke på cd/dvd-drevet og åbne det manuelt ved at klikke på Autorun.exe i cd/dvd'ens rodbibliotek. Hvis du installerer fra en fil, som du har overført, skal du dobbeltklikke på filen for at starte installationsprogrammet. I startfasen af installationen undersøger installationsprogrammet automatisk online, om du har den seneste produktversion. Hvis der er en nyere, bliver du tilbudt at overføre den og begynde installationsprocessen. Når du har accepteret licensaftalen, vil installationsprogrammer tilbyde to typer installation. Typisk kun de vigtigste parametre konfigureres under installationen. Andre parametre bliver forudindstillet til deres anbefalede indstillinger. Denne tilstand indeholder vores anbefalede omfattende beskyttelse og passer til de fleste brugere. Tilpasset muliggør konfiguration af alle avancerede parametre under installationen. Denne vejledning beskriver en typisk installationstilstand.

5 Vær med i vores samarbejdsnetværk Hjælp os med at opfange malware ved at være med i vores samarbejdsnetværk. Det sætter os i stand til at indsamle flere eksempler på virusser, og således tilbyde større proaktiv beskyttelse og scanningshastighed for alle vores brugere. Vi anbefaler, at du aktiverer denne funktion, og vi takker dig for din support. Registrering af potentielt uønskede programmer Da nogle potentielt uønskede programmer bruges legitimt og måske ikke udgør en sikkerhedsrisiko, kræves der brugertilladelse til at aktivere registrering. Vi anbefaler at markere muligheden Aktiver registrering af potentielt uønskede programmer. Fuldførelse af installationen Når alle nødvendige parametre er konfigureret, skal du starte den endelige installation ved at klikke på knappen Installer. Status for installationen angives af statuslinjen. Når installationen er færdig, vil ESET Smart Security automatisk genstarte. Da en computergenstart normalt ikke kræves, kan du fortsætte dit arbejde, mens ESET Smart Security kører i baggrunden og beskytter computeren mod malware-trusler.

6 Opsætning af zone, der er tillid til Når installationen er færdig, og netværksforbindelsen registreres, vises en vindue, der sætter dig i stand til at konfigurere en zone, der er tillid til. Vinduet viser det lokale undernet, der er defineret under computerens systemkonfiguration. Disse muligheder påvirker kun synligheden af computeren på det lokale netværk, ikke på internettet. Der er to adgangstilstande tilgængelige: Fuldstændig beskyttelse Vælg denne mulighed, hvis du ikke vil dele mapper eller printere, og du ønsker, at computeren skal være usynlig for andre brugere på samme netværk. Denne indstilling anbefales til brugere med en trådløs forbindelse. Tillad deling Vælg denne mulighed, hvis du vil kunne dele filer og mapper på computeren og ønsker, at computeren skal være synlig for andre brugere på samme netværk. Denne indstilling anbefales for lokale hjemme- eller kontornetværk, der er tillid til.

7 Produktaktivering Efter installationen vises vinduet Type produktaktivering. Du kan også åbne vinduet ved at klikke på Produktaktivering i konfigurationsafsnittet, opdateringsafsnittet eller ved at klikke på statusmeddelelsesikonet øverst til højre i hovedproduktvinduet eller på ESET-ikonet i meddelelsesområdet i Windows i proceslinjen (systembakken). Hvis du købte en detailversion af produktet i kasse, skal du vælge Aktiver med en aktiveringsnøgle (anbefales) og følge trin-for-trin-aktiveringsvejledning. Aktiveringsnøglen findes normalt inde i eller bag på produktemballagen. Aktiveringsnøglen skal indtastes, som den er, for at aktiveringen kan gennemføres. Hvis du modtog et brugernavn og en adgangskode, skal du vælge muligheden Aktiver ved hjælp af et brugernavn og en adgangskode og indtaste licensdataene i de relevante felter. Hvis du vil evaluere ESET Smart Security, før du køber, skal du markere muligheden Aktiver prøvelicens. Udfyld de obligatoriske felter og en -adresse. Din testlicens bliver sendt til denne adresse, og ESET Smart Security bliver aktiveret for en begrænset tidsperiode. Hvis du vælger ikke at aktivere nu, skal du klikke på Aktiver senere. Hvis du valgte Aktiver senere, kan du aktivere ESET Smart Security direkte fra programmet ved at klikke på muligheden Produktaktivering. Hvis du ikke har en licens og vil købe en, skal du klikke på muligheden Køb licens. Dette vil føre dig til webstedet for din lokale ESET-distributør. Start af ESET Smart Security ESET Smart Security begynder at beskytte computeren med det samme efter installation. Du behøver ikke åbne programmet for at starte det. På et hvilket som helst tidspunkt kan du dog åbne ESET Smart Security for at undersøge beskyttelsesstatus eller for at udføre forskellige scannings- og vedligeholdelsesopgaver. For at åbne ESET Smart Security skal du dobbeltklikke på ikonet ESET Smart Security i meddelelsesområdet (systembakken) i Windows.

8 Brugerflade Afsnittet Hjem meddeler dig om det aktuelle beskyttelsesniveau for computeren. Computerscanning er en vigtig del af hver antivirusløsning. Den bruges til at udføre en scanning af filerne og mapperne på computerens disk(e). Afsnittet Opdater indeholder vigtige oplysninger om programopdateringerne. Det er yderst vigtigt for programmet at opdatere regelmæssigt for at yde det maksimale beskyttelsesniveau mod de seneste trusler. Afsnittet Opsætning sætter dig i stand til at justere beskyttelsesniveauerne for computeren. Afsnittet Værktøjer sætter dig i stand til at bruge avancerede funktioner: logfiler, karantæne, planlægningsværktøj osv. Omfattende Hjælp og support til ESET Smart Security. Du kan også kontakte ESET's tekniske support direkte herfra.

9 Opdater Som standard leveres ESET Smart Security med en foruddefineret opgave, der sikrer regelmæssige opdateringer (se afsnittet Planlægningsværktøj i brugervejledningen). Hvis der endnu ikke er udført en opdatering, anbefales det, at du starter opdateringen manuelt som følger: Fra hovedprogramvinduet i ESET Smart Security klikker du på Opdater i hovedmenuen til venstre og klikker så på Opdater virussignaturdatabase. Opdateringsmodulet vil oprette forbindelse til internettet, kontakte en tilgængelig ESET-opdateringsserver og overføre digitalt signerede opdateringsfiler. Disse opdateringer indeholder de seneste malware-signaturer og nye definitioner for avanceret heuristik samt andre programmoduler. Når der er installeret en nyere opdatering, viser ESET Smart Security en meddelelse i systembakkeområdet og i det primære ESET-vindue.

10 Computerscanning Efter korrekt installation og opdatering anbefales det, at du udfører en fuldt computerscanning for at søge efter trusler. Du gør dette ved at klikke på Computerscanning i hovedmenuen til venstre og så vælge Smart Scan i det primære vindue i ESET Smart Security. Scanning af alle lokale harddiske vil begynde. Mens scanning foregår viser statusvinduet statuslinjen og aktuelle statistikker om fundne scannede og inficerede filer. Hvis der registreres en trussel, vil ESET Smart Security sætte filen i karantæne og vise en advarsel i systembakkeområdet. Du skulle være i stand til at fortsætte arbejdet som normalt, mens scanningen finder sted. Beskyttelsesstatus ESET Smart Security s aktuelle beskyttelsesstatus angives på følgende måder: Systembakkeikonet En detaljeret rapport i afsnittet Hjem i tilfælde af at et beskyttelsesmodul deaktiveres, vil vinduet Hjem vise navnet på det deaktiverede modul sammen med et link, hvor du kan genaktivere det. De individuelle beskyttelsesstatusangivelser angives af følgende ikoner: Antivirusbeskyttelse fungerer korrekt. Computeren er beskyttet mod skadelig software og netværksangreb. Denne status angiver, at alle beskyttelsesmoduler er aktiverede, og at virussignaturdatabasen er opdateret. grøn Dette ikoner vises, hvis dit operativsystem ikke har alle de nødvendige opdateringer installeret. gul Realtidsbeskyttelse af filsystemet er aktiveret, men det maksimale beskyttelsesniveau er ikke sikret. Det gule ikon vises, hvis -klientbeskyttelsen eller internetbeskyttelsen er deaktivere eller ikke fungerer.

11 Løsning af problemer red Realtidsbeskyttelse af filsystem er deaktiveret. Da den korrekte funktion af dette modul er vital for systemets sikkerhed, anbefales det, at du aktiverer det inaktive modul øjeblikkeligt. ESET s tekniske supportspecialister er klar til at hjælpe dig med løsning af potentielle problemer. Før du kontakter teknisk support, anbefales det kraftigt, at du først læser det relaterede emne i produktets dokumentation (brugervejledning, hjælpefil i produktet) eller søger efter en løsning på ESET's websted. Det vil hjælpe dig med at løse problemet inden for et par minutter. Besøg vores vidensbase for at få forskellige problemløsninger, anvisninger og tip på: Kontakt ESET s tekniske support ved at udfylde netformularen på: Afsendelse af en teknisk supportanmodning I tilfælde af et problem, skal du kontakte ESET s tekniske support ved hjælp af forespørgselsformularen i programmet. I afsnittet Hjælp og support skal du øjeblikkeligt vælge Kundeserviceanmodning (anbefales)...

12 Unilicense Unilicense er vores unikke måde at udvide beskyttelsen af vores produkter på alle platforme på computeren. Med en licens til vores produkter får du adgang til parallelle produkter til andre operativsystemer. Lad os sige, at du har en Apple computer og bruger både Mac OS X og Windows. Med en licens til ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus kan du overføre, installere og bruge lignende produkter til andre operativsystemer, der kører på den samme computer uden ekstra beregning. Se på hvor der er flere oplysninger. Copyright 2011 ESET, spol. s r. o. ESET, logo for ESET, NOD32, ThreatSense, ThreatSense.Net og/eller andre nævnte produkter tilhørende ESET, spol. s r.o., er registrerede varemærker tilhørende ESET,spol. s r.o. Andre firmaer nævnt her eller produkter kan være registrerede varemærker tilhørende deres ejere. Fremstillet i overensstemmelserne i kvalitetsstandarderne i ISO 9001:

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument TIL MAC Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Cyber Security Pro yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i ThreatSense-scanningsprogrammet,

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus

Læs mere

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security

Læs mere

ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning. Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument

ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning. Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument ESET Cyber Security yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse

Læs mere

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Startvejledning

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Startvejledning Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Startvejledning ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren,

Læs mere

Antivirus: Registrerer proaktivt og deaktiverer flere kendte og selv ukendte nye malwaretrusler end noget andet sikkerhedsprodukt.

Antivirus: Registrerer proaktivt og deaktiverer flere kendte og selv ukendte nye malwaretrusler end noget andet sikkerhedsprodukt. Startvejledning ESET Cybersecurity leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som først blev introduceret i det prisbelønnede NOD32- antivirussystem,

Læs mere

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument STARTVEJLEDNING Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse af din computer

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse af din

Læs mere

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security

Læs mere

ESET. Startvejledning INTERNET SECURITY 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista. Klik her for at hente den seneste version af dette dokument

ESET. Startvejledning INTERNET SECURITY 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista. Klik her for at hente den seneste version af dette dokument ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Startvejledning Klik her for at hente den seneste version af dette dokument ESET Internet Security er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument STARTVEJLEDNING Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Internet Security er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

ESET SMART SECURITY 10

ESET SMART SECURITY 10 ESET SMART SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Startvejledning Klik her for at hente den seneste version af dette dokument ESET Smart Security er en alt i én-løsning til sikkerhed på

Læs mere

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument STARTVEJLEDNING Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security Premium er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation TM Norton AntiVirus Online Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine

Læs mere

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru Panda Internet Security 2007 NYT Platinum Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din

Læs mere

ESET MOBILE SECURITY FOR ANDROID

ESET MOBILE SECURITY FOR ANDROID ESET MOBILE SECURITY FOR ANDROID Installationshåndbog og brugervejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument Indhold 1. Installation...3 af ESET Mobile Security 1.1 Installation...3

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Hurtig startguide Internet Security 2009 Vigtigt! Læs venligst afsnittet Produktaktivering i denne vejledning grundigt. Oplysningerne i dette afsnit er yderst vigtige for at holde din pc beskyttet. Brug

Læs mere

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0 Dansave Online Backup Dansave Home Guide Version 6.9.0.0 01-01-2013 1 Indhold Om Dansave Home... 3 Minimums system krav - Windows... 3 Minimums System krav - MAC... 3 Download Dansave Home... 3 Krypteringsnøglen...

Læs mere

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC...

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC... Manual cloudco HOME 01. feb, 2014 Indhold Installation af Cloudco HOME...1 Minimums systemkrav - Windows...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Installation af Cloudco HOME - Windows...2

Læs mere

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop Installationshåndbog og brugervejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus 4 Copyright 2013 by

Læs mere

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Indhold F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Administrer abonnement...4 1.2 Hvordan sikrer jeg, at min computer er beskyttet...4 1.2.1

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

Norton 360 Online Brugerhåndbog

Norton 360 Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton 360 Online Brugerhåndbog Dokumentationsversion 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at

Læs mere

Sikkerhed. Brugervejledning

Sikkerhed. Brugervejledning Sikkerhed Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft og Windows er amerikanskregistrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne i dette dokument

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation Xerox Device Agent, XDA-Lite hurtig vejledning til installation Hvad er XDA-Lite? XDA-Lite er en software, som registrerer data på kontormaskiner med det primære formål at sende automatiske tælleraflæsninger

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning Laserprinterserier Windows Vista / 7 Installationsvejledning Inden printeren tages i brug, skal hardwaret opsættes og driveren installeres. Læs venligst Hurtig installationsvejledning og denne Windows

Læs mere

Din brugermanual MCAFEE INTERNET SECURITY 2009 http://da.yourpdfguides.com/dref/3816765

Din brugermanual MCAFEE INTERNET SECURITY 2009 http://da.yourpdfguides.com/dref/3816765 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Conlan express Brugervejledning For Windows XP - Windows 7

Conlan express Brugervejledning For Windows XP - Windows 7 Conlan express Brugervejledning For Windows XP - Windows 7 UserHandbookv.1 DANjan14 Side 2 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Installation af Conlan express programmet... 3 2. Conlan express softwaren...

Læs mere

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015 Side 1 Installationsvejledning ViTre til Mac Version 2.0, udgave 1, december 2015 Indholdsfortegnelse Copyright bestemmelser... 2 Hvad er ViTre... 3 Systemkrav... 4 Installation... 5 Side 2 Copyright bestemmelser

Læs mere

Gå tilbage til forsiden med antivirus

Gå tilbage til forsiden med antivirus Gå tilbage til forsiden med antivirus Hjælp til installation af AVG Antivirus Registrering Den licensnøgle som du får udleveret af os og som er anført på din bestillingsmail er et såkaldt "salgsnummer"

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

Kapitel 1: Introduktion...3

Kapitel 1: Introduktion...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Indhold 2 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Hvad du skal gøre efter installationen...4 1.1.1 Administrer abonnement...4 1.1.2 Åbne produktet...4 1.2 Hvordan sikrer

Læs mere

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Softwareinstallationsvejledning Dansk LB9154001 Indledning Egenskaber P-touch Editor Printer Driver P-touch Address Book (kun Windows ) Gør det let at oprette et bredt

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Din brugermanual MCAFEE VIRUSSCAN PLUS 2009 http://da.yourpdfguides.com/dref/3816900

Din brugermanual MCAFEE VIRUSSCAN PLUS 2009 http://da.yourpdfguides.com/dref/3816900 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Netværkslicens, Læs mig

Netværkslicens, Læs mig Netværkslicens, Læs mig Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921 Gratis opkald (i USA):

Læs mere

STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION Denne vejledning gennemgår installationsproceduren af SafeSurf, og herefter de tilpasningsmuligheder man kan benytte sig af. Trin 1 Installationen starter med at

Læs mere

Gratis Office 365 til ansatte og studerende

Gratis Office 365 til ansatte og studerende Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 på deres private pc (= Office 2013) og/eller Mac (= Office 2016). Office 365 må installeres på 5

Læs mere

Indhold. Hvordan skaffes programmet. 1 af 13. AVG Antivirus

Indhold. Hvordan skaffes programmet. 1 af 13. AVG Antivirus 1 af 13 AVG Antivirus Indhold Indhold...1 Hvordan skaffes programmet...1 Sådan bruger du AVG...6 Control Center...6 Check for Updates....7 Test Center...8 Scan Computer...8 Scan Selected Areas...9 Test

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Først velkommen til din hostede Dynamics CRM. Med Outlook klienten installeret får du

Læs mere

Lynstartvejledning PC, Mac og Android

Lynstartvejledning PC, Mac og Android Lynstartvejledning PC, Mac og Android Installation på pc Der henvises til filen ReadMe på installationsdisken eller til Trend Micros websted for detaljerede oplysninger om systemkrav. Du kan også hente

Læs mere

Malwarebytes en guide. Hanne B. Stegemüller 9. juni 2015

Malwarebytes en guide. Hanne B. Stegemüller 9. juni 2015 Malwarebytes en guide Hanne B. Stegemüller 9. juni 2015 Hvad kan/gør Malwarebytes? Malwarebytes Anti-Malware er ikke et traditionelt antivirusprogram til bekæmpelse af traditionelle virusinfektioner og

Læs mere

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin.

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin. Velkommen Når De har valgt at sikre Dem imod virus og uautoriseret brug af Deres computer, skal De sørge for, at der IKKE findes andre sikkerhedsprodukter med samme funktion installeret i forvejen. Det

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

Conlan express. Brugervejledning. UserHandbookv.1 DANaug11

Conlan express. Brugervejledning. UserHandbookv.1 DANaug11 Conlan express Brugervejledning UserHandbookv.1 DANaug11 Side 2 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Installation af Conlan express programmet... 3 2. Conlan express softwaren... 4 2.1 De 6 trin i Conlan

Læs mere

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Redigeret Marts 2009 DANSK RIDE FORBUND Stævnesystem 2 Installationsvejledning Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse: 1. Minimumskrav 3 2. Download

Læs mere

NOD32 Antivirus 3.0. Brugervejledning. Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. vi beskytter dine digitale verdener

NOD32 Antivirus 3.0. Brugervejledning. Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. vi beskytter dine digitale verdener NOD32 Antivirus 3.0 Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware Brugervejledning vi beskytter dine digitale verdener indhold 1. ESET NOD32 Antivirus 3.0...4 1.1 Nyheder... 4 1.2

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Vejledning til universal printerdriver

Vejledning til universal printerdriver Vejledning til universal printerdriver Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Version B DAN 1 Oversigt 1 Brother

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007 10.0 Begrænset tilføjelsesprogram til Outlook Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007

Læs mere

Norton Internet Security Brugervejledning

Norton Internet Security Brugervejledning Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall

VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall Installationsvejledning VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall Denne installationsvejledning beskriver, hvordan Check Point s VPN-klient SecureClient (version NGX R60) installeres. Med SecureClient

Læs mere

1 Start installation. 2 Vælg Kør. Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data

1 Start installation. 2 Vælg Kør. Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data Generelt Opdatér det gamle program til version 13.0 Tøm PocketMark Kode Denne vejledning beskriver, hvordan du installerer det nye Næsgaard Mark.NET

Læs mere

Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall

Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall Innehåll INDLEDNING... 2 INSTALLATION... 3 AVANCERET INSTALLATION... 10 YDERLIGERE INFORMATION... 11 Proxy... 11 Side 1 af 12 Indledning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 4 Introduktion 5 Hvad du har brug for 6 Oversigt over installation 6 Trin 1: Søg efter opdateringer. 6 Trin 2: Åbn Boot Camp-assistent.

Læs mere

Dynamicweb Exchange Opsætning

Dynamicweb Exchange Opsætning Brugervejledning Dynamicweb Exchange Opsætning OUTLOOK 2003 Document ID: UG-4008 Version: 1.30 2006.07.04 Dansk UG-4008 - Dynamicweb Exchange Opsætning, Outlook 2003 JURIDISK MEDDELELSE Copyright 2005-2006

Læs mere

- så er livet lidt lettere!

- så er livet lidt lettere! - så er livet lidt lettere! Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren...2 Aktivering af Windows licens...2 Installation af styresystem...3 Kør Windows Update...3 Backupprocedurer...4 Vedligehold...5

Læs mere

Softwareopdateringer Brugervejledning

Softwareopdateringer Brugervejledning Softwareopdateringer Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Produktbemærkning Denne brugervejledning

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Installering af Microsoft Office... 2 Oplysninger inden installeringen... 2 Installering af Microsoft Office... 3 Introduktion...

Læs mere

Manual til AVG Antivirus

Manual til AVG Antivirus Manual til AVG Antivirus Det anbefales, at alle brugere benytter sig af et antivirus-program. Formålet med programmet er at forhindre din computer i at blive smittet med virus. Virus-inficerede computere

Læs mere

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE DEL DET HELE I denne artikelserie lærer du de bedste og letteste metoder til at dele filer, printere og internetforbindelse med andre både på dit netværk i hjemmet og via internettet. Del filer i hjemmet

Læs mere

1. Indledning. 1.1 Hvad er Avira DE-Cleaner? 1. Indledning. 1. 1. Hvad er Avira DE-Cleaner? 1.2. Systemforudsætninger. 2. Download af Avira DE-Cleaner

1. Indledning. 1.1 Hvad er Avira DE-Cleaner? 1. Indledning. 1. 1. Hvad er Avira DE-Cleaner? 1.2. Systemforudsætninger. 2. Download af Avira DE-Cleaner 1. Indledning 1. 1. Hvad er Avira DE-Cleaner? 1.2. Systemforudsætninger 2. Download af Avira DE-Cleaner 3. Søgning efter skadelig software og rensning af systemet 3.1. Finding af skadelig software 3.2.

Læs mere

ESET ENDPOINT SECURITY TIL ANDROID

ESET ENDPOINT SECURITY TIL ANDROID ESET ENDPOINT SECURITY TIL ANDROID Installationshåndbog og brugervejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument Indhold 1. Installation...3 af ESET Endpoint Security 1.1 Installation...3

Læs mere

Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista

Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista Beskrivelse af fejlen Salmebogen på CD-ROM har visse problemer med at fungere i Internet Explorer

Læs mere

Indhold. Introduktion 3

Indhold. Introduktion 3 Brugerhåndbog i Indhold Introduktion 3 McAfee SecurityCenter...5 Funktioner i SecurityCenter...6 Brug af SecurityCenter...7 Løse eller ignorere beskyttelsesproblemer...17 Arbejde med alarmer...21 Vise

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Funktionsbeskrivelse af Telenor Dialer... 5 Telenor Dialer OneNumber Mobile... 6 Telenor Dialer OneNumber.... 6 Installation af Telenor Dialer...

Læs mere

1. Du bliver mødt af denne boks. Klik på Gem, og gem filen et sted hvor du kan finde den igen.

1. Du bliver mødt af denne boks. Klik på Gem, og gem filen et sted hvor du kan finde den igen. Ewido hed programmet tidligere, nu hedder det AVG Antispyware og er et program, som først og fremmest skal holde trojanske heste ude fra din maskine. Derudover, beskytter programmet dig mod en hel del

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

STOFA VEJLEDNING INSTALLATIONSVEJLEDNING TIL STOFA SAFESURF

STOFA VEJLEDNING INSTALLATIONSVEJLEDNING TIL STOFA SAFESURF STOFA VEJLEDNING INSTALLATIONSVEJLEDNING TIL STOFA SAFESURF Hvad kræver Stofa SafeSurf af min computer? Understøttede platforme Windows 8 Windows 8 Pro Windows 7 (alle udgaver) Windows Vista (alle udgaver)

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugerhåndbog Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Tastevejledning Windows XP

Tastevejledning Windows XP Tastevejledning Windows XP Tastevejledningen dækker den danske udgave af Windows XP. Der er taget udgangspunkt i en standard installation, hvor der ikke er foretaget tilpasninger i skærmopsætning, valg

Læs mere

Brugervejledning. Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Personlig firewall ESET Antispam

Brugervejledning. Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Personlig firewall ESET Antispam Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Personlig firewall ESET Antispam Ny generation af NOD32-teknologi Brugervejledning vi beskytter dine digitale verdener indhold

Læs mere

Brugervejledning. (bruges med produktversion 4.2 eller senere) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008

Brugervejledning. (bruges med produktversion 4.2 eller senere) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Brugervejledning (bruges med produktversion 4.2 eller senere) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Indhold 1. ESET Smart Security 4...4 1.1 Nyheder... 4 1.2 Systemkrav... 5 2. Installation...6

Læs mere

Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M

Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M Denne vejledning forklarer, hvordan Expressinstallation foretages med NETGEAR Smart Wizard og separat Windows-driverinstallation. Bemærk:

Læs mere

Trådløs (kun udvalgte modeller)

Trådløs (kun udvalgte modeller) Trådløs (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft og Windows er amerikanskregistrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation. Bluetooth

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

BAT Installationsvejledning. Version 1.0

BAT Installationsvejledning. Version 1.0 BAT Installationsvejledning Version 1.0 Oktober 2013 1 BAT Installationsvejledning Indledning Denne vejledning er rettet til den IT ansvarlige på de uddannelsessteder, der skal anvende BAT systemet. Vejledningen

Læs mere

DETALJERET TRIN-FOR-TRIN GUIDE TIL AT OPDATERE DIN VERSION AF MAMUT BUSINESS SOFTWARE FRA VERSION 8.0 ELLER NYERE

DETALJERET TRIN-FOR-TRIN GUIDE TIL AT OPDATERE DIN VERSION AF MAMUT BUSINESS SOFTWARE FRA VERSION 8.0 ELLER NYERE Mamut Business Software INSTALLATIONSGUIDE Opdatering af dit Mamut-system DETALJERET TRIN-FOR-TRIN GUIDE TIL AT OPDATERE DIN VERSION AF MAMUT BUSINESS SOFTWARE FRA VERSION 8.0 ELLER NYERE Mamut kundskabsserie,

Læs mere

Indhold. McAfee Total Protection 3

Indhold. McAfee Total Protection 3 Brugerhåndbog i Indhold McAfee Total Protection 3 McAfee SecurityCenter...5 Funktioner i SecurityCenter...6 Brug af SecurityCenter...7 Løse eller ignorere beskyttelsesproblemer...17 Arbejde med alarmer...21

Læs mere

Manual for installation og brug af Bullguard

Manual for installation og brug af Bullguard Manual for installation og brug af Bullguard af Anette Behrendt Copyright 2007 og alle rettigheder forbeholdt. Først et par ord om programmet Bullguard og min oplevelse af programmet. Det er et dansk antivirus-program,

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning MFC-8220 Windows Vista / 7 Installationsvejledning Før du kan bruge maskinen, skal du sætte hardwaren op og installere driveren. Læs Hurtiginstallationsvejledningen og denne Windows Vista / 7 Installationsvejledning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vokal Command v.1 manual

Indholdsfortegnelse. Vokal Command v.1 manual Indholdsfortegnelse Installation... 2 Første gang programmet startes...7 Konfiguration... 7 Hvad er en kommando... 8 Fonetisk forskel... 8 Gemme dine indstillinger...9 Træning af kommando... 9 Avanceret

Læs mere

Mamut Anlægsregister Introduktion

Mamut Anlægsregister Introduktion Mamut Anlægsregister Introduktion This program includes software developed by Skybound Software (http://www.skybound.ca) Mamut Anlægsregister INDHOLD 1 OM MAMUT ANLÆGSREGISTER... 1 2 INSTALLATION... 2

Læs mere

Indhold. McAfee VirusScan 3. Ordliste 99. Om McAfee 113. Indeks 126

Indhold. McAfee VirusScan 3. Ordliste 99. Om McAfee 113. Indeks 126 Brugerhåndbog i Indhold McAfee VirusScan 3 McAfee SecurityCenter... 5 Funktioner i SecurityCenter... 6 Brug af SecurityCenter... 7 Opdatere SecurityCenter... 13 Løse eller ignorere beskyttelsesproblemer...

Læs mere

Installation af Message Broadcasting. Følg instruktionerne på Epson webstedet for downloading og installation.

Installation af Message Broadcasting. Følg instruktionerne på Epson webstedet for downloading og installation. Message Broadcasting Message Broadcasting er et plug-in for EasyMP Monitor. Administratorer kan bruge dette plug-in til at sende meddelelser eller beskeder til en eller flere projektorer eller alle projektorerne

Læs mere