TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG?"

Transkript

1 TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG? Toshiba EasyGuard er den bedste vej til større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse og nem tilslutning. Mobile brugere har forskellige sikkerhedsbehov, hvad enten de er studerende, professionelle på farten eller erfarne globetrotters, der har behov for tilslutning fra fjerne steder. Toshiba har skræddersyet det brede udvalg af Toshiba EasyGuard-komponenter til dine specifikke mobile behov. Denne artikel vil hjælpe dig med at fastslå, hvilken bærbar Toshiba EasyGuard-pc der er den rette for dig. Til den mobile bruger, der arbejder på og uden for kontoret. Til brugere, der har behov for såvel større datasikkerhed som større og tilslutningsmuligheder. Til brugere, der kræver større systembeskyttelse og datasikkerhed i et let format.

2 Toshiba EasyGuard: på farten En dag i den mobile brugers liv Toshiba EasyGuard beskytter din bærbare pc mod risici i hverdagen med XD-Bit til systembeskyttelse mod skadelige filer, komponenter i robust design og ConfigFree(tm) til nem tilslutning. Du kommer muligvis på kontoret og forlader det mange gange i løbet af en typisk arbejdsdag. Om morgenen skal du have den bærbare pc med fra dit kontor til et mødelokale for at give en præsentation under et projektmøde. Om eftermiddagen forbereder du dig til et kundemøde i bilen, hvor du henter de seneste analysetal fra internettet. Senere på dagen skal du dele filer med de andre på teamet. Ændringer af et dokument i sidste øjeblik kræver, at du bruger en anden tilslutningsprofil til at oprette forbindelse til kontorets netværk hjemmefra. Toshiba EasyGuard beskytter dig hele dagen, mens du er på farten. Robuste designfaktorer beskytter den bærbare pc, når du bevæger dig fra sted til sted. XD-Bit beskytter følsomme data, når du opretter forbindelse til internettet og modtager filer fra eksterne kilder. Tilslutning fra hvor som helst - hjem eller kontor - er helt problemfri. Tecra A3 Tecra A4 Som alternativ til en stationær pc giver Tecra A3 dig total på kontoret eller i hjemmet. Med Widescreen-skærmen på Tecra A4 har du adgang til delt skærmvisning til præsentationer eller visning af film i god kvalitet når som helst og hvor som helst. Tecra A5 Tecra S2 ConfigFree Summit-funktionerne muliggør fildeling og forbedret kommunikation på dit team. Med Tecra S2 har du altid adgang til højtydende databehandling med Toshiba EasyGuards sikkerheds- og databeskyttelse.

3 Toshiba EasyGuard: højtydende Toshiba EasyGuard tilbyder større datasikkerhed med TPM (Trusted Platform Module), VACF (Visual Access Control Filter) til privat brug, fingeraftrykslæser og timer til beskyttelse mod tyveri. Fortroligt: Beskyt fortrolige data Forestil dig, at den tid, du havde planlagt at bruge på en præsentation, mens du venter i lufthavnen, ombord på flyet eller på en café, forsvinder ud i den blå luft pga. den nysgerrige person, som sidder ved siden af dig. Det er nu enkelt at sikre produktiviteten, når du er på farten, med Toshiba EasyGuards sikkerhedsfunktioner. VACF, eller Viewing Angle Control Filter, reducerer den bærbare pc s betragtningsvinkel fra siden, hvilket giver dig ro og fred til at arbejde med følsomme data på offentlige steder. Tecra M3 Med Tecra M3 kan du maksimere produktiviteten på offentlige steder, mens du er beskyttet af Toshiba EasyGuards sikre funktioner. Tablet PC-ydeevne med TPM giver større datasikkerhed Med Tablet PC er kommer forskerne mere ud af laboratoriet og ud i marken. Som forsker eller konsulent kan du nu udvikle ideer med tabletpennens funktionalitet på biblioteket, i toget eller på kontoret. Toshiba EasyGuard er med til at beskytte ideer under udvikling med sikkerhedsfunktioner som TPM, eller Trusted Platform Module, der er en enestående sikkerhedskombination af software og hardware. Der er ingen grund til at undertrykke din kreativitet af sikkerhedshensyn. Med Toshiba EasyGuard er dine data altid beskyttet, mens du er på farten. Tecra M4 Tecra M4 giver dig total med ekstra databeskyttelse.

4 Toshiba EasyGuard: højtydende Toshiba EasyGuard tilbyder større datasikkerhed med TPM (Trusted Platform Module), VACF (Visual Access Control Filter) til privat brug, fingeraftrykslæser og timer til beskyttelse mod tyveri. Kun autoriseret adgang: Beskyttelse mod tyveri Kan du huske den sidste gang, din bærbare pc var ude af syne? Måske var det hos en kunde eller i et kaotisk øjeblik på en rejse. Hvis du har følsomme data på din bærbare pc, kan disse situationer udvikle sig til et mareridt for store eller mellemstore virksomheder. Jo oftere du bruger den bærbare pc uden for et sikkert miljø, jo mere skal du overveje at beskytte den. Med Toshiba EasyGuards fingeraftrykslæser og beskyttelse mod tyveri kan du være sikker på, at du er den eneste, der har adgang til pc ens system, og at dine data er sikre. Tecra S3 Toshiba EasyGuards beskyttelse mod tyveri sikrer Tecra S3, selv når den er ude af syne.

5 Toshiba EasyGuard: ultrabærbarhed Toshiba EasyGuard tilbyder større systembeskyttelse til ultrabærbare pc er med RAID 1 til dataspejling, stødabsorberingssystem, spildsikret tastatur og fingeraftrykslæseren. Maksimal oppetid: Beskyt dine data med RAID Sommetider føler du, at du skal være alle steder samtidigt. Ud over maksimal produktivitet har du behov for fuld adgang til aktuelle data, når du er på farten. Få størst mulig udbytte af tiden mellem møder og ombord på fly. Den bærbare pc s dagligdag er lige så hektisk som din. Toshiba EasyGuard tilbyder et højt niveau af ydeevne og beskyttelse med RAID 1, der leverer dataspejling når som helst og hvor som helst. Portégé S100 Portégé S100 understøtter dataspejling, fejltolerance og høj ydeevne med RAID 1. Design til beskyttelse mod uheld: Robust og mobil databehandling Din bærbare pc udsættes for hårde knubs i hverdagen. Måske spiser og drikker du, mens du er på farten og foretager de sidste forberedelser til en præsentation. Men harmløs multi-tasking kan medføre et katastrofalt spild af væske og forårsage tab af data. På samme måde kan det beskadige den følsomme harddisk, hvis du arbejder i en bil eller en bus på en ujævn vej. Med Toshiba EasyGuards design til beskyttelse mod uheld kan du beskytte den bærbare pc mod uheld i hverdagen med HDD-beskyttelse, stødabsorbering og spildsikret tastatur. Portégé M300 Portégé M300 er udstyret med Toshiba EasyGuards designfunktioner til beskyttelse mod uheld, hvilket sikrer dig bekymringsfri mobil databehandling.

6 Toshiba EasyGuard: ultrabærbarhed Toshiba EasyGuard tilbyder større systembeskyttelse til ultrabærbare pc er med RAID 1 til dataspejling, stødabsorberingssystem, spildsikret tastatur og fingeraftrykslæseren. Sikkerhed til slanke og lette bærbare pc er Den slanke og lette bærbare pc den perfekte måde at undgå skuldersmerter og klodset håndbagage ombord på fly for den garvede forretningsrejsende. Den ultrabærbare pc passer til alle tasker eller bæretasker, og har behov for effektive funktioner til sikkerhed og databeskyttelse. Med fingeraftrykslæseren til entydig identifikation, TPM til sikring af følsomme systemoplysninger og HDD-beskyttelse mod det uforudsigelige aspekt af mobilt arbejde tilbyder Toshiba EasyGuard en høj standard af sikkerhed for Toshibas ultrabærbare serie. Portégé R200 Portégé R200 giver dig det ultimative inden for Toshiba EasyGuard-sikkerhed samt ultrabærbarhed. Mobilitet i din håndflade Ultrabærbarheden betyder ikke, at du giver afkald på sikkerheden eller databeskyttelsesfunktionerne. applikationer kan fås i et ultralet design, der giver adgang til data og problemfri tilslutning. Forestil dig en bærbar pc, der kan ligge i din håndflade. Forestil dig så, at du taber pc en. Den lille bærbare pc, der passer til en jakkelomme eller en pung, har behov for det bedste inden for systembeskyttelse. Med Toshiba EasyGuard-komponenter som fingeraftrykslæseren og HDD-beskyttelse er ultrabærbare pc er lige så sikre som alle andre Toshiba-serier. Libretto U100 Den lille og kompakte Libretto U100 går ikke på kompromis med sikkerhed og databeskyttelse. Den er udstyret med en fingeraftrykslæser og funktioner til HDD beskyttelse.

7 Ultrabærbarhed Tecra A3 Tecra A4 Tecra A5 Tecra S2 Tecra M3 Tecra M4 Tecra S3 Udvalgte Toshiba EasyGuard-funktioner Portégé S100 Portégé M300 Portégé R200 Libretto U100 Udvalgte Toshiba EasyGuard-funktioner* Execute Disable Bit (XD-BIT) Holdbart design ConfigFree TPM (Trusted Platform Module) VACF (Visual Access Control Filter) Fingeraftrykslæser Tyverisikringstimer Udvalgte Toshiba EasyGuard-funktioner Toshiba RAID-understøttelse Stødabsorberende konstruktion Spildsikret tastatur Fingeraftrykslæser *Bemærk, at funktionerne i Toshiba EasyGuard kan variere afhængigt af den bærbare computer. Kontakt en autoriseret Toshiba-forhandler for at få yderligere oplysninger.

Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1. Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT -

Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1. Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT - Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1 Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT - Kursusmodel 1 - Mål Kursusmodulet til Toshiba EasyGuard-oversigten

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

MOBIL DATABEHANDLING UDEN PROBLEMER MED TOSHIBA EASYGUARD. Det samlede billede

MOBIL DATABEHANDLING UDEN PROBLEMER MED TOSHIBA EASYGUARD. Det samlede billede MOBIL DATABEHANDLING UDEN PROBLEMER MED TOSHIBA EASYGUARD Toshiba EasyGuard er den bedste vej til større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse og nem tilslutning. Denne næste generation af databehandling

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard: i brug Toshiba EasyGuard i brug: portégé m400 DEN ULTRABÆRBARE TABLET PC, DER KLARER DET HELE. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at

Læs mere

Indkøbsguide til bærbare pc'er til erhvervslivet

Indkøbsguide til bærbare pc'er til erhvervslivet Indkøbsguide til bærbare pc'er til erhvervslivet Indkøbsguide til bærbare pc'er til erhvervslivet Toshiba tilbyder en lang række bærbare pc'er til erhvervslivet, som er udviklet til at opfylde behovene

Læs mere

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION Toshiba-FUNKTION TILBAGE TIL SKOLEN TILBAGE TIL SKOLEN KØBERVEJLEDNING Uanset om der er tale om en studerende, en lærer eller en skole, der skal købe udstyr til et klasselokale, tilbyder Toshiba et stort

Læs mere

TILSLUTNINGSMULIGHEDER

TILSLUTNINGSMULIGHEDER BESKYTTELSE BRUGERVENLIGHED TILSLUTNINGSMULIGHEDER SIKKERHED NYTÆNKNING TIL ERHVERVSLIVET Toshiba EasyGuard gør det let for dig at bruge computer, når du er på farten med arbejdet, og giver dig enestående

Læs mere

TEKNISK ARTIKEL MERE END DATASIKKERHED MERE END DATASIKKERHED

TEKNISK ARTIKEL MERE END DATASIKKERHED MERE END DATASIKKERHED TEKNISK ARTIKEL MERE END DATASIKKERHED MERE END DATASIKKERHED TECH-2005-09-Data-Security-DK 1 TPM (TRUSTED PLATFORM MODULE, PÅLIDELIGT PLATFORMSMODUL) REPRÆSENTERER DET NYESTE INDEN FOR SIKKERHEDSTEKNOLOGIER.

Læs mere

TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 FØJ TIL MINE SAMMENLIGNINGER

TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 FØJ TIL MINE SAMMENLIGNINGER TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 Windows 10 Pro 64-bit 6. generation Intel Core i5-6200u processor med Intel Turbo Boost Technology 2.0 35,6 cm (14,0"), Toshiba ikke-refleksiv, fuld HD TFT-skærm

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Toshiba og Intel: spændende, personlig digital underholdning på farten

Toshiba og Intel: spændende, personlig digital underholdning på farten Teknisk artikel Toshiba og Intel Toshiba og Intel: spændende, personlig digital underholdning på farten Drevet af Intel Centrino Duo-mobilteknologi Toshiba har udviklet nye bærbare pc er, så du kan få

Læs mere

Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv

Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv Tech-Brief-2006-02-NAPA-DA I erhvervslivet er den bærbare pc i dag det essentielle mobilitetsværktøj til produktion og kommunikation. Det værktøj

Læs mere

For bedre at kunne forstå virksomhedernes fordele ved mobile arbejdspladser, behandles tre vigtige områder i denne hvidbog:

For bedre at kunne forstå virksomhedernes fordele ved mobile arbejdspladser, behandles tre vigtige områder i denne hvidbog: HVIDBOG Den største værdi for virksomheden med kvalitet fra Toshiba Den bedste forretnings-værdi med kvalitet fra Toshiba For virksomheder, der arbejder på at opnå nye konkurrencemæssige fordele eller

Læs mere

Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger?

Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger? artikel Nu kommer bredbånds-wwan Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger? Problemfri højhastighedsforbindelse er i stadig stigende grad blevet nøglen til

Læs mere

Dell byder foråret velkommen, med ekstra gode priser!

Dell byder foråret velkommen, med ekstra gode priser! Dell byder foråret velkommen, med ekstra gode priser! 2.637,- 2.690,- 3.873,- 3.990,- Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk og Windows 8 PRO Dells nye 8 Tablet med 64GB SSD disk. Venue 8 Pro 8 HD Touch

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Der tages forbehold for prisændringer vedr. udefra kommende faktorer, samt forbehold for udgåede varer. sommer 2019

Der tages forbehold for prisændringer vedr. udefra kommende faktorer, samt forbehold for udgåede varer. sommer 2019 Lenovo V130 994237752 Intel Celeron N4000 1.1/2.6 GHz 14" LED baglys 1366 x 768 / HD 128Gb SSD Intel HD Graphics 605 Pris kr. 1.949,- incl. moms Lenovo V130 993501528 Intel Pentium Silver N5000 1.1/2.7

Læs mere

HARD DISK CASING 2.5 STORAGE IDE/PATA TO USB 2.0

HARD DISK CASING 2.5 STORAGE IDE/PATA TO USB 2.0 STORAGE SUPPORT HARD DISK CASING 2.5 STORAGE IDE/PATA TO USB 2.0 manual SI-707143 STORAGE SUPPORT HARD DISK CASING 2.5 STORAGE IDE/PATA TO USB 2.0 Ta k f o r d i d u h a r v a l g t a t k ø b e e t I C

Læs mere

Nu kan du ikke. på ude og inde. mærke forskel. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret.

Nu kan du ikke. på ude og inde. mærke forskel. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret. Nu kan du ikke mærke forskel på ude og inde. 3 introducerer Mobilt Bredbånd, der er lige så hurtigt som din opkobling inde på kontoret. 3 har tunet det mobile bredbånd med Turbo3G og er blevet endnu hurtigere.

Læs mere

Gør din virksomhed mobil. med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1

Gør din virksomhed mobil. med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1 Gør din virksomhed mobil med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1 Vi må se det i øjnene: de fleste kunder og medarbejdere er allerede mobile. Ideen om at sidde ved sit skrivebord

Læs mere

Skal din virksomhed ud af starthullerne?

Skal din virksomhed ud af starthullerne? Skal din virksomhed ud af starthullerne? Teknologiløsninger 1 Staples Business Advantage Teknologiløsninger Vi lever i en tid med konstant teknologisk udvikling og innovation. For at følge med skal dit

Læs mere

FYSISK SIKKERHED. Bilag 10-1

FYSISK SIKKERHED. Bilag 10-1 FYSISK SIKKERHED Bilag 10-1 Indholdsfortegnelse 1. FYSISK SIKKERHED... 3 1.1. SIKRE OMRÅDER... 3 1.2. BESKYTTELSE AF UDSTYR... 4 Bilag 10-1 FYSISK SIKKERHED Kunden, side 2 af 6 1. FYSISK SIKKERHED Kundens

Læs mere

EFTERÅR/VINTER kurser

EFTERÅR/VINTER kurser EFTERÅR/VINTER kurser 2015 Nyheder: Digital post - avanceret brug og Sikkerhed Stevns Bibliotekerne Velkommen til endnu en sæson med Internemt! Stevns Kommune - og Stevns Bibliotekerne - byder i efteråret

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

storemore Højkapacitetslager

storemore Højkapacitetslager storemore Højkapacitetslager Få mere at vide om, hvordan du kan få bestilt mere og få masser af underholdning, mens du er på farten Hvad er StoreMore? Toshibas StoreMore er lagerløsningen med stor kapacitet,

Læs mere

HP Hardwaresupport i Servicecenter Afhentning og returnering med dækning af hændelige skader

HP Hardwaresupport i Servicecenter Afhentning og returnering med dækning af hændelige skader HP Hardwaresupport i Servicecenter Afhentning og returnering med dækning af hændelige skader HP Care Pack Services HP Hardwaresupport i servicecenter er en effektiv dør-til-dør service for visse produkter.

Læs mere

HVAD ER MEDIA CENTER EDITION 2005?

HVAD ER MEDIA CENTER EDITION 2005? ARTIKEL MEDIA CENTER EDITION HVAD ER MEDIA CENTER EDITION 2005? MICROSOFT WINDOWS XP MEDIA CENTER EDITION 2005, BEDRE KENDT SOM MCE, LEVERER DET ULTIMATIVE INDEN FOR HJEMMEUNDERHOLDNING TIL COMPUTERBRUGERE.

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Lærer nye styresystemer Installerer programmer som kun kan bruges i ældre versioner

Lærer nye styresystemer Installerer programmer som kun kan bruges i ældre versioner Virtuel PC Fordele/ulemper Fordele: Lærer nye styresystemer Installerer programmer som kun kan bruges i ældre versioner Ulemper: Reserverer RAM (Windows 7) Problemer med at ureglementeret lukke ned Mister

Læs mere

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte!

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte! Digital Wall Display Digital White Board og Digital Easel Digital Media System 700 serie Digital Media System 800 serie Digitale projektorer Overhead projektorer 3M tilbyder unikke løsninger til at gøre

Læs mere

Work Smarter med Office 365 Online kursus

Work Smarter med Office 365 Online kursus Work Smarter med Office 365 Online kursus På dette online kursus gennemgår vi en række af de apps, der indgår i Office 365. Du får en grundig indføring i programmernes værktøjer, hvordan de supplerer hinanden

Læs mere

OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365. De 10 største fordele til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1)

OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365. De 10 største fordele til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) Indhold ved...3 1 Adgang stort set når som helst og hvor som helst...4 2 Ddin virksomhed får et professionelt look

Læs mere

Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom

Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom Lync kan effektivisere mange arbejdsprocesser og øge medarbejdernes produktivitet. Med Polycom s store udvalg af telefoner

Læs mere

Taler Titel. Tablet og laptop i én

Taler Titel. Tablet og laptop i én Taler Titel Tablet og laptop i én Enhedsdilemmaet Jeg vil gerne have en tablet Jeg skal bruge en bærbar pc En serie af enheder, der gør folk mere effektive Optimale brugeroplevelser Klar til virksomhedsbrug

Læs mere

KÆRE MEDARBEJDER OG LEDER

KÆRE MEDARBEJDER OG LEDER Region Hovedstaden 1 KÆRE MEDARBEJDER OG LEDER Adgang til informationer i it-systemer og elektronisk kommunikation er for de fleste medarbejdere i Region Hovedstaden en selvfølgelig del af arbejdsdagen.

Læs mere

Faster is better! Værdien af 4G TELE 2011 Jesper Korsskov

Faster is better! Værdien af 4G TELE 2011 Jesper Korsskov Faster is better! Værdien af 4G TELE 2011 Jesper Korsskov Regeringens bredbåndsmålsætning: 100 Mbit/s til alle i 2020 Hvad skal vi med så høje hastigheder - er der måske nogen, som har efterspurgt det?

Læs mere

Sæt gang i produktiviteten med den nye VAIO S-serie

Sæt gang i produktiviteten med den nye VAIO S-serie Pressemeddelelse Sony 22. februar 2011 Sæt gang i produktiviteten med den nye VAIO S-serie Den slanke og stilfulde 13 notebook fra Sony byder nu på endnu mere kraft i et ultrakompakt design Let og slank

Læs mere

Regeringen, KL og Danske Regioner indgik i 2011 Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi 2011-2015: DEN DIGITALE VEJ TIL FREMTIDENS VELFÆRD.

Regeringen, KL og Danske Regioner indgik i 2011 Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi 2011-2015: DEN DIGITALE VEJ TIL FREMTIDENS VELFÆRD. Brug af eget it-udstyr i skolen Generel vejledning til forældre April 2015 Regeringen, KL og Danske Regioner indgik i 2011 Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi 2011-2015: DEN DIGITALE VEJ TIL FREMTIDENS

Læs mere

Studér denne folder for vores sikkerheds skyld

Studér denne folder for vores sikkerheds skyld Studér denne folder for vores sikkerheds skyld Pas på vores værdifulde viden Vi fremskaffer og formidler viden. Elektronisk, skriftligt og mundtligt. Det er Københavns Universitets væsentligste aktivitet

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

Kære medarbejder og leder

Kære medarbejder og leder Kære medarbejder og leder Adgang til informationer i it-systemer og elektronisk kommunikation er for de fleste medarbejdere i Region Hovedstaden en selvfølgelig del af arbejdsdagen. Hvis vi ikke har adgang

Læs mere

Microsoft Online Services

Microsoft Online Services udgivet: april 2011 Microsoft Online Services Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) De oplysninger, der er indeholdt i dette dokument, repræsenterer Microsoft Corporations

Læs mere

Computer Literacy. En stationær bordmodel. En Bærbar Notebook, Labtop, Slæbbar, Blærebar mm.

Computer Literacy. En stationær bordmodel. En Bærbar Notebook, Labtop, Slæbbar, Blærebar mm. Computer Literacy Computer Literacy handler om at forstå hvad computer (hardware) og software kan gøre. Denne præsentation fokuserer kun på hardware februar 2002 Computerliteracy -hardware (15 dias) 1

Læs mere

Beskyt din forretning

Beskyt din forretning S I K K E R H E D Sikkerhedsløsninger Beskyt din forretning Sikkerhedsløsninger, der omfatter både enheder, netværk og dokumenter Ved at vælge Canon multifunktionsprintere kan du gøre din virksomhed mere

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

\ \ Computerens Anatomi / /

\ \ Computerens Anatomi / / HTX Roskilde - mat-it-prog, 1.4 \ \ Computerens Anatomi / / Introduktion En PC ( personlige computer ) eller computer er bygget op af forskellige komponenter. Vi vil hermed gennemgå størstedelen af computerens

Læs mere

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv.

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv. Michael Halfter Ingerslevsgade 108, st tv 1705 V København d. 19. December 2003 Tilbud, Kabelfri lokalnetværk Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet

Læs mere

Kontakt os i dag. Web: www.toshiba.dk. Tlf: +36 94 45 77. Toshiba anbefaler Windows Vista Business. Satellite. Lad os præsentere

Kontakt os i dag. Web: www.toshiba.dk. Tlf: +36 94 45 77. Toshiba anbefaler Windows Vista Business. Satellite. Lad os præsentere Toshiba anbefaler Windows Vista Business Bærbare Toshiba-pc'ere JulI 09 Opdag PORTÉGÉ R600 Lad os præsentere Tecra R10 Satellite Pro S300/L MONEYBACK GARANTI Portégé R600 er en stilfuld, enestående tynd

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Fuld ydelse på farten med den nye VAIO Y- serie fra Sony

Fuld ydelse på farten med den nye VAIO Y- serie fra Sony Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Fuld ydelse på farten med den nye VAIO Y- serie fra Sony Sony præsenterer en ny serie af kraftfulde og ultraportable 11,6 notebooks med lang batterilevetid Slank

Læs mere

Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien

Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien Salg af servere. Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server Familien Trin 1: Hvem skal købe en Server? Trin 1: Hvem skal købe en Server? Lyt efter nøgle-ord der kan identificiere en kunde der endnu

Læs mere

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS MANUAL NI-707525 DANSK HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Først og fremmest vil vi gerne takke dig, fordi du har købt en ICIDU Homeplug-adapter. Med denne 200 Mbps

Læs mere

Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN

Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN Epsons mødeløsninger BRING MENNESKER, STEDER OG OPLYSNINGER SAMMEN OMDAN PRÆSENTATIONER TIL SAMTALER, IDEER TIL KREATIONER OG EFFEKTIVITET TIL PRODUKTIVITET OPRET, SAMARBEJD OG DEL Folk husker mindre end

Læs mere

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014 Eniro Krak Produktsøgning Tabelrapport Oktober 2014 Materialet er fortroligt og må ikke anvendes uden for klientens organisation uden forudgående skriftligt samtykke fra Radius Kommunikation A/S Indhold

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Academy pakke 1 Online kurser

Academy pakke 1 Online kurser Academy pakke 1 Online kurser Med Academy pakke 1 får du ubegrænset adgang til alle vores online kurser inden for Office 365. Anvender I Office 365 i din virksomhed, ved du også, at fildeling og samarbejdet

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

ONLINE MØDER / VIDEOKONFERENCER

ONLINE MØDER / VIDEOKONFERENCER ONLINE MØDER / VIDEOKONFERENCER Det Humanistiske Fakultet tilbyder flere forskellige værktøjer, hvorved du kan holde online møder med dine kollegaer eller studerende. Du har mulighed for at holde mødet

Læs mere

Sekundær persona og scenarie for Michael Christiansen og hans spøgelsesven

Sekundær persona og scenarie for Michael Christiansen og hans spøgelsesven Sekundær persona og scenarie for Michael Christiansen og hans spøgelsesven Forretningsmanden Michael Christiansen er 39 år. Han er oprindeligt uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Herning, men gennemførte

Læs mere

Få mest muligt ud af din it med tilbehør fra Dell

Få mest muligt ud af din it med tilbehør fra Dell Få mest muligt ud af din it med tilbehør fra Dell Uanset om du er på kontoret, derhjemme eller på farten, giver Dells udvalg af anbefalet tilbehør dig følgende fordele: Tilgængelige ressourcer fra én samlet

Læs mere

Ydeevne og kapacitet. Indholdsfortegnelse

Ydeevne og kapacitet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Computer specifikationer Indledning 1. Hypotese 1.1 Første test: 1.1.1 Kommentar: 1.2 Anden test: 1.2.1 Kommentar 1.3 Konklusion 2. Hypotese 2.1 Test 2.1.1 Kommentar 2.2 Konklusion

Læs mere

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 M A N U A L S I - 7 0 7 1 2 8

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 M A N U A L S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 M A N U A L S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

WABCO expert Diagnostics. en løsning for alle diagnosebehov

WABCO expert Diagnostics. en løsning for alle diagnosebehov WABCO expert Diagnostics en løsning for alle diagnosebehov Håndholdt- eller PC baseret løsning WABCO EXpert Diagnostics WABCO - Expert Diagnostics januar 2008 Diagnoseværktøj - alsidigt og med nye muligheder

Læs mere

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Langeland Kommune Sikkerhed i Langeland Kommune Sikkerhed er noget vi alle skal tænke over. Vi behandler følsomme informationer om vores

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Virksomhedens IT afdeling TNM it TNM it er stiftet af Thomas Nejsum Madsen og Peter Søby i 2003. Vi baserer os på et indgående kendskab til landbruget

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

SYNES DU, AT LIVET ER FOR KORT TIL IT, der driller?

SYNES DU, AT LIVET ER FOR KORT TIL IT, der driller? SYNES DU, AT LIVET ER FOR KORT TIL IT, der driller? 1 Tænk hvis det var nemt Teknologi er fantastisk og gør hverdagen meget nemmere men nogle gange driller det bare. Det skal du heldigvis ikke tænke på,

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ikke rigtig der var kun lige et generelt orienteringsmøde om Erasmusophold.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ikke rigtig der var kun lige et generelt orienteringsmøde om Erasmusophold. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Italiensk sprog, litteratur og kultur (2010-2013) Navn på universitet i udlandet: Università degli Studi di Siena Land: Italien Periode: Fra:

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

OPBYG EN STÆRK SIKKERHED, OG START MED ENHEDERNE. Fysiske trusler mod datasikkerheden, og hvordan du forsvarer dig mod dem

OPBYG EN STÆRK SIKKERHED, OG START MED ENHEDERNE. Fysiske trusler mod datasikkerheden, og hvordan du forsvarer dig mod dem OPBYG EN STÆRK SIKKERHED, OG START MED ENHEDERNE Fysiske trusler mod datasikkerheden, og hvordan du forsvarer dig mod dem 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION... 3 KAPITEL 1.... 4 Første forsvarslinje: sikkerhed

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

Hvad skal du vide for at bygge din egen computer?

Hvad skal du vide for at bygge din egen computer? Hvad skal du vide for at bygge din egen computer? Kender du alle de her dele og hvad de gør godt for? Er du mellem 11 og 16 år, og tænker på at sammensætte din egen computer? Så er denne her guide lige

Læs mere

24/7. Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker. www.danfoss.com/solar

24/7. Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker. www.danfoss.com/solar MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker Den nye serie af CLX-overvågningssystemer med ConnectSmart 24/7 realtidsovervågning med ConnectSmart teknologi

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

DIGITAL IT- OG MEDIESTRATEGI FREDENSBORG SKOLE AUGUST 2017

DIGITAL IT- OG MEDIESTRATEGI FREDENSBORG SKOLE AUGUST 2017 DIGITAL IT- OG MEDIESTRATEGI FREDENSBORG SKOLE AUGUST 2017 IT på Fredensborg Skole IT-handleplanen har til formål at sikre, at alle elever får de nødvendige IT-kompetencer. IT og medier er et tværgående

Læs mere

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs.

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. Oplev den seneste generation af kraftfulde HP workstations med NVIDIA grafik. Case Study Mercedes slipper kreativiteten løs med NVIDIA og HP NVIDIA og HP har

Læs mere

Eksamen, terminsprøver og årsprøver med IT

Eksamen, terminsprøver og årsprøver med IT KF 27.02.2011 Eksamen, terminsprøver og årsprøver med IT Side 1 af 6 Eksamen, terminsprøver og årsprøver med IT Tidspunkter 8:00 Eksamenslokalet åbnes 8:00-8:30 Computere + eventuelt tilbehør opsættes

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

Til dig som vil have et indblik i computeren

Til dig som vil have et indblik i computeren Til dig som vil have et indblik i computeren CPU RAM Netkort Lydkort Grafikkort Harddisk Optisk drev Bundkort Køling Strømforsyning Skærm Mus Tastatur Indholdsfortegnelse Fra polfoto.dk Indledning I denne

Læs mere

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR INTRODUKTION Side 9 Møder foregår ikke længere blot i et lokale. Denne vejledning til lynstart tager dig igennem de vigtigste funktioner,

Læs mere

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER 2 Loadingudstyr Kombineres efter behag Ændres efter behov Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige størrelser

Læs mere

One-stop-shop Gorm Simonsen. InspEir 24. september 2013

One-stop-shop Gorm Simonsen. InspEir 24. september 2013 One-stop-shop Gorm Simonsen InspEir 24. september 2013 Region Nordjyllands opgaver Region Nordjylland ca. 13.000 ansatte 4 hospitaler Årligt budget på kr. 10,9 mia ca. kr. 3,4 mia i indkøb ca. 70-100 offentlige

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-: En 2-i- computer som tilpasser sig til dig En laptop med alle kendte funktioner og en fleksibel laptop i en enhed på 22.6 cm (8.9 ) til en overkommelig pris

Læs mere

De følgende spørgsmål handler om forskellige aspekter af digitale medier og elektronisk udstyr som fx stationære computere, bærbare computere,

De følgende spørgsmål handler om forskellige aspekter af digitale medier og elektronisk udstyr som fx stationære computere, bærbare computere, De følgende spørgsmål handler om forskellige aspekter af digitale medier og elektronisk udstyr som fx stationære computere, bærbare computere, notebooks, smartphones, tablets, mobiltelefoner uden internetadgang,

Læs mere

Videregående pc-vejledning

Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Videregående pc-vejledning Modul 01: Introduktion Din pc 1 Vi vil behandle brugen af en god, gammel pc det kan være en stationær pc eller en bærbar pc også kaldet en laptop Vi vil ikke behandle

Læs mere

Opgaver til modul 1. Grundlæggende informationsteknologi

Opgaver til modul 1. Grundlæggende informationsteknologi Opgaver til modul 1 Grundlæggende informationsteknologi Opgaverne svarer i indhold og sværhedsgrad til dem, der stilles ved prøven til PC-kørekort. Når du har gennemarbejdet teksterne, bør det ikke tage

Læs mere

Mobilt Bredbånd. Installationsguide

Mobilt Bredbånd. Installationsguide Mobilt Bredbånd Installationsguide 1 Indledning ZTE MF110 USB-modemmet er et 3G USB-modem til brug i mobile netværk. Det understøtter microsd-kort og ekstern antenne til lagring af data og optimal ydeevne.

Læs mere

Svendeprøve Projekt Tyveri alarm

Svendeprøve Projekt Tyveri alarm Svendeprøve Projekt Tyveri alarm Påbegyndt.: 8/2-1999 Afleveret.: 4/3-1999 Projektet er lavet af.: Kasper Kirkeby Brian Andersen Thomas Bojer Nielsen Søren Vang Jørgensen Indholds fortegnelse 1. INDLEDNING...3

Læs mere

De følgende spørgsmål handler om forskellige aspekter af digitale medier og elektronisk udstyr som fx stationæ re computere, bæ rbare computere,

De følgende spørgsmål handler om forskellige aspekter af digitale medier og elektronisk udstyr som fx stationæ re computere, bæ rbare computere, De følgende spørgsmål handler om forskellige aspekter af digitale medier og elektronisk udstyr som fx stationæ re computere, bæ rbare computere, notebooks, smartphones, tablets, mobiltelefoner uden internetadgang,

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

Kære kollega. De 10 Bud er vores fælles leveregler, når det gælder it-sikkerhed.

Kære kollega. De 10 Bud er vores fælles leveregler, når det gælder it-sikkerhed. Kære kollega I Odense Kommune prioriterer vi it-sikkerheden højt. Det er vores fælles opgave at sikre, at vi håndterer borgernes og virksomhedernes fortrolige informationer på sikker vis. De 10 Bud er

Læs mere