G U D. Dette SVAR har Hanne Leffler. modtaget. under tankeinspiration. den 2. oktober 2000 af. G U D s TJENER nummer 10 RAFAEL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "G U D. Dette SVAR har Hanne Leffler. modtaget. under tankeinspiration. den 2. oktober 2000 af. G U D s TJENER nummer 10 RAFAEL"

Transkript

1 I denne Redegørelse forklarer G U D, hvad der ville ske, hvis G U D lod sig føde på Jorden som menneske?..... GUD's TJENER RAFAEL giver derefter på Sin og TJENERNES vegne en Beskrivelse af, hvordan alt i UNIVERSET var afhængig af G U D's fulde tilstedeværelse overalt!!... Til sidst taler en Præst om emnet, og G U D svarer! TTT h Dette SVAR har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 2. oktober 2000 af G U D z og G U D s TJENER nummer 10 RAFAEL Z Side 1 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

2 HVAD VILLE DER SKE, HVIS G U D LOD SIG FØDE PÅ JORDEN SOM MENNESKE? G U D: I Tidens løb har talrige mennesker været overbevist om, at JEG som er dén, menneskene kalder G U D, har ladet sig føde på Jorden, og mange er i vore dage overbeviste om, at Sathya Sai Baba er G U D, der har lade sig føde på Jorden for at lære menneskene Næstekærlighed. De utallige materialisationer, som Sai Baba er i stand til at fremdrage af den rene luft, underbygger denne påstand. Dette spørgsmål ønsker JEG at besvare her: Talrige mennesker har ment og mener, at JEG HIMLENS G U D personligt har ladet MIG føde på Jorden i et Menneskes Skikkelse. JEG er glad for nu at kunne bringe denne vildfarelse ud af verden! Ingensinde har JEG UNIVERSETS SKABER ladet mig føde som Menneske, og JEG ønsker her at gøre rede for, hvilke umådelige Konsekvenser, dette ville have medført. z z z I de 5 millioner år, der har været mennesker på Jorden, har der foruden menneskene altid befundet sig talrige Engle på Jorden i den hensigt at drage menneskene ud af den Mørkets og Syndens Verden, de befandt sig i. For år siden skete der en Katastrofe! Side 2 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

3 Mine ældste faldne Børn blev enige om med ARDORS dvs. Djævelens hjælp at lade sig inkarnere på Jorden, og disse har lige indtil 1988 søgt at drage menneskene ned i Mørket, I Synd og Ugerninger og lært dem at føre Krig og selv gået forrest, når Slagene skulle udkæmpes. Når et barn fødes til Jorden har det ingen erindring med sig. Dets bevidsthed vågner først, efterhånden som det bliver ældre, som alle er bekendt med. Et menneske er også meget begrænset både hvad angår overblik, hukommelse og viden om sin egen situation, og endnu en ting, som er meget vigtig, - et menneskes formåen er meget lille og begrænset til den verden og de ting, der omgiver dette menneske. En sådan tilværelse er aldeles uforenelig med dét, JEG er G U D. Fra JEG opstod som LYSETS BEHERSKER og MØRKETS BESEJRER, har intet i UNIVERSET undgået Min Opmærksomhed. Efter SKABELSEN af Mine Engle har JEG fulgt alt, hvad der er hændt for disse Engle. JEG har fulgt dem i Glæde og Lykke, - og i den dybe Sorg, de alle følte, da lidt under halvdelen af Mine Børn faldt for Mørket og forlod MIT RIGE. JEG har fulgt disse faldne Engle i alle de 25 millioner år, de var bundet til Mørket og Helved-Sfæren. Hvert sekund af disse 25 millioner år har JEG l i d t med dem, følt med dem og håbet, at de en dag vendte tilbage til Lyset og MIG igen. Da JEG knyttede en Gnist af Mit eget flammende Væsen til disse Engles elendige Skabninger på Jorden, grundlagde JEG Menneskeheden, hvis milliarder af Væsener alle som een er Side 3 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

4 omfattet af MIN Uendelige Kærlighed og dybe Omsorg. µ µ µ µ Fra de første mennesker blev sat på Jorden og til i dag, har JEG uafbrudt fulgt deres mindste skridt. - JEG har fulgt dem i Glæde, fulgt dem i Sorg, og været den øverste Leder af alle de utallige inkarnationer, disse mennesker måtte gennemgå. JEG har bestandig udmålt, hvor lang Hvile- og Læretid den enkelte menneskeånd skulle tilbringe i Sfærerne, inden han eller hun atter skulle inkarneres på Jorden; - og når de vendte tilbage efter deres inkarnation, har JEG fulgt dem under deres Selvgranskningstid, og derefter stillet dem de spørgsmål, JEG ønskede at få besvaret vedrørende den nylig overståede inkarnation. JEG taler med tusindvis af menneskeånder, og disse samtaler foregår uafbrudt altså også i dette øjeblik og de vil ikke stoppe, før den sidste menneskeånd har fuldført sin sidste inkarnation på Jorden. Men JEG har andre opgaver som UNIVERSETS ØVERSTE MAGT. JEG er dén, der holder alle tråde i det hele UNIVERS samlet i MIN BEVIDSTHED. Alle Love for LYSET såvel som for MØRKET fastholder JEG i MIN TANKE, og det Tidens Kredsløb, JEG i kraft af MIN VILJE samtidig med UNIVERSETS SKABELSE satte i gang betyder, at Tiden vil fortsætte sin fart gennem UNIVERSET, og da dette UNIVERS er fuldstændig kuglerundt, vil dette sige, at Tiden aldrig nogensinde vil stoppe - men fortsætte sin bane i Al Evighed. De baner, Planeterne følger rundt om de forskellige sole, er ligeledes Kredsløb, JEG i kraft af MIN VILJE har sat i gang. Side 4 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

5 Men også andre Kredsløb hviler i MIN TANKE, - Kredsløb, som aldrig nogensinde må brydes! N O Da JEG fremstod som G U D, satte JEG i kraft af MIN VILJE Lysæteren i et evigt, ubrydeligt Kredsløb igennem MIT FLAMMENDE VÆSEN. Samtidig tvang JEG i kraft af MIN VILJE Mørkeæteren til at følge dette LYSETS KREDSLØB som en bestandig Understrøm. Dette MØRKE svinder og svinder, og engang om Tidsevigheders Tidsevigheder vil UNIVERSET være totalt renset for al MØRKE. LYSET så vel som MØRKET består af fine partikler. For MØRKETS vedkommende større, - og for LYSETS vedkommende mindre partikler stigende til yderst fine partikler, der i MIT RIGE når sit højeste svingningstal. R R Lad os antage, at JEG en dag ønskede at lade mig føde på Jorden som Menneske for at bringe menneskene Kærligheds-Budskabet. Dette ville have forskellige uoprettelige Konsekvenser. Fx ville der ske det, at samtlige menneskeånder ville mangle de spørgsmål, JEG stiller hver enkelt af dem efter endt inkarnation, lige såvel som udmålingen af den Hvile- og Læretid i Sfærerne, der kan tilkomme hver enkelt ville mangle, og alt dette ville i løbet af Side 5 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

6 megen kort tid bringe totalt kaos i alle Sfærerne. Men det var ikke det eneste, der ville blive kaos i. Alle de Love, der konstant fastholdes i MIN TANKE, ville ophøre med at fungere, - og hvad det ville afstedkomme, skal JEG her redegøre for: Solen ville øjeblikkelig slukke sit lys, og alt liv på Jorden ville i samme sekund dø Alt i UNIVERSET ville øjeblikkelig gå i stå, fordi den Kraft, der bestandig fastholdt alt i SIN TANKE, befandt sig på Jorden som menneske. Men den største Konsekvens ville være, at hele MIN SKABELSE øjeblikkeligt ville ophøre med at eksistere, fordi dén, der uden ophør fastholdt alle Væsener i SIN TANKE, havde sluppet Styringen af denne TANKE, fordi denne G U D var blevet Menneske på Jorden. Hvert sekund døgnet rundt er der tusinder af mennesker, der beder Bønner til MIG, og så vidt det er gørligt opfylder JEG disse Menneskers Bøn, - men selv i tilfælde, hvor hjælpen ikke kommer nøjagtigt, som den bedende forestiller sig det, vil JEG alligevel sørge for, at disse mennesker bliver bønhørt blot på en anden måde, og i alle tilfælde vil JEG yde de pågældende mennesker fornyet styrke, kraft og mod, så de bedre bliver i stand til at klare Kampen i den jordiske Mørkeverden. Hvis Mine Børn på Jorden skulle mangle en SKABER, de kunne Side 6 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

7 henvende sig til, og som uafbrudt lyttede til dem og hjalp dem, ville en generel Fortvivlelse gribe størstedelen af menneskene. Som G U D som ALTETS SKABER og som DEN ØVERSTE I UNIVERSET bærer JEG Al VISDOM og AL MAGT I MIT SIND, og MIN KÆRLIGHED til alle Mine mange Børn er UENDELIG Denne KÆRLIGHED strømmer uafbrudt fra MIG til ethvert af Mine Børn, og hvis MIN SKABELSE bare eet minut skulle undvære denne evigt udstrømmende KÆRLIGHED, ville der ske dette for Menneskenes vedkommende: Enhver menneskeånd ville føle sig rådvild, og denne Rådvildhed ville snart gå over til dyb Fortvivlelse, som hurtigt ville medføre, at ethvert menneske på Jorden ville opgive Kampen mod Mørket, fordi de manglede det vigtigste af alt i denne Kamp MIN KÆRLIGHED. Hvis Mine Engle skulle mangle denne KÆRLIGHED, så ville det arbejde, de nu udfører for Menneskeheden som Skytsånder, som Hjælpere og Undervisere I Sfærerne meget hurtigt gå helt i stå, og den Fortvivlelse, som ville overgå alt, ville gøre dem ude af stand til at udføre dette for Menneskeheden så vigtige og uundværlige arbejde, - lige som de øjeblikkelig ville stoppe med at lade sig føde på Jorden, fordi de totalt ville mangle den Drivfjeder, der var i stand til at få dem til at forlade deres strålende Verden og gå ned i Jordens Mørke. Disse Engle er så afhængige af MIN KÆRLIGHED, som de har modtaget lige siden deres SKABELSE, at de alle som een ville søge op i MIN HIMMEL, for når de stod over for MIG Side 7 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

8 atter at modtage MIN fuldstændig uundværlige FADERKÆRLIGHED. M e n H I M L E N v i l l e v æ r e t o m!! Dén, der kunne styrke og trøste dem og give dem nyt Mod, befandt sig nede på Jorden som menneske. For MINE TOLV TJENERE ville Konsekvensen af, at de ikke mere kunne få MIG i tale og blive styrket af den MÆGTIGE KÆRLIGHED, der siden Tidernes Morgen har hersket mellem MINE TJENERE og MIG - være, at de, der nu ingen LEDER mere havde, ville blive fuldstændig ude af stand til at varetage det for hele UNIVERSET så vigtige og fuldstændig uundværlige Arbejde, de hidtil har udført. JEG ønsker her, at MIN Tiende TJENER RAFAEL på alle Mine TOLV TJENERE s vegne skal give en beskrivelse af, hvad der ville ske, hvis de skulle mangle deres MESTER og ØVERSTE LEDER i UNIVERSET : G U D z RAFAEL: Jeg RAFAEL G U D S tiende TJENER opfylder her min HERRES Bud om at fortælle Menneskene, hvordan det ville påvirke OS - HANS TJENERE hvis HAN ikke var til stede, så Vi kunne modtage HANS stærke og intensive Påvirkning, når Vi havde brug for det. Side 8 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

9 Vi ville øjeblikkelig savne Vor kære HERRE og MESTER så meget, at det ville kunne mærkes overalt i UNIVERSET. Vi - G U D s TOLV TJENERE har talrige Opgaver, som skal varetages af Os. Én af Vore vigtigste Opgaver er at undervise de milliarder menneskeånder, der befinder sig på Lyskloderne og forberede dem til Livet i G U D s RIGE. Denne Opgave ville det være Os fuldstændig umuligt at udføre, hvis G U D var væk. Resultatet ville overalt på disse Lyskloder blive en tilbundsgående Tristhed, som ville vokse og vokse og til sidst medføre, at alle menneskeånder ville blive så ulykkelige, at kun G U D var i stand til at genskabe den tidligere Glæde, Lykke og Harmoni, der findes blandt disse menneskeånder. Men da G U D befandt sig på Jorden som Menneske, ville ingen være i stand til at trøste alle disse menneskeånder. Mens Menneskene har levet på Jorden, har Vores Opgave været at styrke, vejlede og trøste G U D s Engle, og uden Vor hjælp havde de ikke kunnet gennemføre den Kærlighedsgerning, de startede blandt Menneskene for 5 millioner år siden. Men deres FADER, der skulle have styrket dem, så de valgte det rigtige, v a r d e r i k k e. G U D befandt sig nede på Jorden som Menneske! Men inden Vi var nået så vidt, ville Vi alle G U D s TOLV TJENERE - alle G U D s Engle og alle menneskeånder og Mennesker på Jorden være forsvundet sammen med alt, hvad der befandt sig i UNIVERSET af Kloder, Lysverdener ja, selv G U D og HANS HERLIGHEDSRIGE ville være forsvundet, - fordi den, der er OPRETHOLDEREN af alt dette v a r v æ k! l l l Side 9 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

10 Endnu en ting har Jeg RAFAEL fået lov at afsløre: Alle G U D s Børn Engle og Mennesker er skabt henholdsvis som et mandligt eller et kvindeligt Væsen, - men HIMLENS G U D og UNIVERSETS SKABER består af lige dele Mandligt og Kvindeligt i Sit Væsen. Det ville også af den grund være uden mening, hvis G U D lod sig føde. Af denne beskrivelse givet Menneskeheden må enhver kunne indse det fuldstændigt umulige set fra G U D s SIDE i, at denne ALVISE, ALMÆGTIGE og ALKÆRLIGE SKABER blev et Menneske på Jorden. 2. oktober 2000 G U D 's TJENER RAFAEL - BUDBRINGEREN Z BEKRÆFTET I G U D S NAVN z Hanne Leffler i alt S a n d h e d µ Side 10 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

11 Her taler en Præst om emnet, og G U D svarer! TTT h Dette ANGERS-BUDSKAB har jeg Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 10. april 2008 af Præsten U At være Præst er et vigtigt, ansvarsfuldt og krævende job. Folk, der går i kirke, lytter til, hvad Præsten siger, og derfor må en Præst være meget omhyggelig med, hvad han siger, når han skal gengive noget, der gerne skulle stå til troende og berige menneskene. Man må ikke være overfladisk - men mene det, man siger. Allervigtigst er det, at man har G U D med sig i alt, hvad man gør. Ens tro på G U D skal og må være urokkelig. Jeg er så heldig i dette øjeblik at stå ved det danske Medium Hanne Lefflers side. Hun har ønsket at få mig i tale, fordi hun vil spørge mig om noget. - Værsgo Hanne, jeg er klar til dit spørgsmål: Hanne: I et af vore orienterende Blade læste jeg noget, du har sagt: Jeg gengiver det her: Side 11 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

12 Kun Gud har gjort sig til menneske for vores skyld og taget vores byrder på sig. Det er en udløsning af al mulig trælbundenhed, at åh, her er nogen, som går med mig. Du skal ikke sige lange kedelige bønner, du skal ikke gå lange, lange veje for at komme derhen, du skal ikke dit, du skal ikke dat. Må jeg stille dig et spørgsmål? I dit citat står, at Gud har gjort sig til menneske og taget vore byrder på sig. Medens G U D opholder sig som menneske på Jorden, hvem skal da varetage G U D s anliggender, som bl.a. består i at holde styr på hele Universet og at modtage og bønhøre de Bønner, som bestandig bliver sendt til denne SKABER? Og hvem skal imens holde øje med menneskene på Jorden, og hvad de foretager sig af godt og ondt, så G U D bagefter kan dømme dem retfærdigt? Præsten: Hanne Leffler µ Det er interessant, dét du siger Hanne. - Enhver præst vil sige, at dette har stået i Bibelen, og så må dette være sandt. De har næppe skænket det en tanke, hvad der ville ske, hvis G U D ikke fortsat var den øverste Leder af alt. Jeg må give dig ret i dét, du siger: Hvem skal holde øje med det hele, og hvem skal modtage menneskenes bønner, hvis G U D i mellemtiden har ladet sig føde på Jorden som menneske? Min Skytsånd fortæller mig i dette øjeblik, at du har modtaget et Budskab, som netop omhandler, hvad der ville ske, hvis G U D lod sig føde på Jorden som menneske. Jeg ønsker, denne Åbenbaring skal følge dette Budskab, fordi det er så vigtigt at slå fast, at G U D aldrig ville lade sig føde på Jorden som menneske. Præsten Side 12 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

13 G U D: Først vil JEG takke dig Hanne, fordi du ønsker at tage dette spørgsmål op. Du bærer i dit hjerte et så tydeligt og klart billede af MIG din SKABER, som du elsker højt. Du tager skarp afstand fra den tanke, at JEG, der holder alle Universets tråde i MIN HÅND, skulle lade MIG føde på Jorden som menneske. Det er da heller ikke noget, der nogensinde vil ske! JEG ønsker at kommentere dét, den pågældende Præst har skrevet iflg. citatet: Det er en udløsning af al mulig trælbundenhed, at åh, her er nogen, som går med mig. Du skal ikke sige lange kedelige bønner, du skal ikke gå lange, lange veje for at komme derhen, du skal ikke dit, du skal ikke dat. Åh, her er nogen, som går med mig. Intet menneske er nogensinde overladt til sig selv. Alle bliver de fulgt af deres Skytsånd, som trøster, opmuntrer, advarer og støtter dem hele livet igennem. JEG følger uafbrudt ethvert menneske på Jorden; - glæder MIG, når dette menneske følger det gode i deres sind, - sørger dybt, hvis dette menneske vælger at gå Mørkets veje, - og gør via Mine Engle alt for, at disse mennesker atter vil finde den rette vej, - den vej, der fører til MIT HERLIGHEDSRIGE og Livet i Al Evighed. Citat: du skal ikke dit, du skal ikke dat. JEG ved ikke, hvad præsten helt nøjagtigt har ment med dette, men lad MIG fremhæve, at der er mange pligter, der hviler på menneskene under deres jordeliv. De skal behandle de mennesker de omgås, på en venlig og hensynsfuld måde. Side 13 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

14 De 10 Bud gælder stadig, og her vil JEG fremhæve det 5. Bud, der siger: Du må ikke slå ihjel. Dette Bud bliver ustandselig overtrådt på Jorden, og intet kan sinke menneskene mere, end hvis de slår hinanden ihjel. Lad MIG - Jeres G U D og SKABER advare Jer mod dette, som vil forøge menneskenes sorg på Jorden. Det samme gælder, når mennesket begår Selvmord. Intet menneske har ret til at tage sig eget liv. Alle er blevet sat på Jorden af MIG, fordi de skal udvikle sig. Hver eneste inkarnation skulle gerne bringe menneskene et skridt fremad, så de til sidst er så fuldkomne, at de kan vandre videre ad lysere og lykkeligere veje, indtil de står ved Porten til MIT HERLIGHEDSRIGE. Her vil JEG byde alle velkommen i dyb og inderlig Glæde. 10. april 2008 G U D z BEKRÆFTET I G U D S NAVN z d d d Side 14 af 14 OM GUD LOD SIG FØDE?

Jeg KRISTUS kan fortælle Jer, at Danmark er et Land, der er udvalgt af selve HIMLENS G U D! Det er der flere forskellige grunde til:

Jeg KRISTUS kan fortælle Jer, at Danmark er et Land, der er udvalgt af selve HIMLENS G U D! Det er der flere forskellige grunde til: Den 26. marts 2018 modtog vi denne storslåede TALE, hvori KRISTUS henvender sig direkte til den danske Befolkning og fortæller os, hvorledes DANMARK på flere forskellige områder adskiller sig væsentligt

Læs mere

er til alle Mennesker på Jorden og i de seks himmelske Sfærer december 1999 Dette GLÆDES-BUDSKAB fra Hanne Leffler -

er til alle Mennesker på Jorden og i de seks himmelske Sfærer december 1999 Dette GLÆDES-BUDSKAB fra Hanne Leffler - Dette GLÆDES-BUDSKAB er til samtlige Mennesker fra Hanne Leffler. Det beskriver, hvor megen G l æ d e, F r e d og H a r m o ni, menneskene kan se frem til om føje tid at opleve på Jorden: TTT h Dette GLÆDES-BUDSKAB

Læs mere

DJÆVELEN ( A R D O R ) fortæller, hvem Han er, og hvor Han befinder sig nu. Hvordan det er at befinde sig i det allerdybeste Mørke

DJÆVELEN ( A R D O R ) fortæller, hvem Han er, og hvor Han befinder sig nu. Hvordan det er at befinde sig i det allerdybeste Mørke DJÆVELEN ( A R D O R ) fortæller, hvem Han er, og hvor Han befinder sig nu. TTT Dette ANGERS-BØNSKRIFT har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 12. maj 2014 af ARDOR til ALVERDENS MENNESKER.

Læs mere

Og det er til Danmark, disse ord fra Harald Nielsen skal lyde.

Og det er til Danmark, disse ord fra Harald Nielsen skal lyde. HARALD NIELSEN - Danmarks berømte Foldboldsstjerne har nu - efter at han er vendt tilbage til den Engle-Sfære, hvorfra han kom, sendt os denne dejlige Hilsen til Danmark. TTT h Denne HILSEN har modtaget

Læs mere

og G U D Hanne Leffler: Jeg har læst dit brev, som jeg modtog den 5. oktober 2015, med interesse og nogen undren.

og G U D Hanne Leffler: Jeg har læst dit brev, som jeg modtog den 5. oktober 2015, med interesse og nogen undren. - N - har via sit brev til Hanne Leffler givet udtryk for flere forkerte påstande om Hannes Mediumitet. - Den oversanselige Verden rydder de forskellige misforståelser af vejen: TTT Dette SVAR har h Hanne

Læs mere

TTT h. Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 4. april 2016 af ANKER JØRGENSEN

TTT h. Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 4. april 2016 af ANKER JØRGENSEN Den 4. april 2016 modtog vi fra ANKER JØRGENSEN en HILSEN til alle i Danmark. - Han slutter sin HILSEN med en Sang på melodien: Når jeg ser et rødt flag smælde. TTT h Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget

Læs mere

Må man tage hunden med sig ind i Himlen?

Må man tage hunden med sig ind i Himlen? Fra SANGEREN * T E D D Y * E D E L M A N N, der sang S A N G E N: -- - - - MÅ ' MAN ' TA ' HUNDEN ' MED ' SIG 'IND ' I ' HIMLEN? modtog vi den 8. januar 2018 svaret på dette spørgsmål fra Sangeren, der

Læs mere

( ) ^ ^ ^ Denne Hilsen kommer fra en Person, som Jeg er sikker på, mange af Jer stadigt kan huske.

( ) ^ ^ ^ Denne Hilsen kommer fra en Person, som Jeg er sikker på, mange af Jer stadigt kan huske. Her kommer L I S * L Ø W E R T's smukke og varme Hilsen til Danmark, som vi modtog den 19. oktober 2015. - - Hun har ønsket, at denne Hilsen skal slutte med en Sang af HELGE KJÆRULFF- SCHMIDT og ELLA HEIBERG

Læs mere

ARDOR & R. Malling-Hansen

ARDOR & R. Malling-Hansen GÅDEN om ' U F O E R ' og ' KORNCIRKLER ' bliver nu for første gang nogensinde løst for Menneskene. - Det er ARDOR og R.MALLING-HANSEN, der redegører for disse Fænomener: TTT h Dette Budskab modtog Hanne

Læs mere

Dette BUDSKAB har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 1. januar 2017 af G U D s TOLV TJENERE

Dette BUDSKAB har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 1. januar 2017 af G U D s TOLV TJENERE Fra G U D's TOLV HØJE TJENERE modtog vi den 1. januar 2017 dette BUDSKAB, hvori TJENERNE beskriver en måde, på hvilken Menneskene hurtigst tager Kampen op mod M Ø R K E T! Dette BUDSKAB har Hanne Leffler

Læs mere

Hør os I mennesker på Jorden! De ord, Vi KRISTUS og ARDOR overgiver Jer, er givet Jer som en slags Eftertanke lige nu.

Hør os I mennesker på Jorden! De ord, Vi KRISTUS og ARDOR overgiver Jer, er givet Jer som en slags Eftertanke lige nu. Fra KRISTUS og ARDOR modtog vi den 4. juli 2016 dette storslåede BUDSKAB, hvor de hver for sig fortæller, hvad de i denne tid kæmper for at få igennem på Jorden: TTT h Denne Budskab har Hanne Leffler modtaget

Læs mere

De syv Personer, der stod bag Branden på Scandinavian Star den 7. april 1990

De syv Personer, der stod bag Branden på Scandinavian Star den 7. april 1990 For første gang får vi nu den fulde Sandhed om, hvad der skete under Branden i ' S c a n d i n a v i a n - S t a r ' den 7. april 1990. - - - De syv implicerede Personer udtaler sig: TTT h Dette ANGERS-BØNSKRIFT

Læs mere

EN HILSEN TIL DANMARK

EN HILSEN TIL DANMARK Fra Danmarks berømte SANGER, - SANGSKRIVER og KOMPONIST --- - J O H N - M O G E N S E N modtog vi den 8. maj 2017 denne friske og humørfyldte HILSEN til DANMARK, fordi JOHN MOGENSEN simpelthen ikke kunne

Læs mere

2. påskedag 28. marts 2016

2. påskedag 28. marts 2016 Kl. 9.00 Burkal Kirke Tema: Møde med den opstandne Salmer: 229, 236; 241, 234 Evangelium: Joh. 20,1-18 "Sorg er til glæde vendt, klagen endt!" Disse linjer fra en julesalme kan passende stå som overskrift

Læs mere

EN HILSEN TIL VERDEN

EN HILSEN TIL VERDEN PONTIUS PILATUS overgav os den 12. juli 2000 et ANGERS-BØNSKRIFT, hvori han giver udtryk for den dybe fortvivelse, han har båret på, fra han for 2000 år siden gav ordre til JESU KORSFÆSTELSE. - Han sender

Læs mere

v EN HILSEN TIL DANMARKv

v EN HILSEN TIL DANMARKv Den 4. februar 2019 tog TROELS KLØVEDAL os med på denne vidunderlige overjordiske Færd rundt i G U D's UNIVERS med Skibet NORDKAPEREN: T T T h Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration

Læs mere

JEG Leif Panduro, der i sin tid var kendt som Forfatter m.m., har set meget frem til at sende denne Hilsen til Danmark.

JEG Leif Panduro, der i sin tid var kendt som Forfatter m.m., har set meget frem til at sende denne Hilsen til Danmark. Den 21. maj 2018 modtog vi den kendte Forfatter LEIF PANDURO's HILSEN TIL DANMARK. -- LEIF PANDURO har meget på hjerte. Læs selv og glæd Jer også over hans sang på melodien: Højt under taget hvor svalen

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

ÅR A, B og C LANGFREDAG

ÅR A, B og C LANGFREDAG ÅR A, B og C LANGFREDAG 1. For Kirken: Kære kristne, lad os bede for Guds hellige Kirke, at vor Gud og Herre vil skænke den fred, enhed og beskyttelse over hele jorden, så vi i vort liv kan herliggøre

Læs mere

7. søndag efter Trinitatis 2014, Helligsø og Hurup Mattæus 10, 24-31. Herre, lær mig at leve, mens jeg gør Lær mig at elske, mens jeg tør det, AMEN

7. søndag efter Trinitatis 2014, Helligsø og Hurup Mattæus 10, 24-31. Herre, lær mig at leve, mens jeg gør Lær mig at elske, mens jeg tør det, AMEN 7. søndag efter Trinitatis 2014, Helligsø og Hurup Mattæus 10, 24-31 Herre, lær mig at leve, mens jeg gør Lær mig at elske, mens jeg tør det, AMEN Som tiden dog går! siger vi tit. Nu er det allerede fire

Læs mere

Bøn: Vor Gud og far Lad os være ét i dig den levende og opstandne Gud Amen. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes (Johs.

Bøn: Vor Gud og far Lad os være ét i dig den levende og opstandne Gud Amen. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes (Johs. 6. s. e. påske II 8. maj 2016 Sundkirken 10 Salmer: 252 Til himmels fór 299 Ånd over ånder 334 Guds kirkes grund 289 Nu bede vi den Helligånd 217 Min Jesus lad 288 Drag ind af disse porte Bøn: Vor Gud

Læs mere

At forsage er at sige nej eller at afvise noget. Når vi forsager djævelen, siger vi dermed nej til alt det onde vi siger fra over for verdens

At forsage er at sige nej eller at afvise noget. Når vi forsager djævelen, siger vi dermed nej til alt det onde vi siger fra over for verdens At forsage er at sige nej eller at afvise noget. Når vi forsager djævelen, siger vi dermed nej til alt det onde vi siger fra over for verdens ondskab, selvom vi godt ved, at den findes. Djævelen er Guds

Læs mere

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet.

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. 2.Påskedag 20132. I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. Her møder vi to af Jesu disciple, det er stadig den første dag i ugen, søndag altså,

Læs mere

Sagen er den, at der både er noget, der er rigtigt og noget, der er forkert i Bibelen!

Sagen er den, at der både er noget, der er rigtigt og noget, der er forkert i Bibelen! Fra GUD's TOLV TJENERE modtog vi den 1. oktober 2018 dette storslåede og oplysende BUDSKAB, hvori TJENERNE påpeger de fejl, der i tidens løb har sneget sig ind i BIBELEN. - De foreslår en ny form for fremtidens

Læs mere

Begravelse. I. Længere form Vejledende ordning

Begravelse. I. Længere form Vejledende ordning Begravelse Der anføres i det følgende to begravelsesordninger: en længere og en kortere. Begge kan anvendes ved jordfæstelse og ved bisættelse (brænding). Ordningerne er vejledende, men jordpåkastelsen

Læs mere

ZZZZZZ ZZZZZZ. Side 1 af 8 FRA DE-DER GIK FORUD

ZZZZZZ ZZZZZZ. Side 1 af 8   FRA DE-DER GIK FORUD Disse Hilsener er et uddrag af de mange, jeg som Medium har modtaget gennem årene. De er fra Menneskeånder, der har forladt Jorden og nu befinder sig på een af de seks skønne firdimensionelle Himmelsfærer,

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 14,1-11

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 14,1-11 1 3. søndag efter påske II. Sct. Pauls kirke 17. april 2016 kl. 10.00. Salmer:674/434/219/206//230/430/379/efter bortsendelsesordene: Hos dig er glæde (129 salmer nr. 936)/375 Åbningshilsen Lagde I mærke

Læs mere

68 af de Dykkere, der reddede Fodboldholdet ud af Grotterne fra Thailand. Melodi: Dengang jeg drog afsted

68 af de Dykkere, der reddede Fodboldholdet ud af Grotterne fra Thailand. Melodi: Dengang jeg drog afsted Den 21. juli 2018 modtog vi fra 6 8 af de DYKKERE, der reddede et Fodboldhold på 12 drenge og en lærer ud af Grotterne i Thailand, - denne festlige og sejsjublende SANG, da det lykkedes DYKKERNE at redde

Læs mere

Helingstjeneste for jorden og menneskeheden i en cirkel eller lille gruppe:

Helingstjeneste for jorden og menneskeheden i en cirkel eller lille gruppe: Helingstjeneste for jorden og menneskeheden i en cirkel eller lille gruppe: Indledning: Spil evt. lidt musik, mens I samles om alteret. Mesteren Jesus siger: Jeg Er Verdens lys. Den, der følger mig, skal

Læs mere

Juledag Intentionen i Lukasevangeliets fødselsberetning og i Johannesevangeliet er den samme: at pege på Kristus som verdens lys og frelser.

Juledag Intentionen i Lukasevangeliets fødselsberetning og i Johannesevangeliet er den samme: at pege på Kristus som verdens lys og frelser. Juledag 2013 Vi har hørt Johannes fødselsberetning. En helt anden historie end i går, hvor det var Lukas juleevangelium, der blev prædiket over i landets kirker. Er det overhovedet en fødselsberetning,

Læs mere

Herre, Jesus Kristus, Guds Søn, forbarm dig over mig synder. AMEN

Herre, Jesus Kristus, Guds Søn, forbarm dig over mig synder. AMEN 20. søndag efter Trinitatis 2015, Hurup og Gettrup Mattæus 22, 1-14 Herre, Jesus Kristus, Guds Søn, forbarm dig over mig synder. AMEN Sommeren er forbi. Der er slut med varme og milde vinde. Efteråret

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

Studie. De tusind år & syndens endeligt

Studie. De tusind år & syndens endeligt Studie 15 De tusind år & syndens endeligt 83 Åbningshistorie Der, hvor jeg boede som barn, blev det en overgang populært at løbe om kap i kvarteret. Vi have en rute på omkring en kilometer i en stor cirkel

Læs mere

Lad nu opstå fra de døde Ordets tugt og ordets trøst Og lad hjertet i os gløde Mens vi lytter til din røst. Amen

Lad nu opstå fra de døde Ordets tugt og ordets trøst Og lad hjertet i os gløde Mens vi lytter til din røst. Amen Lad nu opstå fra de døde Ordets tugt og ordets trøst Og lad hjertet i os gløde Mens vi lytter til din røst. Amen Prædiken til påskesøndag 2015 Af Lise Rind 1 tekstrække FRA EN VIRKELIGHED, hvor livet er

Læs mere

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Læsninger: 1. Mos. 18,20-33 og Luk. 18,1-8 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Det er

Læs mere

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Matt 21,28-44

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Matt 21,28-44 1 20. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 21. oktober 2012 kl. 10.00. Salmer: 443/434/290,v.5-6/347//589/439/421/332 Uddelingssalme: se ovenfor: 421 Åbningshilsen Vi er gået i kirke denne efterårssøndag.

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

6. s. e. Trin juli 2014 Haderslev Hertug Hans Kirke 8.30 & Domkirken / Christian de Fine Licht Dette hellige

6. s. e. Trin juli 2014 Haderslev Hertug Hans Kirke 8.30 & Domkirken / Christian de Fine Licht Dette hellige 6. s. e. Trin. - 27. juli 2014 Haderslev Hertug Hans Kirke 8.30 & Domkirken 10.00 754 691 392 / 385 472 655 Christian de Fine Licht Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus (19, 16 26): Og

Læs mere

Alle Helgens søndag 2014 Mattæus 5, 1-12

Alle Helgens søndag 2014 Mattæus 5, 1-12 Alle Helgens søndag 2014 Mattæus 5, 1-12 Evige Gud, vor Far i Himlen hold vore døde i dine gode hænder og tag imod vore nyfødte, så at de erfarer, at de altid bliver ledet af din hånd nu og i evighed.

Læs mere

Tekster: Es 58,5-12, 1 Joh 4,16b-21, Luk 16,19-31. 615.1-9 (dansk visemel.) Far verden 696 Kærlighed er 615.10-15 (dansk visemel.) 2 Lover den Herre

Tekster: Es 58,5-12, 1 Joh 4,16b-21, Luk 16,19-31. 615.1-9 (dansk visemel.) Far verden 696 Kærlighed er 615.10-15 (dansk visemel.) 2 Lover den Herre Tekster: Es 58,5-12, 1 Joh 4,16b-21, Luk 16,19-31 Salmer: Lihme 9.00 615.1-9 (dansk visemel.) Far verden 696 Kærlighed er 615.10-15 (dansk visemel.) 2 Lover den Herre Rødding 10.30 615.1-9 (dansk visemel.)

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Mandag d. 2. marts 2015 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus Kristus,

Læs mere

KORTFATTET ORTODOKS TROSLÆRE. Ortodokse kristne hører til i Den Ortodokse Kirke. Ortodoks har to betydninger: den rette tro og den rette lovprisning.

KORTFATTET ORTODOKS TROSLÆRE. Ortodokse kristne hører til i Den Ortodokse Kirke. Ortodoks har to betydninger: den rette tro og den rette lovprisning. KORTFATTET ORTODOKS TROSLÆRE 1. Ortodokse kristne hører til i Den Ortodokse Kirke. Ortodoks har to betydninger: den rette tro og den rette lovprisning. Den Ortodokse Kirke er den oprindelige Kirke, som

Læs mere

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?)

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Jesus har undervist en masse i løbet af denne dag. Hvorfor tror du at Jesus foreslår, at de skal krydse over til den anden side af søen?

Læs mere

Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431

Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431 Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431 Det er sidste søndag i kirkeåret og teksten om verdensdommen kan næsten lyde som en dør der bliver smækket hårdt i. Vi farer sammen, vender

Læs mere

studie Studie Treenigheden

studie Studie Treenigheden studie Studie X 2 Treenigheden 14 Åbningshistorie Et amerikansk blad om skateboarding stillede nogle kendte skateboardere spørgsmålet: Tror du på Gud? Her er nogle af svarene: Ikke i den traditionelle

Læs mere

Prædiken 7. s.e. Trinitatis

Prædiken 7. s.e. Trinitatis Prædiken 7. s.e. Trinitatis Salmer DDS 2: Lover den Herre DDS 401: Guds ord det er vort arvegods DDS 355: Gud har fra evighed givet sin søn // DDS 52: Du Herre Krist DDS 447: Herren strækker ud sin arm

Læs mere

Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København

Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København Stine Munch Men han banede sig vej imellem dem og gik. Jesus lod sig ikke påvirke af, hvad andre mente, af, at det han gjorde og sagde faktisk

Læs mere

5. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 8. juli 2012 kl Salmer: 743/434/318/54//322/345 Uddelingssalme: 327

5. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 8. juli 2012 kl Salmer: 743/434/318/54//322/345 Uddelingssalme: 327 1 5. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 8. juli 2012 kl. 10.00. Salmer: 743/434/318/54//322/345 Uddelingssalme: 327 Åbningshilsen Det har været en særlig uge, i aftes frydede alle sportselskere

Læs mere

Tekster: Præd 3,1-11, Rom 8,1-4, Matt 10,24-31

Tekster: Præd 3,1-11, Rom 8,1-4, Matt 10,24-31 Tekster: Præd 3,1-11, Rom 8,1-4, Matt 10,24-31 Salmer: Lihme 9.00 751 Gud ske tak og lov, Dåb: 448 Fyldt af glæde, 52 Du herre Krist, 41 Lille Guds barn, 807 Den lange lyse sommerdag Lem 10.30 751 Gud

Læs mere

Det er det spændende ved livet på jorden, at der er ikke to dage, i vores liv, der er nøjagtig ens.

Det er det spændende ved livet på jorden, at der er ikke to dage, i vores liv, der er nøjagtig ens. 3 s efter hellig tre konger 2014 DISCIPLENE BAD JESUS: GIV OS STØRRE TRO! Lukas 17,5-10. Livet er en lang dannelsesrejse. Som mennesker bevæger vi os, hver eneste dag, både fysisk og mentalt, gennem de

Læs mere

2.s.i fasten. A Matt 156,21-28 Salmer: Kvinde, din tro er stor, siger Jesus til den kanaanæiske kvinde.

2.s.i fasten. A Matt 156,21-28 Salmer: Kvinde, din tro er stor, siger Jesus til den kanaanæiske kvinde. 2.s.i fasten. A. 2019 Matt 156,21-28 Salmer: 753-410-128 582-25-6 Kvinde, din tro er stor, siger Jesus til den kanaanæiske kvinde. Men hvad mener Jesus med det? Jo, han kender hjerterne, kan man sige,

Læs mere

18. søndag efter trinitatis 15. oktober 2017

18. søndag efter trinitatis 15. oktober 2017 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Det største bud Salmer: 731, 16, 374; 54, 668 Evangelium: Matt. 22,34-46 I den sidste tid inden Jesu lidelse og død, hører vi i evangelierne hvordan de jødiske ledere hele

Læs mere

15.s.e.trin. II 2016, Strellev 9.00, Ølgod / / / /728

15.s.e.trin. II 2016, Strellev 9.00, Ølgod / / / /728 Dengang jeg gik på pastoralseminariet for at skulle lære at være præst, fik jeg et godt råd af en af underviserne. Han sagde, at når man sidder og taler med et menneske, og samtalen går i stå, så skal

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015 11-11-2015 side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015 11-11-2015 side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt. 11-11-2015 side 1 Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt. 5,1-12 Det er som om at vi kender hinanden så godt når vi samles til Alle helgens dagens gudstjenester. Vi er alle kommet med en sindets

Læs mere

Anden pinsedag II. Sct. Pauls kirke 28. maj 2012 kl. 10.00. Salmer: 290/434/283/291//294/298 Uddelingssalme: 723

Anden pinsedag II. Sct. Pauls kirke 28. maj 2012 kl. 10.00. Salmer: 290/434/283/291//294/298 Uddelingssalme: 723 1 Anden pinsedag II. Sct. Pauls kirke 28. maj 2012 kl. 10.00. Salmer: 290/434/283/291//294/298 Uddelingssalme: 723 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Glædelig pinse. Den

Læs mere

Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København.

Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København. Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København. Stine Munch. Kristus - opstanden og evig nær - Vi takker dig for denne morgens nye håb, der rækker ned i grave og ind i mørke sind. Vi beder dig: Læg

Læs mere

Alle Helgen B Matt 5,13-16 Salmer: Alle Helgen er en svær dag. Det er en stærk dag. Alle Helgen er en hård dag.

Alle Helgen B Matt 5,13-16 Salmer: Alle Helgen er en svær dag. Det er en stærk dag. Alle Helgen er en hård dag. Alle Helgen 2016. B Matt 5,13-16 Salmer: 754-571-552 321-551-574 Alle Helgen er en svær dag. Det er en stærk dag. Alle Helgen er en hård dag. Ja, Alle Helgen opleves forskelligt. Det er en stor mærkedag,

Læs mere

Allehelgens dag,

Allehelgens dag, Allehelgens dag, 3.11.2013. Domkirken: 732 Dybt hælder året, 571 Den store hvide (prædiken, navneoplæsning, motet), 549 Vi takker dig, 754 Se nu stiger. Nadver: 573 Helgen her Gråbrødre: 732, 571, 549,

Læs mere

Kristi Himmelfarts-dag 2016 Ølgod kirke

Kristi Himmelfarts-dag 2016 Ølgod kirke Når man siger farvel til nogen, man holder af, som man ikke skal se i lang tid, er det sjældent nok bare at sige farvel eller hej. Der må noget mere til. En eller anden form for berøring, et kys, et håndtryk,

Læs mere

Bededag 1. maj 2015. Tema: Omvendelse. Salmer: 496, 598, 313; 508, 512. Evangelium: Matt. 3,1-10

Bededag 1. maj 2015. Tema: Omvendelse. Salmer: 496, 598, 313; 508, 512. Evangelium: Matt. 3,1-10 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Omvendelse Salmer: 496, 598, 313; 508, 512 Evangelium: Matt. 3,1-10 Store Bededag blev indført i 1686 for at slå mange forskellige bods- og bededage sammen til én dag. Meningen

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 6.s.e.trinitatis side 1. Prædiken til 6.s.e.trinitatis Tekst. Matt. 19,16-26.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 6.s.e.trinitatis side 1. Prædiken til 6.s.e.trinitatis Tekst. Matt. 19,16-26. side 1 Prædiken til 6.s.e.trinitatis 2016. Tekst. Matt. 19,16-26. Et fint menneske mødte Jesus, men gik bedrøvet bort. Der var noget han ikke kunne slippe fri af. Men før vi skal se mere på den rige unge

Læs mere

Hilsenen kan udelades, eller præsten kan sige: Vor Herres Jesu Kristi nåde og Guds kærlighed og Helligåndens fællesskab være med jer alle!

Hilsenen kan udelades, eller præsten kan sige: Vor Herres Jesu Kristi nåde og Guds kærlighed og Helligåndens fællesskab være med jer alle! Vielse (bryllup) Autoriseret ved kgl. resolution af 12. juni 1992 Kirkelig vielse foretages af en præst i en kirke i nærværelse af mindst to vidner. Forud for vielsen kan der kimes eller ringes efter stedets

Læs mere

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål.

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål. Omkring døbefonten Svar på nogle meget relevante spørgsmål. *** Og de bar nogle små børn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; disciplene truede ad dem, men da Jesus så det, blev han vred og sagde

Læs mere

studie Kristi genkomst

studie Kristi genkomst studie 14 Kristi genkomst 81 Åbningshistorie En aften, mens jeg gik i gymnasiet, sad jeg og spiste sammen med en af mine klassekammerater, og vi talte om Jesu genkomst. Som teenager havde jeg mange spørgsmål

Læs mere

21. søndag efter trinitatis

21. søndag efter trinitatis 21. søndag efter trinitatis Sneum kirke, søndag den 9. november kl.10.15-21.søndag efter trinitatis Gud Fader, Søn og Helligånd, du som er i himlen og på jorden, alle menneskers liv tilhører dig. Tak fordi

Læs mere

Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København.

Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København. Nu giver det mening Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København. En vinteraften i 2012 fulgte en mand efter Mette på vej hjem fra metrostationen.

Læs mere

Pinsedag 4. juni 2017

Pinsedag 4. juni 2017 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Gud i os Salmer: 290, 287, 286; 291, 474, 309 Evangelium: Joh. 14,22-31 "Herre, hvordan kan det være at du vil give dig til kende for os, men ikke for verden?" Ja, hvordan

Læs mere

Judas-Evangeliet. PÄ dansk ved Per Jespersen. mennesker, lade den menneskelige del af sig stä foran mit ansigt.

Judas-Evangeliet. PÄ dansk ved Per Jespersen. mennesker, lade den menneskelige del af sig stä foran mit ansigt. Judas-Evangeliet. PÄ dansk ved Per Jespersen Da Jesus viste sig pä jorden, udfårte han mirakler og store undere for at frelse menneskene. Og da nogle gik den retfçrdige vej, mens andre gik syndens vej,

Læs mere

6.s.e.trin. II 2016 Strellev 9.00, Ølgod

6.s.e.trin. II 2016 Strellev 9.00, Ølgod En gang i mellem kan man som præst opleve at skulle skrive en begravelsestale over et menneske, der har levet sit liv, som om han eller hun var lige der, hvor han eller hun skulle være. Set ude fra kan

Læs mere

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7)

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Konfirmandord Fra det Gamle Testamente Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Vær modig og stærk! Nær ikke rædsel, og lad dig ikke skræmme, for Herren din

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Dåbsritual. Ritualer dåb naver barnevelsignelse vielse - begravelse. tror du på Jesus Kristus som din Herre og frelser? Dåbskandidaten svarer Ja

Dåbsritual. Ritualer dåb naver barnevelsignelse vielse - begravelse. tror du på Jesus Kristus som din Herre og frelser? Dåbskandidaten svarer Ja Dåbsritual tror du på Jesus Kristus som din Herre og frelser? Dåbskandidaten svarer Ja På din egen bekendelse, om din tro på Jesus, døber vi dig til Kristus i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn Nadverritual

Læs mere

I brevet til Korintherne siger Paulus følgende om kærligheden:

I brevet til Korintherne siger Paulus følgende om kærligheden: Prædiken i The Gospel Fellowship søndag 17 juni 2018 For snart tre måneder siden døde vores præst og min nærmeste ven Peter. Selvom tiden går, og hverdagen stille og roligt vender tilbage, er mit og mange

Læs mere

Den, der kommer til mig, vil jeg aldrig vise bort 5 Mos. 30, 19-20 Joh. 6, 37

Den, der kommer til mig, vil jeg aldrig vise bort 5 Mos. 30, 19-20 Joh. 6, 37 Så længe jorden står, skal såtid og høsttid, kulde og varme, sommer og vinter, dag og nat ikke ophøre. 1 Mos. 8, 22 Joh. 6, 35 Jeg er livets brød. Den, som kommer til mig, skal ikke sulte, og den, der

Læs mere

Når I konfirmander mødes i morgen til blå mandag, så forestiller jeg mig, at det er noget, mange af jer vil høre jer selv sige og spørge de andre om.

Når I konfirmander mødes i morgen til blå mandag, så forestiller jeg mig, at det er noget, mange af jer vil høre jer selv sige og spørge de andre om. 1 Prædiken til konfirmation 27. april kl. 11.00 749 I østen stiger solen op 17 Altmægtige og kære Gud (udvalgte vers) 70 Du kom til vor runde jord 439 O, du Guds lam 15 Op al den ting Hvor meget fik du?

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 16,19-31

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 16,19-31 1 1.søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 7. juni 2015 kl. 10.00. Koret Voices fra Sct. Pauli kyrka, Göteborg medvirker. Salmer: 745/434/685,v.4/614,v.1-5// 614,v.6-9/439/41/13. Åbningshilsen Hjertelig

Læs mere

9 Påkaldelse af ærkeenglen Mikael

9 Påkaldelse af ærkeenglen Mikael 6 9 Påkaldelse af ærkeenglen Mikael Hellige ærkeengel Mikael, forsvar os i kampen; vær vort værn mod djævelens ondskab og efterstræbelser. Gud kue ham; derom beder vi ydmygt; og du, fyrsten over den himmelske

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Tirsdag d. 1. marts 2016 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus

Læs mere

Hvad vil du da svare? Hvad svarer du, hvis nogen spørger dig: Hvem er du?

Hvad vil du da svare? Hvad svarer du, hvis nogen spørger dig: Hvem er du? Forestil dig, at du møder en person, som intet kender til dig. Forestil dig, at den person spørger dig, hvem du er. Hvad vil du da svare? Hvad svarer du, hvis nogen spørger dig: Hvem er du? Fortæller du,

Læs mere

Prædiken Frederiksborg Slotskirke Jørgen Christensen 21. februar 2016 2. søndag i Fasten Markus 9,14-29 Salmer: 754-201-582 580-588 --- Godmorgen I

Prædiken Frederiksborg Slotskirke Jørgen Christensen 21. februar 2016 2. søndag i Fasten Markus 9,14-29 Salmer: 754-201-582 580-588 --- Godmorgen I Prædiken Frederiksborg Slotskirke Jørgen Christensen 21. februar 2016 2. søndag i Fasten Markus 9,14-29 Salmer: 754-201-582 580-588 Godmorgen I Slotskirken står vi op, når vi synger salmer, og vi sidder

Læs mere

Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN

Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN 6. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Hvidbjerg v. Å Mattæus 19, 16-26 Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN De vidste det allerede i 1241, da jyske lov

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til julesøndag side 1. Prædiken til julesøndag Tekst. Matt. 2,13-23.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til julesøndag side 1. Prædiken til julesøndag Tekst. Matt. 2,13-23. 12-2015 side 1 Prædiken til julesøndag 2015. Tekst. Matt. 2,13-23. Verdens skæve gang. Det gør ondt i sjælen at læse og høre denne tekst om barnemordene i Betlehem. Betlehem som vi har forbundet med julens

Læs mere

Prædiken til Anden juledag Sankt Stefans dag II. Sct. Pauls kirke 26. december 2017 kl Salmer: 123/464/102/122/124/439/114/129

Prædiken til Anden juledag Sankt Stefans dag II. Sct. Pauls kirke 26. december 2017 kl Salmer: 123/464/102/122/124/439/114/129 1 Prædiken til Anden juledag Sankt Stefans dag II. Sct. Pauls kirke 26. december 2017 kl. 10.00. Salmer: 123/464/102/122/124/439/114/129 Åbningshilsen Så er vi atter til julegudstjeneste. Vi kan ikke få

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Principperne om hvordan man opdager nye sandheder

Principperne om hvordan man opdager nye sandheder Principperne om hvordan man opdager nye sandheder Principper del 1: Det første skridt mod sandheden Hvilke principper bør vi følge, eller hvilke skridt skal vi tage for at genkende sandheden i en eller

Læs mere

KRISTUS. Dette HJERTESUK har Hanne Leffler modtaget. under tankeinspiration den 16. maj 2003 af

KRISTUS. Dette HJERTESUK har Hanne Leffler modtaget. under tankeinspiration den 16. maj 2003 af Den 16. maj 2003 modtog vi dette HJERTESUK fra ' K R I S T U S, der fortæller, hvad denne høje ENGEL har følt ved, at Menneskene i 2000 år fortsat har ladet ham hænge på et K O R S: TTT h Dette HJERTESUK

Læs mere

forbindes med Ham og lære den vej, som leder til himmelen, fra Hans egen Hellige Ånd.

forbindes med Ham og lære den vej, som leder til himmelen, fra Hans egen Hellige Ånd. $'9(1786'20,1, En prædiken af Ragnar Boyesen Jeg Jesus, har sendt min engel for at vidne for jer om disse ting i menighederne; jeg er Davids rodskud og ætling, jeg er den strålende morgenstjerne. Og Ånden

Læs mere

Visions- og Værdigrundlag

Visions- og Værdigrundlag Visions- og Værdigrundlag Kirkens mission Kirkens fire fokusområder Kirkens trosbekendelse Kirkens værdier Kirkens mission Menighedens mission er: Må dit rige bryde igennem. Må din vilje ske på jorden,

Læs mere

Rasmus Malling- Hansen

Rasmus Malling- Hansen Her kommer Den oversanselige Verdens Advarsel til Menneskeheden om 'G E N S P L E J S N I N G' - modtaget den 10. april 2000 af ENGLENE fra SJETTE SFÆRE: Dette har jeg Hanne Leffler modtaget den 10. april

Læs mere

Kirkevært i Svenstrup Kirke

Kirkevært i Svenstrup Kirke Kirkeværtens opgaver: -At tænde levende lys 30 min før gudstjenestestart. -At aftale med kirketjener og præst om, hvorvidt der er særlige forhold omkring dagens gudstjeneste. -At stå ved indgangen og hilse

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 4.s.e. påske Prædiken til 4. søndag efter påske Tekst: Johs. 16,5-16.

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 4.s.e. påske Prædiken til 4. søndag efter påske Tekst: Johs. 16,5-16. Lindvig Osmundsen Side 1 14-05-2017 Prædiken til 4. søndag efter påske 2017. Tekst: Johs. 16,5-16. En tro, der er frembragt under tvang, giver ikke noget godt resultat. Sådan siger professor Erik A. Nielsen

Læs mere

Frelse og fortabelse. Hvad forestiller vi os? Lektion 9

Frelse og fortabelse. Hvad forestiller vi os? Lektion 9 Lektion 9 Frelse og fortabelse De fleste forbinder dommedag, med en kosmisk katastrofe. Men hvad er dommedag egentlig? Er der mennesker, der går fortabt, eller bliver alle frelst? Hvad betyder frelse?

Læs mere

Vær velkommen, du min fred, Dig ske tak i evighed! Drag, o Jesus, ind itl mig, Vejen selv du bane dig!

Vær velkommen, du min fred, Dig ske tak i evighed! Drag, o Jesus, ind itl mig, Vejen selv du bane dig! PRÆDIKEN MARIÆ BEBUDELSESDAG 25.MARTS 2012 VESTER AABY KL. 9 AASTRUP KL.10.15 KRARUP KL. 14 Tekster: Es.7,10-14; 1.Kor.21-31; Luk.1,46-55 Salmer: 10,441,71,73,117 Vær velkommen, du min fred, Dig ske tak

Læs mere

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig!

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig! Skærtorsdag Sig det ikke er mig! Matthæus 26, 17-30 fra DNA Disciplene har lige sat sig til bords med Jesus, for at spise et festmåltid sammen. Det er højtid. Alle er fyldt med festglæde. Jesus rejser

Læs mere

Kl Burkal Kirke 571, 558, 566; 552, 732. Tema: Lys for andre. Evangelium: Matt. 5,13-16

Kl Burkal Kirke 571, 558, 566; 552, 732. Tema: Lys for andre. Evangelium: Matt. 5,13-16 Kl. 10.00 Burkal Kirke 571, 558, 566; 552, 732 Tema: Lys for andre Evangelium: Matt. 5,13-16 Da jeg var barn, havde vi hjemme en særlig tradition med juletræet, når det efter jul blev tændt for sidste

Læs mere

Gudstjeneste i Melbourne d. 10. februar 2019 sidste søndag efter helligtrekonger

Gudstjeneste i Melbourne d. 10. februar 2019 sidste søndag efter helligtrekonger Gudstjeneste i Melbourne d. 10. februar 2019 sidste søndag efter helligtrekonger Lad os rejse os og høre dette hellige evangelium, som evangelisten Matthæus skriver: Seks dage efter tog Jesus Peter og

Læs mere

Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang 1 Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang 754 Se nu stiger solen 448 - fyldt af glæde 33 Han som har hjulpet hidindtil - på Et trofast hjerte 245 - Opstandne Herre, du vil gå - på Det dufter

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287 Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287 Begyndelsen af evangeliet: Således elskede Gud verden, at han gav

Læs mere