Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!"

Transkript

1 DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

2 HVAD BRUGER MAN ADGANGSKONTROL TIL? Adgangskontrol og andre former for registrering af personers og køretøjers adgang bliver anvendt overalt, hvor man ønsker en sikkerhed for, at ikkje-autoriserede personer/køretøjer kommer ind (eller ud) af et nærmere be-stemt område. Ligeledes anvendes systemerne for at kunne se HVEM, der bevæger sig ind/ud af et område, HVORNÅR dette sker samt ad HVILKE døre, porte, bomme eller pullerter, dette sker. HVORFOR ANVENDE REGISTRERING? I disse tider med en voksende kriminalitet, terrortrusler, industrispionage m.v., er det naturligvis af meget stor betydning, at sikre sig selv, sin virksomhed og sine værdier og viden på en forsvarlig måde. Dette gælder i virksomheder generelt, i vigtige, militære anlæg, forskningsområder, EDB-udvikling men også i specielle kontorer, rum og andre lokaliteter, der skal sikres mod uønsket adgang. Man kan også have adgangskontrol for køretøjer ind og ud af et parkeringsområde, virksomhedsparkering eller et boligområdes fællesparkering m.v. Med et adgangskontrolsystem ses alle bevægelser, aktiviteter og registreringer på skærm og/eller printer. Alt dette kan bruges som dokumentation over for brugere, myndigheder m.v. og det kan anvendes for en senere bearbejdning af alle disse data (ved f.eks. overørsler af timer, jobkontrol m.v. for lønregnskab eller andet). Nogle af DKC s adgangskontrolanlæg kan integreres med andre former for sikkerheds- og registreringssystemer, så som :! "#$ %&"'()'*&+!, -.*!#$ ) / & "# &! 2 - SOLARIUM - VASKERUM (maskiner, vand, sæbe, skyllemiddel, automater m.v.) - BRÆNDSTOF (olie, benzin, vand, el m.v.) - TID og/eller TURE - o.m.a. HVOR STORT SKAL SYSTEMET VÆRE? Da alle DKC s systemer er modulopbyggede og mange af Dem helt kundespecifikke, er det aldrig et problem at finde det helt rigtige system, der passer 100% til netop Dem og Deres virksomhed. Systemerne spænder fra enkeltdørs-anlæg til systemer med op til 400 døre og fra 1 til brugere. Man kan integrere andre sikkerhedsformer, så som alarmsystemer m.v. Et enkelt system kan køre som såkaldt multiselskabssystem, d.v.s. flere, lokale anlæg kan kobles til èt centralt sted, f.eks. et hovedkontor via modem, direkte kabelforbindelse eller via RadioLink (trådløs kommunikation). Dette gør dette system yderst velegnet til virksomheder, offentlige som private, med flere afdelinger/kontorer rundt omkring i ind- og udland og sorm har samme system overalt i sine afdelinger

3 HVILKET SYSTEM SKAL JEG VÆLGE? Dette afhænger naturligvis af den enkelte kundes behov, krav og ønsker. Skal systemet være med eller uden brug af en PC? Hvor mange døre (adgange) og hvor mange brugere? Hvad ønsker man af selve systemets software? Hvilke rapporter og loglister ønskes? og meget, meget mere. Aftal et møde med èn af vore konsulenter, som sammen med Dem vil udføre en grundig og tilbundsgående behovsanalyse, som munder ud i den rigtige løsning for Dem, herunder også med hensyn til fremtidens eventuelle ændrede eller større behov. Det er vigtigt, at få det rigtige system fra starten, også når det gælder eventuelle udbygninger m.v. HVILKE LÆSERTYPER VIL JEG HAVE I SYSTEMET? DKC s systemer inden for moderne adgangskontrol indeholder en lang række forskellige læsertyper, således at alle behov kan opfyldes : Magnetkortlæsere - Swipelæsere (kortet køres igennem læseren) - Motorlæsere, hvor kortet trækkes ind og skubbes ud automatisk (med eller uden sluge -funktion af kort) Berøringsfri læsere - Man holder sit kort eller sin tag op i en vis læseafstand fra læseren - Læseafstande kan variere mellem 6 cm og helt op til 3 meter Håndfri læsere - Man har sit kort eller sin tag i lommen og være i en vis læseafstand for at registreres - Kort eller tag kan også ligge i bilen - Kort eller tag kan være monteret på et køretøj - Læseafstande helt op til 6 meter Induktive læsere - Læseren skal blot berøres med et kort for at blive registreret Capkey-læsere (Dallas-læsere) - Læser en nøgle med en indbygget microchip i et bærestykke af plast eller metal - Læseren skal blot berøres i 1/100 sekund for at man er registreret - Meget robuste læsere, der stort set er vandalsikre - Læsere i mange varianter Kodelåse - Man indtaster en personlig kode (PIN-kode) - Anvendes også som forbikoblere m.v. i alarmsystemer Infrarøde læsere - Anvender håndsendere, der kan række helt op til 10 meter Stregkodelæsere - Læser kort eller billet med en stregkode Chipkortlæsere - Aflæser et kort med en indbygget chip (betalingskort eller kort med mange data om en bruger) Biometriske læsere - Aflæser finger- eller håndaftryk, øjets iris eller Deres stemme. Radiomodtager betjent med håndsendere - Med forskellige typer af håndsendere, kan man betjene døre, porte, bomme, pullerter m.v. Læsere kan endvidere være med flere typer af display s, tastatur for koder, F-taster for f.eks. jobkontrol m.v. Læserne kan være til enten inden- eller udendørs placering, til frem- eller indbygning, til placering på væg, i loft eller endda i jorden (håndfri læsere, så som bro-bizz og lign.). I visse tilfælde kan man også have flere læsertyper kombineret i samme kabinet.

4 DKC læsertyper til anvendelse i +)&()! (.*!3!." Berøringsfri læsere Man anvender kort eller såkaldte tag s, der blot skal holdes i en bestemt læseafstand fralæseren. Denne læseafstand kan variere fra 4 cm til 3 meter. Håndfri læsere Samme som berøringsfri læsere, blot behøver man ikke holde disse op foran læseren, idet disse kan sidde fastmonteret et eller andet sted på et køretøj, hænge i en strop om halsen eller blot ligge i tøjet. Læseafstand kan variere fra 90 cm til 10 meter. ISO magnetkortlæsere Til disse læsere anvendes plastkort eller karton, der er forsynet med en magnetstribe, der er kodet i spor 1, 2 eller 3 (eller flere spor på samme tid enten i HiCo eller LoCo). Læserne kan være af swipe-typen (man kører kortet igennem, som f.eks. Dankort) eller de kan være motoriserede (d.v.s. at kortet trækkes ind i maskinen automatisk og kommer retur, når det er indlæst). I nogle tilfælde kan disse være med sluge -funktion for opbrugte, ugyldige kort. Læserne kan være med tastatur for PIN-koder, med display og med F-taster. Capkey-læsere med Dallas-chip Disse læsere kan læse en nøgle med indbygget microchip i et bærestykke af metal eller plast. Fordelen er, at denne kun skal berøre læseren i en brøkdel af et sekund og er dermed meget anvendelig for personer med rystende hænder eller er svagtseende. Infrarøde læsere Fordelen ved disse læsere er den store læseafstand mellem denne og brugerens håndsender (helt op til 10 meter). Dog skal man være varsom med indfaldende sollys m.v. Induktive læsere Ikke så udbredte, men meget anvendelige på samme måde som Capkey-læsere. Disse kan læse kort i kreditkortstørrelse. Kortet skal berøre læserens flade for at registrere brugeren. Stregkodelæsere Disse læsere kan registrere kort af plast eller karton, papirbilletter eller andet, der er forsynet med en stregkode. Anvendes til både adgangskontrol, lagerstyring, billetter m.v., bl.a. til turbånd på Dyrehavsbakken. Chipkortlæsere Kortene for disse læsere kan indeholde en masse informationer i den indbyggede chip, der er placeret på kortet. Anvendes især i systemer, hvor man kan indlægge beløb (eller ture) med betaling forud, eller beløb, der kan trækkes på ens konto, bl.a. i vaskerier, solcentre, kantiner m.v. Biometriske læsere Disse nyeste, højteknologiske læsere aflæser og registrerer finger- og håndaftryk, øjets iris, stemmer eller aura m.v. Når disse bliver kombinerede med f.eks. en berøringsfri læser eller et kodetastatur, fås den højeste form for sikkerhed mod snyd. Kodetastaturer En masse forskellige kodetastaturer kan leveres også i kombination med alle vore andre typer af læsere, der er nævnt ovenfor. Kodetastaturer kan forsynes med F-taster. Billederne på denne side er kun eksempler på nogle ganske få læsertyper. Få en mere udførlig information om alle de enkelte læsere.

5 HVORFOR LADE LEVERE SYSTEMET? Fordi vor mangeårige erfaring indenfor adgangskontrolløsninger og dataopsamling i øvrigt, bevirker at vi kender, stort set, alle de forskellige behov, de enkelte kunder kan have til netop dette. Fordi vi altid sætter os i kundens sted, såvel som i de daglige brugeres sted (både administrativt og brugermæs-sigt af den enkelte bruger af systemet). Fordi vi er yderst fleksible og villige til at løse enhver opgave og opfylde mere eller mindre umulige krav. Fordi vore systemer er modulopbyggede, hvilket indebærer, at enhver kunde får den optimale løsning hèr og nu, og er alligevel sikret for fremtiden på en både tryg og enkel måde. Fordi vore systemer er gennemtestede, 100% driftsikre og utroligt brugervenlige. Fordi vi har meget konkurrencedygtige priser, både hvad angår anskaffelses- som driftspris efter installationen. Fordi vore teknikere vèd nøjagtigt, hvad der skal gøres, hvordan dette skal gøres (både sikkerhedsmæssigt og lovmæssigt) samt at de altid laver det på kortest mulige tid til lavest mulige pris. Fordi vi, også efter installationen og afleveringen af systemet til kunden, har en hurtig reaktionstid efter evt. tilkald og meget hurtig service også på dette punkt til yderst lave priser. Fordi en lang refferenceliste, over små såvel som store kunder alle med helt forskellige løsningsmodeller, beviser dette og kan fortælle om disses fleksibilitet, brugervenlighed og alsidighed. Fordi DKC altid prøver at udvikle, forbedre og smidiggøre systemerne, og - sammen med kunderne - er med til at udvikle nye måder at løse opgaverne på og nye features og muligheder bliver en del af standardsoftwaren. KORT SAGT : DKC har stor erfaring inden for området Systemerne har alle en meget høj grad af sikkerhed Alle systemer har stor brugervenlighed Utrolig fleksibilitet i opbygning og udvidelsesmuligheder Systemerne er modulopbyggede Alle har stor fremtidssikring Alle er kendetegnede ved stor driftsikkerhed DKC leverer til konkurrencedygtige anskaffelsespriser Lave driftsomkostninger er en selvfølge Godt samarbejde mellem kunde og DKC er en forudsætning DKC har mange tilfredse kunder, mange af disse gennem mange år Der foregår til stadighed et stort udviklingsarbejde DKC leverer fra helt små, enkle, systemer for 1 dør (med eller uden PC) Og naturligvis også større systemer for mange døre (med eller uden PC) Og så de helt store systemer med meget store databaser Multiløsninger med mange sammenkoblede anlæg DKC kan endvidere levere et utal af læser-typer DKC hovedproduktlinier er udover adgangskontrolsystemer følgende : Poletautomater Bomme Parkeringssystemer Alle former for : Billetautomater Pullerter Parkomater PLASTKORT Vekselautomater Dør-/Portautomatik Parkeringsbøjler ID-KORT Doseringsautomater Dør-/Porttelefoner Tælleapparater KLUBKORT Betalingsautomater Låsesystemer Spærrestativer MEDLEMSKORT Billetsystemer Afspærringssystemer Personkarrusseller BILLETTER Skrankesystemer Trafiklys Personmøller Ekspeditionssystemer ID-systemer Drejekryds

6 DKC ADGANGSKONTROLSYSTEMER Generelt (På næste side omtales vore forskellige systemer kort) PC-BASEREDE SYSTEMER PRODUKT : OMFATTER : Modulopbyggede Softwarepakker for de enkelte løsninger Centralenheder Fra 1 til 400 døre pr. centralenhed Dør-enheder for 2 læsere og 1 udgangstryk Op til brugere pr. centralenhed El-lås, dørkontakter m.v. tilsluttes dør-enheder Mange forskellige læsertype (se siden med læsere) Tekniske moduler for overvågning, kontrol og alarm Integreret tids- og jobkontrol Diverse medier for brugere til registrering : Integrerede tællesystemer (op / ned / beløb m.v.) - Magnetkort Stand-alone systemer for et anlæg på en lokalitet - Kort eller tag s for berøringsfri systemer eller - Kort eller tag s for håndfri systemer Såkaldte multiselskabssystemer, hvor flere, lokale - Infrarøde håndsendere (lang rækkevidde) anlæg er koblet til et centralt sted, f.eks. et - Berøringskort (induktive kort) hovedkontor eller lign. (via modem, kabelmæssigt - Capkey s (Dallas-chips) eller via RadioLink, som er trådløs) - Chipkort - Stregkodekort og billetter - Biometriske systemer for læsning af finger- og/eller håndaftryk, øjets iris eller genkendelse af stemme EGENSKABER : Brugervenlige, vandalsikre og effektive De fleste af systemerne kan udbygges efter behov Alle PC-baserede systemer giver en lang række fordele og en lang række af vigtige informationer Alle PC-baserede systemer kan udskrive mange rapporter, loglister m.v. Andre sikkerhedssystemer kan integreres, så som alarmer, tidsregistrering, jobkontrol og meget mere Endvidere leveres i mange tilfælde helt kundespecifikke løsninger, også softwaremæssigt STAND ALONE SYSTEMER (med eller uden brug af en PC) PRODUKT : OMFATTER : En eller flere centralenheder styrer døre. Centralenheder, med/uden tastatur for programmering m.v. Al programmering sker via hardwaren Læsere (mange typer se side med omtale af disse) eller i enkelte tilfælde via en bærbar PC. Udgangstryk Robuste systemer med flere forskellige I enkelte tilfælde også software, da nogle få af disse systemer læsertyper at vælge imellem. kan køre både med og uden brug af en tilsluttet PC. Fra 1-16 døre Fra brugere

7 Op til 200 døre med max brugere - eller Op til 400 døre med max brugere Windows-baseret software Hukommelse for op til hændelser 250 personkategorier 99 tidszoner pr. kategori 48 perioder pr. tidszone Modulopbygget Kan anvende alle vore læsertyper (se under læsere) Kan arbejde som èt enkelt, stand alone anlæg Flere anlæg kan kobles til èt centralt sted Hvert anlæg kan være både i enkelt- og flerbrugerversion Tekniske enheder (ICU s) for alarmer, overvågning og kontrol Tællefunktioner op/ned for bl.a. beløb, antal gange (turkort m.v.) Mindre integreret tidsregistreringsdel Mange optioner, bl.a. for temperaturkontrol, ID-badging m.v. Er lige velegnet til helt små som til meget store anlæg Yderst velegnet til kunder med flere afdelinger/kontorer i ind-/udland Dette er systemet, der kan alt og opfylder alle tænkelige krav. Fleksibilitet, brugervenlighed, driftsikkerhed og økonomisk er nøgleordene for system D4520. Systemet er primært udviklet som et adgnagskontrolsystem, men kan anvendes også til andre former for registrering og datafangst. FÅ MERE DETALJERET INFORMATION OM SYSTEM 4567 I samme BUS som adgangskontrolsystemet er det muligt at have nogle tekniske enheder (ICU s), som opsamler, behandler og videresender data fra f.eks. PIR detektorer og andre sensorer for brand, indbrud, tyveri m.v. Desuden kan disse enheder håndtere en masse data vedrørende : Temperaturkontrol Telemetri og synoptiske paneler Lys-, energi- og elevatorkontrol AC/DC overvågning TV- og videoovervågning Aircondition Tidsregistrering og jobkontrol Tælle- og betalingssystemer ID-badging Alarmsensorer for bl.a. støv, fugt, Sne- og vandmængder, pollen m.v. Der kan kundespecifikt leveres større databaser med flere døre, flere brugere, eller andet, der måtte ønskes specielt. Der kan integreres andre softwarepakker og andre sikkerhedssystemer. Endvidere er der tillægs-softwarepakker for bl.a. registrering, brug og betaling i solcentre, fællesvaskerier, foreninger og klubber o.m.a. Vor EDB-afdeling i Danmark arbejder hele tiden, sammen med vor udenlandske partner, med at videreudvikle og forbedre dette system, således at det til enhver tid kan leve op til de behov, krav og ønsker, der måtte være til et moderne adgangskontrolsystem også i fremtiden. Fra 1 til 20 døre Billigt i anskaffelse Op til brugere Brugervenligt Kan anvende næsten alle vore læsertyper Driftsikkert Modulopbygget for hhv. 4, 8, 12 eller 16 døre Op til max brugere og op til 15 tidszoner Kan anvende flere af vore læsertyper Hukommelse for op til hændelser Stand-alone system (uden brug af en PC, hvor al programmering m.v. sker via hardwaren (et tastatur og et display på Master-enheden eller Som et PC-baseret system (MS-DOS) I stand-alone udgaven kan man tillige få udprintning af loglister m.v., via det indbyggede RS232-stik i Master-enheden. Stand-alone system for èn dør For max. 600 brugere Programmeres via hardwaren (eller bærbar PC) Anvender kodetastatur, eller berøringsfri læser, eller begge dele i kombination. Et godt, lille, enkelt og meget prisbilligt system, der dog er meget driftsikkert. Stand-alone system for èn dør For max. 100 brugere Kan anvende flere af vore læsere Programmeres via hardwaren Stand-alone system for èn enkelt dør For op til 500 brugere Programmeres via servicekort Et udelukkende berøringsfrit system DER ER ALTID ET DKC-SYSTEM, DER PASSER TIL NETOP DERES BEHOV, KRAV og ØNSKER OG ALLE ER TIL HELT YDERST KONKURRENCEDYGTIGE PRISER.

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 3000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Et af DKC s adgangskontrolsystemer hedder 3000. Det er et

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer

ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer DBM 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM - fra helt små stand-alone systemer til de allerstørste og netværksbaserede systemer D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Siden 1986 har DIGIT adgangskontrolsystemer været markedsført

Læs mere

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Billet-, saldocheck -, upload- og betalingsterminaler KASSE Ethernet - eller RS232/485/422 Adgangskontrolsystem RFID-læsere Stregkodelæsere Læsere for

Læs mere

MAPT STANDARD SYSTEM

MAPT STANDARD SYSTEM DKC ApS Vordingborgvej 415 Telefon : 5663 3511 info@dkcadgang.dk DK-4690 Haslev Telefax : 5663 3611 www.dkcadgang.dk MAPT STANDARD SYSTEM ( Mobile Access Control, Payment & Ticketing ) Mobilt system for

Læs mere

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum.

MULTI ARENA STADION POOL OMRÅDE HOTEL CAMPING PLADS CAMPING PLADS BADE LAND 5. Restaurant 1 Reception. Minimarked. Familie rum. Restaurant Reception MULTI ARENA STADION CAMPING PLADS HOTEL Minimarked Grill- og iskiosk Restaurant CAMPING PLADS Toiletter HERRER Baderum HERRER Baderum DAMER Toiletter DAMER 3 5 4 8 6 0 9 7 3 POOL OMRÅDE

Læs mere

Polet-, veksel- og kortautomater

Polet-, veksel- og kortautomater DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Polet-, veksel- og kortautomater Mønt- og poletautomater - EMS 5x serien Med automaterne 55,

Læs mere

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort VASKERILØSNINGER for selvbetjente vaskerier Løsning 1 * Display og 8 funktionstaster * Udstedelse af RFID-kort * Genopladning af beløb på RFID-kort * Betaling for kort og genopladning med kontanter og

Læs mere

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611

CLS - systemerne. Præsenterer. DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark. Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk Web : www.dkcadgang.dk Præsenterer CLS - systemerne HOVEDKONTOR CENTRAL PC (server)

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

EMS Parkerings Management System

EMS Parkerings Management System DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel.: +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk CVR : 31055075 EMS Parkerings Management System EMS 4000 Serie af Billet-, bookingog betalingsterminaler.

Læs mere

BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER

BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER PRÆSENTERER TOTALLØSNING med TURBÅND- og BILLETSYSTEM ADGANGSKONTROL PARKERINGSANLÆG BETALINGSSYSTEMER Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Tel. : +45 5663 3511 Fax : +45 5663 3611 Mail : info@dkcadgang.dk

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer.

TOTALSYSTEM. Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg, datafangst, booking- og udlejningssystemer. DKC ApS Telefon : +45 5663 3511 Vordingborgvej 415 Telefax : +45 5663 3611 DK-4690 Haslev www.dkcadgang.dk info@dkcadgang.dk TOTALSYSTEM Kombinerer betalingssystemer med billetsalg, adgangskontrol, parkeringsanlæg,

Læs mere

Eksempel på TUP-terminaler

Eksempel på TUP-terminaler Eksempel på TUP-terminaler i f.eks. forlystelsespark, vandland, museum m.v. Central administration PC-netværk Internet Intranet Mobilnet Central PC (server) switch Turbåndprintere /-encodere Plastkortprintere

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Her er opstillet en række krav, det er vigtigt og relevant, at kunden stiller til sit kommende adgangskontrolsystem. Et forkert valg kan medføre, at

Læs mere

Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v.

Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. DKC ApS Vordingborgvej 415, 4690 Haslev Tel. : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Præsenterer løsninger for BADELAND, SVØMMEHAL, RESORTS- og FERIECENTRE, KLUBSYSTEMER m.v. Effektive, sikre

Læs mere

Diverse andre produkter

Diverse andre produkter Diverse andre produkter B 50 BÆRBARE LØSNINGER DKC leverer en masse trådløse og bærbare løsninger for såvel betalinger som datafangst, læser af brugermedier o.m.a. Se iøvrigt på de næste sider. Android

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER

BILLETSYSTEMER HENVISNING TIL PLADS NR. SERVICEMINDED og VELUDDANNET PERSONALE. FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og PRINTER BILLETSYSTEMER BILLET- AUTOMATER med PRINTERE og BETALING GRUPPE BILLETTER PERSONALE-BETJENT BILLETKØB KØRSELS- VEJLEDNINGER HENVISNING TIL PLADS NR. ABONNEMENT FORDELE FLYTBART UDSTYR LÆSER/SCANNER og

Læs mere

TEMA: Guldsmed / urmager Adgangskontrol, adgangskort, -brikker og elektriske låsesystemer

TEMA: Guldsmed / urmager Adgangskontrol, adgangskort, -brikker og elektriske låsesystemer TEMA: Guldsmed / urmager Adgangskontrol, adgangskort, -brikker og elektriske låsesystemer De seneste år har tyvene fundet på endnu flere opfindsomme måder at få adgang til smykkerne/urene, og det sætter

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Fakta butikssystem. Lars Kornbek, Partner, Vitani A/S

Fakta butikssystem. Lars Kornbek, Partner, Vitani A/S Fakta butikssystem Lars Kornbek, Partner, Vitani A/S Formål Give et praktisk indblik i den pt. største biometriske installation på dansk grund (Skandinavien?). Hvilke overvejelser har Fakta haft og hvad

Læs mere

UniLock System 10. Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser. Version 2.0 Revision 150508

UniLock System 10. Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser. Version 2.0 Revision 150508 UniLock System 10 Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser Projekt PRJ172 Version 2.0 Revision 150508 T535 er en motorlæser til montering i forplade, som læser både chipkort og magnetkort. Med T535 er

Læs mere

UniLock System 10. Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser. Version 2.0 Revision

UniLock System 10. Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser. Version 2.0 Revision UniLock System 10 Manual T535 Chipkort/magnetkort motorlæser Projekt PRJ172 Version 2.0 Revision 160914 T535 er en motorlæser til montering i forplade, som læser både chipkort og magnetkort. Med T535 er

Læs mere

TEMA: Fitness Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer

TEMA: Fitness Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer TEMA: Fitness Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer Det kan være en udfordring at holde styr på adgang til fitnesscentret, når antallet af medlemmer vokser og man pludselig får

Læs mere

KeyWatcher Touch. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé 125-127 DK-2610 Rødovre Telefon +457010 5588. Version 150411

KeyWatcher Touch. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé 125-127 DK-2610 Rødovre Telefon +457010 5588. Version 150411 er et netværksbaseret modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem, hvornår og hvor der reelt er fjernet

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED ELECTRONIC ACCESS CONTROL FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED MED ENKEL ADMINISTRATION DORMA lancerer et komplet koncept for fleksibel tilgængelighed

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Det Selvbetjente Bibliotek

Det Selvbetjente Bibliotek Det Selvbetjente Bibliotek Self Operated Library (SOL) Cordura A/S har udviklet en række software- og hardwareprodukter, der tilsammen gør det muligt for mindre biblioteksfilialer at have åbent uden fysisk

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM

EASI POS KASSETERMINALSYSTEM EasiPos er opbygget med industriel standardhardware og flere forskellige touch-skærme kan tilbydes - lige fra low-cost CRT-skærme til passive og aktive LCD-skærme. Håndholdt udstyr, bl.a. PDA's og scannere

Læs mere

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE

BILLETTERMINALER. BILLET- og KORTPRINTERE BILLET- og KORTDISPENSERE BILLET- og KORTVALIDATORER BILLET- og KORTLÆSERE. Bærbare BILLETPRINTERE Sikkerhed - frem for alt Med løsninger, der tilpasses DERES behov DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : +45 5663 3511 Telefax : +45 5663 3611 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk BILLETTERMINALER

Læs mere

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger!

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger! Online styring af boliger! SOFTCONTROL - Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. SoftControl Gør dit liv mere sikkert, komfortabelt, og effektivt, mens du sparer penge SoftControl er en platform

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler Nøgleskabe og værdiskabe Overblik og adminstration af nøgler Med forseglingsnøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. 2 Intelligente elektroniske nøgleskabe

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

KeyWatcher Illuminated

KeyWatcher Illuminated er et modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem, hvornår og hvor der reelt er fjernet en nøgle samt

Læs mere

KEYWATCHER TOUCH. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé DK-2610 Rødovre Telefon KeyWatcher Touch - Version

KEYWATCHER TOUCH. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé DK-2610 Rødovre Telefon KeyWatcher Touch - Version KEYWATCHER TOUCH KeyWatcher Touch er et netværksbaseret modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem,

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Kort System. - v i g ø r d e t l e t t e r e - CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker

Kort System. - v i g ø r d e t l e t t e r e - CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker Kort System - v i g ø r d e t l e t t e r e - Adgangskontrol Forbrugsmåling Billettering Betaling CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker løsning med custom-fit software, der

Læs mere

Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre.

Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre. Elektroniske Låsesystemer. For skabe og døre. Moderne elektroniske skabs og dørlåse. For aktivering med PIN kode, berøringsfri taks eller kort, Eller kombination heraf. Kan programmeres med forskellige

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer

TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer Byggemarkederne har som regel store lagre med byggematerialer for at immødekomme deres kunders behov og ønsker. Dette

Læs mere

Det nemmeste at bruge

Det nemmeste at bruge TruPortal Det nemmeste at bruge TruPortal er en ny og innovativ løsning vil adgangskontrol, når det gælder mindre opgaver. TruPortal har indbygget webserver, så der ikke er behov for at lave en klient/

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart. Scala 1:1

Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart. Scala 1:1 Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart Scala : Aptus Dørtelefoner Vores dørtelefoner hjælper beboernes gæster med at finde vej - samtidig med at de er husets dørvogter, hvilket skaber trygge og hyggelige

Læs mere

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD 16.11. 2015 Varenr. 2000.1610 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 3x4 trykknapper med blåt lys Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL ALPHATRONICS DANMARK BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL Version 4.2 INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING... side 2 TIL- OG FRAKOBLING... side 3 TILKOBLING NIVEAU 1... side 4 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2...

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Kravspecifikation For. Gruppen

Kravspecifikation For. Gruppen Kravspecifikation For Gruppen Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1 FORMÅL...3 1.2 REFERENCER...3 1.3 LÆSEVEJLEDNING...3 2. GENEREL BESKRIVELSE...4 2.1 SYSTEM BESKRIVELSE...4 2.2 SYSTEMETS FUNKTION...4

Læs mere

Registrering af arbejdstid i produktionsvirksomheder

Registrering af arbejdstid i produktionsvirksomheder Registrering af arbejdstid i produktionsvirksomheder med KRONO SYSTEMER Med Krono systemer opnås fuld kontrol med arbejdstid og pauser Tid pauser job materialer ferie vagt reception KronoSYSTEM Funktioner

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med Hotel er det muligt

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

ATS MASTER Integreret sikkerhedsløsning

ATS MASTER Integreret sikkerhedsløsning ATS MASTER Integreret sikkerhedsløsning 1 Videoovervågning Oversigt ATS Master Integreret sikkerhedsløsning F&P klasse 3 nyeste EN50131 Grade 3 standard ATS2107E ATS3407E ATS databus ATS1110 ATS1111 ATS1115

Læs mere

Intelligent reassurance - for your world

Intelligent reassurance - for your world trådløst sikkerhedssystem 7510 Intelligent reassurance - for your world Let at anvende Driftssikker teknologi Problemfri installation Fjernbetjent adgang Kan udbygges efter behov Kan tilsluttes enhver

Læs mere

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL RS 4600 Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL side 2 RS 4600 Radiobaseret tyverialarm Indholdsfortegnelse Ordliste... 3 1 Indledning... 4 2 Sender/Detektor muligheder... 4 3 Betjeningspanel & display...

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e -

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e - Kasseløsning - V i g ø r d e t l e t t e r e - CompuCash samler alle opgaver i restauranten, butikken og kiosken i ét og samme system. Vi tilbyder en helt unik program tilpasning - både til den enkelte

Læs mere

TEMA: Byggeplads DBM6000 adgangskontrol

TEMA: Byggeplads DBM6000 adgangskontrol TEMA: Byggeplads DBM6000 adgangskontrol Der er mange måder at håndtere sikkerheden på en byggeplads på. Både i forhold til medarbejdernes sikkerhed og at sørge for at uvedkommende ikke har adgang til pladsen,

Læs mere

Stand-alone systemer ROSSLARE DIGIT P X T ACIE

Stand-alone systemer ROSSLARE DIGIT P X T ACIE Stand-alone systemer ROSSLARE Selvstændige tastaturer ARO KE 001 1 "Slot"udgang - 500 brugere - 3 niveauer - 3 modes - PVC kabinet ARO KE 002 1 "Slot"udgang - 1 output - 500 brugere - 3 niveauer - 3 modes

Læs mere

Svendeprøve Projekt Tyveri alarm

Svendeprøve Projekt Tyveri alarm Svendeprøve Projekt Tyveri alarm Påbegyndt.: 8/2-1999 Afleveret.: 4/3-1999 Projektet er lavet af.: Kasper Kirkeby Brian Andersen Thomas Bojer Nielsen Søren Vang Jørgensen Indholds fortegnelse 1. INDLEDNING...3

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg

PARKERINGSSYSTEMER. Modulopbyggede For alle typer og størrelser af P-anlæg DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Telefon : 56 63 35 11 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk ADGANGSKONTROL BETALINGSTERMINALER BILLETTERMINALER KORTSYSTEMER PARKERINGSSYSTEMER TURBÅND / TURPAS /

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Juni 2015 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en kortlæser,

Læs mere

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S MANUAL TIL OPSTART AF JCDS WEBBASEREDE INFO-SKÆRM Denne lille folder beskriver kort, hvordan du tilkobler din nye info-skærm PC til et trådløst netværk.

Læs mere

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering Den nye ultimail ultimail giver det store overblik! Det store og læsevenlige display gør det nemt at overskue

Læs mere

Objektsikring. Profort A/S Gunnar Clausens Vej 3 8260 Viby www.profort.com Udvikling af elektronik Start 1997

Objektsikring. Profort A/S Gunnar Clausens Vej 3 8260 Viby www.profort.com Udvikling af elektronik Start 1997 Objektsikring Profort A/S Gunnar Clausens Vej 3 8260 Viby www.profort.com Udvikling af elektronik Start 1997 1 Piccolo anvendelse Museer, udstillinger og gallerier: Overvåger malerier skulpturer og montrer

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Trådløse teknologier kommer buldrende Nye trådløse teknologier introduceres i et tempo som aldrig før Trådløse teknologier gør installation meget enklere.

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

STANLEY ONE PASSER PÅ DIN VIRKSOMHED

STANLEY ONE PASSER PÅ DIN VIRKSOMHED STANLEY ONE PASSER PÅ DIN VIRKSOMHED STANLEY Security er den største og mest betroede leverandør af elektronisk sikkerhed i Europa. Som en del af STANLEY Black & Decker én af de 500 største børsnoterede

Læs mere

SIKRINGSVEJLEDNING ARBEJDSGIVERNE

SIKRINGSVEJLEDNING ARBEJDSGIVERNE INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 3 Sådan er tyveridækningen... 3 Minimumskrav til tyverisikring af bygninger, skurvogne, containere og køretøjer... 3 Anbefalinger til tyverisikring af virksomhedens lokaler

Læs mere

Brugervejledning PBS Flexi Mobil

Brugervejledning PBS Flexi Mobil Brugervejledning PBS lexi Mobil 1 GOD ORNØJELSE MED DIN NYE LEXI MOBIL! PBS lexi Mobil terminalen gennemfører transaktioner lynhurtigt stort set hvor som helst. Terminalen er baseret på den nyeste teknologi,

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015

GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015 GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015 Hvad er Guardeye Mange alarmsystemer er blinde eller sender kun enkelte billeder ved alarm. Guardeye giver sikker videoverifikation ved at sende

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Stilrent design og regulerbar lydstyrke Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer

Live Tec kassesystem. Intelligente systemer Live Tec kassesystem Intelligente systemer Brugervenlig og intelligent software til din butik LiveTec er din alternative leverandør af software og hardware til det intelligente kassesystem og skal du forny

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer Landsbylauget har indhentet et forslag til en tyverialarm fra Hjortteknik i Fløng. Hej Michael eklager den lange ventetid. Her er tilbud på et på alarmanlæg som kan udvides efter behov. Vedhæftet er datablad

Læs mere

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED SIDE 2/6 INTRODUKTION AVIOR Identity Security Manager (ISM) er en omfattende løsning og koncept til håndtering af identiteter og integration til eksisterende bruger-

Læs mere

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport.

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport. 03-10-2013 Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision,

Læs mere

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG. Præsenterer

Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG. Præsenterer Præsenterer Kort oversigt over diverse løsninger for PARKERINGSANLÆG Alle formere for betalinger med kontanter og udenlandsk valuta. Byttepenge i danske mønter. Betalinger med kreditkort, NFC-kort (og

Læs mere

Roger Adgangskontrol systemer

Roger Adgangskontrol systemer Roger Adgangskontrol systemer Produkt Guide 2008 Lande hvor ROGER er repræsenteret Roger sp.j blev grundlagt i 1991, og arbejder med udvikling af elektronisk sikkerhedsudstyr. Firmaet tilbyder moderne

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Effektiv sikring starter med mekanisk sikring a Der er mange måder at sikre sig på. Alle eksperter bl.a.

Læs mere

Brugervejledning for centralenheden

Brugervejledning for centralenheden Brugervejledning for centralenheden Præsentation af centralenheden INTRATONE Centralenheden INTRATONE Light giver mulighed for en sikret løsning for at udskifte en mekanisk lås af typen T25. Takket være

Læs mere

TEMA: Byggeplads DBM6000 adgangskontrol

TEMA: Byggeplads DBM6000 adgangskontrol TEMA: Byggeplads DBM6000 adgangskontrol Der er mange måder at håndtere sikkerheden på en byggeplads på. Både i forhold til medarbejdernes sikkerhed og at sørge for at uvedkommende ikke har adgang til pladsen,

Læs mere