Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub Pyh, 2018 blev det varmeste år nogensinde målt i Europe. I Danmark var det ligeledes både varmt og tørt, hvilket også tydligt kunne mærkes i Skjoldenæsholm, hvor fairways i lange perioder var hårde som sten. Til gengæld var vores greens spitzenklasse og har vel ikke stået bedre i de seneste mange år. Den helt store ændring i 2018 var omlægning af vores medlemskategorier og ændring af kontingentsatser. Bestyrelsen havde gennem længere tid arbejdet på dette, og i august fremlagde bestyrelsen et samlet forslag, som der var stor opbakning til. Konsekvensens er, at vi fremad fra 2019 kun har ét fuldtidskontingent til en meget attraktiv pris på kr. årligt. Det primære formål med ændringen var at skabe en bedre sammenhæng i Skjoldenæsholm, så alle fuldtidsmedlemmer har de samme rettigheder og samme muligheder for at deltage i alle klubbens aktiviteter uanset, hvilken bane de foregår på. Dvs. deltagelse i turneringer, medlemskaber i klubber i klubben, regionsgolf og adgang til de mange muligheder for enten at spille gratis eller til et reduceret greenfee på andre baner. Medlemmerne har i det store og hele været rigtig glade for ændringen, og vi håber, at den på sigt kan bidrage til en endnu bedre sammenhæng og at mange flere både nye og eksisterende golfspillere får lyst til at være en del af Skjoldenæsholm. Det fås i hvert fald ikke meget bedre og billigere andre steder. Tænk bare To fantastiske 18-hullers baner, en fabelagtig natur, et af de største træningsanlæg i landet, rabateller fritspilsaftaler med over 20 baner og så naturligvis de bedste medlemmer i Danmark. Vi håber, I vil sprede rygtet det fortjener det. Ved årsskiftet 2018/2019 var det samlede medlemstal på lige knap Som det har været tilfældet de senere år, stiger antallet af medlemmer i løbet af året, og så går vi cirka 10 procent tilbage, når fristen for udmeldelser er udløbet i slutningen af oktober. Som i andre golfklubber er vi udfordret af, at en del golfspillere vælger et såkaldt fleksmedlemskab, med et lavere kontingentet, men hvor der samtidig skal betales greenfee, hver gang man spiller. På tværs af alle golfklubber udgør fleksmedlemskaber nu omkring 25 procent. Med vores nye medlemskategorier og kontingentsatser, har vi gjort det mere attraktivt at være fuldtidsmedlem, og vi håber, at det vil inspirer flere til at blive medlemmer på fuld tid. Nybegynder golf skaber flere medlemmer En af vejene til flere medlemmer er en professionel begynderindsats, der kan give nye golfere en god introduktion til golf og fastholde dem i Skjoldenæsholm.

2 Begynderudvalget har fortsat linjen fra 2017, men enkelte nye tiltag. I 2018 har tilbuddet til nye golfere bestået af gratis golf, fællestræning, 9-huls matcher og en mentorordning. Gratis golf har været en succes og, både hvad angår tilmeldinger og efterfølgende indmeldelser. I 2016 tilbød klubben gratis golf både forår og efterår, og 218 personer påbegyndte et forløb, hvoraf 169 også fuldførte det. Af dem er 88 stadig medlemmer af klubben. I 2017 tilbød vi kun gratis golf om foråret med 102 deltagere, hvoraf 84 fuldførte forløbet. Af dem er 53 stadig medlemmer af klubben. I foråret 2018 tilbød klubben gratis golf i en tilpasset form, baseret på erfaringerne fra de to foregående år. 35 deltagere gennemførte forløbet hvoraf 28 blev helt færdige og alle 28 er medlemmer i dag. I 2019 satser vi på både forårs- og efterårshold. Vi regner ikke med mange flere deltagere end sidste år, men erfaringerne viser, at der er brug for at kunne indsætte hold også om efteråret. Konceptet bliver lidt anderledes, da deltagelsen ikke længere er gratis, hvorfor navnet er ændret til Nybegyndergolf. Det vil i 2019 koste 500 kr. at erhverve golfkørekortet. Der vil være hold både tirsdag og søndag i 6 uger á 2 timer, men derudover også et lidt hurtigere hold over 3 lørdage. 9-huls matcher Når uddannelseskortet er i hus, har man lov til at spille Old Course sammen med en erfaren spiller. Det er der mulighed for hver tirsdag og søndag i perioden april til september, hvor der spilles 9- huls matcher med løbende start fra kl Der spilles i 3-bolde med mindst en erfaren spiller pr. bold til at hjælpe begynderne med regler og etikette undervejs. Hver den sidste tirsdag i måneden har der været gunstart med en alternativ spilform, fx greensome, texas scramble, efterfulgt af spisning og uddeling af præmier for månedens matcher. I løbet af sæsonen 2018 har der været starter, hvoraf en fjerdedel har været om søndagen. Til sammenligning var der i starter, dvs. en stigning på 16%. Der har været 114 forskellige spillere til start og af dem har 65 været medlem i 1-3 år, mens de resterende 49 er mere erfarne spillere. Vi betragter konceptet som en succes og fortsætter det i Fællestræning For at styrke fællesskabet mellem nye golfspillere yderligere, tilbød vi henover sommeren fællestræning i form af banetræning og Clinics i mindre hold af 4-8 deltagere til alle med handicap Det var et nyt koncept i forhold til 2017, og da erfaringen er, at det var svært at fylde holdene og tilbagemeldingerne har været blandede. Vi vil i samarbejde med Pro Træneren evaluere, om der i 2019 skal være nye tilbud om fællestræning.

3 Vintergolf For at vedligeholde formen og fortsat give mulighed for at mødes med de medlemmer, man har lært at kende i løbet af sommeren, gennemfører vi som noget nyt i perioden okt-marts en 9-huls turnering. Alle klubmedlemmer er velkomne, og spillere med hcp. 55+ spiller i bold med erfarne spillere. Der spilles hver søndag på Old Course i 3-bolde. April 2019 kåres årets sejeste vintergolfere: Den deltager, som har spillet flest søndage i løbet af vinteren Den deltager som over 10 søndage har scoret flest points Der har i skrivende stund (medio januar) været 30 forskellige spillere til start, hvoraf den flittigste har deltaget 12 gange ud af 15 mulige. Deltagerantallet ligger mellem 2-11 pr. gang. Mentorordning Et andet nyt tiltag i 2018 var en mentorordning, hvor vi matchede nye spillere med erfarne klubmedlemmer, som kunne hjælpe de nye til rette i deres første tid i klubben. 13 medlemmer stillede op som mentorer, og tilbagemeldingen fra dem har været, at ordningen har fungeret godt, men at de gerne ville have haft bedre tid til at tage sig af deres mentee s. Fra mentee s er tilbagemeldingen generel positiv. Flere beskriver, at de har haft en god kontakt med deres mentor og har haft stor glæde af ordningen. Den har også været medvirkende til at give lyst og mod til at deltage i klubbens match for begyndere. Mentorordningen opleves primært som en personlig hjælp til spillet og knap så meget som et element i integrationen i klubben. Al begyndelse er svær, så vi fortsætter forsøget i Frivillige i begynderarbejdet Mere end 50 medlemmer har bidraget i begynderarbejdet, som en del af begynderudvalget, som hjælpetrænere ved gratis golf eller som kaptajner til 9-huls matcher. En god modtagelse af de nye spillere er afgørende for, at de føler sig velkomne i klubben og får lyst til at blive, så en stor tak til alle frivillige for jeres indsats. Banerne de var virkelig gode 2018 sæsonen var en sæson vi så frem mod med stor forventning, idet vi var kommet rigtig godt ind i vinteren 2017 med begge baner en forudsætning for at komme godt ud af vinteren Det lykkedes faktisk på ganske fornuftig vis og banerne stod bedre end nogensinde før efter en vinter. Hvorfor gjorde de så det? Ja, det gjorde de blandt andet grundet greenkeepernes store arbejde. Ressourcer er blevet kastet efter banerne i stor stil og der har været knoklet virkelig hårdt, hvilket endeligt har båret frugt. Vi har i 2018 oplevet en sæson, som nok ikke kommer til at gentage sig lige med det samme. Dage, uger, måneder uden en dråbe vand og med masser af sol og varme ja tak!

4 Det var skønt og det gav ganske gode betingelser for græsset. Altså de steder hvor vi kan og må vande, teesteder og greens. Og det skuffede ikke. Vi har haft en sæson, hvor greens har været i så fantastisk stand, som de nogensinde har været. Det har været en fornøjelse at spille på og det kan baneudvalget stadig ikke få armene ned over. Vi kan håbe, at de gode betingelser og det gode arbejde greenkeeperne har lavet på greens, kan ses i mange sæsoner fremover. Var alt så fantastisk? Desværre ikke, for der er jo andre steder på banen end teesteder og greens. Fairways havde det fremragende, men som sommeren skred frem, blev de mere og mere tørstige og det kunne ses. Vi skal dog være glade for, at det ikke gik helt galt, hvilket det er set i flere andre klubber. Vi har sågar kendskab til en klub som mistede samtlige 36 fairways og det er dyrt meget dyrt. I 2018 måtte vi desværre sige farvel til vores dygtige chefgreenkeeper Gedas, som har gjort et fantastisk arbejde. Men det er lykkedes, at finde en super god erstatning i Rune, som er startet i februar Vi ser frem til samarbejdet og byder Rune velkommen. Turnering 2018 har været en golf sæson, med masser af hygge, spænding og socialt samvær i klubturneringerne. Af de 18 klubturneringer der har været i 2018, har der tilsammen været 564 deltagere (550 gennemførte), hvilket giver et gennemsnit på 31,33 deltagere per turnering. Noget færre end i 2017 (46,7) Vi håber mange flere deltager i turneringerne i Højdespringeren var Afslutningsturneringen med 73 deltagere. Det har været 232 forskellige spillere, hvoraf de 202 har været Skjoldenæsholmere, og 30 spillere udefra. Af turneringsspillere udefra har vi haft besøg fra Smørum, Holbæk, Skovbo, Næstved, Dragsholm, Vallø, Ledreborg, Mølleåen, Kokkedal, Roskilde, Furesø, Frederikssund, Hedeland, Hjortespring, Royal samt 5 fra Sverige. Klubmestrene i Slagspil blev Jannie Andersen for Damerne og Lars Bresemann Højte for Herrerne I Hulspil blev det en ren familietriumf med Hanne Maahr som klubmester for Damerne og Michael Maahr for Herrerne. De øvrige Klubmestre kan ses på vores hjemmeside. Tillykke til alle I 2018 havde vi vilde planer i Turneringsudvalget. Desværre blev tilslutningen ikke som ventet hvad angår deltagerantallet. Vi har nu evalueret på det, bl.a. på baggrund af jeres besvarelser i spørgeskemaundersøgelsen, og har justeret lidt i omfang, spilleformer mv. Vi håber at mange flere vil

5 deltage i klubturneringerne i Kom frisk det er ikke spor farligt og plejer at være ret sjovt DGU har desværre måttet droppe Synoptik Cup/Abacus Cup i 2019, pga manglende sponsor. Så i år er der kun Skjoldmester Cup Order of Merit. I turneringsfolderen og i Golfbox står der, hvilke turneringer der tæller med her. Slutteligt vil vi gerne promovere MidtVest Open 2019 som igen i år løber af stabelen på hhv Midtsjælland, Holbæk og Skjoldenæsholms dejlige baner. Se mere i folderen og på: midtvestopen.dk Regionsgolf Også i år har et større antal af klubbens medlemmer deltaget i større eller mindre omfang i regionsgolfen den største turnering i Danmark for klubgolfere. Vi havde i alt 8 hold (et hold består til hver match af 6 personer) og af disse hold nåede to frem til slutspillet. Vores hold i Veteran-C-rækken gik (næsten) hele vejen og kvalificerede sig til landsfinalen. Her tabte vi desværre på sidste hul i sidste match til Trehøje. Spændingen var fuldt ud en finale værdig blot med den forkerte vinder. Strukturen for regionsgolfen ændres markant til næste år, idet oprykningsspillet i senior-, veteranog superveteranrækkerne fjernes. Rækkerne spilles fremover efter samme princip som de almindelige A, B, C og D-rækker og med samme handicapinddeling. Vi har dog tilmeldt samme antal hold i 2019 (8 stk.) og fokus vil fortsat være, at så mange som muligt af de interesserede får lejlighed til at prøve kræfter med regionsgolfen. Elite Eliten på Skjoldenæsholm har haft endnu en god 2018 sæson, hvor både herre- og dame holdet var meget tæt på oprykning. Det sportslige mål for sæsonen var en oprykning til herrerne og 2-3 plads for damerne, og damerne opfyldte flot denne målsætning. Elitegruppen har endvidere det mål, at det sociale aspekt og sammenholdet i Elitegruppen skal prioriteres således, at det udadtil kan være et attraktivt miljø og potentielt tiltrække elitespillere som fremtidige medlemmer af Skjoldenæsholm Golf Klub, og i forhold til dette har det atter været en god sæson. Der er aktuelt nye medlemmer indmeldt med elitepotentiale og disse vil blive kontaktet med henblik på konsolidering af de kommende elitehold. I forhold til den kommende sæson vil vi fortsætte med at styrke træningsindsatsen og udnyttelsen af de træningsmuligheder vi har, så der opnås den optimale effekt af dette. Som et nyt tiltag vil elitegruppen i foråret arbejde med psykologien i vores spil, og der er aftalt arrangement med sportspsykolog (medlem i SGK), der vil give os nogle værktøjer inden for dette felt. På dette område vil Eliten koordinere med Juniorafdelingen og give muligheden for at relevante spillere kan deltage.

6 Regelændringer De nye golfregler er trådt i kraft den 1. januar. Det er en stor og omfattende ændring, der både skal gøre spillet nemmer og hurtigere. Klubben har i efteråret 2018 og i begyndelsen af 2019 afholdt en række aftener og forløb med gennemgang af de nye regler, og der er fortsat et par stykker tilbage, før sæsonen går rigtig i gang. De gennerelle regelændringer har også medført ændringer af diverse lokalregler. Et godt og udviklende juniormiljø Det er med stor glæde, at juniorudvalget kan berette om et godt og velfungerende RUS miljø, Relationer, Udvikling og Sjov. Juniorudvalget er enige med DGU om, at det er vigtigt, hvis vi skal holde de unge fast i golfsporten og kunne tiltrække nye. Generelt har golfen store problemer med, at tiltrække og holde på juniorer, hvilket vi også kan mærke. Ja, faktisk så rasler antallet af juniorspillere på landsplan ned. Men i Skjoldenæsholm er det lykkedes nogenlunde at fastholde antallet af juniorer. Vi har i 2018 fået 6 nye spillere, som stadig hænger i, hvilket vi er meget stolte af. Vi har desværre også mistet nogle. Et par stykker er blevet voksne men er stadig i klubben, og 6 spillere, vi ikke har set til træning, er stoppet. Samlet set har vi en stabil kerne på spillere, som kommer til træning om sommeren. Om vinteren ligger tallet på mellem 10 og 20. Vi har i 2018 fortsat arbejdet med målsætning for 2019 og har tænkt os, at udvide træningen til sommer med shortgame træning. Det betyder 3 dage med træning om ugen, som vi håber vil være med til at løfte det spilmæssige og det sociale. Vi er i dialog med DGU og Golfbox omkring en app, der kan bruges til statistik i forbindelse med turneringer. Det vil vi bruge til, at finde områder der skal trænes på, så resultaterne kan. forbedres. På resultatsiden har 2018 været det bedste år, vi kan huske. Vi havde spillere med i alle årgange til landsdelsfinalen, en spiller skal med til Stjernegolf og Johanna Axelsen blev Danmarksmester. Fra 2019, bliver Junior afdelingen bliver til junior / ynglinge afdelingen. Det betyder man kan deltage i træning og arrangementer til man fylder 21. Vi ændrer aldersgrænsen, fordi vi kan se, at der er et hul fra junior til voksen skiftet. Vi vil gerne holde på de unge, så klubben har et solidt fundament, at bygge videre på, så derfor giver det god mening, at holde dem i junior-flokken lidt længere. På gensyn Tak for året der gik og velkommen til en skøn ny golfsæson i 2019.

Skriftlig beretning Skjoldenæsholm Golfklub 2017

Skriftlig beretning Skjoldenæsholm Golfklub 2017 Skriftlig beretning Skjoldenæsholm Golfklub 2017 Golfåret 2017 er gået godt, og der har været masser af aktiviteter og for det meste glade medlemmer og gæster på vores to skønne baner. Det eneste der vel

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2019 2020 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret Turneringsoversigt 2018 Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret 15-04-2018 29-04-2018 13-05-2018 03-06-2018 01-07-2018

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub

Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub Skjoldenæsholm golfklub er et fantastisk sted. Dejlige baner, skøn natur og ikke mindst en masse fremragende medlemmer. I de senere år har vi været udfordret

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne:

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne: Om turneringer Turneringsformatet er lavet lidt om i år. Når jeg nu fortæller lidt om, hvorfor og hvordan kommer jeg samtidig til at fortælle lidt om de problemstillinger, vi i øvrigt har i klubben som

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2018 2019 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Tak for ordet. Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2017 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2017:

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag

Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag Ladies Section Er en klub i klubben, der hver tirsdag spiller sammen på kryds og tværs i både fristarter, gunstarter og venskabsturneringer. I 2018

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

SØHØJLANDET GOLF ORGANISATION. Jan V. Rasmussen MARKEDSFØRING BEGYNDERE BANEN TURNERINGER KLUBHUS + TRÆNINGSBANE MEDLEMMER

SØHØJLANDET GOLF ORGANISATION. Jan V. Rasmussen MARKEDSFØRING BEGYNDERE BANEN TURNERINGER KLUBHUS + TRÆNINGSBANE MEDLEMMER SØHØJLANDET GOLF Den 1. januar 2015 bliver vi oprettet som selskab i Dansk Golf Union (DGU). Det betyder, at vi kan møde op på DGU s repræsentantskabsmøder med møde- og taleret men ikke med stemmeret.

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne.

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne. *VIGTIGT* BEGYNDERE *VIGTIGT* 50 % Reduktion - OBS! OBS! OBS! - vi har brug for din hjælp! I 2017 var 6 klubmedlemmer i gang for at undervise nye medlemmer i golfregler, men grundet personlige omstændigheder,

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 34. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 34. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 34. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR.. TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Begynderhåndbogen 2016

Begynderhåndbogen 2016 Begynderhåndbogen 2016 Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

EFTERLYSNING. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den.

EFTERLYSNING. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den. EFTERLYSNING Til alle klubmedlemmer. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den. Vi vil gerne kunne etablere en lille samling til brug ved særlige

Læs mere

D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E

D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E 2019 D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E Lone Mikkelsen Formand Mobil 2085 9225 lone-leo@hotmail.com Heidi Bentzen Sponsor-ansvarlig Mobil 2330 3579 bentzen@fambentzen.dk Tove Lauridsen Kasserer

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Endnu et begivenhedsrigt år er gået og tiden er inde til et tilbageblik på 2014. Året har budt på store udfordringer og heldigvis har vi

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Turneringskalender 2015

Turneringskalender 2015 APRIL Tirsdag 7 12.30-19.00 Gunstart 1-12 Herredag Åbningsturnering Herredag max 84 Texas Herredagsudvalg Torsdag 9 10.00-19.00 Gunstart 18 Damedag Åbningsturnering Damedag max 72 Stableford Damedagsudvalg

Læs mere

Parmatchklubben 2015 OBS!!!!!!!!!!!

Parmatchklubben 2015 OBS!!!!!!!!!!! 1. Parmatchklubben 2. Mandagspigerne 3. Juniorafdelingen 4. HCA-G3 5. Indspil fra Jørn Anderson 6. Klubmestre 2015 - slagspil 7. Klubmestre 2015 - hulspil 8. I øvrigt 1. PARMATCHKLUBBEN Parmatchklubben

Læs mere

vind, scorekort, handicapsystemet, sikkerhed og ikke mindst samværet med andre glade golftosser.

vind, scorekort, handicapsystemet, sikkerhed og ikke mindst samværet med andre glade golftosser. BEGYNDERHÅNDBOGEN Velkommen til Brøndby Golfklub Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 29. marts 2016 Indledning I denne beretning vil jeg komme ind på de emner, der har optaget klubben og bestyrelsen i sæsonen 2015.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente dit bag-mærke i Pro Shoppen. LADIES SECTION holder opstartsmøde

Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente dit bag-mærke i Pro Shoppen. LADIES SECTION holder opstartsmøde Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 1. marts 2018 13:08 Emne: Bagmærker, Regions golf, Handicap system Bagmærker 2018. Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser, jeg havde nær sagt, som sædvanlig fornuftig ud. Vi kommer ud med et mindre overskud. Medlemstal Medlemstallet er

Læs mere

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne.

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Kalø Golf Club Club Golf Kalø N y h e d s b r e v A p r i l 2 0 1 0 N r. 2 Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Alle damer i klubben kan allerede nu sætte kryds

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere