Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen"

Transkript

1 Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen med golfbox. Det ser ud til at denne effektivisering vil spare en del tid på administrationen fremover. Bendt Pedersen ønskede i foråret at udtræde af bestyrelsen, så derfor kom Charlotte Spandet, som 1.suppleant, ind i bestyrelsen og overtog jobbet som sekretær samtidig med at Helge overtog formandsposten for Baneudvalget. Jeg vil her på generalforsamlingen gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt samarbejde. Jeg vil gerne bede Bendt om at komme her op. Bendt jeg vil gerne på bestyrelsens og klubbens vegne sige dig tusind tak for en mangeårig indsats for Trehøje Golfklub. Du har ved godt købmandsskab været med til at skabe grundlaget for en golfklub med en meget sund økonomi tak for din indsats. Medarbejderne Vi indledte jo 2015 med en ny trænerduo. Det er bestyrelsens indtryk, at Kristoffer og Nicolaj var det rigtige valg. Nicolaj bliver udlært her i vinter og vi har allerede lavet en ny to-årig aftale med Kristoffer der samtidig har lavet aftale med Nicolaj for de næste to år. Det er vi i bestyrelsen rigtig glade for. Alle aftaler og kontrakter er på plads. Med Keld og Anette har vi lavet en aftale der rækker tre år frem i tiden. På kontoret er Leif som bekendt gået på efterløn og Maibrit har heldigvis sagt ja til at fortsætte på kontoret. Leif ønskede jo ikke en afskedsreception men donerede i stedet beløbet til kampen mod brystkræft. Endnu engang vil jeg gerne på klubbens og bestyrelsens vegne sige Leif tak for 12 år som forretningsfører i Trehøje. Bestyrelsen har netop på sidste møde besluttet at ansætte Maibrit som forretningsfører pr. 1.januar 2016 og derfor vil vi i de kommende uger, sammen med Maibrit få beskrevet hvilke opgaver vi får brug for at få løst af en ny medarbejder. Det tyder umiddelbart på, at det bliver en deltidsstilling på ca. 20 timer om ugen, idet vi bl.a. her i sommer har lagt 10 ugentlige timer til rengøring af toiletter og omklædningsrum ud til en anden medarbejder. Hos greenkeeperne, med John i spidsen, har vi haft et par nye ansættelser, men vi må sige at det er en fantastisk medarbejderstab vi har også på dette område. De har gjort et flot stykke arbejde med at optimere banen tak til alle medarbejdere. Den store flok af frivillige er den vigtigste driver i vores klub. Endnu engang tak til jer alle, fordi I vil bidrage til at vi har den bedste medlemsklub i Danmark. Det er vigtigt at vi står sammen om det.

2 Banen Banen har haft høj prioritet i år og vil også have det i fremtiden. Som I har lagt mærke til, så har vi haft gang i mange forbedringer på vores 27 huller i år. De vådeste områder er blevet drænet. På Hul1 Øst har vi sammen med banearkitekten lavet en sø foran stendiget, så risikoen for skader er minimeret. Der er blevet fældet træer og tyndet ud. Teesteder er blevet forbedret og greens er blevet optimeret. Vi har sat gang i eftersåning af fairway og greens. Vi har investeret i nye maskiner og flere er på vej, så vi har det rette grej til at få endnu bedre greens mv. Jeg håber I allerede kan fornemme, at det er en god investering. Efter ønske fra juniorudvalget, så har vi lavet nogle orange teesteder på Øst, så man kan spille en hurtigere runde som en Par3 bane. Alle må gerne benytte disse teesteder. Der ligger nogle særlige scorekort ude ved proboxen. Der er brugt mange timer og en del penge på græsfrø maskiner, men bestyrelsen er overbevist om, at det er den rigtige investering. Vi glæder os meget til at se resultatet af det omfattende arbejde på længere sigt. Eftersåning kan man først se virkningen af det følgende år og dræning virker først optimalt efter nogle måneder. Banen får stor ros fra vores gæster. Jeg tror også at vi er mange der er lidt stolte over vores bane og klub, når vi har været ude at spille andre baner. Vi vil fortsat have en af landets bedste baner. Det er vores største prioritet. De enkelte dage hvor der prikles og eftersås håber jeg at medlemmerne hurtigt glemmer. Greenfee-spillere kan selvfølgelig være uheldige netop at ramme en af disse dage, men på disse dage har vi sat greenfee ned for at give en kompensation. Vi vil løbende informere om det arbejde der skal ske ude på banen, så man kan se det når man bestiller en tid. Medlemmer Golfens dag blev endnu engang en kæmpe succes takket være de mange frivillige der gjorde dagen mulig tak for en fantastisk indsats. Også stor tak til alle jer der havde gæster med herud. Vær med til at holde de nye i gang ved at invitere dem med ud på banen og ind i det sociale fællesskab. Medlemstallet er stort set det samme som sidste år. Der er et lille fald af passive medlemmer. Nye medlemmer er kommet til fra andre klubber og ca. 60 nye spillere har taget kortet i år. Hjælp med at skaffe nye medlemmer få et gavekort på 500 kr. Vi gentager succesen. Det første hold starter allerede torsdag d. 7.april, så få endelig fat i dem du kender, som kunne tænke sig at prøve at spille golf. Der er ingen grund til at vente til Golfens Dag med at komme i gang. Alle medlemmer der skaffer et nyt medlem eller en ny begynder, der efterfølgende melder sig ind i klubben som senior eller Flex-øst medlem får et gavekort på 500 kr. til shoppen.

3 Klubmester 2015 Klubmesterskabet blev afviklet d september med 88 deltagere med Line Kjær Sørensen og Anders Ulriksen som årets klubmestre. Anders Ulriksen med Kristoffer og Heine Lina Kjær Stefansen med Lillian som nr. 2 som nr. 2 og 3 STORT TILLYKKE Årets øvrige matcher Alle resultater kan man se på hjemmesiden under Resultater for klubmatch. Der har igen i år været mange tilmeldte til matcherne: Klovnematchen d. 15.marts med 82 deltagere Åbningsmatchen den 6. april med 192 deltagere. Den 18.april afholdt vi Landbobanken Open med 140 deltagere. Den 2. maj var der kommunemesterskab, som i år blev spillet i Aaskov med 181 deltagere hvoraf de 81 var fra Trehøje. Lars Kjær Sørensen blev vinder i A-rækken og Maibrit Juhl i B- rækken. C-, D- og E-rækken fik en spiller fra Åskov som vinder. Den 9.maj afholdt vi De åbne Vestjyske mesterskaber med 164 deltagere. Kristoffers Par-match blev afholdt d. 28.juni med 168 deltagere. Den 22. august havde vi Fødselsdagsmatch med 88 deltagere. Det var i MID-ugen. Venskabsmatchen mod Juelsminde d. 6.sept. med 88 deltagere blev vundet af Trehøje med 354 point mod 319. Royal Unibrew Open d. 12.sept. havde kun 85 deltagere. Bare mænd støtter brysterne havde 120 til start. Det vender jeg lige tilbage til. Afslutningsmatchen d. 18.oktober og Andematchen som årets sidste match d. 7.november havde begge fuldt hus med 120 deltagere.. Et fantastisk flot antal deltagere til årets matcher. Der var jo desværre flere matcher der havde venteliste, men det må vi nok bare acceptere og så håbe, at det ikke er de samme der kommer for sent med tilmeldingen. Vi har besluttet at investere i en PC mere, så vi hurtigere kan få tastet ind efter hver match. Ventetid efter en match er altid træls. Golfturneringer I Regionsgolfen havde vi ingen hold der gik hele vejen til landsfinalen, men med de nye handicapgrænser for ABCD-rækkerne og de nye aldersgrænser for Senior, Veteran og Superveteran har vi valgt at tilmelde 12 hold i de forskellige rækker så mon ikke det baner vejen for gode resultater i 2016.

4 Eliten Efter nogle spændende kampe lykkedes det vores herrehold i 4.div. d. 13. september at vinde med 12-2 i Hjarbæk og dermed sikre sig oprykningen til 3.division. Et kæmpe stort tillykke til hele holdet. Det er en fantastisk god elitegruppe vi har i Trehøje. 1.div. herrer, 3.div. herrer, Kval. Herrer og 3.div. damer. Spændende om 2016 bringer endnu en oprykning. Medlemsfordele og klubsamarbejde I bestyrelsen er vi meget opmærksomme på at skabe en balance imellem det at skaffe greenfeeindtægter og samtidig sikre, at der altid er plads på vores egen bane til medlemmerne. Mht vores greenfee-samarbejder, så er vi meget optaget af, at vi kun laver aftaler med klubber, hvor begge parter har en stor fordel og glæde af at spille på hinandens baner. Sidste år fik vi nye ½ pris aftaler med Hjarbæk Fjord Golfklub, Vejen Golfklub, Odense Golfklub, Struer Golfklub og Lemvig Golfklub. Holmsland vendte heldigvis i år tilbage med ½ pris aftale og vi fik lavet ny ½ pris aftale med Nordvestjysk Golfklub og med Blokhus Golfklub. +Golf mellem Holstebro og Trehøje +Golf hører absolut også til medlemsfordelene, og det er en aftale som vi er rigtig stolte af at kunne fortsætte i Her kan klubbernes medlemmer jo bruge en anden kvalitetsbane for en rimelig pris. Efter flere drøftelser med Holstebro Golfklub så vendte deres bestyrelse heldigvis tilbage og meddelte, at de alligevel ønsker at fortsætte med +Golf med Trehøje. Det er vi i bestyrelsen rigtig glade for. +Golf mellem Brande og Trehøje I bestyrelsen er vi også glade for at kunne tilbyde vores medlemmer et +Golf til frit spil i Brande. Vi tror der er mange af vores medlemmer der bor syd og øst for Trehøje der er interesseret i dette tilbud. Med motorvejen er man jo hurtigt fremme. Igen i år var Trehøje Golfklub med på denne messe. Det var tre gode dage, hvor vi fik vist flaget og også skaffet nogle nye medlemmer. Tak til alle der bidrog på standen og til jer der kikkede forbi.

5 Golfspilleren i centrum og Strategiplan 2020 For at gøre klubben endnu bedre både for medlemmer og gæster, så har vi i år tilmeldt klubben til Golfspilleren i centrum. Det er et evalueringsværktøj som DGU tilbyder, hvor alle medlemmer får tilsendt et online spørgeskema én gang om året og alle greenfee-gæster får et spørgeskema efter hver runde. Det har givet bestyrelsen et godt arbejdsredskab til at få øje på eventuelle steder, hvor der er plads til forbedring. Godt halvdelen har besvaret undersøgelsen. Vi håber meget, at endnu flere til næste år vil bruge tid på at svare når I modtager et link med spørgsmål fra os. DGU har fået lov til at benytte vores data rundt på regionsmøderne i landet, idet vi indtager en suveræn flot 1.plads blandt de ca. 120 klubber der er med i Golfspilleren i Centrum. DGU vil undersøge nærmere hvorfor vi ligger så højt placeret, for at andre klubber kan lære af det, det er bl.a. vores klubliv, vores medlemmers indsats som frivillige, Golfens Dag, junior- og begynderarbejdet og fastholdelse af nye medlemmer, ja vores samlede indsats hele vejen rundt med bane, anlæg, trænere, frivillige, cafe, administration og shop. Det er både i medlemsundersøgelsen og i gæsteundersøgelsen vi ligger helt i top. Endnu engang en kæmpe tak til alle for at medvirke til at have en klub der hænger sammen og fungerer. Rapporten fra undersøgelsen er lagt på hjemmesiden. Et spørgeskema til medlemmerne én gang om året er selvfølgelig ikke nok. Det er meget vigtigt, at man henvender sig til en fra bestyrelsen når man har noget på sinde. Bestyrelsen har selvfølgelig ikke løsningen og ideerne til alt, det er meget vigtigt med alle medlemmers medvirken, så vi kan fastholde at Trehøje Golfklub er den bedste klub at være medlem i. I bestyrelsen har vi bl.a. benyttet 2015 til at udarbejde en strategiplan for klubben frem mod Hovedpunkter fra strategiplanen er lagt på hjemmesiden og hænger på opslagstavlen. Under evt. vil jeg uddybe hovedpunkterne. Sponsorer Med Jørgen som formand for Sponsorudvalget har udvalget gjort en ihærdig indsats for at nå det budgetterede tal. Det er en svær tid med hård kamp om sponsorater. Bestyrelsen tror og håber, at vores tilbud om et gavekort til shoppen på 500 kr. for hver ny sponsor man finder, kan være med til at få øje på flere sponsorer. Skaf en ny sponsor Du vil få et gavekort på 500 kr. til Proshoppen når vedkommende har lavet en aftale om sponsorat. Klub9 Klub 9 var et nyt tiltag i klubben. Mange benytter sig af at møde op mandag formiddag og spille 9 huls match på Øst-Sløjfen, med start kl Endnu en klub i klubben der er med til at give det fantastiske sociale sammenhold som er kendetegnet for Trehøje. Tak til alle klubberne i klubben for en fantastisk indsats. Det er det der giver et fantastisk klubliv.

6 Sommergolf i juli Det blev en kæmpe succes og gav os ca. 70 tkr. mere i greenfee i juli end i de tidligere år. Samtidig gav det en større omsætning til café og shop som jo alligevel skal være her hele sommeren, mens en del af medlemmerne er på ferie. Det er et tiltag som vi vil gentage i 2016 med småjusteringer. Golf med Bedste Efterårsferien lokkede igen mange børn med bedsteforældre ud på vores dejlige bane. En tilbagevendende aktivitet som vi vi vil fortsætte med i Pigerne i Trehøje Golfklub fik diplom med hjem fra Pink Cup i Kokkedal Pigerne i Trehøje Golfklub har på landsplan indsamlet det største beløb til Pink Cup i Ud over de ,60 kr. fra Pink Cup match i Trehøje d. 16.juni med 89 glade piger, så fik pigerne fra sidste års match Bare mænd støtter brysterne overrakt kr. Trehøje har altså i år til Pink Cup 2015 indsamlet ,60 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Denne 1. plads til Trehøje pigerne udløser et foredrag med Kirsten Siggaard, som kommer og fortæller om sine 30 år i dansk showbiz. Kæmpe stort tillykke.

7 Bare mænd støtter brysterne med endnu større overskud Bare mænd der støtter brysterne, slog i 2015 alle tidligere rekorder med flere længder. Vi nåede et beløb på Kr ,00 til Pigeklubben, som tager beløbet med til Pink Cup i Desværre kom alle ikke med, da der kun kan skabes plads til 120. Det nye tiltag med personlige sponsorater må siges at være en succes, da dette alene gav et bidrag på Kr ,00 - Tak for det. Vejret var heldigvis helt perfekt til golf, og det gjorde jo det hele meget nemmere. Tak til alle sponsorerne. Trehøje Golfklub har lagt godt fra land i konkurrencen om også i 2016, at blive den klub i landet der samler flest penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Endnu engang en kæmpe stor tak til Kaj og Holger samt pigerne og alle sponsorerne. Plader på det gamle maskinhus Også i 2015 har alle de frivillige med Kaj Kristensen i spidsen haft gang i noget byggeri. Det sidste projekt er, at de har sat nye plader på det gamle maskinhus. Halvtaget på den østlige gavl er fjernet. Det har virkelig pyntet. En stor fornøjelse at se, som alle vores bygninger passer godt sammen. En daglig glæde for både medlemmer, medarbejdere og vores mange gæster tak til Kaj og hele sjakket for endnu en fantastisk indsats for Trehøje Golfklub. Per og Ole var ikke på stilladset den dag fotografen kom forbi. Ris og Ros I bestyrelsen vil vi meget gerne bede jer om at kontakte os, når I har noget på hjertet. Der er altid noget der kan gøres bedre. Med disse ord vil jeg gerne på bestyrelsens vegne sige alle, både medarbejdere og medlemmer tak for et godt samarbejde i Tak for et godt år i Trehøje Golfklub. Skal vi rejse os og udbringe det traditionelle leve for Trehøje Golfklub.

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2018 Kære medlemmer. Jubilæumsåret 2018 er snart historie. Endnu et begivenhedsrigt år er gået og der er nok aldrig blevet spillet så mange runder golf i Danmark. Sikke et fantastisk golfvejr

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Hej Alle! Så er vi atter på banen, med lidt nyt fra bestyrelsen. I skrivende stund er golfsæsonen jo slut, men det betyder bestemt ikke, at vi fra bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006.

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Klubbens medlemmer har gennem klubbladet modtaget bestyrelsens skriftlige beretning samt beretninger fra nogle af udvalgene. Jeg skal her blot tilføje nogle yderligere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00. hos

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00. hos Stensballegaard Golfklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 hos Stensballegaard Golfklub, Bygaden 70, 8700 Horsens Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 29. marts 2016 Indledning I denne beretning vil jeg komme ind på de emner, der har optaget klubben og bestyrelsen i sæsonen 2015.

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Samlet set en lille fremgang på aktivssiden og en tilbagegang på passivsiden.

Samlet set en lille fremgang på aktivssiden og en tilbagegang på passivsiden. TREHØJE GOLFKLUB ÅRSBERETNING 2014 Sidste år var indledningen på årsberetningen et afsnit om dårlig økonomi i mange danske golfklubber. Den sang kan vi godt synge igen, der er stadig 188 golfklubber i

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER INDEN GOLFENS DAG AKTIVER KLUBBENS MEDLEMMER I FORBINDELSE MED PLANLÆGNINGEN AF OG MARKEDSFØRINGEN AF GOLFENS DAG. BRUG DE RESSOURCEPERSONER SOM KLUBBEN HAR.

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015 Kære medlemmer, Indledning - generelt Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2014/2015 Sæsonen 2015 var den anden i Kalø Golf Club s nye rolle

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

Inden vi går i gang vil vi traditionen tro mindes dem der ikke er blandt os mere. Følgende medlemmer er afgået ved døden:

Inden vi går i gang vil vi traditionen tro mindes dem der ikke er blandt os mere. Følgende medlemmer er afgået ved døden: GOLFKLUBBEN STORSTRØMMEN Generalforsamling 17. marts 2016 Velkommen Velkommen til den ordinære generalforsamling. Vi har jo allerede haft en generalforsamling i år, så vi er glade for at se alle jer der

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Inviteret: Kirsten Egelund Pedersen, René Baarts, Ib Møller, Charles Gjørup, Jette Skott Suppleanter: Carsten

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer:

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016 Årsberetning for 2015 Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Medlem nr. 842 Leo Wagner Jensen Medlem nr. 11005 Ole Mortensen Velkommen

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen Kære medlem. Det er mig en fornøjelse at kunne byde velkommen til Golfafdelingens Klubmesterskab 2010, som er vores 10-års-jubilæumsmatch. Klubmesterskabet er et af de vigtigste elementer i bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub

Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub Skjoldenæsholm golfklub er et fantastisk sted. Dejlige baner, skøn natur og ikke mindst en masse fremragende medlemmer. I de senere år har vi været udfordret

Læs mere

Medlemsnyt Maj 2016. Hjælpere søges Kontakt kontoret: 58 50 52 00

Medlemsnyt Maj 2016. Hjælpere søges Kontakt kontoret: 58 50 52 00 Medlemsnyt Maj 2016 Golfbrasseriet Golfklubben har i samarbejde med Golfbrasseriet indgået følgende aftale: Pr. 9. maj åbner kontoret Golfbrasseriet op hver dag kl. 8.30 her kan medlemmer og gæster købe

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 11. april 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag 12. november 2015 kl. 18.00-22.00

Referat af bestyrelsesmøde torsdag 12. november 2015 kl. 18.00-22.00 Referat af bestyrelsesmøde torsdag 12. november 2015 kl. 18.00-22.00 Deltagere: Henning Nielsen, Rene Brodin, Jane Bojsen, Hans Otto Kristiansen, Jens Duval og Christian Lose Afbud: Ulrik Skovgaard Referent:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010. Aftaler gældende for enkeltmedlemmer

Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010. Aftaler gældende for enkeltmedlemmer Smørum, 2. oktober 2009 Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010 Aftaler gældende for enkeltmedlemmer 1. Fuldgyldige DGU medlemmer Alle fuldgyldige medlemmer betaler i 2 rater ved tilmelding

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016.

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. ROSKILDE GOLF KLUB Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. - HOLDTURNERINGER I DGU REGI - INDIVDUELLE RANGLISTETURNERINGER OG DGU MESTERSKABER M.FL. I DK

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den 24.2.2015 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen. Indhold

Generalforsamling tirsdag den 24.2.2015 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen. Indhold Generalforsamling tirsdag den 24.2.2015 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Indhold Beretning for Brande Golfklub 2014... 2 Klubmesterskaber og hulmesterskaber... 2 Hole in

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Velkommen til de nye medlemmer i klubben

Velkommen til de nye medlemmer i klubben Redaktion: Kommunikationsudvalget - Indlæg mailes til nyt@norddjursgolf.dk Dette er 8. udgave af Nyhedsmailen for Norddjurs Golfklub. Vi vil bestræbe os på at bringe de vigtigste nyheder/informationer

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Lørdag den 10. januar 2009. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Turneringsansvarlig - Peter

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder.

Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder. Medlemsorientering Kære medlemmer September er over os, og med den har vi taget hul på efterårssæsonen. Desværre måtte vi i starten af sæsonen afbryde samarbejdet med vores golfmanager Thomas, hvilket

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Fredag den 15. januar 2010. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Baneansvarlig - Egon Christensen

Læs mere

Fyn Open den 29. april 2016

Fyn Open den 29. april 2016 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI Fyn Open den 29. april 2016 Velkommen til Fyn Som ny politidirektør for Fyns Politi, er det mig en stor fornøjelse, at få lov at byde Jer velkommen til Fyn Open

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Grundlæggende synes bestyrelsen, at vi har haft en rigtig god sæson, og at der igen er sket mange ting i årets løb.

Grundlæggende synes bestyrelsen, at vi har haft en rigtig god sæson, og at der igen er sket mange ting i årets løb. Bestyrelsens beretning for 2013 (gives i uddrag 26 NOV) Beretningen er et kort tilbageblik på sæsonen 2013, en opsummering af væsentlige begivenheder i perioden siden sidste generalforsamling samt lidt

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere