Intelligent Samkørsel med Q Groups app'en

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Intelligent Samkørsel med Q Groups app'en"

Transkript

1 Intelligent Samkørsel med Q Groups app'en

2 Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Forside Indholdsfortegnelse Scankode til app'en Hent app'en Sådan registrere du dig Når du har registreret dig Regler for gruppen Forsiden på app'en - Home Forsiden for en gruppe Sådan kommer du i gang Opret en profil Sådan søger du på en gruppe Sådan opretter du en kørsel Sådan melder du dig til en kørsel Sådan opretter du en gruppe Medlemmer Sådan sender man en besked til et medlem Sådan kan jeg se, at der er aktivitet på app'en Sådan melder jeg mig ud Informationsmøder og afslutning

3 Til iphone Til Android Scankode til Q Groups app'en. Installer app'en på din telefon eller tablet.

4 Installer app'en på telefon eller tablet. Gå ind i AppStore for iphone eller Play Butik for Android telefoner. Søg på Q Groups og installer app'en. På tablet skal man være opmærksom på at app'en er en smartphone app. På tablet kan man ikke sende SMS.

5 Du skal registrere dig med -adresse og password. Skriv din -adresse Skriv en kode i password Vælg en kode, som du kan huske Tryk på register. Hvis du tidligere har registreret dig, så tryk på sign in. Hvis du har glemt din kode, så tryk på forgot password.

6 Når du har registreret dig skal du søge på "Samkøring Voldum". Har du fået en kode tilsendt via SMS eller mail fra et medlem af gruppen, så skal den indtastes i det øverste felt. Indtast koden og tryk på "done". Hvis du ikke har en kode, så skal du trykke på feltet "search" og skrive "Samkøring Voldum". Tryk på feltet, hvor der står "Samkøring Voldum". Der kommer en ny side frem og du skal trykke på apply for membership. Nu er du klar til at blive optaget i gruppen for intelligent samkørsel Voldum. Gruppen er lukket og man skal derfor godkendes af administrator. Når du er godkendt af administrator er du klar til intelligent samkørsel.

7 I gruppen "Samkøring Voldum" skal der ikke lægges beskeder om samkørsel op. Det er vigtigt, at have et sted, hvor alle der er tilmeldt Intelligent samkørsel i Voldum er registeret. I gruppen skal der kun lægges beskeder op der vedrører alle. Så hvis man har oprettet en gruppe om samkørsel, så er det ok at den lægges op på siden, så alle kan se der er kommet en ny gruppe. Der er oprettet flere grupper, som du kan melde dig på. I alle de oprettede grupper indgår navnet Voldum, så det er let at finde det relevante for dig. Hvis fx. du kører (eller ønsker at køre med) til fx. Århus området, så meld dig ind i gruppen "Voldum - Århus".

8 Forsiden på app'en (Home) Når du går ind på app'en kommer du ind på denne side. Efterhånden som man tilmelder sig forskellige grupper, så kommer der flere ikoner på siden. Når du trykker på et ikon kommer du ind i gruppen. Hvis du vil tilbage til forsiden skal du trykke i venstre hjørne og på Home. Nederst på siden kan man lave en gruppe eller tilmelde sig en gruppe. FAQ er lidt om app'en på engelsk.

9 Forsiden for en gruppe. På forsiden "Home" trykker du på det ikon for den gruppe du vil ind på. Du kommer nu ind på en ny side. Dette er forsiden for gruppen "Samkøring Voldum". Alle grupperne har denne forside. "Latest news" - sidste nyt. Her kan man se de beskeder der bliver lagt ind. Her skal ikke lægges kørsler ind, men informationer der vedrører alle. Fx en ny oprettet gruppe, møder eller anden relevant Info for alle. Nederst på siden - gælder alle grupper "Home" Trykker du på den kommer du tilbage til forsiden. "Members" Her kan du se hvem der er medlem af gruppen. "Events" Her kan du se kørsler eller selv oprette en. "Notes" Her kan du skrive en besked, som bliver lagt på siden forsiden af denne gruppe. "Invite" Her kan du inviterer nye medlemmer til gruppen.

10 Sådan komme du i gang: Tryk på øverste venstre hjørne. En ny side kommer frem. Hvis du trykker på "Home" kommer du ud på forsiden. Under "Me" kan du oprette en profil. Under FAQ står der lidt om app'en. Hvis man er administrator af en gruppe vil der stå "Administration of this group".

11 Sådan opretter du en profil. Du skal oprette en profil - tryk på øverste venstre hjørne. Tryk på "Me". Udfyld navn, telefonnr., mailadresse, samt adresse. Skriv ligeledes hvor mange du har plads til, hvis du har bil. Du har også mulighed for at lægge kaldenavn ind. I feltet "add photo" er der mulighed for at lægge et billed ind, så man kan se hvem man skal køre med. Tryk på "add photo". Vælg fra billeder eller tag et billed.

12 Sådan søger du efter en gruppe. På forsiden "Home" skal du trykke på "Join a Q Group". Hvis du har fået en Group code skal den indtastes i øverste felt. En sådan kode vil blive sendt til dig på mail eller SMS. Du kan også søge på ordet Voldum og alle de grupper med ordet Voldum kommer frem. Tryk på den gruppe du ønsker at blive medlem i. Apply for membership.

13 Sådan opretter du en kørsel Tryk på "Events" og derefter "add events" Udfyld felterne. Start - hvornår du kører ud End - hvornår du kører hjem "Event title" - navn på event fx kørsel til Randers Storcenter. Under Info kan man vælge om du vil skrive hvilken vej du kører. Skriv mange du har plads til. Under "invite" kan du vælge om det er alle i gruppen eller bare nogle få du vil have med. Under "repeat" er der mulighed for at gentage Eventen. Slut med at trykke "Done"

14 Sådan melder du dig til en kørsel Gå ind på den gruppe du ønsker kørsel til. Se under "Latest news". Her ligger de seneste kørsler (Events) Tryk på den nye kørsel. Nu kan du acceptere eller afvise (decline). Du kan også spørge til kørslen eller aftale tidspunkt i "add comment". Du kan også gå ind på "Events" (kalenderbladet). Her kan du se kommende kørsler. Hvis du vil søge på en bestemt dato, så tryk på "Month view". Så kommer du ind på kalenderen og kan bladre i datoerne.

15 Sådan opretter du en gruppe. På forsiden skal du trykke på "Make a Group". Udfyld felterne og gør gruppen synlig for alle ved at slå "Group visible for public" til. Du kan også vælge at gruppen ikke kan ses af alle og selv invitere medlemmer. Husk at kalde gruppen noget med Voldum, da gruppen så kommer frem når man søger på Voldum.

16 Medlemmer Alle som har tilmeldt sig Intelligent samkørsel i Voldum kan ses under medlemmer. Man kan finde medlemmer og sende en besked enten via SMS eller mail. Du kan trykke på medlemmerne og se deres Info. Der kan kun sendes SMS vis det er fra telefon - ikke fra tablet.

17 Sådan sender man en besked til et medlem Gå ind under medlemmer. Kryds af i højre side under det eller de navne som du ønsker at sende en besked til. Tryk herefter mail eller SMS. Skriv herefter mailen eller sms'en. Du kan også invitere medlemmer til din eller en gruppe. Tryk "Make minig". Skriv gruppens navn i feltet og tryk ok.

18 Sådan kan jeg se at der er aktivitet på app'en På telefonen kommer ikonet frem øverste oppe. Dette betyder at der er aktivitet i app'en. Der vil også komme en rød prik på app'en om aktivitet.

19 Sådan melder jeg mig ud Skriv til administratoren af gruppen. Administratoren er den i gruppen, som har en nøgle ved sit navn under medlemmer. Du kan nemlig ikke selv slette dig af grupperne. Når administratoren har fået din besked vil denne så slette dig af gruppen. Husk at slette i alle de grupper du har tilmeldt dig. Efter du er blevet slette kan du slette app'en fra telefon og tablet.

20 Der vil løbende blive afholdt informationsmøder omkring brugen af app'en. Samkørsel styrker dit lokalområde og vil åbne tilflytteres øjne for bosætningsmuligheder i dit område. Med App en vil det at få og give hinanden et lift blive sat i system. I forvejen er der sikkert nogle, der kører sammen på arbejde, til fritidsaktiviteter eller tager naboens børn med til fodbold. Men det kan blive til endnu mere. Hvis du skal til Djurs Sommerland, i Randers Egnsteater, til Aros i Aarhus, på handelen i en naboby eller bare til købmanden så er der måske nogle, der gerne vil med. Slå det op som event i den relevante gruppe. Jeg skal have Nora med. Hvor hyggeligt. Hun har nemlig meldt sig til intelligent samkørsel.

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på dagpenge Meld dig ledig på Jobnet - Dagpenge Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder 1. Er du allerede

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk

Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk Log ind... 2 Glemt kodeord... 2 Ny bruger... 2 Tilmeld dig et møde... 3 Arrangementsdetaljer... 4 Valg af priser og ydelser... 5 Valg af betalingsadresse...

Læs mere

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline læsning. Her får

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon Hvorfor er det en god ide at bruge en online-kalender sammen med min mobiltelefon? Der er næsten kun fordele ved at bruge en online-kalender sammen med sin mobiltelefon: Du har altid din kalender med dig,

Læs mere

Sådan oprettes. en CRM Online Prøveversion. Kom godt igang 1/15/2013. Jesper Osgaard MICROSOFT DENMARK

Sådan oprettes. en CRM Online Prøveversion. Kom godt igang 1/15/2013. Jesper Osgaard MICROSOFT DENMARK Sådan oprettes 1/15/2013 en CRM Online Prøveversion Kom godt igang Jesper Osgaard MICROSOFT DENMARK Inden du starter Inden du starter skal du have følgende ved hånden En maskine med Internet Explorer Et

Læs mere

E-mail. Outlook. Outlook.com

E-mail. Outlook. Outlook.com E-mail Outlook Outlook.com Indhold e-mail elektronisk post... 3 e-mail adresse... 3 Opstart af Microsoft Outlook.com... 4 Skærmbilledet i Outlook... 5 Arbejd med e-mail... 6 Sende e-mail... 7 Modtage og

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] [jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] Opret jobagent Hvad er en jobagent En jobagent gemmer information om den type job, du søger efter, når du er inde i menuen under 'Find job'. En jobagent gør

Læs mere

Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år

Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år Denne vejledning er primært for dig, som er fyldt 30 år, ikke medlem af en a-kasse og som ønsker at søge om kontanthjælp. Vejledningen gælder dog

Læs mere

Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du

Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du Handicapkørsel Som svært bevægelseshæmmet kan du få adgang til kollektiv trafi k, når du eksempelvis skal besøge familie eller til fritidsaktiviteter. Også selvom

Læs mere

Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop

Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop Indholdsfortegnelse 1. Kom godt i gang med STARK Tøjwebshop.... 2 1.1. Hvor og hvornår kan du tilgå STARK Tøjwebshoppen?... 2 2. Køb på STARK Tøjwebshop....

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] som dimittend Meld dig ledig på Jobnet Dimittend Denne vejledning skal du kun anvende, hvis du kan sige ja til følgende: Du er nyuddannet, optaget eller på

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Tilmeld dig jobcentret via Jobnet for borgere under 30 år med en erhvervskompetencegivende uddannelse

Tilmeld dig jobcentret via Jobnet for borgere under 30 år med en erhvervskompetencegivende uddannelse Tilmeld dig jobcentret via Jobnet for borgere under 30 år med en erhvervskompetencegivende uddannelse Denne vejledning er for dig, som er under 30 år og søger om kontanthjælp, og som har en erhvervskompetencegivende

Læs mere

Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge

Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge Denne vejledning er for dig, som er medlem af en a-kasse og vil søge om dagpenge. Vær opmærksom på, at du tidligst kan få dagpenge fra den dag, hvor du er meldt ledig.

Læs mere

Kom i gang på BBO på dansk

Kom i gang på BBO på dansk Kom i gang på BBO på dansk 1: Klik her 2: Bliv medlem 3: Udfyld 4: Du vil med det samme få at vide, hvis dit valgte brugernavn ikke kan bruges. Her er det valgte lilli ikke ledigt 5: Her er et brugernavn

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Sidst opdateret d.19/11-2008 Forord... 3 Hvad er TDC IP Telefoni Scale?... 3 Scale administratorens opsætning af tjenesten efter levering... 4 Opsætning

Læs mere

KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012

KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012 KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012 KaBoo brugermanual Kom igang med KaBoo Med denne manual kan du hurtigt komme i gang med at bruge KaBoo - DKMs kalender- og bookingsystem. Manualen indeholder

Læs mere

Hjemmesidedesign. i CMS systemet SiteEnable. Løgumkloster Højskole. Via Media

Hjemmesidedesign. i CMS systemet SiteEnable. Løgumkloster Højskole. Via Media Hjemmesidedesign i CMS systemet SiteEnable Via Media Løgumkloster Højskole Programmet Du skal til at designe din egen hjemmeside. Til det formål findes der mange forskellige løsninger. Alle løsninger har

Læs mere

Meld dig ledig via Jobnet Jobsøgende uden ydelse

Meld dig ledig via Jobnet Jobsøgende uden ydelse Meld dig ledig via Jobnet Jobsøgende uden ydelse Denne vejledning er for dig, som er ønsker at stå tilmeldt som jobsøgende i jobcentret. Det kan f.eks. være fordi, du har ansøgt om udbetaling fra Lønmodtagernes

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Få styr på din Facebook indstillinger.

Få styr på din Facebook indstillinger. Få styr på din Facebook indstillinger. Dette hæfte giver et hurtigt overblik over nogle af de sikkerhedsindstillinger, du skal være opmærksom på, når du laver opslag. Revideret november 2014 SSP-koordinatorerne

Læs mere