10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE AXIAL-FLOW

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE AXIAL-FLOW"

Transkript

1 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE AXIAL-FLOW

2 OPNÅ MEGET MERE med AXIAL-FLOW

3 #1 HØJ KERNEKVALITET ved skånsom tærskning #2 FRØ OG AXIAL-FLOW er the perfect match #3 LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER og let daglig vedligholdelse #4 AVANCERET i sin enkelthed #5 BEHAGELIG KOMFORT til lange høstdage hop ind og kør #6 SERVICEOPBAKNING OG TRYGHED fra et hold som brænder for Axial-Flow #7 NYESTE TEKNOLOGI der gør høsten nem og effektiv #8 FRONTUDSTYR til alle opgaver #9 AFPRØVET I MARKEN af lokale eksperter #10 STÆRKT BRAND med 175 års erfaring Høsten sætter store krav til dine maskiner. Du forventer at din mejetærsker er pålidelig og driftssikker, samtidigt med at den levere høj kapacitet og en renvare af god kvalitet. Piloten på mejetærskeren har også brug for god komfort over de lange høstdage, og skulle uheldet være ude, skal servicen fra den lokale forhandler være både hurtig og effektiv. Alt dette får du med en Axial-Flow fra Case IH. Case IH, der opfandt det innovative rotor princip med de første Axial-Flow maskiner ofte kopieret af andre har siden lanceringen for mere end 40 år siden, aldrig stoppet med at udvikle på systemet, og forbedre produktivitet, rentabilitet, betjening m.m. Der er mange gode grunde til at vælge en Axial-Flow mejetærsker og her kan du finde de første 10 gode grunde.

4 HØJ KERNEKVALITET ved skånsom tærskning PROCENT AFSKALLEDE KERNER (maltbyg) 10 % 8 % 6 % 4 % 2 % 0 % 1. Case IH rotorprincip Traditionel cylindermaskine * tal.

5 Den danske landboforening VKST lavede i høsten 2017 en praktisk test i maltbyg af forskellige tærske systemer. Konklusionen var klar: Rotormaskiner er mest skånsomme ved høst af maltbyg Færrest afskallede kerner med Axial-Flow Færre knækkede kerner med Axial-Flow 1 Med skånsom tærskning er kernekvaliteten helt i top med Axial-Flow Tærskning med Rotor Princippet giver en mere skånsom tærskning end en konventionel tærskecylinder, da kernerne gnides ud af strå og aks fremfor at blive slået ud. Det resultere i færre knækkede og færre afskallede kerner, hvilket i sidste ende betyder højere afregningspris på din afgrøde. Spiringsevnen er vigtig for os når vi dyrker fremavlskorn, både i ærter og vårbyg, og vi er glade for at undgå skader på kernerne, når vi skal have kornet til at vokse som spiret korn i den nye afgrøde. Med Axial-Flow får vi ikke noget fradrag og det er vi glade for. Søren Staun

6

7 2 FRØ OG AXIAL-FLOW er the perfect match Ingen anden mejetærsker giver dig det samme udbytte og samme høje kapacitet i frø som en Axial-Flow Skånsom tærskning, minimal frarensning og høj spireevne kendetegner frø høstet med Axial-Flow Nem rengøring af maskinen gør skift mellem afgrøder hurtig og sikker Korntank med frøsnegl gør det sikkert og nemt at få frøet ud af tanken Vi dyrker hvede, byg, havre, rapsfrø, rødsvingel, rødkløver, hvidkløver og krysantemum samt spinat, og det er en stor fordel, at tærskebroerne let kan ændres ved høst af højværdiafgrøder, da det giver en utrolig flot vare i tanken. Görgen Mårtensson

8 LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER og let daglig vedligehold

9 I årets travleste tid skal du bruge din tid I marken og høste I solen, ikke udføre vedligehold af din mejetærsker. For at komme tidligt i marken er det afgørende at den daglige vedligehold af din maskine er hurtigt og nemt klaret. Den simple opbygning af Axial-Flow gør netop, at der er færre sliddele, remme og smøresteder som skal efterses eller smøres dagligt. De færre sliddele, remme og generelt bevægelige dele gør også at dine driftsomkostninger er lavere med en Axial-Flow sammenlignet med andre tærskesystemer, og også sammenlignet med andre rotormaskiner. Det viser tal fra VKST Maskinbase, hvor VKST medlemmer frivilligt indberetter driftsomkostninger på deres maskiner. Tal fra 2017 viser at en det i gennemsnit koster 109 kr/ha at vedligeholde en Axial-Flow, hvilket er markant lavest sammenlignet med andre rotormaskiner, som er omfattet af Maskinbasen. 3

10 250 serie AVANCERET i sin enkelthed

11 140 serie 4 Det er over 40 år siden vi introducerede Axial-Flow princippet. Konceptet var en øjenåbner, og er siden blevet anerkendt som det mest effektive tærskeprincip på markedet, af både kunder og andre mejetærskerproducenter. Det er uden tvivl forbeholdt Axial-Flow at anvende udtrykket Avanceret i sin enkelthed Axial-Flow anno 2019 er stolte efterkommere af den banebrydende 1400 Serie, men vi har ikke ligget på det lade side med konstant at udvikle og forbedre, således leveres maskinerne i dag med en rotor specielt udviklet til europæiske forhold med større halmmængder.

12 INTUITIV BETJENING. Så snart du vælger en betjeningsknap viser AFS Pro 700 touch skærmen straks det relevante menu. AFS live messaging muligheden gør det muligt at dele erfaringer i real tid med andre piloter.

13 BEHAGELIG KOMFORT til lange høstdage hop ind og kør 5 Din mejetærsker skal kunne klare lange høstdage men det skal piloten også. Komforten i kabinen er nøglen til at bevare produktiviteten over de lange høstdage. Den intuitive Case IH betjening gør det nemt at komme i gang med at høste, når vejret tillader det, og der ikke er råd til at spilde kostbar tid på komplicerede manualer. DER ER MEGET AT FREMHÆVE I VORES KABINE. 6.3 m² glas og et lavt støjniveau er bare starten. Vores ingeniører har udviklet en af de støjsvageste, mest rummelige og mest komfortable kabiner på markedet, designet til de lange dage i høsten. Vælger man det semi-aktivt luftaffjedret sæde med integreret betjeningspanel kan det ikke blive mere behageligt at arbejde.

14 6 SERVICEOPBAKNING OG TRYGHED fra et hold som brænder for Axial-Flow Det giver tryghed at vide, at der står et hold som brænder for Axial-Flow bag dig og din maskine. Har du bruge for service, træning, rådgivning eller reservedele, så står vi klar. Vi er Axial-Flow eksperterne, og vi deltager i løbende uddannelse, så vi altid er oppe på dupperne. Mangler du reservedele i høsten, kan du være sikker på at vi har dem til dig. Serviceopbakningen fra den lokale Case IH Forhandler fungere godt og der er altid en der svare telefonen. Hvis der opstår et problem er det jo vigtigt, at man kan ringe til en der ved noget om det. Morten Hansen Det giver også tryghed at have den rigtige finansiering af din mejetærsker. Købekontrakt, leasing eller operationel leasing, det er helt op til dig lad os regne et tilbud til dig.

15

16 NYESTE TEKNOLOGI der gør høsten nem og effektiv Hos Case IH er AFS Advanced Farming System betegnelsen for vores forskellige højteknologiske og digitale løsninger som bl.a. autostyring AFS AccuGuide. Med AFS AccuGuide systemet som er fuld integreret i Axial-Flow og med referencesignal fra vores AFS RTK+ netværk opnår du en pålidelig præcision på 2,5 cm gang efter gang, år efter år. Med AFS Connect kan du overvåge alle dine maskiner, se hvor de er og hvad de laver. På Axial-Flow giver det driftslederen et super værktøj til at planlægge og styre hele høstindsatsen. Single Base RTK AFS RTK+ LOWER ACCURACY (decentimeter level) VERY HIGH ACCURACY (centimeter level)

17 7 AFS Harvest Command TM er automatisering af indstillingerne på din Axial-Flow 250 Serie mejetærsker. Automatisering af maskinen indstillinger, tager højde for flere parametre ud og piloten vælger selv hvad maskinen skal prioritere: Max. kapacitet Min. spild Max. kernekvalitet Konstant flow Automatiserings systemet aflaster piloten, og holder konstant fokus på at opnå den optimale indstilling, selv ved mindre ændringer så som hældning, afslutning af skåret eller ændrede forhold i en lavning det gør at der er noget af hente selv for den rutinerede pilot.

18 FRONTUDSTYR til alle opgaver Axial-Flow er ikke begrænset til enkelte afgrøder, med det bredde udvalg af frontudstyr fra Case IH. Designet til at give høj kapacitet og minimalt spild i under alle forhold, er du sikker på at din Axial-Flow kan klare alle afgrøder fra græsfrø til majs.

19 8 Pick-up er i 3000 Serien til skårlagte afgrøder Varicut skæreborde i 3050 Serien passer til alle kornafgrøder samt raps og frø på roden Sejl skærebordene i 3100 Serien giver en jævn indlægning, hvilket især gør en forskel ved små halmmængder Plukkebordene i 4000 Serien er tilpasset høst af majs til modenhed

20 DENMARK: Scan QR-koden eller besøg og find videoerne, hvor vores kunder fortæller om deres erfaringer med Axial-Flow AFPRØVET I MARKEN af lokale eksperter Faktisk havde jeg ingen erfaring med Axial-Flow inden jeg købte en. Overvejelserne gik på en rotormaskine og den skulle være rød, da det jo er dem der har opfundet den. Den daglige vedligeholdelse er meget servicevenlig. Dejligt at komme til og åbne op. Der er tænkt rigtigt meget på sikkerhed. Der er håndtag alle steder, der er trapper, der er stiger, den er ekstremt dejlig at gå rundt på. Samtidigt er der arbejdslys overalt. Christian Bramsen Jeg har alle dage været glad for rotorprincippet og komforten i de her maskiner. Princippet fra den første Axial-Flow jeg havde, til den i dag, er jo det samme. Det er en videreudvikling af det, mange ting er jo selvfølgelig skiftet ud, men det er kendt teknik. Man skal købe en Axial-Flow fordi den laver en god kvalitet, er servicevenlig og nem at betjene. Jeg har kørt Axial-Flow i mange år og laver meget servicearbejde selv. Morten Hansen

21 9 DET SIGER VORES KUNDER Vi dyrker hvede, byg, havre, rapsfrø, rødsvingel, rødkløver, hvidkløver og krysantemum og spinat. At du kan ændre broerne gør det meget renere i tanken. Det giver en bedre høst. Axial- Flow er mere skånsom mod kernerne, det forårsager færre kerneskader, det er mindre ydre påvirkning, i almindeligt korn, men også i kløver. Driftsomkostningerne synes at være lave. Servicen er let, fordi der kun er syv smørenipler, der skal smøres hvert hundrede timer, så der er meget få smøringssteder. Det er meget rent rundt om motoren, der er ikke meget at blæse. Den daglige service er meget nem. Mit valg af Axial-Flow er helt sikkert på grundlag af at det er den eneste rotormejetærsker der kan reversere i rotoren. Når en hestes dieselmotor går fast i et rotoren, så er det næsten uhjælpeligt at få den fri igen. Axial-Flow er den eneste der kan køre baglæns, dvs. jeg fra kabinen kan reversere rotoren og på den måde komme ud af en lidt uheldig situation, Søren Staun Da vi skulle ud at købe tærsker var vi egentligt lidt kræsne da ca. 40% af vores areal er søbund. Derfor skulle vi have noget der ikke var for tungt, men samtidigt havde en god kapacitet. Vores erfaringer fra i år er også at den har gjort det ekstremt godt. Måden den kan gøre afgrøden ren på. Knækkede kerner og dårlig kvalitet af afgrøden, det er ikke noget vi oplever. Viktor Holm Westergaard Görgen Mårtensson

22 STÆRKT BRAND med 175 års erfaring

23 Hos Case IH, har vi altid været bidt af høstteknologi. Med mere end 175 år på bagen, kan vi med stolthed sige høst er vores speciale. Vi er et brand som drives af innovation, og vi fejre historien ved at kigge mod fremtiden. Case IH er på forkant med den teknologiske udvikling. Det var tilfældet med vores første hestetrukne hillside mejetærskere og de første damptraktorer og det er tilfældet med vores selvkørende Autonomous Concept Tractor ligesom det er det med de nyeste Axial-Flow 250 Serie mejetærskere.10

24 MODELLER AXIAL-FLOW 5140 AXIAL-FLOW 6140 AXIAL-FLOW 7140 AXIAL-FLOW 7250 AXIAL-FLOW 8250 AXIAL-FLOW 9250 SKÆREBORDE Anbefalet skærebordsbredde (fod) TÆRSKNING OG UDSKILLELSE Rotor type drev Variator CVT trinløs med indbygget reversering Rotoromdrejninger fra-til (omdr./m) 250 til (3 områder) 250 til (3 områder) 250 til (3 områder) 220 til (3 områder) 220 til (3 områder) 220 til (3 områder) Rotor diameter og længde (mm) 762 / / / / / / Totalt udskillelsesareal (m 2 ) 2,80 2,80 2,80 2,98 2,98 2,98 SELVNIVELLERENDE RENSESYSTEM Nivellering op til (%) ,1 12,1 12,1 Total soldareal med lufttilgang (m 2 ) 5,52 5,52 5,52 6,50 6,50 6,50 UNDERBLÆSER Drev Variator Hydraulisk Blæserhastighedens område (omdr./m) 450 til til til til til til RETURSYSTEM Type retursystem Til rotoren Til tilløbsplan KORNTANK OG AFLÆSNING Korntank kapacitet (l) Frøsnegl Tømmesnegl Med vippetud Med vippetud Med vippetud Med vippetud og Dual Unload Med vippetud og Dual Unload Med vippetud og Dual Unload Standard tømmetid (l/s) Høj kapacitet tømmetid (l/s) HALMSNITTER OG -SPREDER Antal knive 52 MagnaCut 120 MOTOR 1) Type / volumen (cm 3 ) Turbo, Air intercooler / Turbo, Air intercooler / Turbo, Air intercooler / Turbo, Air intercooler / Turbo, Air intercooler / Turbo, Air intercooler / Maksimal effekt ECE R120 2) ved omdr./m (kw/hk) 220 / / / / / / 571 Brændstoftanke diesel / urea (l) 950 / / / / / / 166 TRANSMISSION OG TRÆK Transmission 2 trins 2 trins 2 trins 2 trins 2 trins 2 trins Træk på bagerste aksel KABINE Standard Ekstraudstyr Komfort kabine: nyplacering af sæde for mere benplads, passagersæde, smal og juster ratkonsol, nyt armlæn og kontakter, nyt Multifunktions håndtag, stort vindue til korntanken og nødudgang i højre side Komfort Plus kabinen: electrisk styrede bakspejle, solskærme, læderbetrukket rat, flytbar køleboks, ekstra opbevaringsplads Luksus kabine: elekstrisk styrede bakspejle, solskærme, læderbetrukket rat, flytbar køleboks og opbevaring bag sædet. ADVANCED FARMING SYSTEM (AFS) Udbytte- og fugtighedsmåler / forskellige kort / / / / / / AFS Guidance forberedt GENERELLE SPECIFIKATIONER Transportbredde Med hjulmontering: 900/60 R32 (3,95m) Med hjulmontering: 900/60 R38 (3,95m) DÆK OG BÆLTER - MULIGHEDER Fordæk 900/60R32 LI176 R1W IF900/60R38 CFO 184A8 R1W Bagdæk 600/65R28 LI154A8 R1W VF620/70R26 170A8 R1W 750/65R26 Bælter 760mm brede bælter, tricycle system med gummiophæng Standardudstyr Ekstraudstyr Findes ikke 1) FPT Industrial motor 2) ECE R-120 svarer til ISO TR

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET AXIAL-FLOW DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET 2 DU OPNÅR MEGET MERE MED AXIAL-FLOW Frø og Axial-Flow er the perfect match Over 180 års erfaring Opbakning fra

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

KORREKT INDSTILLING AF MEJETÆRSKER VED HØST AF MALTBYG. v./ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen

KORREKT INDSTILLING AF MEJETÆRSKER VED HØST AF MALTBYG. v./ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen KORREKT INDSTILLING AF MEJETÆRSKER VED HØST AF MALTBYG v./ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen Kan afskallede kerner undgås ved korrekt mejetærskerindstilling eller er tærskeprincippet afgørende? Kan

Læs mere

Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle

Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle Mejetærskerspild?? Dryssespild Skærebordsspild Tærskespild rystere/rotor/solde - Hvad kan accepteres? - Betyder det noget?

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

Mere gunstig pris med udstyrspakke.

Mere gunstig pris med udstyrspakke. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 1230, VARIO 1050, VARIO 930, VARIO 770 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770 Rapsfrontudstyr Til alle standard- og VARIO skæreborde, fås ikke til CERIO skæreborde

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø.

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Holstebro, marts 2013. Konsulentgruppen i Hunsballe Frø var den 25. januar 2013 på mejetærsker kursus hos Traktor & Høstspecialisten

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

axial-flow 230-SERIEN - 7230 / 8230 / 9230

axial-flow 230-SERIEN - 7230 / 8230 / 9230 axial-flow 230-SERIEN - 7230 / 8230 / 9230 2 EN SUCCESFULD HØST INTRODUKTION EFFEKTIVT TEAMWORK MELLEM MEJETÆRSKER OG FØRER Gennem de seneste 35 år har Case IH optimeret det direkte enkeltrotordesign design

Læs mere

axial-flow 130-SERIEN - 5130 / 6130 / 7130

axial-flow 130-SERIEN - 5130 / 6130 / 7130 axial-flow 130-SERIEN - 5130 / 6130 / 7130 2 PÅ HJEMMEBANE I DE DANSKE MARKER INTRODUKTION EFFEKTIV MEJETÆRSKNING: TEAMWORK MELLEM MEJETÆRSKER OG FØRER Gennem de seneste 35 år har Case IH optimeret det

Læs mere

AXIAL-FLOW 240-SERIEN / 8240 / 9240

AXIAL-FLOW 240-SERIEN / 8240 / 9240 AXIAL-FLOW 240-SERIEN - 7240 / 8240 / 9240 02 INDLEDNING YDELSE NÅR DEN ER BEDST Case IH Axial-Flow 240-seriens mejetærskere er højtydende specialmaskiner til europæiske marker. Case IH Axial-Flow -mejetærskerne

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Større højde og bredde til komfortabel tømning.

Større højde og bredde til komfortabel tømning. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 930, VARIO 770, VARIO 680, VARIO 620, VARIO 560, VARIO 500 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770, CERIO 680, CERIO 620, CERIO 560 Standardskæreborde C 490,

Læs mere

Vi købte vores solde én dag for sent!!

Vi købte vores solde én dag for sent!! Høst rapporter 2004 med brug af Alfa GR/E Solde fra AB Agri-Broker Side 1. HØSTRAPPORT FRA EGESKOV GODS. Vi købte vores solde én dag for sent!! Dette års frøhøst var anderledes end normalt, der var meget

Læs mere

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Fendt X-serien den intelligente kombination Den nye Fendt X-serie med HyPerforma-teknologi er svaret på den øgede efterspørgsel efter økonomiske produkter til professionelle,

Læs mere

CONSPEED LINEAR 5-rækket. CONSPEED LINEAR 4-rækket 4-70 LINEAR C 5-70 LINEAR C 5-75 LINEAR C 4-75 LINEAR C

CONSPEED LINEAR 5-rækket. CONSPEED LINEAR 4-rækket 4-70 LINEAR C 5-70 LINEAR C 5-75 LINEAR C 4-75 LINEAR C LINEAR 8-rækket LINEAR 6-rækket LINEAR 5-rækket LINEAR 4-rækket 12-rækket 8-rækket 6-rækket Frontudstyr 8-75 8-75 8-70 8-70 6-75 6-75 6-70 6-70 5-75 5-70 4-75 4-70 4-75 4-70 1 1 12-75 C 12-70 C 8-80 FC

Læs mere

AXIAL-FLOW SERIEN. 364-466 hk nominel 405-530 hk maksimal

AXIAL-FLOW SERIEN. 364-466 hk nominel 405-530 hk maksimal AXIAL-FLOW SERIEN 364-466 hk nominel 405-530 hk maksimal 2 3 AXIAL-FLOW - FØRENDE I 30 ÅR INDENFOR ROTORTEKNOLOGI Designet og fremstillet i USA, og omhyggeligt tilpasset de specifikke afgrødeforhold i

Læs mere

Sådan får du høstet inden det går galt!

Sådan får du høstet inden det går galt! Sådan får du høstet inden det går galt! v/maskinkonsulent Christian Rabølle Sådan får du høstet inden det går galt! Hvor galt kan det gå? Mejetærskerkapacitet Hvad kan man umiddelbart gøre? Mejetærskerøkonomi

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Produktivitet som på samlebånd. CONVIO FLEX / CONVIO. Det nye båndskærebord. Til produktive førere 9 Til alle markkonturer 10 Til din bedrift 14

Produktivitet som på samlebånd. CONVIO FLEX / CONVIO. Det nye båndskærebord. Til produktive førere 9 Til alle markkonturer 10 Til din bedrift 14 Det nye båndskærebord. Til alle tærskeafgrøder 4 Til maksimal kapacitet 7 Til fyldig raps 8 Til produktive førere 9 Til alle markkonturer 10 Til din bedrift 14 Produktivitet som på samlebånd. CONVIO FLEX

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon Værkfører Lars Nielsen Telefon 76 76 72 71 Vintereftersynstilbud Mottoet Det er bedre at forebygge end at helbrede gælder også for landbrugsmaskiner. Erfaringen siger, at høstmaskiner som har fået et eftersyn

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

windhager.dk MES PLUS MES PLUS Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening

windhager.dk MES PLUS MES PLUS Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening windhager.dk Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening A breath of fresh air 2 Varme som det skal være Økonomisk, lavt brændstof forbrug, en komfortabel rum temperatur og første

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Quick Guide Axial Flow serie 10. Quick Guide Axial Flow serie 10

Quick Guide Axial Flow serie 10. Quick Guide Axial Flow serie 10 1 Index Indhold: Instrumentering kabine tag side 3 Instrumentering kørehåndtag side 4 Instrumentering højrehånds modul side 5 Instrumentering ratstamme side 6 AFS 600 Skærm Forside side 7 Skærm layout

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Kornlogistik -Mejetærskning og korntransport. v / Søren Geert-Jørgensen Maskinkonsulent

Kornlogistik -Mejetærskning og korntransport. v / Søren Geert-Jørgensen Maskinkonsulent Kornlogistik -Mejetærskning og korntransport v / Søren Geert-Jørgensen Maskinkonsulent Hvor mange timer har vi til rådighed? Hovedhøst omfatter: Hvede, Vårbyg, Rug, Havre (Raps og Rajgræs) I Gefion tilstræber

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Konsum afgrøder. tørring og salg Poul Christensen Økologi- og planteavlskonsulent

Konsum afgrøder. tørring og salg Poul Christensen Økologi- og planteavlskonsulent Konsum afgrøder tørring og salg 2019 Poul Christensen Økologi- og planteavlskonsulent Disposition: Kalkule konsumafgrøder 2019 konsum rapsolie. Eksempel på maltbygafregning Skal der arbejdes på faste aftaler

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

FarmTest - Planteavl nr Avne- og halmspredning

FarmTest - Planteavl nr Avne- og halmspredning FarmTest - Planteavl nr. 21-2004 Avne- og halmspredning Avne- og halmspredning Af Hans Henning Sørensen, Østlige Øers Maskinrådgivning, Kjeld Vodder Nielsen og Jens Johnsen Høy, Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

Zero turn klippere og plænetraktorer

Zero turn klippere og plænetraktorer 2017 Zero turn klippere og plænetraktorer Introduktion ZT 110 Smidighed og stor kapacitet til den rigtige pris NYHED Nyudviklet og kraftig konstruktion op til 9,0 km/t. Kraftig klipper med skalperingshjul

Læs mere

SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT

SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT SIDSTE NYE TEKNOLOGI I HØSTMASKINER STØRRE EFFEKTIVITET MINDRE FORBRUG BEDRE RESULTAT MF DELTA MF BETA MF CENTORA MF STORBALLEPRESSERE 2 MERE FOR MINDRE... FAKTA: MF BETA FAKTA: MF CENTORA FAKTA: MF DELTA

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Den nye P-SeRien Design og teknologi, Kort og Klart. P5.2, P5R.2, P6.2, P7.2, P14.2, P17.2

Den nye P-SeRien Design og teknologi, Kort og Klart. P5.2, P5R.2, P6.2, P7.2, P14.2, P17.2 Den nye P-SeRien Design og teknologi, Kort og Klart. P5.2, P5R.2, P6.2, P7.2, P14.2, P17.2 DK Den nye P7.2 en bestseller over hele verden bliver endnu bedre! 60% ForBeDring af lysstyrken LED LEnSER * P7.

Læs mere

Magnum AFS Connect: det næste niveau inden for overvågning og styring af data og nye standarder for kabinekomfort

Magnum AFS Connect: det næste niveau inden for overvågning og styring af data og nye standarder for kabinekomfort St. Valentin, 02.09.2019 Magnum AFS Connect: det næste niveau inden for overvågning og styring af data og nye standarder for kabinekomfort Trådløse tilslutningsmuligheder muliggør øjeblikkelig kommunikation

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Version: 2.0 DK / Item number: 00210-3-468 TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Unik og innovativ fjederpakke sikrer optimal tilpasning til jordoverfladen InnoVATIons for THe

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Førerassistentsystem CEMOS AUTOMATIC. Strengt fortroligt

Førerassistentsystem CEMOS AUTOMATIC. Strengt fortroligt Strengt fortroligt Førerassistentsystem CEMOS AUTOMATIC Resultaterne af en markundersøgelse i forbindelse med et bachelorprojekt ved universitetet i Bingen, Tyskland Indhold Hvad er CEMOS AUTOMATIC? 4

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

Orientering fra DM-Markedsnyt

Orientering fra DM-Markedsnyt Nyhedsbrev nr. 6 august 2016 Orientering fra DM-Markedsnyt Emner: Nyregistrerede traktorer ZF arbejder med nye ideer Krampe giver 3 års garanti på vogne fra 2016 og frem Ukraine fordobler Importen af landbrugsmaskiner

Læs mere

BT Biopresser. Din Danske leverandør. af Oliepressere & Rensemaskiner

BT Biopresser. Din Danske leverandør. af Oliepressere & Rensemaskiner BT Biopresser Din Danske leverandør af Oliepressere & Rensemaskiner Generelt for BT Biopresser Vi stræber efter at levere produkter af bedste kvalitet, samt energi effektive. Med en BT Biopresser kan du

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK MF MF ACTIVA-mejetærskeren; økonomisk og fleksibel høst Nu 6 modeller med 5 eller 6 halmrystere 176-275 7200 VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Perfekte maskiner

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Kubotas nye KX016-4 minigravemaskine er på et niveau helt for sig selv i kategorien af 1,5-2,0 tons. Den har rigeligt med gravekraft, ligesom den faktisk kan lidt mere end det sædvanlige.

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Badetoiletstol med hjul En stærk badetoiletstol med hjul specielt udviklet til bariatriske brugere

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Introduktion. Preben Nyhus Salgschef Automation. Forhandler. Systemintegrator

Introduktion. Preben Nyhus Salgschef Automation. Forhandler. Systemintegrator Introduktion Forhandler Systemintegrator Preben Nyhus Salgschef Automation Automation til alle Universal Robots gør robotter tilgængelige for ALLE Let Automation til alle Hurtig montering. Den lette robotarm

Læs mere

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X og P 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X og P serier tilbyder et udvalg af effektive

Læs mere

Udvid bedriften eller pas din egen bedre? v/ Jens Larsen, Gefion. v/ Jens Larsen E-mail: JL@gefion.dk Mobil: 20125522

Udvid bedriften eller pas din egen bedre? v/ Jens Larsen, Gefion. v/ Jens Larsen E-mail: JL@gefion.dk Mobil: 20125522 Udvid bedriften eller pas din egen bedre? v/ Jens Larsen, Gefion. v/ Jens Larsen E-mail: JL@gefion.dk Mobil: 20125522 Hvor meget skal jeg byde? Kan de historisk resultater opretholdes? Afgrøde Maskiner

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

RABAT- OG HEGNSKLIPPER

RABAT- OG HEGNSKLIPPER RABAT- OG HEGNSKLIPPER RABAT- OG HEGNSKLIPPER Cutting Edge Technology Cutting Edge Technology VISION GreenTec leverer maskiner til pleje af grønne områder i et enkelt og funktionelt koncept. MISSION Med

Læs mere

Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL

Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL Fendts mejetærskere i P-serien høstmaskiner til professionelle Fendts mejetærskere i P-serien er udstyret med det enestående system med 8 halmrystere. Sammen

Læs mere

Kraftfuld feeder. Aggressiv sigte. Udsortering

Kraftfuld feeder. Aggressiv sigte. Udsortering maskin mekano Fremtiden er landet Lille maskine - stort potentiale. Kapacitet, fleksibilitet, pålidelighed. Baseret på disse nøgle ord, præsenterer vi vores mobile sorterings anlæg, som er monteret på

Læs mere

Fleksibilitet som flytter grænser

Fleksibilitet som flytter grænser Fleksibilitet som flytter grænser Produktion af knuste produkter handler i høj grad om tons/time. Ligesom i alle andre procesindustrier forudsætter en lønsom produktion omfattende volumen. Det som skelner

Læs mere

Præcisionslandbrug i praksis

Præcisionslandbrug i praksis Præcisionslandbrug i praksis Adamshøj Gods Af driftsleder Knud Arne Aakær Frandsen Præsentation af mig selv: Knud Arne Aakær Frandsen, 34 år Gift med Tine Aakær Frandsen Født og opvokset på en gård på

Læs mere

OCTANE FITNESS PRODUKTSORTIMENT

OCTANE FITNESS PRODUKTSORTIMENT OCTANE FITNESS PRODUKTSORTIMENT OCTANE FITNESS XT3700 Octane XT3700 tilbyder en varieret og motiverende træning i form af mange forskellige features, såsom separat modstand i armene med Arm Blaster, ekstra

Læs mere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Timan RC 1000 Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. Let og sikker betjening Bredt redskabsprogram Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Dansk design og kvalitet timan.dk Ordentligt

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. Freshlife. automatisk spiremaskine

Monterings- og brugsvejledning. Freshlife. automatisk spiremaskine Monterings- og brugsvejledning Freshlife automatisk spiremaskine Kære kunde Tak, fordi du har købt den automatiske spiremaskine fra Freshlife. Vi håber, at du bliver glad for dit køb og bliver inspireret

Læs mere

» SAMSON SHB4-36m. Slæbeslangebom. Forserie. - growing together

» SAMSON SHB4-36m. Slæbeslangebom. Forserie. - growing together » SAMSON SHB4-36m Slæbeslangebom Forserie - growing together Nytænkning og banebrydende teknologi - Helt ny, kompakt og integreret konstruktion SAMSON AGROs nyeste bom, SHB4-36m, er som det ligger i navnet

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere