Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet."

Transkript

1 Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet.

2 Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage til disse første pionerer fra I dag har CX Serien, der omfatter verdens stærkeste konventionelle mejetærsker, en direkte linje, som strækker sig helt tilbage til 2001 og disse seneste 15 år har været kendetegnet af konstant fornyelse. Uovertruffen tærske- og udskillelseskapacitet fra fire-cylinder teknologi kombineret med højt avancerede systemer som f.eks. Opti-Clean, den selvoprettende soldkasse, der er gået i arv fra den højtydende CR mejetærsker og Opti-Fan for fremragende rensekapacitet. Harvest Suite Ultra, branchens førende kabine, tilbyder optimale pladsforhold og lydsvag betjening. Dertil lynhurtig fleksibilitet i form af skift mellem afgrøderne på under 20 minutter. De sektionsopdelte tærskebroer er en drøm for de kunder, som både høster småfrøede afgrøder og majs. En gennemført serie af konventionelle mejetærskere CX Serien byder velkommen til et nyt medlem: CX8.85. Brugerne bad om den, vi fremstillede den. Denne 450 hk model med seks halmrystere er udstyret med ECOBlue HI-eSCR teknologi for overholdelse af Tier 4B miljøstandarden og har en korntank på liter. Kompatibel med 12,5 meter Varifeed skærebord, når der er monteret SmartTrax gummibælter med Terraglide affjedring, sætter den helt nye standarder for høstarbejdet. Modeller CX7.80 CX7.90 CX8.70 CX8.80 CX8.85 CX8.90 Skærebordsbredde (m) 5,18-7,32 5,18-7,62 5,18-7,62 6,1-10,67 7,62-12,5 7,62-12,5 Antal halmrystere Korntankkapacitet standard / ekstraudstyr (l) / Max. motoreffekt (kw/hk) 250/ / / / / /490

3 KOMFORT Harvest Suite Ultra førerkabinen leverer det perfekte udsyn for præcis høst med et glasareal på 6,3 m 2 samt ultimativ komfort med den rummelige 3,7 m 3 kabine kombineret med det intuitive CommandGrip multifunktionshåndtag og op til 2 stk. 26,4 cm store IntelliView IV touchscreen monitorer, som sikrer optimal kontrol og præstation. KVALITET Opti-Clean teknologien leverer en 20% højere rensekapacitet og dermed en færdigvare af forbedret kvalitet. Opti-Spread systemet sikrer ekstra fin snitning og effektiv spredning af halmen i hele bredden af selv de største 12,5 meter Varifeed skæreborde. KAPACITET Med korntanke på op til liter, bruges der mindre tid på tømning og langt mere tid på det essentielle nemlig høstarbejdet. AGRONOMISK FORDEL SmartTrax systemet med Terraglide affjedring giver ekstra stor køreflade for bedre trækevne og mindre jordpakning under alle høstforhold. ALSIDIGHED CX kan omstilles til forskellige afgrøder i løbet af få minutter ved hjælp af de sektionsopdelte tærskebroer. Der tilbydes et stort udvalg af skæreborde fra majs til korn eller ris og muligheden for at vælge mellem halmsnitning eller skårlægning forøger yderligere denne mejetærskers alsidighed. STYRKE & EFFEKTIVITET De utroligt effektive ECOBlue HI-eSCR motorer kombinerer hurtigt reagerende præstation og lavt brændstofforbrug under alle arbejdsforhold.

4 KOMFORT En ny standard for høstkomfort CX7 & CX8 mejetærskerne bliver hurtigt dit andet hjem under de lange høstdage og nætter. Harvest Suite Ultra førerkabinen er en nyhed indenfor CX Serien og er resultatet af omfattende feedback fra kunderne. Kabinens størrelse er øget til 3,7 m 3 og har et glasareal på hele 6,3 m 2, hvilket er 7% mere end de tidligere modeller. Al den plads kan nydes i den næsten lydløse 73 dba kabine. For øget komfort under de lange høstdage er et tranportabelt køleskab installeret under instruktørsædet. Det nye skrå gulv giver perfekt udsyn til skærebordet i alle afgrødetyper for fuld kontrol af perfekt indføring af materialet både nat og dag, uden nogensinde at gå på kompromis. Sidder du godt? Vælg mellem tre sædetyper: 1. Standard stofbetrukket sæde med optimale justeringsmuligheder, som sikrer enhver fører fremragende komfort under selv de længste høstdage. 2. Deluxe stofsæde med varme og aktiv ventilation, perfekt til selv de varmeste dage og koldeste nætter med frem/tilbage justering for endnu højere komfort. 3. Seriens førende lædersæde har alle ovenstående egenskaber og derudover ekstra lodret justering og automatisk vægttilpasning, som afbøder selv de hårdeste stød for at sikre optimal førerkomfort og stil.

5 Sæt fuldt blus på høstpræstationen CX har hævet standarden for arbejdsbelysning. Lysets spredning er præcisionsberegnet for maksimal belysning af hele skærebordet samt marken foran og bag mejetærskeren. Præcis tømning, også midt om natten. Du vil aldrig spilde et enkelt korn takket være det specifikke lys på tømmesneglen. Der kan også vælges en fuld LED arbejdslyspakke. Endnu en fornyelse fra New Holland. De helt nye, langdistance LED lygter giver et fremragende udsyn på helt op til 400 m! Du kan arbejde lige så ubesværet om natten, som om dagen!

6 KOMFORT Din høstkonsol Den nye høstkonsol tilbyder ergonomisk kontrol af alle de vigtigste parametre og er designet som en forlængelse af dig selv. Det trykbaserede CommandGrip multifunktionshåndtag, som også er monteret på Auto Command traktorer, CR rotormejetærskere og FR finsnitterserien, leverer intuitiv betjening og giver dig mulighed for at finindstille høsthastigheden for optimal præstation. Din arm er altid afslappet, altid i samme position og du kan køre hele høstdagen igennem uden nogen form for anstrengelse. Ukompliceret touchscreen Den ekstra brede 26,4 cm IntelliView IV farve touchscreen monitor er monteret på ruller, som kører langs en perfekt buet synsvinkel, så du kan placere den helt efter ønske. Der kan monteres op til tre kameraer til hjælp ved bakning, hvoraf et har forberedt ledningsføring til fabriksmontering, En ekstra skærm kan monteres, hvis ønsket, og er perfekt til opgaver med IntelliSteer autostyring.

7 Forberedt ledningsføring til kamera

8 KVALITET Automatisk produktivitet med Opti-Speed halmrystere Opti-Speed halmrysterne repræsenterer en banebrydende fordel under høsten med en stigning af produktiviteten på op til 10%. Som den eneste i branchen giver New Holland føreren mulighed for at justere halmrysterhastigheden efter høstforholdene. Vælg blot mellem fire indstillinger: hvede, majs, raps eller ris, og din CX vil automatisk justere halmrysternes hastighed. Ved kørsel op ad skråninger reduceres hastigheden for at sikre, at de værdifulde kerner bliver inde i mejetærskeren og ned ad bakke øges hastigheden for at bevare en effektiv udskillelse. Opad bakke Flad mark Nedad bakke Opad bakke Flad mark Nedad bakke Opti-Fan teknologien ophæver tyngdekraften Lav blæserhastighed Medium blæserhastighed Høj blæserhastighed Det prisvindende Opti-Fan system er standard på hele serien og kompenserer for tyngdekraftens virkning på afgrøden under høsten. Vælg den ønskede blæserhastighed på flad mark og så justerer systemet automatisk: når der høstes op ad skråninger reduceres blæserhastigheden for at undgå spild og ned ad bakke øges hastigheden for at bevare en perfekt renvare. Dette effektive system kræver ingen ekstra indsats fra føreren og giver en forbedret færdigvare samt mindre spild.

9 Opti-Spread system: konstant bred spredning Når der anvendes det største 12,5 m Varifeed skærebord på CX8, er der brug for et separat og effektivt system til halmspredning. Opti-Spread halmsprederen, monteret bag halmsnitteren, opfylder ethvert krav til spredebredden. Dette system er yderligere blevet forbedret med tilføjelse af Dual-Chop teknologien. Al halm skal passere gennem en separat rive for at sikre en ekstra fin snitning af materialet. Det reneste produkt sikrer højeste indtjening Opti-Clean systemet optimerer vandring og kastevinkel i soldkassen og forbedrer rensepræstation med op til 20% for øget profitabilitet. Kaskaden optimeres for højere kapacitet og den længere soldvandring og den stejle kastevinkel holder mere materiale i luften for endnu større renseeffekt. Derudover er hele systemet medvirkende til at reducere maskinens generelle vibrationer og dermed øge førerkomforten.

10 KAPACITET Gigantisk korntank for gigantisk præstation Kapaciteten på CX8.85 & CX8.90, monteret med udfoldelige tanklåger, er blevet øget, så den passer til den store appetit. Kapaciteten på liter er den største på markedet for konventionelle mejetærskere og korntankdækslerne kan ubesværet lukkes og åbnes inde fra Harvest Suite Ultra kabinen. AGRONOMISK FORDEL SmartTrax system med Terraglide affjedring SmartTrax gummibælter med Terraglide affjedringssystem er ekstraudstyr på alle CX7.90, CX8.80, CX8.85 og CX8.90 modeller. De er tilgængelige i bredderne 24, 28,5 samt 34 og to par hydraulisk affjedrede ruller arbejder uafhængigt for at sikre en silkeblød kørsel under høstarbejdet. Dertil kommer en øget bæltelængde for større køreflade og dermed mindre jordpakning samt øget trækevne. Jordtryk (BAR) 0,7 m2 kontaktareal 24 28, , ,6 1, , , ,4 m2 kontaktareal 1050 dæk 24 SmartTrax

11 ALSIDIGHED Standard sektionsopdelte tærskebroer: let kontrol, let udskiftning Når der skiftes mellem forskellige typer afgrøder (korn, majs, ris), kan de sektionsopdelte tærskebroer skiftes på under 20 minutter i modsætning til de traditionelle seks timer! Dette er perfekt for maskinstationer og landmænd med forskellige afgrøder, eftersom der er et stort udvalg af tilgængelige tærskebroer. STYRKE & EFFEKTIVITET Stærk, effektiv og produktiv CX8.90 mejetærskeren er monteret med en Tier 4A godkendt ECOBlue SCR-motor, der giver en brændstofbesparelse på 10% sammenlignet med en Tier 3 model. Den unikke, kortvarige reaktion sikrer konstant produktivitet, uanset forholdene i marken. Alle øvrige CX7 & CX8 modeller er udstyret med ECOBlue HI-eSCR teknologien, som overholder de endnu højere Tier 4B miljøregulativer. Udviklet i samarbejde med New Hollands søsterselskab FPT Industrial, indeholder de også Common Rail teknologi for præcis brændstoftilførsel og hurtigt reagerende præstation. Blanderør Temperaturføler CUC-katalysator (Clean up catalyst) SCR-beholder NO x, NH 3 og temperaturføler Doseringsmodul Dieseloxyderingskatalysator (DOC) Tilførselsmodul Motorudstødningsklap AdBlue tank Bæredygtig Effektiv Teknologi Modeller CX7.80 CX7.90 CX8.70 CX8.80 CX8.85 CX8.90 Motor* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 10* Overholder Tier 4 miljøregulativer Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4A / Stage 3B ECOBlue SCR-system (Selective Catalytic Reduction) l l l l l l Brutto 2100 omdr/min. - ISO ECE R120 (kw/hk) 225/ / / / / /449 Max omdr/min. - ISO ECE R120 (kw/hk) 250/ / / / / /490 l Standard * Udviklet af FPT Industrial

12 Modeller CX7.80 CX7.90 CX8.70 CX8.80 CX8.85 CX8.90 Skærebord Snittebredde (m) 5,18-7,32 5,18-7,62 5,18-7,62 6,1-10,67 7,62-12,5 7,62-12,5 Majsborde Antal rækker Opklappelige majsborde Antal rækker Faste majsborde Automatiske skærebordskontrolsystemer Autofloat system l l l l l l Halmelevator Opretning, sideværts l l l l l O Opretning, forende l l l l l l Harvest Suite Ultra kabine glasareal (m²) 6,3 6,3 6,3 6,3 6,3 6,3 Førerkabine, kategori - EN LED arbejdslygtepakke O O O O O O LED langdistance belysningspakke O O O O O O Standard stofsæde med luftaffjedring l l l l l l Deluxe stofsæde med varme, luftaffjedring og aktiv ventilation O O O O O O Lædersæde med varme, luftaffjedring, aktiv ventilation og vandret affjedring O O O O O O Instruktørsæde l l l l l l Læderrat l l l l l l IntelliView IV monitor med justerbar position l l l l l l Ekstra IntelliView IV monitor O O O O O O 3 overvågningskameraer O O O O O O ACS (Automatiske afgrødeindstillinger) l l l l l l Max. kabine lydniveau - ISO 5131 (dba) New Holland Precision Land Management systemer Forberedt for IntelliSteer automatisk styresystem O O O O O O IntelliCruise system O O O O O O Automatisk rækkestyringssystem for majsborde O O O O O O Fugtighedsmåler O O O O O O Udbytte- og fugtighedsmåling O O l l l l PLM desktop software og software supportservice O O O O O O Tærskecylindre Bredde (m) 1,3 1,3 1,56 1,56 1,56 1,56 Diameter (m) 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 Cylinderbro Sektionsopdelt tærskebro O O O O O O Areal (m 2 ) 0,98 0,98 1,18 1,18 1,18 1,18 Halmvinde Fire vinger og fire tænder cylinderdiameter (m) 0,475 0,475 0,475 0,475 0,475 0,475 Roterende kerneudskiller Multi-Thresh system l l l l l l Antal halmrystere Opti-Speed variable halmrystere l l l l l l Soldkasse Selvoprettende soldkasse O O O O O O Opti-Clean soldkasse** l l l l l l Underblæser Opti-Fan system l l l l l l Korntank Udfoldelige låger kapacitet standard / ekstraudstyr (l) / Tømmehastighed (l/sek.) Motor* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 9* FPT Cursor 10* Overholdelse af Tier 4 miljøregulativer Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4A / Stage 3B ECOBlue SCR-system (Selective Catalytic Reduction) l l l l l l Brutto 2100 omdr/min. - ISO ECE R120 (kw/hk) 225/ / / / / /449 Max omdr/min. - ISO ECE R120 (kw/hk) 250/ / / / / /490 Brændstoftanke Diesel / AdBlue kapacitet 750 / / / / / / 120 Max. hastighed standard (km/t.) SmartTrax med Terraglide affjedringssystem (40 km/t. max.) O O O O Håndtering af halm og avner Opti-Spread håndtering af halm og avner O O O O O O New Holland vœlger smøremidler l Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** Kun tilgængelig på modeller med selvoprettende soldkasse New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 09/15 - TP01 - (Turin) /DKO

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SERIEN: MANGE TONS BEDRE New Holland revolutionerede landmændenes høstmetoder for over 35 år siden med indførslen af den banebrydende

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O 2 3 NY CX5OOO - CX6OOO. ALLE AFGRØDER, ALLE LANDBRUG. FREMRAGENDE KAPACITET New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskere yder en fremragende præstation

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK.

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. New HollaNd CR CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. 2 3 mejetærskeren med verdens HøJeste kapacitet. en NY HøstdimeNsioN. New Holland

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL Fendts C-serie 5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL 2 Fendts C-serie 3 Det gør en forskel. Fendt C-seriens mejetærskere har et enkelt, praktisk design med en blanding af teknologi og funktioner, der er lette

Læs mere

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X og P 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X og P serier tilbyder et udvalg af effektive

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK 275-335 MF7200 MF BETA-mejetærskeren - høst med høj ydelse 2 modeller: 5 eller 6 halmrystere VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Høst gevinsten af din investering

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

New BigBaler. No speed limit

New BigBaler. No speed limit New BigBaler No speed limit Op til 110 baller i timen Højere hastighed. Højere kapacitet. Højere kvalitet. Højere udbytte. Kapacitet og presningsgrad er afgørende indenfor pressersegmentet. Derfor har

Læs mere

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD 2 Specialudviklet til høj presningsgrad Introduktion Konstant pålidelighed og høj præstation er basiskrav til enhver rundballepresser, men få andre producerer

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

Større højde og bredde til komfortabel tømning.

Større højde og bredde til komfortabel tømning. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 930, VARIO 770, VARIO 680, VARIO 620, VARIO 560, VARIO 500 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770, CERIO 680, CERIO 620, CERIO 560 Standardskæreborde C 490,

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

VPM 3400. ww w.vpm.dk

VPM 3400. ww w.vpm.dk VPM 3400 ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling, produktion og servicering

Læs mere

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 2 3 GØR ALTING MULIGT - OG MERE TIL Øget effekt og produktivitet T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X- og P Serie 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X- og P-serier tilbyder et udvalg af

Læs mere

2007 www.marinepower.com

2007 www.marinepower.com 2007 2007 250 AS 230 AS 215 AS 210 215 190 Opdag ARVOR. Vi giver dig de længste fiskedage. Disse kvalitets både fra Arvor har alt, hvad der skal til, for at gøre selv den mest krævende sportsfisker tilfreds.

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

SE VORES GODE VINTER- EFTERSYNSTILBUD Læs mere på side 15. GODE TILBUD FRA SALGS- AFDELINGEN Læs mere i Magasinet

SE VORES GODE VINTER- EFTERSYNSTILBUD Læs mere på side 15. GODE TILBUD FRA SALGS- AFDELINGEN Læs mere i Magasinet GODE TILBUD FRA SALGS- AFDELINGEN Læs mere i Magasinet VI SER STADIG FREMAD Læs mere på side 2 SE VORES GODE VINTER- EFTERSYNSTILBUD Læs mere på side 15 DELTAG I VINTEREFTER- SYNSKONKURRENCEN Læs mere

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Støvsugeren til dit hjem - dansk design og kvalitet

Støvsugeren til dit hjem - dansk design og kvalitet Unikt dansk design med miljøet og brugeren i fokus. seriens fantastiske filtrering i kombination med rengøringsevne og brugervenlighed betyder, at denne exceptionelle støvsuger sætter ny standard for rengøringsteknologi.

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

VPM 3400 Én maskine - Fire årstider. ww w.vpm.dk

VPM 3400 Én maskine - Fire årstider. ww w.vpm.dk VPM 3400 Én maskine - Fire årstider ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling,

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

GrindLazer. Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE

GrindLazer. Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE Teknologien InstaCut System omfatter et til- eller frakoblingssystem af fræserne, mens anlægget bevæges. Det gør dig i stand til at hæve fræserne i forbindelse med

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige 195 TILBAGEBETALINGSTID DAGE GENNEMSNITLIG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: www.universal-robots.dk/dk/produkter-1.aspx Robotter endelig indenfor din rækkevidde

Læs mere

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i.

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i. ALT ER MULIGT Når den helt rigtige løsning skal vælges er der en række faktorer der skal tages stilling til, bl.a. I hvilket miljø skal kommunikationsløsningen bruges? (Skole, hjem, institution, på job,

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

Agrometer a/s. Ensartet dosering i hele bredden

Agrometer a/s. Ensartet dosering i hele bredden Gyllekørsel uden stop Hvis du har store mængder gylle, som du ønsker udbragt på kort tid - så skal du vælge en SDS gylleudlægger. Agrometers selvkørende udlægger er udviklet over mere end 15 år, og er

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

GRUNDFOS MAGNA. Grundfos MAGNA. Utrolig tilpasningsevne INTELLIGENTE HASTIGHEDSREGULEREDE PUMPER TIL FJERNVARMEANLÆG

GRUNDFOS MAGNA. Grundfos MAGNA. Utrolig tilpasningsevne INTELLIGENTE HASTIGHEDSREGULEREDE PUMPER TIL FJERNVARMEANLÆG GRUNDFOS MAGNA Grundfos MAGNA Utrolig tilpasningsevne INTELLIGENTE HASTIGHEDSREGULEREDE PUMPER TIL FJERNVARMEANLÆG Grundfos MAGNA: Utroligt mange funktion Komplet serie cirkulationspumper med permanentmagnet-motor

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 BREDT UDVALG TO MODELLER, MANGE VERSIONER. De to modeller i New Holland Roll-Belt ballepresserserien kan tilpasses varierende driftsbetingelser. Begge producerer en 1,20

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

HAVE- OG PARKMASKINER

HAVE- OG PARKMASKINER MADE IN USA SINCE 1964 2019 HAVE- OG PARKMASKINER WWW.ZTR.DK RAPTOR Kawasaki FR651V (21,5 hk) Kawasaki FR691V (23,0 hk) Klippebredde: 107 cm (42 ) / 132 cm (52 ) Hastighed frem: 0-10,5 km/t Hastighed bak:

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Nordic Biomass havde den 27. september 2007 inviteret til demonstration af flishuggere til brug i energipil. Formålet var at få afprøvet nogle af

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere