AXIAL-FLOW SERIEN hk nominel hk maksimal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AXIAL-FLOW SERIEN. 364-466 hk nominel 405-530 hk maksimal"

Transkript

1 AXIAL-FLOW SERIEN hk nominel hk maksimal

2 2

3 3 AXIAL-FLOW - FØRENDE I 30 ÅR INDENFOR ROTORTEKNOLOGI Designet og fremstillet i USA, og omhyggeligt tilpasset de specifikke afgrødeforhold i Europa. Case IH har den nødvendige viden og erfaring til at kunne sikre konstant og optimal præstation i marken. I 1977 blev den første Axial-Flow mejetærsker introduceret som et fornyende gennembrud for optimeret høstkvalitet. 10 år senere kørte Axial-Flow mejetærsker nr ud af fabrikken som en hyldest til rotordesignets populære og gennemafprøvede præstation, og siden da har konceptet været i konstant udvikling. I dag fortsætter Case IH udviklingen med de nyeste forbedringer af Axial-Flow mejetærskeren for endnu højere præstation til din næste høst. Kontakt Case IH omkring finansiering, forrentning af investeringen, præstation i marken, udbytte og service, og du vil opdage, at den nye Axial-Flow mejetærsker er det optimale valg med hensyn til både økonomi og præstation. Thomas Banks (til venstre) og hans søn Edward driver hektarer i Canbridgeshire, England. Friedrich Wilhelm Esser ejer et landbrug i Nörvenich i Tyskland. Marcel og Jean Desrats ejer 5 Axial-Flow mejetærskere, som høster på deres landbrug og til maskinstationsarbejde i Beaugy i regionen CHER, i det centrale Frankrig. Holder ved Flow en. AFX 8010 (med 30 fod skærebord) har en høj ydelse og leverer samtidig en fremragende færdigvare. Vi benytter eget korn til udsæd og det er derfor vigtigt at der ikke er knækkede kerner imellem, siger Thomas Banks, der har benyttet Axial-Flow mejetærskere i mere end 10 år. Han fremhæver ligeledes den hydrostatiske drivlinie gennem hele mejetærskeren. Det giver mulighed for at rotoren ligesom indstillinger af soldene kan finjusteres under kørslen. Drivlinier frem for remmer gør det muligt at reversere rotor, indføringselevator og bordsnegl og dermed frigøre eventuelle blokeringer. Stor ydeevne med blid tærskning! Der er meget der taler for Axial-Flow. F.eks. det højtydende tærskesystem. Konventionelle rystemaskiner når meget hurtigt deres grænse efterhånden som skærebordene bliver bredere og bredere. Vores Axial-Flow har bevist sin styrke selv under hårde betingelser, selv i afgrøder med en vandprocent på et godt stykke under 10% i kernerne. Firmaets favoritter. Den første Axial-Flow mejetærsker som familien i 1981 bestilte, var en model 1460, og den AFX 8010 de købte i 2006 er den 12. Axial-Flow mejetærsker de har ejet. Mejetærskerne benyttes til en bred vifte af afgrøder, inklusiv raps, hvede, byg, solsikker og majs til modenhed. I alt høster de mere end 1900 hektar om året. Marcel Desrats udtaler: Vi har valgt AFX 8010 for at få en mejetærsker med stor kapacitet, både for at reducerede antallet af mejetærskere og for at reducere produktionsomkostningerne. Mejetærskerens nye teknologi, med bl.a. den selvoprettende soldkasse og 2050 skærebordet med variabel knivbjælke var med til at overbevise os, men vi er også meget tilfredse med kvaliteten af snitning og spredning af halmen.

4 Få fuldt udbytte af hver hektar Med AFS Advanced Farming Systems er du sikret det maksimale udbytte. 4 Tjen mere på høsten Korn i topkvalitet og en ensartet færdigvare sikrer større indtjening pr. hektar. En førerplads i særklasse Kæmpe kabine med lavt lydniveau. Stor holdbarhed Axial-Flow har slidstærke vinger i den nydesignede indløbstragt og afgrødestyring i enden af føderen. Optimal rensning og indtjening Effektiv X-Tra Force soldkasse giver hurtig og effektiv rensning, selv under fugtige eller vanskelige forhold. Førende præstation Case IH skæreborde sikrer afgrøde af optimal kvalitet. Sikker forrentning af investeringen Gennemført enkelthed, lang levetid og høj gensalgsværdi sikrer lave driftsomkostninger.

5 5 KONCEPTET HELE ÅRETS INDTJENING LIGGER I HØSTEN Gennemtestet kapacitet Motorens præstation er tilpasset enkelt-rotorens høje høstkapacitet. Kvalitetssnitning Den nye halmsnitter, med 126 faste knive, snitter og spreder halmen optimalt til brug ved reduceret jordbehandling og giver velformede skår der giver høj kapacitet ved presning. Fremragende kornkvalitet Maksimalt udbytte Høster effektivt alle typer afgrøde Små vedligeholdelsesudgifter og høj gensalgsværdi Din succes måles på den pris, du opnår for din afgrøde. Uanset hvordan vækstsæsonen forløber, afhænger alt af om du får høstet afgrøden i så god stand som muligt. Ingen anden mejetærsker klarer dette job så effektivt som Axial-Flow. Hvert enkelt korn behandles med en omhu, som svarer til dets værdi. Det er på tide at øge indtjeningen. Med sit enkelt-rotor-design, høster Axial-Flow korn af bedste kvalitet med færrest skader og tab, så du opnår den højeste pris for din afgrøde. Og nu tilbydes også en ny 9010 model til Axial-Flow kunder med store landbrug. Få et direkte afkast af din investering - forøg din indtjening ved at bruge en Axial-Flow til dit høstarbejde. Det er på tide at sænke udgifterne. Med en Axial-Flow får du branchens bedste præstation og kvalitet til lavere driftsomkostninger. Motoren er brændstofeffektiv, og leverer den nødvendige effekt dagen igennem uden behov for ekstra påfyldninger. Derudover bruges der mindre tid på vedligeholdelse, fordi der ikke er nogen remme at bekymre sig om. Resultatet er øget arbejdstid og langt lettere service. Det er på tide at kunne slappe lidt af. Axial-Flow giver dig ro i sindet - du ved, at den præsterer optimalt gennem hele høsten. Hvis der er en forhindring i marken, er du klar til at fortsætte i løbet af ingen tid, fordi Axial-Flow mejetærskeren har mulighed for at reversere indføring og rotor og øge tærskebro-afstanden fra kabinen, for hurtigt og effektivt af fjerne eventuelle tilstopninger. Du har sikkerhed for førsteklasses Case IH produktservice. Vi er altid lige i nærheden med ekspertviden om Axial-Flow mejetærskere med hensyn til specialafgrøder, optimal service og reservedelsforsyning. Det er på tide med en lønforhøjelse. Vælg Axial-Flow mejetærsker for at være sikker på at dine indtægter overstiger dine udgifter. Mindre kompliceret, mere tid i marken Den vigtigste kraftoverførsel sker uden remme, så der bruges mindre tid på service og mere tid på selve høstarbejdet.

6 Utrolig præstation. Case IH 2100 skæreborde til Axial-Flow er tilgængelige i 6 og 8 rækket udgaver. 6 Det perfekte snit. Knivpositionen kan justeres indenfor et 50 cm område på Case IH 2050 skæreborde. Let tilkobling. En enkelt hydraulisk flerkobler og et elektrisk stik er nok til montering af skærebordet.

7 7 SKÆREBORDE LØSNINGEN TIL ENHVER AFGRØDE Serie 2000 skæreborde til enhver korntype Serie 2100 skæreborde - perfekte til majs Terrain Tracker følger automatisk jordoverfladen Automatisk skærebords-genkendelsessystem sparer dig tid i marken Få leveret din Axial-Flow mejetærsker med et Case IH korn- eller majsskærebord. Fra 2000 seriens skæreborde til korn, som kan leveres i 3 bredder på 6,1 m, 7,32 m eller 9,15 m til 2100 serien s 6 eller 8 rækkers majsskæreborde, har Case IH den perfekte løsning, som opfylder dine behov. Optimal præstation i alle typer korn. Der er to skæreborde til rådighed med knive i fast position. Model 2030 er et populært valg til traditionelle afgrøder, model 2040 med ekstra 15 cm afstand mellem kniv og snegl giver øget præstation i lange afgrøder. På model 2050 kan kniven flyttes fremad for yderligere afstand, hvilket er perfekt til afgrøder med lange stængler eller meget tætte afgrøder, som f.eks. rapsfrø. Ekspert i majsafgrøder. Skærebordene kan foldes sammen hydraulisk, og er specialdesignet til Axial-Flow med stærke akseldrivlinier for ekstra pålidelighed. Kolberne præcisionsplukkes og håndteres blidt, mens branchens førende stængelsnitter afslutter et perfekt job. En konsekvent kort snittelængde og jævn fordeling af det snittede materiale efterlader en ren mark. Optimalt udbytte med Terrain Tracker skærebordskontrol. Terrain Tracker systemet er monteret på alle kornskæreborde som standard. Systemet er designet til at holde skærebordet parallelt med jorden, så det automatisk følger terrænet, og dermed giver det optimale udbytte under skiftende forhold uden indgriben fra føreren. Automatisk skærebords-genkendelsessystem sparer dig tid i marken. Hurtig og effektiv montering af skærebord gør det let og ubesværet at skifte rundt mellem marker og afgrøder. Axial-Flow genkender det monterede skærebord og ændrer automatisk mejetærskerens indstillinger så de passer til opgaven. Blot en enkelt forbindelse for tilkobling, og du kan straks gå i gang med arbejdet. Den perfekte høst. Terrain Tracker skærebords-kontrolsystemet holder skærebordet parallelt med jorden i ujævnt terræn.

8 8 Blid tærskning for større udbytte Høj ydelse, konstant afgrødeflow Stort gennemløb i fugtig halm med færre hk. Perfekt halmkvalitet til ballepresning. Solsikker Hvede Ris Raps Rug Majs Bønner Passer til mange forskellige afgrøder Hjertet i processen, Axial-Flow rotoren med konstant rotor for højkvalitets korn, tilpasning til afgrøden og maksimal præstation pr. hektar. Axial-Flow rotoren er førende indenfor tærskning og udskillelse.

9 9 ENKELT-ROTOR-TEKNOLOGI DET ER DET INDRE, SOM TÆLLER Axial-Flow rotor højeste standard i branchen Fremragende kernekvalitet Passer til mange typer afgrøder Mindre spild Filosofien har altid været at skabe et konstant afgrødeflow gennem mejetærskeren. Med Axial-Flow har Case IH gjort denne teknologi perfekt. Den lange brede indføring og den specialdesignede indløbstragt leder skånsomt afgrøden til rotoren, som accelererer afgrødeflowet til tærskehastighed. Korn på korn tærskningen har gjort Axial-Flow konceptet berømt for sin fremragende kernekvalitet. Axial-Flow rotorens nye design giver en yderligere forbedring af udtærskningen og afgrødeflowet. Med den nye rotor vil du opleve en forbedret halmkvalitet. Samtidig bevares det hurtige gennemløb og gode kernekvalitet, tilligemed at den leverer kvalitetshalm, selv under meget fugtige forhold. Blid tærskefunktion. I modsætning til konventionelle eller hybridmejetærskere, er Axial-Flow ikke afhængig af den traditionelle cylinder ved den første tærskning og udskillelse. Desuden er der ikke en brat overgang indvendigt i Axial-Flow, idet hele processen foregår trinløst ved hjælp af rotoren, hvilket giver færre beskadigede kerner. Kraftigere flow. Afgrøden føres effektivt gennem hele mejetærskeren, hvilket giver mindre risiko for ophobninger eller blokeringer. Kernerne udskilles fra halmen og andre restafgrøder ved hjælp af den stærke centrifugalkraft. De lave rotoromdrejninger begrænser skader på halmen og passer fint til tørre, lette tærskeforhold. Ved tungere eller mere fugtige afgrøder kan omdrejningstallet øges så man opretholder det kraftige afgrødeflow. Maksimal tilpasning til afgrøden. På Axial-Flow er der let adgang til rotorhuset fra serviceplatforme i begge sider af maskinen. Tærskebro og brosektioner er fremstillet i letvægtsmateriale og dækker 180 af rotoren. De kan let afmonteres, udskiftes eller ændres til høst af korn, frø, majs, ris, raps eller bønner. Broafstanden styres elektronisk fra førerkabinen. Mindre spild betyder højere indtjening. Med et totalt udskillelsesareal på 2,8 m 2 og centrifugalkraften, som dannes fra Axial-Flow rotoren, ender mere af høsten i korntanken. Udover at opnå den bedst mulige kornkvalitet, er der også mere af den. Resultatet ses på din indtjening i høsten. Mulighed for større indtjening med den optimale kvalitet. Færre beskadigede eller knækkede kerner. Dette er grunden til at Case IH Axial-Flow designet klarer sig langt bedre end traditionelle eller hybridmejetærskere.

10 Bedste snittekvalitet. Ny halmsnitter med 126 faste knive giver optimal snitning. 10 Imponerende tømmehastighed. Axial-Flow tømmer 110 liter pr. sekund - under kørslen. Perfekt system til håndtering af halm og avner. Tre indstillinger til håndtering af halm og avner til presning eller nedpløjning i marken.

11 11 RENSNING / KORNBEHANDLING / HÅNDTERING AF HALM OG AVNER OPTIMAL HÅNDTERING - OPTIMAL INDTJENING Selvoprettende X-tra Force soldkasse Stor korntank og imponerende tømmehastighed Patenteret Axial-Flow system til håndtering af halm og avner Rensnings- og kornbehandlingssystemerne på Axial-Flow rotormejetærskere har meget at skulle leve op til. Og som man kan forvente fra Case IH, gør de det på imponerende vis. Cross Flow blæseren og X-tra Force soldkassen er medvirkende til Axial-Flow s enorme kapacitet for opnåelse af maksimalt kvalitetsudbytte. Ultimativ rensekapacitet med Cross Flow blæser. Efter udskillelsesprocessen passerer kornet over den effektive Cross Flow blæser. Blæserens V-formede profiler danner en ensartet hvirvelstrøm langs sin aksel, som leverer en jævn luftstrøm til undersiden af soldene. Dette system bruger mindre kraft og undgår de luftlommer, som kan opstå i de traditionelle systemer. Ved foragervendinger mindskes blæserhastigheden for at undgå spild ved soldene og hastigheden øges automatisk efter vending i forageren. Hvis motoromdrejningstallet falder, vil den hydraulisk drevne Cross-Flow blæser bevare luftmængden for at holde den maksimale produktivitet. Selvoprettende X-tra Force soldkasse for aktiv rensning. Axial-Flow mejetærskere har et selvjusterende rensesystem, som omfatter tilløbsplan og Cross Flow blæser, som klarer skråninger på op til 15%. X-tra Force systemet løfter effektivt laget af rester væk fra soldets overflade, så afgrøden kan passere hurtigere gennem soldet, især ved afgrøder med højt fugtindhold og stor afgrødemængde. Top- og bundsolde styres elektronisk fra bagenden af maskinen og fra førerkabinen, så man kan justere indstillingerne under kørslen. Kæmpe korntank og imponerende tømmehastighed. Med den effektive Axial-Flow rotor er man sikret hurtig fyldning af den store liters korntank, og tømningen foregår endnu hurtigere med en tømmekapacitet på 110 liter pr. sekund, så høstarbejdet aldrig forsinkes. Tømmerøret harfået nyt design der øger tømmeafstanden, så selv de største skæreborde kan bruges uden problemer og røret har nu et lukkesystem, som hindrer spild når den ikke er i brug. Optimal håndtering af halm og avner. Når halmen er den sekundære afgrøde, som høstes på marken, er avnerne spredt og halmen lagt øverst på stubben i et pænt skår for let presning. Axial-Flow 8010 og 9010 har en ny halmsnitter med 126 faste knive der spreder materialet over hele skærebordsbredden. Halmsnittesystemet forbedrer forholdene i marken når det gælder minimal jordbehandling. Til ballepresning lægges halmen i et perfekt skår der letter presningen. Den effektive Cross-Flow blæser og selvoprettende X-tra Force soldkasse giver tilsammen fremragende rensning og kvalitetsmateriale, selv på skråninger.

12 Høj motorydelse. Time efter time sikrer Axial-Flow den optimale præstation i marken. 12 En bekvemt indbygget stige giver let adgang til motorplatform og kølere. Rent kølerområde. For hurtig rengøring og vedligeholdelse er der let adgang til kølerne via en servicedør.

13 13 MOTOR CASE IH EFFEKT SIKRER MAX. UDBYTTE Ny model 9010 Imponerende kraftige 9 til 13 liters motorer Blød kørsel med fire-ventil teknologi Ensartet høj effekt for maksimal produktivitet Med 30 års Axial-Flow erfaring, har Case IH perfekt kendskab til at indstille effekten, så den passer til rotorkapaciteten. Uanset afgrødens art og arbejdsforholdene vil disse mejetærskere klare høsten med det optimale resultat. Ny motor med forbedret ydeevne. Den nye Axial-Flow 9010 er udstyret med en 13 liters motor. Ved en nominel motoromdrejning på rmp yder denne 6-cylindrede dieselmotor 343 kw (466 hk). Så snart motorens omdrejningstal falder, på grund af belastning, vil den imidlertid øge sin ydeevne til et maksimum på 390 kw (530 hk) ved omdrejninger pr. minut. Effektiv arbejdsindsats. Med alle de nye teknologiske motoregenskaber, inklusiv 4 ventiler pr. cylinder, luft-til-luft aftercooler og wastegate turboladere, er disse motorer sultne efter at komme i gang, men samtidig økonomiske i brug. Model Axial-Flow 7010 har 405 hk til rådighed, mens Axial-Flow 8010 har max. 455 hk og Axial-Flow 9010 er helt oppe på 530 hk. Brændstoftankene har kapacitet til en hel dags arbejde, og der kan påfyldes op til 20% biodiesel (RME) for bedre økonomi og miljøvenlighed. Direkte luftflow til motor og kølesystemer. For at bevare den optimale motorpræstation, bruger det dobbelte luftfilter, som har forrensning af indsugningsluft via udstødningen, vakuum fra udstødningen til at fjerne tunge støvpartikler. Køler, oliekøler og air-conditionsystemer luftkøles ved hjælp af et selvrensende luftfilter for at sikre, at motor, hydraulik og førerkabinen altid er perfekt afkølet. Effekt, som lever op til enhver udfordring. Under belastning øges effekten hurtigt til max. kapacitet når der høstes eller tømmes. Motoreffekten er indstillet så Axial-Flow arbejder i et konstant effektområde for at sikre, at alle mejetærskerens funktioner udføres med maksimal effektivitet, og rotorpræstationen aldrig forringes. Imponerende effektstigning. Når der arbejdes under tung belastning eller i vanskelige terrænforhold yder motoren en imponerende effektstigning på op ttil max. på 530 hk (AF9010) eller 455 hk (AF8010) eller 405 hk (AF7010). Axial-Flow / omdr/min kw/hk

14 Effektiv landevejskørsel betyder hurtige skift mellem markerne. 14 Blød justering af hastigheden sikrer total førerkontrol. Lille venderadius giver imponerende manøvrering.

15 15 DRIVLINIER MINDRE KOMPLICERET - MERE EFFEKTIV Enkel og præcis effektoverførsel Færre bevægelige dele for øget pålidelighed Power Plus drivsystem - enestående i branchen Hydrostatisk rokkesystem giver mindre spildtid Kraftoverførslen til mejetærskeren leveres fra den centrale gearkasse monteret direkte på motoren for maksimal effektivitet. Som noget unikt for Axial-Flow foregår al væsentlig effektoverførsel uden brug af remme, hvilket betyder at man undgår alle problemer i forbindelse med remslip, slid, vedligeholdelse og udskiftninger. Præstationskørsel. Uanset om den befinder sig i marken eller på landevejen, kører Axial-Flow overbevisende og sikkert. Vægtfordelingen mellem for- og bagaksel er optimeret for at modvirke effekten af de større og tungere skæreborde. Derudover giver den kortere akselafstand forbedrede manøvreevner og skarpere drejninger end en traditionel mejetærskere. Hvis forholdene kræver yderligere trækevne, kan der monteres en hydrostatisk bagaksel og differentialespærre. Power Plus CVT teknologi. Der findes ikke nogen blødere måde at høste på! Axial-Flow rotor, indføring og skærebord drives af en remfri drivlinie. Desuden drives rotoren af en CVT gearkasse, som giver blød hastighedsstigning uden chokbelastninger, og virker som trinløse og meget præcise skift. Dette drev skal hverken efterses, vedligeholdes eller serviceres i løbet af sæsonen. Det vil sige ekstra tid i marken, og du er altid klar til høst når afgrødeforholdene er optimale. Ingen spildtid i travle perioder. Når tiden er knap og der arbejdes under vanskelige afgrødeforhold, er Power Plus systemet en stor hjælp. I tilfælde af blokeringer, kan broafstanden øges og Axial-Flow rotoren reverseres eller rokkes frem og tilbage indtil blokeringen er væk - og alt foregår fra førersædet. Dette er ikke muligt med remdrevne rotor- og hybridmejetærskere. Power Plus tilbyder optimal effektivitet for variabel hastighed med lav vedligeholdelsesbehov. Den unikke Axial-Flow rotor rokkefunktion gør det muligt for føreren at fjerne blokeringer uden at forlade kabinen.

16 Fremragende udsyn til skærebordet takket være den lange indføring og ubegrænset udsyn fra førersædet. 16 Klar til endnu en uforstyrret dag i marken. Luksus førerkabinen omfatter lydanlæg med fire højttalere og temperaturstyret air-condition.

17 17 FØRERKABINE FØRERPLADSEN TIL DEN PROFESSIONELLE BRUGER Uhindret udsyn Komfortabel arbejdsplads under alle vejrforhold Ergonomiske betjeningsfunktioner for maksimal komfort Effektiv belysning forlænger arbejdsdagen Høstarbejdet kan have mange stressfaktorer - det undgår du ved at høste med en Axial-Flow mejetærsker. Den samme høje produktivitet og effektive betjening finder du også i førerkabinen, som sikrer dig en virkelig førsteklasses oplevelse. Fokus på arbejdet. Den rummelige førerkabine med store glaspartier, fremragende udsyn til alle sider og god bevægelsesfrihed fjerner unødvendige forstyrrelser og skaber den perfekte arbejdsplads. Det luftaffjedrede sæde, rattet og el-bakspejle justeres let efter føreren for øget komfort og giver maksimal fokus på selve høstpræstationen. Der er tænkt på alle behov. For at holde føreren i topform, bevarer det automatisk air-conditionsystem den valgte temperatur hele dagen og afkøler opbevaringsboksen, så maden holdes frisk. Der er også et rummeligt passagersæde samt masser af opbevaringsplads under og bag sæderne. Total kontrol. Med multifunktions-fremdrifthåndtaget har du alle Axial-Flow mejetærskerens vigtigste eksterne funktioner lige i hånden. De hyppigst anvendte er bedst ergonomisk placeret for let betjening af alle skærebordsfunktioner og tømmesneglen. Der er desuden monteret en nødstopknap for knivbom og skærebordssnegl. Ubegrænsede arbejdsdage. Når afgrøden er klar og vejrforholdene gunstige, giver allround belysningen på Axial-Flow mulighed for at fortsætte høstarbejdet - sikkert og effektivt. Der er monteret Stadium lygter på taget for komplet belysning af arbejdsområdet, og lygter i korntanken, på tømmesneglen og arbejdslamper bagerst på mejetærskeren sikrer, at alle vigtige områder er fuldt belyst. Hvis man ønsker at kunne se helt ned til enden af marken, kan der leveres et højintensivt (HID) lygtesæt. Der kan endvidere monteres servicelygter bag sidepaneler og i motorområdet, så man altid kan kontrollere vigtige komponenter.

18 Cruise-Cut auto-guidance system. Gør hvert træk 100% effektivt ved at udnytte hver eneste millimeter af skærebordsbredden. 18 AFS Pro 600 farve touchscreen monitor giver oversigt over maskinens status på sekundet, og viser det øjeblikkelige udbytte- og fugtighedsniveau under kørsel. Enkel dataoverførsel - hukommelseskortet overfører udbytte- og geografiske informationer til hjemmecomputeren.

19 19 ADVANCED FARMING SYSTEMS (AFS) FULDT UDBYTTE AF HVER ENESTE HEKTAR AFS Pro 600 farve touchscreen monitor for øget komfort Cruise Cut et effektivt auto-guidance system AFS Advanced Farming Systems for effektiv præcision AccuGuide automatisk styresystem for maksimal præstation Præcise og relevante data danner grundlaget for optimal kontrol. De installerede systemer sikrer optimal mejetærskerfunktion i marken, mens de data, som opsamles under arbejdet giver mulighed for at planlægge strategien for de kommende sæsoner. Brug hver eneste millimeter af skærebordsbredden. Ved at sammenligne højden mellem den usnittede afgrøde og stubben, overtager Cruise-Cut laseren kontrollen og styrer mejetærskeren, så skærebordet fyldes 100% for hvert træk. For ultimativ fleksibilitet kan føreren indefra kabinen indstille den laser-styrede scanner til at registrere kanten af afgrøden i enten venstre eller højre side af skærebordet. Cruise-Cut er monteret på mejetærskeren og er ikke afhængig af hvilket skærebord, der er monteret. Vigtige informationer her og nu. AFS Pro 600 farve touchscreen er standardudstyr og viser alle de vigtigste informationer og giver omgående opdateringer under kørslen. Tydelig læsbar med klart display både dag og nat. Selv i stærkt solskin er det let at justere indstillingerne blot med et let fingertryk. Man kan lagre sine egne afgrødeindstillinger i en database, som hurtigt kan kaldes frem høst efter høst. For ekstra fleksibilitet kan skærmen tages ud, og kan bruges i andre Case IH maskiner med AFS. Finindstil din arbejdsgang for gentagen succes. AFS Advanced Farming Systems er et stærkt værktøj til det professionelle landbrug. Axial-Flow modellerne er fra fabrikken klargjort til systemerne. Ved blot at tilføje AFS antenne og DGPS system til den eksisterende udbytte- og fugtighedsprocentmåler og AFS Pro 600 touchscreen, er din Axial-Flow udstyret til udbyttekortlægning. For yderligere analysering og planlægning kan data let overføres til hjemmekontoret ved hjælp af hukommelseskort. Maksimal udnyttelse af mejetærskeren. Når der er installeret DGPS, kan man bruge AccuGuide automatisk styresystem til at sikre fuld skærebordsbredde. AccuGuide er fuldt integreret i mejetærskerens kontrolsystemer og sikrer parallel kørsel, når der arbejdes i lige rækker, i kurver eller i ujævnt terræn. AFS Universal modtager og satellitantenne kan monteres. Integreret AFS satellitantenne/modtager er monteret oven på kabinetaget.

20 Store let oplukkelige sidepaneler til mejetærskerens indre. 20 Let adgang til tærskebroer. Ubesværet rensning eller udskiftning af tærskebro. Fremragende adgang til rotoren fra jordhøjde.

21 21 SERVICE OG PRODUKTSUPPORT EN SIKKER INVESTERING Maksimalt udnyttelse og minimal vedligeholdelse Veluddannede servicespecialister Altid kompetent rådgivning hos forhandleren Originale Case IH reservedele Med beslutningen om at vælge Case IH har du valgt en sund investering i din virksomhed. Med kvalitetsfremstillede produkter, som altid lever op til kundernes forventninger og med individuel rådgivning vedrørende valg af det optimale udstyr og finansiering, giver Case IH et sikkert udbytte af din investering. Øget arbejdstid med lange serviceintervaller. En Axial-Flow mejetærsker har færre bevægelige dele at vedligeholde og servicere end en traditionel mejetærsker. Det betyder hurtigere og lettere daglig kontrol og dermed længere tid i marken. Servicedøre i fuld sidebredde åbnes let for kontrol af alle komponenter, inklusiv rotor og tærskebroer. Motorens servicepunkter er let tilgængelige og med olieskiftintervaller helt oppe på 600 timer, har Case IH udstyret Axial-Flow til en succesfuld høst. Bevar den høje produktivitet. Case IH og det engagerede forhandlernet yder fremragende service, både ved levering af din nye maskine og i hele dens arbejdsliv. Der er altid veluddannede servicespecialister til rådighed, så din maskine bevarer den høje produktivitet. Bevar værdien af din investering. Bag ethvert Case IH produkt står den omfattende europæiske reservedels- og logistikorganisation, som lagerfører over reservedelsnumre til både nye og gamle produkter. Ved montering af originale Case IH dele vil din oprindelige investering bevare både driftsikkerheden, værdien og ydeevnen. MAX - den nye førsteklasses service fra Case IH. Vi står altid til rådighed, hele døgnet rundt, hele året rundt, Vi leverer ekspres, nårsomhelst og hvorsomhelst du har brug for det. Og i sæsonen har du topprioritet fordi din høst ikke kan vente. Brug altid originale Case IH reservedele. Disse dele overholder de samme strenge Case IH kvalitetskrav som alle nye komponenter. Fleksible finansieringsmuligheder. Din lokale Case IH forhandler kan i samarbejde med CNH Capital tilbyde de løsninger, som passer bedst til dit budget og dine forhold. MAX 100% support 100% til rådighed

22 22 AXIAL-FLOW 7010 AXIAL-FLOW 8010 AXIAL-FLOW 9010 SKÆREBORDE Skærebordsbredde (m) 7,32 / 9,15 9,15 9,15 Kniv til snegl afstand - model 2030 skærebord (mm) Kniv til snegl afstand - model 2040 skærebord (mm) Kniv til snegl afstand - model 2050 skærebord (mm) justerbar fra kabinen justerbar fra kabinen justerbar fra kabinen Majsbord model rækker fast eller sammenfoldelig 6 rækker fast eller sammenfoldelig 6 rækker fast eller sammenfoldelig Majsbord model rækker sammenfoldelig 8 rækker sammenfoldelig 8 rækker sammenfoldelig Drev type Gearkasse og aksel Gearkasse og aksel Gearkasse og aksel Hydraulisk reverseringssystem Nødstopbremse Programmerbar foragerfunktion TERRAIN-TRACKER skærebordskontrol CRUISE-CUT auto-styresystem O O O TÆRSKNING / UDSKILLELSE Rotordrev - type Gearkasse og aksel - Gearkasse og aksel - Gearkasse og aksel - variabel hastighed Power Plus Drive variabel hastighed Power Plus Drive variabel hastighed Power Plus Drive Hydraulisk rotorreverseringsystem Rotor - hastighedsområde (omdr/min.) (3 områder) (3 områder) (3 områder) Rotordiameter og længde (mm) 762 / / / Antal slagler - korn Antal slagler - majs Totalt udskillelsesareal (m 2 ) 2,8 2,8 2,8 Tærskning / udskillelsesmoduler omslutningsvinkel ( ) Antal tærske- / udskillelsesmoduler 4 / 4 4 / 4 4 / 4 SELVOPRETTENDE SOLDKASSE 3-trins soldkasse Kaskadesold Soldkasse bredde (mm) Nivelleringsevne (%) Fjernbetjening af øverste og nederste solde Total soldareal under vindkontrol (m 2 ) 5,4 6,5 6,5 UNDERBLÆSER Underblæser type Cross-Flow blæser Cross-Flow blæser Cross-Flow blæser Blæser - hastighedsområde (omdr/min.) Hydraulisk Load Sensing til Hydraulisk Load Sensing til Hydraulisk Load Sensing til RETURSYSTEM Underblæser - type Tredobbelt rotor returgodsbehandling Tredobbelt rotor returgodsbehandling Tredobbelt rotor returgodsbehandling KORNTANK / TØMNING Kontrol fra førerkabine af korntankdæksler Central påfyldning, sammenfoldelig overbygning Korntank kapacitet (l) Tømmehastighed (l/s) Tømmesnegl - effektiv længde (m) 6,4 6,4 6,4 ADVANCED FARMING SYSTEMS (AFS) Afgrøde- og fugtighedsmåling Forberedt til AFS precision farming system Kun AFS Egnos DGPS Satellitantenne/modtager O O O AFS Egnos og L-Band DGPS Satellitantenne/modtager O O O

23 23 TEKNISKE DATA AXIAL-FLOW 7010 AXIAL-FLOW 8010 AXIAL-FLOW 9010 MOTOR Type Elektronisk styret Elektronisk styret Elektronisk styret Case IH 9.0 L (*) Case IH 10.3 L (*) Case IH 13 L (*) Motoreffekt ECE R120 1) ved omdr/min (kw/hk) 268 / / / 466 Max. effekt ECE R120 1) ved omdr/min (kw/hk) 298 / / / 530 Turbo aftercooler Luft-til-luft Luft-til-luft Luft-til-luft Brændstoftank (l) HALMSNITTER & SPREDER Halmsnitter / halmvinde Integreret Integreret Integreret Halmsnitter Faste knive Faste knive Faste knive Antal knive - finsnitning Spreder type Lodret, dobbeltskive, Lodret, dobbeltskive, Lodret, dobbeltskive, hydraulisk træk hydraulisk træk hydraulisk træk HYDRAULIKSYSTEM Beholderkapacitet (l) Type Lukket center, Load Sensing Lukket center, Load Sensing Lukket center, Load Sensing DELUXE FØRERKABINE Justerbart rat Dobbelt drejetap, enkelt teleskop Dobbelt drejetap, enkelt teleskop Dobbelt drejetap, enkelt teleskop Deluxe luftaffjedret sæde Air-condition / varmeapparat Automatisk klimaanlæg AFS Pro 600 farve touchscreen monitor El-opvarmede spejle Opbevaringsplads TRÆK Transmission 4 trins hydrostatisk 4 trins hydrostatisk 4 trins hydrostatisk Slutdrev type Heavy Duty - forhold 11/111 Planet - forhold 1/13 Planet - forhold 1/13 Differentialespærre Heavy Duty justerbar styreaksel Hydrostatisk bagaksel O O O GENERELLE SPECIFIKATIONER Længde - indføring til bagpanel (mm) Hjulafstand (mm) Minimum højde (transport) (mm) Bredde uden dæk (mm) Bredde med dæk - min. (mm) Venderadius med just. aksel - min (mm) Venderadius med hydrostatisk bagaksel - min (mm) Vægt - typisk maskine med HD just. aksel (kg) FORDÆK 710/70R38 X X X 800/65R32 X X X 900/60R32 X X X 1050/50R32 X X X BAGDÆK 460/70R24 X X X 480/70R30 X X X 540/65R30 X X X 600/65R28 X X X FORHANDLERMONTERET EKSTRAUDSTYR Udover det omfattende standardudstyr tilbyder Case IH et stort udvalg af forhandlermonteret tilbehør. For eksempel: kameraer for optimalt udsyn, knive til forskellige afgrøder og tærskebroer med øget udskillelseskapacitet. (*) Fremstillet af CNH Engine Corporation 1) ECE R120 svarer til ISO og 97/68/EC Standard O Ekstraudstyr X Kan leveres

24 CASE IH: FOR DEM, SOM FORLANGER MERE Sikkerhed skader aldrig! Læs altid instruktionsbogen, før der arbejdes med maskinen. Kontroller alt udstyr før brug, og vær sikker på, at alt fungerer korrekt. Overhold alle produkt sikkerhedsanvisninger, og brug alle tilgængelige sikkerhedsfunktioner. Dette materiale er fremstillet til generel udbredelse. Standard- og ekstraudstyr samt tilgængelighed af de forskellige modeller kan variere fra det ene land til det andet. Case IH forbeholder sig retten til ændringer uden forudgående varsel af design og teknisk udstyr på ethvert tidspunkt uden nogen form for forpligtelser med hensyn til ændringer af allerede solgte enheder. Det bestræbes, at alle specifikationer, beskrivelser og illustrationer i dette materiale er korrekt på udgivelsestidspunktet, men der forbeholdes ret til at foretage ændringer uden forudgående varsel. Det viste udstyr kan være ekstraudstyr ligesom alt standardudstyr muligvis ikke er vist. Case IH anbefaler smøremidler Case International Limited - Cranes Farm Road - Basildon - Essex - SS14 3AD 2007 CASE IH AXIAL FLOW Serien-DK-BR - Trykt i Italen - 11/07 - TP01

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

RB SERIEN FAST KAMMER

RB SERIEN FAST KAMMER RB SERIEN FAST KAMMER 2 Perfekt formet og pakket Det fjederstrammede kontrolsystem danner en balle med en diameter på 1,25 m af høj kvalitet og fremragende presningsgrad. Elektronisk ballestyringssystem

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET AXIAL-FLOW DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET 2 DU OPNÅR MEGET MERE MED AXIAL-FLOW Frø og Axial-Flow er the perfect match Over 180 års erfaring Opbakning fra

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

axial-flow 230-SERIEN - 7230 / 8230 / 9230

axial-flow 230-SERIEN - 7230 / 8230 / 9230 axial-flow 230-SERIEN - 7230 / 8230 / 9230 2 EN SUCCESFULD HØST INTRODUKTION EFFEKTIVT TEAMWORK MELLEM MEJETÆRSKER OG FØRER Gennem de seneste 35 år har Case IH optimeret det direkte enkeltrotordesign design

Læs mere

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Fendt X-serien den intelligente kombination Den nye Fendt X-serie med HyPerforma-teknologi er svaret på den øgede efterspørgsel efter økonomiske produkter til professionelle,

Læs mere

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD 2 Specialudviklet til høj presningsgrad Introduktion Konstant pålidelighed og høj præstation er basiskrav til enhver rundballepresser, men få andre producerer

Læs mere

axial-flow 130-SERIEN - 5130 / 6130 / 7130

axial-flow 130-SERIEN - 5130 / 6130 / 7130 axial-flow 130-SERIEN - 5130 / 6130 / 7130 2 PÅ HJEMMEBANE I DE DANSKE MARKER INTRODUKTION EFFEKTIV MEJETÆRSKNING: TEAMWORK MELLEM MEJETÆRSKER OG FØRER Gennem de seneste 35 år har Case IH optimeret det

Læs mere

Mere gunstig pris med udstyrspakke.

Mere gunstig pris med udstyrspakke. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 1230, VARIO 1050, VARIO 930, VARIO 770 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770 Rapsfrontudstyr Til alle standard- og VARIO skæreborde, fås ikke til CERIO skæreborde

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø.

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Holstebro, marts 2013. Konsulentgruppen i Hunsballe Frø var den 25. januar 2013 på mejetærsker kursus hos Traktor & Høstspecialisten

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle

Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle Mejetærskerspild?? Dryssespild Skærebordsspild Tærskespild rystere/rotor/solde - Hvad kan accepteres? - Betyder det noget?

Læs mere

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O 2 3 NY CX5OOO - CX6OOO. ALLE AFGRØDER, ALLE LANDBRUG. FREMRAGENDE KAPACITET New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskere yder en fremragende præstation

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK 275-335 MF7200 MF BETA-mejetærskeren - høst med høj ydelse 2 modeller: 5 eller 6 halmrystere VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Høst gevinsten af din investering

Læs mere

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL Fendts C-serie 5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL 2 Fendts C-serie 3 Det gør en forskel. Fendt C-seriens mejetærskere har et enkelt, praktisk design med en blanding af teknologi og funktioner, der er lette

Læs mere

Større højde og bredde til komfortabel tømning.

Større højde og bredde til komfortabel tømning. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 930, VARIO 770, VARIO 680, VARIO 620, VARIO 560, VARIO 500 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770, CERIO 680, CERIO 620, CERIO 560 Standardskæreborde C 490,

Læs mere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Timan RC 1000 Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. Let og sikker betjening Bredt redskabsprogram Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Dansk design og kvalitet timan.dk Ordentligt

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X og P 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X og P serier tilbyder et udvalg af effektive

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT JX SERIEN 60-95 HK NOMINEL EFFEKT Sikker og produktiv arbejdsplads. Disse Optimal komfort. Det fuldt justerbare Praktisk teknologi. Betjeningsfunktionerne Altid den nødvendige effekt. Der er fem traktorer,

Læs mere

New BigBaler. No speed limit

New BigBaler. No speed limit New BigBaler No speed limit Op til 110 baller i timen Højere hastighed. Højere kapacitet. Højere kvalitet. Højere udbytte. Kapacitet og presningsgrad er afgørende indenfor pressersegmentet. Derfor har

Læs mere

10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE AXIAL-FLOW

10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE AXIAL-FLOW 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE AXIAL-FLOW OPNÅ MEGET MERE med AXIAL-FLOW #1 HØJ KERNEKVALITET ved skånsom tærskning #2 FRØ OG AXIAL-FLOW er the perfect match #3 LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER og let daglig vedligholdelse

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

Triotrac 17-20-24 kbm

Triotrac 17-20-24 kbm Bevarelse af foderstruktur Lavt effektbehov Efterlader silooverfladen glat og lufttæt. Hurtig læsning. Læsning af alle fodertyper Optimal og ensartet blandings kvalitet Hurtig og jævn fordeling af foderet

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Version: 2.0 DK / Item number: 00210-3-468 TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Unik og innovativ fjederpakke sikrer optimal tilpasning til jordoverfladen InnoVATIons for THe

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Kast dig ud i det. FJR1300A www.yamaha-motor.dk

Kast dig ud i det. FJR1300A www.yamaha-motor.dk Kast dig ud i det. I løbet af det sidste årti har denne ekstremt kompetente motorcykel givet tusindvis af ejere mulighed for at opleve ydelse på supersportniveau samt enestående fører- og passagerkomfort.

Læs mere

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK.

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. New HollaNd CR CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. 2 3 mejetærskeren med verdens HøJeste kapacitet. en NY HøstdimeNsioN. New Holland

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

Revolutionary power tools for real men

Revolutionary power tools for real men Ingen Ledninger Med denne stiksav er det slut med ledningen, afhængighed af stikkontakter, kort rækkevide og at falde over ledningen! Det revolutionerende nye Li-ion batteri levere en kraft som aldrig

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG

PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG 2 FREMRAGENDE EGENSKABER PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE Når dit arbejde er afhængig af dine plæneklippere, kan det betale sig at investere i John Deere

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 BREDT UDVALG TO MODELLER, MANGE VERSIONER. De to modeller i New Holland Roll-Belt ballepresserserien kan tilpasses varierende driftsbetingelser. Begge producerer en 1,20

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure Arbejde i højder Anvendelsesbrochure Løfter standarder til det næste niveau Arbejde i højder To løsninger i en Sikkerhedsstandarden for arbejde med mobile løfteplatforme, også kaldet mandskabskurve, bliver

Læs mere