Sammen med dette nyhedsbrev kommer også referatet fra generalforsamlingen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sammen med dette nyhedsbrev kommer også referatet fra generalforsamlingen."

Transkript

1 Nyhedsbrev 2/2014 Kære medlemmer! Sammen med dette nyhedsbrev kommer også referatet fra generalforsamlingen. Som I kan se, så blev generalforsamlingen ikke gennemført, da Hans Jørgen Wolf / 72 og Morten Christensen / 128 gjorde gældende, at vedtægtsændringerne fra 2012 i 9 :..per brev. til. per brev eller mail ikke var godkendt af kommunen. Samtidig meddelte Hans Jørgen Wolf tillige, at han ville anlægge en sag mod bestyrelsen, i tilfælde af, at generalforsamlingen blev godkendt. Herefter henstillede bestyrelsen til dirigenten at tage indsigelsen til efterretning og underkende generalforsamlingens lovlighed. Siden da har vi haft indsendt vedtægterne til kommunen, og fået deres godkendelse modtog vi så for få dage siden. I den modtagne mail fra kommunen står der klart og tydeligt, at vores vedtægter var gældende, og at generalforsamlingen var lovlig indkaldt til den , ligesom de tidligere generalforsamlinger også alle har været lovlig indkaldt og gennemført! Kommunens godkendelse kræves kun i forhold i ganske bestemte situationer: Citat: Jeres vedtægter er gældende, for så vidt angår punkter, som ikke vedrører offentlige planer og love (altså lokalplaner, vejregler og lignende). Det er de også, selvom kommunen ikke har godkendt dem. ( Nina Kaubak Pedersen / NKP, Sønderborg Kommune ) Derudover kan vi konstatere, at kommunen / NKP også skriver: Citat: Da vi ikke har nogen sag liggende i kommunen, hvor vi tidligere har godkendt jeres oprindelige vedtægter, så kan vi ikke vide, om vedtægterne strider imod lokalplanen eller anden lovgivning. For god ordens skyld får i også de godkendte vedtægter vedlagt dette nyhedsbrev. Vi vil snarest muligt indkalde til en ekstraordinær generalforsamling! Der blev der heller ikke afholdt vejdag, grundet de usikre forsikringsforhold, som I kan læse om i dette nyhedsbrev. Efter generalforsamlingen blev afvist, fik de fremmødte medlemmer dog nogle oplysninger, som der er af interesse for alle i vores forening..

2 Fælles forsikringer i H&G Forsikringerne har vi betalt for i mange år gennem H&G. Vi (bestyrelsen) ville gerne se, hvad vi egentlig er forsikret for. Der var jo bl.a. et spørgsmål fra et medlem, om vi er forsikret, hvis nu en eller anden vælter på vores grusveje. Efter grundigt at have gennemlæst / gennemsøgt dokumenterne i foreningens arkivalier, måtte vi konstatere, at vi ikke kunne finde nogle forsikringspolicer overhovedet. Da H&G ikke ønskede at hjælpe os med, at få en kopi af forsikringerne, kontaktede vi selv Tryg og Codan. Ved gennemlæsning af de fremsendte policer dukkede der nogle spørgsmål op. For at være sikker på, at vi tolkede det rigtigt, spurgte vi Landsforeningen, om deres tolkning af policerne. Landsforeningen svarede os, at der var nogle punkter de rådede os til at få uddybet, og vi kontaktede forsikringsselskaberne igen. I sidste ende fik vi så følgende svar: Tryg: Forsikringerne Arbejdsskadeforsikring - Police: samt Erhvervsforsikring - Police: dækker kun selve Samarbejdsudvalget Hus- og Grundejerf. i Skovmose, men ikke de enkelte Hus- og Grundejerforeninger. De skal have tegnet deres egne erhvervs- og arbejdsskadeforsikringer I er selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig direkte, hvis der er spørgsmål, eller hvis I ønsker tilbud på forsikringer til de seks grundejerforeninger Codan: Som vi talte om, vil jeg gøre opmærksom på følgende: 1) I dag deler alle seks grundejerforeninger én forsikringssum (via Samarbejdsudvalgets forsikring) og dette indebærer den risiko at skulle der være to skader inden for samme forsikringsår, vil der (formodentlig) ikke være forsikringssum til at afdække den sidst anmeldte skade. 2) Med udgangspunkt i din beskrivelse af Samarbejdsudvalgets arbejde, samt muligheden for at tegne bestyrelsesansvarsforsikring via Fritidshusejernes Landsforening, vil jeg opfordre Samarbejdsudvalget (og de seks grundejerforeninger på tværs) til at tage en diskussion af behovet for bestyrelsesansvarsdækning af Samarbejdsudvalget. 3) Da den økonomiske risiko ligger i de enkelte grundejerforeninger, vil jeg opfordre til at der tegnes bestyrelsesansvarsforsikringer i hver enkelt grundejerforening. Bestyrelsen kontaktede H&G for at invitere til et fælles møde omkring drøftelse af vort fælles samarbejde i fremtiden. Her ville vi også tage forsikringsspørgsmål op. Desværre var H&G s medlemmer enten ikke interesseret i, eller kunne give møde på foreslået dato, hvilket dryssende fik besked på gennem flere mails (ikke alle) med mere end mindre flabede ytringer. Vi sendte dog følgende brev som information til alle formænd i området:

3 Fyrremose, Til H&G og alle tilhørende bestyrelser Vedr. Fællesmøde for alle bestyrelser i Skovmose, fra den Beklageligvis kunne vi konstatere, at vi havde valgt en dato, som for de fleste synes ubelejligt. Det beklager vi selvfølgeligt. Intentionen har aldrig været splid eller ballade, men samarbejde. Vi vil nok sige, at vores dagsorden var helt fin, da der var plads til at drøfte forventninger og informationer meget bredt. Netop, fordi mails ofte indeholder misforståelser. Kendskab til hinanden vil, efter vores opfattelse af samarbejde, fremme forståelsen. Uanset dato, kunne vi dog se, at interessen for at finde fælles fodslag er svindende lille. Derfor har vi heller ikke været fremme med en ny dato, men vil gerne, for god ordens skyld, informere Jer om, at vi den har generalforsamling hvor vi vil lægge ud til medlemmerne, hvordan samarbejdet med H&G skal se ud i fremtiden. På vores generalforsamlingen vil vi bl.a. også drøfte nogle emner som vi ville have haft medtaget til mødet med Jer. 1. Pleje af de grønne arealer Kommunen kan ikke pålægge os at pleje deres matrikler, medmindre de har skriftlig meddelt og begrundet dette og at sagen har været i en 4 ugers høring. Meddelelser, på et eller andet møde er ikke tilstrækkelig. Vi betaler i forvejen ejendomsskat hvorfor vi ikke kan kræve et ekstra beløb fra medlemmerne, for noget de heller ikke skal betale. I øvrigt vil beløbet jo gentage sig hvert år, muligvis stige. Bortset fra det, vil det være meget svært, at få kommunen til at overtage deres forpligtelser igen på et senere tidspunkt, når vi først har indvilliget / udført pleje af deres arealer. 2. Fyrremoses bestyrelse fik et spørgsmål fra et medlem, der krævede at FLS Fyrremoses bestyrelse havde kendskab til policerne og deres indhold. Da vi forgæves har forsøgt at få hjælp fra Jer i H&G, til bl.a. at kunne få en kopi af forsikringspolicerne, var vi nødt til, at kontakte forsikringerne. Det var intet problem, at får kopi af forsikringspolicerne hos forsikringsselskaberne Tryg og Codan. Resultatet af vores gennemgang af policerne medførte, at vi igen henvendte os til Tryg og Codan med supplerende spørgsmål. Svarene har været skræmmende læsning for os, men I må selv danne Jer Jeres egen meninger, da citaterne af disse mails er afslutningsvis indsat i dette brev.

4 Skulle der være lyst og behov for at vi mødes på senere tidspunkt for at drøfte fremtidigt samarbejde, står vi gerne til rådighed. Med venlig hilsen - Bestyrelsen i Fyrremose Vi har intet hørt siden da! Herefter kom så de citater fra Tryk og Codan, som i kan se ovenover. Forsyningen og kuber: Forsyningen sendte en mail til grundejerforeningerne, fordi vi skulle tage stilling til placering af kuberne ved postkasserne ved store Skovmosevej. Derudover opfordrede forsyningen til fremsendelse af anonyme billeder af overfyldte affaldscontainer ved de enkelte huse i området. H&G ønskede herefter at skrive et brev til forsyningen i vores alle grundejerforeningers navn. Bestyrelsen i Fyrremose meddelte H&G, at vi hverken kan eller vil tillade at kuber sættes op på Skovmoses forskellige matrikler, ganske enkelt fordi vi ikke har ret til at bestemme over andres matrikler. Vi støttede dog store Skovmoses modvilje, mod kuber i området, da der hver lørdag opstår store miljø problemer. Kuberne vil efter vores overbevisning være bedst placeret ved containerpladsen, som jo lige netop om lørdagen (skiftedag ved udlejning) er bemandet. I samme mail tog vi skarp afstand fra brug af anonyme billeder, som forsyningen ville kunne bruge mod vores medlemmer. Vi anser det som en klar bestyrelsesopgave, HVIS der skulle være et problem på dette område. Der findes mange muligheder, for at løse problemet, inden man involverer myndigheder. Men aldrig, aldrig ved anonymt stikkeri! H&G skrev så et brev for alle moser, med den afsluttende bemærkning, at man ikke troede på frivillige løsninger og derfor skulle alle som udlejer tvinges til en større beholder og alle sommerhusejere pålægges ugetømning om sommeren. Fyrremoses bestyrelse er nu sikker på, at vi hverken kan tvinges til det ene eller det andet, uden høringer og konkrete grunde. Men at give forsyningen et forslag som koster medlemmerne ekstra, uden at have prøvet andre tiltag undrer os meget. H&G kontingentforhøjelse H&G meddelte, at kommunen nu ikke plejer de grønne arealer (Kommunens matrikler! Vejen langs den store Skovmosevej) længere og derfor stiger kontingentet til ca. det dobbelte. For at finde ud af, hvad der er tale om, har Sabine flere gange været i kontakt med kommunen, for at træffe de personer, som har opgaverne omkring de grønne arealer i Skovmose. Ved kommunen vidste man ikke om ændringer i forhold til de sidste mange år!?! En ændring af vedligeholdelsespligt ville i øvrigt også kræve en 4 ugers høring. Bestyrelsen kender intet til sådan et forløb.

5 En mail fra H&G s sekretær bekræftede så, at ændringen i pleje af grønne arealer (det grønne område langs den store Skovmosevej), var blevet nævnt til et eller andet møde, og man mente at kunne huske, at det var sådan det var! Bestyrelsen i Fyrremose mener ikke, at vi bare skal betale et dobbelt kontingent, dvs kroner ekstra for alle moser pga. af en eller anden bemærkning til et eller andet møde, og da slet ikke uden at vores medlemmer har taget stilling til dette først. Derfor har bestyrelsen foreløbig valgt kun at betale H&G et beløb i 2013 kontingent, som svarer til sidste års kontingent. Bestyrelsen mener at: Når vi selv starter op med at klippe og pleje kommunens matrikler, så bliver det svært, at få kommunen til, selv at overtage forpligtelsen igen. Vi betaler også for sprøjtning af de grønne arealer i foreningen Skovmose mod ukrudt. H&G er af den opfattelse, at det vil reducere brugen af sprøjtemidler i hele moseområde. Pleje af vores egen mose skal vi selv betale for. Der er flere meddelelser, som ikke er kommet ud til medlemmernes kundskab endnu, da formandens beretning endnu ikke har været fremlagt på en generalforsamling. Derfor lidt mere her: Der har været et møde mellem Landsforeningen og kommunen, hvor Sabine har deltaget. Her er referatet: Naturafdelingen MØDENOTAT EMNE: Møde med Fritidshusejernes Landsforening Taksationskommissionssagen, Udvidelse af Lysabild-Skovby Land-vindingslag Dato: Torsdag d. 13. februar 2014 Sted: Rådhuset, Sønderborg Deltagere: Jan Howardy, formand, Fritidshusejernes Landsforening Torben Dyring Kledal, jurist, Fritidshusejernes Landsforening Sabine Schultz-Lorenzen formand for Fyrremose Hans Erik Jensen, Sønderborg Kommune Fritidshusejernes Landsforening havde ønsket et møde med Sønderborg kommune om den igangværende sag i sommerhusområdet Skovmose med det formål at foretage en generel gensidig udveksling af informationer og synspunkter.

6 HEJ gennemgik den powerpoint-præsentation, som var blevet fremvist på Taksationskommissionens første møde d. 11. februar Præsentationen gav anledning til nogle drøftelser af kommunens ansvar i forhold til vedligeholdelsen af de private dræn, der stadig fungerer i området. HEJ oplyste, at Sønderborg Kommune som myndighed reagerer, hvis vi modtager henvendelser om afvandingsproblemer. HEJ nævnte som eksempel afvandingsproblemer hos nogle naboer på Birkemose. Jan Howardy (JW) opfordrede til en mere proaktiv holdning til afvandingsproblemer ved disse private dræn. Sabine Schultz-Lorenzen (SSL) oplyste, at Grundejerforeningen Fyrremose aktivt vedligeholder de private dræn, de kender i området med det resultat, at afvandingen nu fungerer bedre. Der er ved nogle lejligheder fundet dræn, der ikke fungerer og som er blevet repareret. HEJ orienterede om processen med vedtagelsen af vedtægter og partsfordelinger for Udvidelsen af Lysabild-Skovby Landvindingslag. HEJ nævnte høringsfasen, hvor vi modtog 18 høringssvar, som alle blev personligt vurderet. Halvdelen af henvendelserne resulterede i, at partsfordelingen blev tilpasset. JW kvitterede for processen og kommunens arbejdsindsats. JW mente, at klimaudviklingen giver behov for større kanaler og at der bør ske en vurdering af kapaciteten af f.eks. rørunderføringer ved vejen. HEJ oplyste, at der har været en vandløbssag, som indeholdt kanaler uden om sommerhusområdet og udvidelse af nogle eksisterende kanaler. Denne sag er midlertidigt sat i bero, da vi nu arbejder på den organisatoriske udvidelse af landvindingslaget. HEJ oplyste, at der pågår politiske drøftelser af, hvordan udvidelsen kan finansieres og om kommunen skal gå ind i sagen i et eller andet omfang. Sønderborg, d. 13. februar 2014 Hans Erik Jensen Til sidst: Slut Nogle af jer har nok bemærket, at vores grønne veje og grøfter ikke bliver klippet for tiden, huller ikke lappet og grene ikke bliver studset. I mange år har Bent / 108 B stillet sine maskiner, trailer osv. og sin arbejdskraft gratis til rådighed og kun fået 2000,- kroner for benzinregningen af foreningen. Den , hvor vi skulle have afholdt generalforsamlingen mente Morten / 128, at Bent / 108 B skulle betale skat af disse penge. De 2000,- kroner Bent får, dækker aldrig omkostninger for tid og materiale og ikke en gang Benzinudgifterne fuld ud! Vi respekterer dog, at foreningen har et/flere medlemmer, som mener vi ikke må betale for de udgifter et medlem har, uden at vedkommende også betaler skat af arbejdstimerne (fiktiv indkomst?). En skam vi så ikke længere kan bruge frivilligt arbejde til vores fælles anliggender.

7 Derfor skal en generalforsamling godkende, hvordan vi fremover plejer vores arealer. Bliver der tale om en aftale med en virksomhed, som skal yde det samme, som Bent hidtil har gjort, så skal vi nok regne med et beløb på mindst 6000,- til 8000,- kroner per år. Det er et beløb, som bestyrelsen mener, skal godkendes på en generalforsamling. Kære medlemmer, vi kan kun meget kraftigt opfordre til at så mange, som overhovedet muligt, møder op til den kommende generalforsamling, så foreningsbestyrelsen får et stærkt mandat til at arbejde i forhold til medlemmernes ønsker, og for at der igen kan blive fred og glade timer i vort lille område! Med venlig hilsen Bestyrelsen

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Klager. København, den 20. september 2010 KENDELSE. ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund

Klager. København, den 20. september 2010 KENDELSE. ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund 1 København, den 20. september 2010 KENDELSE Klager ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund Nævnet har modtaget klagen den 22. marts 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag Referatet på de næste sider er fra mødet arrangeret af Egense Nord Fællesforening sammen med Landsforeningen af Fritidshusejere. Det var dette referat som der blev henvist til på generalforsamlingen i

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Februar 2010 RomerNyt 44

Februar 2010 RomerNyt 44 Februar 2010 RomerNyt 44 Kære alle Ejerlaugets bestyrelse ønsker jer alle et godt og oplevelsesfyldt 2010. Kong Vinter har i sandhed budt det nye år velkommen. Det er længe siden, at der har været så fin

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager ønskede at købe. 1 København, den 30. april 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Kristian Lützau Strandvejen 347 2930 Klampenborg Nævnet har modtaget klagen den 27. september 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben.

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben. Side 1 af 5 Poul Otto Seidel Fra: "Poul Otto Seidel" Til: "Jørgen Andersen" Cc: "Inge-Lis Seidel" ; "Willy Søren Beck" ;

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015. Vi har en indsigelse / bemærkning til jeres fremsendte orientering / nabohøring.

Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015. Vi har en indsigelse / bemærkning til jeres fremsendte orientering / nabohøring. Til. Køge kommune. Brian Christiansen - brian.christiansen@koege.dk Byggesagsbehandler Teknik- og Miljøforvaltningen Sags nr.: 2014-026667 Bjæverskov D. 22.02.2015 Vi har en indsigelse / bemærkning til

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse.

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse. From: Anders Kjærved Sent: 11 Jun 2015 11:49:38 +0000 To: Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget Cc: Marianne Wedderkopp;Torben Præstegaard Jørgensen;Morten Refskou Subject: VS: VIGTIGT - vedr. udvalgsmøde

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009 Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset Tirsdag den 22. september 2009 1. Fremmødte: 13 personer. 2. Evy Pauck bød velkommen, og åbnede mødet jf. dagsordnen, hun gjorde opmærksom på at der i den første

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

På mødet blev der stillet en lang række spørgsmål. Spørgsmål og svar følger herunder inddelt efter emner.

På mødet blev der stillet en lang række spørgsmål. Spørgsmål og svar følger herunder inddelt efter emner. Referat fra borgermøde i InSide 21. januar 2016 Torsdag 21. januar 2016 var der borgermøde i Hammel om serviceordninger i forbindelse med omklassificering af offentlige veje til private fællesveje i Favrskov

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Finn Nejstgaard er valgt som dirigent. Lisbeth Larsen er valgt som stemmetæller. Lotte Thøgersen referent. Dirigent fastslår at

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Peter Schäfer valgt med akklamation Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

Baseret på disse forslag lod kommunen et skitseprojekt udfærdige af Orbicon.

Baseret på disse forslag lod kommunen et skitseprojekt udfærdige af Orbicon. Formandens beretning til generalforsamling 19. marts 2015: Gennemgående temaer a) Stormflodssikring b) Vejene, herunder vand ved Råmosegrøften Stormflodsikring/klimasikring/kystsikring Sammen med de 9

Læs mere

GF NYGAARD København 29.3.2014

GF NYGAARD København 29.3.2014 GF NYGAARD København 29.3.2014 Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indbydelse Hermed indkaldes til generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Onsdag 15. april 2015, kl. 20:00 22:30

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen.

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen. 26. november 2015 For ikke at skabe forvirring har vi afventet et bebudet nyhedsbrev fra andelsbestyrelsen, men det lader vente på sig, så vi synes ikke vi kan vente længere med at informere jer lidt om,

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT

VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT 1. AFDELING OG KOMMUNEKREDS 1. Afdelingen er en del af landsforeningen Kalaallit Røde Korsiat. 2. Er der flere afdelinger inden for en kommune, kan afdelingerne

Læs mere

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Punkt 1. Velkomst ved formanden. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Anne (have 89) som blev valgt. Anne konstaterede at GF var lovligt indkaldt.

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling.

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling. Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Velkommen til vor 17. generalforsamling. Så skal jeg igen stå for formandsberetningen, som jeg også gjorde for 17 år siden, da vi startede med

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

Medlemsmøde den 6.6.15 Med Hans Erik Jensen fra Sønderborg kommune blev afholdt.

Medlemsmøde den 6.6.15 Med Hans Erik Jensen fra Sønderborg kommune blev afholdt. Kort fortalt vedr. Vandløbssagen: Der er indgivet klage til kommunen/taksationskommissionen for 35 matrikler, som har indbetalt 35.000 kr. Vi takker for de indbetalinger, som viser os opbakning og hjælper

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

På sidste møde blev som beboerrepræsentanter valgt

På sidste møde blev som beboerrepræsentanter valgt Referat fra det årlige beboermøde 2005. Torsdag den 17. marts 2005 i Medborgerhuset Blågården. Dagsorden: Velkomst, valg af dirigent og referent Beboerrepræsentationens beretning Regnskab Fremtidig virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

29-03-2016. Din sag om tilbagebetaling af pension ikke reelt enlig

29-03-2016. Din sag om tilbagebetaling af pension ikke reelt enlig A Gammeltorv 22 DK-1457 København K Tlf. +45 33 13 25 12 Fax +45 33 13 07 17 www.ombudsmanden.dk post@ombudsmanden.dk Personlig henvendelse: 10-14 Telefonisk henvendelse: Man.-tors. 9-16, fre. 9-15 Din

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 26 Offentligt

Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 26 Offentligt Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 26 Offentligt Folketingets Boligudvalg Departementet Holmens Kanal 22 1060 København K Dato: 9. februar 2006 Tlf. 3392 9300 Fax. 3393 2518 E-mail sm@sm.dk

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. juni 2014 blev der i sag 248 2013 AA mod Ejendomsmægler BB og CC afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 28. november 2013 har AA indbragt ejendomsmægler BB og trainee CC for Disciplinærnævnet

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen NØRREDAMMENs ordinære generalforsamling 2008.

Referat. Grundejerforeningen NØRREDAMMENs ordinære generalforsamling 2008. Grundejerforeningen NØRREDAMMEN. Referat af Grundejerforeningen NØRREDAMMENs ordinære generalforsamling 2008. Generalforsamlingen afholdtes onsdag d. 20. februar 2008 kl. 19.30 i Fredensborg Biblioteks

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat af SMIP Generalforsamling den 27. marts 2012

Referat af SMIP Generalforsamling den 27. marts 2012 Sammenslutningen af Medlemmer af IBM Pensionsfond 09. maj 2012 Referat af SMIP Generalforsamling den 27. marts 2012 Kai Adelhorst bød velkommen til årets generalforsamling og håbede på et godt og dialogrigt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling den 23.11.2015.

Referat af ekstraordinær generalforsamling den 23.11.2015. Referat af ekstraordinær generalforsamling den 23.11.2015. Formanden for bestyrelsen, Erik Larsen, byder velkommen til den ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelsen foreslår Karl Momsen som dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013

Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013 1 PFH & Bestyrelsen den 10.april 2013. Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013 Mødet var indkaldt af bestyrelsen på baggrund en skrivelse fra PFH den 24.marts 2013.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme.

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme. REFERAT Bestyrelsesmøde 26. juni 2014 17:00 Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen Deltagere: Henrik Brønd HB Bent Nielsen BN (afbud) Kjeld Petersen KP Bo Bierbaum BB Jacob Nilsson JN

Læs mere

Beretning generalforsamling 2013.

Beretning generalforsamling 2013. Beretning generalforsamling 2013. Set med foreningens øjne har det halve år i 2012 været dårligt, vores stiger har været i en dårlig forfatning, da vores stigemand ikke har kunnet holde dem i den stand,

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klagerne ønskede at købe til brug for deres datter.

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klagerne ønskede at købe til brug for deres datter. 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Jørgen Danielsen A/S v/ Tryg Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup Nævnet har modtaget klagen den 24. april 2012. Klagen angår

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00.

Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00. Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00. Bestyrelsens beretning. Velkommen til generalforsamling nr. 40. Godt at se det store fremmøde. Mange af jer er

Læs mere

v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk

v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk MØLLEGÅRD GRUNDEJERFORENING v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk Flemming Birkevang 68 46565761 formand@mollegard.dk Formand Hansen Jens Birkevang

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2010-0019. Ankenævnets

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2010-0019. Ankenævnets AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0019 Klageren: Indklagede: xx på vegne yy DSB S-tog A/S Klagen vedrører: 17 kontrolafgifter á 750 kr. Ankenævnets sammensætning: Nævnsformand,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AROS FORSIKRING GS Hovedkontor: Viby Ringvej 4B, 8, 8260 Viby J. CVR-nummer 35 99 27 15

VEDTÆGTER FOR AROS FORSIKRING GS Hovedkontor: Viby Ringvej 4B, 8, 8260 Viby J. CVR-nummer 35 99 27 15 VEDTÆGTER FOR AROS FORSIKRING GS Hovedkontor: Viby Ringvej 4B, 8, 8260 Viby J. CVR-nummer 35 99 27 15 2 Navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er Aros Forsikring gensidigt forsikringsselskab. Dets

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006 Gæste-dagplejen Dagplejen Odder Kommune Brugerundersøgelse 2006 Undersøgelsen af gæstedagplejeordningen er sat i gang på initiativ af bestyrelsen Odder Kommunale Dagpleje og er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Langåsens Vandværk, ekstraordinær generalforsamling

Langåsens Vandværk, ekstraordinær generalforsamling Forhold med relation til den ekstraordinære generalforsamling afholdt den 4. september 2012 I det følgende er der redegjort for det forløb, der har ført frem til ovennævnte ekstraordinære generalforsamling,

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard 1. Valg af dirigent Anne, Have 89 blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var rettidig indkaldt.

Læs mere

Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012

Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012 Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012 Deltagere: 13 pårørende fra Gefion, områdechef Lissi Nielsen samt driftschef. Referent:. 19. september 2012 Psykiatri

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget Bolderslev og Uge Allégade Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331

Læs mere

Grundejerforeningen Ketteholm www.ketteholm.dk 30. januar 2014

Grundejerforeningen Ketteholm www.ketteholm.dk 30. januar 2014 30. januar 2014 Der indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Ketteholm: Torsdag den 13. marts 2014 kl. 19:00 på Gungehusskolen med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

evaluering af kvaliteten af jeres aftale

evaluering af kvaliteten af jeres aftale evaluering af kvaliteten af jeres aftale formålet med øvelsen At analysere og evaluere kvaliteten af ESU-aftalen for gruppen ved at sammenligne den med en anden aftale og de juridiske rammer for direktivet

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Grundejerforeningens formand Kurt Olsen bød velkommen til den ekstraordinære generalforsamling

Grundejerforeningens formand Kurt Olsen bød velkommen til den ekstraordinære generalforsamling Hyldekærparkens Grundejerforening Hyldekærparken 20 Telefon 46 73 05 47 27.06.2007 Referat af Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, tirsdag, den 26.06. 2007 Margretheskolen klokken 19.00

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1

BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2016 ANTENNEFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 Vores medlemstal er det sidste år svundet lidt. Sidste år var vi 311 medlemmer. Ved dette årsskifte var vi 303 medlemmer.

Læs mere

Utilstrækkelig sagsoplysning og manglende partshøring i sag om tilbagebetaling af boligstøtte

Utilstrækkelig sagsoplysning og manglende partshøring i sag om tilbagebetaling af boligstøtte 2015-39 Utilstrækkelig sagsoplysning og manglende partshøring i sag om tilbagebetaling af boligstøtte En borger klagede til ombudsmanden over afgørelser fra Udbetaling Danmark og Ankestyrelsen om tilbagebetaling

Læs mere

Lalandia præsenterede derefter deres krav, hvor GF Poppelens bestyrelse skulle acceptere:

Lalandia præsenterede derefter deres krav, hvor GF Poppelens bestyrelse skulle acceptere: Kære Feriehusejer Så skete det desværre. En magt demonstration fra Lalandias side. Brevet som I alle har modtaget fra Lalandia understreger med al tydelighed, at Lalandia kan pålægge feriehusejerne alle

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Sortemose Skov Grundejerforening Referat af 43. ordinære generalforsamling Tirsdag den 22. november 2005

Sortemose Skov Grundejerforening Referat af 43. ordinære generalforsamling Tirsdag den 22. november 2005 Referat af 43. ordinære generalforsamling 1. Valg af dirigent Formanden Bent Andersen (nr. 70) bød velkommen og optælling af de fremmødte viste, at 25 huse var repræsenteret ved generalforsamlingen, og

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f...

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f... Page 1 of 91 of 9 From: syddjurs Sent: 19-01-2016 11:03:56 To: Team Byggeri Subject: VS: Angående akt indsigt Denne mail er videresendt fra hovedpostkassen syddjurs@syddjurs.dk - BEMÆRK - er din afdeling

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere