Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING 2018"

Transkript

1 Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING 2018

2 FORORD I 2018 har DSEB haft fokus på en række faglige aktiviteter, som samlet har til formål at styrke værdiskabelsen i offentlige institutioner og private virksomheder. Især i regi af Tænketanken DEA, hvor der ofte i samarbejde med andre centrale aktører er gennemført analyser og formidlingsindsatser inden for både tidlig indsats, uddannelse, forskning og innovation. Herudover er der også ydet støttet til andre gode projekter, som falder inden for DSEB s formål, herunder uddeling af priser og legater. I igangsatte Tænketanken DEA sammen med Egmont Fonden Småbørnsalliancen. Her samlede vi ca. 30 engagerede og handlekraftige organisationer, kommuner, videns- og uddannelsesinstitutioner, civilsamfundsaktører, fonde m.fl. omkring arbejdet med de små børn. I 2018 lanceredes Småbørnsløftet, som har til formål at samle endnu flere aktører om arbejdet med at få den tidlige indsats for de 0-6-årige højere op på den politiske dagsorden. Målet er at øge små børns trivsel, udvikling og læring. Der er i dag ca. 150 løftegivere. Der har også været fokus på arbejdsmarkedet gennem en registeranalyse af danske højvækstvirksomheder, og på uddannelsesområdet gennem et større analyseprojekt af unges valg af ungdomsdannelse finansieret af Grundejernes Investeringsfond. Endelig blev der sat fokus på forskningens vilkår og størrelsen af den ideelle forskningsbevilling en analyse gennemført i samarbejde med Danmarks Frie Forskningsfond og Det Unge Akademi bød også på uddeling af både Tietgenprisen og Innovations- og entreprenørskabsprisen, som er en hyldest til Danmarks talenter inden for erhvervsrettet humanistisk og samfundsvidenskabelig forskning samt inden for innovation og entreprenørskab. Endelig har foreningens konferencecenter, Kosmopol, fortsat sin positive udvikling ved at tilbyde moderne og hyggelige omgivelser ifm. professionelle møder og konferencer i hjertet af København. På de næste sider kan du læse mere om Tænketanken DEA, Tietgenprisen, Innovations- og entreprenørskabsprisen, Kosmopol og foreningens finansielle resultat. God læselyst! Torben Möger Pedersen Formand, DSEB Stina Vrang Elias Adm. direktør, Tænketanken DEA

3 TÆNKETANKEN DEA Tænketanken DEA er et selvstændigt aktivitetsområde under DSEB, der inden for foreningens formål agerer fagligt uafhængigt af foreningen. Tænketanken DEA er en non-profit tænketank, der uafhængigt af særinteresser arbejder for at bidrage til udviklingen af et uddannelses-, forsknings- og innovationssystem, der kan styrke offentlige organisationers og private virksomheders adgang til viden og arbejdskraft af høj kvalitet og relevans. Det gør DEA ved at kvalificere videngrundlaget for beslutningstagere og praktikere gennem vidensbaserede analyser, projekter og deltagelse i den offentlige debat. Siden DEA i januar 2015 blev indfusioneret i DSEB, har DEA formået at skabe et mere solidt fundament og øget sin konsolidering fra godt 2,0 mio. kr. ved indgangen til 2015 til godt 2,7 mio. kr. ved indgangen til Dette sammenholdt med det stigende aktivitetsniveau, giver ledelsen i DEA ro til at planlægge og optimere gennemførelsen af de faglige tiltag, der vurderes at være relevante. DEA indhentede i alt 5,0 mio. kr. i tilsagn om ekstern finansiering til aktiviteter i Niveauet for ekstern finansiering i 2018 var således lidt lavere end i, hvor DEA indhentede 5,8 mio. kr. i tilsagn, men på niveau med det årlige gennemsnit for ekstern finansiering i perioden (begge år inkl.) på 4,9 mio. kr. Dertil kommer, at DEA i og 2018 er lykkedes med at tiltrække flere bevillinger til enkeltstående større analyseprojekter. Eksempelvis har Novo Nordisk Fonden bevilget 2 mio. kr. til en analyse af finansieringen af den offentlige forskning, som udføres i samarbejde med forskere fra Institut for Regnskab, CBS, mens Grundejernes Investeringsfond har støttet en analyse af erhvervsuddannelser og deres responsivitet med kr. DEA arbejder inden for fokusområderne uddannelse og arbejdsmarked, forskning og innovation samt tidlig indsats på 0-6-årsområdet. På tværs af tænketankens fokusområder søger DEA at styrke værdiskabelse og vækst ved at forbedre evidensgrundlaget for design og prioritering af uddannelse, forskning og innovation. Nedenfor er udvalgte projekter og resultater inden for DEAs tre fokusområder beskrevet nærmere. Uddannelse og arbejdsmarked DEA har i 2018 sat fokus på unges valg af ungdomsuddannelse. Et emne, som de senere år har fyldt en del i den danske uddannelsesdebat i lyset af den oplevede mangel på faglærte og den vigende tilslutning til erhvervsuddannelserne. Med finansiering fra Grundejernes Investeringsfond gennemførte DEA et ambitiøst analyseprojekt Hvad driver unges uddannelsesvalg? som bestod af både kvantitative og kvalitative metoder, herunder registeranalyser, interviewundersøgelse, survey og et antropologisk feltstudie gennemført blandt unge 9. klasseelever i Holbæk Kommune.

4 DEA har også bidraget med ny viden om det danske arbejdsmarked bl.a. gennem nye typer kvantitative analyser af højvækstvirksomheder i Danmark samt virksomheders adgang til relevant arbejdskraft i de forskellige landsdele. Forskning og innovation DEA havde i 2018 fokus på dansk forskningspolitik og satte i samarbejde med Danmarks Frie Forskningsfond og Det Unge Akademi under Videnskabernes Selskab fokus på den optimale størrelse af forskningsbevillinger. Baggrunden for projektet var, at efterspørgslen på konkurrenceudsatte forskningsmidler de senere år er steget i takt med et øget fokus på forskernes evne til at tiltrække ekstern finansiering til deres forskningsprojekter. DEA samarbejdede også med Tænketanken Europa om en analyse af konsekvenserne af brexit for dansk forskningspolitik. Analysen viste bl.a., at Danmark med brexit vil miste en traditionelt væsentlig samarbejdspartner, der gennem årene i EU har arbejdet for et fortsat ambitiøst europæisk forskningsbudget og for excellence i EU s nuværende forsknings- og innovationsprogrammer. Danmark er således kommet under pres mht. at finde nye alliancepartnere, som kan udfylde tomrummet efter briterne. Tidlig indsats på 0-6-årsområdet På småbørnsområdet har Tænketanken DEA gennem hele 2018 bidraget til en intensivering af dagsordenen, som har til formål at udnytte de tidlige år til at fremme børns muligheder for at trives, lære og udvikle sig senere i livet. DEA afholdt i 2018 Årsdag om tidlig indsats på 0-6-årsområdet. Titlen på Årsdagen: Tidlig indsats det nye store spring i dansk uddannelsespolitik satte fokus på DEAs arbejde med at koble tidlig indsats med traditionel dansk uddannelsespolitik. Forud for Årsdagen var igangsat et intenst og formaliseret netværksarbejde blandt aktører inden for og uden for Småbørnsløftet for at stille så præcise og grundige spørgsmål som muligt vedr. fx pædagogisk kvalitet, pædagoguddannelsen samt områdets politiske status og udfordringer. Spørgsmål, som stadig er styrende i DEAs arbejde på området. Der gennemførtes i 2018 en analyse af overgangen mellem dagtilbud og skole med fokus på skoleparathed. På baggrund af en større analyse fra december, hvor man spurgte dagtilbudsledere og indskolingsledere om deres syn på forskellige kognitive og socio-emotionelle kompetencers betydning for børns skoleparathed, dykkede DEA i 2018 ned i seks forskellige kommuner for at undersøge, hvordan de arbejder med at skabe sammenhæng mellem dagtilbud og skole, og hvilke barrierer dagtilbuds- og indskolingsledere oplever. Analysen viste bl.a., at der var store forskelle i vurderingen af børnene hos hhv. dagtilbudsledere og indskolingsledere.

5 PRISER Tietgenprisen I 2018 delte to forskertalenter, Mette Trier Damgaard og Sebastian Felix Schwemer fra hhv. Aarhus Universitet og Københavns Universitet, årets Tietgenpris på i alt kr. Fælles for de to prisvindere var kritisk og original forskning samt ikke mindst et stort engagement i samarbejder med danske myndigheder, erhvervslivet og NGO er. Mette Trier Damgaards forskning i nudging og menneskelig adfærd er højaktuel og bidrager med vigtig viden bl.a. om myndigheders arbejde med at indføre reel konkurrence på danske forbrugermarkeder, hvor forbrugerne fx har tendens til at holde fast i eksisterende energiselskaber, banker osv. trods liberaliseringer. Sebastian Felix Schwemer, den anden prisvinder, blev tildelt prisen for sin forskning i udfordringerne med det grænseløse internet, hvor der er behov for at opdatere lovgivningen i lyset af den hurtige teknologiske udvikling. Innovations- og entreprenørskabsprisen I 2018 blev det Professionshøjskolen UCN og chefkonsulent Anni Stavnskær Pedersen, som løb med DSEB s Innovations- og entreprenørskabspris på kr. Anni Stavnskær Pedersen og afdelingen UCN Innovation modtog hæderen for bl.a. at etablere stærke samarbejder mellem studerende, undervisere og erhvervsliv samt gennemføre iværksætterforløb, som får studerende til at starte deres egen virksomhed. Baggrunden for prisen er bl.a., at Danmark bruger ca. 30 mia. kr. om året på de videregående uddannelser, så danskerne er klædt på til at imødegå udfordringer på et stadigt mere dynamisk arbejdsmarked. Derfor er det afgørende, at de videregående uddannelser hele tiden tænker i nye undervisningsformer og samarbejde med erhvervsliv og offentlige organisationer, så de studerende er bedst muligt rustet til fremtiden.

6 KOSMOPOL Kosmopol har i 2018 haft fokus på at forbedre kvaliteten af sine konferencer bl.a. ved at sikre en god og sikker levering af mødeforplejning på et stadig højere niveau og med en langt højere grad af tilpasning til hver enkelt gruppe af gæster. Arbejdet er i høj grad lykkedes, og tilbagemeldingerne fra gæsterne har været bedre end nogen sinde. Derudover har Kosmopol arbejdet med en ny leverandør til levering til middage og fester om aftenen i Festsalen. Leverandøren har ud over egne arrangementer også leveret til Kosmopols selskaber. Efter en indkøringsperiode på to-tre måneder (fra ultimo ) har også dette samarbejde fungeret godt. Kosmopol har fortsat det samme salgsfokus på møde- og konferencedelen i dagtimerne. Dette har skabt en yderligere positiv udvikling for Kosmopol, hvilket samlet set for første gang har sikret en omsætning på over 10 mio. kr. og et fornuftigt overskud på driften for REGNSKAB Se vedlagte regnskabstal på de følgende sider.

7 Resultatopgørelse 1. januar 31. december Note 2018 Finansielle indtægter Finansielle omkostninger Resultat af finansielle poster Andre driftsindtægter, Kosmopol Medlemsbidrag og modtagne legater Personaleomkostninger Udgifter til administration Af og nedskrivninger af materielle anlægsaktiver Resultat før formålsomkostninger Tænketanken DEA Andre formålsomkostninger Årets resultat Resultatdisponering Forslag til resultatdisponering Årets henlæggelse til andre reserver Foreningens kapital

8 Balance 31. december Aktiver Note 2018 Andre anlæg, driftsmateriel og inventar Indretning af lejede lokaler Materielle anlægsaktiver Andre værdipapirer og kapitalandele 7 11 Deposita Finansielle anlægsaktiver Anlægsaktiver Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser Igangværende projekter Periodeafgrænsningsposter Tilgodehavender Værdipapirer Likvide beholdninger Omsætningsaktiver Aktiver

9 Balance 31. december Passiver Note 2018 Foreningens kapital Andre reserver (DEA) Egenkapital Afledte finansielle instrumenter Langfristede gældsforpligtelser Leverandører af varer og tjenesteydelser Anden gæld Kortfristede gældsforpligtelser Gældsforpligtelser Passiver Eventualposter og øvrige økonomiske forpligtelser 11 Anvendt regnskabspraksis 12

10 Noter til årsregnskabet FINANSIELLE INDTÆGTER Udlodning fra investeringsforeninger Regulering af afledte finansielle instrumenter Kursreguleringer, netto urealiseret Kursreguleringer, netto realiseret Andre finansielle indtægter FINANSIELLE OMKOSTNINGER Kursreguleringer, netto urealiseret Kursreguleringer, netto realiseret Renter af afledte finansielle instrumenter Andre finansielle omkostninger ANDRE DRIFTSINDTÆGTER, KOSMOPOL Omsætning Personaleomkostninger Andre eksterne omkostninger Af og nedskrivninger af materielle anlægsaktiver

11 Noter til årsregnskabet PERSONALEOMKOSTNINGER Personaleomkostninger, DSEB Lønninger Pensioner Andre omkostninger til social sikring Andre personaleomkostninger Personaleomkostninger DSEB i alt Personaleomkostninger Lønninger Pensioner Andre omkostninger til social sikring Andre personaleomkostninger Personaleomkostninger i alt Heraf udgør vederlag til direktion og bestyrelse: Direktion Bestyrelse Gennemsnitligt antal beskæftigede medarbejdere TÆNKETANKEN DEA Partnerbidrag Ekstern funding Personaleomkostninger Andre eksterne omkostninger Interne formålsomkostninger i alt

12 Noter til årsregnskabet ANDRE FORMÅLSOMKOSTNINGER Priser Andre uddelinger Eksterne formålsomkostninger i alt IGANGVÆRENDE PROJEKTER Salgsværdi af igangværende projekter Modtagne acontobetalinger VÆRDIPAPIRER Aktier Obligationer Der er investeret i ovenstående aktier og obligationer igennem køb af investeringsforeningsbeviser i foreningen Nordea Invest. 9 EGENKAPITAL Foreningens kapital Andre reserver (DEA) I alt Egenkapital 1. januar Årets resultat Egenkapital 31. december Foreningens formue henstår ubeskattet med baggrund i almennyttige aktiviteter, jf. Anvendt regnskabspraksis.

13 Noter til årsregnskabet 10 LANGFRISTEDE GÆLDSFORPLIGTELSER Afdrag, der forfalder inden for 1 år, er opført under kortfristede gældsforpligtelser. Øvrige forpligtelser er indregnet under langfristede gældsforpligtelser. Gældsforpligtelserne forfalder efter nedenstående orden: 2018 Afledte finansielle instrumenter Mellem 1 og 5 år Langfristet del Inden for 1 år Foreningen har efter afhændelsen af ejendommen Porcelænshaven fastholdt rentesikringsaftale, der herefter regnskabsmæssigt er at betragte som et afledt finansielt instrument i spekulationsøjemed, idet sikringen ikke er effektiv. Aftalen, der har udløb den 30. december 2021, kan på ethvert tidspunkt indfries mod betaling af aftalens markedsværdi.

DSEB // ÅRSBERETNING Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING

DSEB // ÅRSBERETNING Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING DSEB // ÅRSBERETNING 2016 SEB Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING 2017 1 DSEBs Årsberetning 2017 Forord 2017 var året, hvor DSEB kunne markere 100-året for grundlæggelsen af Copenhagen

Læs mere

Tænketanken DEAs Årsskrift 2018

Tænketanken DEAs Årsskrift 2018 Tænketanken DEAs Årsskrift 2018 Et år med fornyet fokus på analytisk tyngde og styrket samarbejde Forord Tænketanken DEA er ikke længere en ny og ung tænketank. Med efterhånden otte år på bagen og udsigt

Læs mere

Danish Society for Education and Business. Årsrapport for 2017

Danish Society for Education and Business. Årsrapport for 2017 Danish Society for Education and Business Fiolstræde 44, 1171 København K Årsrapport for 2017 CVR-nr. 21 72 66 13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens årsmøde den 24/5 2018 Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017 CVR-nr. 35394206 Årsrapport 2017 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-05-2018 Inge Nilsson Dirigent Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

CAFETERIE-SELSKABET ApS

CAFETERIE-SELSKABET ApS CAFETERIE-SELSKABET ApS A Ladingsvej 1 4500 Nykøbing Sj Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 31/05/2018 Tobias Jensen Dirigent Side 2 af 8 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Steno Group IVS. Drosselvangen Farum. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er godkendt den 25/01/2018

Steno Group IVS. Drosselvangen Farum. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er godkendt den 25/01/2018 Steno Group IVS Drosselvangen 16 3520 Farum Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er godkendt den 25/01/2018 Rolf Steno Petersen Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2014 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

GÆLDSKONSULENTERNE ApS

GÆLDSKONSULENTERNE ApS GÆLDSKONSULENTERNE ApS Vallensbækvej 44 2625 Vallensbæk Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2017 Jan Bølle Dirigent

Læs mere

A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø CVR-nr. 11 80 15 36 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. maj 2016. Hans Christoffersen

Læs mere

DSEB // ÅRSBERETNING Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING

DSEB // ÅRSBERETNING Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING // ÅRSBERETNING 2016 SEB Danish Society for Education and Business ÅRSBERETNING 2016 1 INDHOLD FORORD 5 TÆNKETANKEN DEA 6 TIETGENPRISEN 9 KOSMOPOL 10 DSEB S INNOVATIONS- OG ENTREPRENØRSKABSPRIS 10 REGNSKAB

Læs mere

Midget Marketing ApS. Årsrapport for 2014/15

Midget Marketing ApS. Årsrapport for 2014/15 c/o 4audit DK ApS Søndergade 44,4 8000 Århus C CVR-nr. 13120803 Årsrapport for 2014/15 25. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17. december 2015

Læs mere

EVENTS FYN ApS. Sdr. Højrupvejen Ringe. Årsrapport 1. januar december 2017

EVENTS FYN ApS. Sdr. Højrupvejen Ringe. Årsrapport 1. januar december 2017 EVENTS FYN ApS Sdr. Højrupvejen 114 5750 Ringe Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/06/2018 Pia Vind Dirigent

Læs mere

Rothbuhr Johnson Holding IVS

Rothbuhr Johnson Holding IVS Rothbuhr Johnson Holding IVS Slotshusene 3, st 3 3400 Hillerød Årsrapport 1. november 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2018

Læs mere

Årsrapport for 2014/15 7. regnskabsår

Årsrapport for 2014/15 7. regnskabsår Årsrapport for 2014/15 7. regnskabsår 2M STÅLDESIGN ApS Elbækvej 29 9440 Aabybro CVR-nr. 31756170 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. oktober 2015. Dirigent:

Læs mere

RESULTAT FØR AFSKRIVNING OG FINANSIELLE POSTER RESULTAT FØR FINANSIELLE POSTER

RESULTAT FØR AFSKRIVNING OG FINANSIELLE POSTER RESULTAT FØR FINANSIELLE POSTER Side 11 RESULTATOPGØRELSE 1. januar - 31. december 2005 Note 2004 kr. Omsætning... 1 12.274.994 11.934.454 Vareforbrug m.v.... 3.724.221 3.381.569 8.550.773 8.552.885 Andre omkostninger m.v.... 3.921.080

Læs mere

PN1 HOLDING IVS. Lemnosvej København S. Årsrapport 1. januar december 2018

PN1 HOLDING IVS. Lemnosvej København S. Årsrapport 1. januar december 2018 PN1 HOLDING IVS Lemnosvej 5 2300 København S Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/06/2019 Andre Nesgaard Dirigent

Læs mere

A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB

A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB Storegade 37 8700 Horsens Årsrapport 1. maj 2015-30. april 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/09/2016

Læs mere

Kønig & Partnere Advokatfirma I/S Amaliegade 22, 1., 1256 København K

Kønig & Partnere Advokatfirma I/S Amaliegade 22, 1., 1256 København K Kønig & Partnere Advokatfirma I/S Amaliegade 22, 1., 1256 København K CVR-nr. 26 43 86 32 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. april 2016.

Læs mere

Ejendoms Invest A/S CVR-nr

Ejendoms Invest A/S CVR-nr Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2010 (dirigent) CVR-nr. 12 34 56 78 Årsrapport 2009 - Uddrag Anvendt regnskabspraksis - Uddrag Årsrapporten for for 2009

Læs mere

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018 BUSINESS 88 ApS Center Boulevard 5 2300 København S Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2018 thorbjørn henriksen

Læs mere

iwaiterapp ApS Strandvejen 292 A, 2930 Klampenborg Årsrapport for 31. marts december 2015

iwaiterapp ApS Strandvejen 292 A, 2930 Klampenborg Årsrapport for 31. marts december 2015 iwaiterapp ApS Strandvejen 292 A, 2930 Klampenborg Årsrapport for 31. marts - 31. december 2015 CVR-nr. 36 70 46 08 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23.

Læs mere

2200 HOLDING IVS. Fafnersgade 3, 2 tv 2200 København N. Årsrapport 4. december december 2015

2200 HOLDING IVS. Fafnersgade 3, 2 tv 2200 København N. Årsrapport 4. december december 2015 2200 HOLDING IVS Fafnersgade 3, 2 tv 2200 København N Årsrapport 4. december 2014-3. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/05/2016 Mads Clausen

Læs mere

HT&S ApS. Anemonevej Hadsten. Årsrapport 1. januar december 2018

HT&S ApS. Anemonevej Hadsten. Årsrapport 1. januar december 2018 HT&S ApS Anemonevej 5 8370 Hadsten Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/06/2019 Henning Kjeldsen Dirigent Side

Læs mere

Årsregnskab 2011 Poul Due Jensen s Fond

Årsregnskab 2011 Poul Due Jensen s Fond Årsregnskab 2011 Poul Due Jensen s Fond Resultatopgørelse for Poul Due Jensen's Fond 1. januar - 31. december 2011 Note 2011 2010 Administrationsomkostninger 1 (9) (4) Indtægter af kapitalandele i dattervirksomheder

Læs mere

Wavehouse CPH ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review)

Wavehouse CPH ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) Fruebjergvej 3 2100 København Ø CVR-nr. 35654984 Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

RBU Logistik A/S. Motorgangen Karlslunde. Årsrapport 1. januar december 2018

RBU Logistik A/S. Motorgangen Karlslunde. Årsrapport 1. januar december 2018 RBU Logistik A/S Motorgangen 13 2690 Karlslunde Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/07/2019 Gülcan Karaca Dirigent

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Korosh Dalaei Dirigent

Læs mere

CPD INVEST ApS. Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2016

CPD INVEST ApS. Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2016 CPD INVEST ApS Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/06/2017 Christen Peder

Læs mere

Årsregnskab 2010. Poul Due Jensen s Fond

Årsregnskab 2010. Poul Due Jensen s Fond Årsregnskab 2010 Poul Due Jensen s Fond Resultatopgørelse for poul due jensen s fond 1. januar - 31. december Note 2010 2009 Administrationsomkostninger 1 (4) (3) Indtægter af kapitalandele i dattervirksomheder

Læs mere

Den Grønne Asparges ApS c/o Pia Foged, Agf Vej 7, 8260 Viby J

Den Grønne Asparges ApS c/o Pia Foged, Agf Vej 7, 8260 Viby J Den Grønne Asparges ApS c/o Pia Foged, Agf Vej 7, 8260 Viby J CVR-nr. 33 64 18 34 Årsrapport 1. november 2014-31. oktober 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Stampe Invest ApS. Nygårdparken Herning. Årsrapport 16. juni december 2016

Stampe Invest ApS. Nygårdparken Herning. Årsrapport 16. juni december 2016 Stampe Invest ApS Nygårdparken 43 7400 Herning Årsrapport 16. juni 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/01/2017 Hanne Thomsen Dirigent

Læs mere

Årsrapport for (4. regnskabsår)

Årsrapport for (4. regnskabsår) Årsrapport for 2017 01.01.17-31.12.17 (4. regnskabsår) Sulsted Murerfirma ApS Milbakvej 30 9381 Sulsted CVR-nr. 36200758 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Jonas Lind-Bendixen. Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V. Årsrapport 1. januar december 2016

Jonas Lind-Bendixen. Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V. Årsrapport 1. januar december 2016 Jonas Lind-Bendixen Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2017

Læs mere

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17 Registrerede revisorer ApS Guldborgvej 8 st. tv. 2000 Frederiksberg CVR-nr. 27335616 Årsrapport 2016/17 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

CPH Håndværker Gruppen 786 ApS

CPH Håndværker Gruppen 786 ApS CPH Håndværker Gruppen 786 ApS Vesterbrogade 104 1620 København V Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/01/2019 Muhammad

Læs mere

Traitsense IVS. Præstegårdsvej Agerskov. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018

Traitsense IVS. Præstegårdsvej Agerskov. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018 Traitsense IVS Præstegårdsvej 9 6534 Agerskov Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018 Klaus Rose Johansen Dirigent Side 2 af 9 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

SALES GROUP NORDIC ApS

SALES GROUP NORDIC ApS SALES GROUP NORDIC ApS Søndergade 30, 1 7600 Struer Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/07/2018 Peter Juul Dirigent

Læs mere

Sumondo IVS. Ole Maaløes Vej København N. Årsrapport 1. januar december 2017

Sumondo IVS. Ole Maaløes Vej København N. Årsrapport 1. januar december 2017 Sumondo IVS Ole Maaløes Vej 3 2200 København N Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2018 Ivan Hauser Dirigent

Læs mere

PALÆ EJENDOMSADMINISTRATION A/S

PALÆ EJENDOMSADMINISTRATION A/S PALÆ EJENDOMSADMINISTRATION A/S Ryvangs Allé 18 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/04/2016

Læs mere

TTC ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015

TTC ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015 TTC ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015 Casper Juhl Kristensen Dirigent Side 2 af 8 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

RAVN BANE ApS. Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt. Smedeland Glostrup

RAVN BANE ApS. Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt. Smedeland Glostrup Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt RAVN BANE ApS Smedeland 28 2600 Glostrup Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT

HALVÅRSRAPPORT 01.09.2018 28.02.2019 HALVÅRSRAPPORT 2018-2019 1 Happy Helper A/S Gammel Kongevej 1, 4.tv. 1610 København V CVR nr: 36711515 Hovedsæde: København Finansiel periode: 01.09.18 28.02.19 Bestyrelse: Per Rystrøm,

Læs mere

TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS

TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/06/2015 Tommy Andersen Dirigent Side 2 af

Læs mere

Hanstholm Havns Indkøbsforening A.m.b.a Kai Lindbergs Gade 73, 7730 Hanstholm

Hanstholm Havns Indkøbsforening A.m.b.a Kai Lindbergs Gade 73, 7730 Hanstholm Hanstholm Havns Indkøbsforening A.m.b.a Kai Lindbergs Gade 73, 7730 Hanstholm CVR-nr. 28 58 47 17 Årsrapport 1. oktober 2015-30. september 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 29. marts 2010 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2009 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

Johan Juul Holding IVS

Johan Juul Holding IVS Johan Juul Holding IVS Nørrebrogade 36, 5 tv 2200 København N Årsrapport 20. september 2017-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/05/2019

Læs mere

Dansk Parkering ApS. Gammel Havn Aalborg. Årsrapport 1. januar december 2017

Dansk Parkering ApS. Gammel Havn Aalborg. Årsrapport 1. januar december 2017 Dansk Parkering ApS Gammel Havn 1 9000 Aalborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Leif Thomsen Dirigent

Læs mere

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2018

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2018 OLSENS FACILITY ApS Avedøreholmen 82 2650 Hvidovre Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13/05/2019 Hayder Abdulamir

Læs mere

MARKIT B2B ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MARKIT B2B ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MARKIT B2B ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/01/2015 Kairo Alloja Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2013 Knud Pontoppidan Dirigent Side 2 af 14

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2017 Korosh Dalalei Dirigent

Læs mere

Kontoskema Side 1 MONTES\KKV-KASSEREREN. Kirken Kulturcenter Vendsyssel Periode Regnskabsårsstartdato

Kontoskema Side 1 MONTES\KKV-KASSEREREN. Kirken Kulturcenter Vendsyssel Periode Regnskabsårsstartdato Side 1 linje: Datofilter: Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2018 010 1. Menighedsbidrag m.v. 1.408.574,48 020 2. Andre driftsindtægter 1.169.796,60 030 Indtægter i alt 2.578.371,08 040 3. Omkostninger,

Læs mere

BLUEALERT.DK ApS. Sandvedvej Fuglebjerg. Årsrapport 1. januar december 2018

BLUEALERT.DK ApS. Sandvedvej Fuglebjerg. Årsrapport 1. januar december 2018 BLUEALERT.DK ApS Sandvedvej 59 4250 Fuglebjerg Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2019 Finnr Rosenkranz

Læs mere

BRDR. BJØRN ApS. Holbergsgade Slagelse. Årsrapport 1. oktober september 2016

BRDR. BJØRN ApS. Holbergsgade Slagelse. Årsrapport 1. oktober september 2016 BRDR. BJØRN ApS Holbergsgade 15 4200 Slagelse Årsrapport 1. oktober 2015-30. september 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/03/2017 Teis Bjørn Nielsen

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Dirigent 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Margurit Copenhagen ApS

Margurit Copenhagen ApS Margurit Copenhagen ApS Hedeparken 9 2750 Ballerup Årsrapport 4. april 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/12/2017 Huseyin Erciyas Dirigent

Læs mere

ERIK Ø. WULFF STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB

ERIK Ø. WULFF STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB ERIK Ø. WULFF STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB Abildvej 5 5700 Svendborg Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/08/2016

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52 Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2011 CVR-nr. 10 01 64 52 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

LOLLIPOP INVESTMENTS IVS

LOLLIPOP INVESTMENTS IVS LOLLIPOP INVESTMENTS IVS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06/2015 Richard Kaldal Andersen Dirigent Side 2

Læs mere

Business Trust ApS. Smedekærvej Kastrup. Årsrapport 18. maj december 2016

Business Trust ApS. Smedekærvej Kastrup. Årsrapport 18. maj december 2016 Business Trust ApS Smedekærvej 13 2770 Kastrup Årsrapport 18. maj 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2017 John Willem Norden

Læs mere

Code Creation IVS. Kigkurren 8, 1 tv 2300 København S. Årsrapport 1. november oktober 2017

Code Creation IVS. Kigkurren 8, 1 tv 2300 København S. Årsrapport 1. november oktober 2017 Code Creation IVS Kigkurren 8, 1 tv 2300 København S Årsrapport 1. november 2016-31. oktober 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/02/2018 Michael Lauritzen

Læs mere

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den VESTERGAARD VVS ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2013 Niels Knud Vestergaard Dirigent Side 2 af 11

Læs mere

Borgerkirken. Årsrapport for Kastaniehøjvej 4, 8600 Silkeborg. (regnskabsår 1/5-31/12) CVR-nr

Borgerkirken. Årsrapport for Kastaniehøjvej 4, 8600 Silkeborg. (regnskabsår 1/5-31/12) CVR-nr Borgerkirken Kastaniehøjvej 4, 8600 Silkeborg Årsrapport for 2018 (regnskabsår 1/5-31/12) CVR-nr. 34 75 33 42 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 17/3 2019

Læs mere

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver Årsrapport 2016 Indhold Side 3 Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse 6 Balance - Aktiver 7 Balance - Passiver 2 Foreningsoplysninger Forening Dansk Byggeri

Læs mere

ENID INGEMANNS FOND. Årsrapport 1. april marts Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ENID INGEMANNS FOND. Årsrapport 1. april marts Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ENID INGEMANNS FOND Årsrapport 1. april 2013-31. marts 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2014 Klaus Søgaard Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Årsrapport for 2016/ (8. regnskabsår)

Årsrapport for 2016/ (8. regnskabsår) Årsrapport for 2016/17 01.07.16-30.06.17 (8. regnskabsår) KH Gruppen ApS H. C. Ørsteds Vej 50C, 1. 1879 Frederiksberg C CVR-nr. 29815062 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A.

MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A. MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A. Gammeltorv 16 1457 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Simran

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015 Halvårsrapport Perioden 1. januar 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal... 5 Ledelsespåtegning... 6 Resultatopgørelse... 7 Balance...

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2011 Årsregnskabet for moderselskabet Købehavns Lufthavne A/S

Læs mere

TTC ApS. Roholmsvej Albertslund. Årsrapport 1. januar december 2016

TTC ApS. Roholmsvej Albertslund. Årsrapport 1. januar december 2016 TTC ApS Roholmsvej 14 2620 Albertslund Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/06/2017 Martin Tage Nielsen Dirigent

Læs mere

K/S Søprotho. Marselisborg Havnevej 22, 8000 Aarhus. Årsrapport for. 1. januar december 2014

K/S Søprotho. Marselisborg Havnevej 22, 8000 Aarhus. Årsrapport for. 1. januar december 2014 K/S Søprotho Marselisborg Havnevej 22, 8000 Aarhus Årsrapport for 1. januar - 31. december 2014 CVR-nr. 29 78 74 25 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 8.

Læs mere

KompetencePsykologerne IVS Prinsesse Maries Allé 11, st. th., 1908 Frederiksberg C

KompetencePsykologerne IVS Prinsesse Maries Allé 11, st. th., 1908 Frederiksberg C KompetencePsykologerne IVS Prinsesse Maries Allé 11, st. th., 1908 Frederiksberg C CVR-nr. 36 40 89 28 Årsrapport 16. oktober 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver Årsrapport 2017 Indhold Side 3 Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse 6 Balance - Aktiver 7 Balance - Passiver 2 Foreningsoplysninger Forening Dansk Byggeri

Læs mere

Danbyggeri ApS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni CVR-nr:

Danbyggeri ApS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni CVR-nr: Danbyggeri ApS Langebrogade 5 1411 København K ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 CVR-nr: 33585594 4. Regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets generalforsamling, den 29/12

Læs mere

Radikale Venstres Landsforbund

Radikale Venstres Landsforbund Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Beretning 4 5 Resultatopgørelse 5 Balance 6 Noter 8 Ernst & Young P/S - Osvald Helmuths Vej 4 - Postboks 250-2000 Frederiksberg - CVR-nr.

Læs mere

OMEGA BYG ApS. Årsrapport 1. august juli Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015

OMEGA BYG ApS. Årsrapport 1. august juli Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015 OMEGA BYG ApS Årsrapport 1. august 2013-31. juli 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015 Carsten Thomsen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Happy Helper A/S offentliggør halvårsregnskab

Happy Helper A/S offentliggør halvårsregnskab København den 15. april 2019 Happy Helper A/S offentliggør halvårsregnskab Happy Helper A/S - Selskabsmeddelelse nr 5-2019: Halvårsregnskab for perioden 01.09.2018 til 28.02.2019 Bestyrelsen i Happy Helper

Læs mere

Udviklingsgruppen Sønderborg ApS

Udviklingsgruppen Sønderborg ApS Udviklingsgruppen Sønderborg ApS CVR-nr. 78 33 54 16 Årsrapport 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16.06.2018 Claus Schmidt Dirigent Udviklingsgruppen

Læs mere

K.C. KONTROL ApS. Nymarken Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2015

K.C. KONTROL ApS. Nymarken Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2015 K.C. KONTROL ApS Nymarken 17 5330 Munkebo Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2016 Kenneth Clausen Dirigent

Læs mere

DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS

DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS Produktionsvej 1 2600 Glostrup Årsrapport 4. juli 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2016 Juliett

Læs mere

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3 Danica Godkendt Revisionsfirma ApS CVR-nr.: 37 60 36 86 Svendborgvej 226, 2. s 5260 Odense S Telefon 60 88 63 34 www.danicarevision.dk Danica Godkendt Revisionsfirma ApS Svendborgvej 226, 2. 5260 Odense

Læs mere

LK HARBOØRE ApS. Havnegade 26, Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2015

LK HARBOØRE ApS. Havnegade 26, Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2015 LK HARBOØRE ApS Havnegade 26, 1 7680 Thyborøn Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/12/2015 Jørgen Riise Dirigent Side

Læs mere

LUND BYGGERI ApS. Årsrapport for 2012

LUND BYGGERI ApS. Årsrapport for 2012 c/o Michael S. Lund Højleddet 17 2840 Holte CVR-nr. 21252484 Årsrapport for 2012 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31-05-2013 Michael Stig

Læs mere

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 MD Thai Cucine ApS Knabrostræde 3 1210 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 Kritsakda Suraphut Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Regatta Pavillonen ApS. CVR-nr Årsrapport 2017/2018

Regatta Pavillonen ApS. CVR-nr Årsrapport 2017/2018 Regatta Pavillonen ApS CVR-nr. 38 57 86 42 Årsrapport 2017/2018 1. regnskabsår for perioden 12. april 2017-31. marts 2018 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 28. september 2018 Glenn Huda Mathiassen

Læs mere

BFR PROFESSIONAL IVS. Helsingforsgade Aarhus N. Årsrapport 1. januar december 2017

BFR PROFESSIONAL IVS. Helsingforsgade Aarhus N. Årsrapport 1. januar december 2017 BFR PROFESSIONAL IVS Helsingforsgade 27 8200 Aarhus N Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05/2018 Lars Fristrup

Læs mere

DWF ApS CVR-nr

DWF ApS CVR-nr DWF ApS CVR-nr. 35 39 35 36 Årsrapport 2013/14 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. november 2014. Chistian Beer Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Kiropraktisk Klinik I/S Algade 10, 4000 Roskilde

Kiropraktisk Klinik I/S Algade 10, 4000 Roskilde Kiropraktisk Klinik I/S Algade 10, 4000 Roskilde CVR-nr. 86 80 98 18 Årsrapport 2017 Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde CVR-nr. 33 78 05 24 T: 4636 6000 F: 4636 0770 E: rir@rir.dk www.rir.dk

Læs mere

BKF & P ApS. Maglegårdsvej Brøndby Strand. Årsrapport 1. januar december 2017

BKF & P ApS. Maglegårdsvej Brøndby Strand. Årsrapport 1. januar december 2017 BKF & P ApS Maglegårdsvej 15 2660 Brøndby Strand Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Michael Plesner

Læs mere

2H Biler IVS. Sjællandsvej Hobro. Årsrapport 15. juli december 2017

2H Biler IVS. Sjællandsvej Hobro. Årsrapport 15. juli december 2017 2H Biler IVS Sjællandsvej 12 9500 Hobro Årsrapport 15. juli 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/03/2018 Per Barslund Dirigent Side

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S

ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S Årsregnskabet for moderselskabet NNE Pharmaplan A/S er en integreret del af årsrapporten 2009 for NNE Pharmaplan NNE Pharmaplan A/S Resultatopgørelse

Læs mere

RAVN BANE ApS. Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt. Årsrapport 1. juli juni 2014

RAVN BANE ApS. Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt. Årsrapport 1. juli juni 2014 Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt RAVN BANE ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

RIGHT-WAY ApS. Balticagade Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2018

RIGHT-WAY ApS. Balticagade Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2018 RIGHT-WAY ApS Balticagade 7 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/05/2019 Peter Vinther Dirigent

Læs mere

MC REVISION A/S. Havnegade Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2016

MC REVISION A/S. Havnegade Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2016 MC REVISION A/S Havnegade 26 7680 Thyborøn Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/12/2016 Jørgen Riise Dirigent Side

Læs mere

DT BOLIG ApS. Smakkegårdsvej Gentofte. Årsrapport 1. januar december 2017

DT BOLIG ApS. Smakkegårdsvej Gentofte. Årsrapport 1. januar december 2017 DT BOLIG ApS Smakkegårdsvej 217 2820 Gentofte Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/06/2018 David Tranberg Dirigent

Læs mere

TWENTY ONE LEARNING ApS

TWENTY ONE LEARNING ApS TWENTY ONE LEARNING ApS Åbenrå 35 1124 København K Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er godkendt den 01/07/2016 Sami Albeik Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere